Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΟΜΠΑΣΑ!!!!!

Drum n bass Event with...

-Junior SP (Innersense)
-Cryogenics (Haunted Science)
-Requiem (Haunted Science)
-Junior K (Back 2 Bass)
-Nikolas (Back 2 Bass)

Free Entrance... Doors Open 23.00
read more "10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΟΜΠΑΣΑ!!!!!" Διαβάστε περισσότερα...

Φερέιρα όπως… Φεράρι


Απίστευτο είναι το σκίτσο του Χρήστου Ζωίδη για λογαριασμό της ιστοσελίδας «onsports» το οποίο παρομοιάζει τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα με Φεράρι! Σε αυτό αναγράφεται το όνομα του Πορτογάλου με τη κλασσική γραμματοσειρά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ αξιοσημείωτα είναι τόσο το πράσινο χρώμα του αυτοκινήτου όσο και το σήμα, το οποίο αντί για άλογο εμφανίζει ελέω Αράβων, μια καμήλα!
read more "Φερέιρα όπως… Φεράρι" Διαβάστε περισσότερα...

«Η Ελλάδα στα πόδια του Τοτσέ»


Μέχρι και η μεγάλη εφημερίδα της Ισπανίας, «Marca» έκανε αναφορά στα πολύτιμα για τον Παναθηναϊκό γκολ, που σημείωσε στις τελευταίες αναμετρήσεις ο Τοτσέ.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Η Ελλάδα στα πόδια του Τοτσέ» με τον συντάκτη του να προβάλει τον στράικερ του Παναθηναϊκού και το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Δόξα Δράμας, αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο τον Μάτα που σκόραρε στη νίκη της Τσέλσι επί της ΚΠΡ για το Κύπελλο Αγγλίας και τον Ρέινα της Λίβερπουλ, που πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του ίδιου θεσμού απέναντι στη Γιουνάιτεντ.

«Ο Παναθηναϊκός καλπάζει προς τον τίτλο χάρη στα γκολ του Ισπανού επιθετικού. Ο Τοτσέ έπαιξε σε όλο τον αγώνα με την Δόξα Δράμας και πέτυχε το χρυσό γκολ της νίκης», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ γίνεται αναφορά και στους υπόλοιπους Ισπανούς των «πρασίνων», τον Γιόσου Σαριέγκι και τον Βίκτορ Βιτόλο.
read more "«Η Ελλάδα στα πόδια του Τοτσέ»" Διαβάστε περισσότερα...

Παναθηναϊκός ετών… 104


Σαν σήμερα, πριν από 104 χρόνια, ιδρύθηκε ο Παναθηναϊκός από τον Γιώργο Καλαφάτη και άλλους 40 αθλητές, οι οποίοι αποσπάστηκαν από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, επειδή τους είχε απορρίψει το αίτημα να δημιουργηθεί ποδοσφαιρική ομάδα.

Αρχικά, η συντόμευση του ονόματος της ομάδας ήταν ΠΟΑ (Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αθηνών) και μεταξύ των ιδρυτικών μελών ήταν, εκτός από τον Γ. Καλαφάτη, ο αδερφός του Αλέξανδρος, και οι Δουκάκης, Μπούμπουλης, Χρύσης, Γρανίτσας, Μαντζάκος, Παπαγεωργίου, Γαέτας, Δεμερτζής, Σταυρόπουλος, Πάσχος, Μισακιάν, Ρέππας, Σαπούνιας, Γαρουφαλιάς. Στις αρχές του 1910, ο Σύλλογος μετονομάστηκε σε Π.Π.Ο (Πανελλήνιος Ποδοσφαιρικός Όμιλος), ενώ ο 1918 σε Π.Π.Α.Ο. (Πανελλήνιος Ποδοσφαιρικός Αγωνιστικός Όμιλος). Την χρονιά εκείνη καθιερώνεται το τριφύλλι ως έμβλημα και το πράσινο άσπρο ως επίσημα χρώματα. Στις 15 Μαΐου 1924 κατά τη γενική συνέλευση των μελών του ΠΠΑΟ αποφασίστηκε η αλλαγή του ονόματος του συλλόγου έτσι ώστε να αποφεύγεται η ταύτιση του με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο. Το όνομα Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (ΠΑΟ) είναι αυτό που ισχύει μέχρι και σήμερα.



Η γενέθλια καταγραφή

Έπρεπε να περάσουν 100 χρόνια για να επιβεβαιωθεί και γραπτά η πιστοποίηση της γέννησης του Παναθηναϊκού, στις 3 Φεβρουαρίου 1908. Το 2008 βγήκε στη δημοσιότητα ένα επίσημο δελτίο του ΣΕΑΓΣ (τωρινού ΣΕΓΑΣ) το οποίο εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 1910 και το οποίο εμπεριείχε  τις ημερομηνίες ίδρυσης των Συλλόγων-μελών του. Ανάμεσα σε αυτούς, με την ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου του 1908 αναφέρεται και η επισημοποίηση του Σωματείου των Αφων Αλέξανδρου και Γεωργίου Καλαφάτη.

Το δελτίο Ζτύπου ανέφερε χαρακτηριστικά:  

«Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

‘Ούτος ιδρύθη την 3 Φεβρουαρίου 1908 ύπ’ αθλητών της Ποδοσφαιρίσεως και γνωστών φιλάθλων, ταχέως δε κατώρθωσε να καταλάβη έπίζηλον μεταξύ των Ποδοσφαιρικών Συλλόγων θέσιν έργαζόμενος πάντοτε ύπέρ τής ώς οίόν τε εύρυτέρας διαδόσεως τής παιδιάς ταύτης και της εν γένει ιδέας του αθλητισμού.

Ούτως έκτός των αγώνων ούς διεξήγαγε προς ομάδας των εκάστοτε καταπλεόντων ξένων πολεμικών μηδεμιάς ευκαιρίας παραληφθείσης, είνε το μόνον Σωματείον εκ των ειδικών τοιούτων όπερ απέστειλεν ίδία δαπάνη όμάδα είς τους κατά φθινόπωρον του 1908 τελεσθέντας Αθλητικούς Αγώνας εν Τρικκάλοις λαβόν και το υπό του Δήμου Τρικκαίων τεθέν έπαθλον.

Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αθηνών έλαβε μέρος είς όλους τους ύπό τε του Συνδέσμου των Ελληνικών Αθλητικών και Γυμναστικών Σωματείων και υπό της Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων προκηρυχθέντας εκάστοτε Ποδοσφαιρικούς Αγώνας λαβών πλείστα έπαθλα, διά λόγους δε εσωτερικής τάξεως και τη αδεία του Συνδέσμου αποσχών των περυσινών αγώνων Ποδοσφαιρίσεως (1909)...».

Σημεία - σταθμοί

Το 1919, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Ομίλων της Αθήνας και του Πειραιά οργάνωσε το πρώτο μεταπολεμικό πρωτάθλημα στο οποίο ο Παναθηναϊκός ανακηρύχθηκε πρωταθλητής.

Το οριστικό όνομα, Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αποφασίστηκε το 1922 και επισημοποιήθηκε στη Γενική Συνέλευση της 15ης Μαρτίου 1924.

Στις 26 Απριλίου 1925, ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο διεθνές παιχνίδι εναντίον της Γιουγκοσλαβικής ομάδας «Vittoria Zagreb», στο οποίο το τελικό σκορ ήταν 1-1.

Το 1926, κέρδισε την Αυστριακή Kaufenberg με 1-0. Τον ίδιο χρόνο έδωσε και τον πρώτο του αγώνα στη Θεσσαλονίκη εναντίον της ΑΕΚ Θεσσαλονίκης (που αργότερα έγινε ΠΑΟΚ), τον οποίο κέρδισε με 2-0.

Μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στην ιστορία του Παναθηναϊκού ήταν ο Απόστολος Νικολαϊδης, ένας αθλητής φαινόμενο στο ποδόσφαιρο, στο στίβο, στο μπάσκετ και στο βόλεϊ. Έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αμβέρσας το 1920 σαν ποδοσφαιριστής και σαν αθλητής του στίβου. Ήταν πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ για 20 χρόνια. Επί σειρά ετών υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού και το 1974 έγινε ο πρόεδρος της ομάδας. Θεωρείται σύμβολο του Παναθηναϊκού και για αυτό το λόγο το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει το όνομα του.

- Το 1928, προσελήφθη ξένος προπονητής, ο Ούγγρος Μίκλος Φόρνερ. Για πρώτη φορά η ομάδα οργανώνεται προγράμματος και κερδίζει εύκολα το Πρωτάθλήμα Αθήνας, με 8 νίκες σε 8 αγώνες, στους οποίους σκοράρει 41 γκολ και δέχεται μόνο 3.

