Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο «μαύρος Νοέμβρης» του ‘97

Ο «μαύρος Νοέμβρης» του ‘97

Η μηχανή της Παράγκας έχει πάρα για τα καλά εμπρός και ο Ολυμπιακός, σαν σήμερα στις 23/11 1997 κερδίζει με… πειραιώτικο τρόπο τον Ιωνικό. Ξύλο και επεισόδια ακολούθησαν…

Βρισκόμαστε στο Νοέμβριο του 1997. Διανύουμε την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μίας διοργάνωσης που ξεκινάει με καλές συνθήκες και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού πρωτοπόρος είναι η ΑΕΚ με 25 βαθμούς, ακολουθούμενη από τον Παναθηναϊκό με 24 βαθμούς, όσους είχε και ο τρίτος Ολυμπιακός, αλλά και ο τέταρτος της βαθμολογίας Ιωνικός.


Η αγωνιστική είναι κρίσιμη για τους πρωτοπόρους, στην προσπάθειά τους να κρατηθούν στην κορυφή. Η ΑΕΚ αγωνίζεται με την Παναχαϊκή και επικρατεί εύκολα με 5-1, ενώ ο Παναθηναϊκός ξεπερνά τον σκόπελο της Προοδευτικής, συντρίβοντάς την με 5-0. Έτσι οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας περιμένουν με αγωνία την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως αν χάσουν τον αγώνα, την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και υπάρχει κίνδυνος να μείνουν μακριά από την κορυφή.

«Ο Ολυμπιακός να κερδάει και οι άλλοι να πάνε να…»

Με αυτή τη φράση που ακούστηκε λίγα χρόνια μετά από την Γιάννη Σπάθα, αποτυπώνεται ο τρόπος με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τα δύο παιχνίδια.

Στην Νίκαια ο Ιωνικός σκοπεύει να … πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

Αντιστέκεται σθεναρά στην διαιτησία του Παπαχίντζιου, παρόλα τα ανάποδα σφυρίγματα και τον συνεχή εκνευρισμό στην εξέδρα που δημιουργεί ο ρέφερι. Μικρά-μικρά λάθη, μίας από τις συνηθισμένες «σφαγές» με το βαμβάκι. Χρειαζόταν όμως κάτι πιο δραστικό, καθώς ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τα συνεχόμενα φάουλ και τα μη καταλογισμένα οφσάιντ στις επιθέσεις του.

Η αναμέτρηση έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος, όταν ο Καραπιάλης κατεβάζει την μπάλα με το χέρι, ο Παπαχίντζιος κλείνει τα μάτια, η μπάλα φτάνει ακολούθως στον Τζόρτζεβιτς που θα σεντράρει με το δεξί στο κεφάλι του Ίβιτς ο οποίος γράφει το 0-1.

Η αδρεναλίνη έχει φτάσει στο όριο, όλο το ματς κρεμόταν σε μια κλωστή και αυτή σπάει . Όλη η ένταση των 90 λεπτών κορυφώνεται με την λήξη.

Ο πρόεδρος του Ιωνικού Ν. Κανελάκης πηγαίνει προς τον διαιτητή μαζί με τον αντιπρόεδροΔημητρακόπουλο λέγοντάς του ότι με αυτή την διαιτησία… θα τον στείλουν φυλακή!

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, ο κόσμος δεν συγχωρεί τον δόλο και την υποκρισία και ξεσπά.
Τα επεισόδια παίρνουν μορφή χιονοστοιβάδας. Οπαδός του ΟΣΦΠ εισβάλει για να πανηγυρίσει μία νίκη για την οποία φίλαθλος οποιασδήποτε άλλης ομάδας θα ντρεπόταν, και πυροδοτεί την έναρξη της βαρβαρότητας. Οπαδοί μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο και συμπλέκονται μεταξύ τους.

Χούλιγκανς παίζουν γροθιές με τους ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων.

