Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!

read more "ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!" Διαβάστε περισσότερα...

Τιφόζι εναντίον του «γύφτου» Ιμπραΐμοβιτς!


Η σχέση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τους οπαδούς της Ίντερ δεν είναι και η καλύτερη (και με ποιους τα έχει καλά ο Σουηδός επιθετικός;). Όσο και αν οι τιφόζι των Νερατζούρι δεν τον έχουν συγχωρήσει για την απόφασή του να πάει στη Μίλαν, αυτή τη φορά το παραξήλωσαν! 
Κρέμασαν ένα πανό στις εξέδρες του «Σαν Σίρο» το οποίο έλεγε: «Είμαι γύφτος» και ουσιαστικά είναι μια… τροποποίηση του τίτλου του βιβλίου που εξέδωσε πριν από μερικούς μήνες. Όπως και να έχει, υπέπεσαν σε φάουλ…
read more "Τιφόζι εναντίον του «γύφτου» Ιμπραΐμοβιτς!" Διαβάστε περισσότερα...

«Πάγωσαν» και οι Σουηδοί με τον Σπάθα!


Μέχρι και τη Σουηδία, ελέω Ματίας Μπιάρσμιρ, έφτασε η χάρη μας, καθώς δημοσίευμα ιστοσελίδας από την εν’ λόγω χώρα, αναφέρεται στην παρωδία των Ιωαννίνων και στην απόφαση του διαιτητή της συνάντησης, Ηλία Σπάθα να διεξαχθεί το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν παγωμένος.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «svenskafans.com», αναφέρει: «Σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, ο διαιτητής θα έλεγε ότι το ματς θα έπρεπε να αναβληθεί λόγω κινδύνου για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο, ο αγώνας ξεκίνησε με 35λεπτη καθυστέρηση, παρότι δεν πάρθηκε κανένα αποτελεσματικό μέτρο. Μαγεία... Ο Σπάθας σφύριξε και το ματς ξεκίνησε παρότι το 1/3 του γηπέδου ήταν σκεπασμένο από πάγο. Δεν εκπλήσσει κανέναν, όμως, αυτό αν αναλογιστεί ότι ο πατέρας του διαιτητή είναι διάσημος για τη φράση «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν κι οι υπόλοιποι να πάνε να....». Εκατό περίπου λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Κλέιτον. Ο Μπιάρσμιρ βρέθηκε στην ενδεκάδα για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι».
read more "«Πάγωσαν» και οι Σουηδοί με τον Σπάθα!" Διαβάστε περισσότερα...

Οπαδός της Σουόνσι κατέβασε το παντελόνι του!


Απίστευτη ήταν η ενέργεια ενός οπαδού της Σουόνσι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Άρσεναλ. Όταν λοιπόν ο τηλεοπτικός φακός εστίασε στη γωνία του γηπέδου σ’ ένα κόρνερ που κέρδισαν οι παίκτες των «κύκνων», συνέλαβε τον εν’ λόγω φίλαθλο με… κατεβασμένα τα παντελόνια να δείχνει στους παίκτες τα οπίσθιά του…
read more "Οπαδός της Σουόνσι κατέβασε το παντελόνι του!" Διαβάστε περισσότερα...

Ἡμέρα ἀποφράς, διά τούς μισοῦντας ἠμᾶς!


read more "Ἡμέρα ἀποφράς, διά τούς μισοῦντας ἠμᾶς!" Διαβάστε περισσότερα...

Αλεξάνδρεια Αιγυπτιώτης-Ο Ελληνισμός της Αλεξάνδρειας


Δείτε το βίντεο!

read more "Αλεξάνδρεια Αιγυπτιώτης-Ο Ελληνισμός της Αλεξάνδρειας" Διαβάστε περισσότερα...

Μας πήγανε στο μηδέν και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε... Σκεφτείτε το...


Είμαι 57 χρονών. Δεν έχω σπίτι και δουλειά. Χαμένος από χέρι. Από το δικό τους χέρι…

Για μένα; Να και αν πτωχεύσουμε, να και αν καταστραφούμε, να και αν γίνουμε οι νοσοκόμες και τα γκαρσόνια των ευρωπαί(πεων)ων…

Έχω όμως ένα γιό 21 χρονών και μια κόρη 25 μηνών… Κι εκεί πονάω ρε ‘σείς. Η καρδιά μου σφίγγει επειδή τα λαμόγια με γέλασαν και πούλησαν το αύριο των παιδιών μου. Των δικών μου παιδιών. Όχι των δικών τους…

