Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν τολμούν ούτε στα δικαστήρια να μας πάνε, λόγω των παρανομιών τους

Κατά μέτωπο επίθεση
  • Γράφει η Στεφανία Λυγερού
Πήγα σήμερα να μπω στο γκέτο τους από την κύρια είσοδο της βουλής, με σκοπό να φτάσω τους ταμπουρωμένους και να ακούσουν την άποψή μου για την κυβερνητική τους πολιτική. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα αναφέρω μόνο τα βασικά.
• Ζουν με τον φόβο μην πάνε να τους βρουν αυτοί οι λίγοι τρελοί, οι οποίοι δεν φοβούνται τίποτα, δεν τους σέρνει κανείς, δρουν αυθόρμητα, διότι δεν μπορούν να ξέρουν πού θα τους βγάλει η τρέλα τους (άγνωσται αι βουλαί).
• Οι τρελοί επίσης προκαλούν μία πρωτοφανή, πάλι αυθόρμητη, πάλι μη ελεγχόμενη και από εκεί που δεν την περιμένουν, μάζωξη.. (Δεν γκάριξα πάνω από 10 λεπτά έξω από την πύλη και μαζεύτηκαν για να συνδράμουν περί τα 10 άτομα, λεπτό και άτομο χα, χα, χα, χα).
• Ενώ έβριζα ακατάπαυστα, απειθάρχησα στους ένστολους και προσπάθησα να μπω μέσα στο άσυλό τους, με πήγαν φυσικά στο τμήμα (λεπτό και άτομο είπαμε, με εξαφάνισαν σε χρόνο ντε τε), αλλά με άφησαν μετά από 5 λεπτά!!! Είναι τόσο παράνομοι που δεν μπορούν να απαγγείλουν κατηγορίες, όποια όρια κι αν περάσεις!!!!!
Έχουμε λοιπόν και λέμε. Αν πας μόνος σου, σε ανύποπτο χρόνο: 1. Γλιτώνεις την χωρίς νόημα μάχη με τους μπάτσους. 2. Μπορεί και να καταφέρεις να τρυπώσεις και να τους αναγκάσεις να σε αντιμετωπίσουν (μιλάμε για τον χειρότερο εφιάλτη τους) και 3. Αν σταθείς τυχερός, να σου απαγγείλουν κατηγορίες. Το οποίο είναι τύχη για τους εξής λόγους: 1ον Θα σε ταΐζουν αυτοί –αντί του αντιστρόφου. 2ον Οι φυλακισμένοι εξαιρούνται των μέτρων –δεν θα χάσεις το σπίτι σου. 3ον Θα είσαι και κατ’ ουσίαν ανελεύθερος –να μην σε εμπαίζουν κιόλας. 4ον Στον αγώνα αυτό τον άνισο θα αισθάνεσαι νικητής –σ’ έβγαλαν από τη μέση γιατί δεν είχαν τα κότσια να σε παλέψουν.
Δεν αφορά όλους η προτροπή, δεν είμαστε πολλοί όσοι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε –ή αν όχι τίποτα, αυτά που χάνουμε υπομένοντας είναι μακράν περισσότερα. Είμαστε όμως αρκετοί για να τους κάνουμε τη ζημιά.
Υ.Γ. Μία κυρία που είχε σταθεί για συμπαράσταση λέει στον ένστολο «δίκιο έχει η κοπέλα» και απαντάει αυτός «δεν λέω ότι δεν έχει δίκιο». Ε, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΥΜΕ;
read more "Δεν τολμούν ούτε στα δικαστήρια να μας πάνε, λόγω των παρανομιών τους" Διαβάστε περισσότερα...

Ιδού ποιοί και πως μας έσκαψαν τον λάκκο - Η εσωτερική αλληλογραφία της "μαφίας"

  • Έτσι αύξησαν το έλλειμμα και το χρέος… Έγγραφα – ντοκουμέντο
Το Ράδιο 9 φέρνει στο φως σήμερα 2 έγγραφα που καταδεικνύουν με τον πλέον σαφή τρόπο το πως γινόντουσαν οι συνεννοήσεις μεταξύ του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, του Γενικού Διευθυντή Walter Radermacher και φυσικά του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την αλλαγή της μεθόδου υπολογισμού του ελλείμματος και του χρέους της Ελλάδας για το 2009. Να τονίσουμε ότι όταν ρωτήθηκε από τους βουλευτές ο κ. Γεωργίου για το αν συμμετείχε στη διαδικασία και ο κ. Παπακωνσταντίνου, εκείνος δεν απάντησε….

