Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Αποδοκιμάστηκε ο Γερουλάνος στις Βρυξέλλες (video).



Σύμφωνα με πληροφορίες ένταση δημιουργήθηκε στις Βρυξέλλες, σε εκδήλωση επ’ ευκαιρία της επετείου από τη Μάχη του Μαραθώνα, της οποίας διοργανώτρια ήταν η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα.Χρυσούλα Παλιαδέλη.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο Έλληνας υπουργός Πολιτισμού και.... Τουρισμού κ.Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αποδοκιμάστε έντονα από πλήθος διαδηλωτών οι οποίοι εισέβαλαν στον χώρο της εκδήλωσης και σήκωσαν πανό εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης και του ΔΝΤ...δείτε το video...
Πηγή http://citypress-gr.blogspot.com

read more "Αποδοκιμάστηκε ο Γερουλάνος στις Βρυξέλλες (video)." Διαβάστε περισσότερα...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ "ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ"....ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ?.

https://lh3.googleusercontent.com/-jio2FNNpWQo/TYpUwPXA4UI/AAAAAAAB0SY/Yn17z__dV6g/s1600/03_23_2011_22_07_39.jpg
Φοβερό ολίσθημα του Καμίνη και τον δημοτικών υπαλλήλων που το έκαναν.Εδώ κολλάει ακριβώς το κοπρόσκυλα του Πάγκαλου.. Απαράδεκτο να έχουν κρεμάσει ανάποδα σημαίες στη Βασιλέως Κωνσταντίνου! Και κανένας δεν το έχει πάρει είδηση. Δεν προλαβαίνουν βλέπετε να ασχοληθούν με το θέμα γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διώξουν τους καταληψίες από ...
το Δημοτικό Μέγαρο.
To θέμα το είδαμε στο fimotro

Ανανέωση 08:15 πμ...O Αυτιάς είπε πως τις σημαίες τις βάζουν Πακιστανοί και αλλοδαποί,για αυτό δεν ξέρουν πως πρέπει να μπαίνουν κανονικά....Τα σχόλια δικά σας...
read more "ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ "ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ"....ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ?." Διαβάστε περισσότερα...

Η Α. Μέρκελ δεν θέλει το ΔΝΤ στην Πορτογαλία

Τη λύπη της για τις εξελίξεις στην Πορτογαλία εξέφρασε η Γερμανίδα καγκελάριος Aγγελα Μέρκελ, μετά την απόρριψη από τη Βουλή της χώρας του «γενναίου» προγράμματος λιτότητας της κυβέρνησης, γεγονός που οδήγησε τον πρωθυπουργό Ζοζέ Σόκρατες σε παραίτηση. Η εξέλιξη αυτή φέρνει τη χώρα ένα βήμα πιο κοντά στην ανάγκη λήψης εξωτερικού πακέτου διάσωσης.
Ωστόσο, η κ. Μερκελ φέρεται αποφασισμένη να πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψει την υπαγωγή και της Πορτογαλίας στο μηχανισμό διάσωσης των υπερχρεωμένων κρατών της ευρωζώνης.
«Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αυτό που χρειάζεται είναι δημοσιονομική προσαρμογή και μεταρρύθμιση…Χθες, φάνηκε πόσο δύσκολο είναι αυτό», δήλωσε στη γερμανική Βουλή η καγκελάριος Μέρκελ.
«Είναι λυπηρό ότι δεν ήταν εφικτή η κοινοβουλευτική πλειοψηφία», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μέρκελ, τονίζοντας ότι το πακέτο των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης Σόκρατες ήταν «σωστό και θαρραλέο».
Οι εξελίξεις στην Πορτογαλία «δείχνουν πόσο πολιτικό θάρρος χρειάζεται», ανέφερε η Γερμανίδα καγκελάριος.
Μιλώντας το πρωί στην Κάτω Βουλή, η κ. Μέρκελ είπε ότι εκείνο που οφείλουν να πράξουν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες είναι να προσπαθήσουν να διασφαλίσουν τη βελτίωση της ευρωπαϊκής οικονομίας στο σύνολό της. «Είναι προτιμότερο να εστιάζουμε στην τόνωση της ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη αντί να ανησυχούμε για την τήρηση των προγραμμάτων διάσωσης και άλλων υπερχρεωμένων κρατών», είπε χαρακτηριστικά.
Επανέλαβε, παράλληλα, την αντίθεσή της για την κοινή έκδοση ευρωομολόγου, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι το 2011 θα είναι μια «χρονιά εμπιστοσύνης» για την ΕΕ και παραδέχθηκε ότι η Γερμανία είναι η χώρα η οποία έχει έως τώρα επωφεληθεί περισσότερο από την κυκλοφορία του ευρώ.
read more "Η Α. Μέρκελ δεν θέλει το ΔΝΤ στην Πορτογαλία" Διαβάστε περισσότερα...