Οι παίκτες του ΟΣΦΠ στην φυσούνα δεν απομακρύνονται, για να μην δυναμιτίσουν την κατάσταση, αλλά περιμένουν εκεί και γρονθοκοπούν όποιον πλησιάζει.

Το γήπεδο θυμίζει ρωμαική αρένα. Φωτοβολίδες εκτοξεύονται. Ο φροντιστής του Ιωνικού Γέμελοςμεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο όπως και ορισμένοι οπαδοί.

Ο νομικός εκπρόσωπος (και αντιπρόεδρος) του Ιωνικού Δημητρακόπουλος δίνει συνέντευξη αμέσως μετά με τον τραυματία Γέμελο, καυτηριάζοντας την απαράδεκτη διαιτησία που ήταν ο ηθικός αυτουργός της κατάληξης.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων γράφουν για ΜΑΚΕΛΕΙΟ, για φρίκη, για εξευτελισμό του ποδοσφαίρου.

Ο ΟΣΦΠ θα πάρει την νίκη με το 0-1 και φυσικά δεν θα υπάρξει κάποια ποινή, παρόλα τα σοβαρά επεισόδια που είχαν τραυματίες στον αγωνιστικό χώρο και εμπλοκή των ΜΑΤ.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ και μόνο με νίκη θα παραμείνει δίπλα στην ΑΕΚ.

Για την ιστορία οι «ερυθρόλευκοι» για να κερδίσουν θα χρειαστεί να αποβληθούν 3 (!) παίχτες του Παναθηναικού (Γκούμας-Γεωργιάδης-Μιλόγεβιτς), να κάνει αλλαγές σκοπιμότητας ο Μπάγεβιτς,
να τον αποδοκιμάζουν οι οπαδοί του, να μειώσει σε 2-1 με 8 παίχτες ο Παναθηναϊκός (σκόρερ οΒαζέχα) και αν τελικά ο διαιτητής Μάλαμας Τεβεκέλης έδινε πέναλτυ που δικαιούνταν ο Πολώνός επιθετικός, να είχαμε επική ανατροπή.
read more "Ο «μαύρος Νοέμβρης» του ‘97" Διαβάστε περισσότερα...

Τι θέλει πια ο πόλντο;


Αήττητο πρωτάθλημα;
Επίδειξη δύναμης;
Καταστροφή του Παναθηναϊκού και όποιας άλλης ομάδας του αντιστέκεται;
Εκδίκηση από τον Αλαφούζο για θέματα εκτός ποδοσφαίρου;
Αλλοίωση κάθε έννοιας ηθικής και δικαίου;
ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΠΙΖΗΤΑ Ο ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ, ΗΛΙΘΙΟΣ, ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ;

Πότε θα ικανοποιηθεί η ματαιοδοξία του; Στους 18-20-25 βαθμούς διαφορά; Οταν γίνουν επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι και ο Παναθηναϊκός τιμωρηηθεί εξωντοτικά;
Έχει χτίσει την απόλυτη χούντα, κάνει ό,τι θέλει σε ΕΠΟσφπ – ΣούπερΛίγδα – Διαιτησία – Δικαιοσύνη (αθλητική & ποινική)…
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ;
read more "Τι θέλει πια ο πόλντο;" Διαβάστε περισσότερα...

10 μήνες πριν…


Δευτέρα, 23/1/2012

Φυλλάδα Gayρος, 24/1/2012
Σε εκδήλωση του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, μόλις μια μέρα από την ήττα-σοκ στην Ξάνθη, ο ευτραφής μεγαλο-επενδυτής έκανε δήλωση-δέσμευση για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου (το οποίο ως γνωστόν αποτελεί πάντα η προτεραιότητά του):
“Ξέρω τι πρέπει να κάνω και θα το κάνω”
Λίγοι το πιάσαμε το υπονοούμενο, και ακόμα λιγότεροι περίμεναν μέχρι ποιο σημείο θα έφτανε για να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει!

