Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι οι ... Βουλευτές !!!


Και με το δίκιο τους !!!
Τόσα χρόνια το έθιμο είναι να στέκονται στα γραφεία τους οι πολίτες μέχρι  να έρθουν σε αυτό κάποια στιγμή οι βουλευτές μας , ναχειροκροτηθούν από τους πολίτες και να "ακούσουν" τα προβλήματα τους ...

Την "ιεροτελεστία" αυτή προσπαθούν να καταργήσουν  ασεβείςΈλληνες πολίτες ...

Παρατηρούμε ότι αντί να χειροκροτούν τους βουλευτές όταν φεύγουν από την βουλή με τις Mercedes , Lexus , BMW κλπ παρατάσσονται και τους γιουχάρουν !!!
Πολύ σωστά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τον αποκλεισμό της κύριας εισόδου της Βουλής το βράδυ της Τρίτης δήλωσε ότι νιώθει εξόχως ταπεινωμένος και εξοργισμένοςως Έλληνας πολίτης...
ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ !!!

Το ίδιο και οι περισσότεροι Έλληνες κ. Αντιπρόεδρε !!!
Νιώθουν τόσο ταπεινωμένοι και εξοργισμένοι όταν ακούν από τουςΞΕΝΟΥΣ να τους κατηγορούν για "τεμπέληδες" , "διεφθαρμένους" , "ανίκανους" κλπ κλπ ώστε όταν ακούν από τα χείλια των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτικών τις ίδιες κατηγορίες ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ...
Αλλά για να επανέλθουμε στην αγανάκτηση και την οργή των πολιτικών μας , σημειώστε ότι χθες το βράδυ βουλευτές που συμμετείχαν σε συνέδριο για τη λαθρομετανάστευση στην Κέρκυρα, στον ιστιοπλοϊκό όμιλο (που αλλού δηλαδή θα έκαναν το συνέδριο ;;; Σε κανένα απλό χώρο ;;;), αναγκάστηκαν «φυγαδεύθούν» με πλωτό σκάφος εξαιτίας συγκέντρωσης αγανακτισμένων πολιτών έξω από το χώρο του συνεδρίου.
Λύση υπάρχει , αρκεί να θέλουν...
Μπορούν για παράδειγμα να κυκλοφορούν με ελικόπτερα αντί λιμουζίνες , (υπάρχουν ορισμένα διθέσια σπόρτ ελικόπτερα με ποικιλία χρωμάτων ), μπορούν ακόμα και να ψηφίσουν στην βουλή ένα νόμο που να απαγορεύει την διαμαρτυρία των πολιτών η να επιτρέπονται συγκεντρώσεις ΜΟΝΟ όταν δηλώνεται ρητά απο τους συμμετέχοντες ότι θα ΖΗΤΩΚΡΑΒΓΑΖΟΥΝ τους πολιτικούς ...
Έτσι θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα.
Να μήν στεναχωριούνται και αυτοι οι καημένοι...
Δεν φτάνει που τους την "λέει" ακόμα και ο κ. Δρούτσας να έχουν και τους ψηφοφόρους τους να τους εκνευρίζουν ;;;
read more "Αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι οι ... Βουλευτές !!!" Διαβάστε περισσότερα...

Δημήτρης Ιατρόπουλος: Σάλπισμα


*Δεν κάνω πια πίσω,
Το στρίβω για εμπρός,
Παντού όπου γυρίσω,
Με σπρώχνει ο καιρός.

*Ανοίγω τη βρύση,
Και τρέχουν φωτιές,
Με έχουν αντλήσει,
Χιλιάδες φορές..

*Δεν έχω άλλο τράτο,
Στο δρόμο θα βγω.
Με πήγαν στον πάτο,
Τους πάω στο γκρεμό!

*Δεν θέλω μνημείο,
Του Άγνωστου Έλληνα.
Μονάχος μου έμεινα,
Αρχαίο αγγείο..

*Οι δήθεν φωστήρες,
Πηδούν στο κρεβάτι μας.
Θα βγούμε για πάρτη μας,
Και τέρμα οι "σωτήρες"..

*Δε γουστάρω κανένα,
Τα όνειρά μου ένα-ένα,
Αριθμούς τάχουν κάνει,
Με τους τηλεφακούς..

*Δε γουστάρω κανένα,
Παρά μόνο Εσένα,
Έλληνά μου που βλέπεις,
Αδελφέ μου που ακούς..

*Μονάχα από Εσένα περιμένω,
Με στίχο αγριεμένο,
Που διόρθωσε ο Θεός..

*Μονάχα από Εσένα περιμένω,
Εσύ είσαι το Τρένο,
Εσύ είσαι κι ο Σταθμός..

*Μονάχα από Εσένα περιμένω
Χαλάω την παρτίδα,
Δεν παίζω, εδώ κι εμπρός!

