Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

‘Πράσινος’ ο Λουίς Γκαρσία!


Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.-
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Ισπανός κυνηγός Λουίς Χαβιέ Γκαρσία Σανθ ή πιο απλά Λουίς Γκαρσία, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Κάρλος Φρεϊτας. Ο 32χρονος άσος ήταν ελεύθερος το τελευταίο διάστημα (η τελευταία του ομάδα ήταν η Ρασίνγκ Σανταντέρ).
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στο παρελθόν έχει φορέσει (μεταξύ άλλων) τις φανέλες των Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ (με την οποία έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ) και Ατλέτικο Μαδρίτης και αναμένεται άμεσα στην Αθήνα (πιθανότατα θα φτάσει στις 16.00), προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ‘πράσινους’.
Συμπαίκτης με Σισέ
Ο Λουίς Γκαρσία θα βρει έναν παλιό γνωστό του στο ‘τριφύλλι’, τον Τζιμπρίλ Σισέ. Αμφότεροι ήταν μέλη της Λίβερπουλ το 2005, όταν οι ‘ρεντς’ έφτασαν στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ.
Μονοετές και 600 χιλ. ευρώ
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ‘πράσινους’, με πάγιες αποδοχές κοντά στις 600 χιλ. ευρώ συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.
Στις αρχές του καλοκαιριού το όνομά του είχε βρεθεί στο ρεπορτάζ της Λάρισας, του Άρη και του Πανιωνίου.
read more "‘Πράσινος’ ο Λουίς Γκαρσία!" Διαβάστε περισσότερα...

Η πολιτική εκτροπή είναι πλέον γεγονός!


  • Γιατί ο Παπανδρέου δεν φέρνει στη Βουλή ούτε κάν το "επικαιροποιημένο" μνημόνιο;
Αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΚΚΕ στη Βουλή προκαλεί η πρόταση του Κομμουνιστικού Κόμματος, το επικαιροποιημένο μνημόνιο να κατατεθεί στην Βουλή.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής έκανε λόγο για κίνηση εντυπώσεων και αναρωτήθηκε αν στόχος του ΚΚΕ είναι να αποτύχει η διάσωση της χώρας.
Η κυβέρνηση δεν κάνει προσπάθειες να σώσει την χώρα αλλά την πλουτοκρατία, υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος. Έκανε λόγο για πραξικοπηματική νοοτροπία της κυβέρνησης να εξουσιοδοτεί τον υπουργό Οικονομικών να υπογράφει συμβάσεις και μνημόνια, χωρίς αυτά να συζητούνται και να ψηφίζονται από την Βουλή.
Η πολιτική εκτροπή είναι πλέον προφανής.
Από τη στιγμή που ο Γ. Παπακωνσταντίνου απέκτησε την δυνατότητα να τροποποιεί το μνημόνιο, χωρίς καν να ενημερώνεται το ελληνικό κοινοβούλιο, το έλλειμμα δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης διογκώνεται.
Αλήθεια, τι είχε στο μυαλό του Υπουργός Οικονομίας, όταν έφερνε μια τέτοια διάταξη;
Δεν έχει δικαιώμα ο ελληνικός λαός να ενημερώνετε για τις όποιες αλλαγές τον αφορούν άμεσα;
Ανεξαρτήτως αν συμφωνεί κάποιος ή όχι με αυτές.
Όλα αυτά ο Χρ. Παπουτσής, τα θεωρεί κίνηση εντυπώσεων;
ΤΩΡΑ αρχίζει και τρομάζει η πιθανότητα ένας αγριεμένος πατέρας να κυνηγάει έναν κυβερνητικό με μια κατσαρόλα παραμάσχαλα ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΠΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ…!!!!
Γιατί τώρα βλέπουν ότι το τίμημα της προδοσίας είναι τελικά πολύ ακριβότερο από ότι υπολόγιζαν ότι θα “πλήρωναν” για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.
Γιατί το εγχώριο σύστημα προπαγάνδας δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να πουλήσει και τη μάνα του ακόμα προκειμένου να σώσει το τομάρι του από τους αγριεμένους ιθαγενείς.
Γιατί όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και την εθελοδουλεία αυτών που είπαν ψέμματα για να οδηγήσουν την χώρα σε σκλαβιά και κατοχή…κι αυτό από μόνο του είναι τρομακτική σκέψη.

read more "Η πολιτική εκτροπή είναι πλέον γεγονός!" Διαβάστε περισσότερα...

