Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..


Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..


read more "Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.." Διαβάστε περισσότερα...

.Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ....


Μανώλης Καντάρης. Σφαγιασθής από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες - ζώα.
- Βορειοαφρικανοί οι δράστες όπως δείχνει το βίντεο του φόνου από κάμερα κλειστού κυκλώματος διπλανής επιχείρησης του τόπου του εγκλήματος,
Η επίθεση δεν κράτησε πολύ. Λίγα δευτερόλεπτα. Τόσα χρειάστηκαν για να ξεψυχήσει αβοήθητος ο 44χρονος Μανώλης .
Οι εικόνες που έχουν και επεξεργάζονται οι αστυνομικοί δείχνουν τον 44χρονο να προχωράει αμέριμνος κρατώντας την τσάντα που περιείχε την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε τις χαρούμενες στιγμές της γέννησης της κόρης του. Του τέταρτου παιδιού του.
Ξαφνικά στο "κάδρο" εμφανίζονται τρεις ακόμη άνδρες. Πέφτουν πάνω του και ενώ οι δύο προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν ο τρίτος αρχίζει να τραβάει την τσάντα.
Ο 44χρονος προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Και τότε δέχεται το πρώτο χτύπημα με μαχαίρι από πίσω.
Δυστυχώς όμως αντιστέκεται κι άλλο και οι δράστες χωρίς κανέναν δισταγμό τον χτυπούν άλλες δυο φορές με το μαχαίρι στο σώμα και το λαιμό.
Ο άτυχος άνδρας εγκαταλείπει τη μάχη, αιμόφυρτος στηρίζεται σε ένα αυτοκίνητο με κουκούλα που είναι πλάι, οι δράστες σαν να μην έχει συμβεί τίποτε αρπάζουν την τσάντα και φεύγουν.
read more ".Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ...." Διαβάστε περισσότερα...

ΤΑ ΜΑΤ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ. μεγάλος μαλάκας...διαβάστε άρθρο στην εφημερίδα..


Τα ΜΑΤ υπάρχουν για να προστατεύουν ανθέλληνες και λαθρομετανάστες. 
Όμως, όταν θα έρθει η ώρα που ακόμη και οι ματατζήδες δεν θα υπακούν σε εντολές κάποιοι θα λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό.
read more "ΤΑ ΜΑΤ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ. μεγάλος μαλάκας...διαβάστε άρθρο στην εφημερίδα.." Διαβάστε περισσότερα...

Τελικά ήταν ξεκαθάρισμα η χθεσινή δολοφονία λαθρομετανάστη...Σεσημασμένος κακοποιός το θύμα


Για σεσημασμένο κακοποιό κάνουν λόγο σήμερα αξιωματικοί της ασφάλειας αναφερόμενοι στον 21χρονο μετανάστη από το Μπαγκλαντές
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο που είχε “φάκελο” για ναρκωτικά. Παράλληλα...
από κάποιες πηγές τονίζεται ο τρόπος δράσης των δολοφόνων που έκαναν το “μαφιόζικο” χτύπημα και που από την πρώτη στιγμή, λένε, παρέπεμπε σε ξεκαθάρισμα.

Οι δυο δράστες πλησίασαν με μηχανή το θύμα στη Στρατηγού Καλλάρη στα κάτω Πατήσια, ο ένας κατέβηκε του κάρφωσε το μαχαίρι πάνω από πέντε φορές και στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκε μαζί με το συνεργό του.
read more "Τελικά ήταν ξεκαθάρισμα η χθεσινή δολοφονία λαθρομετανάστη...Σεσημασμένος κακοποιός το θύμα" Διαβάστε περισσότερα...

ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Τις τελευταίες ημέρες, τα περισσότερα κανάλια και εφημερίδες που στηρίζουν (ακόμη) την εθνοσωτήριο κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, θυμήθηκαν την λέξη πογκρόμ.  Την επιστράτευσαν σκοπίμως και σε πείσμα τόσο της έννοιας της λέξης, όσο και της αλήθειας, για να περιγράψουν την επίθεση μιας μικρής ομάδας πολιτών εναντίον ορισμένων μεταναστών, με αφορμή  την δολοφονία του έλληνα πολίτηΜανώλη Καντάρη στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου 57, από αλλοδαπούς. 
Ας θυμηθούμε όμως τι σημαίνει πογκρόμ : Πογκρόμ (από τη ρωσική λέξη погром(πογκρόμ), από το ρήμα "громить" (γκρομίτ) που σημαίνει «συντρίβω») είναι μια μαζική και οργανωμένη βίαιη επίθεση εναντίον κάποιας συγκεκριμένης εθνικής, θρησκευτικής ή άλλης ομάδας, με ταυτόχρονη καταστροφή του περιβάλλοντός τους (σπίτια, επιχειρήσεις, θρησκευτικοί χώροι, κοκ). (Βικιπαίδεια)
Τώρα τι σχέση έχουν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με πογκρόμ, μόνον η ανυπαρξία συνειδήσεως ἤ η έλλειψη στοιχειωδών γνώσεων ἤ και τα δύο, μπορούν να εξηγήσουν στην συμπεριφορά των πάσης φύσεως δημοσιογραφούντων Ηρακλειδέων του παπανδρεϊκού μνημονίου. Με πέννα και γλώσσα πασπαλισμένες από την κυβερνητική χρυσόσκονη, προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι εκτός από την χρεωκοπία της χώρας ευθύνονται και για την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους αλλοδαπούς.  
Οι ημέρες και τα έργα των σαπροφύτων της δημοσιογραφίας είναι γνωστά. Η αγωνία τους για επιβίωση μεγάλη. Η ανεντιμότητά τους μεγαλύτερη. Η δε βλακεία τους απύθμενη. Θα φταίω μετά αν πώ ότι τους χρειάζεται ένα γερό πογκρόμ, έτσι για να νοιώσουν και στο πετσί τους τι πραγματικά σημαίνει η λέξη αυτή. 
Α.Α.
http://filotimia.blogspot.com/
read more "ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" Διαβάστε περισσότερα...

Τίτλοι τέλους για τη Σένγκεν-Κλείνουν τα εθνικά σύνορα της Ευρώπης



Υπέρ της προσωρινής άρσης της Συνθήκης του Σένγκεν ετάχθησαν χθες με ευρεία συναίνεση οι υπουργοί Εσωτερικών των χωρών-μελών της ΕΕ, στη σύνοδο που πραγματοποίησαν σε περίπτωση απότομης και μεγάλης αύξησης κύματος μεταναστών προς της Ευρώπη καθώς και σε περίπτωση που μια χώρα-μέλος της Ε.Ε. αδυνατεί να ελέγξει τα σύνορά της με χώρες που δεν ανήκουν στην Ε.Ε.
Συγκεκριμένα οι 15 εκ των 27 υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε. υποστήριξαν τη συγκεκριμένη πρόταση. Ανάμεσά τους και η Γαλλία και η Ιταλία.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές της Ε.Ε. που διατηρούν την ανωνυμία τους, η Κύπρος ήταν η μόνη χώρα που εξέφρασε σαφώς την αντίθεσή της, ενώ το Βέλγιο, η Ισπανία και η Μάλτα εξέφρασαν επιφυλάξεις.
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, υπεραμύνθηκε της Συνθήκης του Σένγκεν τονίζοντας ότι «η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών είναι ένα αγαθό που δεν μπορούμε να θυσιάσουμε για εσωτερικούς πολιτικούς λόγους».
Η Δανία, η οποία προχτές δήλωσε ότι θα ξεκινήσει, το συντομότερο δυνατόν, ελέγχους στα μεθοριακά της περάσματα, προκαλώντας αντιδράσεις, υποχώρησε λέγοντας ότι δεν επιθυμεί να παραβιάσει τη Συνθήκη του Σένγκεν επισημαίνοντας ότι δεν επιδιώκει να επανεισαγάγει τους ελέγχους διαβατηρίων, αλλά ενισχυμένους τελωνειακούς ελέγχους με απώτερο σκοπό την πάταξη της εγκληματικότητας.
Στις 24 Ιουνίου η τελική απόφαση
Η πρόταση της συνόδου θα συζητηθεί και στις 24 Ιουνίου, ημέρα λήψης αποφάσεων. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, επεσήμανε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει κάθε πρόταση που ενισχύει τη Συνθήκη του Σένγκεν, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα τα οποία θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των κρατών-μελών για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε.
Ο Ούγγρος υπουργός Εσωτερικών Σαντόρ Πίντερ, ο οποίος προεδρεύει της Ε.Ε, δήλωσε ότι καθένας εκ των 27 υπουργών ήταν σαφής ως προς την άποψή του ότι η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών αποτελεί ένα από τα μείζονα επιτεύγματα της Ε.Ε., το οποίο θα πρέπει να διαφυλαχθεί.
Και η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Σεσίλια Μάλμστρομ, διαβεβαίωσε ότι «υπήρχε ομοφωνία ότι η Συνθήκη του Σένγκεν είναι κάτι που πρέπει να υπερασπιστούμε», προσθέτοντας όμως ότι χρειάζεται μεγαλύτερη σαφήνεια ως προς τους σχετικούς κανόνες και τις διαδικασίες, ώστε να αποφεύγονται οι μονομερείς και μη συντονισμένες αποφάσεις από χώρες-μέλη, αναφερόμενη στη Δανία.
Στη Δανία αναφέρθηκε και ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο οποίος σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, δήλωσε ότι οι Δανοί θα πρέπει να πάψουν να διαμαρτύρονται γιατί θα υποχρεωθούν να χρησιμοποιούν βίζα όταν ταξιδεύουν εντός της Ζώνης Σένγκεν.