Με μαθηματική ακρίβεια, αν όχι σε 3 μήνες, άντε σε ένα-δύο χρόνια, αφού μας κατάσχουν τα πάντα, θα είμαστε και κερατάδες και δαρμένοι…

Ρε Έλληνες… Ρε αδέρφια… Ρε πατριώτες… Επίθεση βρε… Με ό,τι όπλα έχουμε…

Πρέπει να βγούμε εδώ και τώρα έξω από το καταστροφικό δόγμα “ανήκουμε στην δύση”…

Θέλουμε, χρειαζόμαστε, απαιτούνται, νέες συμμαχίες, νέες προοπτικές…

Τι είπατε; Πως θα γίνουμε Αλβανία, σαν την Αλβανία του Εμβέρ Χότζα;
Μα και αυτή με αγώνες αναστήθηκε...!

Μόνο μια προσθήκη στο Σύνταγμα χρειάζεται, με αναδρομική ισχύ, για όλους τους πολιτικούς από το 1974 και μετά…
Να ισχύει για όλους ο νόμος της «Σαρία» (που με τόσο πάθος στηρίζουν οι ίδιοι)…
Όχι με δικονομικά τερτίπια…

Τι μας λένε οι «σοφοί»; Καλύτερα να αθωωθούν 100 ένοχοι παρά να καταδικαστεί ένας αθώος…;

Ρε ουστ… Μαζεύτε τους… Και ας είναι και 10 αθώοι… (αν είναι δυνατόν από τα λαμόγια να υπάρχουν αθώοι!!! Γιατί πουλιά με τα ίδια φτερά, πετάνε μαζί)

Σιγά το πράγμα… Όσες απώλειες έχουμε σε τροχαία σε έξι μήνες… Τι έξι μήνες, έξι εβδομάδες…

Λοιπόν, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο πολιτικός απαιτείται και να είναι αλλά και να φαίνεται τίμιος…Δεν φαίνεται; Βοά ο τόπος για μπερδεψοδουλειές και άλλα λαμογίστικα;

Ε, τότε να μείνει κουλός και στα δυο χέρια… Μην πω και στα πόδια…

Τότε και η πατρίδα μας θα μπορέσει να αναστηθεί…

Αφήστε τους αριθμούς τους μαγειρεμένους…

Επίθεση… Τα 2/3 των Ελλήνων δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα…

Από το μηδέν μόνο κέρδη θα έχουμε…

Γιατί, όποιος ξαναζητήσει να είναι πολιτικός, θα γνωρίζει και την «σαρία» και το γουδί…

Μα είναι δυνατόν…!!!

Ο Τσοχατζόπουλος και χιλιάδες όμοιοί του να κάνουν διακοπές στα σαλέ της Ελβετίας κι εμείς στα παγκάκια…!!!

Ρε αφήστε τις αναλύσεις και τα μπλα-μπλα…

Οργανώστε τον λαό και επίθεση… να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν. Να τα πάρουμε πίσω, εδώ και τώρα

Οι ευθύνες των πάντα ανεύθυνων

1) Τα τρία αστικά, “δημοκρατικά”, “πατριωτικά” και κοινοβουλευτικά κόμματα, του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του ΛΑΟΣ:

α) δήλωσαν με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι ανίκανα να διαχειριστούν τις τύχες της χώρας,
β) παραιτήθηκαν από το τις ευθύνες που τους ανάθεσε ο λαός με τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 και
γ) παρέδωσαν “άνευ όρων” τη διακυβέρνηση της πολιτείας σε ένα εκπρόσωπο των αγορών
δ) εξουσιοδότησαν τον πρωθυπουργό – εκπρόσωπο των αγορών να διαπραγματευθεί με τις αγορές “εν λευκώ” και χωρίς καμιά ενημέρωση της εθνικής αντιπροσωπεία την αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους και το μέλλον της χώρας

2) Στα παραπάνω συνέπραξε και ο ανεύθυνος άρχων του κράτους

3) Οι αρχηγοί των τριών ως άνω κομμάτων έχουν δηλώσει προκαταβολικά ότι θα ψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση…, όποια και αν είναι αυτή…

4) Η σχηματισθείσα κυβέρνηση του Παπαδήμιου, έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 250 και πλέον βουλευτές.

5) Η κυβέρνηση του Παπαδήμιου συνεχίζει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της βουλής, μολονότι ουδόλως έχει ενημερώσει αυτή, για ότι πράττει αναφορικά με την αναδιάρθρωση του χρέους και την δανειακή σύμβαση.