Η νομιμοποίηση της κατοχής του ΔΝΤ


Αυτοί που ψήφισαν στις τελευταίας εκλογές ΠαΣοΚ, οι περισσότεροι ίσως εξαπατήθηκαν από το ψευδές “λεφτά υπάρχουν”. Αλλά δεν νομίζω ότι κανείς από τους εκλογείς αυτούς έδωσε εντολή στην παρούσα κυβέρνηση να φέρει εδώ το ΔΝΤ και την Τρόϊκα και να παραδώσει τμήματα της εθνικής κυριαρχίας στους ξένους κατοχικούς.
Δηλαδή η εδώ παρουσία του ΔΝΤ και της Τρόϊκας δεν έχει την λαϊκή νομιμοποίηση.
Με κεφαλαία: Η ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.
Αυτοί που θα ψηφίσουν σε τυχόν επικείμενες βουλευτικές εκλογές ΝΔ, και εφόσον η ΝΔ δεν υπόσχεται ανοιχτά ότι θα “σουτάρει” το ΔΝΤ, και εκείνοι που θα ψηφίσουν ΠαΣοΚ φυσικά, θα γίνουν οι εκλογείς που ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την κατοχή της χώρας από το ΔΝΤ και την Τρόϊκα.
Ψήφος, ακόμη και στις δημοτικές, σε κόμμα που ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ότι θα “σουτάρει” το ΔΝΤ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την ΚΑΤΟΧΗ της πατρίδας μας από το ΔΝΤ και την Τρόϊκα. Αποδοχή των δανείων χωρίς μείωση και του Μνημονίου που τα μετατρέπει σε ενυπόθηκα.
Μήπως δεν είναι έτσι;

read more "Η νομιμοποίηση της κατοχής του ΔΝΤ" Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί η ΝΔ δεν μπορεί να πείσει ακόμη;


Ένα ερώτημα με δεκάδες απαντήσεις
Άιντε και μερικές ακόμα
  • Μήπως γιατί έχει διχάσει τον κόσμο της;
  • Μήπως γιατί πέραν του Σαμαρικού πυρήνα, οι υπόλοιποι ΝΔκράτες έχουν βαρεθεί τα ενδοοικογενειακά μαχαιρώματα;
  • Μήπως γιατί ο κόσμος άρχισε να συνειδητοποιεί, ότι από αντιπολίτευση μεριά όλα είναι κακώς καμωμένα και ο λόγος είναι “σωστός”, αλλά όταν γίνεται κυβέρνηση προσγειώνεται στην φυσική της θέση, δηλαδή της “αναγκαίας υπακοής”;
  • -Μήπως γιατί οι ψηφοφόροι της ΝΔ, πρώτοι, διαπίστωσαν την διαχρονική κοροϊδία των πολιτικών;
  • -Μήπως γιατί αρνούνται να καταθέσουν την τελευταία ρανίδα της ελπίδας τους σε άλλη μία πιθανή απογοήτευση;
  • -Μήπως γιατί είδαν κάποιες σοβαρές μεν αλλαγές στην νοοτροπία, αλλά παντελή απουσία από πράξεις που θα μπορούσαν ίσως, να αποτρέψουν τα εγκλήματα που 10 μήνες τώρα ζούμε, και αντιμετωπίζονται από την νέα ΝΔ με τον πιο ανέξοδο τρόπο… τύπου… εμείς διαφωνούμε, έχουμε προτάσεις, αλλά τι να κάνουμε είμαστε αντιπολίτευση;
  • Μήπως γιατί δεν θέλει να πείσει τόσο, όσο χρειάζεται, και ξάφνου βρεθεί στην θέση να πρέπει να τα εφαρμόσει;
  • Μήπως γιατί αυτοί που τον πλαισιώνουν είναι από δύο, και τρία μπορώ να πω, χωριά χωριάτες, δηλαδή άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας;
  • Μήπως γιατί δεν κάλεσε ούτε μία φορά τον κόσμο να δείξει έμπρακτα την αντίθεσή του με μία πολιτική πράξη διαμαρτυρίας;
  • Μήπως γιατί θέλει χρόνο, αλλά ο χρόνος δεν περιμένει;
  • Μήπως γιατί ο κόσμος δεν έχει μάθει να ακούει αυτόν τον λόγο;
  • Μήπως γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι θέλει να πει;
  • Μήπως γιατί, εν τέλει, δεν ξέρει ή δεν μπορεί, πώς να αλλάξει τα πράγματα;

read more "Γιατί η ΝΔ δεν μπορεί να πείσει ακόμη;" Διαβάστε περισσότερα...

