Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ή μήπως έρχεται η δική σου ώρα;

Καλή η προσπάθεια, αλλά προφανώς δεν πείθεις:

Τόσος αγώνας για να μαζευτούν € 2.263.360;
Αλήθεια, περιμένεις ακόμα να επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις;

Η ”Παναθηναϊκή Συμμαχία” είναι ένα πείραμα (θέλω να πιστεύω με καλό σκοπό), το οποίο όμως -προφανώς- απέτυχε! Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, πολλά πειράματα δεν έχουν την κατάληξη που αναμένουμε…. πρέπει όμως να υπάρχει ένα plan B
Εκεί κρίνεται ο πραγματικός ηγέτης.
Αφού δεν κατάφερε να κάνει τον κόσμο να πιστέψει σε αυτόν, θα πρέπει να αλλάξει στρατηγική. Είτε να βρει άλλους τρόπους να τον πείσει, είτε να βάλει ο ίδιος λεφτά, είτε να βρει φίλους του που θα βάλουν λεφτά, είτε να πουλήσει-χαρίσει αλλού (δικό του δεν υποτίθεται ότι είναι το 55%;)
Δυστυχώς, δεν σκέφτομαι άλλες λύσεις για να ξεφύγουμε από το διοικητικό αδιέξοδο…. και όσο ο Αλαφούζος συνεχίσει να μην βάζει τίποτα ή να μην κάνει τίποτα ώστε να βρεθούν καινούριοι πόροι, το πρόβλημα θα μεγαλώνει!
€ 27 εκ. είναι το έλλειμμα τώρα, και τα έσοδα της ΠΑΕ όλο και μειώνονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυτό να μεγαλώνει ακόμα κι αν το μπάτζετ πέφτει συνεχώς!
Φαύλος κύκλος!
read more "Ή μήπως έρχεται η δική σου ώρα;" Διαβάστε περισσότερα...

Μήπως ήρθε η ώρα;


Ένας τραγικός Παναθηναϊκός δεν κατάφερε -πάλι- να κερδίσει! Πέταξε ΠΑΛΙ ένα ημίχρονο, με μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά μπήκε καλά στο 1ο, όμως στη συνέχεια ξεχάστηκε στα αποδυτήρια. Τι θα γίνει αλήθεια με αυτό το πράγμα; Βέβαια το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, συμβαίνει τουλάχιστον μια δεκαπενταετία τώρα με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Δεν ξέρω αν είναι αποτέλεσμα κακών χειρισμών της διοίκησης, κακής συνεννόησης του προπονητή με τους παίκτες, κακής προπόνησης και τακτικής, ή απλά οι παίκτες είναι αδιάφοροι και ανεπαρκείς!

Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο μέχρι τώρα απολογισμός της ομάδας είναι ντροπιαστικός:
15 ματς έχει παίξει, και έχει καταφέρει να κάνει 4 νίκες – 8 ισοπαλίες – 3 ήττες… και τέρματα 15-14
Sorry παίδες, αλλά αυτός δεν είναι απολογισμός Παναθηναϊκού…

Το ψάρι λένε βρομάει από το κεφάλι, και κεφάλι του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είναι ο Φερέιρα!
Ακόμα και τώρα που το γράφω δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι και η σωστότερη απόφαση, αλλά κάτι πρέπει να γίνει για να ταρακουνηθεί το σύστημα… ο Πορτογάλος έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το κουφάρι του Παναθηναϊκού μας που βλέπουμε να περιφέρεται στα γήπεδα, έστω και με τα -πολλά- ελαφρυντικά που του παρέχει η διοίκηση.
Λάθη στον προγραμματισμό του καλοκαιριού (Καραγκούνης ενώ σήμερα μιλάει για έμπειρο (!!) όφη, Βιτόλο ο μοναδικός αμυντικό χαφ, άσφαιροι επιθετικοί)… λάθη στο κατέβασμα εντεκάδας… λάθη στις αλλαγές, ενώ έχω την εντύπωση τελευταία ότι άλλα ζητάει από τους παίκτες του και άλλα αυτοί κάνουν…

ΥΓ1. Δικαιολογίες για τις γκέλες στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν, οι άλλοι είναι ακόμα πιο πεθαμένοι από σένα οικονομικά! Αν εμείς έχουμε 2-3 παίκτες κάτω των 20 ετών, άλλοι έχουν μέχρι και 10!
ΥΓ2. Και ο Ρότσα μου φαίνεται καλή περίπτωση (αν στόχος μας είναι η προώθηση νεαρών στην εντεκάδα), αλλά εδώ που έχουμε φτάσει ακόμα και ο Αναστασιάδης (αν στόχος μας είναι η αφύπνηση των υπαρχόντων παικτών)… μέχρι το καλοκαίρι φυσικά!
read more "Μήπως ήρθε η ώρα;" Διαβάστε περισσότερα...