Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

VIDEO-ΣΟΚ με ξυλοδαρμό πολίτη από τα ΜΑΤ!

VIDEO-ΣΟΚ με ξυλοδαρμό πολίτη από τα ΜΑΤ!

Εικόνες ντροπής και απίστευτης βαρβαρότητας, κατέγραψε κάτοικος της Κερατέας με την... κάμερά του, τη στιγμή που τα ΜΑΤ επιχειρούσαν να διασπάσουν το μπλοκ των διαδηλωτών.
ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ με ξυλοδαρμό πολίτη από τα ΜΑΤ
Η σύλληψη ενός ατόμου στο κέντρο της Κερατέας
Στο βίντεο, ένας από αυτούς-τους διαδηλωτές- "έπεσε" στα χέρια, ή μάλλον σε ότι είχαν πάνω τους, οι άνδρες των ΜΑΤ.
Αφού τον εγκλώβισαν στην μέση του δρόμου, ένας αστυνομικός άρχισε να τον χτυπά με μανία.
Την ώρα που ο νεαρός είναι στο έδαφος πλησιάζουν άλλοι δυο άνδρες των ΜΑΤ. Ο ένας τον κλοτσά, ενώ ο δεύτερος χωρίς κανέναν απολύτως λόγο τον χτυπάει με γροθιές. Λίγο αργότερα ο νεαρός οδηγείται στην κλούβα, μόνο που οι αστυνομικοί δεν έχουν βγάλει ακόμη το άχτι τους. Ο αστυνομικός που τον έχει συλλάβει, του ρίχνει κουτουλιά με το κράνος, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.
Σταματούν να τον χτυπούν μόνο, όταν κάποιοι εξ' αυτών παρατήρησαν πως πολίτης, τους καταγράφει από το μπαλκόνι με την κάμερα.
To video ντοκουμέντο παρουσιάστηκε στον ανακριτή και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην από κοινού απόφαση ανακριτή - εισαγγελέα για την ελευθέρωση των συλληφθέντων που είχαν οδηγηθεί με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.
Πηγή http://skandalistes.blogspot.com

*Σχόλιο Αναγνώστη.
Έτσι ειναι 30 ατομα βαρανε εναν που εχει ηδη συλληφθει.Η δημοκρατια και η προστασια του πολιτη σε ολο της το μεγαλειο.Και ολα αυτα για τα συμφεροντα του μπομπολα. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ..
read more "VIDEO-ΣΟΚ με ξυλοδαρμό πολίτη από τα ΜΑΤ!" Διαβάστε περισσότερα...

Η σύλληψη ενός ατόμου στο κέντρο της Κερατέας

read more "Η σύλληψη ενός ατόμου στο κέντρο της Κερατέας" Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια [φωτο]


