Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΧΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ!Ουσιαστικα ζητησε συγνώμη και παρακαλαει για μια συναντηση με τον Γοντικα!


Και ζητάει συνάντηση με τον Γόντικα για να βγαλουν κοινη ανακοινωση..
ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΗΜΑΔΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ απο την σκατοσακουλα..
Σας το ειπαμε,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ..ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ..
ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΡ γιατι μετα οι εχθροι μας θα ειστε εσεις..
ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΊ..
Αναλυτικα η ανακοινωση της σκατοσακουλας με ποδια:
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ.Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή.Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός,να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο . Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.
Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετα την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω απο έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω  ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβει μετά την λήξη του αγώνα.
Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Οπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση»
read more "ΧΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ!Ουσιαστικα ζητησε συγνώμη και παρακαλαει για μια συναντηση με τον Γοντικα!" Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΓΙΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!


http://mypanathinaikos.files.wordpress.com/2011/02/uefa-logo.jpgΕγκλημα και τιμωρία…Με ποινή αποκλεισμού από κάθε Ευρωπαική διοργάνωση κινδυνεύει η ΠΑΕ Ολυμπιακός αν η καταγγελία στην οποία προτίθεται να προσφύγει ο Παναθηναικός τεκμηριωθεί και γίνει αποδεκτή. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η ποινή μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 2 έτη μια και στην Ουέφα η ελληνική ομάδα είναι υπότροπος!
24wro
read more "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΓΙΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!" Διαβάστε περισσότερα...

Ο απόλυτος υπόκοσμος κυβερνάει το ποδόσφαιρο


Εγώ είχα σοβαρότερα πράγματα να κάνω και δεν είδα τον αγώνα... ωστόσο η εικόνα της ακύρωσης του γκολ του ΠΑΟ είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Όλα αυτά ήταν γνωστά (μια από τον ένα και μια από τον άλλο) και τα προηγούμενα 50 χρόνια... αυτό ωστόσο που προστέθηκε φέτος είναι η επίσημη αλητεία στο ανώτερο δυνατό επίπεδο δηλ. στην προεδρία του ολυμπιακού!!!

Τόσο κομπλεξικό πρόεδρο εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί... και δεν συζητάω για τα κομπλεξικά που είπε δημόσια για τον σισέ και τις φούστες τη στιγμή που έχει στην ομάδα του παίχτη που αποδεδειγμένα είναι ομοφυλόφιλος (δείτε τον εδώ ποιον) αλλά για το ότι όπως γράφεται παντού είπε στον Σισέ: Σας γαμήσαμε!!!

Και ενώ το έχει πει, έχει δηλ φερθεί σαν κλασικός χουλιγκάνος, βγαίνει στην ΤιΒι και λέει έγώ δεν είδα κανέναν να χτυπάει το Σισέ και αν το δω θα το καταδικάσω...

Βρε βλάκα και να μην τον χτύπησε ο κάφρος τον Σισέ, ακούγοντας εσένα να μιλάς έτσι, την επόμενη φορά θα τον χτυπήσει τον όποιο Σισέ... πλάκα μας κάνεις και θες και να μας διδάξεις και ήθος;

Απολαύστε τον στο βίντεο να το λέει στον σισέ, χωρίς να ακούγεται αλλά γίνεται κατανοητό από την αντίδραση του Γάλλου που του λέει ΟΚ you screwed me enjoy it - ΟΚ με γάμησες απόλαυσέτο!!! Από πίσω του σαν τον σκύλο προσέξτε τον ηλίθιο της Μυκόνου που ονειρεύεται βουλευτιλίκια με τη ΝΔ στην Α Πειραιά

http://www.youtube.com/watch?v=tLKY8F9F_jk

read more "Ο απόλυτος υπόκοσμος κυβερνάει το ποδόσφαιρο" Διαβάστε περισσότερα...

Να καθιερωθούν τα...Μαρινάκεια!



