Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ερνέστο... ξύπνα, κερδίσαμε!

Κάθε άλλο παρά ενδιαφέρουσα φαίνεται ότι ήταν η αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λεβαδειακό (3-1). Δεν εξηγείτε διαφορετικά η υπνηλία που διακατείχε τον τεχνικό τον ερυθρολεύκων, Ερνέστο Βαλβέρδε…



.
read more "Ερνέστο... ξύπνα, κερδίσαμε!" Διαβάστε περισσότερα...

Φίλαθλος… ακροβάτης (video)

Απίστευτη ήταν η σκηνή που κατέγραψε τόσο ο φωτογραφικός όσο και ο τηλεοπτικός φακός, στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη (0-0), στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου. Ένας φίλαθλος δεν  βρέθηκε απλά στην ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας για αν παρακολουθήσει το ματς, αλλά ανέβηκε και σε μια σκάλα για να έχει καλύτερη θέα, πίνοντας μάλιστα ανέμελος τον καφέ του…


Oπαδός στην σκάλα (Ατρόμητος-Αρης) από Red_Duckling
read more "Φίλαθλος… ακροβάτης (video)" Διαβάστε περισσότερα...

Σισέ: «Ίσως μια μέρα επιστρέψω...»

Σίγουρα ήταν το πιο λαμπρό αστέρι (ποιος άλλος φορούσε γυαλιά που είχαν χαραγμένα πάνω το όνομά του!) στη βράβευση των καλύτερων ποδοσφαιριστών για την ποδοσφαιρική χρονιά 2011. 
Ο Τζιμπρίλ Σισέ παραβρέθηκε στην Αθήνα για να παραλάβει το βραβείο του και εξαπέλυσε τη βόμβα… «Ίσως μια μέρα επιστρέψω… Ποτέ μη λες ποτέ! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τη μία είσαι εδώ και μετά από έξι μήνες κάπου άλλου…». Όταν πήρε στα χέρια του το βραβείο για την ανάδειξή του ως πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν στη Super League, ο Γάλλος επιθετικός είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω του συμπαίκτες μου και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μέρος αυτού του βραβείου τους ανήκει. Λατρεύω αυτή τη χώρα και τους κατοίκους της. Λατρεύω τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του».

read more "Σισέ: «Ίσως μια μέρα επιστρέψω...»" Διαβάστε περισσότερα...

Άρχισε να ηχεί η 6η Σάλπιγγα της αποκάλυψης...;


"Και ο έκτος άγγελος εσάλπισε και ήκουσα μιαν φωνήν εκ των τεσσάρων κεράτων του θυσιαστηρίου του χρυσού του ενώπιον του θεού, λέγουσαν προς τον έκτον άγγελον όστις είχε την σάλπιγγα λύσον τους τεσσάρας αγγέλους τους δεδεμένους εις τον μέγαν ποταμόν Ευφράτην…"

H κλιμακούμενη ένταση στη Μεσοποταμία(απειλές του Ιράν και η έκρυθμη κατάσταση στη Συρία που προφανώς ετοιμάζεται Νατοϊκή επέμβαση) μας θυμίζει έντονα αυτό το χωρίο της Αποκάλυψης...

Οι συνθήκες δυστυχώς δεν υποβοηθούν καθώς κάθε οικονομικής κρίσης έπεται ένας Παγκόσμιος Πόλεμος...

Το θέμα είναι ότι το Ιράν το υπερασπίζονται με πάθος Ρωσία και Κίνα... Όπως και τη Συρία θα τη στηρίξει σίγουρα η Ρωσία-η οποία μη ξεχνάμε έχει ένα αεροπλανοφόρο στη Μεσόγειο.

"Και ελύθησαν οι τέσσαρες άγγελοι οι ητοιμασμένοι εις την ώραν και ημέραν και μήνα και ενιαυτόν δια να θανατώσωσι το τρίτον των ανθρώπων και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ήτο δύο μυριάδες μυριάδων και ήκουσα τον αριθμόν αυτών και ούτως είδον τους ίππους εν τη οράσει και τους καθήμενους επ’ αυτών ότι είχον θώρακας πύρινους και υακινθίνους και θειώδεις και αι κεφαλαί των ίππων ήσαν ως κεφαλαί λεόντων και εκ των στομάτων αυτών εξήρχετο πυρ και καπνός και θείον..."

Οι Αμερικάνοι στέλνουν στη περιοχή τρία αεροπλανοφόρα...
Όπως είχε δηλώσει αξιωματούχος του Πενταγώνου, τα τρία αεροπλανοφόρα σημαίνουν πόλεμο...
Ο οποίος όπως δυστυχώς δείχνουν τα πράγματα αν ξεκινήσει θα γενικευτεί...

"Υπό των τριών τούτων εθανατώθησαν το τρίτον των ανθρώπων εκ του πυρός και εκ του καπνού και εκ του θείου του εξερχομένου εκ των στομάτων αυτών, διότι αι εξουσία αυτών είναι εν τω στόματι αυτών, επειδή αι ουραί αυτών είναι όμοιαι με όφεις έχουσαι κεφαλάς και με αυτάς βλάπτουσι..."

Η Αποκάλυψη συνεχίζοντας ομιλεί για τον πλέον πολύνεκρο πόλεμο στην Ιστορία της Ανθρωπότητας...
Υπάρχουν πολλές προφητείες που ερμηνεύουν αυτό το χωρίο και το επεξηγούν...

Εμείς είμαστε οι πλέον αναρμόδιοι να το κάνουμε...
Το παραθέτουμε απλά ως έχει, με κάποιες σκέψεις μας...

Πηγή
read more "Άρχισε να ηχεί η 6η Σάλπιγγα της αποκάλυψης...;" Διαβάστε περισσότερα...