Του ΣΑΚΗ ΛΕΥΤΑΚΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΥΤΣΑΡΑΣ
Πολλοί συμπολίτες μας, καθημερινά πλησιάζουν τους πάγκους στις λαϊκές αγορές και ζητούν από τους πωλητές τρόφιμα δωρεάν. Πολλοί πωλητές, κατανοώντας την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, προσφέρουν ό,τι μπορούν από το πολύτιμο πλέον, εμπόρευμα τους. Αυτοί που θα σταθούν «άτυχοι» και δεν θα λάβουν τα τρόφιμα, καταφεύγουν στους κάδους σκουπιδιών της αγοράς και περισυλλέγουν τα υπολείμματα που έχουν πεταχτεί.
Όταν οι τέντες μαζευτούν από το χώρο της λαϊκής και κατά την διάρκεια καθαρισμού των δρόμων και των πεζοδρομίων, τρυπώνουν ανάμεσα στους υπαλλήλους των Δήμων μήπως προλάβουν κάποιο είδος τροφής που έχει πέσει κάτω. Σάπια φρούτα, μαυρισμένα λαχανικά, χτυπημένες ντομάτες, ό,τι βρίσκουν το περισυλλέγουν, χωρίς να τους νοιάζει η υγεία τους, που πολύ πιθανόν να επιβαρυνθεί από την κατανάλωση αυτών των τροφίμων. «Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί αρκετά όσοι ψάχνουν τροφή στη λαϊκή από υπολείμματα», τόνισε ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Παντελής Μόσχος ενώ πρόσθεσε: «Ψάχνουν στους κάδους, κοιτούν μήπως βρουν κάτω πεταμένα φρούτα ή λαχανικά, ενώ πλέον δεν διστάζουν να μας ζητούν ανοιχτά να τους δώσουμε δωρεάν κάποια προϊόντα».
Ο ίδιος ανέφερε πως οι περισσότεροι παραγωγοί, αναγνωρίζοντας το έντονο κοινωνικό πρόβλημα, ενδίδουν και προσφέρουν στους ανθρώπους αυτούς λίγα τρόφιμα. «Εμείς τους δίνουμε, γιατί φαίνεται πως τα έχουν ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά. Ένας παραγωγός που διατηρεί πάγκο σε λαϊκή επεσήμανε πως ανάμεσα σε όσους ικετεύουν για λίγη τροφή, έχει δει και άτομα που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται σε κακή κατάσταση. «Μου έχουν ζητήσει βοήθεια και άνθρωποι με κομψό ντύσιμο. Εκεί το πράγμα δυσκολεύει γιατί όταν βλέπεις κάποιον που με μια πρώτη ματιά δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη ανάγκη, θεωρείς ότι πρόκειται για κάποιο παθολογικό επαίτη». Ο φωτορεπόρτερ μας Αλέκος Βουτσαράς δεν χρειάστηκε να κάνει πολλές βόλτες στις λαϊκές της Αθήνας μιας και το φαινόμενο είναι καθημερινό και συναντάτε σε όλες τις περιοχές.
Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.
Περισσότερα στο http://www.tsantiri.gr
read more "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια [φωτο]" Διαβάστε περισσότερα...

Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνίδας από δύο αλλοδαπούς.Δείτε φωτογραφιες πως την κάνανε την γυναίκα..

ΣΟΚ ...! ! ! ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΦΟ- ΜΠΙΖΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΡΟΧΘΕΣ !!! ΑΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ...Ποια ασφάλεια;

