Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Βίντεο Ντοκουμέντο - Παπανδρέου-1991: Κλείνει την Εθνική Οδό με εργαζόμενους της ΕΒΟ για να μην πουληθεί.... Τώρα την πουλάει ο ίδιος!!


Καμαρώστε τον...




read more "Βίντεο Ντοκουμέντο - Παπανδρέου-1991: Κλείνει την Εθνική Οδό με εργαζόμενους της ΕΒΟ για να μην πουληθεί.... Τώρα την πουλάει ο ίδιος!!" Διαβάστε περισσότερα...

Οι δοσίλογοι των Αθηνών μας σπρώχνουν στην δραχμή

Δεν τους νοιάζει τίποτα περισσότερο από το να έχουν στα χέρια τους την εξουσία και την διαχείριση των δημόσιων ταμείων. Ανεπάγγελτοι, ανίκανοι, το μόνο που έχουν μάθει στη ζωή τους είναι η τέχνη της «διαμεσολάβησης». Κι επειδή όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι ανέφικτο, να πληρώνουν οι Ευρωπαίοι από το υστέρημά τους για να κάνουν οι δικοί μας διακοπές στη Μύκονο εν ώρα κρίσης, θα προτιμούσαν να οδηγηθούμε στη δραχμή. Για να συνεχίσουν να «κυβερνούν» ανενόχλητοι...

Κάποιοι μπορεί να σκέπτονται ότι ο όρος «δοσίλογος» είναι βαρύς. Και πως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την πράξη της ναρκοθέτησης οποιασδήποτε προσπάθειας για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των ξένων αγορών στην ελληνική Οικονομία; Πιστεύουν ότι κάνουν το σωστό, αλλά αυτό δεν τους απαλλάσσει από τις βαρύτατες ευθύνες που έχουν.

Για να μην διώξουν 100.000 δημοσίους υπαλλήλους, προτιμούν να οδηγήσουν μία ολόκληρη χώρα στη σφαγή και ένα έθνος στον αφανισμό; Είναι ο ορισμός της προδοσίας. Για να διατηρήσουν οι ίδιοι το δικαίωμα της διαχείρισης ενός παμφάγου και σπάταλου κράτους, προτιμούν να θέσουν υπό αμφισβήτηση το μέλλον δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων.

Δεν έχουν ψυχή 100.000 άνθρωποι; Ασφαλώς και έχουν! Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν απ’ όσους ρουσφετολογικά εισήλθαν στο δημόσιο τομέα τα τελευταία 5 χρόνια και μάλιστα παρακάμπτοντας τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Επίσης, να στείλουν στα σπίτια τους φίλους και συγγενείς που «φόρτωσαν» στον κρατικό προϋπολογισμό, διορίζοντάς τους στη Βουλή.

Είναι σαφές αυτό που λέμε και ας μην ξεκινήσουν πράσινοι και γαλάζιοι τα κροκοδείλια δάκρυα. Είναι τα δικά τους παιδιά που τα βόλεψαν όπως - όπως σε βάρος όλων των άλλων παιδιών. Ας τελειώνουμε, λοιπόν, με το παρακράτος των κομματικών και ας κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε από την αρχή. Αν τους διώχναμε από την αρχή δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Δεν θα είχαν οδηγηθεί στη σφαγή εκατοντάδες χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι και στα όρια της εξαθλίωσης οι συνταξιούχοι. Για να προστατεύσουν τα δικά τους παιδιά οδήγησαν μία ολόκληρη κοινωνία στο γκρεμό. Για να εξασφαλίσουν το δικό τους μέλλον είναι έτοιμοι να πετάξουν το δικό μας στα σκουπίδια.

Είναι ψεύτες. Σε τέτοιο βαθμό που δεν υπάρχει σήμερα Eυρωπαίος αξιωματούχος που να τους εμπιστεύεται. Από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει ότι δεν ήταν η τρόικα αυτή που ζητούσε συνεχώς νέα μέτρα. Η τρόικα ζήτησε αποτελεσματικότητα, ζήτησε περιορισμό της σπατάλης του δημοσίου και καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Οι δικοί μας επέλεξαν έναν τρίτο δρόμο, την άγρια φορολόγηση των πολιτών. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά χρέωσαν τη δική τους ανικανότητα στην τρόικα.

