Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ «ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ» ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ 1995

Γράφει ο Στέφανος Χίος
Και ξαφνικά μάθαμε χτες το απόγευμα ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Χρήστος Παπουτσής, στο πλαίσιο του «εκδημοκρατισμού» και του «αστυνομικού επανασχεδιασμού», όπως έγραψε το κρατικοδίαιτο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έλαβε την απόφαση να ανοίξει την ντουλάπα με τους υπηρεσιακούς σκελετούς και να χρήσει τον συνταξιούχο Αντιστράτηγο Χαράλαμπό Χριστοφαρεΐζη, σύμβουλό του. Ποιος όμως είναι ο κ.υποστράτηγος; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του παρελθόντος, ο νέος σύμβουλος ήταν ο επικεφαλής των ΜΑΤ που είχε δώσει την εντολή να πνίξουν με δακρυγόνα και να σαπίσουν στο ξύλο τα περήφανα γηρατειά τον Μάρτιο του 1995 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Υπουργός Δημόσιας Τάξης του ΠΑΣΟΚ ήταν τότε ο Στέλιος Παπαθεμελής και κυβερνητικός εκπρόσωπος ο…Ευάγγελος Βενιζέλος. Γράφει η Ελευθεροτυπία το 2001 για τον νέο σύμβουλο του Χρήστου Παπουτσή:
«6 Αυγούστου 2001:
Ο Χαράλαμπος Χριστοφαρεΐζης υπηρετούσε για πολλά χρόνια στα ΜΑΤ και μέχρι προχθές ήταν προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων. Επιτελικός και μάχιμος, θεωρείται ικανός αξιωματικός αν και το όνομά του συνδέθηκε στο παρελθόν με κάποιες από τις κακές στιγμές των ΜΑΤ, φερ’ ειπείν το ξύλο στους συνταξιούχους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Παρ’ όλα αυτά η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. επένδυσε στο συγκεκριμένο αξιωματικό μετεκπαιδευόντάς τον, κάτι που σήμαινε την αργά ή γρήγορά ανέλιξή του στην ιεραρχία του Σώματος». Και ο «Ριζοσπάστης» έγραφε το Μάρτιο του 1995 για το ξύλο στα «περήφανα γηρατειά» του Ανδρέα Παπανδρέου:


«…Άλλωστε την απόφαση για τη ρίψη των δακρυγόνων την είχε δώσει εν αγνοία των αξιωματικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ένας κατώτερος αξιωματικός, ο οποίος ήταν επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ και είχε διατελέσει και υπασπιστής του πρώην υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Κ. Γείτονα. Πρόκειται για τον αστυνομικό υποδιευθυντή Χ. Χριστοφαρείζη, ο οποίος έχει μακρά θητεία στα ΜΑΤ. Οι συνάδελφοί του τον χαρακτήριζαν ως αξιωματικό, που ήταν παθιασμένος με την υπηρεσία. Για το λόγο αυτό η ηγεσία του υπουργείου του ανέθεσε πριν ένα χρόνο την αναδιάρθρωση της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, αλλά και τη σύνταξη του απόρρητου κανονισμού λειτουργίας των ΜΑΤ, που προαναφέραμε. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι με τις ενέργειες αυτές στην ουσία προωθήθηκε η μιλιταροποίηση της Αστυνομίας και η ανεξέλεγκτη δράση των ΜΑΤ, γεγονός που επιβεβαιώθηκε προχτές πανηγυρικά».
Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο για τον κ.Παπουτσή και τον κ.Χριστοφαρείζη, παρά καλή επιτυχία στο έργο τους. Για περισσότερο ξύλο στην πλατεία των αγανακτισμένων, περισσότερη και πιο ποιοτική βία και πιο συντονισμένο σχεδιασμό στην καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων. Το καθεστώς επανδρώνεται με νέους Ιαβέρηδες, ειδήμονες στρατηγούς του αίματος και του κοινωνικού μίσους. Η υπομονή όμως έχει και τα όρια της. Γιατί είναι γνωστό ότι εάν «μάχαιρα έβγαλες, μάχαιρα θα λάβεις».
olympia
read more "ΝΕΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ «ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ» ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ 1995" Διαβάστε περισσότερα...