Έγγραφο – ντοκουμέντο 1
Πρόκειται για επιστολή του κυρίου Radermacher προς τον Ανδρέα Γεωργίου στις 25 Αυγούστου 2010 (3 μήνες πριν ανακοινωθεί το 15,4 του ελλείμματος για το 2009).
Διαβάστε την πρώτη παράγραφο (κάντε κλικ στα έγγραφα)...

-
-
Μετάφραση:

«Αγαπητέ κύριε Γεωργίου
Σας ευχαριστώ για την προώθηση της επιστολής του Υπουργείου Οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας που περιλαμβάνει σχόλια για την απαραίτητη διόρθωση του Ελληνικού κρατικού χρέους λόγω των συμβάσεων ανταλλαγής με την Goldman Sacks από το 2001 και μετά.

Παρατήρησα μια σημαντική καθυστέρηση από την πλευρά των Ελληνικών Αρχών να απαντήσουν στην επιστολή της Eurostat της 11ης Ιουνίου του 2010, και θα περίμενα μια τέτοιου είδους καθυστέρηση να μην συμβεί στο μέλλον».

Έγγραφο – ντοκουμέντο 2
Πρόκειται για την επίσημη σύνοψη των όσων συζήτησαν Radermacher και Γεωργίου σε τηλεφωνική τους συνομιλία το Σεπτέμβριο του 2010.
Συγκεκριμένα, στις 20 Σεπτεμβρίου του 2010 επικοινωνούν τηλεφωνικά ο κ. Radermacher και ο κ. Γεωργίου. Διαβάζοντας κανείς την επίσημη καταγραφή της Eurostat, καταλαβαίνει ότι… «αντικειμενικός στόχος της ΕΛΣΤΑΤ είναι να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα γρήγορα αναφορικά με την αναταξινόμηση των μεγάλων δημόσιων οργανισμών…».

Τα μέλη του Δ.Σ της ΕΛΣΤΑΤ ζητούσαν μια μελέτη που να δικαιολογεί την ένταξη των εν λόγω οργανισμών στον υπολογισμό του ελλείμματος αλλά τέτοια μελέτη δεν έγινε ποτέ. Γιατί ο στόχος της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας ήταν να γίνει γρήγορα…
Φυσικά και από αυτό το έγγραφο αποδεικνύεται η ευθεία εμπλοκή του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη διαδικασία που ακολούθησε για πρώτη φορά η ΕΛΣΤΑΤ προκειμένου να υπολογίσει το έλλειμμα και το χρέος της χώρας. Συγκεκριμένα στη δεύτερη παράγραφο του κειμένου αναφέρεται:

«Η Eurostat έστειλε την τελική της ανάλυση για την επίδραση του swap στα στατιστικά στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2010. Ο κ. Γεωργίου ήταν σε επικοινωνία με την ηγεσία του ελληνικού Υπουργείου Οικονομικών για να μεταφέρει τις συνεννοήσεις στα θέματα των swaps τα οποία μεταφέρθηκαν από τον κ. Ράντερμάκερ στον κ. Γεωργίου όπως αντικατοπτρίζονταν στην έκθεση της μεταξύ τους συνομιλίας της 13ης Σεπτεμβρίου 2010».

(κάντε κλικ στα έγγραφα)
-
-

Μία μέρα μετά την κατάθεσή της στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η Ζωή Γεωργαντά, μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Ράδιο 9 στην «ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ».
Ακούστε τις απίστευτες καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά στο Ράδιο 9 αναφορικά με τη μέθοδο που υιοθέτησαν για πρώτη φορά στον υπολογισμό του ελλείμματος του 2009.
«Δεν υπάρχει η βούληση ούτε τώρα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια»
«Επικαλέσθηκαν μόνο ένα κριτήριο από τα πολλά που θα έπρεπε να συντρέχουν ταυτόχρονα προκειμένου να εντάξουν τους Οργανισμούς για πρώτη φορά στον υπολογισμό του ελλείμματος του 2009».
«Μιλώντας με στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ πιστεύω ότι το έλλειμμα θα μπορούσε να πάει και κάτω από 10 %. Έπρεπε να γίνει ειδική μελέτη για το ποιους οργανισμούς θα έπρεπε να υπολογίσουμε και τέτοια μελέτη δεν έγινε ποτέ».
«Έβαλαν το ενεργητικό του ΟΣΕ στο ΑΕΠ με βάση τις αξίες της δεκαετίας του 1970 και το παθητικό με τις τρέχουσες αξίες στο έλλειμμα. Άρα ακολούθησαν μια μέθοδο που μείωνε το ΑΕΠ της χώρας και αύξανε το έλλειμμα».

read more "Ιδού ποιοί και πως μας έσκαψαν τον λάκκο - Η εσωτερική αλληλογραφία της "μαφίας"" Διαβάστε περισσότερα...

