Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Τι σκοπεύει να κάνει ο Τζίγγερ..


Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι μετά την αποτυχία «λειτουργίας» της πολυμετοχικότητας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας έχουν… αποχαιρετίσει την ΠΑΕ ουσιαστικά από τις 20 Δεκεμβρίου, ο Αδαμάντιος Πολέμης δεν μπαίνει μπροστά και όλοι περιμένουν την επόμενη κίνηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει δύο δρόμους να ακολουθήσει: Η’ θα καλύψει το οικονομικό άνοιγμα της επόμενης χρονιάς και θα αναλάβει τη διοίκηση της ΠΑΕ ή θα παραχωρήσει το πλειοψηφικό της πακέτο. Τρίτος δρόμος δεν είναι ορατός στην παρούσα φάση.
Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Τζίγγερ θα επιστρέψει στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού και θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τις εξελίξεις. Αν αυτό επιβεβαιωθεί στην πράξη, τότε θα τεθεί ένα ερώτημα: αρκούν τα εκατομμύρια της οικογένειας Βαρδινογιάννη για να επιστρέψουν οι «πράσινοι» στο θρόνο της κορυφής; Η απάντηση έχει σχέση με την παρουσία του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ΠΑΕ. Τότε υπήρχαν τα εκατομμύρια που έβαλαν οι Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πολέμης, Νίκας, Ζολώτας, Δάβαρης, Ξυλάς, αλλά ο Πατέρας από την πλευρά του ως διοικητικός ηγέτης φρόντισε να βάλει ασπίδα προστασίας στην ομάδα, η οποία δεν είχε προβλήματα από διαιτησίες, όπως αυτή του Καλόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Χωρίς προσβάσεις
Στη «νέα παράγκα», όπως την αποκάλεσαν μετά το κασέτα – Gate, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν έχει προσβάσεις, αλλά οι «πράσινοι» διαπίστωσαν με τον χειρότερο τρόπο ότι οι διαιτητές δεν τους σέβονται. Ο Σταύρος Μάνταλος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου σφύριξε υπέρ της νεοφώτιστης ομάδας και το «τριφύλλι» αδικήθηκε κατάφορα.
Επομένως, δεν αρκεί μόνο να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό για να διεκδικήσει του χρόνου το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να έχει έναν παράγοντα με τη δυναμική του Νικόλα Πατέρα που με τον τρόπο του – άλλοι συμφωνούν, άλλοι διαφωνούν – κανένας διαιτητής δεν «έσφαξε» τον Παναθηναϊκό.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν πρόκειται να ακολουθήσει την τακτική του πρώην προέδρου της ΠΑΕ στα θέματα της διαιτησίας και εφόσον αναλάβει ξανά την ομάδα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως σκοπεύει να την προστατεύσει από διαιτητές-ταλιμπάν. Κι αυτό είναι απαραίτητο γιατί στο μικρόκοσμο του ελληνικού πρωταθλήματος πρωταγωνιστές δεν είναι συνήθως οι ποδοσφαιριστές. Είναι οι διαιτητές και μάλιστα με αρνητικό τρόπο, αφού ούτε η διοίκηση του Σοφοκλή Πιλάβιου έχει καταφέρει να πετύχει την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δυσκολίες
Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τα πλέι οφ με βαθμολογικό αβαντάζ, αλλά για να τερματίσει πρώτος στο μίνι πρωτάθλημα πρέπει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις. Γιατί αν οι «πράσινοι» αγωνιστούν, όπως και στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο, την Λάρισα και τον Πανσερραϊκό δεν έχουν καμία τύχη να εξασφαλίσουν το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από την πλευρά του κάνει ότι μπορεί για να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του, όμως αυτοί είναι… αλλού. Τους έχει μιλήσει αρκετές φορές και με σκληρά λόγια, αλλά οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν να τον αγνοούν. Γι’ αυτό και έφτασε στο σημείο να τους πει ότι «αν δεν έρθουμε πρώτοι στα πλέι οφ, ο κόσμος της ομάδας θα μας… πυροβολήσει». Ούτε όμως αυτή η λεκτική υπερβολή έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το αυτί αρκετών παικτών του Παναθηναϊκού δεν… ίδρωσε κι αυτό φάνηκε την επόμενη μέρα της ομιλίας του Πορτογάλου όταν του ζήτησαν έξτρα άδεια το Πάσχα.
prasinanea.gr
read more "Τι σκοπεύει να κάνει ο Τζίγγερ.." Διαβάστε περισσότερα...