Επιστροφή στο Μεσαίωνα


Σε αμπαλάζ «Η σωτηρία της πατρίδας»...

Μετά τα νέα μέτρα είναι πλέον ολοφάνερο... Το παιχνίδι χοντραίνει πολύ... Οι φίλοι μας, εντός ή εκτός εισαγωγικών, θέλοντας να εκμεταλλευτούν τα ενεργειακά αποθέματα της χώρας και να σφετεριστούν τον πλούτο της επιβάλλουν συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα...

Τη δουλειά την έχει αναλάβει ο κ. Παπανδρέου... Εθελοντές μετά προθύμων η «γενιά του Πολυτεχνείου» και οι «νέας κοπής επαγγελματίες διασώστες» του Ελληνικού λαού στον υπέρ πατρίδας και βουλευτικών εδρών αγώνα.

Αλήθεια τι τους κρατά δεμένους στις υπουργικές καρέκλες; Το αίσθημα ευθύνης και το καθήκον απέναντι την πατρίδα; (Παρατεταμένα χειροκροτήματα...)

Προφανώς γαντζωμένοι στην εξουσία έχοντας εκχωρήσει στους εαυτούς τους προνόμια μιας ανώτερης φυλής, αυθαιρετούν, προκαλούν και πολυλογούν αποκομμένοι από την πραγματικότητα και την κοινωνία...

Κυβέρνηση, Τρόικα, ΜΜΕ στο μεγάλο κόλπο...
Ξεπούλημα σε δανειστές και συνεργάτες «φιλέτων» στο 1/10 της αξίας τους...
Μηνιάτικο-φιλοδώρημα 500 €...
Μείον φόροι, μείον έκτακτες εισφορές, μείον, μείον, μείον...
Τι μένει;

Από την άλλη πόσα λεπτά της ώρας είναι αρκετά για να σπαταλήσει ένας πολιτικός με άδηλο «πόθεν» και οι συνδαιτυμόνες του το μισθό που έχουν αποφασίσει να πάρει για τη δουλειά ενός μήνα ένας νέος άνθρωπος;

Είναι βέβαιο ότι το πολιτικό σύστημα δεν έχει καμιά δυνατότητα να αντιμετωπίσει την οικονομική χρεοκοπία, όταν το ίδιο είναι ηθικά χρεοκοπημένο...

Και καθισμένο στον τράχηλο μας λησμονεί ότι, όταν η «πίεση και η θερμοκρασία» στον κοινωνικό ιστό υπερβεί το κρίσιμο σημείο, η έκρηξη είναι βίαιη και αναπόφευκτη.

Αδυνατεί ακόμη και να αντιληφθεί ότι η απόλυτη εξαθλίωση του λαού σημαίνει την οριστική διαγραφή του από τα πολιτικά μητρώα.

Και αυτό είναι το έλασσον... Αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει ανεξέλεγκτη βία...

Κύριοι υπουργοί, κύριοι βουλευτές, κύριοι εκπρόσωποι του λαού, δυστυχώς αρνείστε να ακούστε τη βουή των γεγονότων που πλησιάζουν... Και αλίμονο αν παραχωρήσετε εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα και αγνοήσετε θεμελιώδεις συνταγματικές διατάξεις κάνοντας τη χώρα αποικία...

Τι θα κάνετε; Θα τηρήσετε τον όρκο σας, τιμώντας την εμπιστοσύνη του λαού ή θα αποφασίσετε η Ελλάδα να τελεί υπό τον έννομο έλεγχο προστάτιδας δύναμης έχοντας απολέσει την εθνική της αυτοδιάθεση;

Εν ολίγοις αντέχετε το βάρος της ιστορικής ευθύνης να έχετε παραλάβει την Ελλάδα ελεύθερη χώρα και να την παραδίδετε προτεκτοράτο;

Νίκος Νίκου
read more "Επιστροφή στο Μεσαίωνα" Διαβάστε περισσότερα...

Ο... επαναστάτης ΓΑΠ!


Το μήνυμα του ΓΑΠ για τα 2 χρόνια στα κομματόσκυλά του, τα οποία πληρώνουν συνδρομή για να είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ(!), είναι εκτός τόπου(όπως ο ίδιος) και εξοργιστικό και προκλητικό.

Λέει ότι ο λαός, το 2009, του ζήτησε… Επανάσταση!
Η Επανάσταση δεν γίνεται ΓΑΠ από βουτυρομπεμπέδες και λαμόγια, αλλά από τους απλούς ανθρώπους (αυτούς που ο Πάγκαλος, μιλώντας για το 1821, είπε ότι δεν ήταν Έλληνες και κάτι άλλα δικά του). Όπως και τώρα.

Η Απελευθέρωση από κάθε κατοχική δύναμη, όπως αυτή της 12ης Οκτωβρίου 1944, απαιτεί θυσίες ΚΑΙ του ηγέτη, ο οποίος προκύπτει από τον κόσμο και πάνω στην κρίσιμη στιγμή, δεν επιβάλλεται από τον κατακτητή.

Εσύ έχεις κάνει και πριν το ΔΝΤ αλλά ειδικά μετά (δηλ. τα 2 χρόνια της επιτέλεσης του «καθήκοντος») το προσκύνημα και την προδοσία τρόπο ζωής, σαν την γυμναστική που επίσης αγαπάς.

Οι Γερμανοί ξαναήρθαν και δυστυχώς, παρόλο που έχουν κάνει 2 φορές το μεγαλύτερο κακό, σε ΟΛΗ την Ευρώπη, είναι το ίδιο ύπουλοι και καταστροφικοί.

Το 2010-11 στην θέση των Εβραίων βρέθηκαν οι Έλληνες, για τα εγκλήματα 37 ετών.

Η κυβέρνηση της Γερμανίας, χωρίς αντίσταση, ούτε για τους τύπους, εφαρμόζει την σύγχρονη «Τελική Λύση», την εξόντωση, κατόπιν εξευτελισμού, του ελληνικού λαού για την υφαρπαγή και εκμετάλλευση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ πλούτου και όλων των πόρων της ελληνικής γης, θάλασσας ως και του ήλιου και του αέρα.

Αυτό δεν είναι επανάσταση είναι ραγιαδισμός και εθελοδουλία, αταίριαστη σε ΚΑΝΟΝΙΚΟ Έλληνα.

ΔΕΝ υπάρχει χώρα που να μην έχεις αφήσει δυσαρεστημένη για το χατίρι των συντρόφων σου στα αμερικανικοεβραϊκά λόμπυ.

Η Ευρώπη είναι ξανά χωρισμένη σε 2 μέρη, Βορά και Νότο αυτή την φορά και κανένας δεν θέλει ή δεν τολμά να τα βάλει με τα παιδιά και τα εγγόνια των τραπεζιτών και των βιομηχάνων που έκλεψαν τα λεφτά των δικών μας παππούδων.

Μάλιστα ο… Επαναστάτης τους παρακαλούσε να επενδύσουν στην Ελλάδα, που αυτοί χώρισαν σε «ζώνες», όπως παλιά.
Λεφτά που ΔΕΝ τόλμησες να ζητήσεις στον Βιετναμέζο για να μην νευριάσει η Merkel.
Μπρος στην ανωτερότητα αυτή η ράτσα δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Άλλη μια σύμπτωση είναι η προσβολή στην σημαία και την Ακρόπολη(απαίτησαν την πώλησή της ή να κυματίζει η γαλανόλευκη μεσίστια), προσβολή που ομοιάζει με την τοποθέτηση της σβάστικας δίπλα στον Παρθενώνα.

Σε λίγες μέρες είναι η 28η Οκτωβρίου.
Επέτειος του ΟΧΙ ενός δικτάτορα (αναμφισβήτητο) που έσωσε όμως την Ελλάδα από επαχθές δάνειο.

Οι Επαναστάσεις, ακόμα και ο Μεταξάς το γνώριζε, γίνονται με ΟΧΙ και όχι επικύψεις!

Αν δεν ήταν η Ελλάδα ΓΑΠ και η Αντίστασή της οι ναζί ίσως να μην έχαναν…

Κάποιοι στο εξωτερικό το παραδέχθηκαν και υποκλίθηκαν στον λαό μας.

Αλλά τότε υπήρχαν παλικάρια ενώ τώρα τομάρια!