Τα Wikileaks για Καραμανλή, «Είναι ένας Βούδας: Οι αποφάσεις που έχει πάρει, δεν μας βοηθούν»

Ο “Βούδας” που “δεν βοήθησε”
Η εντύπωση ότι οι Αμερικανοί δεν είχαν ακριβώς… στην καρδιά τους τον Κώστα Καραμανλή, έχει αποτυπωθεί στη σκέψη των περισσότερων Ελλήνων, ανεξαρτήτως κομματικών και ιδεολογικών προτιμήσεων, ή… απωθημένων απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, και....επί 13 ετών πρόεδρο της ΝΔ.
Δεν χρειαζόταν λοιπόν η ...δημοσιοποίηση των «διαβαθμισμένων» εγγράφων της αμερικανικής πρεσβείας της Αθήνας προς την Ουάσινγκτον, που αποκαλύπτει το Wikileaks, και φέρνει στη δημοσιότητα η «Καθημερινή της Κυριακής», για να πειστούμε. Είναι όμως αλήθεια ότι η ωμότητα των περιγραφών και η γλώσσα που χρησιμοποιείται, δείχνει το… πάθος της πέραν του Ατλαντικού όχθης.
«Είναι ένας Βούδας που κρατάει τα πάντα για τον εαυτό του, και σπάνια αποκαλύπτει τις σκέψεις του. Οι αποφάσεις που έχει πάρει αναφορικά με τις σχέσεις της Ελλάδας με τη Ρωσία, δεν μας βοηθούν», αναφέρει χαρακτηριστικά η πρεσβεία των Αθηνών, στο επιτελείο του Λευκού Οίκου. Του καταλογίζουν χαλαρότητα, καθώς και το γεγονός ότι… έπαιζε με το κομπολόι του, σε συνάντηση που είχε με τον Ντάνιελ Σπέκχαρντ στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 4 Ιανουαρίου του 2008. Προφανώς είχαν συνηθίσει αλλιώς…Οι συγκεκριμένες αναφορές πάντως, δείχνουν και κάτι άλλο, αν κοιτάξει κανείς πίσω από τις λέξεις. Γιατί, εντάξει, το… θεματάκι που είχε η Ουάσινγκτον για την προσέγγιση Καραμανλή-Πούτιν, το είχαμε καταλάβει. Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ότι αποτελούσε πρωτεύον ζήτημα για εκείνους το γεγονός ότι ο τότε Πρωθυπουργός δεν τους αποκάλυπτε τι σκεφτόταν.
Να υποθέσουμε λοιπόν ότι μια υπερδύναμη που σέβεται τον εαυτό της, βρίσκει πάντα τρόπους να πληροφορηθεί τις πραγματικές σκέψεις των ηγετών μιας χώρας, ακόμη και όταν εκείνοι δεν… βγάζουν μιλιά. Υπάρχει πάντα και η επιλογή… να κρυφακούσεις, έτσι δεν είναι;
πηγή
http://autochthonesellhnes.blogspot.com
read more "Τα Wikileaks για Καραμανλή, «Είναι ένας Βούδας: Οι αποφάσεις που έχει πάρει, δεν μας βοηθούν»" Διαβάστε περισσότερα...

Ποιός είναι ο "εγκέφαλος" που του ανέθεσαν τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δισ. ευρώ


Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα

Που ακριβώς βρήκαν τον Chris Uregian και του ανέθεσαν τις αποκρατικοποιήσεις;

Χτες σε μια βόλτα μου στο Facebook βρήκα τον Chris Uregian και του έστειλα ένα φιλικό μήνυμα ρωτώντας απλά αν είναι αυτός που εμφανίζεται ως ιδρυτής της CC&C Advisors Ltd. Δεν έλαβα απάντηση φυσικά, και λογικό είναι καθώς θα είμαι ένας από τους χιλιάδες που τον ρώτησαν και σίγουρα αρκετοί δεν θα ήταν φιλικοί.

