Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Το νέο άλμπουμ του Γιώργου Νταλάρα μετά το γιαούρτωμα...

Ο Γιώργος Νταλάρας πάντα διακρίνονταν για τον επαγγελματισμό του εκτός από την καταπληκτική φωνή του, μετά το χθεσινό συμβάν με το γιαούρτωμα στο Ίλιον ο Γιώργος παρουσίασε σήμερα το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες...
http://citypress-gr.blogspot.com
read more "Το νέο άλμπουμ του Γιώργου Νταλάρα μετά το γιαούρτωμα..." Διαβάστε περισσότερα...

Ισότιμοι Bloggers και Δημοσιογράφοι σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου!

Όσο κι αν κακοφαίνεται σε κάποιους που μας θεωρούν περιθωριακούς τύπους...η απάντηση ήρθε από τοΑνώτατο δικαστήριο της Μασαχουσέτης που εξέδωσε απόφαση πριν μερικές μέρες σύμφωνα με την οποία ....διευρύνεται ο ορισμός του δημοσιογράφου για να περιλαμβάνει και τους μπλόγκερ όσον αφορά στην κάλυψη δικών και άλλων λειτουργιών των δικαστηρίων.
Όπως και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, δίνονται ειδικά προνόμια στους δημοσιογράφους που καλύπτουν δίκες και τα οποία περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να φέρνουν λάπτοπ και κινητά στις αίθουσες των δικαστηρίων για να κρατούν σημειώσεις.
Η νέα απόφαση θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου και διευρύνει τον ορισμό των Ειδησεογραφικών Μέσων ως «οργανισμούς που τακτικά συλλέγουν, προετοιμάζουν, φωτογραφίζουν, καταγράφουν, μεταδίδουν και δημοσιεύουν ειδήσεις και πληροφορίες για θέματα κοινού ενδιαφέροντος σε οποιοδήποτε μέσο είτε έντυπο είτε ηλεκτρονικό και σε μεμονωμένα άτομα που τακτικά εξασκούν παρόμοιες λειτουργίες».
http://anergoidimosiografoi.blogspot.com
read more "Ισότιμοι Bloggers και Δημοσιογράφοι σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου!" Διαβάστε περισσότερα...

Ισραήλ μια παλιά αποικία των αρχαίων Ελλήνων.

Βρέθηκε, γράφτηκε στο διαδίκτυο απο αρχαιολόγους στο λιμανι της χαιφας ελληνικό πολεμικό κράνος 'κόσμημα' στην σημερινή χώρα του Ισραήλ...και ολα τα δίκτυα μαζί αναρτούνται πως και ετσι.. αυτό αναρωτιόμαστε και μεις πως και ετσι! Μάλλον θα ξέχασαν τον..
Μέγα Αλέξανδρο αλλά και νωρίτερα το Αντίοχο και πολλούς άλλους αρχαίους.. 'Ιωνες, Πελοποννήσιους, αλλα και Έλλήνες της μινωικής εποχής που ζούσαν κα βασίλευαν μέχρι πριν μερικούς αιώνες..αλλά και ακόμα ζουν εκει.
Γιαυτό και άλλωστε το 20% της εδαφικής ακεραιότητας του σημερινού Ισραήλ ανηκει στο ελληνικό πατριαρχείο, να μου πειτε σήμερα κατα ποσο ανήκει, και κατα ποσο ειναι υπο ελληνική εκμετάλλευση, αυτό ειναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο την σήμερον ημέρα...
read more "Ισραήλ μια παλιά αποικία των αρχαίων Ελλήνων." Διαβάστε περισσότερα...

Κάρλ Χάιντς Πφλίπσεν: Ένα 10άρι απο τα λίγα...