Δεν είναι ότι δεν μπορούν. Δεν θέλουν να περιορίσουν τις σπατάλες τους δημοσίου. Δεν θέλουν να περιορίσουν τον «κύκλο εργασιών» της επιχείρησης που διευθύνουν. Ακόμη κι αν η δραστηριότητα αυτή παράγει καθαρή ζημία...

Δυστυχώς, δεν έχουμε πολλές ελπίδες. Είναι ανίκανοι, είναι και επικίνδυνοι. Θα προτιμήσουν να βυθίσουν το πλοίο με την βοήθεια των υποτακτικών του από το χάσουν τα προνόμια της εξουσίας τους...




read more "Οι δοσίλογοι των Αθηνών μας σπρώχνουν στην δραχμή" Διαβάστε περισσότερα...

Ο εξαφανισμένος!

read more "Ο εξαφανισμένος!" Διαβάστε περισσότερα...

Οι Αnonymous "χτύπησαν" το site της Ελληνικής Δημοκρατίας

Όποιος επισκεφθεί σήμερα το site της Ελληνικής Δημοκρατίας http://www.presidency.gr θα διαπιστώσει ότι η σελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Οι Anonymous με αφορμή το παρακάτω video και έπειτα από παγκόσμια επικοινωνία,υποστήριξη και ενημέρωση μέσω του internet "χτύπησαν" το site της Ελληνικής Δημοκρατίας . 



Πριν  λίγους μήνες, οι Anonymous από όλο τον κόσμο κήρυξαν "πόλεμο" ενάντια στους Πολιτικούς,τα κυρίαρχα ΜΜΕ, την Αστυνομία και τους Τραπεζίτες της Ελλάδας ( το σάπιο σύστημα όπως αποκαλούν), για το λόγο ότι γκρεμίζουν και το τελευταίο ίχνος της Δημοκρατίας της χώρας και ότι ξεπουλάνε τις ψυχές του ελληνικού λαού.

Επόμενοι πιθανοί στόχοι των Anonymous στην Ελλάδα είναι τα Τραπεζικά Συστήματα και η Εφορία, που σε περίπτωση που τρυπώσουν μέσα θα μπορέσουν να διαγράψουν πρόσθετους φόρους και οφειλές χωρίς να ακουμπήσουν λογαριασμούς πολιτών.Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας πράξης θα δημιουργήσει όχι μόνο ελληνικό αλλά και διεθνές χάος με τους πολίτες να βγαίνουν κερδισμένοι και το υπεροπτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα να κρέμεται στον αέρα.

Επίσης δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε και ανάλογη επίθεση στην Ελληνική Αστυνομία καθώς όπως έχουν αποδείξει οι Anonymous ήταν  ικανοί να κάνουν άνω κάτω την Ισπανική και Αυστριακή Αστυνομία. Nα σημειώσουμε εδώ ότι στο παρελθόν οι Anonymous έχουν κάνει παγκόσμιους κυβερνητικούς κολοσσούς να τρέμουν και μόνο στην ιδέα το να μπουν στο στόχαστρο. 

Δείτε το νέο video των Αnonymous για την Ελλάδα





Για Eλληνικούς Υπότιτλους πατήστε του κουμπί "cc"




Λίγα λόγια για τους Anonymous- (Ποιοί είναι και τι πιστεύουν;)

Οι Ανώνυμοι είναι παρεξηγημένοι από πολλές απόψεις. Ανώνυμος δε σημαίνει ο "κανένας". Ανώνυμος σημαίνει ο "καθένας". Οι Ανώνυμοι δεν εξυπηρετούν προσωπικές φιλοδοξίες. Δεν μπορούν να το κάνουν και να θέλουν, γιατί απλά είναι ανώνυμοι.