Πηγή
Σχόλιο ιστολογίου: Μόλις ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουν οι βόρειες χώρες την ευθύνη (δηλαδή να βάλουν το χέρι στην τσέπη) για το πρόβλημα που δημιούργησε ο "ανθρωπισμός" τους, άρχισαν να σκέφτονται να καταργήσουν τη συνθήκη Σένγκεν!!! Αφού προστάτευσαν τις κοινωνίες των βόρειων ευρωπαϊκών κρατών, από την λαίλαπα των λαθρομεταναστών, τώρα κλείνουν τα σύνορά τους και παύουν την ελεύθερη μετακίνηση των ευρωπαίων πολιτών!!! Μόνο, που με τον τρόπο αυτό λύνουν και πάλι το δικό τους πρόβλημα και τοποθετούν ωρολογιακό μηχανισμό στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου, αφού είναι δεδομένο πως είναι θέμα χρόνου να υπάρξει κοινωνική αιματηρή έκρηξη στις χώρες αυτές, που μετατρέπονται σε ανοιχτές φυλακές, ελέω της αθλιότητας των κατά τα άλλα αντιρατσιστών ευρωπαίων πολιτών και πολιτικών...
Μήπως, θα πρέπει άμεσα να αρχίσουμε να στέλνουμε με κάθε μέσο τους νεο-έλληνες (λαθρομετανάστες) μαζί με τις διάφορες ΜΚΟ, στις χώρες του ευρωπαϊκού βορρά; Μήπως θα πρέπει άμεσα να τους στείλουμε τα δικά μας ανθρωπιστικά δώρα; Αν δεν το κάνουμε, όχι μόνο η πατρίδα μας θα μεταβληθεί σε κολαστήρια ψυχών, αλλά δεδομένης και της οικονομικής κρίσης (και της επερχόμενης πείνας) θα υπάρξει μεγάλη σύγκρουση μεταξύ ιθαγενών και λαθρομεταναστών. Ας τους στείλουμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα των πολιτικών που θέλησαν να δημιουργήσουν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. Ας γίνουν οι δικές τους χώρες σκουπιδότοποι ανθρώπων, και ας υποφέρουν οι δικές τους κοινωνίες (οι οποίες ευημερούν) τα αποτελέσματα των πολιτικών αποφάσεων των βορειο-ευρωπαίων ηγετών...
read more "Τίτλοι τέλους για τη Σένγκεν-Κλείνουν τα εθνικά σύνορα της Ευρώπης" Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοί θέλουν να γίνει η Ελλάδα Ρουάντα;