6) Η Ελληνική βουλή έχει αποδεχθεί σιωπηρά την αυτοκατάργηση της, αφού δεν απαιτεί ενημέρωση και έλεγχο επί ενός μείζονος ζητήματος που θα κρίνει τις τύχες της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες.

7) Στο επίσημο ΜΕΓΑΛΟ κανάλι ενημέρωσης της Ελληνικής κοινής γνώμης, έχει αναφερθεί επανειλημμένα από τις κυρίες και τους κυρίους εκπροσώπους τύπου της κυβέρνησης, μερικοί εκ των οποίων τυγχάνουν και συγγενείς υπουργών (άρα η ενημέρωση έχει και μεγαλύτερο κύρος), ότι το Βρετανικό δίκαιο έχει ήδη συμφωνηθεί.

Σημασία λοιπόν δεν έχουν ούτε οι συμβάσεις, ούτε τα δίκαια. Όλα αυτά είναι άνευ σημασίας.

Σημασία έχει αν μια πολιτεία είναι κυρίαρχη, αν το σύνταγμα της πολιτείας τηρείται, αν η δημοκρατία είναι ζωντανή και αν οι πολίτες της και οι εκπρόσωποι τους, είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν τη κυριαρχία της πολιτείας τους, το σύνταγμα και τους δημοκρατικούς τους θεσμούς.

read more "Μας πήγανε στο μηδέν και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε... Σκεφτείτε το..." Διαβάστε περισσότερα...

Από εμάς εξαρτάται αν και πότε θα γίνει...


Το εφιαλτικό σενάριο

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012. Ώρα 12.45.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος επιβιβάζεται στο Boeing 767 της πτήσης ΟΑ 8411 από το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Το οργισμένο ξέσπασμα του ελληνικού λαού στη διάρκεια της εθνικής επετείου, οι άγριες συμπλοκές με τα ΜΑΤ, οι λεηλασίες των τραπεζών που παραμένουν κλειστές, οι πάνω από 300 βαριά τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας δίνουν μόνο μια μικρή γεύση του ξεσπάσματος της βίας στην οποία έχει παραδοθεί η Ελλάδα.

Οι ξένοι ανταποκριτές μεταδίδουν σπαρακτικά ρεπορτάζ και εικόνες σοκ καθώς η βία των οργισμένων πολιτών έχει ξεσπάσει σαν τυφώνας και σαρώνει κρατικά κτίρια με το ελληνικό κοινοβούλιο να δέχεται τις ανελέητες επιθέσεις πλήθους αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι στη κυριολεξία το κομματιάζουν.

Εκατοντάδες βίλες διεφθαρμένων πολιτικών και επιχειρηματιών στα ακριβά προάστια της Αθήνας βρίσκονται στο έλεος αυτοσχέδιων συμμοριών που δημιουργούνται αυθόρμητα στους δρόμους από εξοργισμένους Έλληνες πολίτες αλλά και ξένους μετανάστες, ανάμεσά τους ληστές και δολοφόνοι με Καλάσνικοφ, που έχουν μπει παράνομα στη χώρα στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.

Σύμφωνα με τους απεσταλμένους τους γερμανικής «BILD» στα χέρια απαγωγέων βρίσκονται η κόρη ενός γνωστού πολιτικού και ενός βιομήχανου. Οι δράστες ζητούν 100 εκατ. ευρώ για να τις απελευθερώσουν διαφορετικά είναι αποφασισμένοι να τις εκτελέσουν και μάλιστα με βασανιστικό τρόπο.

Το σύνολο των δυνάμεων της Αστυνομίας έχει λάβει εντολή να προστατέψουν πάση θυσία το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ώστε να μπορούν να «αποδράσουν» από δω κορυφαίοι Έλληνες, πολιτικοί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες και μεγαλοιδιοκτήτες των ΜΜΕ που βρίσκονται στο στόχαστρο των αυτοσχέδιων συμμοριών.

Κι αυτό μετά από πληροφορίες που θέλουν τους κατοίκους της Κερατέας που αντιστάθηκαν ηρωικά στη κατασκευή ΧΥΤΑ στη περιοχή τους, να ετοιμάζονται να αποκλείσουν την πρόσβαση στο αεροδρόμιο με θηριώδη γεωργικά μηχανήματα και μπουλντόζες.

Στη περιοχή του Γουδή έχουν ήδη στηθεί κρεμάλες από τις οποίες αιωρούνται ομοιώματα Ελλήνων πολιτικών ενώ από τα μεγάφωνα της πλατείας ακούγονται τα soundtrack γνωστών αμερικανικών γουέστερν.