Οι σημερινοί 20άρηδες φίλοι του Παναθηναϊκού είναι άτυχοι για ένα σωρό πράγματα που δεν έχουν βιώσει από την ιστορία του Τριφυλλιού. Δεν ξέρω τι είναι πιο «επώδυνο». Να μην έχει δει κανείς την αγαπημένη του ομάδα να διαπρέπει ή να μην έχει παρακολουθήσει δια ζώσης παίκτες αξίας που ανέβασαν με την παρουσία τους το Τριφύλλι αγωνιστικά και σε πρεστίζ. Μεγάλο δίλημμα. Πάντως, ένα από τα τελευταία που έχασε ή θυμάται σαν σε όνειρο η συγκεκριμένη γενιά φίλων του Τριφυλλιού είναι ο Καρλχάιντς Φλίπσεν (ή κατά άλλες γραφές Καρλ Χάιντς Πφλίπσεν, όπως γράφεται το όνομά του). Μια πραγματικά σπάνια για τα δεδομένα ποδοσφαιριστών που έρχονται στην Ελλάδα, περίπτωση.

Ο Φλίπσεν μεγάλωσε ποδοσφαιρικά μέσα στην
ακαδημία μια παραδοσιακής δύναμης του γερμανικού ποδοσφαίρου στη δεκαετία του ’90, της Γκλάντμπαχ όπως είναι η συντόμευση της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ (η οποία φέτος ξανά προς τη δόξα τραβά, όντας Τρίτη στη Μπουντεσλίγκα). Το 1989 στα 19 του ο Φλίπσεν βούτηξε στα βαθιά. Έγινε πολύ γρήγορα βασικός. Με το σπάνιο ταλέντο του στο χειρισμό της μπάλας εκνεύριζε τους αντιπάλους αφού δύσκολα μπορούσαν να του την αποσπάσουν. Με την κάθετη πάσα του «έσπαγε» στα δύο τις αντίπαλες άμυνες. Και με το υπόλοιπη της τέχνης του σκόραρε με ευκολία. Όλα αυτά μαζί στη συσκευασία ενός «10αριού» με γερμανική πειθαρχία και μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ο Φλίπσεν μεγαλούργησε για μια δεκαετία στη Γκλάντμπαχ με την οποία έπαιξε στο Κύπελλο Κυπελλούχων το 1996 (αποκλείοντας μάλιστα και την ΑΕΚ με ένα από τα γκολ να τα σημειώνει ο Φλίπσεν) ως τροπαιούχος Γερμανίας της περασμένης σεζόν. Στη Γκλάντμπαχ συνυπήρξε με τον Μάρτιν Νταλίν τον οποίο έκανε πρώτο μάγκα με τις πάσες του.

Το καλοκαίρι του 1999 ο Παναθηναϊκός αποκτά τον Φλίπσεν στην τελευταία μεγάλη μεταγραφή του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Στην καλοδουλεμένη ομάδα του Γιάννη Κυράστα, ο Φλίπσεν ταίριαξε σαν να έπαιζε καμιά δεκαετία με τους υπόλοιπους. Οι ικανότητές του έδειχναν να είναι πολύ πάνω από το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Με το «καλημέρα» δείχνει ότι το «10» στην πλάτη βρήκε άξιο κάτοχο. Μοιράζει άριστα το παιχνίδι και σκοράρει ακατάπαυστα. Έξι γκολ στις πρώτες δέκα αγωνιστικές με τον Παναθηναϊκό (πρώτος σκόρερ του έως τότε) να τον συνοδεύει στον καλπασμό του με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες αλλά και το απόλυτο στα ντέρμπι του τέως ΠΟΚ (ειδικά το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» λόγω του σεισμού που κατέστησε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας προσωρινά ακατάλληλο, ήταν αντιπροσωπευτικό των ικανοτήτων του).