Στον Ρέμο ο Σισέ! (video)

Στην Αθήνα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Τζιμπρίλ Σισέ, μετά το παιχνίδι της Λάτσιο με την Αταλάντα (2-0), στο οποίο, ωστόσο, δεν αγωνίστηκε. Ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο τεχνικός των «λατσιάλι», Έντι Ρέχα και ήρθε στη χώρα μας. 
Έτσι πετάχτηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν οι Αντώνης Ρέμος και Τόλης Βοσκόπουλος. Η… παρουσίασή του έγινε από τον Ρέμο, ο οποίος είπε: «Μαζί μας έχουμε έναν ξεχωριστό άνθρωπο, ο οποίος έχει δείξει ότι λατρεύει τη χώρα μας και όποτε βρίσκει χρόνο, μας επισκέπτεται. Τίμησε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πρόσφερε πολλές χαρές στους φίλους της ομάδας. Και οι ‘γαύροι’ μπορείτε να τον χειροκροτήσετε. Φυσικά, δεν είναι άλλος από τον Τζιμπρίλ Σισέ».
read more "Στον Ρέμο ο Σισέ! (video)" Διαβάστε περισσότερα...

Οι μούτσοι γίνανε καπεταναίοι και η Ελλάδα εξόκειλε...

Όσο κι αν είναι τραγικό αυτό που συνέβη στην Ιταλία με το κρουαζιερόπλοιο δε μπορούμε παρά να το παραλληλίσουμε με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με αυτήν και την προηγούμενη κυβέρνηση.
Η χώρα μοιάζει με το πλοίο που ο καπετάνιος (Παπανδρέου ή Παπαδήμος το ίδιο κάνει) αποφασίζει μια βόλτα κοντά στην ακτή για να κάνει φιγούρα και πέφτει σε ξέρα. Ο καπετάνιος λέει ότι είναι αχαρτογράφητη η ξέρα, σηκώνεται και φεύγει πριν γίνει η εκκένωση, το πλοίο βουλιάζει και μαζί παρασέρνει και τους επιβάτες.
Έτσι ακριβώς και η Ελλάδα. Έπεσε στα χέρια του καπετάνιου Παπανδρέου στην αρχή και του κ. Λουκά στη συνέχεια. Αφού δεν ήξεραν που πάνε τα τέσσερα με το πηδάλιο, έριξαν τη χώρα στην ξέρα της Τρόικας και του Μνημονίου και στη συνέχεια κάνουν και τους ανήξερους.
Ο Γ. Παπανδρέου και το πλήρωμά του, δεν ήξερε τίποτε, όλα καλά τα έκανε όπως είπε, μόνο στα μικρά έπεσε έξω. Οι δε «μούτσοι» του, τύπου Βενιζέλου και Χρυσοχοϊδη, μιλάνε σα να μην βρίσκονταν τόσο καιρό πάνω στο πλοίο. Λες και ήταν στην ακτή και φώναζαν στον καπετάνιο ότι η ξέρα είναι κοντά κι αυτός δεν άκουγε.
Όλοι τους είναι συνυπεύθυνοι αλλά ο καθένας θέλει να γίνει από μούτσος καπετάνιος γι’ αυτό βγάζει την ουρά του απ’ έξω. Μάλιστα ο κ. καπετάνιος Παπανδρέου εγκατέλειψε και το σκάφος καθώς κατάλαβε την ανικανότητά του να διαχειριστεί τους κινδύνους.
Ο δε Λουκάς Παπαδήμος έκανε ακόμη πιο τρελά πράγματα. Πήρε το καράβι στην ουσία μπαταρισμένο, υποσχέθηκε ότι θα το βγάλει από εκεί που είχε χτυπήσει και με τις γνωριμίες που είχε θα το βγάλει στα βαθιά.
Αντ΄αυτού ο νέος καπετάνιος δείχνει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, η νέα ξέρα πλησιάζει και δεν κάνει τίποτε λες και είναι σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες της ξέρας. Το πλοίο βουλιάζει, ο κόσμος ουρλιάζει αβοήθητος, το πλήρωμα φοράει τα δικά του σωσίβια αλλά στον κόσμο δεν δίνει.
Κι έτσι δύο πράγματα μένουν να γίνουν: Ή το πλοίο θα βουλιάξει με όλους τους επιβάτες αλλά με το πλήρωμα να έχει πηδήξει στη θάλασσα, ή θα ξεσηκωθούν οι επιβάτες και θα τσακίσουν το αδιάφορο και ανάλγητο πλήρωμα.
Κάπως έτσι είναι λοιπόν η κατάσταση με την Ελλάδα. Και ο κ. Παπαδήμος (όπως λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος) έχει αφήσει όλες τις άλλες του ασχολίες και σκέπτεται μόνο το PSI. Λες και μας κάνει χάρη, λες και γι’ αυτό δεν τοποθετήθηκε πρωθυπουργός.
Ή μήπως κάνει κάτι άλλο; Μήπως ασχολείται με τους Τούρκους που κάνουν ότι θέλουν στο Αιγαίο; Μήπως με τους Σκοπιανούς που μας κάνουν την κηδεία κι ετοιμάζονται να ξαναμιλήσουν με τον Μ. Νίμιτς για το όνομα; Μήπως βλέπει τι γίνεται με τα Κατεχόμενα που εκεί υποστηρίζουν ότι σε λίγους μήνες θα βρεθεί λύση;
Και για να πάμε στην οικονομία και την κοινωνία; Τον είδατε να ασχολείται με τους άστεγους που πεθαίνουν στο κρύο, τους απελπισμένους που αυτοκτονούν 3 κάθε μέρα που περνά; Μήπως έκανε κάτι για τη διάλυση του συστήματος υγείας, για τα σχολεία που δεν έχουν ακόμη βιβλία και θέρμανση, για τους άνεργους που αυξάνονται με εντυπωσιακό τρόπο;
Στα 2,1 δισ. ευρώ ανήλθαν τα “φέσια” στην εγχώρια αγορά από ακάλυπτες επιταγές και απλήρωτες συναλλαγματικές το 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τειρεσίας ΑΕ.