Την ίδια ακριβώς μέρα έφαγε το κεφάλι του Βασσάρα και έβαλε στη θέση του το άβουλο πλάσμα από την Κόρινθο, 2 μέρες μετά τα κάνει μπάχαλο σε συνεδρίαση της Λίγδας όπου βρίζει χοντρά τον Γόντικα αλλά περνάει αποφάσεις χωρίς αντίδραση από τον πρόεδρό μας: ξεκούραση του Λεβαδειακού πριν το μεταξύ μας ματς, αναβολή ολόκληρης αγωνιστικής για να ξεκουράσει γαύρο-μπαοκ πριν τα μεταξύ μας ντέρμπι, τιμωρία Κωνσταντινέα και εμπρησμός του μαγαζιού του, κλπ, κλπ… γνωστά όλα αυτά, όπως γνωστός πια και ο ύποπτος ρόλος του Γόντικα τις ίδιες μέρες με την άρνησή του να δεχτεί λεφτά για μεταγραφές, με την επίσημη επιβεβαίωση των “αραβικών fund”, με το να δεχτεί εισιτήρια για τη Λειβαδιά, να μην κάνει καν έφεση μετά, κ.ά.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά έχουμε φτάσει στο σήμερα, όπου ο χοντρός το έχει παρακάνει (ξανά). Η ομάδα του είναι ίσως η καλύτερη του πρωταθλήματος, αλλά δεν θέλει να το δούμε στο χορτάρι αυτό! Πολλές ομάδες φυτοζωούν, αλλά αυτό δεν του φτάνει! Θέλει να επιβεβαιώνεται και με στημένες διαιτησίες, με στημένους προέδρους φαντάσματα ή πρώην υπαλήλλους του, με ομάδες-δορυφόρους, με δικά του ΜΜΕ που τα κάνει ό,τι θέλει, και να κάνει το πρωτάθλημά μας ακόμα πιο μπουρδέλο απ’ ότι είναι τώρα!!
ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ, ΡΕ ΣΑΠΙΕ;

ΥΓ. Αναλυτικά οι περσινές δηλώσεις-σταθμός, που άλλαξαν την ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος και αποδείχτηκαν προφητικές:
«Για μία ακόμα φορά, χθες, γίναμε μάρτυρες μιας μεγάλης αδικίας σε βάρος του Ολυμπιακού. Μίας αδικίας που αλλοίωσε το αποτέλεσμα, αλλοίωσε (ξανά) τον βαθμολογικό πίνακα. Για μια ακόμα φορά ζήσαμε την εχθρότητα ενός συστήματος που απο το καλοκαίρι πολεμά με λύσσα τον Ολυμπιακό.
Θέλω να ξεκαθαρίσω σε όλους τους τόνους ότι: ο Ολυμπιακός, ενωμένος σαν γροθιά, με ασπίδα τον κόσμο του, συνεχίζει τη διεκδίκηση και των τριών στόχων του. Και όλοι πιστεύουμε ότι η ομάδα μας ΜΠΟΡΕΙ να τα καταφέρει! Όσο δυνατά και αν είναι τα χτυπήματα των εχθρών μας και των υπηρετών τους, εμείς, θα είμαστε πιο δυνατοί! Το μέτωπο που έχουμε απέναντι μας είναι πλέον ορατό και η οργή του κόσμου μας μεγάλη.
Στηρίζουμε τον προπονητή και τους παίκτες μας, θα ενισχύσουμε άμεσα την ομάδα, θα γεμίσουμε το γήπεδο μας και όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, ειρηνικά και μαζικά, θα δώσουμε μάχες για ισονομία σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα του πρωταθλήματος. Και στο τέλος του δρόμου, θα φτάσουμε στους τίτλους που μας αξίζουν, γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα.
Επαναλαμβάνω όμως σε όλους τους οπαδούς μας και σε κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά: Είμαι εδώ και θα είμαι για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Ξέρετε όλοι ότι λατρεύω τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και το ποδόσφαιρο από μικρό παιδί. Δεν είμαι εκπρόσωπος, ούτε υπάλληλος, ούτε εκφραστής της απαξίωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, ούτε θα καταστώ ποτέ «ανενεργός» και «αμέτοχος» σε οποιαδήποτε μεγάλη δυσκολία ή πρόβλημα…
Και όποιος τολμήσει να αδικήσει τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια μας για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο θα με βρίσκει πάντα απέναντι του… Ξέρω τι χρειάζεται και θα το πράξω άμεσα… Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, αποφασισμένοι για την μεγάλη νίκη».
read more "10 μήνες πριν…" Διαβάστε περισσότερα...