Η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον «Κάλε» και τον Παναθηναϊκό. Στις 9 Δεκεμβρίου του 1999 το Τριφύλλι υποδέχθηκε τη Λα Κορούνια στη ρεβάνς μιας πολύ άσχημης βραδιάς που έληξε με 4-2 υπέρ των Ισπανών. Ο αγώνας του ΟΑΚΑ έμεινε στην ιστορία για δύο λόγους. Πρώτον για μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη με σκορ – μαγική εικόνα (1-1 αντί για 5-1) και δεύτερον για τον τραυματισμό του Φλίπσεν στο 23ο λεπτό. Επέλαση από τα δεξιά, το πόδι «κόλλησε», η διαδρομή του Γερμανού και του Παναθηναϊκού άλλαξε. Ρήξη χιαστού η διάγνωση. Απευθείας χειρουργείο. Ο Φλίπσεν τότε πήρε μια απόφαση που ίσως του κατέστρεψε την καριέρα. Ζήτησε άδεια να εγχειριστεί σε δικό του γιατρό στη Γερμανία. Όπως και έγινε. Μόνο η εγχείρηση απέτυχε και 3,5 μήνες μετά ξαναμπήκε στο χειρουργείο, αυτή τη φορά με γιατρό τον Αργύρη Μήτσου. Ο Κυράστας ξέκοψε στη μεταγραφική περίοδο στον Βαρδινογιάννη: «Θα περιμένουμε τον Φλίπσεν, δεν θέλουμε άλλο «10άρι». Βλέπετε ο Κυράστας είχε καταλάβει γρήγορα ότι Φλίπσεν ήταν ένας. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν πολύ άσχημα.

Οκτώ μήνες χρειάστηκαν για να επανέρθει ο Φλίπσεν. Μόνο που τότε είχαν αλλάξει πολλά και τίποτα πια δεν πήγαινε καλά για τον Γερμανό. Στις 3 Αυγούστου του 2000 ο Φλίπσεν έφτασε με καθυστέρηση στην πρωινή προπόνηση. Το είχε ξανακάνει άλλες δύο φορές και ο άτεγκτος σε θέματα πειθαρχίας Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε το δρόμο της ρήξης. Άρχισε να φωνάζει, κάνοντας πολλές παρατηρήσεις. Ο Φλίπσεν αντέδρασε. «Δεν μπορείς να μου μιλάς έτσι», είπε στον προπονητή του. «Καλά, θα τα πούμε το απόγευμα», αντέδρασε ο Αναστασιάδης. Και τα είπαν! Ο Αναστασιάδης κάλεσε τον Φλίπσεν ενώπιον των συμπαικτών του να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του. Ο Γερμανός «στράβωσε». «Δεν έχω να πω τίποτα μπροστά στην ομάδα. Είναι ένα θέμα που θα το λύσουμε οι δυο μας κατ’ ιδίαν», είπε ο Φλίπσεν. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Αναστασιάδης τον έδιωξε από την προπόνηση και τον παρέπεμψε στη διοίκηση. Μια μέρα μετά ο τότε πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Άγγελος Φιλιππίδης καλούσε τον παίκτη για εξηγήσεις. Ο Φλίπσεν τιμωρήθηκε με «βαρύ» πρόστιμο, ύψους 500.000 δραχμών (τότε).

Στην πραγματικότητα, όμως, εκείνη η ρήξη ήταν η αρχή του τέλους της παρουσίας του Φλίπσεν στον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί ο Αναστασιάδης του το κράτησε και ήταν διπλά πιο αυστηρός μαζί του. Ο Έλληνας τεχνικός δεν του έδωσε φανέλα βασικού και τον κρατούσε διαρκώς στον πάγκο. Μέχρι τον Φεβρουάριο που έφυγε ο Αναστασιάδης, ο Φλίπσεν είχε παίξει ελάχιστα. Μάλιστα είχε φτάσει να ζητήσει ακρόαση από τον Άγγελο Φιλιππίδη τον οποίο και ρώτησε ευθέως: «Γιατί δεν παίζω αφού νιώθω καλά;». Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι «αυτά είναι θέματα του προπονητή». Με τον Αποστολάκη στον πάγκο του Τριφυλλιού ο Φλίπσεν πήρε ματς στα πόδια του, έβαλε και δύο γκολ αλλά ήταν πια αργά για να γυρίσει ο τροχός.

Ο Παναθηναϊκός μπορούσε να τον κρατήσει αλλά δεν το έκανε. Ο ίδιος, εγωιστής, βεντέτα και με τεράστια αυτοπεποίθηση δήλωνε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του ότι «εγώ θα με κρατούσα στην ομάδα απ’ την οποία φέτος έλειψα πολύ»! Τελικά ο Φλίπσεν μάλλον υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του μετά από διπλή εγχείριση στο χιαστό.