Το 70% των εταιρειών θα προβεί σε απολύσεις μέσα στο προσεχές εξάμηνο και το 30% σε περικοπές μισθών, σύμφωνα με την πρώτη έρευνα «HR Pulse» της ICAP People Solutions, σχετικά με τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.
Στο μεταξύ o κ. Παπαδήμος ασχολείται μόνο με το PSI και οι περισσότεροι υπουργοί του με το ποιος θα εκλεγεί αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ.
Έτσι, όμως, το καράβι της Ελλάδας δε χρειάζεται τη βοήθεια των ξένων για να πάει αύτανδρο. Το βουλιάζουμε και μόνοι μας.
Όμως, έτσι είναι όταν οι μούτσοι γίνονται καπεταναίοι αλλά δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν ποια είναι η πλώρη και ποια η πρύμνη.


read more "Οι μούτσοι γίνανε καπεταναίοι και η Ελλάδα εξόκειλε..." Διαβάστε περισσότερα...

Αγώνας εναντίων της NWO, δείτε αυτό ΤΩΡΑ.!

Αγώνας για τα πλούσια παιδιά ....!!!!!
Όλα είναι στημένα απο την πλούσια αριστοκρατική ελίτ.
Ένα απο τα εκπαιδευτήρια τους είναι το Yale university.
Υποστηρίζουν  την θεωρία μεγάλων Γερμανών φιλοσόφων που λένε οτι μπορεί να έρθουν μεγάλες  αλλαγές στον κόσμο (οι αλλαγές που θέλουν  βέβαια αυτοί για καλό τους )μέσα απο  συγκρούσεις ,πολέμους ,δυστυχίες.
Αυτοί είναι super πλούσιοι.Κάνουν ότι θέλουν.Δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος.
Δεν μιλάμε για κάποιον που έχει τρεις  bendleys απο τον πατέρα του αλλά για άτομα απο super πλούσιες οικογένειες που κάνανε τεράστιες περιουσίες (δισεκατομμύρια δολάρια) πίσω τον 19ο αιώνα..
Άτομα που δεν μοιάζουν με έμενα και εσένα.Δεν μπορείτε να τα φανταστείτε αν δεν τους δείτε απο κοντά.Αισθάνονται θεοί.
Είναι πολύ μα πολύ διαφορετικοί.
Είναι οι πιο πλούσιοι άνθρωποι της Ευρώπης  της Αμερικής και όλου του πλανήτη όπου στόχος τους είναι να κρατάνε εδώ και χρόνια όλα τα πλούτη τους  μέσα στην οικογένεια.
Αυτοί είναι η ελίτ  που διοικεί στο παρασκήνιο  πίσω από αυτούς που βλέπουμε.
Έχουν λεγεώνες που βοηθάνε τα σχέδια τους.
Μια απο αυτες είναι και οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών.
Όταν μπαίνεις στις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας δεν ορκίζεσαι στο να υπηρετείς τους πολίτες της Βρετανίας αλλά την μοναρχία.
Σκοπός τους είναι να δημιουργούν πολέμους για να βγάζουν λεφτά.
Ένα απο τα σχέδια τους που τρέχουν αυτήν την στιγμή είναι η μείωση του πληθυσμού για να υπάρχει καλύτερος έλεγχος της ανθρωπότητας.
Έναν τρόπο που βρήκανε είναι μέσα απο τους πολέμους.
Μέσα απο τα εμβόλια.
Σκοπός τους  είναι να κάνουν τους ανθρώπους να έχουν πλήρη υποταγή στην κυβέρνηση.
Να μην υπάρχει θεός αλλά θεός να είναι η κυβέρνηση.Να εξαφανιστεί η ιδέα της ελευθερίας του ατόμου της σκέψης.Το άτομο πρέπει να είναι 100% υποταγμένοι στην κυβέρνηση.
Βέβαια αυτό που δεν θα ξέρουμε είναι ότι η κυβέρνηση είναι αυτοί.
Δείτε το αφυπνιστικά βίντεο.
http://hellasxg.blogspot.com
read more "Αγώνας εναντίων της NWO, δείτε αυτό ΤΩΡΑ.!" Διαβάστε περισσότερα...

PUBLIC ENEMY εναντίων NWO.!

Oί PUBLIC ENEMY εδώσαν το παρόν αφιλοκερδός βέβαια σε μια συνοικία υποβαθμισμενη της πόλης του LOS ANGELES όπου συχνάζουν αλκοολικοί,ναρκομανείς και φτωχοί για να τους υποστηρίξουν. 
Παλέψτε την εξουσία τους λένε..
Προσπαθούν να αφυπνίσουν τον κόσμο.Μπράβο τους.
read more "PUBLIC ENEMY εναντίων NWO.!" Διαβάστε περισσότερα...

Παγκόσμιο θαύμα ακουστικής το νεκρομαντείο του Αχέροντα!

Ως παγκόσμιο «θαύμα» ακουστικής χαρακτηρίζεται το νεκρομαντείο του Αχέροντα σε έρευνα των διδακτόρων του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Καραμπατζάκη και Βασίλη Ζαφρανά που παρουσιάστηκε σε επιστημονικό συνέδριο στην... Ιταλία.
Οι δύο επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα, ύστερα από μελέτη 12 ετών, ότι στην υπόγεια αίθουσα του νεκρομαντείου βασιλεύει απόλυτη ησυχία. Οπως αναφέρουν, πρόκειται για έναν πολύ καλά ηχομονωμένο θάλαμο, που τα 15 τόξα του μειώνουν στο ελάχιστο την αντήχηση. Ετσι, δεν είναι τυχαίο που το νεκρομαντείο του Αχέροντα θεωρούνταν το «Κατώφλι του Κάτω Κόσμου».
Πραγματοποίησαν αλλεπάλληλες μετρήσεις με διαφορετικά και εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα για να επιβεβαιώσουν αυτό το φαινόμενο. Η παρατήρηση των τόξων, σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές του χρόνου αντήχησης και του θορύβου βάθους, οδήγησαν τους δύο ερευνητές στο συμπέρασμα ότι ο χώρος ήταν συνειδητά κατασκευασμένος, ώστε να δημιουργεί στον επισκέπτη του έντονα ψυχοακουστικά φαινόμενα. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ακουστικές τιμές πλησιάζουν την ακουστικότητα που υπάρχει στους ανηχοϊκούς θαλάμους (σύγχρονα εργαστήρια ακουστικής). Στόχος των αρχαίων κατασκευαστών του νεκρομαντείου του Αχέροντα ήταν να αποπροσανατολίζουν τις αισθήσεις του επισκέπτη, δίνοντάς του την ψευδαίσθηση της επαφής με τον Κάτω Κόσμο. 