Διαβάζουμε στο Έθνος: «Σοκ και δέος στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η εκτός ορίων κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς η πρωτοφανής ρατσιστική βία, σε συνδυασμό με την άνευ προηγουμένου αστυνομική αυθαιρεσία, πυροδοτούν καταστάσεις μέχρι σήμερα άγνωστες στους πολίτες.»
Κάποιοι επιλέγουν να «ανεβάσουν» το θέμα της βίας. Σκοπός, η αλλαγή ατζέντας; Θα δείξει…
Στο μεταξύ, δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι η άλωση του κέντρου από ακραίες ομάδες μεγαλώνει τον φόβο των πολιτών, μειώνει τις επιδιώξεις τους, τους αποτρέπει από το να κατέβουν να διαδηλώσουν ειρηνικά.
Χωρίς μαζικές αντιδράσεις και διεκδικήσεις, δεν γίνεται ευκολότερη η εφαρμογή του Μνημονίου;
Η επιβίωση προηγείται της διαβίωσης. Ανεξάρτητα από θεωρίες συνωμοσίας, όταν την ίδια μέρα συμβαίνουν ταυτόχρονα ένα φρικιαστικό, αναίτιο έγκλημα και λίγες ώρες αργότερα εγκληματικά χτυπήματα αστυνομικών εναντίον διαδηλωτών, πόσοι είναι αυτοί που δεν θα προτάξουν την σωματική τους ακεραιότητα στην δεινή οικονομική του κατάσταση;
Έχουμε γράψει επανειλημμένως για το μεγάλο πρόβλημα της εγκληματικότητας, και της λαθρομετανάστευσης που μαστίζουν τη χώρα μας.
Η απειλή που αισθανόμαστε από την εγκληματικότητα και την ανομία είναι πολύ πιο σοβαρή από την οικονομική μας κατάπτωση.
Η πείνα σε θέτει σε εγρήγορση. Σε κινητοποιεί. Ο φόβος όμως σε μουδιάζει. Σε αδρανοποιεί.
Και ίσως αυτό να θέλουν κάποιοι. Αλλιώς δεν εξηγείται η πλήρης και επί χρόνια αδιαφορία τους απέναντι στη κλιμάκωση τόσο της λαθρομετανάστευσης, όσο και της εγκληματικότητας.
Το άλλοτε φιλόξενο κέντρο της Αθήνας έχει γίνει εδώ και χρόνια ένα απάτητο γκέτο που μάλλον Σομαλία θυμίζει παρά Ελλάδα.
Και όπως προειδοποιούσαμε, και ήδη το βλέπουμε στους δρόμους με τις μάχες που διεξάγονται σώμα με σώμα, γίνεται τώρα Ρουάντα.
Η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Συνεπώς, όλοι όσοι (υπεύθυνοι) ανέχονταν επί τόσα χρόνια τη σταδιακή μεταμόρφωση της Αθήνας σε Μογκαντίσου είναι συνυπεύθυνοι. Και προφανώς ακολουθούν μια ατζέντα, παρόμοια με αυτήν που διάφορα αντιλαϊκά καθεστώτα χρησιμοποίησαν στο διάβα της ιστορίας, προκειμένου να χειραγωγήσουν και να αποπροσανατολίσουν τους λαούς τους. Το διαίρει και βασίλευε.
Ποιος θα ασχοληθεί με το μνημόνιο και με την ανεργία, την ώρα που κινδυνεύει να τον σφάξουν μέσα στο σπίτι του; Ποιος θα βγει να διαδηλώσει για το απρόσωπο ΔΝΤ, την αόρατη τρόικα κλπ. όταν ο ορατός εχθρός είναι ο μαύρος, και ο μελαψός που κυκλοφορούν δίπλα του ή που κατοικοεδρεύουν στην Ομόνοια;
Οι συγκρούσεις που ξέσπασαν με αφορμή το θάνατο του οικογενειάρχη, είναι βούτυρο στο ψωμί των οπαδών και των εκτελεστών του μνημονίου.
Τι πιο βολικό από το να σφάζονται οι Έλληνες με τους αλλοδαπούς, και να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα η οικονομική μας υποδούλωση και η υπαγωγή μας στη κυριαρχία της τρόικας και των τραπεζιτών.
Τι πιο βολικό από τη πλήρη απαξίωση και υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου μιας πόλης, ώστε μετά να έρθουν κάποια οικονομικά συμφέροντα και να το αγοράσουν κοψοχρονιά.
Η παγκοσμιοποίηση σε όλο της το μεγαλείο.
Και έτσι φτάσαμε στο σημείο, να υπάρχουν ομάδες vigilante ακροδεξιών που περιπολούν τους δρόμους, σπάζοντας στο ξύλο όποιον μετανάστη πέφτει στα χέρια τους, και από την άλλη ομάδες αλλοδαπών να αυτοοργανώνονται, και να ταμπουρώνονται, επιτιθέμενοι παράλληλα σε όποιον Έλληνα ξεμοναχιάσουν.
Εικόνες ζούγκλας που όμως συμβαίνουν δίπλα μας. Κοινωνικό μίσος, γενικευμένο χάος, απώλεια κάθε ελέγχου.
read more "Ποιοί θέλουν να γίνει η Ελλάδα Ρουάντα;" Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ-"ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ -ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΣΤΡΑΠΗ"


Επιχείρηση σκούπα ΑΣΤΡΑΠΗ έγινε την Παρασκευή το πρωί στο κέντρο της Αθήνας , από την αστυνομία που μάζεψε μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών.....
Συνεργάτες του blog μας είδαν πάνω από 30 κλούβες τις αστυνομίας και πούλμαν , να μεταφέρουν στην οδό Πειραιώς αμέτρητους λαθρομετανάστες , στοιβαγμένους κυριολεκτικά σαν σαρδέλες.

Αυτό δίνει την εξήγηση και στα ερωτήματα των κατοίκων πέριξ της πλατείας Βικτωρίας , που απορούσαν που πήγαν όλοι αυτοί και είναι άδεια η πλατεία από την οποία δεν μπορείς να περάσεις το βράδυ από το συνωστισμό Πακιστανών και άλλων λαθρομεταναστών.
logia-starata.blogspot.com
read more "Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ-"ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ -ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΣΤΡΑΠΗ"" Διαβάστε περισσότερα...

Βγήκε από το μαιευτήριο η σύζυγος του 44χρονου- Οι δηλώσεις του δυστυχισμένου πατέρα


Βγήκε από το μαιευτήριο η σύζυγος του 44χρονου- Οι δηλώσεις του δυστυχισμένου πατέρα
- Η ζωή δεν θα είναι πια η ίδια για την τραγική μάνα
– Αύριο στις 12 από το κοιμητήριο Ζωγράφου η κηδεία του Μανώλη
Με το σπλάχνο της στα χέρια βγήκε σήμερα από το μαιευτήριο η σύζυγος του 44χρονου Μανώλη ο οποίος έπεσε νεκρός από αδίστακτους κακοποιούς την ώρα που ετοιμαζόταν να την πάει να γεννήσει.
Με όση δύναμη μπορεί να έχει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις η 40χρονη γιατρός πήρε το νεογέννητο κοριτσάκι της και επέστρεψε στο σπίτι όπου θα προσπαθήσει να εξηγήσει στο 2 ετών αγοράκι της γιατί ο μπαμπάς δεν θα ξαναπεράσει το κατώφλι.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η κηδεία του Μανώλη θα γίνει τελικά αύριο Σάββατο στο νεκροταφείο του Ζωγράφου. Αυτό μας μετέφεραν οι υπεύθυνοι του κοιμητηρίου ωστόσο, η οικογένεια αρνείται να το επιβεβαιώσει αφού δεν θέλει να μετατραπεί σε γεγονός που θα μπορούσαν να εκμεταλλευθούν ακραία στοιχεία.
Σκότωσαν το παιδί μου για 200 ευρώ και μια βιντεοκάμερα
Ο τραγικός πατέρας Γιώργος Καντάρης παλεύει να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό του γιου του, μια πάλη που θα κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωή του.
Η φωνή του τσακισμένη απο τον πόνο, τη θλίψη και την αγανάκτηση. Παρ΄όλα αυτά ευγενής και με τεράστια αποθέματα αξιοπρέπειας.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit «xάσαμε το παληκάρι μας. Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο να προσέχει. Δεν αξίζει τίποτα πια η ζωή μας. Μία κάμερα και 200 ευρώ, αυτό αξίζει. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο».
Ένα είναι βέβαιο. Πως η ζωή πια δε θα είναι ίδια για τον κύριο Γιώργο και την κυρία Μαρία, τους χαροκαμένους γονείς του Μανώλη. Μόνη παρηγοριά τα εγγόνια τους και η δύναμη που τους δίνει η αγάπη των κατοίκων της Κύθνου και όλης της Ελλάδας.
ΠΗΓΗ: newsit.gr

read more "Βγήκε από το μαιευτήριο η σύζυγος του 44χρονου- Οι δηλώσεις του δυστυχισμένου πατέρα" Διαβάστε περισσότερα...