Πολλοί χαρακτηρίζουν τους Ανώνυμους ως ομάδα. Κάποιοι ως καλή ομάδα, κάποιοι ως τρομοκρατική ομάδα. Οι Ανώνυμοι δεν είναι ομάδα. Είναι ιδέα. Η ιδέα της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. Αν εξυπηρετείς με κάθε μέσω τι παραπάνω έννοιες, είσαι κι εσύ Ανώνυμος! Η μόνη διαφορά είναι πως εσύ λέγεσαι X  κι αν όντως πολεμάς για τις παραπάνω έννοιες, είσαι κι εύκολος στόχος των εχθρών σου.

 Η πάγια τακτική είναι πως όταν δεν μπορεί κάποιος να "χτυπήσει" την ιδέα κάποιου, χτυπάει και υποβαθμίζει αυτόν τον κάποιον, θεωρώντας πως έτσι χτυπάει και την ιδέα. πχ ο Χ είναι ομοφυλόφιλος ή χοντρός ή πρώην στέλεχος κάποιας οργάνωσης ή οτιδήποτε... Άσχετα αν ο Χ υποστηρίζει κάτι απόλυτα σωστό, αν υποβαθμίσεις την προσωπικότητα του Χ, είναι σα να υποβαθμίζεις και την ιδέα.

 Στην περίπτωση των ανωνύμων, αυτό είναι αδύνατο.Ένας Αnonymous μπορεί να είναι δικηγόρος, υδραυλικός, πρεζάκι, γκέι, καπιταλιστής ή κομμουνιστής... Μπορεί να είναι οτιδήποτε! Όμως δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι εναντίον της προσωπικότητάς του. Αναγκαστικά μένεις στην ιδέα που υποστηρίζει και μόνο.

O κόσμος έχει ανάγκη από αλληλεγγύη και ζωντανές πράξεις. Είναι πολύ χρονοβόρο να ασχολείσαι με το αν κάποιος είναι κάτι άλλο πέραν της ιδέας που εκφράζει. Αυτό είναι που γλιτώνουν οι Αnonymoi. Π.x δείτε τους real-democracy. Κάποιοι λένε ότι είναι του Σύριζα. Άλλοι ότι είναι και άλλα κόμματα μέσα. Άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι "αγνοί". Έτσι δημιουργούνται θέματα που σε βγάζουν από τον ουσιαστικό στόχο.

Οι Ανώνυμοι υποστηρίζουν και την ανωνυμία στο internet γιατί απλά δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να είναι φακελωμένοι σε ένα σύστημα που έχει αποδείξει πως θέλει το κακό μας.Το internet και τα βίντεο είναι ένα μέσω που χρησιμοποιούν για να υπάρχει παγκόσμια επικοινωνία,υποστήριξη και ενημέρωση.


πηγη
read more "Οι Αnonymous "χτύπησαν" το site της Ελληνικής Δημοκρατίας" Διαβάστε περισσότερα...

Η ηγεσία της ΝΔ είναι η ρεζέρβα των τοκογλύφων (και ο λαός το γνωρίζει) και των ξένων επικυρίαρχων της χώρας μας

Αν η ΝΔ και η ηγεσία της θέλει
  • να γίνει κυβέρνηση
  • αυτοδύναμη κυβέρνηση μάλιστα όπως ονειρεύεται
  • και να μας αποδείξει κιόλας πως πρόκειται και για “πατριωτική” παράταξη και “πατριωτικό” κόμμα (δεν υπάρχει μεγαλύτερο “πατριωτικό” ζήτημα από έναν λαό που πεινάει)
δεν έχει να κάνει παρά το εξής:
Να βγάλει τον ωραιότατο πρόεδρό της στα κανάλια όπου θα κάνει την εξής δήλωση.
  • “Η ΝΔ θεωρεί το δημόσιο χρέος στο μεγαλύτερό του μέρος παράνομο και άκυρο”
  • “Η ΝΔ θεωρεί το Μνημόνιο και τις “υπογραφές” άκυρες, παράνομες και αντισυνταγματικές.”
Και σχολάει η γιορτή.

Χτυπάνε αυτοδυναμία πάραυτα και εντελώς “συστημικά” και ωραία.