Έργα & ημέρες Παράγκας 2013


Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο  αφιέρωμα από το greenzone.gr!
ΟΛΕΣ οι “αμφισβητούμενες” φάσεις ΟΛΩΝ των παιχνιδιών που έχει ευνοηθεί η ομάδα του δημοσίου και έχουμε αδικηθεί εμείς! Το παρακράτος του Μαρίδα σε πλήρη παράταξη, με όλα τα όπλα του στην πρώτη γραμμή! Μπουμπούκια αλήστου μνήμης παρελαύνουν στα βίντεο, όπως ο Βοσκάκης, ο Σιδηρόπουλος, ο Αρετόπουλος, ο Σπάθας, ο Κουκουλάκης, ο Παππάς, ο Μάνταλος, ο Τριτσώνης, ο Αμπάρκιολης… πραγματικά φονικά όπλα! Σκοτώνουν το ποδόσφαιρο, προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας!
ΥΓ. Συγχαρητήρια για την δουλειά σας εκεί στο GreenZone, ευχαριστούμε που υπάρχετε

1η αγωνιστική
Βέροια – ολυμπιακός 1-2: Ο διαιτητής Βοσκάκης και ο βοηθός του Τσολάκης ακυρώνουν ένα πεντακάθαρο γκολ του Ιωάννου το οποίο θα έδινε το προβάδισμα στην Βέροια, ενώ υπάρχει υποψία επιθετικού φάουλ στον Δασκαλάκη στο γκολ του οσφπ. Παράλληλα χαρίζονται κάρτες στον Ιμπαγάσακαι στον Μανιάτη.

2η αγωνιστική
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα 1-1: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τα Γιάννενα και ο διαιτητήςΣιδηρόπουλος εξαντλεί την αυστηρότητά του και αποβάλει τον Κώστα Κατσουράνη με δύο συνεχόμενες κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία. Σε μια φάση η οποία συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα σχεδόν κάθε εβδομάδα και περνάει στο βρόντο… Στο 86′ κλείνει τα μάτια σε κλωτσιά εντός περιοχής του Κωλοβέτσιου στον Πετρόπουλο! Oλο το ματς ήταν μία φαρσοκωμωδία με ανάποδα σφυρίγματα, με καθυστερήσεις από τους φιλοξενούμενους που δεν τιμωρούνταν και με έναν διαιτητή που φώναζε από μακριά πως είναι έτοιμος να  κάνει τα πάντα για να κόψει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 4-0: Στο Καραϊσκάκη ο ολυμπιακός κερδίζει άνετα τον Λεβαδειακό, αλλά ο Παράσχος αφήνει  υπονοούμενα στη συνέντευξη τύπου, τα οποία αναλύει λίγες ημέρες αργότερα: «Πώς να παίξεις έτσι; Το πρώτο γκολ ξεκινάει από ανάποδο φάουλ. Ο Τζιμπούρ  κάνει φάουλ στον Χοσέμι και ο διαιτητής το δίνει στον Ολυμπιακό και από ξεκινάει  η φάση του 1-0! Στο 2-0 ο Παπάζογλου κάνει φάουλ στον Κυριακίδη. Και ο  Σιόβας έπρεπε να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα στο δεύτερο ημίχρονο. Μας  αδίκησαν και αυτό είναι που με τρελαίνει! Έπρεπε να είστε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο για να διαπιστώσετε τον εκνευρισμό των παικτών μου για τον διαιτητή. Με τι κουράγιο να βγούμε στο δεύτερο  ημίχρονο; Για να κάνουμε το 2-0… 2-3 στο Καραϊσκάκη; Σκέφτομαι αν  πρέπει να κατεβαίνουμε καν σε αυτά τα ματς. Πάντα τα ίδια τόσα χρόνια με τις  μεγάλες ομάδες. Είναι μαρτύριο. Εγώ τολμάω να πω ότι αναφέρθηκα στην  διαιτησία που μας αδίκησε κατάφωρα. Με αυτά που έχω δει και έχω διαβάσει χθες  και σήμερα όμως μάλλον δεν τολμάει κανείς άλλος να μιλήσει! Με τρελαίνει το  γεγονός ότι το σκορ λέει χάσαμε 4-0, ότι διασυρθήκαμε και αυτό δεν το αξίζαμε  καθόλου».