Σφαγή στην Συρία: Εικόνες που δεν θα δείτε ποτέ στην τηλεόραση. Βίντεο


Προειδοποίηση: το βίντεο περιέχει σκηνές βίας απαγορεύετε να το δουν άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.
Επίσης απαγορεύετε να δουν το συγκεκριμένο βίντεο άτομα που δεν αντέχουν.
πηγή http://www.infoblog.gr

read more "Σφαγή στην Συρία: Εικόνες που δεν θα δείτε ποτέ στην τηλεόραση. Βίντεο" Διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΓΚΑΛΟΣ : "ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ BLOGS"!!!

Σχόλιο πριν διαβάσετε το άρθρο... Στην Ελλάδα τελικά τι είναι χειρότερο? Να κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία των blogs? Ή να κρυβόμαστε πίσω απο την βουλευτική ασυλία?
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ BLOGGERS Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΑ BLOGS.
Mέτωπο και με τους... bloggers ανοίγει ο... Θεόδωρος Πάγκαλος. Σε άρθρο του στην "Καθημερινή" ασκεί σκληρή κριτική κατά των blogs και της ανωνυμίας των...χρηστών τους, θεωρώντας ότι βλάπτουν τη δημοσιογραφία λειτουργώντας ως "Δούρρειος Ίππος". Ο κ. Πάγκαλος, κάνει λόγο για "εκβιαστές και οι ακροδεξιούς που δεν έχουν αποδεχθεί τα κοινοβουλευτικά πλαίσια" και βρίσκονται πίσω από τα ιστολόγια, αποτελώντας την "δημοσιογραφία των εκβιαστών". Ολόκληρο το άρθρο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, όπως δημοσιεύεται στην "Καθημερινή": "
Εχει πλέον ζωτική σημασία να ανοίξει ένας δημόσιος διάλογος για ένα θέμα που απειλεί τη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης, αλλά και κριτικής της εξουσίας και συνεπώς τον χαρακτήρα και το μέλλον της Δημοκρατίας μας.
 Τα ανώνυμα blogs είναι σαν να γράφεις νύχτα στους τοίχους ένα καινούργιο σύνθημα κάθε 10 λεπτά, χωρίς να σε βλέπει κανείς και χωρίς, φυσικά, να υπογράφεις. Αυτή, ακριβώς, η ανωνυμία μετέτρεψε τα blogs από έμβλημα της ελευθερίας της έκφρασης και αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας, στο απόλυτο σύμβολο του πιο ακραίου λαϊκισμού και συνωμοσιολογίας. Οσο πιο απίθανη, όσο πιο μυστικιστική, όσο πιο παράλογη, όσο πιο πολύ απευθύνεται στους πιο ανομολόγητους φόβους του ασυνείδητου, τόσο πιο μεγάλες πιθανότητες έχει μια θεωρία συνωμοσίας να εξαπλωθεί σε χιλιάδες mail μέσω της μεθόδου chain-mails. Η ανωνυμία των blogs δικαιολογείται με το επιχείρημα του φόβου: ο απλός πολίτης γράφει ανώνυμα γιατί (υποτίθεται ότι) η εξουσία καραδοκεί για να τον κυνηγήσει. Ετσι καλλιεργείται η ρουφιανιά και καθαγιάζεται η μαύρη κουκούλα. Οποιοσδήποτε μπορεί ανώνυμα να γράφει ό,τι θέλει χωρίς να έχει καμία ευθύνη ούτε γι’ αυτό που γράφει ούτε για τον τρόπο που το γράφει. Ο δημόσιος λόγος των blogs είναι ο χειρότερος βιαστής της ελληνικής γλώσσας. Εξαντλείται, πολλές φορές, στα βασικά ρήματα (κατά προτίμηση όσα έχουν σχέση με σεξουαλικές πράξεις) και τις συνήθεις βρισιές.
Πλεονέκτημα των blogs (ανώνυμων και επώνυμων) είναι η αμεσότητα της πληροφορίας. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά από το συμβάν μπορούν να δημοσιοποιήσουν την είδηση.