7-11-2010: H ώρα της τιμωρίας


Η «ΜΙΚΡΗ» είδηση είναι ότι σε ένα μήνα αυτή η κυβέρνηση θα ανακοινώσει νέα εξοντωτικά μέτρα φόρων, δασμών και περικοπών που θα γονατίσουν τους πάντες και θα αποτελειώσουν όσους πνέουν τα οικονομικά λοίσθια. Η «μεγάλη» είδηση είναι... ότι στο όνομα κάποιων ανωνύμων και νεφελωδών συνωμοσιών θριαμβευτικά οι υπουργοί (και ο πρωθυπουργός τους) βγάζουν από το γκαράζ της Βουλής και ενεργοποιούν πάλι εκείνες τις τερατώδεις, πανάκριβες, θωρακισμένες Μερσεντές, για να μην κινδυνεύσει –λένε– η ζωή τους από κάποιους τρομοκράτες νέας κοπής. Και φυσικά πάνε πίσω στον ΟΔΔΥ τα μικρά δήθεν οικονομικά υβριδικά αυτοκίνητα των 1.400 κυβικών που είχε καθιερώσει η νέα διακυβέρνηση δήθεν για λόγους οικονομίας.
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ Έλληνας αμφιβάλλει πλέον ότι πριν προχωρήσει πολύ ο δεύτερος χρόνος αυτής της κυβέρνησης αυτές οι «ρωγμές» θα μεγαλώσουν και θα καταστούν τεράστιες πύλες για να επιστρέψει αυτή η χώρα πλησίστια σε εκείνη την πρώτη δεκαετία του 1980. Στην πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όταν ο τότε πρωθυπουργός και πατέρας του σημερινού αποφαινόταν με κυνικότητα: «Όλοι κάνουμε κάποιο δωράκι στον εαυτό μας, αλλά όχι και μισό δισεκατομμύριο!»
Ήταν η φράση που όριζε μια ολόκληρη φιλοσοφία και μια τακτική που εφαρμόστηκαν όλα τα χρόνια της πράσινης εξουσίας και κατέστησαν πάμπλουτους τόσους και τόσους από τους παλαιούς αφισοκολλητές του Κινήματος.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ όλα αυτά και δεν επιστρέφουν τυχαία αυτές οι αναμνήσεις. Είναι επειδή σε εβδομήντα ημέρες αυτός ο λαός θα προσέλθει στις κάλπες και με αφορμή και πρόσχημα την εκλογή των νέων τοπικών του αρχόντων θα κληθεί να επιβραβεύσει όσα έγιναν και όσα διεπράχθησαν τους δεκατρείς μήνες της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου. Κάποιος θα έλεγε κάθε θαύμα τρεις ημέρες, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό. Πρόκειται για κάτι πικρότερο και απείρως πιο κυνικό: Αφού ξεγέλασαν τόσους και τόσους στο όνομα του ανοικτού που διαλογισμού και πλήθους άλλων φραστικών ανοησιών, αφού κατόρθωσαν με τα καμώματά τους να μας καταστήσουν και να μας καταντήσουν αθύρματα του ΔΝΤ και ευρωπαϊκό παράδειγμα προς αποφυγήν, αφού μας στέρησαν από κεκτημένα δικαιώματα δεκαετιών, αφού μας λήστεψαν και μας ταπείνωσαν, τώρα έχουν το θράσος να ζητούν την επιβράβευση για τα κατορθώματά τους αυτά.
ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ διαφάνεια αλλά όλα πλέον γίνονται εν κρυπτώ και παραβύστω. Υπεσχέθησαν καλύτερες ημέρες και προσέφεραν έναν εργατικό Μεσαίωνα. Να το πούμε απλά, με μια φράση: «Δεν ξέρουμε σε τρία ή πέντε χρόνια ποιες πολυκατοικίες και ποιες βίλες θα έχουν αποκτηθεί σε κάποια άλλη Διονυσίου Αρεοπαγίτου».
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΦΑΡΑΚΟΣ
(Σ.Λ.)
read more "7-11-2010: H ώρα της τιμωρίας" Διαβάστε περισσότερα...

Τελικά, μας νοιάζει να σωθούμε ή...