Τέλος, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δεν είναι δυνατό να αντιληφθούμε τη μεγέθυνση των ψυχοακουστικών φαινομένων, αν αναλογιστούμε ότι οι επισκέπτες του νεκρομαντείου περνούσαν από σωματικές και ψυχικές δοκιμασίες.
Το Νεκρομαντείο του Αχέροντα, στα σύνορα των νομών Θεσπρωτίας και Πρέβεζας, κοντά στην αρχαία πόλη Εφύρα, είναι το σημείο κατάβασης των νεκρών στον Άδη.  
Το νεκρομαντείο του Αχέροντα συνδέεται με την πανάρχαιη λατρεία της θεότητας του θανάτου. Στο νεκρομαντείο πήγαιναν οι πιστοί για να συναντήσουν τις ψυχές των νεκρών, που μετά την απελευθέρωσή τους από το σώμα αποκτούσαν την ικανότητα να προβλέπουν το μέλλον. Η παλαιότερη αναφορά του νεκρομαντείου του Αχέροντα γίνεται από τον Όμηρο στην Οδύσσεια. Ο λόφος, όπου σώζεται το νεκρομαντείο ανάγεται στη μυκηναϊκή εποχή (14ος-13ος αι. π.Χ.), στην οποία χρονολογούνται τρεις παιδικοί τάφοι με λιγοστά ευρήματα. Τα σωζόμενα λείψανα του νεκρομαντείου χρονολογούνται στην ελληνιστική περίοδο.
Το κύριο τμήμα του ιερού χρονολογείται στους πρώιμους ελληνιστικούς χρόνους (τέλη 4ου - αρχές 3ου αι. π.Χ.), ενώ σε μια δεύτερη οικιστική φάση, στο τέλος του 3ου αι. π.Χ., προστέθηκε στα δυτικά του αρχικού ιερού ένα συγκρότημα με μια κεντρική αυλή, γύρω από την οποία υπήρχαν δωμάτια και αποθήκες. Το ιερό με αυτή τη μορφή λειτούργησε αδιάλειπτα για δύο αιώνες περίπου. Με την κατάκτηση της Μακεδονίας από τους Ρωμαίους πυρπολήθηκε το 167 π.Χ., οπότε και τελείωσε η λειτουργία του. Στον 1ο αι. π.Χ. με την εγκατάσταση Ρωμαίων εποίκων στην πεδιάδα του Αχέροντα, η αυλή του ιερού κατοικήθηκε πάλι. Στις αρχές του 18ου αιώνα στο χώρο οικοδομήθηκε η μονή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, που σώζεται μέχρι σήμερα, και το αντίστοιχο νεκροταφείο.
http://human-philosophie.blogspot.com
read more "Παγκόσμιο θαύμα ακουστικής το νεκρομαντείο του Αχέροντα!" Διαβάστε περισσότερα...

Ρε Καμίνη, ξύπνα γαμώ το κέρατό μου !

Ρε φαφλατά καλοπερασάκια, δεν βλέπεις ότι η πόλη σου γέμισε άστεγους, που κοιμούνται στα πεζοδρόμια, μέσα στο ψοφόκρυο;

Τι περιμένεις για να νοικιάσεις ένα ξενοδοχείο, να ανοίξεις μια θερμαινόμενη δημοτική αίθουσα, να κάνεις κάτι τέλος πάντων; Ρε μάπα, εξάντλησες το πολιτικό σου κεφάλαιο, σε ιδεολογήματα περί προστασίας των μεταναστών; Κάνε κάτι στην πράξη, γαμώτο, πεθαίνει κόσμος στο δρόμο από το κρύο! Ξύπνα παρλαπίπα, φαφλατά, ανύπαρκτε !
Πεθαίνει κόσμος!
δες το ρεπορτάζ του prezatv
read more "Ρε Καμίνη, ξύπνα γαμώ το κέρατό μου !" Διαβάστε περισσότερα...

Ο Τόνι Μπλερ ζητεί παγκόσμια Εκκλησία.(Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση).Ο κόσμος λέει έχει δύο επιλογές η την ειρηνική συνύπαρξη(παγκοσμιοποιηση) ή την καταστροφή .

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ δήλωσε την Παρασκευή ότι οι ηγέτες σε έναν αλληλεξαρτώμενο κόσμο πρέπει να εργαστούν για τον τερματισμό των  θρησκευτικών συγκρούσεων ή να αντιμετωπίσουν στα ίσα την "καταστροφή" όπως ο ίδιος είπε δημιουργώντας ένα νέο ίδρυμα αφιερωμένο στην διαθρησκειακή κατανόηση.
Η θρησκεία είναι το ίδιο σημαντική σε αυτόν τον αιώνα ως πολιτική ιδεολογία ήταν ήταν τα τελευταία λόγια , του Μπλερ. Το ίδρυμα(δημιούργησε ίδρυμα το λαμόγιο)του Tony Blair Faith Foundation θα καταπολέμηση  των εξτρεμισμό, οργανώνουν ομάδες πίστης κατά της φτώχειας και των ασθενειών, και να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για τις θρησκείες, εκτός από την δική τους που γνωρίζουν για μάθουν και τις άλλες, είπε.
«Υπάρχει μια νέα πραγματικότητα. Πρέπει να συμβιβαστούμε  με αυτό. Και αυτό συνεπάγεται, σε θεμελιώδεις αρχές , την ειρηνική συνύπαρξη ή την καταστροφή "(με απλά λόγια η παγκοσμιοποίηση η τέλος), δήλωσε ο Μπλερ σε ομιλία του πριν από τους θρησκευτικούς και επιχειρηματικούς ηγέτες στο σικ Time Warner Center.
Ο πρώην Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, ο οποίος έγινε στενός φίλος του Μπλερ όταν και οι δύο άνδρες βρισκόντουσαν  στο γραφείο, άνοιξε την εκδήλωση, βάζοντας το χέρι του γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό και ζητώντας την πίστη του "γνήσια" και "βαθιά". (Ο Μπιλ Κλίντον είναι τώρα ένας δικαστής του χαρακτήρα;)
Η Συμβουλευτική   ομάδα  περιλαμβάνει τον ευαγγελιστή megapastor Rick Warren, , ο οποίος με τη σύζυγό του, Kay, υποστηρίζουν τα θύματα του  HIV / AIDS σε όλο τον κόσμο,επίσης ο  Ισμαήλ Khudr Al-Shatti, σύμβουλος του πρωθυπουργού του Κουβέιτ , Βαπτιστής και ηγέτης των Εβραίων. 
Ο Καθολικός καρδινάλιος Κόρμακ Μέρφι Ο'Κόνορ του Westminster, Αγγλία, έχει δεσμευθεί να συμμετάσχει στο Συμβούλιο.
Το Πανεπιστήμιο του Yale είναι εταίρος στο έργο. Ο πρώην πρωθυπουργός σχεδιάζει να διδάξει στο σχολείο το επόμενο έτος, διδάσκοντας ένα σεμινάριο για την πίστη και την παγκοσμιοποίηση.
Συνέχεια http://crisisboom.com/2011/02/07/tony-blair-world-religion
read more "Ο Τόνι Μπλερ ζητεί παγκόσμια Εκκλησία.(Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση).Ο κόσμος λέει έχει δύο επιλογές η την ειρηνική συνύπαρξη(παγκοσμιοποιηση) ή την καταστροφή ." Διαβάστε περισσότερα...

