Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Αυτήν την ομάδα έχουμε. Αυτούς τους παίκτες έχουμε. Αυτοί φοράνε το τριφύλλι στο στήθος και αυτούς θα στηρίξουμε.


ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ,ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.


Δεν πήραμε πρέφα τώρα πως έχουμε αδυναμίες στο ρόστερ ,ούτε πως ο Λέτο είναι ο πιο σημαντικός μας παίκτης και η απουσία του είναι πρώτης τάξεως πρόβλημα.

Δεν κατεβήκαμε χθες στην Ελλάδα για να μην ξέρουμε πως η ομάδα συν τοις άλλοις έχει να αντιμετωπίσει και την μανία του Μαρινάκη να πάρει το πρωτάθλημα.

Αυτά τα ξέραμε απο το καλοκαίρι. Δεν έχει αλλάξει κάτι... ή μάλλον το μόνο που έχει αλλάξει είναι πως η ομάδα διέψευσε κάθε προγνωστικό και μέχρι χθες ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα κόντρα σε όλους. Ε λοιπόν ,αυτήν την ομάδα θα την στηρίξουμε. Δε γίνεται μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα να ήταν ομάδα απο μέταλλο πρωταθλητή και χθες αυτό το μέταλλο να εξαφανίστηκε .Την ίδια δίψα έχουν οι παίκτες για το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει λογική εξήγηση για να λυγίσουν τώρα και να μειώσουν την απόδοση και την προσπάθεια τους ..
read more "Αυτήν την ομάδα έχουμε. Αυτούς τους παίκτες έχουμε. Αυτοί φοράνε το τριφύλλι στο στήθος και αυτούς θα στηρίξουμε." Διαβάστε περισσότερα...

Mέχρι και τον Τεβεκέλη βρήκανε για να μας κάνει κήρυγμα!


Ο ΤΕΒΕΚΕΛΗΣ ΜΩΡΕ ..Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ,ΜΕ 8 ΠΑΙΚΤΕΣ! 
Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!


Εκεί στον Sentra πραγματικά είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
Σε ποιο ξεχασμένο στημένο της παράγκας του Κόκκαλη και του Θωμά τον βρήκατε;;
Περάσαν και χρόνια βλέπετε και βγαίνουν τύποι σαν τον Τεβεκέλη που έχουν κάνει κατ εξακολούθηση κηδείες και κάνουν τώρα κηρύγματα..

Απλά να σημειώσουμε πως τόνισε πως η διαιτησία του Βοσκάκη ήταν χθες καλή. Προφανώς εμείς απο άλλον πλανήτη κατεβήκαμε και είμαστε ζουλού για να φωνάζουμε για την χθεσινή του διαιτησία ..

ΥΣ: Αναλυτικά τι δήλωσε το κοράκι:


Για την 
διαιτησία στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Το παράξενο θα ήταν να μην ασχολούνταν οι ομάδες και οι προπονητές με τους διαιτητές. Το μόνο κομμάτι που δεν θα έπρεπε να ασχολούνται. Καλύτερος διαιτητής είναι αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη. Λάθη πάντα θα γίνονται. Το θέμα είναι η εικόνα του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Είδαμε ότι υπήρχε ένα τράβηγμα μέσα στην περιοχή του Τσιρίλο σε παίκτη του Παναθηναϊκού.

Για να δοθεί πέναλτι πρέπει να είναι κοντά στη φάση ο διαιτητής. Ο άρχων του αγώνα παρακολουθεί την πορεία της μπάλας και που θα καταλήξει αυτή. Τέτοιου είδους φάσεις όμως βλέπουμε πολλές σ' έναν αγώνα. Δεν είδα κάτι άλλο που θα μπορούσε να δοθεί υπέρ του Παναθηναϊκού. Δεν ήταν πέναλτι η φάση με τον Χριστοδουλόπουλο στο 92'.

Δεν μπορείς να διορθώσεις με λάθος ένα άλλο λάθος, ενώ θεωρώ πως ο διαιτητής δεν είχε κάνει λάθη χθες κατά των πράσινων. Καμία αμφισβήτηση για το πέναλτι του Αθανασιάδη και σωστή η κίτρινη και όχι κόκκινη στον Σαριέγκι γιατί ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν σε πλάγια θέση και όχι φάτσα με το τέρμα.