- Το 1930, με μεγάλο αστέρι τον θρυλικό Άγγελο Μεσσάρη, η περίφημη «χρυσή ομάδα» συντρίβει με 8-2 τον Ολυμπιακό και στέφεται αήττητη πρωταθλήτρια Ελλάδας.


- Το 1950, εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας δύο μεγάλα αστέρια που θα γράψουν ιστορία με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Ο Κώστας Λινοξυλάκης και ο Βαγγέλης Πανάκης.

- Το καλοκαίρι του 1959, ο Μίμης Δομάζος μετεγγράφηκε από την Άμυνα Αμπελοκήπων και στην συνέχεια θα αναδειχθεί σε φυσικό αρχηγό της ομάδας.

- Το φθινόπωρο του 1960, ο Παναθηναϊκός παίρνει μέρος για πρώτη φορά στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

- Το Μάιο του 1963, ο Στέφαν Μπόμπεκ γίνεται ο νέος προπονητής της ομάδας και ο Παναθηναϊκός κερδίζει το Πρωτάθλημα του 1964 με 24 νίκες και 6 ισοπαλίες, τερματίζοντας αήττητος, επίτευγμα μοναδικό και ακατάρριπτο ως σήμερα.

- Το 1969, με προπονητή τον Λάκη Πετρόπουλο, ο Παναθηναϊκός κερδίζει το πρώτο του νταμπλ.

- Στις 2 Ιουνίου του 1970, ο Φέρεντς Πούσκας υπογράφει στον Παναθηναϊκό ως ο νέος προπονητής της ομάδας.

- Στις 2 Ιουνίου του 1971, ο Παναθηναϊκός φτάνει στον τελικό του στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ εναντίον του Άγιαξ. Οι Ολλανδοί κερδίζουν με 2-0 αλλά η επιτυχία του Παναθηναϊκού είναι μοναδική και σαφώς η κορυφαία στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο.


- Τον Δεκέμβριο του 1971, ο Παναθηναϊκός εκπροσώπησε την Ευρώπη στο Διηπειρωτικό Κύπελλο ενάντια στην πρωταθλήτρια της Νότιας Αμερικής, Νασιονάλ του Μοντεβίδεο. Στον πρώτο αγώνα στην Αθήνα το σκορ ήταν 1-1, αλλά στο δεύτερο αγώνα οι Ουρουγουανοί κέρδισαν με 2-1 και κατέκτησαν το τρόπαιο. Και τα δύο τέρματα του Παναθηναϊκού πέτυχε ο Τότης Φυλακούρης.

- Το 1972, ο Αντώνης Αντωνιάδης αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 39 γκολ , ένα ακατάρριπτο ρεκόρ.

- Το 1977, ο Παναθηναϊκός κατακτά το νταμπλ, με προπονητή τον Πολωνό Κάζιμιρ Γκόρσκι. Οι πράσινοι επικρατούν με σκορ 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου επί του ΠΑΟΚ.

- Στις 17 Ιουλίου του 1979, όλες οι ομάδες ποδοσφαίρου μετατρέπονται σε ανώνυμες εταιρίες. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη γίνεται ο κύριος μέτοχος του Παναθηναϊκού, με πρόεδρο τον «καπετάνιο» Γιώργο Βαρδινογιάννη.

- Στις 16 Δεκεμβρίου του 1981, γίνονται τα εγκαίνια του Αθλητικού κέντρου στην Παιανία. Από εκείνη τη μέρα και μετά, το Αθλητικό Κέντρο εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο μοντέρνα και πλήρη αθλητικά κέντρα στην Ευρώπη. Ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Λίβερπουλ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Εθνική ομάδα της Φινλανδίας, η εθνική ομάδα Νέων της Αγγλίας και πολλές άλλες έχουν επισκεφτεί το κέντρο είτε για την προετοιμασία τους είτε για προπόνηση. Συγχρόνως θα αρχίσει να λειτουργεί η Ακαδημία ποδοσφαίρου από την οποία έχουν αναδειχθεί πολλοί παίκτες με καριέρα στην πρώτη ομάδα και τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

- Την περίοδο 1984-85, o Παναθηναϊκός με προπονητή τον Γιάτσεκ Γκμοχ και μεγάλα αστέρια τους Δημήτρη Σαραβάκο και Βέλιμιρ Ζάετς, πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή πορεία. Αποκλείει κατά σειρά τις Φέγενορντ, Λίντφιλντ και Γκέτεμποργκ για να φτάσει στον ημιτελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης. Εκεί αποκλείεται από την πανίσχυρη Λίβερπουλ, εξαιτίας εν μέρει και της σφαγιαστικής διαιτησίας του Κάιζερ στο πρώτο παιχνίδι του Άνφιλντ.

- Τον Μάιο του 1986, ο Παναθηναϊκός επικρατεί με σκορ 4-0 του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.


- Το 1992, ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στην πρώτη πειραματική διοργάνωση του Champions League.

- Το 1996, o Παναθηναϊκός έφτασε στον ημιτελικό του Champions League, όπου αντιμετώπισε τον Άγιαξ, πετυχαίνοντας ιστορική νίκη στο τελευταίο ματς του Ολυμπιακού Σταδίου του Άμστερνταμ με σκορ 1-0.


- Τον Ιανουάριο του 1998, ο Κριστόφ Βαζέχα σημειώνει το 181ο γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Συλλόγου.

- Τον Μάιο του 2000, μετά από 21 χρόνια προεδρίας, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αποχωρεί. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 6 πρωταθλήματα, 9 κύπελλα και 4 νταμπλ, 3 super cup και έφτασε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (1985) και του Champions League (1996). Nέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει ο Άγγελος Φιλιππίδης.

- Στις 29 Απριλίου του 2001, σε αγώνα με τον Ιωνικό ο Κριστόφ Βαζέχα σημειώνει το 233ο γκολ της καριέρας του και μέχρι το τέλος της καριέρας του στην χώρα μας (2004) θα φτάσει τα 244 γκολ και θα γίνει ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

- Τον Ιούνιο του 2003, ο ‘Αγγελος Φιλιππίδης παραιτείται . Κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Παναθηναϊκός έφτασε στα προημιτελικά του Champions League και του Κυπέλλου UEFA.

- Στις 10 Ιουνίου του 2003, ο Αργύρης Μήτσου γίνεται ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Ο Αργύρης Μήτσου είναι διακεκριμένος ορθοπεδικός, καθηγητής της Ιατρικής Αθηνών και Πρόεδρος της Ιατρικής Επιστημονικής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα. Ήταν ο γιατρός της ομάδας του Παναθηναϊκού για αρκετά χρόνια και τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

- Το Μάιο του 2004, ο Παναθηναϊκός κατακτά το νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο) για έβδομη φορά. Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας κέρδισε το πρωτάθλημα και το κύπελλο μετά από νίκη 3-1 επί του Ολυμπιακού.

- Το καλοκαίρι του 2008, ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βαρδινογιάννης, ανακοίνωσε το σχέδιο της πολυμετοχικότητας, εφαρμόζοντας στην πράξη ένα πρωτόγνωρο μοντέλο διοίκησης για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δίνοντας την ευκαιρία σε διακεκριμένους Παναθηναϊκούς επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στα κοινά της ομάδας. Πρόεδρος του νέου εγχειρήματος ανέλαβε ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας Νικόλας Δ. Πατέρας, γιος του παλιού παράγοντα της ομάδας την εποχή του Γουέμπλεϊ, Διαμαντή Πατέρα.

- Τον Απρίλιο του 2010, ο Παναθηναϊκός κατακτά το νταμπλ (πρωτάθλημα και Κύπελλο) για όγδοη φορά.

Το έμβλημα

Η προέλευση του τριφυλλιού ως εμβλήματος του συλλόγου δεν είναι απολύτως ξεκάθαρη. Σύμφωνα με την πρώτη εκδοχή, υπεύθυνος της υιοθέτησής του ήταν ο Μιχάλης Παπάζογλου καθώς ήταν το έμβλημα που χρησιμοποιούσε ως αθλητής στον προηγούμενό του σύλλογο, τη Χαλκηδόνα. Έτσι, όταν ήρθε το 1911 στην Αθήνα από τον Βόσπορο και εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό, πρότεινε αυτό να γίνει το επίσημο έμβλημα του ΠΑΟ. Η δεύτερη εκδοχή αναφέρει ότι το τριφύλλι σχεδιάστηκε από τον Γεώργιο Χατζόπουλο, πρόεδρο της Εθνικής Πινακοθήκης και μέλος του συλλόγου, ενώ μια τρίτη εκδοχή υποστηρίζει ότι την πηγή έμπνευσης για το τριφύλλι αποτέλεσε ο Ιρλανδο-Καναδός μαραθωνοδρόμος William Sherring, που το 1906 στη Μεσολυμπιάδα της Αθήνας είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο φορώντας στον αγώνα μια λεύκη στολή με ένα μεγάλο πράσινο τριφύλλι στο στήθος. Λέγεται ακόμα πως ο Απόστολος Νικολαΐδης, κατά τις σπουδές του στη Γερμανία, είχε παρακολουθήσει τη γερμανική ομάδα SpVgg Greuther Fürth, η οποία φορούσε πράσινα και λευκά χρώματα έχοντας για σήμα το τριφύλλι και πρότεινε εκείνος το σήμα με το τριφύλλι.