4η αγωνιστική
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1: Ο Σπάθας σφάζει με το βαμβάκι τον  Παναθηναϊκό στο ουδέτερο γήπεδο της Λιβαδειάς. Ο Πειραιώτης διαιτητής μπορεί να σφυρίζει τα πάντα σε βάρος του Παναθηναϊκού, ακόμη και σε απλά αγγίγματα, αλλά  δεν έχει το ίδιο… δυναμόμετρο στο γκολ της ισοφάρισης της ομάδας του Περιστερίου, όταν ο Μπρίτο τραβάει τον Ζέκα πριν πασάρει στον Ιγκλέσιας.
Ολυμπιακός – Πανθρακικός 4-1: Από την πλευρά του ο ολυμπιακός φτάνει σε μια εύκολη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό, ωστόσο ακόμη και σε τέτοιο ματς το πρώτο γκολ (του Τζιμπούρ) ξεκινάει από πεντακάθαρο οφσάιντ.

5η  αγωνιστική
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ο Παναθηναϊκός  στραβοπατάει με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ αλλά και πάλι η διαιτησία έβαλε το  χεράκι της. Ο Κουκουλάκης κλείνει τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι σε  βάρος του Χριστοδουλόπουλουμόλις στο 9ο λεπτό, το οποίο θα έφερνε την αποβολή του τερματοφύλακα Φούλοπ και θα άλλαζε τη μορφή του παιχνιδιού.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1: Ο  Ολυμπιακός περνάει από το Περιστέρι, όπου ο διαιτητήςΠαππάς χαρίζεται σε δύο-τρεις περιπτώσεις σε παίκτες των Πειραιωτών σε κίτρινες και υπό συνθήκες και κόκκινες! (διαβάστε περισσότερα εδώ)

6η αγωνιστική
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Ο ολυμπιακός κερδίζει με την ψυχή στο στόμα, με τους βοηθούς του ΜάνταλουΤουμπακάρη και Γεωργαράκο, να  σταματούν 5 (!) φορές με ανύπαρκτα οφσάιντ τον Περόνε σε εξαιρετικά  πλεονεκτικές θέσεις.

8η αγωνιστική
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2: Ο διαιτητής Τριτσώνης δεν βλέπει το χτύπημα που δέχεται ο Χάρης Μαυρίας από οπαδό του ΟΦΗ, και στο φύλλο αγώνα γράφει για «ελαφρύ χτύπημα» που δεν επισύρει παρά χρηματικό πρόστιμο… €9.000 μόνο!
Άρης-Ολυμπιακός 2-2: Ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει  με πέναλτι που είδε μόνο ο Αρετόπουλος. Όσες φορές και εάν δει κανείς το  βίντεο και από τις… εννέα λήψεις της NOVA, δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα. Όχι  όμως και ο Αρετόπουλος, που μέχρι το τέλος «έσπρωχνε» ξεδιάντροπα τον οσφπ!

