Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το "Παναθηναϊκό Κίνημα" κατεβαίνει στις εκλογές!! Ψηφίστε κάτι Παναθηναϊκό ,αντί τα μπουρδέλα που μας καταστρέφουν τόσα χρόνια την Ελλάδα!

ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΧΡΟΝΩΝ ,ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ) ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ,ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
read more "Το "Παναθηναϊκό Κίνημα" κατεβαίνει στις εκλογές!! Ψηφίστε κάτι Παναθηναϊκό ,αντί τα μπουρδέλα που μας καταστρέφουν τόσα χρόνια την Ελλάδα!" Διαβάστε περισσότερα...

Η «ανάσταση» του Tupac και το Project Blue Beam

Θα έχετε ακούσει για το Project Blue Beam (Επιχείρηση ΜπλεΑκτίνα).
 Το 1994, o Καναδός ερευνητής δημοσιογράφος Serge Monast ισχυρίστηκε ότι είχε λάβει πληροφορίες σχετικά με ένα μυστικό σχέδιο της NASA(Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος) και των Ηνωμένων Εθνών ναχειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, προκειμένου να θέσουν σε λειτουργία την ΠαγκόσμιαΚυβέρνηση και την Παγκόσμια θρησκεία, με τον Αντίχριστο επικεφαλής.
Το Project Blue Beam (PBB) θα πετύχει τον σκοπό του κάνονταςχρήση προηγμένων τεχνολογιών που στηρίζονται στην ψευδαίσθηση, στην πλύσηεγκεφάλου, στην τηλεπάθεια και στα τρισδιάστατα ολογράμματα.
Σύμφωνα με τον Monast, το Πρόγραμμα έχει τέσσεριςδιαφορετικές φάσεις.
Το πρώτο βήμα είναι να κατασκευάσει τεχνητά προκαλούμενους σεισμούςσε ορισμένες ακριβείς θέσεις πάνω στη Γη, που θα οδηγήσουν σε δήθεν νέααρχαιολογικά ευρήματα » (τάφοι, επιγραφές, αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θαδυσφημίσουν όλες τις θρησκείες και ιδιαίτερα τον Χριστιανισμό.
Το δεύτερο βήμα είναι ένα γιγαντιαίο «διαστημικό show» – μια προβολή με λέιζεραπό δορυφόρους τρισδιάστατων ολογραμμάτων και ήχων, σε διάφορα μέρη του κόσμου.Κάθε γεωγραφική περιοχή του κόσμου θα δεχτεί την εικόνα ενός διαφορετικού “θεού”σύμφωνα με την επικρατούσα θρησκεία της περιοχής. Αυτός ο νέος “θεός”- ο νέος Μεσσίας Μαϊτρέγια – θα μιλήσει σε όλες τις γλώσσες. Αυτός θα είναι ο”θεός” της παγκόσμιας θρησκείας της Νέας Εποχής.
Ο Monast παρότι είχε πει πως οι εν λόγω άνθρωποι έχουν τηντεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν από απόσταση ανακοπή καρδιάς σε έναν υγιήάνθρωπο, πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση τωνστοιχείων, όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρεςμετά από τον θάνατο του Monast!  Έκτοτε οίδιος όσο και το αποκεκαλυμμένο πρόγραμμα, έχουν γίνει θρύλος και έχουντροφοδοτήσει τα σενάρια συνομωσιολογίας.
Ο Serge Monast στην συνέντευξη του τότε το 1994, λίγο πρινπεθάνει κάτω από πέπλο μυστηρίου υποστήριξε ότι είμαστε πολύ κοντά στηνολοκλήρωση του προγράμματος.
Όσον αφορά το δεύτερο βήμα, η τεχνολογία δημιουργίας ολογραφικώνεικόνων – που δημιουργούν παραπλάνηση – ήδη υπάρχει και συνεχώς εξελίσσεται. Βλέπεκαι: Ολογράμματα τόσο ‘ζωντανά’ που τα αγγίζεις!
Κοιτάξτε το «θαύμα» που έγινε πρόσφατα στο 3ήμερο Coachella Music Festival στοIndioτηςCalifornia, όπου τραγούδησε«ζωντανά» ξετρελαίνοντας τα πλήθη, ο ράπερ Tupac, ο οποίος είναι νεκρός από το 1996!!
Μια πολύ ενδιαφέρουσα επανεμφάνιση έκανε ο Tupac Shakur στησκηνή του μουσικού φεστιβάλ Coachella με τη μορφή ολογράμματος εκτελώντας τατραγούδια Hail Mary και Amerikaz Most Wanted στο πλευρό του Snoop Dogg και Dr.Dre.
Οι υπεύθυνοι πίσω από αυτό ήταν η AV Concepts, η οποίασυνεργάστηκε με τον Dr. Dre για να φέρουν ξανά στη ζωή τον Tupac. H ιδέα ανήκειστον ίδιο τον Dre και τα εφέ δημιουργήθηκαν από την χολιγουντιανή εταιρείαDigital Domain που είναι υπεύθυνη μεταξύ άλλων για τα εφέ στις ταινίες The CuriousCase of Benjamin Button, TRON: Legacy, X-Men: First Class και The Girl with theDragon Tattoo.
Ο σχεδιασμός για το ολόγραμμα πήρε αρκετούς μήνες και ηολοκλήρωσή του περίπου άλλους τέσσερις μήνες. Δεν αποκαλύφθηκε ακριβώς τοκόστος της παραγωγής αλλά οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι ένα παρόμοιο project θακόστιζε μεταξύ $100,000 και $400,000 (!)
Στην εμφάνιση του Tupac το πλήθος τρελάθηκε … ειδικά όταν εμφανίστηκεγια πρώτη φορά στο πλήθος … να σηκώνεται από το έδαφος (σαν να σηκώνεται από τουςνεκρούς;) μέχρι να σταθεί στη σκηνή.
Οι κινήσεις ήταν εντυπωσιακά ρεαλιστικές … Στο τέλος τηςεκτέλεσής του, ένα φως λάμπει πάνω του … και αυτός διαλύεται στο λεπτό αέρα..Αρκετά τρελό … ειδικά για κάποιους συμμετέχοντες στο πάρτι … που δεν είχανσυνειδητοποιήσει ότι ήταν ένα ολόγραμμα.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο (ακούγονται πολλά f…):
Ο Tupac Shakur ή 2Pac, ήταν διάσημος Αμερικανός ράπερ, ηθοποιόςκαι ακτιβιστής (υπήρξε και μέλος των Μαύρων Πανθήρων), που δολοφονήθηκε (σε μιαακόμη ανεξιχνίαστη υπόθεση), ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του, στις 13Σεπτεμβρίου 1996 στο Λας Βέγκας, όταν πυροβολήθηκε τέσσερις φορές. Πέθανε έξιημέρες αργότερα.
read more "Η «ανάσταση» του Tupac και το Project Blue Beam" Διαβάστε περισσότερα...