Μια πυραμίδα μακρά πολύ μεγαλύτερη και πιο παλιά από την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, μπορεί να έχει ανακαλυφθεί στην Ινδονησία.

Στο Όρος Sadahurip στην Garut, West Java,υπάρχει μια πυραμίδα με το όνομα Πυραμίδα Garut,έχουνε πάει επιστήμονες απο την ομάδα αρχαίων καταστροφών για να την υποβάλλουν σε δοκιμές επαλήθευσης για να δουν αν το βουνό πράγματι βασίζεται σε μια ανθρώπινη κατασκευή.
Με τη χρήση γεω-ηλεκτρικών οργάνων, οι επιθεωρητές έχουν τη μέτρηση της αντίστασης των γεωλογικών στρωμάτων, επιδιώκοντας παράλληλα πρόσθετη χρηματοδότηση για να αρχίσουν οι ανασκαφές.
Μια αρχική έρευνα διαπίστωσε ότι η δομή της είναι απίθανη να είναι από φυσικό σχηματισμό.
Το τεστ με Άνθρακα-14 δείχνει ότι η ηλικία του αρχαίου επιφανειακού εδάφους χρονολογείται από τουλάχιστον το 6000 π.Χ., ενώ η ηλικία του σκληρού εδάφους στο χαμηλότερο ξεκίνημα είναι από 7500 πΧ.
read more "Μια πυραμίδα μακρά πολύ μεγαλύτερη και πιο παλιά από την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, μπορεί να έχει ανακαλυφθεί στην Ινδονησία." Διαβάστε περισσότερα...

Αποκαλυπτικό! Ο Χαρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που ήξερε τα πάντα απο το 1952 !!!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
Πρίν απο λίγο, δημοσιεύτηκε ένα άρθρο στο ιστολόγιό μας με τίτλο: Ο ποιητής Ισίδωρος Πόσδαγλης γνώριζε το μέλλον της Ελλάδας απο το 1952 ! και πραγματικά συγκλονίστηκα καθώς το διάβαζα. 

Τον συγκεκριμένο Οικονομολόγο, ποιητή και Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ομολογώ - ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ - οτι δεν τον γνώριζα ούτε τον είχα ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου. Και σήμερα έμαθα τόσα πολλά γι αυτόν, που πραγματικά βουίζει το κεφάλι μου!
Διαβάζοντας όμως το άρθρο ως το τέλος, διαπιστώνω οτι μιλούσε για έναν πίνακα, στην εξής παράγραφο:

"Αμερικανοί και Γερμανοί δεν μπορούν να ζήσουν πιο πέρα απ΄ το τέλος του αιώνα γιατί θαναι τόση η ανάγκη τους για κεφάλαια, όπως βλέπουμε ακριβώς στον πίνακα πιο πάνω, που θα πρέπει να βγάλουν τα πετρέλαια για τα οποία οι ίδιοι οι Γερμανοί ήρθαν να κάνουν Κατοχή στην Πατρίδα μας. Θα δείτε να ξαναβρίσκονται Σύμμαχοι, να συγκεντρώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να ασχολούνται με το χάρτη που ξέρουν όλοι τους και τον έχουν κλεισμένο στα συρτάρια τους.Και οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους."
Πίνακας ή χάρτης όμως δεν υπήρχε πουθενά! Και μάλιστα το άρθρο καταλήγει με ερώτηση (Σε ποιο χάρτη αναφέρεται αυτός ο μεγάλος και ξεχασμένος αγωνιστής;) και με μια υποσχετική (Ίσως τα πούμε σε ένα άλλο άρθρο!)
Απο κείνη την ώρα, δεν είχα ησυχασμό! Κι αυτό διότι, η μελέτη, το πόνημα δηλαδή, του πραγματικά μεγάλου αυτού Ελληνα, όχι μόνο με είχε βάλει σε τρομερές σκέψεις, αλλά και κάτι χειρότερο! Οτι τελικά, είμαστε ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ενός ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ μιας απίστευτης ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ, οι οποίοι είχαν βάλει σκοπό να μας εξολοθρευσουν εδώ και πάνω απο μισό αιώνα!