700 δισ. Ευρώ μπορεί να πάρει άμεσα η Ελλάδα


Άμεση είσπραξη 700 δισεκατομμυρίων ευρώ είναι σε θέση να καταφέρει η κυβέρνηση από την τιτλοποίηση των μελλοντικών εσόδων από τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου του Ιονίου, Αιγαίου και της Κρήτης, περιοχές για τις οποίες έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως για ερευνητικές γεωτρήσεις.

Δεν πρόκειται για μαγική λύση απεμπλοκής της χώρας από την κρίση, αλλά για πρακτική που ήδη εφαρμόζουν οι Κύπριοι με τις συμφωνίες που έχουν κάνει με Αμερικανούς και Ισραηλινούς, οι εταιρείες των οποίων έχουν ήδη αρχίσει να πουλάνε ποσοστά δικαιωμάτων εξόρυξης και εκμετάλλευσης στη διεθνή αγορά. Το μόνο που χρειάζεται να πράξουν ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί είναι να αναζητήσουν ανάδοχο για το swap με το οποίο θα λυτρωθεί η χώρα από το Μνημόνιο για να βγει και πάλι στις αγορές.

Η λύση σωτηρίας συζητείται ευρύτατα στο παρασκήνιο των ισχυρών επιχειρηματικών κύκλων και συνιστά την μέγιστη πρόκληση για τον Παπανδρέου και την κυβέρνησή του, καθώς, όταν επαληθευτεί κα από τα πλέον αρμόδια χείλη ότι η σχετικά πρόταση θεμελιώνεται βάσει των εθνικών συμφερόντων, ο πρωθυπουργός θα κληθεί να αποδείξει εάν τελικά επιδιώκει να μην χρεοκοπήσει η χώρα και να μην σύρεται επί δεκαετίες ως υποζύγιο της Διεθνούς των Τοκογλύφων ή το αντίθετο.

Η λύση προκύπτει από την αξιοποίηση του ίδιου «οπλοστασίου» με το οποίο πλήττουν την Ελλάδα οι πιστωτές της και βασίζεται στην επιλογή της αξιοποίησης μίας χρηματοπιστωτικής συνταγής που κατά σύστημα έχει χρησιμοποιηθεί από τις Ελληνικές κυβερνήσεις, ειδικά από την κυβέρνηση Σημίτη και μετά: της συνταγής της τιτλοποίησης, της πράξης ανταλλαγής, δηλαδή, των δικαιωμάτων απορρόφησης μελλοντικών εσόδων από εκμετάλλευση δημοσίων εσόδων με ρευστό. Κεφάλαια τα οποία θα αποδοθούν άμεσα από τους δικαιούχους που θα αγοράσουν τους τίτλους δικαιωμάτων που θα εκδώσει ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που θα επιλεγεί για τη δουλειά και βέβαια θα κατατεθούν αμέσως στον λογαριασμό αποπληρωμής του δημοσίου χρέους.

Σε ό,τι αφορά το αντικείμενο της τιτλοποίησης (κατά την ορολογία των διεθνών αγορών και των οικονομολόγων, swap): Η κυβέρνηση έχει την ακράδαντη δυνατότητα –αύριο κιόλας- να απευθυνθεί σε ό,ποια παγκόσμια τράπεζα την συμφέρει και να διαπραγματευτεί την τιτλοποίηση των εσόδων που θα προκύψουν από την εκμετάλλευση του βεβαιωμένου πλέον και από κυβερνητικά χείλη ενεργειακού πλούτου που κρύβεται στις θάλασσές μας και πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Η πρόταση αφορά κατ’ αρχήν στα κοιτάσματα για τα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί –από αυτή την κυβέρνηση- ερευνητικές γεωτρήσεις, πετρελαιοφόρα πεδία στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης από την αξιοποίηση των οποίων κατά βεβαιότητα θα προκύψουν κερδοφορίες εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων τις επόμενες δεκαετίες, ως και την εξάντλησή τους. Ποσά τα οποία όταν στηθούν οι πλατφόρμες και αρχίσει η ενεργειακή εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, θα καταλήξουν στους πιστωτές της χώρας, εάν, βέβαια, δεν προηγηθεί η υπογραφή μίας προδοτικής σύμβασης με ρήτρα εγγυήσεων τα κέρδη από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Το ερώτημα: Χρειάζεται να περιμένουμε την ημέρα (μετά από μία πενταετία, τουλάχιστον) που θα αποκαλυφθεί ο εθνικός πλούτος;
Η απάντηση: Ξεκάθαρα «όχι», λεφτά για να γλιτώσει ο τόπος υπάρχουν στις αγορές και με τις καίριες κινήσεις που υποδεικνύονται στην κυβέρνηση είναι εφικτό να αποδοθούν άμεσα στα Ελληνικά ταμεία, αρκεί ο πρωθυπουργός να αποδεχτεί τη λύση της τιτλοποίησης των μελλοντικών κρατικών εσόδων από την εκμετάλλευση των εθνικών ενεργειακών πηγών, με συμφωνία που θα επιδιώξει με τους Αμερικανούς, ώστε, ταυτόχρονα, μαζί με το ρευστό που θα έχει διαθέσιμο για την αποτίναξη του ζυγού των πιστωτών, θα διασφαλίζει και την εθνική ακεραιότητα από τον τουρκικό κίνδυνο (με δεδομένο ότι οι ΗΠΑ θα ελέγχουν όλο το παιχνίδι στα Ελληνικά πεδία πετρελαίου και φυσικού αερίου και οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν να απειλήσουν).