Aυτή τη στιγμή στο Προεδρικό Μέγαρο καθώς και στο Μέγαρο Μαξίμου, έχουν εισβάλλει εκατοντάδες αντιεξουσιαστές και ξεσπούν στους πανάκριβους πίνακες, τα γραφεία και τα έπιπλα ενώ βεβηλώνουν τους διαδρόμους με κάθε τρόπο που επινοεί η ανθρώπινη φαντασία.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές και γι αυτό σας παρακαλούμε να απομακρύνεται τα μικρά παιδιά και τους κλέφτες πολιτικούς από τις τηλεοράσεις σας.

Τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ και των Εφοριών έχουν παραδοθεί στις φλόγες ενώ εκρήξεις από αυτοσχέδιες βόμβες μολότωφ έχουν μετατρέψει την Αθήνα σε Καμπούλ.

Τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν ότι Γερμανία και Γαλλία ετοιμάζονται να στείλουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να καταστείλουν τις διαδηλώσεις αλλά και να προστατέψουν τις πρεσβείες τους που πολιορκούνται από χιλιάδες εξαγριωμένους διαδηλωτές.

Τα νοσοκομεία της χώρας κάνουν διαρκείς εκκλήσεις για αίμα.

Στο μεταξύ πληροφορίες θέλουν πάνω από 200 κορυφαίους Έλληνες πολιτικούς να έχουν περάσει με κάθε τρόπο τα σύνορα της χώρας, ενώ ιδιωτικά αεροπλάνα, ελικόπτερα και θαλαμηγοί μεταφέρουν τους ισχυρούς επώνυμους πολίτες σε προορισμούς του εξωτερικού.

Το Αλ Ζαζίρα, μετέδωσε πριν από λίγο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κίνημα στρατιωτικών οι οποίοι ετοιμάζονται να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας.

Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά και μόλις τώρα διαβάσαμε το twit γνωστού δημοσιογράφου ότι βρέθηκαν νεκροί 7 γνωστά πρόσωπα της χώρας τα ονόματα των οποίων θα αποφύγουμε να αναμεταδώσουμε ώσπου να διασταυρώσουμε την πληροφορία.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

Υ.Γ: Το τρομακτικό σενάριο που μόλις διαβάσατε κάποιοι αγωνίζονται να αποτρέψουν με κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους πριν γίνει ταινία-ντοκιμαντέρ με θέμα την Ελλάδα της χρεοκοπίας...

read more "Από εμάς εξαρτάται αν και πότε θα γίνει..." Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή η χώρα είναι η γη των Ελλήνων και θα την υπερασπιστούμε… με το αίμα μας!


Δε χωράει στο ψέμα η αλήθεια…

Ούτε το φως στο σκοτάδι…

Δε φτάνει ο κίβδηλος λόγος να δαμάσει τα αφηνιασμένα άλογα, να γητέψει τα τρομοκρατημένα όνειρα.

Με το πηχτό σκοτάδι να απλώνεται στη νεκρική κοιλάδα των μοιραίων και των δοσίλογων, οδοιπορούμε την οδό του μαρτυρίου.

Σε κάθε σταυροδρόμι το εκτελεστικό απόσπασμα των τοκογλύφων, σε κάθε ανηφοριά οι φονιάδες της ιστορίας υψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα με μάτια κόκκινα, με στόματα γλοιώδη και λαίμαργα.

Μας εκφοβίζουν, μας τρομοκρατούν…

Μας πυροβολούν με λόγους δόλιους από τις τηλεοπτικές οθόνες τα αδειανά κουστούμια και τα παραγεμισμένα στόματα.

Μας φτύνουν οι αρουραίοι των εφημερίδων, οι αρθρογράφοι του μεγάλου κενού, οι εθνοφθόροι και οι Ελληνόφοβοι.

«Θέμα χρόνου» αποφαίνονται οι ειδήμονες με τους υπερσύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα ατσαλάκωτα κουστούμια και τα αρπακτικά χέρια που στάζουν αίμα.
Καλά κρατεί ο χορός των κερδοσκόπων και των εφιαλτών…

Το πανηγύρι της εκφοράς των ελπίδων και των οραμάτων.

Η μεγάλη ομήγυρη των αδημονούντων την απώλεια του έθνους των ανυπότακτων έχει κιόλας παραταχθεί με κάθε επισημότητα για να παρακολουθήσει το μεγάλο θέαμα.