9η αγωνιστική
Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-0: Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 41′ με  γκολ που προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ στον Αμπντούν. Στο 74′ ο Αμπάρκιολης σκέφτηκε ότι αρκετά… «είδε» και αποφάσισε να κλείσει τα  μάτια του σε πεντάκαθαρο πέναλτι του Φετφατζίδη στον Ιωαννίδη, στερώντας κάθε ελπίδα στον ΟΦΗ να μειώσει το σκορ και να… ζεστάνει το  Καραϊσκάκη!

Kέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-0: Στο 43′ ο διαιτητής Δασκαλόπουλος έκλεισε τα  μάτια σε χέρι του Κοντοδήμουμέσα στην περιοχή σε σουτ του Ζέκα.

10η αγωνιστική
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-4: Η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε με αυστηρό έως ανύπαρκτο πέναλτι, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο αμυντικός της ΑΕΚ. Ακολούθως ο διαιτητής Σιδηρόπουλοςδεν υπέδειξε δύο (!) πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

12η αγωνιστική
Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 2-1: «Ρεσιτάλ» Αρετόπουλου, με  τη βοήθεια των συνεργατών του. Στο 28′ ο Αρετόπουλος με υπόδειξη του Δημητριάδη είδε οφσάιντ τον Τοτσέ και στέρησε απλά ένα γκολ στον  Παναθηναϊκό. Στο 58′ ο Αρετόπουλος σαν νέος Κασναφέρης ανακάλυψε πέναλτι στη… γλίστρα του Κάλαϊτζιτς και ολοκλήρωσε την «εκτέλεση» του  Παναθηναϊκού.

read more "Έργα & ημέρες Παράγκας 2013" Διαβάστε περισσότερα...

Όλα εδώ πληρώνονται, Αρετόπουλε!


Από το dikisports.blogspot.gr του Κυριάκου Θωμαΐδη:
Ο διαιτητής του αγώνα Πλατανιά-Παναθηναϊκού Αλ.Αρετόπουλος ενίοτε συνοδεύεται στις αποστολές του από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων Θ.Μπουτζιώλη (βλέπε Αρης-Ολυμπιακός).
Ο κ.Μπουτζιώλης παρότι δεν έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΠΟ, στήριξε με τόσο φανατισμό την παράταξη Σαρρή που ανταμείφθηκε με την αντιπροεδρία τριών (!) επιτροπών της Ομοσπονδίας.
Και… bonus κουίζ:
Ποιος απαίτησε από την ΚΕΔ την συνεχόμενη (επί 4 αγωνιστικές) χρησιμοποίηση του Αλ.Αρετόπουλου;
read more "Όλα εδώ πληρώνονται, Αρετόπουλε!" Διαβάστε περισσότερα...

Ούτε να το σκέφτονται για Γκέκα!


Όχι απλά ενδιαφερόμαστε για τον βλάχο, αλλά είναι -λέει- και σε πρώτο πλάνο!
Ποιος; Ο Θεοφάνης!!
Αυτός που παρακάλαγε μέσω των εφημερίδων να πάει στους κοπρολάγνους…
Αυτός που δήλωνε ότι οι αρουραίοι είναι η ”μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας”…
Αυτός που έκραζε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του παντού και έγλυφε τους απέναντι…
Ο άμπαλος, που δεν ξέρει να κάνει μια πάσα της προκοπής…
Ο άμπαλος, που δεν μπορεί να ντριμπλάρει…
Ο άμπαλος, που είναι πιο αργός και από τον… Τοτσέ!
ΥΓ. Ναι, έχει το ένστικτο του σκόρερ! Ναι, θα μπορούσε να βοηθήσει στην συγκεκριμένη ομάδα με το συγκεκριμένο ρόστερ!
Αλλά είναι ζήτημα ηθικής και τιμής… είναι ζήτημα αξιοπρέπειας, να μην παρακαλάς αυτόν που κάποτε σε έφτυνε (ακόμα κι αν τώρα γλύφει)!

ΟΥΣΤ ΓΙΔΙ

read more "Ούτε να το σκέφτονται για Γκέκα!" Διαβάστε περισσότερα...