Καλύτερα όμως να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους για να βάλουμε σε κάποια τάξη τις σκέψεις αλλά και...το θυμό μας. Εχουμε και λέμε λοιπόν. Ο Ισίδωρος Πόσδαγλης, δε χωράει αμφιβολία οτι υπήρξε, εκτός απο ήρωας, κι ένας διακεκριμένος επιστήμονας. Το βιογραφικό του τα λέει απο μόνο του. Ο μεγάλος του πατριωτισμός, τον έσπρωχνε να θέσει την πραγματικά προχωρημένη του σκέψη στην υπηρεσία της πατρίδας και γι αυτό απο τα 15 του χρόνια, απο μικρό παιδί σχετικά, το 1922, είχε ενταχθεί στον "Όμιλο Ελεύθερης Σκέψης" κι άρχισε να διαμορφώνει την πατριωτική του οικονομική θεωρία. Δεν είχε καλά-καλά τελειώσει το Γυμνάσιο δηλαδή και το μυαλό του έτρεχε με ιλιγγιώδεις ταχύτητες! Και για το καλό της πατρίδας του! Το πόσο σπάνιο είναι κάτι τέτοιο, το ξέρουμε απο τους νέους του σήμερα. Καμμία σχέση. Αρα, το πρώτο λοιπόν συμπέρασμα που ανάγουμε μέχρις εδώ, είναι οτι επρόκειτο για ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ.
Προχωράμε.
Στα 18 του, σαν ήρθε δηλαδή ο καιρός για να σπουδάσει την αγαπημένη του επιστήμη, τα οικονομικά, έφυγε για τη Σοβιετική Ένωση, όπου και σπούδασε στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας -το γνωστό μετονομασθέν σε Λομονόσοφ - και στη συνέχεια εργάστηκε μαζί με μερικά από τα πιο κορυφαία μυαλά της εποχής του σε ορισμένα από τα πιο προχωρημένα και άκρως απόρρητα οικονομικά σχέδια -προγράμματα της τότε Σοβιετίας.
Δεύτερο συμπέρασμα που ανάγεται, είναι το γεγονός οτι ο Πόσδαγλης εθεωρείτο ήδη απο τους Σοβιετικούς ως διάνοια! Και γι αυτό, τον βάζουν να συνεργαστεί - αν και φοιτητής ακόμη - με τους πλέον κορυφαίους οικονομολόγους της Ρωσίας πάνω σε άκρως απόρρητα προγράμματα! Οι Ρώσοι λοιπόν, εκμεταλλεύονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τις γνώσεις και τις ιδέες του και τον εντάσσουν στην ελίτ των κορυφαίων επιστημόνων της τότε Σοβιετικής Ενωσης!
Πάμε παρακάτω.
Ξεσπάει ο πόλεμος, η Ελλάδα μπαίνει κι αυτή αντιστεκόμενη στον Άξονα και ο Πόσδαγλης γυρνάει πίσω για να ενταχθεί στον αγώνα. Μετά την εισβολή και κατοχή απο τους Γερμανούς, μπαίνει στην Εθνική Αντίσταση και μέσα από κεί, αρχίζει και περνάει διάφορα μηνύματα στους συντρόφους του στο ΕΑΜ, που όπως φαίνεται, δεν άρεσαν καθόλου στους "φίλους" και "συμμάχους" Αγγλους, οι οποίοι και μετά το τέλος του πολέμου τον συλλαμβάνουν και τον παραδίδουν στη Χωροφυλακή! Γιατί τον συνέλαβαν και μάλιστα έτσι, απροκάλυπτα, χωρίς σοβαρή αιτία; Μήπως επειδή τον θεωρούσαν ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ; Ναί, αλλά άκρως επικίνδυνο ως πρός τί; Τι θα μπορούσε να ξέρει ένας άνθρωπος, που έλειπε απο την Ελλάδα τόσα χρόνια, που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για τη χώρα του αλλά και γι αυτούς;

Για να διαπιστώσω του λόγου το αληθές, έκανα άνω κάτω το διαδίκτυο αλλά δε κατόρθωσα να ανακαλύψω απολύτως τίποτε, πέραν ορισμένων άρθρων που γράφτηκαν γι αυτόν και που ήταν περίπου σαν αυτό που δημοσιεύτηκε και στο παρόν ιστολόγιο.
Απολύτως τίποτε;

Οχι ακριβώς.
Μπορεί να μην ανακάλυψα γιατί τον συνέλαβαν οι Αγγλοι τότε με τέτοια πρεμούρα και τον παρέδωσαν άρον-άρον στους χωροφύλακες, αλλά έπεσα πάνω σε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Σε έναν πίνακα. Εναν πίνακα που φαίνεται να είναι ο "χάρτης" στον οποίο αναφέρεται και ο συντάκτης του προηγούμενου κειμένου κι αν είναι όντως αυτός, τότε μιλάμε για τη μεγαλύτερη βόμβα στα θεμέλια του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος που μας κυβερνάει εδώ και...μισό αιώνα!
Συνεχίζω.

Παρά λοιπόν το γεγονός της "μυστηριώδους" συλλήψεως και κρατήσεως του, ο Πόσδαγλης δεν πτοείται. Και μέσα στη φυλακή, κατορθώνει και ολοκληρώνει ένα
όνειρο που το επεξεργάζεται απο τα 15 του χρόνια, ένα οικονομικό σχέδιο για την πατρίδα του που έχει τον τίτλο "Πατριωτική Οικονομική Πολιτική", και που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον εκδοτικό οίκο "των ολίγων και εκλεκτών", τον εκδοτικό οίκο "Μπιστιρλή". Ενα κείμενο, που προκαλεί πάταγο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης, μιας και αναλύει το κατ΄εξοχήν Πατριωτικό Οικονομικό μοντέλο, που θα μπορούσε να εφαρμοστεί εκτός απο την Ελλάδα και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα!

Ως εδώ εντάξει.

Ομως ο Πόσδαγλης δεν σταματάει εδώ. Μέσα στο βιβλίο του αναλύει και τεκμηριώνει θεωρίες που ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ χρηματοοικονομικό οργανισμό και στις συνεργαζόμενες με αυτούς κυβερνήσεις! Ο Πόσδαγλης με άλλα λόγια, ξεμπροστιάζει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ που απεργάζονταν οικονομικά σχέδια εξόντωσης λαών μέσω του χρέους καθώς στην ουσία του, ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να το κάνουν!

