Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

To μήνυμα του Χιώτη του ΑΠΟΕΛ στους Έλληνες!

To συγκλονιστικό μήνυμα του Χιώτη του ΑΠΟΕΛ στους Έλληνες!Ο Διονύσης Χιώτης, τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛέστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες λίγα λεπτά με την λήξη του αγώνα με την Λυόν και την …
πρόκριση της ομάδας του στους «8» του Champions League!
«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα αυτό φάνηκε και σήμερα. Το πιστεύαμε, ήμασταν ψύχραιμοι και δεν φοβηθήκαμε σε καμία φάση του ματς. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, το πίστευα πως θα προκριθούμε και το καταφέραμε. Δεν ξέρουμε που θα φτάσουμε, το έχω πει και θα το ξαναπώ, αυτή η ομάδα μπορεί», τόνισε αρχικά ο Χιώτης.
Εν συνεχεία, είπε: «Δεν μας απασχολούν τα νούμερα, στο ποδόσφαιρο δεν παίζει μπάλα το μπάτζετ, αλλά η ψυχή, το ταλέντο, η διάθεση, εδώ το ευχαριστιόμαστε».
Ο Χιώτης έστειλε και το δικό του μήνυμα σε όλη την Ελλάδα: «Θέλω να πω στους Ελλαδίτες, γιατί όλοι είμαστε Έλληνες, πως με όλα αυτά που τραβάνε πρέπει να τα βάλουν με τα μεγαθήρια, δεν πάει άλλο…Δεν είσαι χαμένος, ο αδύνατος μπορεί να κερδίζει τα μεγαθήρια»

read more "To μήνυμα του Χιώτη του ΑΠΟΕΛ στους Έλληνες!" Διαβάστε περισσότερα...

Συγχαρητήρια στους γίγαντες του ΑΠΟΕΛ!Μπράβο αδέλφια!!!




Στους 8 του Champions League η ομαδάρα του ΑΠΟΕΛ που νίκησε με 1-0 την Λυον και το παιχνίδι πήγε στα πέναλντι και εκεί επικράτησε με 4-3!!!
Μπράβο ρε μάγκες!!!
Το ΑΠΟΕΛ είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα μετα το 2000 που πηγαίνει στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ!Η άλλη ομάδα είναι ο Παναθηναικός μας..
read more "Συγχαρητήρια στους γίγαντες του ΑΠΟΕΛ!Μπράβο αδέλφια!!!" Διαβάστε περισσότερα...