*Μονάχα από Εσένα, περιμένω,
Εσύ είσαι η Πατρίδα,
Εσύ είσαι τ' ΑΓΡΙΟ ΦΩΣ!



read more "Δημήτρης Ιατρόπουλος: Σάλπισμα" Διαβάστε περισσότερα...

Ούστ! Λαμόγια... Ας τους διώξουμε να τελειώνουμε με την σαπίλα



Ασφαλώς και είναι μεγάλη παράλειψη (όπως μου επισημάνθηκε) να περιγράφεις την «κοινωνικοποίηση» του δήθεν σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ του 1981 με τις κρατικοποιήσεις σοβαρού μέρους (44 εργοστασιακά συγκροτήματα) του ελληνικού βιομηχανικού στερεώματος και να μην αναφέρεσαι στη «σκυτάλη» των κρατικοποιήσεων που παρέλαβαν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Γεράσιμος Αρσένης από τους Κωνσταντίνο Καραμανλή και Παναγή Παπαληγούρα. Την σκυτάλη των κρατικοποιήσεων των ομίλων Ανδρεάδη, Νιάρχου, Ωνάση, και μεγάλου μέρους του ελληνικού ορυκτού πλούτου. Των κρατικοποιήσεων που μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με μια διαφορετική αντίληψη στη σχετική διαπραγμάτευση πάντα σε όφελος του δημοσίου.

(Διαλύστε τους να τελειώνουμε...)

Πράγματι λοιπόν από τότε (εποχή Κ. Καραμανλή - Π. Παπαληγούρα) πρυτάνευε η ανάγκη να βολευτούν στο δημόσιο ορδές κομματικών παρατρεχάμενων όπως και έγινε με το βόλεμα 8-10.000 (σε πρώτη φάση) με τις κρατικοποιήσεις.

Ήταν όλα αυτά που οδήγησαν και τον τότε αντιπρόεδρο του ΣΕΒ Θ. Παπαλεξόπουλο στα περί «σοσιαλμανίας». Αναφορές που δεν έγιναν τυχαία. Είχαν προηγηθεί οι θέσεις του Κ. Καραμανλή για τους βιομήχανους «θα σας ρίξω στα βαθιά και πρέπει να κολυμπήσετε» όπως και ο παρακάτω διάλογος Καραμανλή με τον Γεώργιο Δράκο (ΙΖΟΛΑ):

- Πιστεύω ότι η ελληνική βιομηχανία δεν έχει επιχειρηματίες ποιότητας που μπορεί να βασιστεί ο τόπος.

- Τότε κύριε Πρόεδρε βάλτε μας σε μια βάρκα και ρίξτε μας στην θάλασσα να πνιγούμε. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Στο κάτω–κάτω 200 άνθρωποι είμαστε όλοι κι όλοι. Μικρή ζημιά. Αλλά κύριε Πρόεδρε, μέχρι να φτιάξετε τους καινούργιους, προς Θεού, να μην την πληρώσει η βιομηχανία του τόπου. Η βιομηχανία πρέπει να μείνει.

Ο διάλογος σταμάτησε εκεί.

Ο Καραμανλής χαμογέλασε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο και δεν είπε τίποτε.
Η απάντηση όμως δόθηκε στην πράξη τα επόμενα χρόνια από τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή με την πολιτική Π. Παπαληγούρα και από τον πρωθυπουργό Α. Παπανδρέου με την πολιτική Γερ. Αρσένη.

Επιστρέφοντας στο θέμα θα αναλύσω την παραίνεση του Γ. Δράκου: «κύριε πρόεδρε προσέξτε την βιομηχανία». Πέρα από κάθε αμφιβολία μέχρι την δεκαετία του 1980 η Ελλάδα ήταν και βιομηχανική χώρα. Και μάλιστα ανταγωνιστική. Η Ελλάδα είχε από τότε ισχυρή τσιμεντοβιομηχανία. Τη δεκαετία του 1980 η ελληνική τσιμεντοβιομηχανία είχε προκαλέσει και τη Γαλλία και την Αγγλία, ενώ ήταν στην κορυφή των εκτός Ευρώπης αγορών.

Η ελληνική χαλυβουργία είχε προκαλέσει και την Αγγλία και την Ιταλία. Ορισμένοι μάλιστα συνδέουν τη δολοφονία του Δημήτρη Αγγελόπουλου (Χαλυβουργική) από τους οργανωμένους δολοφόνους με την επιτυχία αυτή. Το ελληνικό νικέλιο πρωταγωνιστούσε για πολλά χρόνια στην Ευρώπη.