Ο Πόσδαγλης λοιπόν, γράφει στη σελίδα 17 του βιβλίου του και στο κεφάλαιο με τίτλο "Εθνικό Χρέος και Εθνικό Έλλειμμα" τα εξής:

"Όταν τα δανεισμένα κεφάλαια του διεθνούς καπιταλισμού βρεθούν στο όριο της απόδοσής τους τότε ακολουθεί μια απομείωση του Εθνικού Χρέους, που επιβάλλουν δια της βίας. Τότε θα επικαλεστούν την ανάγκη πλέριας συμμετοχής όλων των δανειστών, εννοώντας μ΄ αυτά τα λόγια ότι πρέπει να πληρώσουν οι αποταμιεύσεις των εργατών, των αγροτών και του λαού. Κυλάνε έτσι το χρέος τους από το Κράτος που στέρεψε από απόδοση στο γόνιμο χωράφι του αγρότη για να πάρουν κι από εκεί κέρδη."

Αυτό ακριβώς δεν συνέβη και εξακολουθεί να συμβαίνει στη πατρίδα μας σήμερα;

Και περνάμε στο πλέον ασύλληπτο που περιγράφεται στην πιο κάτω παράγραφο, στη σελίδα 24 του βιβλίου:

"Όταν η Ευρώπη μετά τον Πόλεμο θα φτιάσει το Νόμισμα για να απορροφήσει τα λαϊκά κεφάλαια, τότες θα στραφούν προς την Ελλάδα να της κόψουν το Χρέος που θα της έχουν φορτώσει, με σκοπό να τραβήξουν από τους εργαζόμενους και τους αγρότες ότι θα έχουν μαζέψει από το τέλος του Πολέμου και μετά.

Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ιταλία θα γίνουν στόχος του διεθνούς κεφαλαίου μόλις φτιάσουνε το Νόμισμα. Το άθροισμα των δικών τους χρεών - που με τέχνη και κόπο θα τους έχουν φορτώσει - θα ισορροπεί, θα αντιπροσωπεύει το Χρέος μιας ψευτο-ένωσης, ώστε να ισοφαρίζει τα κέρδη των Γερμανο-Γάλλων και των ιμπεριαλιστών συμμάχων τους."

Εδώ τώρα τι μπορεί να πεί κανείς; Απλά μένει με το στόμα ανοιχτό, σωστά;

Και τα ερωτήματα τώρα:

Πρώτον, πώς μπορούσε ο Πόσδαγλης να γνωρίζει οτι η Ευρώπη σκόπευε να εκδώσει δικό της νόμισμα;
Δεύτερον, πώς μπορούσε να ξέρει οτι μόνο οι τέσσερις αυτές χώρες της Ευρώπης κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης, δηλάδή η Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ιταλία επρόκειτο να γίνουν ο κατ΄εξοχήν στόχος όταν και εφ όσον θα δεχτούν το ευρωπαικό νόμισμα;
Και τρίτον, το πλέον ανατριχιαστικό, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΞ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ; Γιατί αυτό λέει η τελευταία παράγραφος του κεφαλαίου αυτού στο βιβλίο του και αποτυπώνεται και στον χάρτη, για τον περι ού ο λόγος!

"Αμερικανοί και Γερμανοί δεν μπορούν να ζήσουν πιο πέρα απ΄ το τέλος του αιώνα γιατί θαναι τόση η ανάγκη τους για κεφάλαια, όπως βλέπουμε ακριβώς στον πίνακα πιο πάνω, που θα πρέπει να βγάλουν τα πετρέλαια για τα οποία οι ίδιοι οι Γερμανοί ήρθαν να κάνουν Κατοχή στην Πατρίδα μας. Θα δείτε να ξαναβρίσκονται Σύμμαχοι, να συγκεντρώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να ασχολούνται με το χάρτη που ξέρουν όλοι τους και τον έχουν κλεισμένο στα συρτάρια τους.Και οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους."


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρακάτω είναι ο χάρτης στον οποίο αναφέρεται ο Πόσδαγλης ο οποίος είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ!
Ο χάρτης-πίνακας στον οποίο αναφέρεται ο Πόσδαγλης
Να λοιπόν που οι Ναζί είχαν αποτυπώσει πλήρως τους χώρους όπου υπάρχουν πετρέλαια (το βλέπετε στο χάρτη, είναι οι περιοχές που σημειώνονται με τις τελίτσες) και το ακόμη χειρότερο, βλέπετε και τον δρόμο του ΑΓΩΓΟΥ απο τον οποίο θα διοχετεύεται το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στην ευρώπη! Και αυτός ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!

Τώρα λοιπόν εξηγούνται ΟΛΑ!

Τώρα επιτέλους, βρίσκουν εξήγηση τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ!

Να λοιπόν αυτο το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ που γνώριζε ο Πόσδαγλης και που γι αυτό ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ απο τους Αγγλους, γι αυτό κρατήθηκε τόσο καιρό στις φυλακές και ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ το βιβλίο του κάθε φορά που εκδίδονταν και γι αυτό κυκλοφορούσε ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ και μόνο σε ανθρώπου; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ! Και φυσικά, ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ γι αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΥΑΛΟ, ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΗΡΩΑ, που η πατρίδα του η ίδια ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ!...

Το ψέμμα και η απάτη, καθώς γνωρίζετε συνέλληνες, ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. Δυστυχώς όμως, αυτή τη φορά, κράτησε 60 ολόκληρα χρόνια αυτό το μυστικό της απάτης. Ομως κάποτε, έρχεται η ώρα που ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Ασφαλώς και ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΟΛΑ σε τούτη τη χρονική περίοδο που με τη βοήθεια της τεχνολογίας, τα πάντα παύουν να είναι για πολύ "κρυπτά υπο τον ήλιον"!
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΕΚΠΟΝΗΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!
ΠΟΤΕ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΛΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!
Θα τα ξαναπούμε πάρα πολύ σύντομα!
http://logioshermes.blogspot.com
read more "Αποκαλυπτικό! Ο Χαρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που ήξερε τα πάντα απο το 1952 !!!" Διαβάστε περισσότερα...

Νέα ευρήματα!! Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από την Αφρική...αλλά από την Ελλάδα.