Πράγματι. Μύτη δεν άνοιξε στο «Καραϊσκάκης». Όπως ακριβώς το είπε ο Βαγγέλης: «Απόψε διδάξαμε αρχές και ήθος». Ορθώς λοιπόν ο Κώστας Καίσαρηςπροτείνει σήμερα στον Κάρολο Παπούλια. Σαν φίλαθλος, που είναι και σαν πρώτος πολίτης της χώρας, οφείλει να αποδώσει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού τα εύσημα. Να τον Καλέσει στο προεδρικό Μέγαρο και να τον τιμήσει σε ειδική εκδήλωση. Και να καθιερώσει την 19 Φεβρουαρίου σαν ημέρα γιορτής και μνήμης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την επωνυμία, Τα Μαρινάκεια.
Διότι η 19η Φεβρουαρίου πρέπει να μείνει χαραγμένη σε όλους με την επονομασία Μαρινάκεια!
Υ.Γ. 1 ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΣ ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ .
Υ.Γ 2 ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ;
read more "Να καθιερωθούν τα...Μαρινάκεια!" Διαβάστε περισσότερα...

Η υποκρισία των δήθεν...αμέτοχων του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η διαμάχη στον χώρο του αθλητισμού είχε και έχει πάντα πολλές ομοιότητες με την πολιτική. Δυστυχώς, πολλές όμως.
Το Σάββατο συνετελέσθη στο γήπεδο που προς μεγάλη ατυχία φέρει το όνομα του μεγάλου οπλαρχηγού Γ. Καραϊσκάκη, η μεγαλύτερη αλλοίωση αποτελέσματος στα τελευταία 20 χρόνια.
Κι αντί όλοι να βγουν να διαμαρτυρηθούν γι'αυτό, έχουμε πάλι τους γνωστούς "κλαψομούνηδες", να σπεύδουν να πουν "κι εσείς τα ίδια κάνετε και χειρότερα". Δηλαδή, επιχειρήματα επιπέδου Δημοτικού Σχολείου.
Είναι τόσο δύσκολο, με όσα έχουμε ζήσει από το 1996 και μετά, ακόμη και μετά τα αίσχη του Καραϊσκάκη, να ξεχωρίσουν κάποιοι τη διαφορά; Ότι είναι άλλο να κερδίσω κάποια παιχνίδια με διαιτητικά σφυρίγματα, κι άλλο να έχω στήσει με την ανοχή της πολιτείας και του κράτους, ένα σύστημα, μια παράγκα, που τρομοκρατεί αντίπαλες ομάδες και παίκτες, και χρησιμοποιεί το ίδιο το Κράτος για να καλύπτει τις ανομίες ακόμη και των χουλιγκάνων του; Και η ΑΕΚ πήρε 3 σερί πρωταθλήματα, και είχε την δεδομένη εύνοια της διαιτησία, μίλησε ποτέ κανείς για παράγκα; Ή μήπως οι άλλες ομάδες αδικούνται μονίμως και δεν έχουν ποτέ πάρει τα δικά τους σφυρίγματα;
Σε ποια σύγκριση μπορούν να μπουν τα 12 πρωταθλήματα που πήρε ο Ολυμπιακός από το 1996, με τα...2 του Παναθηναϊκού; Κι επειδή πολλοί γράφουν χωρίς να θυμούνται, ας τους θυμίσω, χρησιμοποιώντας το κείμενο που είδα κάπου αλλού:
-Τη δεκαετία 1971-1980 πήρε 4 πρωταθλήματα ο ΟΣΦΠ, 3 η ΑΕΚ, 2 ο ΠΑΟ, και 1 ο ΠΑΟΚ.
-Τη δεκαετία 1981-1990, που υποτίθεται ότι ο Παναθηναϊκός έκανε τα ίδια κι έκοβε και έραβε ο καπετάν-Γιώργος με τα κουμπούρια, πήρε πάλι 4 ο ΟΣΦΠ, 3 ο ΠΑΟ, 1 η ΑΕΚ, 1 ο ΠΑΟΚ, και 1 η Λάρισα.
-Από το 1991-1995 χρόνια του Ολυμπιακού με διοικητικά προβλήματα, μοιράστηκαν από 3 ΠΑΟ και ΑΕΚ. Γενικά παρατηρείται μια πολυφωνία.
-Τη 14ετία από το 1996 και μετά έχει 12 ο ΟΣΦΠ και μόνο 2 ο ΠΑΟ, για άλλες ομάδες δεν το συζητάμε καν.
-Αν κανείς είναι Ολυμπιακός και "πρόβατο", τότε μπορεί αβασάνιστα να πιστεύει ότι ο ΟΣΦΠ και τις 12 αυτές χρονιές είχε καλύτερη ομάδα και ότι όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, μαζί και οι ελάχιστοι σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί είμαστε εμπαθείς. Η απάντησή μου σε αυτούς είναι…μπεε!
Οι "κλαψομούνηδες" που αντί να καταδικάσουν το Κράτος του ΠΑΣΟΚόΓΑΒΡΟΥ, καλό θα ήταν να πάρουν θέση. Μου θυμίζουν δε έντονα τη Δημοκρατική Συμμαχία, που ενώ θέλει να λέγεται κόμμα εξουσίας, βγάζει ανακοινώσεις για να κριτικάρει, όχι την Κυβέρνηση, αλλά την ΝΔ. Ξυπνήστε!
read more "Η υποκρισία των δήθεν...αμέτοχων του Ελληνικού ποδοσφαίρου!" Διαβάστε περισσότερα...