Ιδού οι φονιάδες: Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΕ ΣΑΝ ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΝΤ (κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για μεγένθυση)


Ένα καρέ από βίντεο από κάμερα ασφαλείας, είναι μέχρι ώρας το μοναδικό συγκεκριμένο «καθαρό» οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους αστυνομικοί(απ’ όσα τουλάχιστον εγώ γνωρίζω)για να ψάξουν με αυτό ως μπούσουλα τους δύο ή τρεις φονιάδες που σκότωσαν τον 44χρονο έλληνα πατριώτη Μανώλη Καντάρη στην οδό Γ’Σεπτεμβρίου 57. Στο μέρος της ανθρωποθυσίας.

Το καρέ που βλέπετε είναι αυτό που προβάλλεται στην εικόνα, όσο καθαρό μπορεί να είναι. Διακρίνεται αυτό το κάθαρμα με τα άσπρα(δεξιά της εικόνας), αυτός ο σατανάς από την Βόρειο Αφρική(μάλλον Αλγερινός ή Μαροκινός φαίνεται)που χειρίζεται το μαχαίρι σαν το κομπολόι. Αυτό το κάθαρμα που διακρίνεται στην εικόνα, μαζί με το άλλο κάθαρμα που περπατάει μπροστά του και φοράει μαύρα, είναι οι δύο από τους τρείς μαχαιροβγάλτες που ξέκαναν το παλικάρι. Το βίντεο είναι από κάμερα που καταγράφει τις κινήσεις τους στις 4.46 το ξημέρωμα της Τρίτης. 4 λεπτά πριν το φονικό. Όταν τον είχαν πάρει στο κατόπι και τον παρακολουθούσαν για να τον ληστέψουν. Μετά τον στρίμωξαν στην γωνία της Ηπείρου με τον Γ’Σεπτεμβρίου και τον έσφαξαν. Δείτε την φωτογραφία από την κάμερα ασφαλείας:

Στη μέση διακρίνεται η σκιά από τον ασπροντυμένο βρικόλακα που κάποια στιγμή γυρνάει το κεφάλι του για να δει πίσω του. Έπαιρνε και τις προφυλάξεις του το τομάρι.

Λέγεται από την αστυνομία ότι υπάρχει από άλλη κάμερα και η σκηνή της δολοφονίας. Μακάρι. Εμένα πάντως μου είπανε αυτοί που είδαν το ανακριτικό υλικό ότι το δολοφονικό πέσιμο στο Μανώλη κρατάει 10’’ και από την συγκεκριμένη κάμερα διακρίνονται μόνον φιγούρες. Δυστυχώς. Μακάρι η αστυνομία να έχει καθαρά τα πρόσωπα των δολοφόνων. Αν τα έχει, η άποψη μου είναι ότι πρέπει να τα δώσει στην δημοσιότητα. Είναι χρέος της. Πατριωτικό. Παρά το γεγονός ότι φοβάται πως η δημοσιοποίηση μπορεί να τους λουφάξει ή να τους αναγκάσει να την κοπανήσουν για το εξωτερικό μέσω Πάτρας.

Στην υπόθεση υπάρχει πληροφορία ότι εμπλέκεται και ένας Αφγανός σωματέμπορας από την Μαφία του κέντρου. Ένας βρώμικος αδίστακτος αλήτης, ονόματι Μοχάμεντ, που συνεργάζεται με κυκλώματα Βορειοαφρικάνων ληστών που έχουν κατακλέψει γυναίκες και πεζούς αλλά και οδηγούς αυτοκίνητων στην σφηκοφωλιά της Ομόνοιας και των γύρω περιοχών του γκέτο. Το γεγονός ότι αυτά τα γουρούνια έφτασαν να σκοτώσουν- αφού η «δουλειά τους» είναι οι κλοπές-δείχνει ότι πρέπει να ήταν «κόκαλο» στην κόκα. Και ρωτώ: Φταίω τώρα εγώ εάν ταχθώ αναφανδόν σε τέτοιες περιπτώσεις υπερ της θανατικής ποινής; πηγη

read more "Ιδού οι φονιάδες: Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΕ ΣΑΝ ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΝΤ (κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για μεγένθυση)" Διαβάστε περισσότερα...