Ο δήμιος με την κουκούλα, τις πλαδαρές σάρκες και τα διάστικτα μπράτσα με τα φασιστικά σύμβολα, αναμένει το νεύμα του «Μεγάλου Στοχαστή».

Κι ο «Μεγάλος Οπισθοδρομιστής» ετοιμάζεται να γυρίσει το ρολόι της ιστορίας τριάντα χρόνια πίσω.

Δεν επιθυμούν να πιστέψουν οι εξαγορασμένοι, οι υπόδουλοι και οι ματαιόδοξοι στη μεγάλη στρατιά των αρίστων της ιστορίας, των λαμπρών δημιουργών, των ποιητών, των αγωνιστών της ζωής, των εργατών, των καλλιτεχνών, των ανθρώπων της τίμιας δουλειάς και του πνεύματος.

Ότι είχαν να κλέψουν το έκλεψαν, ότι είχαν να προσβάλουν το πρόσβαλαν, ότι είχαν να ατιμάσουν το ατίμασαν.

Ήρθε η ώρα να πετάξουν το αποστεωμένο κουφάρι του λαού στη χωματερή της εξαθλίωσης και της απέραντης θλίψης.

Ήρθε ή ώρα να ανοίξουν τις πόρτες σε κυνηγούς κεφαλών, σε ζόμπι που τρέφονται με σάρκες ανθρώπινες και αίμα ζεστό…

Έτσι πιστεύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα κελεύσματα των καιρών ο «Μεγάλος Στοχαστής», ο δειλός πολεμιστής με τη λερωμένη σκελέα, ο αποτυχημένος ταχυδακτυλουργός με τα τρεμάμενα δάχτυλα και το θολωμένο μυαλό, ο θλιβερός ψεύτης, ο αμήχανος Οδυσσέας που ούτε ταξίδι, ούτε Ιθάκη του απέμεινε, παρά μόνο η χλεύη των ανθρώπων και της ιστορίας.

Ημέρα σκότους η μέρα που ξημερώνει…

Έκπληκτα τα μάτια της ιστορίας βλέπουν τη λαίλαπα να πλησιάζει.

Έντρομοι οι ένοχοι χειρουργοί βιάζονται να επικαλύψουν με το σεντόνι της υποταγής και της ανικανότητας το κέρινο πρόσωπο της ναρκωμένης πατρίδας.

Βιάζεται το τσούρμο των θρασύδειλων και των μισαλλόδοξων να τελειώνει μια και καλή με το γένος των αδάμαστων. Το βιβλίο που λέγεται Ελλάδα πρέπει να κλείσει, η σπορά να νοθευτεί , ο αγρός με τα γεννήματα να καταλειφθεί από αγριόχορτα και ζιζάνια και ακόμα μια «χαμένη πατρίδα» να προστεθεί στις τόσες χαμένες.

Δεν πρέπει ούτε νερό για τα διψασμένα χείλη να περισσέψει, ούτε φαΐ για τους πεινασμένους την περηφάνια και την αξιοπρέπεια.

Ακούστε ράκη ανθρώπινα, ξεχειλωμένα μυαλά, και κοιμισμένες συνειδήσεις…

Ακούστε υπερφίαλοι αγορητές του θράσους και της ανοησίας…

Ακούστε κύμβαλα αλαλάζοντα, σπιθαμιαίοι διανοητές και προσκυνημένοι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων…

Ακούστε πουλημένα τομάρια…

Αυτή η χώρα είναι η πατρίδα μας και δεν αντέχει επιτηρητές και παράσιτα.

Αυτή η χώρα είναι η γη των Ελλήνων και θα την υπερασπιστούμε… με το αίμα μας.



read more "Αυτή η χώρα είναι η γη των Ελλήνων και θα την υπερασπιστούμε… με το αίμα μας!" Διαβάστε περισσότερα...

Το λάδι Μαρόκου 16 ευρώ στα γαλλικα ραφια…Το ελληνικο ??? ΠΑΠΑΛΑ !!!