Σε συνδυασμό με τις κάμερες των κινητών τηλεφώνων έχει, έτσι, αλλάξει και η ίδια η φύση του «δημόσιου γεγονότος», δηλαδή του γεγονότος που αξίζει να απασχολήσει την κοινή γνώμη. Και αυτό συμβαίνει διότι τα blogs δεν μπορούν να αξιολογήσουν ένα γεγονός ούτε να αντισταθούν στις φήμες αφού αυτές τα τρέφουν. Η πρόσφατη απεργία του Τύπου ανέδειξε ακριβώς αυτή τη διάσταση, αφού ελλείψει εφημερίδων όλοι στράφηκαν σ’ αυτά για να μάθουν νέα με αποτέλεσμα να οργιάσουν κάθε είδους φήμες. Γι’ αυτό και όσες εφημερίδες κινούνται στη λογική των ανώνυμων blogs διαπράττουν στρατηγικό λάθος, όπως κάνουν και όσοι δημοσιογράφοι γράφουν άρθρα κάνοντας συρραφή πληροφοριών από τα blogs. Ο Τύπος δεν απειλείται από τα blogs, αν επιμείνει στις αναλύσεις και τη διασταύρωση των γεγονότων παρέχοντας έτσι αξιόπιστη και έγκυρη πληροφορία.
 Ο Δούρειος Ιππος που οδηγεί στην καταστροφή εφημερίδων είναι η εσχάτως αποκτηθείσα συνήθεια, ειδικά νεαρών δημοσιογράφων, οι οποίοι αντιμέτωποι με τον τρόμο της λευκής σελίδας (ή, μάλλον, της λευκής οθόνης του υπολογιστή), καταφεύγουν στην άκριτη συρραφή «ειδήσεων» από τα blogs για να γράψουν το «άρθρο» τους. Δυστυχώς, τον εξευτελισμό αυτό, εσχάτως, έχουν υποστεί και ιστορικές εφημερίδες. Είναι η συνέχεια της νέας μόδας στα πανεπιστήμια, να συγγράφονται επιστημονικές εργασίες με πηγή τη Wikipedia.
Ετσι, όμως, οι εφημερίδες δίνουν εκ των υστέρων στα ανώνυμα blogs αυτό ακριβώς που τους λείπει για να κυριαρχήσουν και να επιβάλλουν τις αντιλήψεις τους. Εγκυρότητα και αξιοπιστία. Αυτοεξευτελιζόμενος ο Τύπος με τέτοιο τρόπο, αυτοκτονεί. Αυτοκτονεί από ραθυμία και από την αποδοχή της ήσσονος προσπαθείας. Αυτή είναι η πραγματική απειλή. Διότι όποιος φλερτάρει με τον Διάβολο τελικά θα υποκύψει σ’ αυτόν. Τα ανώνυμα blogs ελάχιστη σχέση έχουν με την δημοσιογραφία των πολιτών. Συνήθως, πίσω τους κρύβονται συγκεκριμένοι «δημοσιογράφοι» που διακρίθηκαν και διακρίνονται για οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δημοσιογραφία. Ηδη παράγουν μια ολόκληρη γενιά «δημοσιογράφων» που θεωρούν την ηθική και τη δεοντολογία κάτι κακό και εντελώς άχρηστο. Προτιμούν να πλουτίσουν εκβιάζοντας μέσω του γνωστού κύκλου: η είδηση πρώτα δημοσιεύεται στο δικό τους «δέντρο» ανώνυμων blogs (έτσι βλέπεις το ίδιο κείμενο σε 20 blogs), μετά περνά σε κάποια περιθωριακή εφημερίδα και μετά σε κάποιο παράνομο τηλεοπτικό σταθμό. Η επιτυχία τους είναι όταν τη δουν γραμμένη σε κάποια έγκυρη εφημερίδα.
Η πλήρης ανομία στον χώρο της ενημέρωσης, συμβατικής και ηλεκτρονικής, έχει μετατρέψει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε ένα «πλυντήριο» για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που μόνο με το ποδόσφαιρο μπορεί να συγκριθεί. Σήμερα, το καλύτερο δίκτυο blogs (πάντα ανώνυμο) το διαθέτουν διάφοροι εκβιαστές και οι ακροδεξιοί που δεν έχουν αποδεχθεί τα κοινοβουλευτικά πλαίσια. Και αυτό γίνεται στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης. Το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο δεν υποχρεώνει ούτε καν την αναγραφή του ονόματος του διαχειριστή ενός blog. Αν κάποιος κερδίζει τελικά από την ανωνυμία είναι οι εκβιαστές, όχι οι πολίτες. Τα ανώνυμα blogs δεν είναι «δημοσιογραφία των πολιτών», αλλά «δημοσιογραφία των εκβιαστών». Η δημοκρατία βασίζεται στην ισηγορία, την ισονομία και την παρρησία. Χωρίς παρρησία δεν υφίσταται ούτε πραγματική ούτε ηλεκτρονική εκκλησία του δήμου, αλλά ένα πλήθος φοβισμένων πολιτών που χειροκροτούν κάθε φορά που τα «λιοντάρια» ξεσκίζουν κάποιον, όχι γιατί τους αρέσει το θέαμα, αλλά γιατί ανακουφίζονται που δεν είναι οι ίδιοι το θύμα".
πηγή http://www.eglimatikotita.gr
read more "ΠΑΓΚΑΛΟΣ : "ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ BLOGS"!!!" Διαβάστε περισσότερα...

