Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

H φωτογραφία με την μολότοφ που έριξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού..

read more "H φωτογραφία με την μολότοφ που έριξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.." Διαβάστε περισσότερα...

Wanted…ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ…


read more "Wanted…ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ…" Διαβάστε περισσότερα...

KYΡ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ;;


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ..
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ,ΤΟΤΕ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ..
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ,ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ …ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ..
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ..
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..
Ο ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΙΜΑΟ
ΚΑΙ Ο ΤΥΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΖ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΟΡΜΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ..
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;;
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ PANATHINAIKOS PRESS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ‘ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ’ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ Κ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Κ ΤΑ SITES..
ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ,ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ Κ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ Κ ΠΑΡΏΝ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΠΑΔΟΥ Κ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ  ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ…
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..
read more "KYΡ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ;;" Διαβάστε περισσότερα...

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ <ΑΝΤΡΑ> ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ?ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ?

read more "ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ <ΑΝΤΡΑ> ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ?ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ?" Διαβάστε περισσότερα...

karmiris owned by Obradovic

read more "karmiris owned by Obradovic" Διαβάστε περισσότερα...

Τον χρόνο δεν μπορεί κανείς να τον νικήσει. Όσο και να κρύβεται κάποιος θα έρθει η μέρα που θα εκτεθεί. Διαβάστε εδώ την άποψη του Δημοσθένη Καρμοίρη και θυμηθείτε τι είχε κάνει ο Ομπράντοβιτς…
Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Ομπράντοβιτς;
Άλλοθι για τους νεόκοπους πράσινους παράγοντες
Αγαπώ το ποδόσφαιρο, μου αρέσει ο αθλητισμός. Είναι κομμάτια της ζωής μου, γι αυτό επέλεξα και το δρόμο της δημοσιογραφίας. Είμαι 25 χρόνια αθλητικός συντάκτης και, θεωρώ, ότι ασκώ το καθήκον μου με συνέπεια. Για την αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης, άσχετα από παιδικούς ή εφηβικούς «χρωματικούς έρωτες», γιατί όταν το χόμπι γίνεται καριέρα, υποχρεούσαι να παίξεις με άλλους όρους, αποβάλλοντας «ασθένειες του παρελθόντος», άσχετα αν το αίμα δε γίνεται νερό. Δεν κρύβω, λοιπόν, ότι η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, με ανάγκασε να απέχω για κάποιες μέρες από το σχολιασμό της κατάστασης, για ένα και μόνο λόγο: τα 24ωρα της έντασης απαγορεύουν στην κάθε γραφίδα, που σέβεται αυτόν τον ίδιο που την κρατά στο χέρι και υπογράφει, να ρίξει παραπάνω νερό στο μύλο της αντιπαράθεσης.