Xτύπησαν τον Πρωτόπαππα στο Κολωνάκι


210211-protopapas

Επίθεση δέχτηκε πριν από  ώρα στο κέντρο της Αθήνας ο βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαππας.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προπηλακίσθηκε και κυνηγήθηκε στο Κολωνάκι και αναζήτησε καταφύγιο σε κατάστημα της περιοχής, από όπου η αστυνομία αυτή την στιγμή, προσπαθεί να τον απεγκλωβίσει.

read more "Xτύπησαν τον Πρωτόπαππα στο Κολωνάκι" Διαβάστε περισσότερα...

Όπως και άλλοτε, η διαταγή είναι μία: "διατάσσεσαι να επιζήσεις"...



ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ… ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ!
Είναι κάτι τυπάκια, όχι ιδιαζόντως δημιουργικά, όχι όμως και ατάλαντα, που χρόνια τώρα περιφέρονται σε εφημερίδες και κανάλια «εκφέροντας άποψη»! Δεν μένουν(παραδόξως) ποτέ άνεργοι-ες, έχουν ταλέντο στο να αναπαράγουν την στιγμή, εντυπωσιάζοντας αυτούς που το πρωί έχουν την έγνοια του μεροκάματου αλλά δεν μπορούν να προβλέψουν ούτε όσα προβλέπει ένας αγρότης κοιτάζοντας κάθε βράδυ τον καιρό να αλλάζει… Το Αύριο! Φταίει που όλοι έχουν κοινό την έλλειψη φαντασίας και την ψυχοπαθητική εμμονή-πίστη σε αυτό που λέμε «ρεαλιστική πραγματικότητα», επειδή έχουν αποστερηθεί στην κρίσιμη ηλικία των 3-8 ετών το δικαίωμα να θυμώνουν στον μπαμπά και να ονειρεύονται πέρα από την μαμά, την πέρα από τα χρόνια τους και «τα κυβικά» τους, ευειδή 20χρονη κόρη του γείτονα…

Χωρίς μακροπερίοδο αναζήτηση, στην Δημόσια ζωή και στον Δημόσιο λόγο καταντάς εύκολα «εργαλείο» στα χέρια όσων θέλουν να χειριστούν τα πάθη σου, όπως ειδικά συμβαίνει με τους ευνούχους των media.Και ύστερα ο έλεγχος από πολιτικούς-προαγωγούς φαίνεται παιχνιδάκι!

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ CIA…
Το παλιό εγχειρίδιο στρατολόγησης πρακτόρων της πιο γνωστής υπηρεσίας πληροφοριών στον κόσμο, έλεγε ότι πρέπει να επιλέγονται για πράκτορες, ΜΟΝΟΝ όσοι πληρούν τρεις προυποθέσεις: 1ον. Να είναι εκβιάσιμοι, κατά προτίμηση λόγω κάποιας ιδιαίτερης σεξουαλικής δραστηριότητας ή επιλογής. 2ον. Να πιστεύουν πραγματικά σε κάτι, ώστε αυτό να μπορεί διαστραφεί όταν χρειασθεί αλλά να μην έχουν απολύτως την λογική ενός «μισθοφόρου». 3ον.Να δέχονται χρήματα ακόμη και αν δεν τα έχουν ανάγκη ή δεν τα ζητούν διότι έτσι δημιουργούν νέες ανάγκες και εξάρτηση που πλέον είναι δύσκολο να αποβάλλουν, καθιστώντας σταθερή τη σχέση με την υπηρεσία.