Ολα τα άλλα είναι λόγια του αέρα. Και έχουν ως σκοπό να κρύψουν την μεγάλη αλήθεια. Πως...
Η ηγεσία της ΝΔ είναι η ρεζέρβα των τοκογλύφων και των επικυρίαρχων της χώρας. Και βέβαια ο λαός το γνωρίζει αυτό. Γι’ αυτό και τα ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις είναι εκεί που είναι.

Κι άμα πιστεύουν εκεί στην ηγεσία της ΝΔ πως με όλα αυτά τα Μνημόνια και τις δανειακές, τα οποία τα αναγνωρίζει η ΝΔ ως ΝΟΜΙΜΑ, και τα οποία έχουν ρίξει τον λαό στην απελπισία και στην πείνα, έχουν και το δικαίωμα ή την δυνατότητα  να παριστάνουν και τον “πατριώτη”, και πως θα βρουν και πολλούς ανόητους έλληνες να πιστέψουν στα λόγια τους και να τους ψηφίσουν ώστε να γίνουν και κυβέρνηση σοβαρή και αυτοδύναμη

ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ
Είμαστε ήδη σε παρατεταμένη αστάθεια πολιτική και σε οικονομική απελπισία. Διέξοδος πολιτική ΔΕΝ υπάρχει διότι το καθεστώς (ΠαΣοΚ και ΝΔ)
  • έχει στυλώσει τα πόδια και “δεν το συζητάει”,
  • δεν δέχεται την πολιτική πρόταση εξόδου από την κρίση που κάνει ο λαός
  • και αντιμετωπίζει τον λαό στρατιωτικά, μη επιτρέποντας πολιτική διέξοδο.
Αρα;

Αρα περιμένουμε το τυχαίο (και θανατηφόρο ίσως) εκείνο γεγονός που θα πυροδοτήσει σκηνές, κανονικής Αποκαλύψεως του Ιωάννου, στους δρόμους, στα καταστήματα αλλά και στα σπίτια των πολιτικών και των ευπόρων πολιτών.

Φιλιά.

read more "Η ηγεσία της ΝΔ είναι η ρεζέρβα των τοκογλύφων (και ο λαός το γνωρίζει) και των ξένων επικυρίαρχων της χώρας μας" Διαβάστε περισσότερα...

O Benny... χλώμιασε ξύστηκε παντου και έπαθε...ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ την απαντηση αφου κατα την ωρα της ερωτησης παρακολουθησετε αναλυτικά τις εκφρασεις του.

Δημοσιογράφος ξεφτίλισε τον υπουργό της ΤΡΟΙΚΑΣ....
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ την απάντηση αφού κατα την ώρα της ερώτησης τον είχε πιάσει φαγούρα....παρακολουθήσετε αναλυτικά τις εκφράσεις του..προσώπου του..
Δείτε το βίντεο:

 
read more "O Benny... χλώμιασε ξύστηκε παντου και έπαθε...ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ την απαντηση αφου κατα την ωρα της ερωτησης παρακολουθησετε αναλυτικά τις εκφρασεις του." Διαβάστε περισσότερα...

Να αγιαση το στομα του.Γκλέτσος σε Χειμάρα: "Είσαι καραγκιόζης και λαμόγιο". (Βίντεο)