Στα 31 του γύρισε στη Γερμανία αλλά όχι σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Έπαιξε για τρία χρόνια στην Άαχεν μέχρι που το 2004 μεταπήδησε στη Μόναχο 1860. Αγωνίστηκε μια σεζόν και στα 35 του απογοητευμένος από την τροπή που πήρε η καριέρα του, «κρέμασε τα παπούτσια του. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε γρήγορα στα… θρανία για να πάρει το καλύτερο γερμανικό δίπλωμα προπονητή. Το 2008 ανέλαβε την Ροτ Βάις Έσεν, στη δεύτερη κατηγορία. Λίγους μήνες μετά εκδιώχθηκε λόγω κακών αποτελεσμάτων. Πλέον δουλεύει σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες με εφήβους, αρνούμενος να το βάλει κάτω.

http://matigarrida.gr/2012/03/04/10%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%B1/
read more "Κάρλ Χάιντς Πφλίπσεν: Ένα 10άρι απο τα λίγα..." Διαβάστε περισσότερα...

ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ...





Χθές βράδυ, μετά από καιρό βρέθηκα στο γήπεδο της Λεωφόρου. Γύρω στις 11 ο δρόμος με έβγαλε στο στενό της 13. Κοντοστάθηκα για λίγο, σήκωσα το βλέμμα και χάζευα για άλλη μια φορά. Ένας τύπος στάθηκε δίπλα μου και άρχισε να σιγοτραγουδάει: 
Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος…

-Μου έχει λείψει αδερφέ…
-Και εμένα, για αυτό λέω να μπώ για λίγο.
-Και τι να κάνεις μέσα, άδεια είναι. Εσύ και τα καρεκλάκια θα είστε.
-Νομίζεις… Πάμε και θα δείς, μου απάντησε.

Με χτύπησε φιλικά στο ώμο και αρχίσαμε να ανεβαίνουμε τα σκαλιά. Όσο πλησιάζαμε οι φωνές όλο και δυνάμωναν. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

Βρέθηκα ξαφνικά μέσα στο πέταλο. Μια 13 με μεγάλα τσιμεντένια σκαλιά, τεράστια κάγκελα να υψώνονται μπροστά μου και κάτι τύπους περίεργα ντυμένους. Με κολλητά τζίν παντελόνια, αμάνικες μπλούζες, πράσινα – άσπρα κασκόλ και αθλητικά μποτάκια.



-Ρε μάγκα τι γίνεται εδώ? Που είμαστε?
-Όλα από εδώ ξεκίνησαν… Κοίτα κάτω στα κάγκελα και θα καταλάβεις. 

Δυστυχώς, επάνω στο κάγκελο κρέμονταν ένας ξερακιανός τύπος , με μεγάλα κοκάλινα γυαλιά, γνώριμη φυσιογνωμία από παλιά. Σαν τρελός ούρλιαζε: Θα σας κλείσω κωλόπαιδα, θα σας βάλω φυλακή…
Όχι πάλι ρε πούστη μου, όχι πάλι. Κάθε φορά που ονειρεύομαι, ο ίδιος εφιάλτης έρχεται να με τρομάξει. Κάθε φορά μού κόβει τα όνειρα στην μέση… Πάμε να φύγουμε ξενέρωσα.



-Αν αυτός είναι ο εφιάλτης σου, πολέμησέ τον μου απάντησε.
-Δεν γίνεται, έχω προσπαθήσει. Πάμε να φύγουμε σου λέω, δεν γουστάρω!
-Εγώ δεν μπορώ να φύγω, θα μείνω εδώ. Κάνε μου μόνο μια χάρη: τώρα που θα περάσεις την πόρτα, πες σε όλους ότι όσοι πάτησαν έστω και μια φορά το πόδι τους στα σκαλιά αυτά κάθε φορά θα βλέπουν τον ίδιο εφιάλτη με εσένα. Πές τους ότι αν θέλουν να κλείνουν τα μάτια τους και να ονειρεύονται, ένα μόνο να κάνουν:ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ!!!

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!


Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς 
read more "ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ..." Διαβάστε περισσότερα...