Αν στρατολογείς με αυτά τα κριτήρια μπορείς να ελέγχεις δημοσιογράφους, πολιτικούς, «αντιστασιακούς» της πόλης και του βουνού(από την πλατεία Μαβίλη, την Ρέα, τον Διόνυσο, την Νέα Πεντέλη και τη Μαρίνα Αλίμου), μπορείς να καθορίσεις από το 1985 ότι το μεταναστευτικό(!) και η Τρομοκρατία θα είναι το υπ. αριθ.1παγκόσμιο πρόβλημα το… 2011 αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις ένα Χομεινί, ένα Αφγανιστάν, ένα Ιράκ ή μία Κρίση που για αλλού την ξεκίνησες και αλλού αυτή σε πάει…

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (δημώδες)
«Τα μικρά μυστικά χρειάζονται προστασία. Τα μεγάλα προστατεύονται από τη δημόσια δυσπιστία» έλεγε ο Μάρσαλ Μακ Λούαν. Με φίλους συχνά γελάμε όταν λέμε κάποια πράγματα που ο καθένας από τον χώρο του γνωρίζει: οι πλέον άσχετοι τα απορρίπτουν με μια απλή κίνηση του κεφαλιού, που δείχνει την απεριόριστη απαξία τους για τις «βλακείες» μας! Την ίδια ώρα επαναλαμβάνουν οικονομικές-πολιτικές καραμέλες που τους μοίρασε ο προσωπικός τους-κατά το πρότυπο του γιατρού- αρθρογράφος ή τηλεσχολιαστής!

Το ίδιο ισχύει και για το διαδίκτυο: γράφονται τόσα πολλά που είναι δύσκολο να βρεις τι είναι αλήθεια. Τυχαίο είναι που οι πιο βλάκες τελικώς δημοσιογράφοι, πολιτικοί, δημοσκόποι, αναλυτές επαναλαμβάνουν εδώ και μια δεκαετία, σε όποια ερώτηση δεν τους βολεύει, ότι πρόκειται για «θεωρία συνομωσίας»;

ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ… 1941;
Τον τελευταίο καιρό φίλοι εξομολογούνται ότι «δεν βλέπουν στον ορίζοντα καμία προοπτική»! Δεν είναι τυχαίο: έχουμε περίοδο ανομίας, το νέο δεν έχει πάρει μορφή ακόμη και για αυτό δεν μπορεί να το «δει» κανείς. Πόσοι το 1941 δεν ήταν απελπισμένοι από την σαρωτική επέλαση του Άξονα; Πόσοι από αυτούς πίστευαν ότι σε 30-40 μήνες ο Μουσσολίνι θα κρέμεται σε μία κολώνα από τον Πέντρο και τον Μπιλ της 52ας Ταξιαρχίας των Γαριβαλδινών, στην Ιταλία και ότι ο Χίτλερ με την Εύα Μπράουν θα αυτοκτονούσαν ανάμεσα σε «επίλεκτα» 15χρονα της Βέρμαχτ;

Δεν είναι εύκολο να πιστεύεις στην νίκη του καλού, στην εποχή που το κακό δεν είναι μόνο…life style αλλά κτυπά ως απειλή για την ίδια την επιβίωση!

Όπως όμως είχε πει πολύ σοφά τότε και ένας γνωστός για το μουστάκι του και όχι μόνον, η γενική εντολή προς τους αποκομμένους, τους διάσπαρτους, τους ομήρους και τους εγκλωβισμένους έως ότου ανασυγκροτηθούν οι δυνάμεις Αντίστασης, είναι μία: «διατάζεσαι να επιζήσεις…»

ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ «ΝΕΑ ΤΑΞΗ»;
Ακούγεται πολύ βαρύ αλλά… μας τά΄ παν κι άλλοι. Η ζωή λατρεύει την διαφορά. Οι άνθρωποι διαφέρουν τόσο όσο και τα πρόσωπα τους. Και ποτέ δεν ομονόησαν για κανέναν –ισμό. Είναι αργά για να το κάνουν τώρα. Εκτός και αν λ.χ. οι ΗΠΑ αποφασίσουν να κυριαρχήσουν έναντι της Κίνας, χάνοντας το πιο σημαντικό πράγμα που έχουν και αυτές, και η (sic)Ενωμένη Ευρώπη, η Ινδία, η Βραζιλία και όλες μαζί οι εταιρείες τους: εμάς τους πελάτες τους… Άλλο μικροί πόλεμοι και άλλο γενικευμένη αντιπαράθεση. Και όταν η κάθε Μέρκελ δει ότι η Κίνα δεν είναι αφελής όταν αγοράζει τόσα πολλά προιόντα της, η διεθνής «κοινότητα» θα γίνει, πάλι, καλύτερη. Κανείς δεν έχει βρει τον «μοχλό» που είναι ικανός να κινήσει τον κόσμο!

ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ… ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ;
Ότι οι ΗΠΑ δεν προτίθενται να εγκαταλείψουν την Μεσόγειο που την βλέπουν σαν …διάδρομο για τα Αεροπλανοφόρα τους! Πιο σοβαρά, οι Θαλάσσιες Δυνάμεις στις «ζεστές θάλασσες του Νότου» θα εγκλωβίζουν πάντα τις Χερσαίες από το να κυριαρχήσουν στην Παγκόσμια Νήσο, όπως έλεγε ο γέρο- Σπάικμαν. Και παρά αυτά που προείπε ο πολύς Κλάουσχόφερ ακόμη και αν ξαναελεγχθεί η Heartland από την Γερμανική Ευρώπη ή και από νέα συμμαχία με τους φορείς τους Παν-Σλαβισμού, πάλι το παιχνίδι θα ξαναχαθεί για τους «Κεντρικούς»: τυχαία κτύπησαν οι Αμερικανοί από Ιράκ και Αφγανιστάν έως Γιουγκοσλαβία; Από το ΄90 αποκλείουν συστηματικά τις διεξόδους των Χερσαίων δυνάμεων,στην νέα πορεία τους για την παγκόσμια κυριαρχία….

ΘΕΕ ΜΟΥ, ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ…
Όταν κατέρρεε η δήθεν ΕΣΣΔ, τα πρώτα κράτη που αυτονομήθηκαν ήταν κάτι Εσθονίες, Λιθουανίες, Λετονίες για να ακολουθήσει η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας προς όφελος της Κροατίας και της Σλοβενίας. Τα συμμαχικά κράτη των ΝΑΖΙ! Αυτά σε καιρούς που υλοποιούνταν τα σχέδια για Οικολογία, κόψιμο του Τσιγάρου, Βιο- Βενζίνη και απόλυτη αποστέρηση των Βαλκανίων( της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης) από τους φυσικούς πόρους και το παραγωγικό δυναμικό της… όπως επί Χίτλερ. Τυχαίο-δεν νομίζω. Βλακώδες στην επανάληψη του, σίγουρα. Μερικές φυλές, όπως οι Γερμανοί, φαίνεται πως έχουν πρόβλημα με την παραγωγική σκέψη. Ετοιμαστείτε για τον νέο γύρο, η βλακεία, είχε δίκιο ο εβραίος που έπαιζε με τα πυρηνικά, είναι αήττητη!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ;
Ότι είχαν καταλάβει και το 1941! Τίποτε. Ο Λεμπέσης είχε δίκιο όταν έλεγε ότι πλουτίζουν οι βλάκες γιατί κάνουν πράγματα που δεν θα έκανε ένας ευφυής, επειδή θα αναλογιζόταν τις συνέπειες. Στην Κατοχή υπήρχε ο βαθύπλουτος Μαραθέας. Το βιός του μεγάλωνε, η περιουσία όπως λέγαν τότε… αυγάτιζε. Η φύση έχει πολλούς τρόπους να φανερώνει την απέχθεια της προς την υπερβολή. Βρέθηκε ένα από τα πιο διεστραμμένα άτομα, ο περιβόητος(πως χάθηκε, δεν θα μας πει ποτέ κάποιος εξ ευωνύμων;) ο «Αχιλλέας», το Alter Ego του Βελουχιώτη και αφού τον απήγαγε, τον κακοποίησε και χωρίς εντολή και φανερό λόγο, τον έσφαξε!