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του πρώην νομάρχη Φθιώτιδας, Θανάση Χειμάρα και του δήμαρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου, με τον τελευταίο να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς όπως "καραγκιόζης" και "λαμόγιο."
Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε, στη συνεδρίαση που έγινε την Τρίτη (27/09) στην αίθουσα της οδού Αινιάνων για την παρουσίαση του ΕΣΠΑ στη Φθιώτιδα.
Μεταξύ του Δημάρχου Στυλίδας και του Θανάση Χειμάρα υπήρξε διαφωνία για μια μελέτη που αφορούσε στο λιμάνι της Στυλίδας.
Σύμφωνα με το LamiaReport, όταν ο Θανάσης Χειμάρας είπε στον Απόστολο Γκλέτσο ότι εδώ δεν είναι θέατρο,
ο δήμαρχος βγήκε εκτός εαυτού.
Ο Θανάσης Χειμάρας αναγκάστηκε να φύγει από την αίθουσα, ενώ ο περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς διέκοψε τη συνεδρίαση αφού μάταια προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Απόστολο Γκλέτσο.
"Είσαι καραγκιόζης, κανένας σεβασμός στα λαμόγια, τέλος η κοροϊδία, καταστρέψατε την Ελλάδα" είπε μεταξύ άλλων στο Θανάση Χειμάρα ο Απόστολος Γκλέτσος.
Αμέσως μετά το επεισόδιο, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε στο LamiaReport:
"Κανένας σεβασμός σε όλους αυτούς που συντέλεσαν για να φτάσει η χώρα εδώ που έφτασε και κυρίως σ' αυτούς που συνεχίζουν την ίδια καραμέλα.
Αυτοί πρέπει να απολογηθούν στους Έλληνες. Συνθήκη αναγκαία κυρίως αλλά και ικανή για να μπορέσει ο λαός να καταπιεί τα οικονομικά μέτρα εξόντωσης της κάθε οικογένειας."
Δείτε το βίντεο:

Ξέσπασμα Γκλέτσου by amaliak
read more "Να αγιαση το στομα του.Γκλέτσος σε Χειμάρα: "Είσαι καραγκιόζης και λαμόγιο". (Βίντεο)" Διαβάστε περισσότερα...

Αυτοκτόνησε μια μανούλα 39 χρονών, γιατί της πήραν το σπίτι της.Άθλιοι δολοφόνοι, ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ.!!!!!!!!!!

Αντίο Νάντια. Αντί για στεφάνι, έχεις τον όρκο μου, ότι το παιδί σου θα μάθει ποιοι σε δολοφόνησαν.
ΑΠΟΨΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ. ΑΥΡΙΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

Προχθές αυτοκτόνησε μια μανούλα 39 ετών γιατί της πήρε η τράπεζα το σπίτι και θα έμπαινε και φυλακή για χρέη στο δημόσιο. Το παιχνίδι χάνεται Ολυμπία μου, δυστυχώς. Άν δεν το θεωρείς ψυχοπλακωτικό, ανέβασέ το, έτσι για την....
μνήμη της.
Εννοείται ανώνυμα.
Ευχαριστώ. 

 
Συγχώρεσέ με φιλενάδα.
Δεν μπόρεσα να έρθω.
Δεν άντεχα να δω μια κουκλάρα δυο μέτρα χωμένη σε ένα κουτί.
Θέλω να σε θυμάμαι να με κερδίζεις με μια χεριά στο κατοστάρι.