Σήμερα λοιπόν ο Chris Uregian κλείδωσε το προφίλ του στο Facebook και δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα να του στείλει κάποιος έστω και μήνυμα.
Το θέμα είναι: Που ακριβώς βρήκαν τον Chris Uregian από το υπουργείο Οικονομικών; Ψάχνω να βρω τον διεθνή διαγωνισμό για την εύρεση συμβούλου και δεν υπάρχει πουθενά. Αντί η “κυβέρνηση” να απαντήσει αυτό μας είπε ότι έχει πτυχίο και ότι δουλεύει στην Παγκόσμια Τράπεζα και ότι θα του δώσουμε μόνο 50000 ευρώ!
Ψάχνοντας λίγο περισσότερο, για να βρω τις περγαμηνές του Chris Uregian, βρήκα μόνο την συμμετοχή του σε μία εργασία της Παγκόσμιας Τράπεζας, του 2008 με τίτλο “Technology Adoption and the Investment Climate: Firm-Level Evidence for Eastern Europe and Central Asia”. Η δε σχέση εργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα όπως φαίνεται από το προφίλ του στο LinkedIn (μία γνωστή online κοινότητα για εύρεση εργασίας και συνεργατών) είναι “Research Associate”. Πριν από αυτό εργαζόταν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Commission) ως… stage και πριν από αυτό ήταν εκπαιδευόμενος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Αυτές είναι οι περγαμηνές που τον έκαναν κατάλληλο σύμφωνα με το άρθρο 7 του3049/2002;
Το πιθανότερο; Τον ξέρει ο Παπακωνσταντίνου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όπου ήταν και ο ίδιος σύμβουλος την περίοδο 2004-2007 και τον έχωσε (αξιοκρατικά πάντα) να πάρει κάνα ευρουλάκι και αυτός. Δηλαδή ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Κάνω λάθος “κύριε” Παπακωνσταντίνου;
  • Πιθανή απάντηση:
Βρήκαν κάποιον που ήξερε που είναι το απαυτό του, και μπορεί να σημαδέψει και να κάνει πιπί του μέσα στην λεκάνη χωρίς να κάνει τον κόσμο χάλια.
Ξέρει έναν σε θέση να αποφασίζει και έχει και καλές συστάσεις από κάποιον άλλο.
Και είναι ελεγχόμενος.
Οι “σύμβουλοι” πρέπει να ξέρουν το λεξιλόγιο αλλά επειδή μπορούν ν ακάνουν χαλάστρες, από τον καιρό του Μητσοτάκη και μετά, η επιλογή τους είναι πάντα θέμα.
Κάποτε ήταν ρουσφέτι, αλλά τώρα είναι λιγότερο ρουσφέτι και περισσότερο “έλεγχος”.
Και από την εποχή εκείνη, όλο και περισσότεροι είναι μαϊμούδες.
Μερικές επώνυμες.
Πηγή
read more "Ποιός είναι ο "εγκέφαλος" που του ανέθεσαν τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δισ. ευρώ" Διαβάστε περισσότερα...

Η αφίσα της συναυλίας για τον Ερασιτέχνη..


read more "Η αφίσα της συναυλίας για τον Ερασιτέχνη.." Διαβάστε περισσότερα...

Κατασκόπευσε η Μπαρτσελόνα τον Παναθηναϊκό;

troktiko    Κατασκόπευσε η Μπαρτσελόνα τον Παναθηναϊκό;
Διέψευσε επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευμα ιστοσελίδας που ανέφερε πως στην προπόνηση της ομάδας τη Δευτέρα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» … υπήρχε κάμερα που ήταν κρυμμένη ανάμεσα σε μία πετσέτα στην εξέδρα των επισήμων με σκοπό να… κατασκοπεύσει τα πλάνα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την πρώτη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.  Ο τιμ μάνατζερ των πρωταθλητών Ελλάδος, Μάνος Παπαδόπουλος, που βρίσκεται με την ομάδα στη Βαρκελώνη, ξεκαθάρισε: «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι υπήρξε θέμα κάμερας και κατασκοπείας από την Μπαρτσελόνα. Υπήρχε όντως μία κάμερα, η οποία ήταν για το κλειστό κύκλωμα-ασφαλείας του γηπέδου. Τι δείξαμε στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και μας διαβεβαίωσαν το τι συμβαίνει και δεν υπήρξε κανένα θέμα».
sportfm

read more "Κατασκόπευσε η Μπαρτσελόνα τον Παναθηναϊκό;" Διαβάστε περισσότερα...