Το αλουμίνιο της Ευρώπης στηρίχθηκε για πολλά χρόνια στην ελληνική παραγωγή. Τα ελληνικά καλώδια συναγωνίσθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα ιταλικά και τα γαλλικά και μέσα στην ελληνική αγορά. Η χημική βιομηχανία και ειδικότερα τα λιπάσματα της Ελλάδας είχαν κλείσει για τα καλά τα σύνορά μας στις εισαγωγές.

Τα ελληνικά ναυπηγεία ήταν στα διακεκριμένα της παγκόσμιας ναυτιλίας. Η ελληνική βιομηχανία ειδών (ΙΖΟΛΑ - ΠΙΤΣΟΣ) στάθηκε με δυναμισμό δίπλα στα εισαγόμενα προϊόντα.

Η βιομηχανία ελαστικών της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης (πριν τις στείλουν στην Τουρκία οι συντεχνίες) είχαν καλύψει απόλυτα σχεδόν την ελληνική αγορά. Η αυτοκινητοβιομηχανία (Nissan) στον Βόλο θα κάλυπτε μεγάλο μέρος των αναγκών μας αν δεν την είχαμε πάρει στο κυνήγι για κομματικούς και άλλους... λόγους.

Η ελληνική αμυντική βιομηχανία θα μπορούσε να καλύπτει συνεχώς τις ανάγκες μας αν δεν προτιμούσαμε τις μίζες από τις εισαγωγές. Το ελληνικό ύφασμα τζιν (της Πειραϊκής Πατραϊκής) είχε προκαλέσει την γαλλική βιομηχανία, όπως ακόμη και την κινέζικη τα μεταξωτά υφάσματα της ΒΟΜΒΥΞ.

Τα ελληνικά είδη υγιεινής και τα κεραμικά πλακάκια ισοπέδωναν σε πολλές περιπτώσεις τα ιταλικά. Η ελληνική βιομηχανία παπουτσιού είχε κάτσει στο σβέρκο της Ευρώπης όπως και τα έτοιμα ρούχα. Οι πλαστικοί σωλήνες (κυρίως) -όμιλος Πετζετάκι- αλλά και γενικά η βιομηχανία πλαστικών ήταν ασυναγώνιστη μέχρι να φθάσουμε στα κινέζικα. Στον μεταλλευτικό τομέα τα 4-5 μεγάλα συγκροτήματα της Ελλάδας έκαναν τεράστιους όγκους εξαγωγών.

Η ελληνική χαρτοβιομηχανία (Αθηναϊκή Χαρτοποιία) εξαφάνισε μέσα σε μήνες τις εισαγωγές. Το κονιάκ και τα άλλα προϊόντα ΜΕΤΑΞΑ ήταν πρεσβευτές της ελληνικής βιομηχανίας ποτών. Η φαρμακοβιομηχανία ήταν ανταγωνιστική της ευρωπαϊκής και κάλυπτε το 80% των αναγκών μας. Η ΕΒΓΑ της γειτονιάς μας κράτησε για χρόνια και χρόνια.

Τα βιομηχανικά αυτά συγκροτήματα απασχολούσαν εργάτες κατά χιλιάδες. Οι αριθμοί άρχιζαν πάντα από 1.000 και επάνω.

Είναι λοιπόν μεγάλο λάθος να ξεχνάμε την πραγματική βιομηχανική Ελλάδα που έσβησε ασφαλώς και από νομοτελειακούς λόγους συγκυρίας, εξελίξεων, ανταγωνιστικότητας και μεγάλων ελλείψεων στην υποδομή της. Ελλείψεις ιδίως στην καθετοποίησή της.

Είναι όμως ταυτόχρονα κακό να ξεχνάμε και ότι σπρώχθηκε και βίαια στον αφανισμό γιατί εκτός των άλλων μας ξίνιζε ο Ανδρεάδης, μας ενοχλούσε ο Μποδοσάκης, δεν μας καλοφαινόταν ο Κατσάμπας (που του είχαμε φορτώσει κόσμο και χρεοκοπημένες εταιρείες πριν τον κάνουμε προβληματικό), μας προβλημάτιζε ο Κεφάλας, ο Δράκος, ο Στράτος, ο Αθανασιάδης (δολοφονήθηκε επίσης), ή τα μεγάλα ονόματα πολυεθνικών.

Είναι μεγάλο λάθος να ξεχνάμε ότι για το χατίρι των κρατικών Τραπεζών και συντεχνιών στήθηκε η «φάμπρικα» των προβληματικών του ΟΑΕ με τους διορισμένους «βιομήχανους» που νόμιζαν ότι το φουγάρο είναι πολυκατοικία... αλλά ήξεραν να καλοκάθονται στις κρατικές αμαξάρες και στα Βόρεια προάστια με τα 3 τρισ. δραχμών των φορολογουμένων.

Έτσι η χώρα αποβιομηχανίσθηκε μια ώρα νωρίτερα.