Θέλω να σε θυμάμαι να κολυμπάμε παρέα για ώρες ατελείωτες και να προσπαθούμε να φτάσουμε τον ήλιο που βουτούσε πίσω από την Βάρκιζα.
Θέλω να σε θυμάμαι να κερδίζεις πρωταθλήματα, να χαμογελάς, να ερωτεύεσαι, να χορεύεις.
Γιατί ρε κορίτσι μου;
Για 50 κωλοχιλιάρικα; 100;;;
Δεν άντεχες την ιδέα να μπεις φυλακή; Θα έβγαινες. Από το χώμα, δεν θα βγεις.
Πού πήγε η πειθαρχία σου; Πού πήγε το πείσμα σου;
Εσένα, που μου λεγες-πέφτω και θα το κάνω κάτω από 15- εσένα σε νίκησαν 300 αληταράδες, εσένα σε σκότωσαν 300 κτήνη;
Τα μάτια του Πέτρου είναι άδεια. Ο Πέτρος, το ξέρω, θα ζωστεί εκρηκτικά και θα μπουκάρει στη Βουλή.
Όταν συνειδητοποιήσει ότι έφυγες, θα το κάνει.
Αντίο. Να κλάψω δεν μπορώ. Κουράγιο δεν έχω.
Θα σου δώσω έναν όρκο όμως.
Όπως τότε, πριν το 4χ100.
Κάποια στιγμή, θα δώσω στον γιο σου μια φωτοτυπία από τα σημερινά πρακτικά της Βουλής. Με τα 300 ονόματα. Και θα του κυκλώσω με κόκκινο αυτούς που θα ψηφίσουν σήμερα υπέρ της έκτακτης φορολογίας στα ακίνητα.
Θα του πω ότι οι 300 είναι οι δολοφόνοι της μάνας του .
Θα του πω ότι οι κυκλωμένοι είναι δυο φορές δολοφόνοι, γιατί θα σκοτώσουν κι άλλες Νάντιες.
Και μετά ας κάνει το παιδί, ό,τι του πει η ψυχή του.
ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΌΜΩΣ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ. ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.
Ο Πέτρος μου ζήτησε να σου πω ένα διαδικτυακό αντίο. Βλέπεις και το διαδίκτυο, το αγαπούσες πολύ. Δεν μπόρεσα να του χαλάσω το χατίρι.
Να προσέχεις εκεί που είσαι και να με προσέχεις.
Όπως με πρόσεχες πάντα όταν ανοιγόμασταν μόνες μας στα βαθειά.
Αντίο. Ελπίζω να γουστάρεις την θάλασσα που σε ταξιδεύει ΤΩΡΑ.
http://olympia.gr/
read more "Αυτοκτόνησε μια μανούλα 39 χρονών, γιατί της πήραν το σπίτι της.Άθλιοι δολοφόνοι, ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ.!!!!!!!!!!" Διαβάστε περισσότερα...

Αφού έχουμε πόλεμο, μήπως πρέπει να δούμε τους εχθρούς μας;


Γυρίζοντας από τας Αμέρικας ο Εφιάλτης Βενιζέλος έδωσε νέα συνέντευξη, που μόνο με συνέντευξη δεν έμοιαζε.

Το ευμεγέθες καναρινάκι άδραξε την ευκαιρία να παραδώσει μαθήματα πατριωτισμού χουντικού συνταγματάρχη.

Με ένα αυταρχικό/φασιστικό παραλήρημα προειδοποίησε όλους ΕΜΑΣ, τα παιδιά και τα εγγόνια μας πως είναι αποφασισμένος, αυτός και οι όμοιοι του, να ισοπεδώσουν τη Χώρα.

Πως η επιχείρηση Σαπουνοποίησης του Λαού συνεχίζεται...αδιαπραγμάτευτη.

Χρησιμοποιώντας εξαίρετα τη νεοφιλελεύθερη διάλεκτο, τη μόνη που γνωρίζει, απαίτησε συνέχιση και αύξηση των θυσιών.

Ταύτισε τη μοίρα του Λαού με τη μοίρα των Αφεντικών του.

Το Μέλλον της Πατρίδας Μας, με το μέλλον της δικής του.

Ο Βενιζέλος από την Αθήνα και ο Παπανδρέου από τη Γερμανία... έδωσαν ταυτόχρονες εξετάσεις...

Να πείσουν τα Αφεντικά τους πως είναι και αυτοί ενεργά μέλη της ίδιας νεοφιλελεύθερης Ένωσης, είτε ως "σοσιαλιστές", είτε ως σοσιαληστές Εισοδημάτων και Δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών.

Να δηλώσουν πως το Σχέδιο δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Πως θα υλοποιηθεί επακριβώς και στην κάθε του λεπτομέρεια.

Να ανανεώσουν το Συμβόλαιο Θανάτου μαζί τους...

Ενός Συμβολαίου που θα αποδέχονταν και θα υπέγραφαν μόνο... οι ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδας...

read more "Αφού έχουμε πόλεμο, μήπως πρέπει να δούμε τους εχθρούς μας;" Διαβάστε περισσότερα...