Το λάδι Μαρόκου 16 ευρώ! Δείτε πώς οι αγροτοπατέρες κατέστρεψαν το δικό μας προϊόν – Στο αυτόφωρο σήμερα ο Βακόντιος γιατί δεν πλήρωσε το δώρο Την ώρα που οι ελληνικές επιχειρήσεις αδυνατούν να πουλήσουν όσο – όσο...
ακόμα και χύμα το ελαιόλαδο στους Ιταλούς εμπόρους (εκεί φθάσαμε!), οι Παλαιστίνιοι και οι Μαροκινοί έχουν τοποθετήσει προσεγμένες συσκευασίες των λαδιών τους στα πολυκαταστήματα της Γαλλίας, σε τιμές 15-16 ευρώ ανά λίτρο! 
Οι Έλληνες ομογενείς που κατάγονται από ελαιοπαραγωγικά χωριά της Κρήτης και ακούνε τους γονείς τους να αγωνιούν πώς θα πουλήσουν ακόμα και σε εξευτελιστικές τιμές το ελαιόλαδο τους, εκφράζουν την πικρία και την απορία τους, γιατί να απουσιάζει το κρητικό προϊόν από τις ξένες αγορές, ενώ η Παλαιστίνη, με τα τρομακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει καταφέρει να τοποθετήσει το λάδι της στα γαλλικά σούπερ – μάρκετ. Βιολογικό λάδι Παλαιστίνης-Μαρόκου με 16 ευρώ το λίτρο! 
Εκείνοι κέρδισαν το στοίχημα και μπήκαν στα γαλλικά σούπερ μάρκετ Την ώρα που οι Έλληνες ελαιοπαραγωγοί δεν μπορούν καν να πουλήσουν το ελαιόλαδο τους έστω και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, οι επιχειρήσεις όχι μόνο της Ισπανίας και της Ιταλίας, αλλά του Μαρόκου και της Παλαιστίνης έχουν τοποθετήσει το λάδι τους στα ράφια της Δυτικής Ευρώπης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το ένα λίτρο ελαιόλαδου από… την Παλαιστίνη (υπάρχει ελαιοκαλλιέργεια στα κατεχόμενα) πωλείται στην αγορά της Γαλλίας στη διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των 15 ευρώ ανά λίτρο. Και είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο τα τρομακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παλαιστινιακός λαός!! Στα ράφια των γαλλικών σούπερ μάρκετ έχουν τοποθετηθεί όμως και συσκευασίες βιολογικού λαδιού από το Μαρόκο στην τιμή των 16 ευρώ ανά λίτρο! Έλληνες που ζουν στη Γαλλία αλλά κατάγονται από ελαιοπαραγωγικά χωριά της Κρήτης εκφράζουν την πικρία τους βλέποντας τις τιμές στα ράφια των ξένων πολυκαταστημάτων. Τις σχετικές φωτογραφίες μας έστειλε η κάτοικος Νορμανδίας, κρητικής καταγωγής Αριστέα Μαραγκάκη – Delacroix, εκφράζοντας την πικρία και την απορία της γιατί το κρητικό λάδι να μην έχει τη θέση που του αξίζει στις διεθνείς αγορές. Υψηλοί στόχοι από τις επιχειρήσεις του Μαρόκου Σε περίοπτη θέση δεσπόζει στα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας το μαροκινό βιολογικό λάδι. Οι συσκευασίες είναι αρκετά προσεγμένες, του μισού λίτρου και αναγράφουν τιμή 7,99 ευρώ. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, το Μαρόκο επιδιώκει διπλασιασμό της παραγωγής ελιάς μέχρι το 2015 και των εξαγωγών του σε ελιές έως το 2018. Η χώρα παράγει 60.000 τόνους επιτραπέζιων ελιών και 120.000 τόνους ελαιόλαδου ετησίως, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιόλαδου, ενώ η ελαιοπαραγωγή είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της μαροκινής οικονομίας όπου απασχολείται προσωπικό 400.000 ατόμων. Ανάμεσα στις κυριότερες ποικιλίες είναι όπως και στην Κρήτη η κορωνέικη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει το Μαρόκο στην αγορά της Κίνας. Από τον Απρίλιο του 2010 μία μαροκινή επιχείρηση διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερα από 25 ξενοδοχεία πέντε αστέρων, ενώ το 2011 σχεδιάζει να εισχωρήσει στην αγορά του Πεκίνου και του Χονγκ Κονγκ. Η Παλαιστίνη «υπολογίζει» στο λάδι Στην τιμή των 7,5 ευρώ πωλούνται οι συσκευασίες μισού λίτρου παλαιστινιακού ελαιόλαδου συμβατικής γεωργίας στην αγορά της Γαλλίας. Οι συσκευασίες είναι προσεγμένες και η τοποθέτηση του προϊόντος έχει γίνει σε θέση που εύκολα είναι θεατή από τους καταναλωτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιόλαδου η Παλαιστίνη αναμένει φέτος παραγωγή ελαιόλαδου γύρω στους 12.000 τόνους. Κι όπως αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμα του το περιοδικό Ελιά & Ελαιόλαδο «η ισραηλινή κατοχή στη Δυτική Όχθη και ο αποκλεισμός της Γάζας βλάπτουν σοβαρά την παραγωγή ελαιολάδου στην Παλαιστίνη». Η ελαιοπαραγωγή στην Παλαιστίνη, σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό «συμβάλλει κατά 100 εκατομμύρια δολάρια και πλέον ετησίως σε μερικές από τις μη προνομιούχες οικογένειες Παλαιστινίων». Οι ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιόλαδου η αναμενόμενη παραγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 2.180.500 τόνοι. Οι παραγωγικές χώρες και οι ποσότητες που θα παράγουν είναι: Ισπανία 1.347.400, Ιταλία 440.000, Ελλάδα 310.000, Πορτογαλία 71.800, Κύπρος 5.600, Γαλλία, 5.200 και Σλοβενία 700. Για τις μη ευρωπαϊκές χώρες εκτιμάται η Συρία θα παράγει 200.000 τόνους, η Τουρκία 180.000, η Τυνησία 180.000, το Μαρόκο 120.000, η Αλγερία 54.500, η Παλαιστίνη 12.000, η Ιορδανία 22.000, η Αυστραλία 19.000, η Αργεντινή 15.000 και η Λιβύη 15.000 τόνους. Στην Ελλάδα τι; Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (τα οποία κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει η «Π») τα τελευταία χρόνια έχουν δαπανηθεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στη χώρα μας σε προγράμματα για την προβολή και την προώθηση του ελαιόλαδου αλλά και για την ποιοτική αναβάθμιση του μέσω του προγράμματος για τις Οργανώσεις Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ). Επισήμως τα χρήματα αυτά δίδονται σε ελαιουργικές επιχειρήσεις, επαγγελματικές οργανώσεις, εταιρείες συμβούλων και διαφημιστικές εταιρείες. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Πολύ απλά οι παραγωγοί να μην μπορούν να διαθέσουν το προϊόν τους, έστω και σε τιμές ίσες με αυτές στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 (1,80 ευρώ = 613 παλιές δραχμές). Ελαιοπαραγωγός: «Θα πληρώσω σε λάδι το χαράτσι» Ελαιόλαδο, αντί για χρήματα, σκέφτεται να καταθέσει στη ΔΕΗ για την πληρωμή του ειδικού τέλους, ελαιοπαραγωγός ο οποίος επικοινώνησε χθες με την «Π». Όπως είπε, «εγώ δεν έχω χρήματα να πληρώσω το χαράτσι που ήρθε με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Θα πάω λοιπόν το λάδι που δεν μπορώ να πουλήσω, αξίας ίσης με την πρώτη δόση. Για να δούμε θα το…κρατήσουν;;». Σύμφωνα με τον ίδιο, «όταν οι πολιτικοί υπέγραφαν το περίφημο μνημόνιο που έβαλε στο γύψο την ελληνική οικονομία, θα έπρεπε να σκεφτούν πως οι πολίτες θα έχουν κάποια έσοδα για να ανταποκριθούν στην πληρωμή των χαρατσιών. Θα έπρεπε δηλαδή να υπογράψουν εμπορικές συμφωνίες με τη Γαλλία και τη Γερμανία. Έτσι θα μπορούσαμε να πουλάμε το λάδι μας για να πληρώνουμε τους φόρους. Τώρα που δεν μπορούμε, να πάμε τα προϊόντα μας, δηλαδή λάδι, σταφύλια, κρασί, τυριά και ό,τι έχουμε».
ΠΑΤΡΙΣ (ΚΡΗΤΗ) – http://wwwaristofanis.blogspot.com/2012/01/16.html
olympia.gr
read more "Το λάδι Μαρόκου 16 ευρώ στα γαλλικα ραφια…Το ελληνικο ??? ΠΑΠΑΛΑ !!!" Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗΛΙΝΗ.Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