Αν έχεις λίγο τσίπα ,την Παρασκευή βοήθησε η ΠΑΕ να αλλάξει οριστικά σελίδα και να μην πάει άλλο πίσω η ιστορία.



Οι παπαρολογίες πλέον -πρέπει- να φτάσουν στο τέλος τους. Η Παρασκευή είναι καταλυτική μέρα. Όχι μόνο πρέπει να αλλάξει επιτέλους χέρια η ΠΑΕ ,αλλά πρέπει να μπουν και την ίδια μέρα τα λεφτά όσως θέλουν να είναι στην επόμενη μέρα και να βοηθήσουν την ομάδα να εκτιναχθεί. Και όχι όσοι θέλουν να βάλουν τώρα φράγκα και να μην ξαναβάλουν για τα επόμενα 5 χρόνια..

Μοναδικός ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ και το πακέτο του Τζίγγερ ,είναι ο Βγενόπουλος. Και για αυτό δεν φταίει ο Βγενόπουλος ,αλλά ο ίδιος ο Τζίγγερ που επί 5 μήνες υποτίθεται πως μιλούσε με Πρίγκιπες και Σαουδαραβικά funds τα οποία ποτέ δεν είδαμε.

Λοιπόν και για να μην το κουράζουμε άλλο και επειδή τα μυαλά μας ,πραγματικά πονάνε.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΚΑΡΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ,ΔΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ FACE TO FACE ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΙΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.
read more "Αν έχεις λίγο τσίπα ,την Παρασκευή βοήθησε η ΠΑΕ να αλλάξει οριστικά σελίδα και να μην πάει άλλο πίσω η ιστορία." Διαβάστε περισσότερα...

Στοχοποίηση των «πράσινων» φιλάθλων από το "Derby" του Κώστα Γκόντζου!

Νέα «επίθεση» του εκδότη της εφημερίδας “Derby” προς τον κόσμο του Τριφυλλιού...

Κώστας Γκόντζος, Αντώνης Δελατόλας και Γιάννης Βαρδινογιάννης σε ταξίδι αναψυχής στο Μιλάνο

«Και να μην ξεχάσουμε… “Θερμά συγχαρητήρια” σε όσους κατάφεραν να παίξει η ομάδα ένα τόσο κρίσιμο ματς σε άδειες εξέδρες. Μπράβο σας “μάγκες”», γράφει η εφημερίδα που εκδίδει ο Κώστας Γκόντζος.

Για άλλη μία φορά ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στοχοποιεί τους οπαδούς του Ομίλου, ξεχνώντας να αναφέρει τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν.

Αποφεύγει να σημειώσει πως η διοίκηση Δημήτρη Γόντικα – με μεγαλομέτοχο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη- αποφάσισε να πάρει εισιτήρια σε επικίνδυνο για επεισόδια γήπεδο, που ενδείκνυται για προβοκάτσιες. Μία απόφαση που δημιούργησε μεγάλα ερωτηματικά σε όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις, δεδομένου ότι στο Περιστέρι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, σύμφωνα με μαρτυρίες φιλάθλων, απαγόρευσε την είσοδο τους στις κερκίδες. Στη συνέχεια το «τρικ» της αστυνομίας λειτουργούσε ως ιδανική δικαιολογία για την μη παρουσία του κόσμου του Τριφυλλιού σε κανένα γήπεδο. Ως διά μαγείας, στη Λιβαδειά ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός και αστυνομία τα βρήκαν σε όλα… Περίεργο!

Ο Κώστας Γκόντζος ρίχνει την ευθύνη στους οπαδούς για τα επεισόδια που δεν έκαναν ποτέ! Τόσα χρόνια είναι ρεπόρτερ και δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως δεν έχει τις «άκρες» να πληροφορηθεί το τι ακριβώς συνέβη εντός και εκτός γηπέδου στη Λιβαδειά.