Η ακριβότερη "γλάστρα" της Ευρώπης


Σε μια χρεοκοπημένη χώρα που ο "ανύπαρκτος" τελετουργικά Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παίρνει σχεδόν τα διπλάσια από τους βασιλιάδες της Ευρώπης αποτελεί κοροιδία Σύμφωνα λοιπόν με τον προϋπολογισμό του 2009, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λαμβάνει:

288.000 ευρώ ως "χορηγία Προέδρου της Δημοκρατίας"
-97.000 ευρώ ως "έξοδα παραστάσεως"
-1.772.000 ευρώ ως "βασικό μισθό"
-3.000 ευρώ ως "επίδομα χρόνου υπηρεσίας"
-30.000 ευρώ ως "οικογενειακή παροχή"
-14.000 ευρώ ως "επίδομα θέσης ευθύνης" εδώ γελάνε!
-288.000 είναι τα "έξοδα παραστάσεως όσων διετέλεσαν Πρόεδροι της Δημοκρατίας"

Τα παραπάνω είναι μερικές μόνο από τις δαπάνες της Προεδρίας. Από επιδόματα στην Ελλάδα, άλλο τίποτα. Είναι ενδεικτικό άλλωστε το επίδομα."θέσης ευθύνης" και "οικογενιακής παροχής" που βλέπουμε.

Αν κάνουμε λοιπόν την πρόσθεση, μας βγαίνει το ποσό του 1.604.000 ευρώ!!! Να σημειωθεί ότι σε αυτά τα χρήματα, δεν συμπεριλαμβάνονται τα λειτουργικά έξοδα ττου Προεδρικού Μεγάρου, μισθοί υπαλλήλων, κλπ. τα οποία περιέχονται στον συνημένο πίνακα.

(Στο ερώτημα τι τα κάνει τα λεφτά ένας γεράκος 80 χρονών, δεν υπάρχει απάντηση, αλλά όλοι αυτοί οι δημοκρατές κλέβαν μεζέ απ' τα σκατά που 'χαν στην πάνα τους)

Επειδή η Βασιλεία στην Ελλάδα μας άφησε χρόνια κι επειδή μια σύγκριση με τα ποσά του τότε προσαρμοσμένα στο σήμερα θα ήταν εντελώς άτοπη, ας δούμε το κόστος μιας από τις πιο ακριβές και ποιο "φανταχτερές" Μοναρχίες της Ευρώπης, αυτή της Ολλανδίας.

Εκεί που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Βασίλισσα Βεατρίκη, παίρνει τον χρόνο ως μισθό από τον κρατικό προϋπολογισμό, το ποσό των 834.000 ευρώ! Δηλαδή, 770.000 ευρώ λιγότερα το χρόνο από τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενός θεσμού που δεν έχει ούτε στο 1% τις "φανταχτερές" εκδηλώσεις της Ολλανδίας. Ο δε διάδοχος του Θρόνου, πρίγκιπας Βίλλεμ Αλεξάντερ, παίρνει 248.000 ευρώ.

Έτσι, λοιπόν, συνάγεται το συμπέρασμα πως στην Ελλάδα σαφέστατα δεν έχουμε βασιλεία, αφού η δημοκρατία των "κολλητών απ' τα παλιά" είναι πολύ πιό ακριβή σε χρήμα και -δυστυχώς- πολύ πιό ακριβή σε είδος...

Μην μας κατηγορήσετε για "βασιλόφρονες". Απλά αριθμούς παραθέτουμε, για να εξηγήσουμε το απλό γεγονός: οι σημερινοί πολιτικάντηδες (γιατί καμία σχέση δεν έχουν με την πολιτική και ποτέ δεν ασχολήθηκαν με την ουσία, την βαρύτητα και την ευθύνη της) έχουνε γίνει βασιλικότεροι του βασιλέως. Αμφιβάλει κανείς;

Πηγή
read more "Η ακριβότερη "γλάστρα" της Ευρώπης" Διαβάστε περισσότερα...

Τελικά ο Γιώργος είχε δίκιο! Θα τους πάρουν με τις πέτρες!