Ιδού μερικά συμπεράσματα:
  • Τα κόμματα, ΚΑΙ Η ΝΔ, ενδιαφέρονται μόνο για την κατάκτηση, άσκηση και νομή της εξουσίας. Ακόμη και όταν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ πρόγραμμα, σχέδιο, ανθρώπους ικανούς και λοιπά. Θέλουν μόνο την εξουσία. Αυτός είναι ο μοναδικός τους στόχος και όχι το λαϊκό συμφέρον.
  • Η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ είναι καταστροφική. Με ένα μεγαλειώδες ψεύδος πήρε την εξουσία. Εριξε την χώρα σε κατοχή του ΔΝΤ και της Τρόϊκας, ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ. Πρέπει να φύγει από την εξουσία το συντομώτερο. Και πάνω σ'αυτό υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει και μαζί ΔΝΤ και Τρόϊκα ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ.
  • Με βάση το προηγούμενο, αν η ΝΔ (ή και το ΚΚΕ αν θέλετε ή όποιο άλλο κόμμα) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ τον λαό να την ακολουθήσει τώρα, μετά από αυτό τον ορυμαγδό και την καταστροφή, τότε ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ; Φως φανάρι ότι δεν θέλουν τον λαό τώρα. Διότι τον ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ επειδή ο λαός έχει αναπτύξει μια τέτοια ψυχολογία και βρίσκεται ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ μια πρώϊμη ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ.
  • Ο λαός ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ με τα κόμματά του γιατί κανένα κόμμα δεν εξαγγέλει αυτά που εκείνος θέλει. Δηλαδή ότι α) θα διώξει ΔΝΤ-Τρόϊκα β) θα βάλει ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ γ) θα ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ και δ) θα βάλει κι άλλους να πληρώσουν το λογαριασμό και ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
  • Η ΝΔ είπε μεν ΟΧΙ στο Μνημόνιο, αλλά δεν είπε ότι ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ και ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΔΝΤ και Τρόϊκα. Ούτε οτι θα φορολογήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκείνους που πρέπει. Θα ελαφρύνει ισως μεν τα λαϊκά βάρη, αλλά τον κυρίως ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ πάλι στον λαό θα τον στείλει. Αυτό είπε στο Ζάππειο.
  • Τυχόν αναρρίχηση της ΝΔ στην εξουσία σημαίνει ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του Μνημονίου, του ΔΝΤ και της Τρόϊκας με ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ. Αναγνώριση τους χρέους ΩΣ ΕΧΕΙ και της ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. Τώρα ο λαός μπορεί να ισχυριστεί οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ για κάτι τέτοιο. Δεν έδωσε ο ΠαΣοΚος ψηφοφόρος ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ στο ΠαΣοΚ.
  • Η ΝΔ δεν θέλει να πέσει η κυβέρνηση ΤΩΡΑ. Την "βολεύει" η υπάρχουσα κατάσταση. Γι' αυτό δεν την ρίχνει την κυβέρνηση. Ενώ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Περιμένει να ολοκληρώσει η καταστροφική αυτή κυβέρνηση κάποια από τα μέτρα αυτά που ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ τόσα χρόνια.
  • Ο μεγάλος φόβος του όλου συστήματος είναι ότι η αποκαλυφθείσα πλέον ΣΗΨΗ του συστήματος και η ΑΠΑΞΙΩΣΗ του στα μάτια του λαού ("ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ"), έχοντας πάρει επικίνδυνες διαστάσεις, μπορεί να οδηγήσει σε λαϊκές εξεγέρσεις και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ. Αληθινά δημοκρατικές. Οχι γιαλαντζί κοινοβουλευτικές και χαριτωμενιές.
  • Ο φόβος του συστήματος αυτός το οδηγεί να κρατάει την ΝΔ ως την ΧΡΥΣΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ, ποντάροντας επάνω της την ΔΙΑΣΩΣΗ του από ενδεχόμενη λαϊκή εξέγερση και συνεπαγόμενες δημοκρατικές διεκδικήσεις. Εξού και η τάχαμου εναντίωση στο Μνημόνιο αλλά η μη-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του και η μη-ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. Δηλαδή και ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, "τι να κάνουμε ρε παιδιά". (Γι'αυτό και μας κοψοχόλιασε μέχρι να ανακοινώσει, μόλις ώρες πριν την ψήφιση του Μνημονίου, ότι θα πει οχι. Και τους ίδιους τους ΝεοΔημοκράτες οπαδούς ειχε κοψοχολιάσει τότε, πριν λίγο καιρό. Δεν είπε δηλαδή ΚΑΘΑΡΑ, ΞΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ αυτό που έπρεπε να πει: "Σουτ και έξω")
Τα συστήματα αναπτύσσουν ένστικτο αυτοσυντήρης. Η ΝΔ εκφράζει το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΧΑΡΤΙ αυτού του ενστίκτου καθότι το ΠαΣοΚ θα πάει στα αζήτητα για πολύ καιρό. Το σύστημα ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ. Είτε μέσω Ντορικού κόμματος, Κουβελικού, "οικουμενικού", "εθνικής σωτηρίας", είτε οποιουδήποτε άλλου. Αλλά, αυτή τη στιγμή, το τελευταίο του χαρτί, ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ. Και δεν θέλει να το κάψει. Η ΝΔ αυτή την ώρα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Αρα συζητήσεις επί συζητήσεων για Μαρκογιαννάκηδες, Τατούληδες, Κουβέληδες, Κακλαμάνηδες, ΛΑΟΣ-ΜΑΟΣ και υποψηφίους δημοτικών, φαιδρές προσωπικότητες οι περισσότεροι, ΞΕΣΤΡΑΤΙΖΟΥΝ το μυαλό από το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, το οποίο είναι:
  • ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ
  • ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
  • ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
  • ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
Μας νοιάζει να σωθούμε ή ποιο κόμμα θα μας σώσει;
Ρωτάω;


read more "Τελικά, μας νοιάζει να σωθούμε ή..." Διαβάστε περισσότερα...