Ο ύμνος

Ο Ύμνος του Παναθηναϊκού δημιουργήθηκε το 1958. Γράφτηκε από το Γιώργο Οικονομίδη και τον μελοποιήθηκε από το Γιώργο Μουζάκη, μετά από έναν νικηφόρο αγώνα επί του Απόλλωνα. Μόλις βγήκαν από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Γιώργος Οικονομίδης αυτοσχεδίασε την αρχή του ύμνου «Σύλλογος μεγάλος». Σ' ένα πακέτο Κεράνης, αστραπιαίως, ο Μουζάκης σχεδίασε ένα αυτοσχέδιο πεντάγραμμο, όπου δεν άργησε να αποτυπώσει την «Παναθηναϊκή» μουσική. Όταν πήγαν στο στούντιο το 1962, ο Γιάννης Βογιατζής έβαλε τη φωνή του. Το σφύριγμα που ακούγεται στην αρχή και στο τέλος, ο Μουζάκης το «άρπαξε» από τη μουσική της ταινίας η «Γέφυρα του ποταμού Κβάι».


Οι στίχοι του ύμνου του Παναθηναϊκού:

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος
δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός
και χιλιάδες φίλοι, μόλις δουν τριφύλλι,
ζήτω λένε ο Παναθηναϊκός.
Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
Παναθηναϊκέ μεγάλε και τρανέ.
Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ.
Σ' έχουνε δοξάσει οι γνωστοί σου άσσοι
που λεβέντες είναι όλοι με καρδιά.
Χαίρεται η Ελλάδα που 'χει τέτοια ομάδα,
που της νίκης έχει πάντα τα κλειδιά.
Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
Παναθηναϊκέ μεγάλε και τρανέ.
Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ
πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ


Τίτλοι στα ομαδικά αθλήματα

Ποδόσφαιρο (42 τίτλοι)
20 Πρωταθλήματα Ελλάδας: 1930, 1949, 1953, 1960, 1961, 1962, 1964, 1965, 1969, 1970, 1972, 1977, 1984, 1986, 1990, 1991, 1995, 1996, 2004, 2010
17 Κύπελλα Ελλάδας: 1940, 1948, 1955, 1967, 1969, 1977, 1982, 1984, 1986, 1988, 1989, 1991, 1993, 1994, 1995, 2004, 2010
4 Σούπερ Καπ Ελλάδας: 1970, 1988, 1993, 1994
1 Βαλκανικό κύπελλο : 1977

Μπάσκετ ανδρών (51 τίτλοι)
1 Διηπειρωτικό Κύπελλο FIBA: 1996
6 Πρωταθλήματα Ευρώπης - Ευρωλίγκα: 1996, 2000, 2002, 2007, 2009, 2011
32 Πρωταθλήματα Ελλάδας: 1946, 1947, 1950, 1951, 1954, 1961, 1962, 1967, 1969, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1977, 1980, 1981, 1982, 1984, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011
12 Κύπελλα Ελλάδας: 1979, 1982, 1983, 1986, 1993, 1996, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009

Βόλεϊ ανδρών (26 τίτλοι)
19 Πρωταθλήματα Ελλάδας: 1960, 1963, 1965, 1966, 1967, 1970, 1971, 1972, 1973, 1975, 1977, 1982, 1984, 1985, 1986, 1995, 1996, 2004, 2006
6 Κύπελλα Ελλάδας: 1982, 1984, 1985, 2007, 2008, 2010
1 Σούπερ Καπ: 2006

Βόλεϊ γυναικών (29 τίτλοι)
24 Πρωταθλήματα Ελλάδας Γυναικών: 1970, 1971, 1972, 1973, 1977, 1978, 1979, 1982, 1983, 1985, 1988, 1990, 1991, 1992, 1993, 1998, 2000, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011
5 Κύπελλα Ελλάδας Γυναικών: 2005, 2006, 2008, 2009, 2010

Μπάσκετ γυναικών (4 τίτλοι)
3 Πρωταθλήματα Ελλάδας: 1998, 2000, 2005
1 Κύπελλο Ελλάδας: 2000


Πηγές: wikipedia - pao.gr
read more "Παναθηναϊκός ετών… 104" Διαβάστε περισσότερα...

Προετοιμαστειτε , κατι κακο μας ετοιμαζουν τα καθαρματα και θα ειναι ξαφνικο για να μην προλαβουμε να αντιδρασουμε .

Όποιος μιλήσει πεθαίνει … Κάτι σοβαρό συμβαίνει ή απλά θέλουν να μας τρομοκρατήσουν … καλού κακού προετοιμαστείτε …
Νορβηγός πολιτικός προειδοποιεί και δίνει οδηγίες επιβίωσης για το άμεσο μέλλον!
Το γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους Bill Ryan and Kerry Cassidy του Project Camelot, προειδοποιούσε τους απλούς πολίτες για τους κυνδίνους που διατρέχει η ανθρωπότητα, την περίοδο 2008-2012, αλλά και για τις σχετικές & μυστικές προετοιμασίες των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο…..
Όπως αναφέρουν και οι Bill Ryan and Kerry Cassidy στη σελίδα τους, δεν έχουμε ατράνταχτα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του νορβηγού πολιτικού, -ο οποίος επώνυμα και μαζί με συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό, απέστειλε το παρακάτω γράμμα-, αξίζει να σταθούμε στο ιδιαίτερα σημαντικό μύνημα του, το οποίο, εάν είναι αληθινό, φαίνεται πως μας αφορά άμεσα.
Διαβάστε το γράμμα του πολιτικού:
Είμαι Νορβηγός πολιτικός. Θα ήθελα να μιλήσω σχετικά με πολύ δύσκολα πράγματα που θα συμβούν από το 2008 μέχρι το 2012.
Η νορβηγική κυβέρνηση κατασκευάζει ολοένα και περισσότερες υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Όταν ρωτήθηκε, είπε απλά ότι είναι για την προστασία του λαού της Νορβηγίας. Όταν θέλησα να μάθω, πότε πρόκειται να τελειώσουν τα έργα, απάντησαν “πριν από το 2011″.
Το Ισραήλ κάνει το ίδιο όπως επίσης και πολλές άλλες χώρες.
Η απόδειξη ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια βρίσκεται στις φωτογραφίες που σας έχω στείλει, τη δική μου και όλων των πρωθυπουργών και των υπουργών με τους οποίους συναντιέμαι και είμαι εξοικιωμένος. Όλοι τους γνωρίζουν για τα παραπάνω, αλλά δεν θέλουν να θορυβήσουν το λαό ή να προκαλέσουν μαζικό πανικό.

Ο πλανήτης Χ έρχεται, και η Νορβηγία έχει ξεκινήσει την αποθήκευση τροφίμων και σπόρων στην περιοχή Svalbard της Αρκτικής και στο Βορρά, με τη βοήθεια των ΗΠΑ της ΕΕ και όλων των χωρών γύρω στη Νορβηγία. Θα σώσουν μόνο αυτούς που βρίσκονται στην ελίτ της εξουσίας και εκείνους που μπορούν να συμβάλουν σε μία εκ νέου δημιουργία: δηλ. γιατρούς, επιστήμονες, και ούτω καθεξής.
Οσο για μένα, γνωρίζω ήδη πως πρόκειται να φύγω πριν από το 2012 για να πάω στην περιοχή της Mosjøen, όπου έχουμε μια υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση. Εκεί είμαστε χωρισμένοι σε τομείς: κόκκινο, μπλε και πράσινο. Τα διακριτικά του νορβηγικού στρατιού έχουν ήδη δοθεί και τα στρατόπεδα έχουν κατασκευαστεί εδώ και πολύ καιρό.
Δεν πρόκειται να δώσουν οποιαδήποτε βοήθεια στους ανθρώπους που πρόκειται να μείνουν στην επιφάνεια και θα πεθάνουν μαζί με τους άλλους . Το σχέδιο είναι να υπάρχει ασφάλεια για 2.000.000 Νορβηγούς, ενώ οι υπόλοιποι θα πεθάνουν. Αυτό σημαίνει ότι 2.600.000 άνθρωποι θα αφεθούνστο σκοτάδι δίχως να γνωρίζουν τι να κάνουν .