Την αληθινή Επανάσταση δεν θα την χαρείς, ήδη φοβάσαι τις πρώτες στιγμές της!

Σοφία Τζάνη
read more "Ο... επαναστάτης ΓΑΠ!" Διαβάστε περισσότερα...

Η χώρα σε κώμα και η κυβέρνηση στο… χώμα



Το γεγονός ότι είμαστε σε δεινή οικονομική θέση, το ξέρουμε όλοι. Το ζούμε καθημερινά, μας το λένε οι αριθμοί που διαβάζουμε για την ύφεση, το έλλειμμα, το χρέος, τον πληθωρισμό κ.λπ.
Άλλο, όμως, αυτό, κι άλλο να βρίσκεται μια χώρα σε απόλυτο μπάχαλο, ένα κράτος να μη λειτουργεί, να μην υπάρχει κυβέρνηση ή θεσμικά όργανα να μπουν μπροστά και να τερματίσουν αυτό τον κατήφορο.
Φυσικά οι κοινωνικές αντιδράσεις δημιουργούνται από την άθλια οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους έχουν πληγεί καίρια και ζητούν αν μη τι άλλο δικαιοσύνη στα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται.
Υπάρχουν βεβαίως και οι συντεχνίες που ξεβολεύονται, τα «αγαπημένα» παιδιά κυρίως του ΠΑΣΟΚ, που χάνουν κεκτημένα. Όμως, όπως και να έχει η κατάσταση, δε μπορεί αυτή η χώρα να εμφανίζει μια εικόνα πλήρους διάλυσης των πάντων. Δεν είναι δυνατό να βλέπουν οι πολίτες ένα κράτος που απλά παρακολουθεί και δεν αντιδρά σε ότι κι αν γίνεται.
Οι υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων κάνουν καταλήψεις στις χωματερές και η Αθήνα και άλλες πόλεις έχουν πνιγεί στα σκουπίδια. Χιλιάδες παιδιά έξω από τα σχολεία και χιλιάδες άρρωστοι μέσα στα νοσοκομεία κρατούν την αναπνοή τους ενώ με την πρώτη βροχή πνίγηκε η Αθήνα αφού γέμισαν με σκουπίδια τα φρεάτια. Τι κάνει η κυβέρνηση; Απλά τους κόβει τους μισθούς, τους λέει να πάνε να δουλέψουν και δεν κάνει διάλογο μαζί τους. Ουσιαστικά τους αφήνει στο έλεος της τρόικας.
Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κάνουν λευκή απεργία και στα αεροδρόμια επικρατεί μπάχαλο. Γιατί; Γιατί η κυβέρνηση τους κόβει ένα επίδομα που δεν το δίνει η πολιτεία, αλλά επιβαρύνει τις αεροπορικές εταιρείες.
Αναγγέλλουν οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ και στα διυλιστήρια απεργία διαρκείας και γίνεται του… κουτρούλη ο γάμος στους δρόμους από χιλιάδες πολίτες που σπεύδουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ λες και πάμε σε πόλεμο. Η απόλυτη υπερβολή που όχι μόνο διέλυσε σήμερα την Αθήνα αλλά πλούτισε και τους βενζινάδες που ανέβασαν την τιμή 3 και 4 λεπτά. Υπήρξε κανένας έλεγχος; Φυσικά όχι.
Μόλις η κυβέρνηση έκανε κωλοτούμπα και εξαίρεσε τα ΕΛΠΕ και τη ΔΕΗ από το ενιαίο μισθολόγιο, τέλειωσαν και οι κινητοποιήσεις. Για γέλια και για κλάματα δηλαδή η υπόθεση.
Κατά τα λοιπά, μπαίνουμε σε νέο γύρο κινητοποιήσεων παντού. Νοσοκομεία, σχολεία, ταμεία, εφορίες, τελωνεία, υπουργεία όλα κλειστά ενώ και τα μέσα μεταφοράς τραβάνε χειρόφρενο. Μοναδικός χαμένος στην υπόθεση αυτή ο πολίτης. Που θέλει να πάει στη δουλειά του (ότι απέμεινε από αυτή), που θέλει να πάει τα παιδιά του σχολείο, να πάει στο νοσοκομείο ή να κάνει συναλλαγή με το κράτος.
Τι κάνει η κυβέρνηση για την απίστευτη ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες; Απολύτως τίποτε. Υπουργοί απόντες από κρίσιμες στιγμές το μόνο που κάνουν είναι απολογισμό, όπως την Τρίτη ο Λοβέρδος που μας είπε ότι εξοικονόμησε 2 δισ σε 2 χρόνια. Και που πήγαν αυτά τα λεφτά κ. Λοβέρδε;
Η κατάσταση της χώρας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, κι αυτό είναι πιο ανησυχητικό ακόμη κι από τη χρεοκοπία.
Κάποιος, όμως, θα πρέπει να απαντήσει στον κόσμο που πιέζεται ψυχολογικά, χάνει τα εισοδήματά του και ταλαιπωρείται απίστευτα στη ζωή του.
read more "Η χώρα σε κώμα και η κυβέρνηση στο… χώμα" Διαβάστε περισσότερα...