Συμπλοκές στην Ομόνοια μεταξύ μεταναστών [βίντεο]


Nωρίτερα στην Ομόνοια συνέβησαν άγριες συμπλοκές μεταξύ Πακιστανών. Διαβάστε εδώ:
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Άγριο ξύλο στην Ομόνοια. Αμέσως σπεύσαμε στην περιοχή να δούμε τι συμβαίνει. Όπως μάθαμε ένας αλλοδαπός ήταν βαριά τραυματισμένος, μαχαιρωμένος, από επίθεση – λιντσάρισμα που δέχθηκε από περίπου 50 ομοεθνείς του. Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στην Πολυκλινική Αθηνών (Πειραιώς 3), όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. Αυτή τη στιγμή έχει φύγει από την Πολυκλινική με ασθενοφόρο για άλλο νοσοκομείο.

Όταν φτάσαμε η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Ομάδα Πακιστανών είχε μαζευτεί έξω από το κτίριο της Πολυκλινικής με άγριες διαθέσεις. Ήθελαν να μπουν μέσα κραδαίνοντας καδρόνια.
Οι λιγοστοί άνδρες της αστυνομίας τους έδιωξαν. Λίγο μετά ξεκίνησαν νέες φασαρίες στην πλατεία Ομονοίας και όπως θα δείτε στο βίντεο άρχισε ανθρωποκυνηγητό στις οδούς Πειραιώς και Ζήνωνος για τη σύλληψη Πακιστανών που υποδείχθηκαν ως οι δράστες του μαχαιρώματος. Οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να τους συλλάβουν.
πηγή http://www.tsantiri.gr

read more "Συμπλοκές στην Ομόνοια μεταξύ μεταναστών [βίντεο]" Διαβάστε περισσότερα...

Ακούστε τον σεισμό που κατέστρεψε την Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου.


Επιστήμονες κατέγραψαν τον υποθαλάσσιο ήχο από τον τρομακτικό σεισμό της 11ης Μαρτίου..
Επιστήμονες της Εθνικής υπηρεσίας Ωκεανογραφίας και φυσικής της Ατμόσφαιρας NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) και του πανεπιστημίου του Oregon κατέγραψαν τον υποθαλάσσιο ήχο από τον τρομακτικό σεισμό της 11ης Μαρτίου που χτύπησε την βόρειοανατολική Ιαπωνία χρησιμοποιώντας τη διάταξη υδροφώνων που ήταν τοποθετημένα κοντά στις Αλεούτιες νήσους ανοικτά της Αλάσκα και σε απόσταση 1600 χλμ. από το επίκεντρο του σεισμού.
Η διάταξη των υδροφώνων αποτελεί τμήμα του υποβρύχιου δικτύου του αμερικανικού Ναυτικού SOSUS (SOund SUrveillance System) το οποίο ξεκίνησε να εγκαθίσταται με το ξεκίνημα του ψυχρού πολέμου στα μέσα της δεκαετίας του '50 και ως σκοπό είχε τον έγκαιρο εντοπισμό ρωσικών πυρηνικών υποβρυχίων. Ο ήχος του σεισμού που περιέχεται στο βίντεο, έτσι όπως καταγράφηκε από το SOSUS αφορά ένα μέρος του και έχει επιταχυνθεί κατά 16 φορές για να είναι ευκολότερη η παρακολούθησή του, καθώς ο σεισμός διάρκεσε αρκετά λεπτά της ώρας.
Δείτε το βίντεο:
read more "Ακούστε τον σεισμό που κατέστρεψε την Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου." Διαβάστε περισσότερα...