Είναι μεγάλο λάθος να ξεχνάμε ότι η αξιολογότατη τότε ΕΤΒΑ με τα πολλά ικανότατα στελέχη της βούλιαξε μαζί με τα ναυπηγεία που την υποχρέωσαν να αγοράσει γιατί το απαίτησαν οι κομματικοί συνδικαλιστές.

Είναι λάθος να ξεχνάμε ότι τα χρέη των τότε προβληματικών δεν ήταν λόγος για να ξηλωθεί τόσο γρήγορα η ελληνική βιομηχανία.

Είναι, τέλος, λάθος να ξεχνάμε ότι και σήμερα τα ίδια χρέη έχουν δεκάδες ιδιωτικές επιχειρήσεις που αποτελούν την νέα γενιά προβληματικών.

Συνεπώς το ερώτημα τότε και τώρα είναι τι κάνουμε.

Τους διαλύουμε και τελειώνουμε ή τα κρατικοποιούμε πάλι.
ΦΟΙΒΟΣ
read more "Ούστ! Λαμόγια... Ας τους διώξουμε να τελειώνουμε με την σαπίλα" Διαβάστε περισσότερα...

Δολοφονούν τη χώρα και νομίζουν ότι θα την βγάλουν καθαρή! Γελιούνται...


Το ωραίο Giorgo μοιράζει λεφτά
(τα δικά μας στους δικούς του...)
Ήταν o Ry Cooder πραγματικά τόσο αποσβολωμένος καθώς κοίταζε παρέα με τον υπόλοιπο λογικό κόσμο τη δημιουργία της φούσκας των ακινήτων που απειλούσε να φέρει τη συντριβή σε όλη τη Δυτική (την βασιζομένη στο χρέος) οικονομία... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ήταν κάτι που πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να προβλέψουμε.

Επίσης ότι αυτό πραγματικά θα ήταν και το έναυσμα για τις ρευστοποιήσεις που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα.

Το ΜΠΟΥΜ του 1929 μήπως και το γνωρίζετε αγαπητοί μου φίλοι, αλλά κυρίως την καταστροφική κατάληξη του;

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ . ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ.

ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙΤΕ.

Ή μήπως ήταν κάτι που, γίνεται «επίτηδες τυχαία";

Και αν ναι, γιατί;

Μερικές εταιρίες στην Wall Street διαχειριστές των hedge funds σημειώνουν κέρδη κοντά στο 1 δις δολάρια το χρόνο, ενώ ο αριθμός των αστέγων, συμπεριλαμβανομένων των βετεράνων του πολέμου, πλησιάζει προς το ένα εκατομμύριο.

ΕΔΩ: "Οι οικονομολόγοι συμφωνούν ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από την κρίση της, χωρίς την αναδιάρθρωση του χρέους. Για να καταστεί και πάλι ανταγωνιστική, η χώρα θα πρέπει να μειώσουν τις τιμές και τους μισθούς κατά 20 έως 30 τοις εκατό », λέει ο πρόεδρος του Sin Ifo.
"Αυτό στη θεωρία, γιατί στην πράξη οδηγεί στο χείλος του εμφυλίου πολέμου"
ORAIO GIORGO

Η λεηλασία της Ελλάδας από την ΕΚΤ, η ΕΕ και οι ιδιωτικές τράπεζες ισχυρίζονται ότι η πώληση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά της αυξανόμενης πολιτικής αναταραχής, με ανόητες δικαιολογίες του τύπου όπως "τα κόμματα της αντιπολίτευσης αρνούνται να υποστηρίξουν τα μέτρα της "λιτότητας" που απαιτούνται από την ΕΚΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση".

Το κυβερνητικό ξεπούλημα σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τράπεζες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών και άλλες επιχειρήσεις θα μπορούσε να επιβλέπεται από την ΕΚΤ και των υπαλλήλων της ΕΕ στα νέα επίπεδα οικονομικής λεηλασίας αυτού του είδους , που εμφανίστηκε τελευταία στην Ευρώπη, συμφωνως με τους Gauleiters της ναζιστικής Γερμανίας, και ήδη τέθηκε ως κατοχική κυβέρνηση επί των κατακτημένων χωρών ώστε να απομακρύνονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία τους , με τη βία (Gauleiter ήταν ο ηγέτης κόμματος του περιφερειακού υποκαταστήματος του NSDAP (περισσότερο γνωστό ως το Ναζιστικό Κόμμα). Από τότε έχει γίνει ένας όρος που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί ειδικά ένα επιρρεπή στην δικτατορική χρήση πολίτικης ή γραφειοκρατικής εξουσίας).

Ξυπνήστε πατριώτες σήμερα αυτό ακριβώς αρχίζει και ΤΟΥΣ προσφέρει ο εφιάλτης ο ΓΑΠας.