Ύστερα από τη λεβέντικη πράξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραδεχθεί σφάλματα, στα οποία όλοι οι Ολυμπιακοί – ειδικά της γενιάς των σαραντάρηδων – ξέρετε ότι, επίσης, θα υποπίπτατε, διότι δεν είναι σχήμα λόγου το «θέλω να κερδίζω τον Παναθηναϊκό οπουδήποτε, στο… τάβλι που λεει ο λόγος και, οπωσδήποτε, ακόμα και… με μισό γκολ ή ‘πέτσινο’ πέναλτι!». Το έχετε πει, το λετε, και θα το ξαναλέτε. Και το εννοείτε.
Αυτός είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Αυθεντικός. Και σαν χαρακτήρας και σαν οπαδός του Ολυμπιακού. Τον είδατε, ανάμεσά σας, στις κερκίδες, στην Τρίπολη και το Βόλο. Έτσι το νιώθει, έτσι το απολαμβάνει, αυτό γουστάρει. Να είναι ένας από τα εκατομμύρια των φίλων της ομάδας. Μεταξύ σας κι εκείνος.
Υπό το πρίσμα, λοιπόν, της έντασης του ντέρμπι, που κρίθηκε στις καθυστερήσεις, κάτω από «ειδικές συνθήκες» πίεσης και προσωπικής του ανάγκης να πανηγυρίσει τη νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου, που ανοίγει διάπλατα και την πόρτα τίτλου, αλλά και της επιστροφής των «ερυθρολεύκων» στα μεγάλα σαλόνια του Champions League, από την πρώτη κιόλας σεζόν της προεδρίας του, καταλήφθηκε από ντελίριο ενθουσιασμού.
Το δικαιούνταν. Σαν άνθρωπος, σαν μεγαλοεπενδυτής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, σαν πρόεδρος και ηγέτης της λαοφιλέστερης ομάδας της χώρας, σαν ένθερμος υποστηρικτής της, από παιδί, εν κατακλείδι.
Εν… βρασμώ, πάνω στην έκρηξη χαράς του, είπε και δύο λόγια παραπάνω, καθώς του έλειπε και η συνολική εικόνα των γεγονότων στο γήπεδο. Για τα οποία, με καθαρό μυαλό και πιο ήρεμη σκέψη, ζήτησε συγνώμη. Είχε τη (γνωστή) μαγκιά που τον διακρίνει να πει «έσφαλα». Κάτι που δεν έχω δει ακόμα να κάνουν, ούτε αυτοί που χάλασαν τη γιορτή, οι λίγοι απαράδεκτοι που μπούκαραν στο γήπεδο με τη λήξη και δεν πανηγύρισαν εν τέλει, αλλά… «ανακατεύθηκαν» με παίκτες του Παναθηναϊκού και άφησαν απροστάτευτο τον ίδιο τον Ολυμπιακό, κόντρα στα πελώρια κύματα των εντυπώσεων.
Δεν άκουσα «συγνώμη» από κανέναν άλλο και δεν είδα συστράτευση παικτών γύρω από τον πρόεδρό τους, όταν εκείνος φροντίζει νυχθημερόν, 6 μήνες τώρα, για την προστασία τους και την ανέμελη ποδοσφαιρική διαβίωσή τους στο Ρέντη.
Και, στο κάτω κάτω, είναι όντως άδικο – όπως έγραψε κι εκείνος στην παλικαρίσια επιστολή ανάληψης ευθυνών – να του φορτώνουν όλα τα «πάθη» και τις «ασθένειες» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ολόκληρων δεκαετιών.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ήταν ο μόνος από τον Παναθηναϊκό και το «σύστημα», που με τη δήλωσή του, περιέγραψε ουσιαστικά και την αδικία σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού (χωρίς βέβαια να στοχεύει σ’ αυτό, ωστόσο κοίταξε την αλήθεια κατάματα), λέγοντας ότι «η φαρσοκωμωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου καλά κρατεί» και πως «για μία ακόμη φορά, θα ακούσουμε για βαθιές τομές, παραδειγματικές τιμωρίες και ότι πρέπει όλοι να τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι δεδομένη και λυπηρή. Αυτοί που οδήγησαν τα πράγματα έως εδώ είναι υπεύθυνοι και ας τα αντιμετωπίσουν. Ας μην παριστάνουν λοιπόν τους έκπληκτους κάθε φορά που βιώνουμε τις ίδιες καταστάσεις». Καταστάσεις του παρελθόντος, θυμάστε. ξύλο στον Ευθυμιάδη, διαιτητικές αδικίες σε βάρος των «ερυθρολεύκων», στη Λεωφόρο, κλπ.
Όσο για τους νεόκοπους μετέχοντες στο δ.σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τους έρχεται… κουτί να γυρίσουν την πλάτη στην πρόσκληση Μαρινάκη για συζήτηση στρογγυλής τραπέζης. Γιατί έτσι, καλύπτουν τα κακώς κείμενα μιας ολόκληρης χαμένης χρονιάς για την ομάδα τους. Αυτό είναι «προσχηματισμός» που έλεγε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟ.
Βρήκαν άλλοθι, τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού να κρύψουν τα «εγκλήματά» τους, τους αδέξιους χειρισμούς του. Να φορτώσουν την αποτυχία τους στην… καμπούρα του ντέρμπι. Καλύφθηκαν μέχρι και με εξιλέωση στα μάτια των οπαδών του Παναθηναϊκού για τη δεδομένη αποχώρηση του Σισέ το καλοκαίρι, εξαιτίας των οικονομικών απολαβών του, τις οποίες αδυνατούν να καλύψουν περαιτέρω. Τη φυγή του Γάλλου την απέδωσαν κι αυτή, στο «επεισόδιο» με το Μαρινάκη και τη… ζούγκλα των γηπέδων της «μπανανίας», που μόλις το… περασμένο Σάββατο γνώρισαν και που δεν ήξεραν!
Το άρθρο του δημοσιεύεται στο site, που λέγεται ότι είναι συμφερόντων Μαρινάκη, με την επωνυμία olympiacos24.gr
Τώρα θυμηθείτε και το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…


read more " " Διαβάστε περισσότερα...

ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

read more "ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..." Διαβάστε περισσότερα...

150.000 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...


ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ...
Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια των τελευταίων ετών. Οι πρώτοι υπολογισμοί αναφέρουν ότι τώρα στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται περισσότερα από150.000 άτομα! Τα επεισόδια δεν γενικεύθηκαν, υπάρχουν ωστόσο συγκρούσεις...
στα στενά γύρω από την Ακαδημίας. Άνδρες της Αστυνομίας και της Ασφάλειας σταματούν στους δρόμους όλους τους νεαρούς που φέρουν στην πλάτη τους σακίδια. Η πορεία του ΠΑΜΕ ολοκληρώθηκε πριν από λίγο...
read more "150.000 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ..." Διαβάστε περισσότερα...

ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΕΡΙΩΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...


ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΕΡΙΩΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί ηΠανεπιστημίου τα τελευταία λεπτά. ΣταΠροπύλαια οι μολότοφ και τα δακρυγόνα πέφτουν βροχή. Το κέντρο της Αθήνας θυμίζει θάλαμο αερίων. Άνδρες της Αστυνομίας κυνηγούν νεαρούς και χτυπούν όποιον βρουν...
μπροστά τους. Νωρίτερα υπήρξε ένταση δίπλα από το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών. Επί δέκα λεπτά διαδηλωτές προσπαθούσαν να σπάσουν τον Αστυνομικό κλοιό και να μπουν μέσα. Μια μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΕΛΤΑ τυλίχθηκε στις φλόγες από ρίψη μολότοφ, ενώ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, όταν δέχθηκε αντίστοιχη επίθεση.
read more "ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΕΡΙΩΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ..." Διαβάστε περισσότερα...