Ανάλογα παραδείγματα πολλά. Μπορούμε να υπολογίσουμε τις τροχιές των πλανητών αλλά όχι πως θα αντιδράσει ο διπλανός μας όταν τον κυριεύσουν τα πάσης φύσεως ένστικτα του… Ωστόσο ακόμη οι κυβερνητικοί-Χρηματιστηριακοί… τσέλιγκες, προεστοί, προύχοντες, δημογέροντες και Κεχαγιάδες, δεν έχουν καταλάβει ότι οι ειδικές περιστάσεις απαιτούν και ειδικές πολιτικές… Κάθε πρωί συζητούν για το αν θα πάρουν οι Τράπεζες την επόμενη δόση, φθάνοντας τα 110 δις. Ευρώ, μη «δίνοντας μία» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σε μια χώρα όπου πρώην ευκατάστατοι πολίτες πένονται και πρώην ευυπόλυπτοι προετοιμάζονται διά Road Show εντός γνωστών σωφρονιστικών καταστημάτων!

Συμπέρασμα: αν δεν μπορούν οι «ισχυροί της Γης» να επιδείξουν φαντασία και να φρενάρουν λίγο την απληστία τους(αλήθεια τι έγιναν οι μεγαλοδημοσιογράφοι που έλεγαν ότι «οι αγορές αυτορυθμίζονται»;) περιμένετε να το κάνει ο κυριούλης του ΣΕΒ; Όχι μέχρι τέλος θα το πάει…

ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ: όταν πέθαιναν κατά εκατοντάδες στους δρόμους τον σκληρό Απρίλη του ΄41 οι Αθηναίοι, δεν εξεγέρθηκαν. Έφταναν στο θάνατο με την αξιοπρέπεια του απελπισμένου. Τους βρήκαν μπροστά τους οι δυνάμεις Κατοχής για κάτι πολύ «απλούστερο», που όλη η άλλη Ευρώπη είχε αποδεχθεί: την «Πολιτική Επιστράτευση» Εργατών!

Υπάρχουν ένστικτα κατώτερα και ανώτερα. Αξίες που αγνοούν γιατί ο κάθε υποβρυχιο-πολιτικός ή οικονομο-τσιμεντάς δεν συνεπάγεται πως έχει και ανώτερες κεντρικές νευρικές λειτουργίες ή ιδεοπαραγωγή! Μια μέρα, για κάτι «απλό», κάποιος θα θίξει τον ταπεινωμένο ψυχισμό του αιώνιου Έλληνα. Τότε πάλι θα το αισθανθούν πολλοί, την ύστατη ώρα. Και θα είναι αργά και πάλι. Έως τότε συνέλληνα «διατάζεσαι να επιζήσεις…»
read more "Όπως και άλλοτε, η διαταγή είναι μία: "διατάσσεσαι να επιζήσεις"..." Διαβάστε περισσότερα...

Λίπος στον εγκέφαλο...