Όλοι οι τομείς και οι “κιβωτοί” είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους με σήραγγες και διαθέτουν αυτοκινητάμαξες (railcars), με τις οποίες μπορεί να πάει κανείς από τη μία στην άλλη “κιβωτό”. Είναι έτσι ώστε να υπάρχει επαφή μεταξύ τους. Μόνο οι μεγάλες πόρτες τους χωρίζουν, ώστε οι τομείς σε κάθε περίπτωση να μην βρίσκονται σε κίνδυνο.
Είμαι πολύ λυπημένος. Συχνά κλαίω μαζί με άλλους που γνωρίζουν το γεγονός, ότι τόσοι πολλοί θα το μάθουν πολύ αργά, και τότε όλα θα έχουν τελειώσει για αυτούς. Η κυβέρνηση λέει ψέματα στον κόσμο από το 1983 μέχρι σήμερα. Όλοι οι μεγάλοι πολιτικοί στη Νορβηγία το γνωρίζουν αυτό, αλλά λίγοι θα το πουν στον λαό και το κοινό – επειδή φοβούνται την περίπτωση, μήπως χάσουν επίσης τις αυτοκινητάμαξες NOAH 12 που θα τους μεταφέρουν στους χώρους της κιβωτού όπου θα είναι ασφαλείς.
Εάν μιλήσουν σε κανέναν, θα είναι σίγουρα νεκροί. Αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι πλέον για τον εαυτό μου. Η ανθρωπότητα πρέπει να επιζήσει, όπως πρέπει να επιβιώσουν και τα άλλα έμβια όντα. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει.
Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος και λένε μόνο ότι πρόκειται να συμβεί. Απευθυνόμενος σε όσους μπορούν να σώσουν τον εαυτό τους, τους λέω να προσπαθήσουν να φτάσουν σε υψηλότερα (υψομετρικά) μέρη και να βρουν εκεί ψηλά σπηλιές, όπου μπορούν να έχουν έναν χώρο αποθήκευσης τροφίμων για τουλάχιστον πέντε χρόνια, με κονσερβοποιημένα τρόφιμα και νερό για να αντέξουν για λίγο. Συνειστώνται χάπια για την ακτινοβολία και ειδικές στολές (biosuits), εάν ο προϋπολογισμός σας σας το επιτρέπει.
Για τελευταία φορά λέω, ο Θεός να μας βοηθήσει όλους … αλλά ο Θεός δεν θα μας βοηθήσει, το ξέρω. Μόνο ο καθένας ατομικά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ξυπνήστε, σας παρακαλώ …!
Θα μπορούσα να γράψω χρησιμοποιώντας άλλο όνομα, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα πια. Όταν γνωρίζει κανείς ορισμένα πράγματα, γίνεται ανίκητος -και τίποτε δεν μπορεί να τον βλάψει όταν γνωρίζει ότι το τέλος έρχεται σύντομα.
Σας διαβεβαιώνω 100% ότι θα συμβούν τα γεγονότα. Υπάρχουν τέσσερα χρόνια περιθώριο για να προετοιμαστεί κανείς για το φινάλε (endgame). Πάρτε όπλα, δημιουργήστε ομάδες επιβίωσης και φροντήστε για ένα μέρος/χώρο όπου μπορείτε να είστε ασφαλείς με τροφή για ένα χρόνο.
Ρωτήστε με οτιδήποτε σχετικά με τη σύνδεση που έχει η Νορβηγία με όλα αυτά και θα απαντήσω, όσο το γνωρίζω. Και κοιτάξτε γύρω σας: κατασκευάζουν παντού υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Ανοίξτε τα μάτια σας. Ζητήστε από τις κυβερνήσεις να σας πουν τι χτίζουν. Θα σας πουν “Α, είναι απλώς για την αποθήκευση τροφίμων”, και άλλα τέτοια. Σας τυφλώνουν με όλα αυτά τα ψέματα.
Τα σημάδια ξένης (εξωγήινης? ) παρουσίας υπάρχουν επίσης και βλέπω συχνά στην ελίτ νορβηγών πολιτικών, πως δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι. Είναι σαν να ελέγχονται σε κάθε σκέψη και σε κάθε λόγο τους. Είναι σαν να τους λένε να κάνουν πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Μου είναι σαφές ποιοί είναι, και ποιοι δεν είναι. Μπορείτε να το δείτε στα μάτια τους και στο μυαλό τους.
Να θυμάστε ότι εκείνοι που θα είναι μέσα και γύρω από τις αστικές περιοχές (πόλεις) το 2012 είναι εκείνοι που θα πληγούν και θα πεθάνουν πρώτοι. Αργότερα, ο στρατός θα “αναλάβει” τους υπόλοιπους επιζώντες, έχοντας εντολή να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αντίσταση στη μεταφορά στα στρατόπεδα, όπου ο καθένας θα πάρει σήμανση με έναν αριθμό και ένα tag.
Επίσης, βλέπω ότι μιλάτε για την Benazir Bhutto στο δικτυακό σας τόπο. Ο θάνατος της ήταν τραγικός. Έχω συναντήσει τη Benazir, όπως βλέπετε. Θα δείτε επίσης από τις φωτογραφίες πως έχω συναντηθεί με μια σειρά από άλλους αξιοσημείωτους πολιτικούς και ηγέτες του κόσμου.
Ο κόσμος δεν θα γνωρίζει τι θα συμβεί μέχρι το τέλος, διότι η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει μαζική υστερία. Τα πάντα θα γίνουν αθόρυβα και η κυβέρνηση απλά θα εξαφανιστεί.
Αλλά εγώ λέω: μην πηγαίνετε σιωπηλά στο σκοτάδι. Λάβετε προφυλάξεις για να είστε ασφαλής με την οικογένειά σας. Ενωθείτε μαζί με άλλους. Εργαστείτε από κοινού για να βρείτε τρόπους για την επίλυση όλων των -πολλών- προβλημάτων που θα παρουσιαστούν.
Βέβαια ο βουλευτής αυτός “πέθανε ξαφνικά” από ανακοπή καρδιάς τον Απρίλιο του 2010 … τυχαίο ; Δεν νομίζω !
Τις πληροφορίες στο παραπάνω γράμμα ήρθε να επιβεβαιώσει αργότερα και δεύτερος Νορβηγός. ( εδώ)
Τώρα κάντε μια σύνδεση με αυτό :
Όπως αναφέρουν ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία εσπευσμένα ζητήθηκαν 1500 σπόροι πατατας ( από διαφορετικές ποικιλίες )απο Αγρότες του Περού και οι οποίοι απέστειλαν άμεσα στο «θησαυροφυλάκιο της ημέρας της καταστροφής» που βρίσκεται στον αρκτικό κύκλο,προκειμένου να να διαφυλαχθεί το μέλλον των συγκεκριμένων ποικιλιών.
Η εσπευμένη αυτή ενέργεια έχει υποψιάσει τους διεθνής κύκλους οτι οποίοι τις ημέρες αυτές αναζητούν τους λόγους και τα αίτια αυτής της ενέργειας. “Ε’ιμαστε μπροστά σε κάτι σημαντικό …” αναφέρουν, που λίγοι γνωρίζουν!!!
Προετοιμαστείτε , κάτι κακό μας ετοιμάζουν τα καθάρματα και θα είναι ξαφνικό για να μην προλάβουμε να αντιδράσουμε .
Αν δεν γνωρίζετε , ψάξτε στο διαδύκτιο για οδηγίες επιβίωσης … δεν έχετε να χάσετε τίποτα .
Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
 


 
 
read more "Προετοιμαστειτε , κατι κακο μας ετοιμαζουν τα καθαρματα και θα ειναι ξαφνικο για να μην προλαβουμε να αντιδρασουμε ." Διαβάστε περισσότερα...

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ . . . Δυστηχως ετσι μας καταντησαν.

Δυστηχως ετσι μας καταντησαν και να ειμαστε στους δρομους και να γυρναμε το κεφαλι 
Αλλά ποτε δεν ειναι αργα.
read more "ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ . . . Δυστηχως ετσι μας καταντησαν." Διαβάστε περισσότερα...

ΣTO IΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΤΡΑΓΚΑΣ!

Aπό το : Κουρδιστό Πορτοκάλι.
O Πάνος Καμμένος και ο Γιώργος Τράγκας βρίσκονται από σήμερα κάτω από την ίδια πολιτική στέγη! Το νέο μεγάλο κόμμα της πατριωτικής κεντροδεξιάς που έρχεται να απεγκλωβίσει τους απελπισμένους, από την πολιτική κωλοτούμπας, του Αντώνη Σαμαρά είναι...πλέον γεγονός. Ο μαχητικός πολιτικός και ο μαχητικός δημοσιογράφος βάζουν μπουρλότο στο πολιτικό κατεστημένο της κεντροδεξιάς.
Από σήμερα οι αιχμάλωτοι ψηφοφόροι του συμβιβασμένου Σαμαρά έχουν τη δική τους διέξοδο. 


Πολύ σύντομα το ίδιο θα γίνει και με τουλάχιστο 15 βουλευτές της ΝΔ. Όπως όλα δείχνουν για δεύτερη φορά στη πολιτική ιστορία ο Σαμαράς αποδεικνύεται ολίγιστος μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και δεν μπορούν να περιμένουν τους δειλούς, τους αμήχανους, τους αργόσυρτους ηγετίσκους…
read more "ΣTO IΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΤΡΑΓΚΑΣ!" Διαβάστε περισσότερα...

Ευάγγελος Βενιζέλος : "Οι Έλληνες κρύβουν 49 δισ. ευρώ κάτω από το στρώμα" - Εχει προβλημα ο νταβατζης Βενιζελος με τα λεφτα μας...!!!

Δίνε στοιχεία στους αλλοδαπούς που κάνουν μπούκες βλαμένε..Η αυτός είναι ο σκοπός σου...
Τεράστιο πλήγμα έχει προκαλέσει στις τράπεζες η μεγάλη απόσυρση καταθέσεων από τους Έλληνες, που φτάνει συνολικά τα 65 δισ. ευρώ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην Βουλή.
Ο υπουργός τόνισε πως από τα 65 δισ. μόνον τα 19 δισ. έχουν φυγαδευτεί σε τράπεζες του εξωτερικού, με κύριο προορισμό την Βρετανία (5 δισ. ευρώ περίπου) και την Ελβετία (1,6 δισ. ευρώ).

"Τα υπόλοιπα 49 δισ. ευρώ που έχουν αποσύρει οι Έλληνες από τις τράπεζες για να τα σώσουν, σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, φυλάσσονται σε τραπεζικές θυρίδες, σε μπαούλα, σε σεντούκια, σε υπόγεια, σε σοφίτες και σε στρώματα. Πρόκειται για παραδοσιακούς αποταμιευτές", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευ. Βενιζέλος.
read more "Ευάγγελος Βενιζέλος : "Οι Έλληνες κρύβουν 49 δισ. ευρώ κάτω από το στρώμα" - Εχει προβλημα ο νταβατζης Βενιζελος με τα λεφτα μας...!!!" Διαβάστε περισσότερα...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΟΙ "ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ" ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ"!...AN KΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Για μια ακόμα φορά απέδωσε η κινητοποίηση Πατριωτών, που ελέγχουν νυχθημερόν την ανθελληνική προπαγάνδα του Συστήματος!
Φυσικά η παραπάνω ανακοίνωση (δείτε την κι εδώ) θυμίζει...πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας, αλλά το θετικό είναι πως οι "κύριοι" και "κυρίες" της συγκεκριμένης εκπομπής κατάλαβαν πολύ καλά ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να λένε ό,τι τους κατέβει χωρίς καμία αντίδραση!
Αν δεν υπήρχε η ανάδειξη του θέματος από πατριωτικές ιστοσελίδες και η κατακραυγή από χιλιάδες Πατριώτες για τα όσα απαράδεκτα ακούστηκαν για "ανεξάρτητη Κρήτη", η εν λόγω πρόκληση θα πέρναγε στα ψιλά, ανάμεσα σε τόσες άλλες.
Είναι δε, ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως αυτή η αστραπιαία διαδικτυακή κινητοποίηση έγινε από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ και όχι κομματικές σελίδες, κάτι που αποδεικνύει ποιοι ενδιαφέρονται για τη χώρα και βάζουν στη θέση τους όσους θέλουν την καταστροφή της!
Συνεχίζουμε τον αγώνα με νέες αποκαλύψεις για τον βρώμικο, αντεθνικό και κατευθυνόμενο ρόλο διάφορων "τηλεαστέρων", που δηλητηριάζουν τις ψυχές των Ελλήνων, ακόμα και των μικρών παιδιών!
read more "ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΟΙ "ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ" ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ"!...AN KΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ." Διαβάστε περισσότερα...

Είναι λαμόγια κίναιδοι και θα πληρώσουν: Υπέρ της Γερμανίας η απόφαση για το Δίστομο.

Διαβάστε τι αποφάσισε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τη διαμάχη Γερμανίας-Ιταλίας σχετικά με το Δίστομο. Το χρονικό της υπόθεσης.
Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης δικαίωσε τη Γερμανία στη διαμάχη της με την Ιταλία για τις αποφάσεις σχετικά με τις ναζιστικές θηριωδίες στο Δίστομο.
Το Δικαστήριο τάχθηκε κατά των αποφάσεων ιταλικών δικαστηρίων σχετικά με τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για το Δίστομο, με ψήφους 12-3, 14-1, 14-1 και 14-1 τάχθηκε κατά των αποφάσεων των ιταλικών δικαστηρίων.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης τα ιταλικά δικαστήρια παραβίασαν το δικαίωμα ετεροδικίας της Γερμανίας, εγκρίνοντας κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού δημοσίου για να αποζημιώσουν τις οικογένειες των θυμάτων του ναζισμού στην Ιταλία, αλλά και του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, που επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο και επιδίκασε 28 εκατομμύρια ευρώ στα θύματα του Διστόμου.
"Το Δικαστήριο θεωρεί ότι η άρνηση των ιταλικών δικαστηρίων να αναγνωρίσουν την ασυλία συνιστά παράβαση των υποχρεώσεών τους απέναντι στο γερμανικό κράτος", ανακοίνωσε ο δικαστής Χισάσι Οουάντα, κατά την ανάγνωση της απόφασης σε δημόσια συνεδρίαση στο Μέγαρο της Ειρήνης στη Χάγη.
To Δικαστήριο επισημαίνει μάλιστα ότι η Ελληνική Νομολογία είναι αντίθετη τελικά στα επιχειρήματα της Ιταλίας.
Παρών κατά την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου, ήταν και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, καθηγητής Στέλιος Περράκης, καθώς η Ελλάδα έχει παρέμβει υπέρ της Ιταλίας στην υπόθεση. 

Πώς φτάσαμε στην απόφαση.
Αντιμέτωπη εδώ και πολλά χρόνια με αυξανόμενο αριθμό προσφυγών στα ιταλικά δικαστήρια από οικογένειες θυμάτων των ναζιστικών εγκλημάτων, η Γερμανία προσέφυγε στις 23 Δεκεμβρίου 2008 στο ανώτατο δικαστικό όργανο των Ηνωμένων Εθνών.
Τις αγωγές ενώπιον των ιταλικών δικαστηρίων είχαν καταθέσει οι οικογένειες θυμάτων των σφαγών αμάχων και οι κληρονόμοι Ιταλών που είχαν μεταφερθεί στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, ανάμεσα στον Σεπτέμβριο 1943 και τον Μάιο 1945, όταν η Ιταλία τελούσε υπό γερμανική κατοχή και πριν από την προσχώρησή της στις συμμαχικές δυνάμεις.
Τα ιταλικά δικαστήρια ενέκριναν κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού δημοσίου για την αποζημίωση των οικογενειών των θυμάτων του ναζισμού.
Το 2008, το εφετείο της Φλωρεντίας επικύρωσε απόφαση ελληνικού δικαστηρίου του 1997, η οποία καταδικάζει το γερμανικό κράτος να αποζημιώσει τις οικογένειες 218 θυμάτων της σφαγής του Διστόμου, στις 10 Ιουνίου 1944.
Σύμφωνα με το Βερολίνο, η Ιταλία, παραβίασε την αρχή της ετεροδικίας που τής αναγνωρίζει το Διεθνές Δίκαιο.
Η Ιταλία από την πλευρά της προέβαλε το επιχείρημα ότι η "άρνηση ασυλίας" μπορεί να δικαιολογηθεί σε ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως της κατάφωρης παραβίασης του ανθρωπιστικού δικαίου.

read more "Είναι λαμόγια κίναιδοι και θα πληρώσουν: Υπέρ της Γερμανίας η απόφαση για το Δίστομο." Διαβάστε περισσότερα...

Γερμανοί δημοσιογράφοι καλούν τους Έλληνες να μηνύσουν τους βιαστές τους ...