Μία τέτοιου τύπου τιτλοποίηση θα αφορά βέβαια σε μεγέθη δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων ή ευρώ, ώστε να καλυφθεί άμεσα ο στόχος της απαλλαγής από το διευθυντήριο της Ευρωζώνης, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που με τα «σχέδια σωτηρίας» της Ελληνικής οικονομίας εφαρμόζουν ήδη πολιτική τοκογλυφικής εθνοκάθαρσης.

Κατά την πρόταση, η διεθνής τράπεζα ανάδοχος που θα αναλάβει την εκτέλεση του ενεργειακού swap θα είναι σε θέση να διαθέσει στις διεθνείς αγορές τα δικαιώματα επί των εσόδων που θα κατοχυρωθούν από την αξιοποίηση των Ελληνικών κοιτασμάτων, στη λογική της απόδοσης στους δικαιούχους των σχετικών τίτλων ορίων εκμετάλλευσης επί του 50% της συνολικής κερδοφορίας.

Το Δημόσιο, βέβαια, θα έχει ήδη εισπράξει τα κεφάλαια που θα απαιτηθούν για να κατεβεί η χώρα από τη λαιμητόμο των πιστωτών της, ενώ η τράπεζα που θα κάνει τη δουλειά θα αποκομίσει τα κέρδη της από την έκδοση των τίτλων εξόρυξης και εκμετάλλευσης που θα διαθέτει στην αγορά. Η χώρα θα έχει λυτρωθεί πριν μας αρπάξουν τα πετρέλαια, μέσω εγγυήσεων που δεν αποκλείεται να απαιτήσουν οι αρχιτοκογλύφοι του πλανήτη που έφερε στον τόπο ο Παπανδρέου.

Στον Παπανδρέου προσφέρεται η ευκαιρία να απαλλάξει με μία συμφωνία – ματ την χώρα από την κρεμάλα που μας έχουν στήσει οι πιστωτές (…και στο κάτω – κάτω με τους Αμερικανούς φίλους του θα προωθήσει την τιτλοποίηση). Θα γράψει ιστορία και θα του συγχωρεθούν από τον λαό όλα τα εγκληματικά λάθη που έχει διαπράξει προ της έλευσης της τρόικας και κυρίως στη διάρκεια της μνημονιακής πολιτείας του. Το θέλει ή περιμένει το αφεντικό από την Ουάσιγκτον να του το υπαγορεύσει;
Πηγή εφημ. "Αυριανή"

Σχόλιο ιστολογίου: Βέβαια, ότι εμείς γράφαμε πριν από 1,5 χρόνο, σήμερα το γράφει η εφημερίδα «Αυριανή». Ουδέν μεμπτόν, αφού έστω και τώρα ο αρθρογράφος της εφημερίδας είδε τι μπορεί να συμβεί. Βέβαια, η μονομέρεια της προσέγγισης στην διάθεση του προϊόντος προς έναν και μόνο ενδιαφερόμενο (ΗΠΑ), ενέχει και την υποκειμενικότητά του άρθρου. Άραγε, τι θα συνέβαινε, εάν υπήρχαν δύο ή περισσότεροι ενδιαφερόμενοι; Μήπως θα ανέβαινε η τιμή που θα εισέπραττε η Ελλάδα από την εκμετάλλευση του δικού της φυσικού πλούτου από τρίτους; Με βάση μελέτες της Άγκυρας, ο ενεργειακός πλούτος της Ελλάδας ξεπερνάει τα 7 τρισεκατομμύρια ευρώ και μάλλον η χώρα μας με ικανή πολιτική ηγεσία -και όχι με αγόμενους και φερόμενους πολιτικούς- μπορεί να εισπράξει πολλά περισσότερα από το 10% που «βλέπει» ο αρθρογράφος της «Αυριανής». Και είναι απολύτως βέβαιο πως το 10% είναι «χάρισμα» μπροστά σε έναν πλούτο που θα απομακρύνει μία ενεργειακή κρίση και θα αποδώσει τεράστια οφέλη σε βάθος δεκαετιών σε όσους κερδίσουν το δικαίωμα της εκμετάλλευσης.