  • Είναι δυνατόν να υπάρξει λίπος στον εγκέφαλο; Και αν ναι, πώς δημιουργείται; Τι επιπτώσεις έχει στην εγκεφαλική λειτουργία και στον κοινωνικό περίγυρο;
  • Τα ερωτήματα αυτά απασχόλησαν ομάδα ειδικών και μετά από έρευνα βρέθηκε ο άνθρωπος που ανέπτυξε (χωρίς κλινικά πειράματα) άγνωστη ποσότητα λίπους στον εγκέφαλό του. Τα αποτελέσματα της κοινωνικής του συμπεριφοράς και αντίληψης, όσο και ο τρόπος λειτουργίας του εγκεφάλου του, έχουν τρομάξει την επιστημονική κοινότητα.
«Η προσπάθεια που κάνουμε να μετατρέψουμε το ΔΝΤ σε μπαμπούλα είναι πολύ λανθασμένη» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA και υποστήριξε ότι ο διεθνής οργανισμός έχει παρέμβει με αποτελεσματικότητα σε πολλές χώρες.
Με αφορμή τη δήλωση του Ντομινίκ Στρος Καν ότι ο Πρωθυπουργός είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ από το Δεκέμβριο του 2009, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αρκέστηκε να δηλώσει ότι «με τα δεδομένα που υπήρχαν βρίσκει παράξενο να μη συζητήσει ο Πρωθυπουργός με τον επικεφαλής του ΔΝΤ για τα δύσκολα δεδομένα της χώρας».
Επιπλέον, ο κ. Πάγκαλος παρατήρησε ότι σε πολλές περιπτώσεις το ΔΝΤ εμφανίζει λιγότερες απαιτήσεις σε σχέση με την ΕΕ, θέτοντας ως παράδειγμα το ζήτημα ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων.
Εξάλλου παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα συντονισμού στην κυβέρνηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «έχει επανέλθει η αδράνεια των θεσμών».
Συγκεκριμένα, εντόπισε το πρόβλημα σε ζητήματα συναρμοδιότητας των υπουργείων. Όπως είπε, οι κατακόρυφες διασυνδέσεις δεν πρέπει να είναι σημαντικότερες από την οριζόντια αλληλεγγύη, που είναι η συναρμοδιότητα.
Κατακρίνοντας την πολιτική που ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε «παραμύθια για μικρά παιδιά» τον ισχυρισμό της ΝΔ ότι μπορεί να επιτευχθεί ανάπτυξη όσο υπάρχει έλλειμμα.
Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις της γ.γ. του ΚΚΕ στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε πως «εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι», σημείωσε πως «το πρόβλημα της κ. Παπαρήγα είναι ότι έχει μια σειρά ψευδαισθήσεις, πιστεύει ότι ο κόσμος σκέφτεται όπως αυτή νομίζει».
read more "Λίπος στον εγκέφαλο..." Διαβάστε περισσότερα...

Όλοι καρφώνουν τον Γιώργο, εμείς γιατί δεν ξεκαρφωνόμαστε από τον καναπέ μας;



Σωρεία τα σκάνδαλα, σωρεία τα ψέματα, σωρεία τα "λάθη", βουνά ολόκληρα η αναισθησία. Καθημερινά, σχεδόν, συγκλονιζόμαστε και από ένα νέο "φρούτο" της κυβέρνησης. Σε καθημερινή, σχεδόν, βάση, βλέπουμε να μας εμπαίζουν, να μας κλέβουν, να μας βρίζουν και να ποδοπατούν τα ιερά και τα όσιά μας. Τελευταίο λιθαράκι στον τοίχο της ντροπής της πολιτικής ύπαρξης του Γιώργου Παπανδρέου και της "πρόθυμης" κυβέρνησής του, ήρθε το μαντάτο του Στρος Καν, που μας είπε (αν και ήδη ο γνωρίζαμε και το είχαμε ποικιλοτρόπως αποδείξει π.χ. δηλώσεις Σαχινίδη για το σχέδιο Παπανδρέου αμέσως μετά την εκλογή του) πως ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελε από το Δεκέμβριο του 2009 να φέρει το ΔΝΤ στην Ελλάδα...
Καμία έκπληξη, πέρα από την ντροπή που θα έπρεπε να νιώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και να θέσει άμεσα την παραίτησή του (τι κάθομαι και σκέφτομαι, αφού η ευαισθησία δεν υπάρχει επάνω του...).
Φευ! Συνεχίζει να παραμένει στην καρέκλα του πρωθυπουργού, σαν να μην συνέβη τίποτε... Συνεχίζει να δίνει σε "αυτούς που δεν χρωστάει", και να παίρνει από εκείνους που τους χρωστάει μέχρι και τα εσώρουχα που φοράει...