Σήμερα την κρατική σας περιουσία έναντι ενός πινακίου φακής, αύριο το υποθηκευμένο εξ αιτίας της άγριας φορολόγησης σπιτάκι σας, έναντι ενός πιάτου «φασουλαδας».

Αλλά και η ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού κλάδου με αμοιβαία κατανόηση έχει εγκαταλειφθεί από την κυβέρνηση, καθώς και κάθε πολιτική αντίδραση στον στραγγαλισμό των τοκογλυφικών επιτοκίων.

Μα τι λεμε τώρα, αφού αυτός έφερε τα πράγματα εδώ που τα ήθελε...!

ORAIO GIORGO

Το γεγονός ότι οι τραπεζίτες ελέγχουν πλέον το σύνολο των εθνικών νομισματικών συστημάτων, σύμφωνα με τη νομοθεσία όπου τα χρήματα εισάγονται μόνο μέσω του δανεισμού με επιτόκιο, έχει οδηγήσει σε μια πυραμίδα μαζικού χρέους, που ταλαντεύεται σε εκείνη την συγκεκριμένη συχνότητα του αποσυντονισμού ώστε η ακολουθουμένη κατάρρευση να καταφέρει τελικά να εξαφανίσει τον όποιο ανθρώπινο πολιτισμό.

Αυτό το "μονεταριστικό" σύστημα ήταν και η πρωτοπορία των μελών της οικογένειας Rockefeller και των χρηματοδοτούμενων από αυτήν οικονομολόγων του Πανεπιστημίου του Σικάγου.
Οπότε ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ .
Το ευαίσθητο σημείο είναι ότι, όταν η πυραμίδα κατεβαίνει και ο κάθε λαός , κράτος , φορολογούμενος πολίτης πτωχεύει , ενώ οι τράπεζες που έχουν δημιουργήσει τα χρήματα "εκ του μηδενός", θα είναι τότε σε θέση να αξιοποιήσουν (χα,χα,χα,) ( ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ) πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία μας εκποιημένα για ΕΛΑΧΙΣΤΑ λεπτά του ΕΥΡΩ , καθώς η σπείρα των ΕΚΤ/ΔΝΤ ετοιμάζεται ήδη να το κάνει με τις επιχειρήσεις που ανήκουν στο ελληνικό έθνος

Είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι."...
ORAIO GIORGO

Η ΑΥΞΗΣΗ των ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, με βάση φουσκωμένα εκτιμήσεις της γης , έχουν αναγκάσει εκατομμύρια άτομα μεσαίου εισοδήματος και ηλικιωμένους ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ τα σπίτια τους. (Η.Π.Α.)

ΕΝΩ ΕΔΩ ΗΔΗ έχουμε τον ΓΑΠα που κάθε εξάμηνο ΑΥΞΑΝΕΙ τις αντικειμενικές αξίες και κάθε επτάμηνο ΜΕΙΩΝΕΙ τους μισθούς, κάθε οκτάμηνο να στέλνει στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και κάθε εννεάμηνο κάνει το ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ του ΜΑΚΑΡΙΤΗ του Έλληνα (κι αυτό με ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ), ενώ με τα αυξημένα εκκαθαριστικά που πρόκειται να πληρώσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ χρηματοδοτεί με 400 ευρώ μηνιαίως τον κάθε γέρο ΑΛΒΑΝΟ ο οποίος επέλεξε να δήλωση μια διεύθυνση κατοικίας στην χώρα μας.
Διεύθυνση την οποία φυσικά δεν μπορεί να την αμφισβητήσει ούτε ο πραγματικός ένοικος του σπιτιού, εφ όσον η εφορία θα του απαντήσει ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα του λαθρομετανάστη.

ORAIO GIORGO πατριώτη GIORGO


Σήμερα, με μια ύφεση που έχει προ πολλού αρχίσει, από την άλλη μεριά η αύξηση των φόρων όλα και μεγεθύνεται , ακόμη και για μεσαία εισοδήματα.

Οι τιμές της βενζίνης εκτοξεύονται ακόμη στα ύψη και εταιρείες όπως χχχχχχχχχχχ καταγράφουν ρεκόρ κερδών.

Άλλες τιμές των αγαθών αυξάνονται σταθερά, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των τροφίμων, καθώς πλέον ορισμένες χώρες αρχίζουν να έχουν την εμπειρία του να ζουν κάτω από συνθήκες σχεδόν πείνας.