  • Η περίπτωσή τους θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν πολύ επικίνδυνη για την πατρίδα μας…
  • Το σίγουρο είναι ότι χρειάζονται ψυχίατρο πριν αρχίσουν να ψάχνουν για πρωκτολόγο...
Έρχεται κάποια στιγμή που σηκώνεις ψηλά τα χέρια!
Λές, την ατυχία μου, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Είναι αδύνατον!
Και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι όντως συμβαίνει!
Και δεν ξέρεις, αν πρέπει να γελάσεις ή να θυμώσεις.
Η κατάσταση θα ήταν όντως για γέλια, αν δεν ήταν πολύ επικίνδυνη.
Έβλεπα για παράδειγμα χθές στην τηλεόραση τον πολύ κ. Αντιπρόεδρο επί των Οικονομικών να κάνει δηλώσεις.
Η γλώσσα του σώματος, τα λόγια του, το βλέμμα του, οι κινήσεις του, όλα πρόδιδαν έναν άνθρωπο υπό το κράτος πανικού.
Που μιλάει, για να μιλάει και λέει πράγματα επειδή κάτι πρέπει να ανακοινώσει.
Ο ορισμός του «απόψε αυτοσχεδιάζουμε»!
Όλα στο πόδι…
Δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε εκτενώς τις δηλώσεις του.
Αμφιβάλλω πλέον, αν τις παίρνει κάποιος στα σοβαρά.
Αφού θα έρθει, όπως το συνηθίζει, την άλλη εβδομάδα και θα εξαγγείλει άλλα.
Στέκομαι, μόνο σε ένα τμήμα τους.
Εκεί που ανακοίνωσε ότι …ποινικοποιεί την αποταμίευση!
Εντάξει, το έχουμε ξαναγράψει, ο κ. Βενιζέλος είναι άσχετος περί τα οικονομικά.
Αλλά, είναι δυνατόν να υιοθετεί ως πολιτική κάθε απύθμενη βλακεία που του σερβίρουν, ποιος ξέρει ποιοι μαθητευόμενοι μάγοι;
Να με συμπαθάτε κ. Υπουργέ, αλλά σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα!
Αυτό που προτείνατε είναι μια απίστευτη φαιδρότητα!
Δεν πρόκειται να σταθεί και θα αναγκαστείτε να το πάρετε πίσω.
Έχετε υποπέσει σε πολλές γκάφες, αλλά αυτό είναι άνευ προηγουμένου.
Δεν μπορείτε να υποχρεώνετε τους πολίτες να …καταναλώνουν το 50% τους εισοδήματός τους και να τους επιβάλετε …πρόστιμο, αν δεν το κάνουν!
Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο!
Να κατοχυρώσετε την ….ευρεσιτεχνία!
Όμως, για να μην κουράζεστε και να διασφαλίσετε την απόλυτη επιτυχία του μέτρου, έχω να συνεισφέρω και εγώ με μια ιδέα στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλετε για τη σωτηρία της πατρίδος:
Να φέρετε προς ψήφιση στη Βουλή μια τροπολογία η οποία θα λέει το εξής:
«Από 1ης Οκτωβρίου του 2911 το δημόσιο θα καταβάλλει το 50% των μισθών και συντάξεων σε χρήμα, Το άλλο 50% θα χορηγείται σε …κουπόνια
Έτσι λύνετε το πρόβλημα. Αφ’ ενός εξοικονομείτε το 50% των δαπανών για μισθούς και συντάξεις.
Βεβαιώνεστε ότι όλοι οι πολίτες θα καταναλώνουν το 50% του εισοδήματος τους.
Δεν θα χρειαστεί να προσφεύγετε σε πρόστιμα (αν και υποψιάζομαι ότι το επιθυμείτε εκείνο το 10% του προστίμου).
Τέλος, επειδή το κράτος είναι, ως γνωστόν, συνεπέστατο στις υποχρεώσεις του, δεν θα πληρώσετε ποτέ τους αποδέκτες των κουπονιών, άρα θα κερδίσετε και το άλλο 50%!!!
Τελικά ο Γιώργος είχε δίκιο! Θα τους πάρουν με τις πέτρες!
Καλά, δεν υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος εκεί στο ΠΑΣΟΚ να τους φωνάξει: «Ε, που πας ρε Καραμήτρο
read more "Τελικά ο Γιώργος είχε δίκιο! Θα τους πάρουν με τις πέτρες!" Διαβάστε περισσότερα...