Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

29/3/2007...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!



  5 χρόνια συμπληρώθηκαν απο την απώλεια του Μιχάλη ,απο κάτι πούστηδες που θέλουν να λέγονται και άντρες. 5 χρόνια κι όμως κανείς μας δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει εκείνο το μεσημέρι. 5 χρόνια και το κράτος και η αμερόληπτη δικαιοσύνη κουκούλωσαν το γεγονός ,ώστε να μην πάρουν τις τιμωρίες που έπρεπε οι δολοφόνοι του. Αν και καμία τιμωρία δεν θα ναι αρκετή...

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ θα τιμούν την μνήμη ενός παιδιού που έχασε την ζωή του ,με εντελώς ανανδρο τρόπο απο κάτι δολοφόνους.

ΜΙΧΑΛΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ!!
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΔΕΡΦΕ!!
read more "29/3/2007...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!" Διαβάστε περισσότερα...

Μακάμπι-Παναθηναϊκός 65-62: Την Πέμπτη τα ρέστα μας!



Χωρίς να θέλω να το γκαντεμιάσω ,υπο φυσιολογικές συνθήκες αν η ομάδα παίξει όπως μπορεί την Πέμπτη το διπλό ,που θα την οδηγήσει στο Οακα ,θα είναι δικό της. Και επειδή δε γίνεται να ξαναμποεί τόσο ασυγκέντρωτη όπως σήμερα επί 1 ημίχρονο και γιατί η Μακάμπι δεν δείχνει και δεν είναι καλύτερη ομάδα απο εμάς. Απλά πράγματα. Το καλό είναι ότι η πρόκριση περνάει απο την δική μας εμφάνιση και όχι των άλλων.

Σήμερα σε αντίθεση με τα 2 προηγούμενα ματς ,το παιχνίδι ήταν κλειστό και το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Στην επίθεση μας δεν είχαμε λύσεις και σε αυτό βοήθησε η πολύ κακή εμφάνιση του Σάρας και η ολιγόλεπτη παρουσία του Λόγκαν.

Πλέον το ματς της Πέμπτης αποτελεί το κομβικό ματς της χρονιάς και κατ εμέ είναι στο χέρι μας να το κατακτήσουμε. Θέματα ψυχολογίας σε τόσο μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός δεν υφίστανται ,οπότε περιμένουμε να δούμε σε 2 βράδια έναν Παναθηναϊκό τούρμπο απο ενέργεια και θέληση για το ματς.
read more "Μακάμπι-Παναθηναϊκός 65-62: Την Πέμπτη τα ρέστα μας!" Διαβάστε περισσότερα...

6 αλήθειες σε 6 ψέμματα!


1. Ο Παναθηναικός πριν ενάμιση χρόνο που την άφησε ο Πατέρας είχε καλυμμένες όλες τις υποχρεώσεις της και 17 εκ. ευρώ αποθεματικό. Άρα η καταστροφή δεν επήλθε σε 3-4 χρόνια αλλά τον τελευταίο ενάμιση υπό την προεδρία Γόντικα και τον έλεγχο Βαρδινογιάννη.

2. Η επιστολή Βγενόπουλου ανέφερε ότι ΕΑΝ παραιτηθούν όλα τα μέλη θα αποσύρει τα χρήματα και ότι κάθε εκταμίευση ποσού έχρηζε της προηγούμενης έγκρισής του. Βλέπεις ήθελε τα λεφτά να πάνε στα χρωστούμενα των αθλητών και όχι στο ...ενοίκιο της Παιανίας.

3. Οι λόγοι της παραίτησης των μελών του Δ.Σ. αναφέρονται ξεκάθαρα στις επιστολές τους. Γι' αυτό σταμάτα τις ψευτιές. Ο ένας επικαλέστηκε τα επεισόδια, ο άλλος ότι κουράστηκε κ.ο.κ. Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να παραιτηθούν με ισχύ από 18 Απριλίου, οπότε και γίνεται η Γ.Σ. ώστε να μην μείνει η ΠΑΕ ακέφαλη ενόψει της αξιολόγησης της ΟΥΕΦΑ. Η παραίτηση σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο αποσκοπούσε απλούστατα στο να μην υπάρχει κανείς να υπογράψει τους διακανονισμούς και το φάκελο αδειοδότησης. Κανονικό σαμποτάζ δηλαδή από την πλευρά Βαρδινογιάννη που οδηγεί τον Παναθηναϊκού μας στον γκρεμό.

4. Ο Βαρδινογιάννης ζήτησε μόνο να του μεταβιβαστεί η ΓΗΠΕΛ και δεν ανέλαβε τις ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ που απορρέουν για την ΠΑΕ από τις συμφωνίες με Μπόμπολα, Βωβό και Δήμο. Σταμάτα επιτέλους να παραπλανάς τον κόσμο. Ο Βαρδινογιάννης ουδέποτε ανέλαβε τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Η ΓΗΠΕΛ είναι μία εταιρεία με μηδενική περιουσία που ανά πάσα στιγμή την πτωχεύει όπως κάνουν οι επιχειρηματίες με τόσες και
τόσες θυγατρικές. Η ΠΑΕ και οι υποχρεώσεις της είναι αυτή που μας ενδιαφέρει.

5. Η ιστορία του Τσάκα φρέναρε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή, δε μιλάω για το Βγενόπουλο. Οποιοσδήποτε σοβαρός κατάλαβε ότι αν θέλει να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ θα πρέπει να βάλει στο ζύγι τα όσα προσφέρει με τα ...220 εκατομμύρια (!!!) που θα έβαζε στον Παναθηναϊκό ο αόρατος Άραβας σύμφωνα με τα φούμαρα που πουλούσατε επί τέσσερις μήνες.

6. Κάνεις λάθος όταν λες ότι το πιο αρρωστημένο μυαλό δεν μπορούσε να φανταστεί πού θα φθάναμε. Υπάρχει ένα αρρωστημένο μυαλό που τα είχε φανταστεί όλα και αυτό είναι το αρρωστημένο μυαλό του Τζίγγερ. Αυτό ακριβώς είχε στο μυαλό του απ' την αρχή. Και το μεθόδευσε με κάθε τρόπο.

Απο χρήστη στο board των Greenwebfans
read more "6 αλήθειες σε 6 ψέμματα!" Διαβάστε περισσότερα...