ρχαιολόγοι ανακαλύψαν στοιχεία μινωικού πολιτισμού παρουσίας στη δυτική περιοχή της Γαλιλαίας του σημερινού Ισραήλ..


Ανασκαφές ανακάλυψαν ένα παλάτι της Εποχής του Χαλκού στη δυτική περιοχή της Γαλιλαίας του σημερινού Ισραήλ γνωστό ως Tel Kabri (located near its namesake kibbutz not far from historic Acco and the resort town of Nahariya on the coast of Israel) και είναι αποκαλυπτικό ΄΄οτι όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως παρουσίας του αρχαίου μινωικού πολιτισμού στην αρχαία Χαναάν κατά τη διάρκεια του 17ου αιώνα π.Χ.,αποκαλύπτοντας ότι αυτό που είναι γνωστό ώς δυτική τέχνη στις μέρες μας βρέθηκε και στην ανατολική Μεσόγειο.
Επιπλέον, οι ανασκαφές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2009 και τον χειμώνα του 2010/2011 έχουν αποκαλύψει μια πιθανή μινωική επιρροή στην αρχιτεκτονική όλου του τόπου. Μια πέτρα με συγκεκριμένο δομικό χαρακτηριστικό που έφεραν στο φως έξω από το βόρειο τοίχος του παλατιού το 2009 δείχνει μια χαρακτηριστική 
διαμόρφωση που αναλογεί στις Μινωικές κατασκευής Γραμμές . "Είναι μόνο ένα επίπεδο λίθους πάχους», λέει ο Cline. "Αλλά ζιγκ-zags. Συνήθως το βλέπουμε στην Κρήτη, όπου πρόκειται για ένα τελετουργικό διάβαση πεζών γύρω από ένα παλάτι. Είναι είτε ένα διάδρομο ή το κάτω μέρος του τοίχου ...... Νομίζω ότι είναι ένα οδόστρωμα ή διάβαση πεζών και ότι μπορεί κάλλιστα να πηγαίνει γύρω από το παλάτι. Αυτό διαδρόμου μπορεί να διευθύνεται προς τα ελλείποντα δυτική είσοδο στο παλάτι.
περισσότερα στο http://popular-archaeology.com

______________________________________________________________________________________________________________

θραύσματα απο Γύψο που έχουν ανασκαφεί στο Τελ Kabri, δείχνουν σημάδια τεχνικής τοιχογραφία και χαρακτηριστικό στυλ της τέχνης τοιχογραφίας Μινωικής που βρέθηκε στο αρχαία Ακρωτήρι στο νησί της Σαντορίνης (αρχαία Θήρα), καθώς και στην Κνωσό της Κρήτης. Kabri Project Ανασκαφές.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Τοιχογραφία των μπλε πιθήκων από τις ανασκαφές της εποχής του Χαλκού στο Ακρωτήρι στο ελληνικό νησί της Σαντορίνης (αρχαία Θήρα). Το ύφος απεικονίζει ένα τυπικό λευκό και μπλε χρώμα σχεδίου που βρέθηκαν σε όλες την αρχαίες Μινωικές τοιχογραφίες. Μερικά τεμάχια που έχουν ανακτηθεί στο Τελ Kabri απεικονίζουν τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων και στιλ.
_______________________________________________________________________________________________________________________
Τοιχογραφία των δελφινιών από τις ανασκαφές της Κνωσού στο ελληνικό νησί της Κρήτης, που δείχνουν το τυπικό λευκό και μπλε χρώμα.
σχόλιο δικό μας -Κοιτάξτε προσεκτικά τη φωτογραφία του δελφίνια: δείτε ότι το δελφίνη κάτω δεξιά; Έχει το στυλιζαρισμένο "μάτι του Horus."
read more "ρχαιολόγοι ανακαλύψαν στοιχεία μινωικού πολιτισμού παρουσίας στη δυτική περιοχή της Γαλιλαίας του σημερινού Ισραήλ.." Διαβάστε περισσότερα...