read more "ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗΛΙΝΗ.Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!" Διαβάστε περισσότερα...

Κατοχή: Δείτε την ελληνική ταινία για την κρίση που «κατέκτησε» το Facebook!


…ο τόπος γύρω της μοιάζει ερειπωμένος, απάνθρωπος. Θαρρείς και όλος ο κόσμος έφυγε, μόνο το γαύγισμα πεινασμένων σκυλιών και...
οι κραυγές από τα κοράκια την αποσπούν και της θυμίζουν πως είναι ακόμα εκεί. Ξέρει πως κλείνοντας απλά τα… μάτια δεν αποτελεί λύση. Μα αν βρει την δύναμη να τα ανοίξει θα χαθεί με μιας η πλάνη της ασφάλειας που προσφέρουν κάποιες μάλλον ευτυχισμένες αναμνήσεις και ίσως η ιδέα πως δεν συμβαίνει αυτό. Μα τότε οι επιλογές θα είναι μόνο δυο. Να σκύψει το βλέμμα της υποκύπτοντας στο «πεπρωμένο» της ή να το κοιτάξει κατάματα….
Κατοχή. Μια ταινία μικρού μήκους, καρπός εθελοντικής προσπάθειας νέων ανθρώπων από το Ηράκλειο Κρήτης.
Συντελεστές Παραγωγή: Άκης Μαυράκης, Κατερίνα Φλώκα σκηνοθεσία: Άκης Μαυράκης ηθοποιοί: Κατερίνα Φλώκα, Κωνσταντίνος Τζώρτζης εικονολήπτες: Νίκος Βασιλάκης, Γιώργος Νηριανάκης, Γιάννης Γιαλουράκης, Γιώργος Ανθημόσογλου μοντάζ: Γιώργος Ανθημόσογλου μακιγιάζ: Κατερίνα Φλώκα hair styling: Κωνσταντίνος Λέφας επιμέλεια κοστουμιών: Κατερίνα Φλώκα (η αυθεντική στολή Γερμανού αξιωματικού ήταν ευγενική παραχώρηση του κ. Στέλιου Εμμ. Δεδελετάκη, συλλέκτη ιστορικού στρατιωτικού υλικού).

Δείτε το βίντεο:
read more "Κατοχή: Δείτε την ελληνική ταινία για την κρίση που «κατέκτησε» το Facebook!" Διαβάστε περισσότερα...

Σύνθημα Σκοπιανών: Θα πάρουμε την Θεσσαλονίκ​η!

read more "Σύνθημα Σκοπιανών: Θα πάρουμε την Θεσσαλονίκ​η!" Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟ 1821 ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΚΑΝΕ "ΚΑΛΗ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΕΛΙΚΑ.!


Δείτε πόσο κακό συνεχίζουν να κάνει η δήθεν επιστημονική εκπομπή του ΣΚΑΪ ...
Για την ώρα έγινε όργανο στα χέρια των υπερεθνικιστών Αλβανών και ποιος ξέρει ποιου άλλου στη συνέχεια...
Βέβαια σε περίπτωση που μας πετάξουν έξω από την Ε.Ε και η ασφάλεια της χώρας πάψει να υφίσταται υπο τις σημερινές συνθήκες,τα άτομα αυτά μην νομίζουν πως θα γλυτώσουν αν μείνουν στα μετόπισθεν..
Ακόμα και τα γυναικόπαιδα μπορούν και έχουν το δικαίωμα να κρεμάσουν παραδειγματικά τους προδότες...
Το άρθρο το είδαμε στο borioipirotika.blogspot.com και το αναδημοσιεύουμε ...
Στο YouTube, υπάρχουν δεκάδες βίντεο, με μεταφρασμένα στα αλβανικά αποσπάσματα της σειράς του ΣΚΑΙ «1821», για να «αποδείξουν» ότι η πλειοψηφία των σημερινών ελλήνων είναι αρβανίτες, άρα αλβανοί!
Δεν είμαστε ειδικοί να κρίνουμε την έρευνα αυτή, το κάνανε άλλωστε πολλοί άλλοι, αντικρούοντας με τεκμηριωμένο επιστημονικό τρόπο τις ανακρίβειες αυτής της σειράς, καταγράφουμε όμως μία άλλη προέκταση που έχει, δηλαδή της λαβής που δίνει στην αλβανική προπαγάνδα.
Στην εισαγωγή του βίντεο που προβάλετε στο αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων Ina-News, αναφέρει:
«Ένα ντοκιμαντέρ που λογοκρίνει η ελληνική εκκλησία, επειδή υπάρχουν στοιχεία που δεν πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός.
Οι Έλληνες δεν έχουν σχέση με την αρχαία Ελλάδα, αλλά οι περισσότεροι είναι Αρβανίτες- Αλβανοί που με τη βία εξελληνίστηκαν.»
Απάντηση του Γιώργου Τράγκα στο βίντεο , που δεν αφήνει περιθώρια σια σχολιασμό...
read more "ΤΟ 1821 ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΚΑΝΕ "ΚΑΛΗ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΕΛΙΚΑ.!" Διαβάστε περισσότερα...