Αυτό είναι δημοσιογραφία.
Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt έστειλε στην Ελλάδα 20 δημοσιογράφους για να ζήσουν την κατάσταση που επικρατεί τελευταία στη χώρα. Μίλησαν με κόσμο, με πολιτικούς, πήγαν στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Και τι νομίζετε ότι έγραψαν στο άρθρο τους;
«Αν ήμουν Έλληνας θα είχα κάνει μήνυση στους δανειστές μου για σωματική βλάβη».
Είδαν μια χώρα στα όριά της, εξαντλημένη, διαλυμένη από τη μέγγενη του χρέους και της ευρωπαϊκής… αλληλεγγύης.
«Αν ήμουν Έλληνας θα είχα μηνύσει τους δανειστές μου και το βράδυ θα κατέβαινα στο Σύνταγμα για να διαδηλώσω μπροστά στο Κοινοβούλιο, ώστε να εκφράσω την διαμαρτυρία μου για μια πολιτική κατά της κρίσης που το μόνο που κάνει είναι να την επιδεινώνει», δηλώνουν και συνεχίζουν:
Τα αποτελέσματα (εννοείται του σχεδίου διάσωσης) δεν μπορούν να είναι πιο αποκαρδιωτικά. Η οικονομική ζωή σβήνει, η ανεργία αυξάνεται, οι νέοι άνθρωποι ονειρεύονται να φύγουν στο εξωτερικό. Και το χρέος ανεβαίνει συνεχώς χωρίς τα μέτρα να φέρνουν αποτέλεσμα».
Το επόμενο είναι ακόμη πιο σοβαρό που αναφέρουν:
«Πιο επικίνδυνα όμως είναι όσα δεν φαίνονται.
Αν ήμουν από την Ελλάδα θα ήμουν μεταξύ αυτών που θα έβλεπαν με ανησυχία και με επαγρύπνηση την στρατιωτική μηχανήπου κυβερνούσε από το 1967 ως το 1974 και που μπορεί να ψάχνει την ευκαιρία να δράσει.
Το ξέρουμε από πολλές χώρες: οι θεραπείες – σοκ είναι εχθροί της Δημοκρατίας».
Αν και υπερβολική μια τέτοια πρόβλεψη εντούτοις δείχνει πώς σκέφτονται οι ξένοι για εμάς.
«Ένα τέτοιο βουνό χρέους δεν μπορεί να μειωθεί συρρικνώνοντας την οικονομική δύναμη. Αν και η χώρα έχει λάβει τα σκληρότερα μέτρα που έχει πάρει δυτική χώρα εκτός πολέμου, το χρέος έχει μεγαλώσει κατά 67 δισεκατομμύρια ευρώ, σε σχέση με το ΑΕΠ έχει φτάσει από το 127% στο 157%. Το σπιράλ της κρίσης τρέχει όλο και πιο γρήγορα. Η συμφωνία της Συνόδου Κορυφής θα επιβραδύνει την αποσύνθεση της χώρας αλλά δεν θα τη σταματήσει.
Όλα άργησαν κατά ενάμιση χρόνο. Αν τότε είχε γίνει διαπραγμάτευση του χρέους σήμερα θα ήταν κάτω από 100% του ΑΕΠ. Όπως έχουν τα πράγματα η χώρα θα μείνει αποκλεισμένη από τις αγορές για πολύ καιρό”, τονίζουν.
Και το εντυπωσιακό οι Γερμανοί το αφήνουν για το τέλος:
“Αν είχαμε φερθεί στους Γερμανούς αδελφούς μας της Ανατολικής Γερμανίας όπως φερόμαστε τώρα στους Έλληνες, αυτοί θα ζούσαν ακόμη στην φτώχεια.
Αυτά που κάναμε τότε για αυτούς: μηδενική φορολογία στις εταιρείες, προγράμματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αύξηση μισθών για να δημιουργήσουμε καταναλωτική δύναμη – όλα αυτά γίνονται αντίθετα στην Ελλάδα».
Όλα όσα λέμε τόσο καιρό τα είδαν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι και τα έγραψαν στους συμπολίτες τους που πιστεύουν ότι είμαστε λαμόγια και τεμπέληδες.
Είδαν μια χώρα τσακισμένη, που επί 1,5 χρόνο έκανε τεράστια λάθη, που η κυβέρνησή της την οδήγησε στην καταστροφή και οι Ευρωπαίοι εταίροι την έσπρωξαν στο γκρεμό.
antinews.gr
read more "Γερμανοί δημοσιογράφοι καλούν τους Έλληνες να μηνύσουν τους βιαστές τους ..." Διαβάστε περισσότερα...

ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ!


Νέα κλοπή της ψήφου των λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων.
Δεν υπολογίζουν τίποτε μπροστά στην πολιτική τους επιβίωση!!! Και παράλληλα εξυπηρετούν και τα πολυπολιτισμικά σχέδια των "αφεντικών τους".
Να τι σκέφτηκαν οι ψηφισμένοι από Έλληνες πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ για να γαντζωθούν στην εξουσία και να πιάσουν στον ύπνο τα; άλλα κόμματα!
Ο Υφυπουργός Υγείας Μπόλαρης, ανακοίνωσε νομοσχέδιο για την... στήριξη των αστέγων.
Μέχρι εδώ εύγε!!!
Από εδώ και κάτω αρχίζει το κόλπο: Θα χωρίσουν -λέει τους ανέργους σε περισσότερες από μία κατηγορίες κατά τα αμερικανικά πρότυπα.
Δηλαδή πλην των νεόπτωχων και των κλασσικών ανέργων και όπως εξήγησε αγγλικά ο υφυπουργός για ...να το καταλάβουμε τους "roofless & homeless" συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο και αυτοί που μένουν πολλοί "...50 μαζί στον ίδιο χώρο" και αυτοί που "..μένουν σε σπίτια χωρίς υποδομές υγειϊνής, θέρμανσης κλπ." Αυτούς λόιπόν, θα τους φιλοξενήσει το Ελληνικό κράτος σε ξενοδοχεία.
Εγώ πάντως δεν ξέρω Έλληνες άστεγους να μένουν "50 μαζί στόν ίδιο χώρο", ούτε Έλληνες άστεγους να έχουν εισβάλει μετά από διάρρηξη σε παλιά ή εγκαταλελημένα σπίτια ή χώρους και να ζούν αφοδεύοντας όπου βρούν γεμίζοντάς αποφάγια και ενίοτε καίγοντάς τα. Αντίθετα αυτή η εικόνα ταιριάζει στους λαθρομετανάστες.
Δηλαδή το Ελληνικό κράτος, πέραν των εκατοντάδων εκατομμυρίων που πληρώνει σήμερα για την νοσηλεία αρρώστων λαθρομεταναστών, την αστυνόμευσή τους, την φύλαξη των συνόρων, θα πληρώσει και έξοδα διαμονής τους σε ξενοδοχεία, όταν κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις με αποτέλεσμα Ελληνικές οικογένειες να μην έχουν τα στοιχειώδη για την καθημερινή διαβίωση.
Βάζουν μπροστά τους Έλληνες αστέγους για να εξυπηρετήσουν τα κομματικά χαμερπή συμφέροντά τους.
Θυσιάζουν τον Έλληνα στον βωμό της πολιτική τους επιβίωσής.
Για να αρπάξουν την ψήφο των "λαθρο"μεταναστών στις επικείμενες εκλογές και να αναπληρώσουν αυτές που θα χάσουν από τους Έλληνες!
Ντροπή τους!!! Θα μου πείς το γαϊδούρι και το φίδι δεν ντρέπονται!
Ας προσέξουν όμως.
Ρισκάρουν να μετατρέψουν την αγανάκτιση των πολιτών σε Ελληνικό Αρμαγεδώνα, εναντίον όλων αυτών που τους έχουν προδώσει και εξακολουθούν ασύστολα να τους προδίδουν!
Οι Έλληνες γνωρίζουν!
read more "ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ!" Διαβάστε περισσότερα...

Ρατσιστικός «πόλεμος» Σισέ με οπαδούς της Λάτσιο μέσω Twitter

Η μετακίνηση του Τζιμπρίλ Σισέ στην ΚΠΡ από τη Λάτσιο δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας. Άλλωστε οι σχέσεις του Γάλλου επιθετικού με μερίδα φανατικών των Λατσιάλι δεν ήταν και οι καλύτερες. 
Ένας χρήστης με το ψευδώνυμο «Lorenzo81» έγραψε στο Twitter του Σισέ; «Γιγαντιαίος πίθηκος» ενώ ένας άλλος, ο «vela_sandro» έγραψε ότι ο Σισέ άξιζε να πεθάνει! Πώς αντέδρασε ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού; «Φαίνεται ότι είναι η παρέλαση των ηλιθίων σήμερα. Επειδή άφησα μια ομάδα και είμαι μαύρος αξίζω να πεθάνω. Απάντησα στα tweets μόνο και μόνο για να δείξω ότι μερικοί άνθρωποι είναι ηλίθιοι. Είμαι σοκαρισμένος από εσάς τους δύο, που είστε άμυαλοι και θα έπρεπε να ντρέπεστε!».
read more "Ρατσιστικός «πόλεμος» Σισέ με οπαδούς της Λάτσιο μέσω Twitter" Διαβάστε περισσότερα...

