Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Γλέντια στον Πειραιά… έχουν “reunion” λένε…

μέρες τώρα είναι σταθμευμένο έξω από το βρώμικο λιμάνι το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS Enterprise». Βρώμικο το λιμάνι και η ομάδα του, βρώμικο και γέρικο και το αεροπλανοφόρο το οποίο θα παροπλιστεί στο τέλος του έτους.
Έχει προσωπικό 5.000 ναύτες… ε, κάποιος από αυτούς μπορεί να είναι μπαμπάς ή αδερφός….
ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, ΨΑΞΤΕ ΤΟ !!

Οι πληροφορίες ότι η Καστέλλα και το Τουρκολίμανο έχουν γεμίσει αφίσεις με “Silver Alert”, θεωρούνται ανασφαλείς και η εγκυρότητά τους ελέγχεται….

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Στον Πειραιά κατέπλευσε για το τελευταίο ταξίδι του πριν παροπλιστεί, το θρυλικό αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS Enterprise».
Το πρώτο αεροπλανοφόρο που κινήθηκε με πυρηνική ενέργεια ξεκίνησε το 1957, και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε ηλικία αεροπλανοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.
Το «Enterprise» πραγματοποιεί τα τελευταία ταξίδια του πριν τον παροπλισμό του, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για την 1η Δεκεμβρίου 2012.
Το πλοίο έχει μήκος 342 μέτρα, και όπως ήταν λογικό, λόγω του τεράστιου μεγέθους του έχει αγκυροβολήσει στον Φαληρικό όρμο, όπου και θα παραμείνει για 3 ημέρες.

Πάνω στο αεροπλανοφόρο, το οποίο θεωρείται το πλέον γέρικο στην Αμερική, θα βρίσκονται 5.000 άτομα, πλήρωμα και εκπαιδευμένα κομάντος, που συμμετέχουν σε ειδικές αποστολές.
Το αεροπλανοφόρο θα συνοδεύει ένα καταδρομικό με 700 άτομα πλήρωμα με ειδικούς εξοπλισμούς. Θα παραμείνει στη θαλάσσια περιοχή του Πειραιά 2-3 ημέρες και στη συνέχεια, θα αποπλεύσει για περιοχές κοντά στο Ιράν, σύμφωνα με πληροφορίες.
read more "Γλέντια στον Πειραιά… έχουν “reunion” λένε…" Διαβάστε περισσότερα...