Και να μην ξεχάσουμε… «Θερμά συγχαρητήρια» στην φερόμενη ως Παναθηναϊκή εφημερίδα “Derby”, που παρέλειψε να αναφέρει πως η ΠΑΕ (με μεγαλομέτοχο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη) ποτέ δεν άσκησε έφεση για μία άδικη απόφαση και κατάφερε να παίξει η ομάδα ένα τόσο κρίσιμο ματς σε άδειες εξέδρες. Μπράβο σας «μάγκες».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2012/03/derby.html#ixzz1oI8USSb2
read more "Στοχοποίηση των «πράσινων» φιλάθλων από το "Derby" του Κώστα Γκόντζου!" Διαβάστε περισσότερα...

Αυτός τώρα τι ομάδα είναι;


Άντε σιγά-σιγά να εκδηλώνονται όλοι ..
read more "Αυτός τώρα τι ομάδα είναι;" Διαβάστε περισσότερα...

ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΣΧΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...


ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ (FFC - Αντίξοες Παραγωγές) & Φίλοι - Επετειακό Live!
read more "ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΣΧΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..." Διαβάστε περισσότερα...

Να γιατί το ΚΚΕ είναι εναντίον του κινήματος της πατατας.

Το ΚΚΕ ελέγχει τον Σύνδεσμο Εμπόρων χονδρικής της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών(ΟΚΛΑ) Γι αυτό γαυγίζει κατά της πρωτοβουλίας πολιτών για φθηνά οπωρολαχανικά, χωρίς μεσάζοντες, απευθείας στον καταναλωτή. 
Όχι μόνο ελέγχει και παίρνει μίζες συνδρομές, αλλά το πιθανότερο έχει και δικές του εταιρείες εμπορίας στην ΟΚΛΑ. Τι νομίζετε οτι γινόταν τόσα χρόνια με τις εξαγωγές πορτοκαλιών στη Ρωσία, ή τι νομίζετε οτι γινόταν τόσα χρόνια με τις εισαγωγές απο την Ρωσία;
Zougla.gr
read more "Να γιατί το ΚΚΕ είναι εναντίον του κινήματος της πατατας." Διαβάστε περισσότερα...

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΑΚΡΥΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ!Ζήτω η Ρωσία, είπε ο Πούτιν με δάκρυα στα μάτια!

Μετά την εκλογή του με 60% που πήρε εχει μια αποστολή να πραγματοποιήσει.
Ένα όνειρο αιώνων να εκπληρώσει.
Η Ρωσία κλαίει από χαρά,
η νέα τάξη από θλίψη
και εμείς που δεν έχουμε έναν Πούτιν.
Τα δάκρυα του Πούτιν, απλά δείχνουν πως εκτός από πανίσχυρος ηγέτης, παραμένει κυρίως απλός και ανθρώπινος!
Και για να μην ξεχνιόμαστε (ας πάρουν...χάπια ορισμένοι, για να αντέξουν):
read more "ΒΙΝΤΕΟ: ΔΑΚΡΥΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ!Ζήτω η Ρωσία, είπε ο Πούτιν με δάκρυα στα μάτια!" Διαβάστε περισσότερα...

«Καταστολέας σκόνης» – Νέα τεχνολογία για τη ρύπανση του αέρα.

Μια πρωτοποριακή τεχνολογία για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της ρύπανσης του αέρα εφαρμόζεται πιλοτικά εδώ και καιρό στους δρόμους του Λονδίνου, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων και υπό τις ασφυκτικές πιέσεις της Κομισιόν για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα.
Η νέα τεχνολογία, στο πλαίσιο τον μέτρων που ελήφθησαν για τη μείωση της ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια στο Λονδίνο κατά 1/3 μέχρι το 2015, ονομάζεται «καταστολέας σκόνης» και δοκιμάζεται για έξι μήνες σε δυο περιοχές της πόλης.
Ο «καταστολέας σκόνης» ψεκάζει τους δρόμους με ένα υδατικό μείγμα δολομιτικής ασβέστου και αιθανικού οξέως, που λειτουργεί σαν «κόλλα» και μαζεύει τα σωματίδια σκόνης πριν αυτά διαχυθούν στον αέρα.
Το μείγμα που χρησιμοποιείται δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στο νερό ή τα φυτά, καθώς είναι περιβαλλοντικά φιλικό και μη τοξικό.
Σύμφωνα με μελέτη που διεξήγαγε η Υπηρεσία Μεταφορών του Λονδίνου, τα συστατικά του ασβεστίου και του μαγνησίου ωφελούν το έδαφος, ενώ το αιθανικό οξύ είναι βιοδιασπώμενο.
Μετά την ολοκλήρωση των πιλοτικών δοκιμών, ο «καταστολέας σκόνης» αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε 15 περιοχές του Λονδίνου με υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Δείτε το βίντεο:
read more "«Καταστολέας σκόνης» – Νέα τεχνολογία για τη ρύπανση του αέρα." Διαβάστε περισσότερα...