Περίπου τα 40 με 50 και βαλε εκατομμύρια είναι οι άνθρωποι στην Αμερική οι οποίοι επίσημα έχουν χαρακτηρισθεί ως "επισιτιστικά ανασφαλείς". Ο δε ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ και των ορυκτών πόρων έχει αφαιρέσει πολλά από αυτά που ήταν διαθέσιμα από το δημόσιο ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, και μαζί με την απελευθέρωση της παραγωγής ενέργειας έχει οδηγήσει σε τεράστια αύξηση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας . Μόνο για ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ των ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΝΤΩΝ τοπικών "ΕΥΔΑΠ" η αύξηση ανήλθε στο οκτακόσια τοις εκατό (800%)!!!


ΟΜΩΣ στην ελευθερη Ελλάδα του διαδικτύου , κάποιοι αντιστέκονται πληροφορώντας μας... “Πουλήστε ΔΕΗ, ΟΤΕ, Τ.Τ, λιμάνια, ΟΠΑΠ” απαίτησαν οι τροικάνοι. Και να μιλάγαμε για ζημιογόνες εταιρείες που επιβαρύνουν τα δημόσια οικονομικά να επικροτήσουμε, να μπούμε και μπροστά στην προσπάθεια. Μιλάμε, όμως, για τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις που έχει αυτή η χώρα. Μιλάμε για τα φιλέτα της Ελλάδας που πλέον θα περάσουν στα χέρια, σίγουρα ξένων, μετά το ευρύ σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που ανακοίνωσε χθες, όχι η κυβέρνηση, αλλά η τρόικα. Το ποσό των 50 δισ. ευρώ έχουν υπολογίσει από το πακέτο πώλησης των κρατικών εταιρειών. Κάνοντας το χατίρι ξένων και ελληνικών συμφερόντων που θέλουν να πατήσουν πόδι σε ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, τυχερά παιχνίδια και τράπεζες, οι τροικάνοι άνοιξαν τα χαρτιά τους...

ORAIO GIORGO

Σε όλο τον κόσμο, λόγω της πίεσης από τη "συναίνεση της Ουάσινγκτον", η τοπική αυτάρκεια τροφίμων έχει αντικατασταθεί από την αύξηση των καλλιεργειών κυρίως για εξαγωγή.

Και με τον αισχρό όρο πράσινη οικονομία και πράσινη καλλιέργεια που σκοπιμως εδόθη για να θεωρηθεί από τους αδαείς ως ταυτόσημη προς την οικολογία, την GREEN PEACE κ.λ.π.

Ένα τεράστιο καλλιεργήσιμο κομμάτι γης του πλανήτη μας παρεδόθη στην πυρά και φυσικά με ανθρώπινες απώλειες πάντα ώστε να απηυδήσει ο γηγενής πληθυσμός και "να τον σιχαθεί τον τοπο του" ο οποίος απεδόθη από τους αχρείους ηγέτες σε άλλους αχρείους επιχειρηματίες προς παραγωγή βιοκαυσιμων .

Να πεινάσει δηλαδή ο αυτόχθων πληθυσμός για να βάζει βιο-βενζινη στην κουρσάρα του το κάθε είδους λαμογιο .

Θέλουν τεχνητές ελλείψεις του πετρελαίου και των τροφίμων. Θέλουν τους ΓΑΠΕΣ να καταστρέφουν τα χωράφια και να αντικαθιστούν τις σοδειές των τροφίμων με ανόητα βιοκαυσιμα, γιατί θέλουν την μία χώρα μετά την άλλη να ωθούνται προς ένα ατελείωτο στροβίλισμα στην δύνη του χρέους. Θέλουν το σύστημα Ponzi bailout, θέλουν να μεταφερθεί σε αυτούς ο πλούτος των μεσαίων τάξεων...

Θέλουν ΔΙΟΔΙΑ , θέλουν να ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ της Ελλάδος από την πρόσβαση μέσω οδικού δικτύου, για προσεχή εκμετάλλευσή των, θέλουν να ερημώσουν και να μεταφερθούν αλλού οι πόλεις και τα χωριά που έβαλαν στο μάτι, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ .
Αμερικανάκι το γκιώργκο.

ORAIO GIORGO



Καθώς δε δημιουργία ενός ολοκληρωτικού συστήματος επιτήρησης στο σπίτι μας, σύμφωνα με το οποίο η ιδιωτική δραστηριότητα των πολιτών θα κατασκοπεύεται από επάνω και θα παρακολουθείται από την τεχνολογία και τα συστήματα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή υπό τον τίτλο "Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας", εχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούνται εμφυτεύματα μικροτσίπ στον άνθρωπο με σκοπό την παρακολούθηση του.

Και πάντα οι αθεόφοβοι θα βρίσκουν μια κάποια δικαιολογία ως προς την κοινωνική ανάγκη και χρησιμότητα του κάθε λογής αθλίου εφευρήματος τους.