Πούτιν: Βάλτε πλάτη στην Ελλάδα!


Να βάλουν πλάτη στην Ελλάδα επιδεικνύοντας «πολιτική ανδρεία», για το καλό όλης της Ευρώπης ζήτησε από τους ευρωπαίους ηγέτες ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ υπογράμμισε ότι το χρέος της Ελλάδας είναι κάτι που μπορεί να αντέξει η ευρωζώνη.

Ο Πούτιν, μιλώντας σε κινεζικά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Πεκίνο, είπε πως το πρόβλημα είναι πολιτικό και όχι τόσο οικονομικό. "Εάν δεν με απατά η μνήμη μου, η Ελλάδα είναι μόλις το 2 % του ΑΕΠ όλης της Ευρώπης και φυσικά είναι δυνατό να κλείσει αυτό το πρόβλημα: κατά τη γνώμη διαφόρων ειδικών απαιτούνται περίπου 1 - 1,5 τρισεκατομμύρια ευρώ, ποσό βέβαια όχι μικρό, σεβαστό, αλλά απολύτως δυνατό να το "σηκώσει" η ευρωζώνη", δήλωσε ο Πούτιν. Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας τόνισε, επίσης, ότι η ανάγκη να βοηθηθούν οι χώρες που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση είναι επιτακτική όχι μόνο για το μέλλον της ευρωζώνης αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας ενώ υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται πρόσθετη βοήθεια από τις χώρες της BRICS (σ.σ. Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Ν.Αφρική).
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκε και στο τραπεζοπιστωτικό σύστημα, λέγοντας ότι για την ώρα δεν υπάρχει κρίση ενώ χαρακτήρισε καλό σημάδι την πρόθεση της γαλλικής και γερμανικής κυβέρνησης να στηρίξουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Πηγή
read more "Πούτιν: Βάλτε πλάτη στην Ελλάδα!" Διαβάστε περισσότερα...

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν τα κάτωθι .

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450..000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης.
Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο .....ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς.
6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.
7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.
8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνια.
10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.
Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;
http://topeiraxtiri.blogspot.com
read more "Όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν τα κάτωθι ." Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΛΗΞΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;

Σύμφωνα με τη συνθήκη της Λισαβόνας, η οποία υπεγράφη το 2007 και -ως γνωστόν- επικυρώθηκε το 2008 από το ελληνικό κοινοβούλιο, η 26η Ιουνίου του 2011 ήταν η ημερομηνία που έληγε η κυριαρχία των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αποτέλεσμα όλα τα δικαιώματα των πολιτών να χάσουν την ισχύ τους.

Η εν λόγω εξέλιξη είναι παντελώς άγνωστη εδώ στην Ελλάδα, καθώς δεν υπήρξε καμία απολύτως ενημέρωσηαπό την κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλο αυτό το διάστημα. Για το εν λόγω ζήτημα υπήρξαν μόνο ορισμένα σκόρπια δημοσιεύματα από διάφορα blogs, τα οποία ωστόσο λίγοι έλαβαν υπ' όψιν τους σοβαρά, θεωρώντας ίσως ότι επρόκειτο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Το θέμα ανέδειξε σήμερα (10/10) η εκπομπή του Μάνου Κακλαμάνου και του Δημήτρη Καζάκη στο «ράδιο εννέα 98,9». Ακούστε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα...
read more "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΛΗΞΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;" Διαβάστε περισσότερα...