Το επίσημο κυβερνητικό δόγμα της «ψυχαναγκαστικής ανοχής» απέναντι στη σταδιακή μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας μέσω της αθρόας συσσώρευσης αλλοδαπών και του κρατικού «πολιτισμού πολύ» έχει ανατρέψει τα δεδομένα της καθημερινής ζωής των πολιτών της χώρας.
Ένα από αυτά, το επίπεδο ασφάλειας το οποίο καταρρέει καθημερινά. Ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στα Πετράλωνα όταν μια Ελληνίδα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού με σκοπό την.....ληστεία από δύο λαθρομετανάστες.
Οι δυο αλλοδαποί ξυλοκόπησαν με ανελέητο τρόπο την 53χρονη με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Το θύμα υποβλήθηκε σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που της προξένησαν οι δυο δράστες.
Ήταν τέτοια η δολοφονική μανία των κακοποιών, που της προκάλεσαν 17 συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο. Η 53χρονη όπως είναι φυσικό έχει υποστεί, εκτός από σωματικές βλάβες, και ισχυρό ψυχικό σοκ. Η επίθεση συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη περιοχή των Πετραλώνων. Εκεί όπου διαμένει η μητέρα της παθούσας την οποία κάλεσε η ίδια να επισκεφτεί λόγω προβλήματος υγείας. Η 53χρονη, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της, μόλις 40 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού, δέχτηκε την επίθεση από τους δράστες με σκοπό να της αρπάξουν τη τσάντα.
Η αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε τον έναν από τους δυο, έναν 31χρονο αλλοδαπό Μαροκινής καταγωγής ο οποίος αρχικά διατεινόταν πως είναι Παλαιστίνιος που ζητά… πολιτικό άσυλο. Ο δράστης είχε απελαθεί από την Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου 2010, αλλά είχε επιστρέψει σαν πολιτικός πρόσφυγας με άλλα χαρτιά…
Προφανώς τόσο ο Μαροκινός όσο και ο συνεργός του –εάν τελικά συλληφθεί- είναι σίγουρο πως θα αφεθεί ελεύθερος βάσει των «ευεργετικών» διατάξεων του νόμου Καστανίδη για την αποσυμφόρηση των φυλακών.
Η χώρα είχε τελειώσει... κι εμείς το μαθαίνουμε σε δόσεις[2]Ψεύτικες προεκλογικές εξαγγελίες, κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, αντισυνταγματικές διατάξεις, άρνηση δημοψηφίσματος που οι ίδιοι ζητούσαν ως αντιπολίτευση για το ασφαλιστικό, επιστράτευση που οι ίδιοι έκριναν αντισυνταγματική.
Δυστυχώς η Ελλάδα σαν εθνικό κράτος πέθανε… Από το 1974 κ μετά, στη λεγόμενη μεταπολίτευση η χώρα κατακρεουργήθηκε, καταληστεύθηκε, εκμαυλίστηκε… Η ακροαριστερή ψευτοδιανόηση και οι πληρωμένοι δολοφόνοι της δημοσιογραφίας με επίμονη προπαγάνδα πέτυχαν να δημιουργήσουν το καρκίνωμα του εθνομηδενισμού, σε συνδυασμό με την ιδεολογική τρομοκρατία των ερυθρών χμέρ στα πανεπιστήμια, να επιφέρουν την μετάσταση του καρκινώματος αυτού σε όλα τα μέρη της ελληνικής κοινωνίας…
Το ελληνικό εθνικό κράτος, έτσι όπως το ξέραμε τελείωσε τη νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου του 2008 κάπου στα Εξάρχεια...Από το σημείο αυτό και έπειτα όλα πήραν το δρόμο τους.
Η Νέα Τάξη και η Παγκόσμια διακυβέρνηση δεν θέλουν κράτη με εθνικό κορμό, αλλά πολυφυλετικές κοινωνίες, διαφορετικών εθνικοτήτων, γλωσσών, θρησκειών έναν αχταρμά δηλαδή όπου δεν θα υπάρχουν συνεκτικοί δεσμοί μεταξύ των μελών της κοινωνίας, άρα η χειραγώγηση των μαζών θα είναι πιο απλή κ εύκολη υπόθεση.
Υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα πάνω απο 3.500.000 μετανάστες λαθραίοι και μη, με τον πληθυσμό τους συνεχώς να αυξάνει.Υπάρχουν γειτονιές στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη που δεν υπάρχουν καθόλου Έλληνες κι έχουν γκετοποιηθεί πλήρως.
Σε συνδυασμό με την φτιαχτή οικονομική κρίση που χρησιμοποιεί ο Γιωργάκης για να γονατίσει τους Έλληνες, όπως και με την καλπάζουσα εγκληματικότητα, μας οδηγούν στον όλεθρο…
Ποιός πολίτης σήμερα θα ενδιαφερθεί για την υφαλοκρηπίδα, όταν δεν έχει δουλειά και δεν ξέρει αν επιστρέψει στο σπίτι του με αυτά που συμβαίνουν;
Η Ελλάδα έπεσε χωρίς να ριφθεί ούτε τουφεκιά…
Όλοι αυτοί οι φανατικοί Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κοντά στο 1.500.000 από Πακιστάν, Αίγυπτο, Αφγανιστάν, Μαρόκο, Αλγερία, Σομαλία, Ιράκ... αποτελούν εν δυνάμει στρατιώτες του Ερντογάν που μπορούν να προκαλέσουν ανά πάσα στιγμή μακελειό, εκτελώντας εντολές των Ισλαμοφασιστών της Άγκυρας.
Τα χειρότερα είναι μπροστά μας και λυπάμαι που το λέω αλλά ίσως μια εθνική καταστροφή να αποτελέσει εφαλτήριο για αλλαγή,όπως έγινε το 1897 και το 1922...
read more "Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνίδας από δύο αλλοδαπούς.Δείτε φωτογραφιες πως την κάνανε την γυναίκα.." Διαβάστε περισσότερα...