Ριζική ανατροπή των επιστημονικών δεδομένων φέρνει μια δημοσίευση που βρήκε αρχαιότερο εύρημα από τον «Ουρανοπίθηκο τον Μακεδονικό» της Ελλάδας.
Σύμφωνα με βουλγαρικό εύρημα φαίνεται πως στην Ευρώπη πριν από εννιά εκατομμύρια χρόνια ζούσαν μεγάλοι ανθρωποειδείς πίθηκοι ανατρέποντας έτσι την κατεστημένη εικόνα ότι ο άνθρωπος κατάγεται από την Αφρική.
Γερμανοί, Γάλλοι και Βούλγαροι επιστήμονες, με βάση το νέο εύρημα ενός δοντιού (τραπεζίτη) στη Βουλγαρία, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μέχρι πριν από....επτά εκατομμύρια χρόνια επιζούσαν μεγάλοι ανθρωποειδείς πίθηκοι (ανθρωπίδες) σε περιβάλλοντα τύπου σαβάνας στο ευρωπαϊκό έδαφος.
Η χρονολογία αυτή είναι πολύ πιο πρόσφατη από αυτή των περίπου 9,2 εκατ. ετών, που αποτελεί την ηλικία του έως τώρα πιο πρόσφατου απολιθώματος ανθρωπίδη που είχε βρεθεί στο ευρωπαϊκό έδαφος και αφορούσε τον Ουρανοπίθηκο (Ouranopithecus macedonensis), τμήμα του κρανίου και των γνάθων του οποίου του οποίου είχαν ανακαλυφθεί το 1989 στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης από Έλληνες και Γάλλους παλαιοντολόγους. Ο Ουρανοπίθηκος ο Μακεδονικός φαίνεται να είχε ισχυρές φυλογενετικές σχέσεις με τον αφρικανικό Αυστραλοπίθηκο, πρόγονο του ανθρωπίνου γένους (Homo).
Σύμφωνα με διεθνή επιστημονική ομάδα το απολιθωμένο δόντι που βρέθηκε κοντά στη βουλγαρική πόλη του Τσιρπάν, φαίνεται να ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα.Οι ερευνητές εκτιμούν ότι το απολίθωμα ίσως οδηγεί σε γενικότερη αναθεώρηση της μέχρι τώρα επιστημονικής κατανόησης για την εξέλιξη των ανθρωπιδών, δηλαδή των ανθρωπόμορφων μεγάλων πιθήκων που προηγήθηκαν της εμφάνισης του ανθρώπου και θεωρούνται μακρινοί πρόγονοί του.
Ως τώρα εκτιμάτο ότι τέτοια πλάσματα έζησαν στην Ευρώπη το αργότερο μέχρι πριν από περίπου 9 εκατ. χρόνια (τα πιο πρόσφατα στην Ελλάδα, με αντιπροσωπευτικό δείγμα τον ''Ουρανοπίθηκο''), όμως στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εξαφάνιση καθώς άλλαξε το κλίμα και γενικότερα οι συνθήκες του περιβάλλοντος, όταν η πλούσια βλάστηση έδωσε τη θέση της σε σαβάνες και οι πίθηκοι που συνήθως τρώνε φρούτα, δυσκολεύονταν πλέον να βρουν τροφή.
Το δόντι, το οποίο βρέθηκε σε γεωλογικό στρώμα ποτάμιων ιζημάτων και χρονολογείται στα 7 εκατομμύρια έτη, παραπέμπει σε απολίθωμα ανθρωπίδη πιθήκου. Αν όντως αυτό συμβαίνει, τότε πρόκειται για το πιο πρόσφατο γνωστό εύρημα μεγάλου πιθήκου στην ηπειρωτική Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί οι ανθρωπίδες εξαφανίστηκαν τελικά αρκετά αργότερα από ό,τι πιστευόταν ως τώρα.
Στο ίδιο γεωλογικό στρώμα με το δόντι, βρέθηκαν ζώα τυπικά της σαβάνας, όπως ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, γαζέλες, αντιλόπες, ρινόκεροι, αιλουροειδή κ.α. Σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι πιθανό ότι τελικά οι ανθρωπίδες κατόρθωσαν να επιβιώσουν και να προσαρμοστούν στο πιο αφιλόξενο γι' αυτούς οικοσύστημα της σαβάνας. ,
«Δεν είναι βέβαιο οτι ο άνθρωπος κατάγεται απ την Αφρική»
«Πρέπει τώρα επίσης να ξανασκεφτούμε πού έλαβε χώρα η προέλευση των ανθρώπων», δήλωσε η καθηγήτρια Μπέμε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του πανεπιστημίου του Τίμπιγκεν. Μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι η καταγωγή και η εξέλιξη του ανθρώπου πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά στην Αφρική και στη συνέχεια οι πρόγονοί μας μετανάστευσαν σε άλλες ηπείρους. ''Όμως'', κατά τη Γερμανίδα ερευνήτρια, «υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι ένα σημαντικό μέρος της ανθρώπινης εξέλιξης συνέβη εκτός της Αφρικής, στην Ευρώπη και στη Δυτική Ασία».
read more "Νέα ευρήματα!! Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από την Αφρική...αλλά από την Ελλάδα." Διαβάστε περισσότερα...

Το εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ για την Ελλάδα που κάνει το γύρο του κόσμου!

Μια σπάνια και πανέμορφη δημιουργία της ελληνικής ομάδας Pentalunex, που προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την χώρα μας στο εξωτερικό, κάνει το γύρο του κόσμου και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε αρκετά ξένα sites....
«Η Ελλάδα αποκαλύπτει τα εκπληκτικά της τοπία», αναφέρουν αρκετοί ξένοι ιστότοποι που φιλοξενούν το time lapse video, υψηλής ευκρίνειας, το οποίο ετοίμασε η ομάδα Pentalunex και προσκαλούν τον κόσμο να ανακαλύψει τις σπάνιες φυσικές ομορφιές της χώρας μας, καθώς επισκέφτηκαν και φωτογράφισαν διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως τα Τρίκαλα, τα Γρεβενά και τη Χαλκιδική…
Η ομάδα Pentalunex έχει αναπτύξει το ChronoCon (φώτο), ένα φορητό σύστημα το οποίο της επιτρέπει να δημιουργήσει αυτά τα εντυπωσιακά βίντεο…
ChronoCon "First Light" HDR – HD Timelapse from Pentalunex Team on Vimeo.
read more "Το εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ για την Ελλάδα που κάνει το γύρο του κόσμου!" Διαβάστε περισσότερα...