Χάρρυ Κλυνν: Μόνο ο λαός μπορεί..


Ακούστε τους άρχοντες του ψεύδους, τους πολιτικούς απατεώνες, τους ληστοσυμμορίτες, τους εθνικούς μειοδότες, τους Εφιάλτες, τους προδότες της Πατρίδας, τα πουλημένα τομάρια, τα τσανάκια της παρηκμασμένης και χρεωκοπημένης (κι ας το κρύβουν) Δύσης, με ποιο τρόπο υφάρπαξαν την ψήφο του «πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου» Ελληνικού λαού και οδηγούν ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΚΡΥΤΟΙ τη χώρα και τον Ελληνισμό στον αφανισμό!
Ακούστε και θαυμάστε το θράσος, την αναίδεια και την πολιτική αλητεία των «σοσιαλιστών» υπανθρώπων που παραδίδουν την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους, ως πρόβατο επί σφαγή…..
Συνυπεύθυνα για την μαθηματική πορεία προς την ολοκληρωτική καταστροφή και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που ενώ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για να σταματήσουν τον ολέθριο κατήφορο.
Το ΚΚΕ, το κόμμα της κοινωνικής επανάστασης, αρκείται σε ανούσια επιχειρηματολογία και σε ακίνδυνες και ευεργετικά εκτονωτικές για το καθεστώς πορείες και συγκεντρώσεις της ντουντούκας και των αναμασημένων συνθημάτων.
Η «άλλη αριστερά» που «έκαψε την Αθήνα» το Δεκέμβρη του 2008 με αφορμή τη δολοφονία του δεκαεξάχρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, τώρα που δολοφονούνται όλα τα δεκαεξάχρονα της Ελλάδας, εξαντλείται σε ρητορικές αντιεξουσιαστικές κορώνες και λεκτικά αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα.
Και η Ν.Δ. ακολουθώντας πολιτική στρουθοκάμηλου, οχυρώνεται πίσω από από έναν χρεωκοπημένο συντηρητικό καθωσπρεπισμό και περιορίζεται στην καταγγελία του μνημονίου και της αντιαναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης των ανικάνων… ψηφίζοντας, όμως, το 60% των «μεταρρυθμιστικών» νομοσχεδίων της κυβέρνησης της Τρόικας και του μνημονίου!
… Και η Ελλάδα, 190 μόλις χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον Τουρκικό ζυγό, είναι έτοιμη να παραδώσει το πνεύμα, βάζοντας με τα ίδια της τα χέρια τη θηλιά της σκλαβιάς στο λαιμό της!
Αδέρφια, είμαστε προδομένοι από όλες τις πλευρές και από όλες τις πάντες…
Κάθε μια μέρα παραμονής της ξενόδουλης κυβέρνησης του ακατανόμαστου στην εξουσία είναι ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο της δόλιας πατρίδας μας, ένα ακόμα δολοφονικό βόλι στην καρδιά του Ελληνισμού…
Ο μυαλοχυμένος, πιστός τοις κείνων ρήμασι, παρότι πανικόβλητος προσπαθεί και μέχρι ενός σημείου καταφέρνει να εμφανίζεται ότι έχει πλήρη τον έλεγχο της κατάστασης, σέρνοντας κυριολεκτικά από τη μύτη τους καρεκλολάγνους βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, επισείοντας με την πρώτη ευκαιρία τον μπαμπούλα των εκλογών.
Άλλη σωτηρία από την άμεση και δυναμική παρέμβαση του λαού δεν υπάρχει. Μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να σταματήσει τον επερχόμενοόλεθρο και να εξορκίσει τον Παπανδρεϊκό συρφετό, στέλνοντας τους πρωταίτιους της εθνικής μειοδοσίας εκεί που τους αξίζει… ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
read more "Χάρρυ Κλυνν: Μόνο ο λαός μπορεί.." Διαβάστε περισσότερα...