«Ο Καντάφι ήταν ο κακός υποτίθεται. Αυτοί είναι χειρότεροι»

Σωροί από οπαδούς του Καντάφι
μεταφέρονται με φορτηγά έξω από την Σύρτη
Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
Ο τίτλος είναι από την έγκυρη γερμανική εφημερίδα “Die Zeit”. Εδώ και εβδομάδες προειδοποιεί ο ξένος τύπος γι αυτό που συμβαίνει στην Λιβύη. Ισλαμιστικές παραστρατιωτικές οργανώσεις συνεχίζουν να δολοφονούν και να βασανίζουν οπαδούς του Καντάφι, όχι μόνο για αντεκδίκηση αλλά και για να τους πάρουν ότι έχουν και δεν έχουν.  
Οι φυλακές.........είναι γεμάτες, ενώ έξω στους δρόμους οι ισλαμιστές πολιτοφύλακες τρομοκρατούν τους πάντες και εξαναγκάζουν τις γυναίκες να ντύνονται όπως επιβάλει ο ισλαμικός νόμος. Η Σύρτη, γενέτειρα του Καντάφι έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Είναι μια πόλη φάντασμα με ελάχιστα παιδιά να τολμούν να βγουν έξω απ’ τα ερείπια. Στο νότο μαίνονται οι μάχες μεταξύ των διαφόρων φυλών.
Πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι δήθεν προοδευτικοί οπαδοί της «ελευθερίας» και της «δημοκρατίας», ότι ιδέες και θεσμοί δεν εξάγονται, ούτε επιβάλλονται με τα όπλα.
Πότε επιτέλους θα καταλάβουν ότι οι κοινωνίες είναι ζωντανοί οργανισμοί και όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί πάνω στη φύση, ωριμάζουν μέσα από μια διαδικασία κοινωνικής ζύμωσης.
Πότε θα καταλάβουν ότι όταν εκβιάζεις την ωρίμανση ενός ζωντανού οργανισμού με τεχνητά και βίαια μέσα, αυτό που προκύπτει είναι ένα κοινωνικό έκτρωμα, όπως πιθανόν θα είναι κι αυτό που θα προκύψει στη χώρα μας σε λίγα χρόνια. Ποτέ και πουθενά στην ιστορία δεν προέκυψε κάτι καλό, σαν αποτέλεσμα εξωτερικών παρεμβάσεων.
Πότε θα καταλάβουν, ότι το Ισλάμ έχει έναντι του Χριστιανισμού μια υστέρηση εξακοσίων χρόνων και όπως είναι φυσικό διανύει τον δικό του Μεσαίωνα. Οι χριστιανικές κοινωνίες της Ευρώπης πριν εξακόσια χρόνια δεν ήταν καλύτερες, ούτε δημοκρατικότερες.
Πότε επιτέλους οι λαοί της Ευρώπης θα καταλάβουν ότι όλα αυτά τα γνωρίζουν οι κυβερνήσεις τους, αλλά το τελευταίο που τους απασχολεί είναι η ελευθερία και η δημοκρατία στον ισλαμικό κόσμο, ή τα γνωρίζουν και οι λαοί αλλά κλείνουν το μάτι στις κυβερνήσεις τους με την κυνική ελπίδα ν’ αποσπάσου κι εκείνοι κανένα ψίχουλο απ΄ τη μοιρασιά!
read more "«Ο Καντάφι ήταν ο κακός υποτίθεται. Αυτοί είναι χειρότεροι»" Διαβάστε περισσότερα...