Για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα: Σίγουρα η ανακοίνωση ήταν για να δημιουργηθεί κλίμα ενόψει ντέρμπι. Όπως και το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Ξάνθη υπέρ του Ολυμπιακού από τον Κωνσταντινέα.

Για την φετινή εικόνα της διαιτησίας: Έχει αρκετή βελτίωση η διαιτησία. Έχουμε νέα παιδιά που θέλουν χρόνο. Μην ξεχνάτε πως πολλοί διαιτητές στο ξεκίνημα τους κάνανε λάθη. Όπως οι Γιάχος και Τριτσώνης. Με υπομονή θα κάνουμε διαιτητές. Θα γίνουν σταθεροί και έμπειροι.

Για την αλλαγή στον ορισμό διαιτητών από Βασσάρα σε Δουρο: Ίδιο πράγμα είναι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν υπάρχει επιτροπή διαιτησίας που δεν θα κάνει την καλύτερη επιλογή για ένα ματς. Ποιος θέλει από μόνος του να εκτεθεί;

Για το ποιον προβλέπει πως θα είναι διαιτητής στο ντέρμπι των «αιωνίων»: Προβλέπω για διαιτητή του ντέρμπι τους Κάκο, Τριτσώνη, αλλά και γιατί όχι να ορισθεί ένας νέος διαιτητής που «πατάει» καλά τελευταία. Στο τρίτο χρόνο μου εγώ σφύριξα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.
read more "Mέχρι και τον Τεβεκέλη βρήκανε για να μας κάνει κήρυγμα!" Διαβάστε περισσότερα...

Εξαφάνισαν τα επεισόδια στο Ηράκλειο για να μην τιμωρηθεί ο Όφη με τον Παναθηναϊκό! Το χει πάρει πάνω του ο μπέμπης ..

ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ Α2.
ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ..
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΛΕΓΕ ΜΕ..


Το έχουν προχωρήσει τόσο πολύ οι γαύροι που πλέον υποστηρίζουν και τις αντίπαλες ομάδες τους όταν κάπου εκεί εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός. Χθες απο όσα ακούσαμε έγιναν κάποια επεισόδια προς την φυσούνα στο τέλος του ματς Όφη-Ολυμπιακός. Και λέω ακούσαμε ,αφού η nova στα πλαίσια της τιμωρίας που μπήκε απο τον Μαρινάκη ,δεν κατάφερε να μας δείξει ούτε ένα πλάνο την ώρα που γινόντουσαν τα επεισόδια. Και επειδή είμαι κακοπροαίρετος ,μπορώ να σκεφτώ και τον λόγο ..

Αλλά λέω πως το έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ,αφού για να μην γίνει καμιά στραβή και πάει ο Όφη σε κάνα αθλητικό δικαστή (όχι ότι δεν θα την γλίτωνε ,απλά για να μην γινόταν θέμα) ,όλοι δούλεψαν βάσει σχεδίου και στο τέλος θα καταλήξουμε εμείς οι 
γραφικοί να μιλάμε για κάποια επεισόδια που γίνανε στου Γεντί Κουλέ και θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον Όφη σε κεκλεισμένων στο μεταξύ μας ματς. Όπως δηλαδή οδηγηθήκαμε κι εμείς ,για επεισόδια που ήξεραν 1-2 εβδομάδες πριν πως θα γίνουν στην Λιβαδειά..

Πως δούλεψαν όλα ρολόι; Ο Παπάς δεν έγραψε τίποτα ,ο Θεοδωρίδης σαν επίσημος Ολυμπιακός μιλούσε για επεισόδια απο ..ξένα σώματα (μου θύμισε το αστείο με τους αντιεξουσιαστές τους δικούς μας. Τουλάχιστον εμείς το λέγαμε για να καλύψουμε την πάρτη μας ,όχι για άλλων) και πως δεν φταίγανε στον Όφη και με την βοήθεια της Nova ,όλα θα ξεχαστούν και ..ούτε γάτα ,ούτε ζημιά.

Αλλά ναι ξέρω ..εμείς είμαστε γραφικοί και φανατισμένοι και όχι ο Μαρινάκης που έχει στήσει μέχρι και τις ..μπάλες του πρωταθλήματος για να μην χάσει τα σίγουρα φράγκα του champions league.
read more "Εξαφάνισαν τα επεισόδια στο Ηράκλειο για να μην τιμωρηθεί ο Όφη με τον Παναθηναϊκό! Το χει πάρει πάνω του ο μπέμπης .." Διαβάστε περισσότερα...