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η σημερινή δημοσίευση της εφημερίδας «Καθημερινή» που αποκαλύπτει ότι ο κ. Παπανδρέου -από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009- συζητούσε στο παρασκήνιο με τον Πρόεδρο του ΔΝΤ κ. Στρος Καν την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ, επιβεβαιώνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, αυτά που υποστήριζε από τότε η Νέα Δημοκρατία και υποψιαζόταν ολόκληρος ο Ελληνικός λαός:
Ότι πρώτον: Ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του συνειδητά οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο, φουσκώνοντας στην αρχή το έλλειμμα και απαξιώνοντας στη συνέχεια την Ελληνική οικονομία, με τις δηλώσεις περί “Τιτανικού”, “διεφθαρμένης χώρας” κ.λπ.
Και ότι δεύτερον: Ο κ. Παπανδρέου συνειδητά αποπροσανατόλιζε τον Ελληνικό λαό, ενώ παρασκηνιακά είχε επιλέξει να οδηγήσει τη χώρα στο ΔΝΤ.
Σε συνέντευξη Τύπου, μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, στις 11 Δεκεμβρίου 2009, ο κ. Παπανδρέου έλεγε κατά λέξη: “…Βεβαίως, τα σενάρια για την προσφυγή μας στο IMF, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δεν υπάρχουν…”.
Ένα μήνα αργότερα, στις 14 Ιανουαρίου 2010, ο Πρωθυπουργός συνέχιζε να εμπαίζει τους Έλληνες, δηλώνοντας ότι “δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ. Δεν το έχουμε ανάγκη”.
Εξάλλου όλη εκείνη την κυβερνητική μεθόδευση αποκάλυψε, το Μάιο του 2010, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης και -ίσως άθελά του- “άδειασε” τον Πρωθυπουργό, δηλώνοντας, τότε, όσα δηλώνει τώρα και ο επικεφαλής του ΔΝΤ. Έλεγε συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ: “Όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο”, προσθέτοντας ότι “το ΔΝΤ ήταν η πρώτη επιλογή και μόνη που υπήρχε από τις 5 Οκτωβρίου και μετά”!
Τώρα ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του διαψεύδονται, εκτίθενται και αναζητούν προφάσεις.
Ας μην τολμήσουν, όμως, να πουν ότι δεν μπορούσε τότε η χώρα να δανειστεί. Διότι και τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο του 2009, τα spreads ήταν ακόμη χαμηλά και οι αγορές προσέφεραν δάνεια, τα οποία όμως η κυβέρνηση αρνείτο να πάρει.
Γιατί, τελικά, ενώ ο κ. Παπανδρέου γνώριζε από τότε την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας, καθυστέρησε τόσους μήνες να πάρει μέτρα;
Τώρα δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία: Είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό με το “λεφτά υπάρχουν”, που απαξίωσε την ελληνική οικονομία με τις δηλώσεις περί “Tιτανικού” και “διαφθοράς”, και που την οδήγησε τελικά στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο, υποθηκεύοντας την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
Μετά από όλα αυτά, ο κ. Παπανδρέου υποχρεούται να απαντήσει:
Πρώτον, γιατί παραπλάνησε τον Ελληνικό λαό;
Και, δεύτερον, γιατί δεν αναζήτησε πρώτα λύση μέσα στους Ευρωπαϊκούς μηχανισμούς, προτού επιλέξει να μας οδηγήσει στο ΔΝΤ;».

Μετά από όλα αυτά, αναρωτιέμαι προσωπικά: Εμείς πότε θα ξεκαρφωθούμε από τον καναπέ της προσωπικής μας αναισθησίας, της αναλγησίας και της αναίτιας σιωπής μας; Ως πότε θα μένουμε να παρακολουθούμε τους υπηρέτες των "αγορών" να μας κλέβουν το χθες, το σήμερα και το αύριο;
Για όσο διάστημα συνεχίζουμε να παραμένουμε "καρφωμένοι" και άπραγοι, οι άρπαγες θα συνεχίζουν τα αίσχη τους, θα συνεχίζουν την κλοπή τους, αφού οι ιδιοκτήτες της χώρας (όλοι εμείς) τους παρακολουθούμε χωρίς να τολμάμε να τους στείλουμε στον αγύριστο, χωρίς να σηκωνόμαστε για να τους διαολοστείλουμε παραδειγματικά (για να αποφύγουμε παρόμοιες πολιτικές συμπεριφορές στο μέλλον)...

Κωνσταντίνος Μιχαήλ

ΥΓ: Ο Γιώργος και η παρέα του μας συμπεριφέρονται σαν ζώα. Κι εμείς σιωπούμε. Τελικά, μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε εάν πράγματι είμαστε;
read more "Όλοι καρφώνουν τον Γιώργο, εμείς γιατί δεν ξεκαρφωνόμαστε από τον καναπέ μας;" Διαβάστε περισσότερα...