Βέβαια, η «αποκάλυψη» του σχεδίου σωτηρίας, αποτελεί ουσιαστικά και παραδοχή πως η χώρα μας έχει οδηγηθεί με συγκεκριμένο σχεδιασμό στην πόρτα της χρεοκοπίας. Κάποιοι θέλουν να μας πάρουν τα πάντα και μάλιστα χωρίς να δώσουν απολύτως τίποτε… Μπορούμε να συναινέσουμε σε κάτι τέτοιο; Ασφαλώς όχι! Όμως, δεν μπορούμε να συναινέσουμε στο να εισπράξει η Ελλάδα ψίχουλα, χωρίς να γνωρίζει τι θα ήταν διατεθειμένη να δώσει η Ρωσία, η Αγγλία, η Γαλλία ή η Γερμανία για τον ορυκτό της πλούτο… Όσο για την Τουρκία, ας τολμήσει, επιτέλους… Το Αιγαίο και η Θράκη την περιμένουν. Δεν χρειαζόμαστε προστάτες απέναντι σε «νταήδες», αρκεί η πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία να σκέφτεται Ελληνικά.

read more "700 δισ. Ευρώ μπορεί να πάρει άμεσα η Ελλάδα" Διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΣΟΚ..BEST OF THE BEST ....ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ..

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ   ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ..



 
read more "ΠΑΣΟΚ..BEST OF THE BEST ....ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.." Διαβάστε περισσότερα...

Ώρα για σοσιαλισμό. Δώσε μάστορα !

Αλήθεια τι απέγινε η υπόθεση του Άκη; Τέλος πάντων, ας ευθυμήσουμε !
Μεγάλες στιγμές σοσιαλιστικής έξαρσης, κομματικού μεγαλείου, ιδεολογικής ειλικρίνειας και γνήσιας λαϊκής αγωνιστικότητας ...
Γιατί όπως είπε και ο μεγάλος Γιάννος Παπαντωνίου : "Συντρόφισσες και σύντροφοι : Για τον Σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι !"


 
read more "Ώρα για σοσιαλισμό. Δώσε μάστορα !" Διαβάστε περισσότερα...

«Ο Βενιζέλος δεν είναι Έλληνας! Κοιμάται με την Τρόικα..»

"Venizelos is in bed with Troika.
He's not Greek"!
Ο Max Keiser ξαναχτύπησε στη χθεσινή του εκπομπή...
"Η Τροικα είναι μια νέα εκδοχή της χούντας.
Οι Ελληνες ξεσηκώθηκαν και την ανέτρεψαν πριν μερικά χρόνια. Γιατί δεν κάνουν τίποτα για την.... Τρόικα;"
Δείτε το video ... από το 5:28' και μετά.





read more "«Ο Βενιζέλος δεν είναι Έλληνας! Κοιμάται με την Τρόικα..»" Διαβάστε περισσότερα...

Η στιγμή της εισβολής των φοιτητών στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.




read more "Η στιγμή της εισβολής των φοιτητών στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ." Διαβάστε περισσότερα...

Ό Γ.Αυγερόπουλος στο Ράδιο 9,μιλάει για την Αργεντινή του ΔΝΤ.

"Η Κόλαση της Αργεντινής όπως την έζησα"
Δείτε τα βίντεο...
 




δείτε και τα άλλα βίντεο απο κάτω..





















read more "Ό Γ.Αυγερόπουλος στο Ράδιο 9,μιλάει για την Αργεντινή του ΔΝΤ." Διαβάστε περισσότερα...

Φωτογραφίες και βίντεο απο την έφοδο των ταγματασφαλιτών ..

read more "Φωτογραφίες και βίντεο απο την έφοδο των ταγματασφαλιτών .." Διαβάστε περισσότερα...