Πέρασαν το Πάσχα κλεισμένοι σε σπίτια και παρέα με τους άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας



Cocooning για να έχουν το κεφάλι τους στη... θέση του

Κλεισμένοι στα εξοχικά τους πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα οι πολιτικοί του Μνημονίου. Στις ελάχιστες εξαιρέσεις συνοδευόντουσαν από απίστευτα μεγάλο αριθμό ανδρών της ασφάλειας.

Αλήθεια πόσο μας κοστίζει η ασφάλεια των πολιτικών;

Η συνοδεία του κ. Παπανδρέου την μεγάλη Παρασκευή στα στενά της Ύδρας κάποια στιγμή έμοιαζε με παρέλαση ανδρών της ΕΛΑΣ με το εξής στιγμιότυπο που κατέγραψαν μάρτυρες. Στο άκουσμα της λέξης «συνάδελφε» όλη ησυνοδεία του Επιτάφιου γύρισε το κεφάλι πίσω!!

Στη Σέριφο ο πιο πρόσφατο Κυκλαδίτης κ. Παπακωνσταντίνου έμεινε στην θαλπωρή της νέας του βίλας. Απέφυγε τις εξόδους, αν και ή έκταση της βίλας δεν μπορούμε να πούμε ότι του δημιούργησε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πιο άτυχη η κ. Ξενογιαννακοπούλου που τα άκουσε κανονικά στο Ληξούρι. Υπολόγιζε ότι δεν είναι στην πρώτη γραμμή των υπουργών και θα τη γλύτωνε αλλά…

Στη Σύρο τα άκουσε και το ζεύγος Νταλάρα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι στη Σύρο ακούνε και πολύ Πανούση.

Για να μην μακρηγορούμε τα HOMECINEMA δούλεψαν καλά. Όπως και τα «φιλέματα» στα παιδιά που τους φυλάγανε.

Ελπίζουμε να τους άρεσε σαν εμπειρία το COCOONING και να το συνεχίσουν. Αρκετά μας συγχύζουν και μόνο με τη θέα τους.

· Cocooning= αυτός που κάθεται συνέχεια σπίτι του και δεν βγαίνει ούτε με…παρακάλια!

read more "Πέρασαν το Πάσχα κλεισμένοι σε σπίτια και παρέα με τους άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας" Διαβάστε περισσότερα...

Toυρκία: Το υπουργείο Εξωτερικών, ασκεί κριτική στον αμερικανό Πρόεδρο Μπ. Ομπάμα, για τις δηλώσεις, αναφορικά με την γενοκτονία των Αρμενίων


Η Τουρκία επέκρινε χθες τις δηλώσεις που έκανε ο αμερικανός πρόεδρος με την ευκαιρία της 96ης επετείου της σφαγής των Αρμενίων επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, μολονότι ο Μπαράκ Ομπάμα απέφυγε να χρησιμοποιήσει τον όρο "γενοκτονία".

"Οι δηλώσεις (του Ομπάμα) διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα. Γι'αυτό κρίνουμε ότι δημιουργούν πρόβλημα και εκφράζουμε τη λύπη μας γι'αυτές", ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

"Αναμένουμε από τις ΗΠΑ να διευκολύνουν την εξομάλυνση της διαδικασίας μεταξύ της Τουρκίας και της Αρμενίας, όχι να την περιπλέξουν", προσθέτει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

Ο Μπαράκ Ομάμα ζήτησε χθες από την Άγκυρα να αναγνωρίσει "πλήρως" τις σφαγές αυτές και καταδίκασε "τα τρομερά αυτά γεγονότα". Ωστόσο απέφυγε να χαρακτηρίσει "γενοκτονία" τις σφαγές των Αρμενίων.

"Μια πλήρης και ειλικρινής αναγνώριση είναι προς το συμφέρον όλων μας", υπογράμμισε ο αμερικανός πρόεδρος.

Aντιδρώντας στις δηλώσεις του Ομπάμα, ο πρεσβευτής της Τουρκίας στις ΗΠΑ Ναμίκ Ταν εξέφρασε χθες "τη βαθειά λύπη του" για τα σχόλια του αμερικανού προέδρου, τα οποία, όπως είπε, αποτελούν "έναν λανθασμένο και ακατάλληλο μονομερή πολιτικό χαρακτηρισμό της ιστορίας".
read more "Toυρκία: Το υπουργείο Εξωτερικών, ασκεί κριτική στον αμερικανό Πρόεδρο Μπ. Ομπάμα, για τις δηλώσεις, αναφορικά με την γενοκτονία των Αρμενίων" Διαβάστε περισσότερα...