Ήδη αρκετές κρετίνες μητέρες στην πατρίδα της φυλετικής πολτοποίηση τις ΗΠΑ, έχουν εμφυτευσει μικροτσίπ στα παιδιά τους.


ΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ υπό άκρα μυστικότητα, τα ΜΜΕ σκοπό έχουν να δείχνουν το βρακί της τάδε αποκρύπτοντας την ψηφιακή φυλάκιση, τον έλεγχο και την συνεχή παρακολούθηση που θα υποστεί ο κάθε νέος κάτοχος της κάρτας του πολίτη.
Μονό κάποιες χιλιάδες από το πλήρωμα της εκκλησίας αντιδρούν, τους οποίους και δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν γραφικούς οι υπόλοιποι, οι ανόητοι που θεωρούν ως μόδα το να «εκτίθενται», εκπαιδευμένοι πολύ καλά ως φαίνεται από τα καινούργια τηλεοπτικά σκουπίδια . Και οι κάρτες (ΧΑΦΙΕΔΕΣ) πάνε και έρχονται ΜΙΑ για έκπτωση φόρου ΑΛΛΕΣ για έκπτωση ζωής.

ORAIO GIORGO

"Έχω σαφώς συνειδητοποιήσει πως η διαβίωση στην Ελλάδα καθίσταται πολύ δύσκολη για τους πολίτες της", με την εφαρμογή των μέτρων λιτότητας, δήλωσε ο Steffen Bilger, μέλος του κυβερνώντος κόμματος της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ (CDU), συνάδελφός του, Juergen Klimke είπε ότι βρήκε την Αθήνα "σε μια άθλια κατάσταση", προσθέτοντας ότι αυτό ήταν "το χειρότερο ταξίδι μου στην Ελλάδα".

Και ο Kai Gehring, μέλος της Ομάδας των Πρασίνων της αντιπολίτευσης του οποίου το κόμμα τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, πρόσθεσε "Νομίζω ότι θα ήταν αδύνατο να ισχύουν και νέες μεταρρυθμίσεις" επιπλέον αυτών.

«Η Ελλάδα έχει ζητήσει πραγματικά πολλά από τους πολίτες της, "η δε Γερμανίδα οικονομολόγος Hans Werner Sinn έχει πει ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει εμφύλιο πόλεμο, λόγω των πολιτικών της ΕΕ και της ΕΚΤ (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας).

Το σχέδιο της ΕΚΤ για ένα πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα δεν θα λύσει το πρόβλημα του χρέους, σύμφωνα με δηλώσεις στους Financial Times.

Και Τώρα Πάμε

“ΕΔΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ” .



Εδώ Σύνταγμα και άνεργοι έλληνες, έλληνες δίχως καμία προοπτική πλεον, έλληνες δίχως κόμματα, άλλωστε τα κόμματα ήταν αυτά που δημιούργησαν την κρίση και το χρέος μαζί με τα άλλα της αριστεράς, που έχουν ανά πάσα στιγμή, έτοιμη να τους κολλήσουν κατακούτελα την ρετσινιά του "ρατσιστή", ώστε να μην αντιδρούν μέχρι και την στιγμή που όλες οι εργασίες περιέλθουν στους αλλοδαπούς τότε που οι περισσότεροι έλληνες θα μείνουν άνεργοι (και τα παιδία τους θα έχουν την ίδια μοίρα, εφόσον τα σχολειά έχουν πατικώσει με παιδιά λαθρομεταναστών, οπότε στο μέλλον μάλλον καταρρίπτεται και ο μύθος ότι οι λαθρομετανάστες οι καημένοι είναι εδώ για να κάνουν τις κατώτερες δουλείες που δεν κάνουν οι έλληνες).



ΣΥΝΕΠΩΣ ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Και γιατί να είναι άραγε, όταν τα τρία κεντροδεξιά κόμματα προχθές στην βουλή ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ Συναίνεσαν αλά Ελληνικά...;

Απορρίφθηκε στις 28 Μαΐου, από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση για την σύσταση«Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Λογιστικό Έλεγχο του Δημοσίου Χρέους», προκειμένου να νη μάθει ποτέ ο Ελληνικός Λαός πώς δημιουργήθηκε αυτό και ποιο μέρος του είναι παράνομο και επαχθές.

Η Συναίνεση επί τέλους επετεύχθη! οπότε ας μην περιμένουμε πλέον ότι το ελληνικό χρέος θα γίνει αποδεκτό, ως «επαχθές χρέος», συνεπώς και ως μη πληρωτέο...

Ε, Όπως Καλά Καταλαβαίνετε, πάει περίπατο το δεν πληρώνω.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΤΟ «ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ » ΤΟ «ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ» ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. "ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ" ΕΙΠΑΝ.

Μπορεί μήπως κάποιος να τους πει ότι "ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ", όπως αρμόζει στο κράτος δικαίου;

ORAIO GIORGO ORAIO KAI ΤΑ ALLΑ PΕNTIA... BRAVO PRODOTES...!

