Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ρε παιδιά, μας δουλεύετε;


Προγραμματισμός σε όλο του το μεγαλείο…
Το μεσημέρι είναι έτοιμος να υπογράψει ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος, το απόγευμα η μεταγραφή χαλάει! Η ομάδα του δεν το αφήνει ελεύθερο τελικά…
Αλλά δυστυχώς δεν είναι το μόνο ευτράπελο/περίεργο που συμβαίνει στην ομάδα μας.
Συμφωνία λέει υπάρχει με τον Κοντοέ να έρθει στη θέση του Σπυρόπουλου που είναι έτοιμος (;) για Ιταλία. Αλλά σύμφωνα με αυτά που ξέρω, ο μελαμψός (sic) πρώην μπακ της αεκ είναι δεξί μπακ και όχι αριστερό. Παίζει δηλαδή στην ίδια θέση που παίζει και ο άλλος ο Σπυρόπουλος, του Νιόνιου, που έχουμε ήδη κλείσει για το καλοκαίρι!
Πώς γίνεται αυτό;
Θα μείνουμε χωρίς κανένα αριστερό μπακ (μόνο τον Χουχούμη δηλαδή, που είναι περισσότερο χαφ παρά αμυντικός), αλλά από το καλοκαίρι και μετά θα έχουμε 3 (!) δεξιά μπακ στην ομάδα; Κοντοέ, Σπυρόπουλο, Σεϊταρίδη; Αν δεν γίνει καμιά έκπληξη (ακόμα) δηλαδή και μας μείνει αμανάτι και ο Βύντρα….

ΥΓ. Ο Γιαννάκης είναι αμυντικό χαφ… παίζει δηλ. σε μια θέση που έχουμε ήδη Βιτόλο, Σο, Φουρλάνο, Λαγό και Δώνη! Δεν λέω ότι δεν τον χρειαζόμασταν, αλλά επιθετικό και αριστερό μπακ έχουμε μόνο ΕΝΑΝ! Εκεί επείγει να γίνει μεταγραφή!
read more "Ρε παιδιά, μας δουλεύετε;" Διαβάστε περισσότερα...

Άιντε στο κακό 24!


Επιτέλους και ένα ευχάριστο νέο…
Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο νο. 24, ο οποίος οδεύει ολοταχώς για τον σύλλογο-μίασμα του παγκόσμιου αθλητισμού. Φεύγει και πάει εκεί που του αξίζει, στους μούλους, ως -άξιος- αντικαταστάτης του τορογιδιού.
9 (!!!) χρόνια στην ομάδα, είναι (ήταν) η προσωποποίηση της μιζέριας, της γκρίνιας, της μίρλας και της εσωστρέφιας που ταλάνιζε τον μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας.
Γκάφες που άφησαν εποχή, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστέψουν ότι τις έκανε επίτηδες… ο μοναδικός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που θαυμάζει και ευχαρίστησε ο πρώην (;) μεγαλομέτοχος, με αποτέλεσμα να μαζέψει πάνω του όλα τα κακά που άφησε πίσω του (;) ο τζίγγερ… το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας, για ένα μέτριο δεξί μπακ… ο μοναδικός αναντικατάστατος όλα αυτά τα χρόνια, κάποιες χρονιές μάλιστα με κανέναν άλλον στην θέση του ή κάποιον επιπέδου Ραγκουέλ!
9 χρόνια στην ομάδα και οι φίλαθλοι δεν έχουν να θυμούνται μια πραγματικά καλή χρονιά του, εκτός της περιόδου του νταμπλ το 2010. Όταν δίπλα του έπαιζαν κολλοσοί του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που ο θαυμαστής του και οι δικοί του άνθρωποι θέλουν να ξεχάσουν…
Μέσα στην ομάδα δεν είμαι για να ξέρω περισσότερα πράγματα, οπότε δεν μπαίνω στην λογική ότι έστηνε ματς εναντίον της ομάδας… το αντιπαρέρχομαι και θέλω να τονίσω ότι ο Βύντρα είναι πράγματι ένα φιλότιμο παιδί, εργατικός, που τα δίνει όλα στις προπονήσεις και στους αγώνες. Αλλά διάολε, δεν φτάνει να είσαι αθλητικός τύπος και πρόθυμος για όλα! Πρέπει και να το ξέρεις και το ρημάδι το τόπι, και ο συγκεκριμένος μας ΑΠΕΔΕΙΞΕ τόσα χρόνια ότι δεν το κατέχει ΚΑΘΟΛΟΥ!
read more "Άιντε στο κακό 24!" Διαβάστε περισσότερα...