Βόρεια Κύπρος! Πολύ ενδιαφέρον βίντεο που τραβήχτηκε από γαλλικό τηλεοπτικό συνεργείο. Μια εικόνα που δεν έχουμε δει από δικά μας κανάλια και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για το τι γίνεται στα κατεχόμενα.

Όσους ακόμα νοιάζει ότι ζουν σε μια κατεχόμενη πατρίδα ας αφιερώσουν ένα λεπτό να προωθήσουν αυτό το βίντεο των Γάλλων.
Το γεγονός ότι το βίντεο δεν έγινε από Έλληνα βοηθά ιδιαιτέρως στο ότι δεν μπορούμε να κατηγορηθούμε εμείς για προπαγάνδα. Μια προπαγάνδα που ανέκαθεν γινόταν από τους Tούρκους εναντίον μας και γίνεται σε αντίθεση με την δική μας συνεχιζόμενη ανύπαρκτη πολιτική.

Δείτε το βίντεο:\
 
read more "Βόρεια Κύπρος! Πολύ ενδιαφέρον βίντεο που τραβήχτηκε από γαλλικό τηλεοπτικό συνεργείο. Μια εικόνα που δεν έχουμε δει από δικά μας κανάλια και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για το τι γίνεται στα κατεχόμενα." Διαβάστε περισσότερα...

ΣΟΚ: Το βίντεο που ...ΣΟΚΑΡΕ την Ντόρα Μπακογιάννη - Δείτε το!

Πραγματικά αυτό το βίντεο λέει πολλές αλήθειες,όπως μόνο εμείς ο λαός διαχρονικά έχουμε καταλάβει...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
read more "ΣΟΚ: Το βίντεο που ...ΣΟΚΑΡΕ την Ντόρα Μπακογιάννη - Δείτε το!" Διαβάστε περισσότερα...

ΣΚΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ ......‏ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΜΑΤ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ......ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ..!!!

Να ευχαριστεί το Θεό η ελληνίδα φωτορεπόρτερ… Οι ιταλοί γουρούνια-συνάδελφοι των ντόπιων δικών μας…

…σε χθεσινή διαδήλωση των «αγανακτισμένων» ιταλών έξω από την Τράπεζα της Ιταλίας στη Μπολόνια, έδειραν τους πάντες ανελέητα!
Και επειδή οι εντολές από τη μαμά ΗΠΑ στα ευρωπαϊκά καθεστώτα τους είναι σαφείς, κτυπούν κυρίως γυναίκες (δείτε την κοπέλα που της έσπασαν 4 δόντια μαζί με το κεφάλι) για δύο λόγους:
1. Θεωρούν περισσότερο επικίνδυνες τις γυναίκες  στις «αναταραχές», στην υποκίνηση... οι αναλυτές-ψυχολόγοι της Cia
2. Τα ανθρωπόμορφα κτήνη που κάνουν τη βρώμικη δουλειά δεν έχουν φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία, νιώθουν απόκληροι και μιάσματα, δεν έχουν δυνατότητα σεξουαλικής ολοκλήρωσης, με συνέπεια να... προσφέρονται στο πιάτο για αυτές τις «δουλειές» αφού επιλέγουν ως κύριους στόχους τις γυναίκες, σύμφωνα με τους αναλυταράδες της Cia.
Βέβαια, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Μπορεί το καθεστώς σε αγαστή συνεργασία με την «αδέκαστη» ελληνική δικαιοσύνη να έχουν απλώσει ασπίδα προστασίας στους πραίτορες, αλλά η οργή, η πείνα κι η εξαθλίωση καμία φορά ξεπερνούν, τρυπούν ασπίδες!
Κι η ευθύνη δεν είναι μόνο του καθεστώτος, αλλά και των φυλάκων-αγγέλων δικαστών!

sibilla-gr-sibilla
read more "ΣΚΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ ......‏ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΜΑΤ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ......ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ..!!!" Διαβάστε περισσότερα...