HEIL GAP (or mind the GAP)
read more "Δολοφονούν τη χώρα και νομίζουν ότι θα την βγάλουν καθαρή! Γελιούνται..." Διαβάστε περισσότερα...

Εάν ενοχλούνται που τους μουντζώνουμε, εμείς τι πρέπει να πούμε που μας ξεπουλάνε;



Πατέρες και Μητέρες του Έθνους,

σας ενοχλούν τα φάσκελα των αγανακτισμένων, και δεν σας θίγει το διαρκές στραπατσάρισμα της προσωπικότητας και του αξιώματός σας από τις αυλές των αρχηγών σας;

Σας θίγουν τα συνθήματα, που κραυγάζουν οι απελπισμένοι, οι απολυμένοι, οι χρεωμένοι, οι άνεργοι, οι δουλοπάροικοι των ευέλικτων εργασιακών σχέσεων, οι ελεύθεροι πολιορκημένοι, τα θύματα των νεοβάρβαρων εισβολέων, οι απεγνωσμένοι νέοι, τα εξουθενωμένα «περήφανα γηρατειά», και δεν σας προσβάλλουν οι απαιτήσεις και η συμπεριφορά των πραιτωριανών των διεθνών κερδοσκοπικών οργανισμών;

Σας θυμώνει η οργή των Ελλήνων, των συμπατριωτών σας, που σας εμπιστεύτηκαν τις ψήφους, τις ελπίδες, τα όνειρα, τα σώματα και τις ψυχές τους, και δεν σας τρομάζει η συντελούμενη υποδούλωση; - συντελούμενη με τη δική σας ανοχή ἤ, το φρικωδέστερο, συνενοχή;

Πατέρες και Μητέρες του Έθνους,
διαβάστε, έστω μια φορά, ολόκληρο το Σύνταγμα που ορκιστήκατε να υπηρετείτε. Θα διαπιστώσετε πως αυτά που σας ενοχλούν, σας θίγουν και σας θυμώνουν, απορρέουν από το Σύνταγμα.
Αποτελούν όχι απλώς δικαιώματα, αλλά κρίσιμες εθνικές υποχρεώσεις των συμπολιτών σας.
Γι αυτό αφήστε την αγανάκτηση των πολιτών να σας απελευθερώσει από την ηγεμονία του αρχηγού, από τις αγκυλώσεις του κόμματος, από τις πιέσεις των εξωθεσμικών παραγόντων, από τις πονηρίες των διαπλεκόμενων «μέσων ενημέρωσης», από τις υποδείξεις των πρόθυμων «συμμάχων», από τα συμφέροντα που χρόνια τώρα μαγαρίζουν τη δημοκρατία μας.
--Αφήστε στην οργή του κόσμου να ξεπλύνει τη ντροπή της παρατεταμένης σιωπής σας.
Κι όσοι εξακολουθείτε να νοιώθετε, έστω στο βάθος, πως είστε σάρκα από τη σάρκα αυτού του Λαού, αποτινάξτε τα «προνόμιά» σας, γυρίστε την πλάτη στην Κίρκη της (όποιας) εξουσίας, ζητήστε συγχώρεση από τους συμπατριώτες σας, και βγείτε απ’ τη φυλακή σας – βγείτε στο Λαό, κι αγωνιστείτε μαζί με το Λαό για το Λαό.
Όχι για να τα φάμε μαζί, αλλά για να πεινάσουμε, αν χρειαστεί, μαζί, και να πεθάνουμε, αν χρειαστεί, μαζί! Γιατί μόνον έτσι θ’ αναστηθούμε μαζί!
Πατέρες και Μητέρες του Έθνους,

Ελάτε! Ο Λαός, όπως κι ο Θεός, ακόμη συγχωρεί! Ελάτε, όσοι μπορείτε κι όσοι αντέχετε.
Όσοι δεν αντέχετε ἤ δεν τολμάτε, μείνετε να ψηφίσετε ό,τι σας διατάξουν, μείνετε να καταπιείτε ό,τι σας σερβίρουν.

Μείνετε να απολαύσετε την ευαρέσκεια του αρχηγού και των εντολέων του. Μείνετε, και θα μένετε κλεισμένοι εκεί. Ισοβίως (και «όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια»).

Γιατί έξω, στην ελεύθερη πλατεία, θα κυριαρχεί η Οργή του Λαού. «Φοβερόν γαρ το εμπεσείν εις χείρας Λαού ζώντος».

οπωπητήρ


read more "Εάν ενοχλούνται που τους μουντζώνουμε, εμείς τι πρέπει να πούμε που μας ξεπουλάνε;" Διαβάστε περισσότερα...