Αδικημένος Ολυμπιακός εν δράση ..


read more "Αδικημένος Ολυμπιακός εν δράση .." Διαβάστε περισσότερα...

Μερικές φορές ακούγονται και κάποιες αλήθειες..

Nικολάι Σπιλέφσκι ,manager Χλεμπ
read more "Μερικές φορές ακούγονται και κάποιες αλήθειες.." Διαβάστε περισσότερα...

Χρόνια σου πολλά ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!

read more "Χρόνια σου πολλά ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!" Διαβάστε περισσότερα...

: Ένα "non paper" αποκαλύπτει το σχέδιο παράδοσής μας ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ - Μέχρι τέλος Μαρτίου με την συναίνεση της τρικομματικής χούντας δεν θα υπάρχει Ελλάδα







Σύμφωνα τα πλήθος δημοσιευμάτων από το εξωτερικό και κυρίως σύμφωνα με αυτά του Reuters και των Financial Times, η γερμανική κυβέρνηση θέλει από την Ελλάδα να εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία επί του καθορισμού της φορολογικής πολιτικής και των δαπανών σε ένα «δημοσιονομικό επίτροπο» σε αντάλλαγμα για το δεύτερο πακέτο διάσωσης των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ.


Μάλιστα, οι Financial Times αναφέρουν ότι έχουν στην κατοχή τους αντίγραφο πρότασης. Όπως τονίζει η εφημερίδα, σε μια «πρωτοφανή επέκταση του ελέγχου της ΕΕ επί ενός κράτους μέλους», ο δημοσιονομικός επίτροπος θα είχε την εξουσία άσκησης βέτο επί αποφάσεων της ελληνικής κυβέρνησης, εφόσον αυτές δεν συνάδουν με τους στόχους που θέτουν οι διεθνείς πιστωτές, ενώ επίσης ο επίτροπος, που θα οριζόταν από τους υπόλοιπους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, θα αναλάμβανε την ευθύνη εποπτείας όλων των μεγάλων τομέων δαπανών της ελληνικής κυβέρνησης. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κείμενο της γερμανικής πρότασης αναφέρει η δημοσιονομική προσαρμογή πρέπει να τεθεί υπό αυστηρή καθοδήγηση και σύστημα ελέγχου, ενώ μάλιστα σημειώνονται στο άρθρο ότι με βάση την απογοητευτική προσαρμογή της Ελλάδα, θα πρέπει να αποδεχθεί εκχώρηση της δημοσιονομικής της κυριαρχίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ορισμένο χρονικό διάστημα». Παράλληλα, η Αθήνα θα υποχρεωνόταν, σύμφωνα με την πρόταση των Γερμανών, να θεσπίσει νόμο που θα δεσμεύει μόνιμα τα κρατικά έσοδα προς εξυπηρέτηση του χρέους «κατά πρώτιστο». Ένας τέτοιος νόμος θα βεβαίωνε τις αγορές και τους πιστωτές ότι δε θα υπάρξει πτώχευση στο μέλλον, σημειώνεται χαρακτηριστικά.  Τέλος, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τους Financial Times και άλλα δημοσιεύματα, το γερμανικό σχέδιο φέρεται να διανεμήθηκε στους αξιωματούχους των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης που απαρτίζουν τη λεγόμενη «ομάδα εργασίας του ευρώ» το απόγευμα της Παρασκευής.
Χλιαρή η Ελληνική Αντίδραση … επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του εγγράφου….
Ως χλιαρή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ελληνική αντίδραση στα δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, κυβερνητικά στελέχη απάντησαν ως εξής στο non-paper που δημοσιεύουν οι Financial Times και το REUTERS: «Πρόκειται για ένα non paper που κυκλοφορεί. Ανάλογη πρόταση είχε κάνει στο παρελθόν και ο Ολλανδός πρωθυπουργός. Δεν το συζητούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δεκτό κάτι τέτοιο».  Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης βέβαια είναι καθυστερημένη και έρχεται κατόπιν αντιδράσεων και όχι με επίσημη ανακοίνωση, αλλά μέσω διαρροών.

Όχι  αύριο αλλά  σήμερα , τα κόμματα , τα "κινήματα", οι παρατάξεις , οι κοινωνικές ομάδες, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και  κάθε Έλληνας  πολίτης, πρέπει να  υψώσει  δυνατά  τη φωνή του  για να σταματήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  η προκαταρκτική διαδικασία  παράδοσης της χώρας μας και της ζωής μας  στα χέρια  των δημίων  της Ευρώπης  και της Αμερικής.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, δεν με ενδιαφέρει τι θα πεί  ο Παπαδήμιος  και η παρέα του , δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν τα  πεινασμένα για  εξουσία τσακάλια  του  ΠΑΣΟΚ, δεν  με  νοιάζει αν  ο Σαμαράς  πήγε  μέχρι τη Ρωσία  μπάς  και  τσιμπήσει καμιά μονάδα στο πιεσόμετρο των δημοσκοπήσεων,δεν με απασχολεί καθόλου  αν οι μεταλλαγμένοι της αριστεράς προτείνουν  αναστολές  δανείων ή άλλες  κοτσάνες , δεν με νοιάζει αν  θα  σχιστεί η ζελατίνα  αποστείρωσης  του ΚΚΕ και προπάντων δεν με ενδιαφέρει αν  πάνε στα τσακίδια  όσοι   στριμώχτηκαν  μπροστά  στο παχνί για να  γίνουν  μέλη αυτής  της δωσίλογης κυβέρνησης.
Αυτό που με ενδιαφέρει  είναι ότι  η  πατρίδα μου κινδυνεύει ΤΩΡΑ να χαθεί,  χωρίς  να έχει πέσει μάλιστα  ούτε μια "τουφεκιά".
Σε λίγες ημέρες  , αν δεν αντισταθούμε, δεν θα έχει  πλέον νόημα να  μιλάμε  ή να αμπελοφιοσοφούμε  περι πατρίδος διότι πολύ απλά δεν θα υπάρχει πατρίδα.
Αν  σήμερα  οι   δωσίλογοι   εντός και εκτός της κυβέρνησης  δεν νοιώσουν   την  καυτή ανάσα του λαού στον σβέρκο τους, αύριο  θα είναι πολύ  μα πολύ αργά.
Ας το  πάρουμε χαμπάρι.
Δεν θα   παραδώσουν "κάποια στιγμή"  την χώρα μας σε ξένα χέρια αλλά ΤΩΡΑ!
Ακούστε , ενημερωθείτε  και  ενημερώστε  τους δικούς σας , τους γείτονες, τους συναδέλφους όποιον μπορείτε .Πείτε  σε όλους   τι συμβαίνει ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ   κάτω απο τη μύτη μας.
"ΝΥΝ  ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ"  
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/02/non-paper.html
read more ": Ένα "non paper" αποκαλύπτει το σχέδιο παράδοσής μας ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ - Μέχρι τέλος Μαρτίου με την συναίνεση της τρικομματικής χούντας δεν θα υπάρχει Ελλάδα" Διαβάστε περισσότερα...

ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ: "Η Ελλάδα μπήκε τεχνητά στη κρίση"!

Η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά της δυνατότητας να εξυγιάνει την οικονομία της, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν μιλώντας στο οικονομικό Φόρουμ "Ρωσία 2012". 


«Της στέρησαν τη δυνατότητα να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα, άρα της στέρησαν τη δυνατότητα αύξησης της ρευστότητας, εφόσον δεν διέθετε δικό της νομισματικό κέντρο» είπε ο κ. Πούτιν, επισημαίνοντας ότι κατ' αυτόν τον τρόπο απέμεινε μόνο ένας διαθέσιμος τρόπος, «η απευθείας μείωση των κοινωνικών δαπανών και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας σε αυτή τη βάση, γιατί για να επανεξοπλίσεις όλη την οικονομία, τη βιομηχανία, τον πραγματικό τομέα της οικονομίας χωρίς επενδύσεις είναι αδύνατο.
Αλλά και να προσελκύσεις επενδύσεις σε αυτήν την κατάσταση είναι επίσης αδύνατο».


Ο Ρώσος πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι πολλές χώρες αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες και ότι «στην Ελλάδα, συγκεκριμένη βοήθεια από το εξωτερικό προς το παρόν δεν προσφέρουν».