Η χώρα ξαναγεννιέται. Απ' τις στάχτες της...


Για την περίπτωση που το μήνυμα του πρωθυπουργού για το Πάσχα, διέλαθε της προσοχής των περισσοτέρων –για ευνόητους λόγους – το μεταφέρουμε αυτούσιο. Είναι ευσύνοπτο άλλωστε, πολλοστή ανακεφαλαίωση των βασικών κλισέ της πρωθυπουργικής πρoπαγάνδας, γαρ:
«Το Πάσχα συμβολίζει για τον Ελληνισμό, για όλους μας, το ξεκίνημα μιαςνέας ζωής.
Και παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα σήμερα αλλάζει και ξαναγεννιέται.
Μέσα από τις δυσκολίες και τις προσπάθειες όλων μας, αλλάζουμε νοοτροπίες και αντιλήψεις.
Σκεφτόμαστε υπεύθυνα το κοινό καλό, τα παιδιά μας, το αύριο.
Παρά τις δυσκολίες, περπατάμε μαζί αυτόν τον δρόμο, σπάμε την απαισιοδοξία και τη μοιρολατρία, παίρνουμε την αλλαγή στα χέρια μας.
Και θα πετύχουμε.
Θα καταφέρουμε στο τέλος να έχουμε μία πατρίδα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι. Δικαιοσύνης και ανάπτυξης.
Αισιόδοξα, αποφασιστικά, φτιάχνουμε την Ελλάδα της δημιουργίας».
Την ίδια ώρα στο Πασχαλινό του μήνυμα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Κάτω ἀπό τό ἀνέσπερο φῶς τῆς Ἀναστάσεως, τά ψεύδη, ἡ ὑποκρισία καί οἱ ἀπόπειρες παραπλάνησής μας ἀπό τά ὀργανωμένα συμφέροντα, πού γεννοῦν κρίσεις καί δοκιμασίες, χλωμιάζουν καί ἀποδυναμώνονται».
(...)
«Ὅσες φορές τό Γένος μας ἔφθασε στά ὅρια τῆς ἐξουθένωσης, ἡ ἐλπίδα τῆς Ἀναστάσεως τό ἀνέδειξε πάλι ρωμαλέο καί ἀναστημένο. Μέ αὐτή τήν ἐλπίδα ἔμεινε ζωντανό στήν τουρκοκρατία. Χάρη σ’ αὐτή τήν ἐλπίδα καρποφόρησε ἡ Ἐπανάσταση τοῦ 1821. Ἔτσι ἀναστήθηκε ἡ πατρίδα μας μετά τή Γερμανική κατοχή. Ἔτσι θά ἀντέξει κάθε μορφῆς κρίση καί δοκιμασία τοῦ παρόντος καί τοῦ μέλλοντος».
Αν ο πρωθυπουργός μιλάει ακροθιγώς για κάποιες «δυσκολίες» ρίχνοντας το βάρος στο μήνυμα ότι αυτές θα ξεπεραστούν και η χώρα θα ξαναγγενηθεί [λέξη η οποία, τρεις μέρες μετά την 44η επέτειο από την 21η Απριλίου, εύκολα προκαλεί συνειρμούς με το χουντικό έμβλημα του Φοίνικα με τον στρατιώτη], ο αρχιεπίσκοπος, για κάποιο περίεργο λόγο αισθάνεται την ανάγκη να αναφερθεί στις κορυφαίες ιστορικές περιόδους της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας, που ταυτίζονται με ακραία δεινά που υπέστη ο τόπος και ο λαός του. Είναι τυχαία η αναφορά, ή μήπως τις συγκρίνει με το σήμερα; Ή μάλλον με το «αύριο» που καταφθάνει;
Απευθύνονται στο ίδιο κοινό κι όμως είναι ν’απορεί κανείς: η ηγεσία της κυβέρνησης και η ηγεσίας της Εκκλησίας ζουν στην ίδια χώρα;
read more "Η χώρα ξαναγεννιέται. Απ' τις στάχτες της..." Διαβάστε περισσότερα...