«Το θέμα δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν θέλουν ή δεν ξέρουν να δουλεύουν», συμπλήρωσε ο Β. Πούτιν, εκτιμώντας ότι «εκεί δεν έχουν δημιουργηθεί δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας για αποτελεσματική αξιοποίηση της εργατικής δύναμης με υψηλή ειδίκευση, ή τουλάχιστον σε επαρκή αριθμό, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στη Ρωσία. Και από εκεί προέρχονται τα προβλήματα».


Μιλώντας στο Φόρουμ ο κ. Πούτιν συμφώνησε με τον οικονομολόγο Πολ Κρούγκμαν ότι η κρίση χρέους των κρατών και των επιχειρήσεων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά δείγματα του δεύτερου κύματος της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ενώ κατονόμασε ως δεύτερο χαρακτηριστικό «την ανισορροπία του χρηματιστικού τομέα, υπερφουσκωμένου και κερδοσκοπικού, αποκομμένου από την πραγματική οικονομία».


«Ούτε μία από τις αιτίες των σημερινών χρηματιστικών συγκλονισμών μέχρι στιγμής δεν έχει εξαλειφθεί», είπε αποτιμώντας την υπάρχουσα κατάσταση ο Ρώσος ηγέτης, ο οποίος συμμετέχει εντατικά στην προεκλογική εκστρατεία ενόψει των προεδρικών εκλογών της 4ης Μαρτίου, διαθέτοντας σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του, πράγμα που του επιτρέπει να θεωρείται ως ο πιθανότερος επόμενος πρόεδρος της Ρωσίας.
read more "ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ: "Η Ελλάδα μπήκε τεχνητά στη κρίση"!" Διαβάστε περισσότερα...

Η συμμαχία Ρωσίας – Κίνας θα γίνει ο εφιάλτης των ΗΠΑ!

Ο Κινέζος στρατιωτικός αναλυτής Dai Xu σε άρθρο του στην PEOPLE’S DAILY τονίζει την αναγκαιότητα μιας ευρύτερης συμμαχίας μεταξύ Κίνας – Ρωσίας ώστε να αντιμετωπιστεί δραστικά η προκλητική (όπως τη χαρακτηρίζει) στάση των ΗΠΑ και των... συμμάχων της. 
«Η σύγκλιση μεταξύ Κίνας – Ρωσίας είναι αναπόφευκτη μετά τις στρατηγικές πιέσεις που ασκούν οι ΗΠΑ. Η απόφαση αυτή θα έχει να κάνει με την ίδια την επιβίωσή τους. Οι δύο χώρες έχουν κοινά συμφέροντα». «Από στρατιωτικής άποψης η Κίνα και η Ρωσία είναι δύο πολύ ισχυρές χώρες με πυρηνικά όπλα. Αυτό από μόνο του λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας του να τους επιτεθούν στρατιωτικά οι ΗΠΑ ακόμη και ολόκληρο το ΝΑΤΟ». 
«Οι όποιες ισχυρές συμμαχίες προκύψουν στην Ευρασία θα αποτελέσουν …εφιάλτη για τα σχέδια των ΗΠΑ στην περιοχή». «Ρωσία και Κίνα, ήδη βαδίζουν ενωμένες σε έναν μεγάλο αριθμό θεμάτων», ολοκληρώνει.
GEOPOLITICS & DAILY NEWS
read more "Η συμμαχία Ρωσίας – Κίνας θα γίνει ο εφιάλτης των ΗΠΑ!" Διαβάστε περισσότερα...

Βουλευτίνες με αξεσουάρ χιλιάδων Ευρώ.

Έρχεται η ωρα και για τις "ωραίες" της Βουλής
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
read more "Βουλευτίνες με αξεσουάρ χιλιάδων Ευρώ." Διαβάστε περισσότερα...

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Προειδοποίηση: Το κείμενο περιέχει βωμολοχίες. Παρακαλούμε όποιος θίγεται να ΜΗΝ το διαβάσει.


Μιλάμε ότι οι γνωστοί ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ έχουν βαρέσει διάλυση.  Συνέδρια, διαβουλεύσεις, αυτοκριτικές, απλές αναλογικές, και τόνοι μαύρου μελανιού (αυτού της σουπιάς μπας και καταφέρουν να θολώσουν κι άλλο τα βρωμόνερα). 




Οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (πάντα με ύψιλον)  αφού ΓΑΜΗΣΑΝ ΠΙΣΩΚΩΛΑ το σύνταγμα για να βάλουν επικεφαλής το νεφελίμ που λέγεται Παπαδήμος, φαίνεται ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ. 


Οι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ παραληρούν έχοντας αυτοανακηρυχτεί …σωτήρες της πατρίδας.


 Το άλλο ημίαιμο γκόλεμ, ο ΓΑΠ πετάχτηκε ξανά στο ΙΣΡΑΗΛ να πάρει οδηγίες. 


Έχουν πετάξει ακόμα και τις μάσκες…






ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουβέλης και όλη η υπόλοιπη ΧΥΣΟΣΑΒΟΥΡΑ των αποκομμάτων “παλεύει” ενωμένη να μας σώσει.  Και η μόνη “σωτηρία” κατ’ αυτούς είναι να παραδοθούμε αμαχητί στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.


Να κατεβάσουμε τα βρακιά και να στήσουμε κώλο στο I.I.F. και στον Εβραίο ιδιοκτήτη του Ιωσήφ Άκερμαν.  

Μόνο ο σκατόψυχος βρυκόλακας Μητσοτάκης λείπει από το πάνελ των σωτήρων αλλά σίγουρα είναι αυτός που κάνει τον συντονισμό της αθλιότητας από το παρασκήνιο.  Αυτός ήταν και είναι ο αρχιερέας της συνταγματικής εκτροπής.




Οι λεγόμενοι “αντιμνημονιακοί” βουλευτές πίνουν φραπεδάκια στα έδρανα μαζί με τους προδότες αντί να έχουν παραιτηθεί ομαδικά εδώ και μήνες και να έχουν κατέβει στο πεζοδρόμιο μαζί με τους πολίτες. Η παραμονή τους στο μπουρδέλο της πλατείας Συντάγματος το μόνο που κάνει είναι να δίνει μια επίφαση νομιμότητας στην τρικομματική συμμορία.




Αλλά όλοι τα ίδια είναι… ΛΟΓΙΑ, ΘΕΩΡΙΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΛΑΝΙΕΣ !  Ο σκοπός τους είναι να κρατήσουν κοιμισμένη την πλειοψηφία ώσπου να μπούν οι υπογραφές. Μετά οι “σωτήρες” θα κατεβάσουν τα τάνκς στους δρόμους για να επιβάλλουν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ κατάσχεση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.




Ξανά το ΚΚΕ πρωτοστατεί στην καταστροφή της χώρας με “περίεργες” πολιτικές επιλογές και ύποπτα “λάθη” όπως έκανε μετά την απελευθέρωση.  Τώρα κοιτάζει να σώσει την κομματική περιουσία του. 




Κι οι εθνικιστικές μαϊμούδες της Χρυσής Αυγής οι γνήσιοι απόγονοι των Γερμανοτσολιάδων συμμετέχουν στο πάρτυ του ΚΚΕ, δέρνοντας μετανάστες.  Λες και φταίνε οι Πακιστανοί που φτάσαμε εδωπέρα. 


Και φυσικά οι ξεκωλιάρηδες, ζάπλουτοι ΚΙΝΑΙΔΟΙ με τις μαύρες κελεμπίες και τους χρυσαφί σταυρούς έχουν καταπιεί την βρωμογλώσσα τους.  Τώρα δεν βγάζουν κουβέντα για την κατάσταση οι ΕΚΑΤΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα.  Είναι μέρος των αγορών οι ευρώψυχοι, τρεϊντεράδες γαρ. Έχουν πουλήσει πρώτοι την πατρίδα και τώρα περιμένουν να ξαναγοράσουν μετά το κράχ. Πάνε για την μεγάλη μπάζα. Θα τα μαζέψουν όλα στο απόλυτο limit down των 2 τελευταίων αιώνων.  ΑΜΗΝ.




ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.  ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.




… Όπως το έχω ξαναπεί:


ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ !


Γιατί ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ,  ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ  ακόμα και γι αυτά που σκεφτήκατε και δεν προλάβατε να κάνετε !

Όσοι χρημάτισαν ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ και ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ, να μην αγχώνονται. 


Δεν την γλυτώνουν με τίποτα. Την ΚΡΕΜΑΛΑ την έχουν σίγουρη !   


 Αυτό που θα έπρεπε να τους απασχολεί τώρα είναι το ΑΝ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΝ πριν από αυτήν !

http://www.1000spartiatai.blogspot.com/

read more "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ" Διαβάστε περισσότερα...