Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ιταλία γίναμε!


Μεγάλες πιένες για το ποδόσφαιρό μας, που είδε τον εαυτό του να φιγουράρει στην 5η θέση στην Ευρώπη!
stimena
Πίσω μόνο από Αλβανία, Ιταλία, Μολδαβία και Εσθονία, η Σούπερ Λίγδα είναι το πρωτάθλημα που ζηλεύουν όλοι οι Ευρωπαίοι…

Ένα πρωτάθλημα (και κράτος) ξεφτιλισμένο, όπου ο ισχυρός κάνει ό,τι θέλει παντού: Ελέγχει (διαχρονικά) το κράτος και τους θεσμούς του, την δικαιοσύνη (αθλητική αλλά και ποινική), την διοργανώτρια αρχή, την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τη διαιτησία, τα περισσότερα ΜΜΕ… και δεν του φτάνει ότι τα ελέγχει όλα, του αρέσει και να το δείχνει κιόλας ο ξεφτιλισμένος!
Αφού έχει πάρει τα 2/3 των ομάδων με το μέρος του, θέλει να αφανίσει οικονομικά ακόμα και τις μεγάλες ομάδες-ανταγωνίστριές του. Κάθε χρόνο λιγοστεύον τα έσοδα για όλους, ενώ αυτός καρπώνεται τα εκατομύρια του Champions League και έτσι γίνεται ακόμα πιο δυνατός εξαγοράζοντας συνειδήσεις και ψήφους… κανονίζει ποιες ομάδες θα ανέβουν και ποιες θα πέσουν, με αποτέλεσμα να ελέγχει όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα! Φαύλος κύκλος, που δεν σπάει εύκολα.

Βάσει των στοιχείων από το σύστημα παρακολούθησης αγώνων της UEFA (το «Sports-Radar»), η Ελλάδα είναι 5η με 45 αγώνες να έχουν βαρέσει το καμπανάκι της… σίγουρα όμως δεν είναι μόνο τόσο λίγοι, αφού η πλειονότητα των αγώνων κάθε αγωνιστικής είναι κατά κάποιον τρόπο “σημαδεμένοι”.
Αναλυτικά η λίστα με τις 10 πιο διεφθαρμένες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης:
1. Αλβανία (97 ματς)
2. Ιταλία (70 ματς)
3. Μολδαβία (66 ματς)
4. Εσθονία (66 ματς)
5. Ελλάδα (45 ματς)
6. Ρωσία (42 ματς)
7. Σκόπια (37 ματς)
8. Βουλγαρία (35 ματς)
9. Λετονία (31 ματς)
10. Λιθουανία (31 ματς)
read more "Ιταλία γίναμε!" Διαβάστε περισσότερα...

Ήμαρτον ρε Λάζαρε…

Τώρα, συγγνώμη, αλλά αυτό το τυπάκι πάνε κάποιοι να χρίσουν ως τον επόμενο ηγέτη;
lazaros
Εκτός από το μαλλί (το οποίο δεν θα ενδιέφερε καθόλου ΑΝ έπαιζε την μπάλα που πρέπει και -ίσως- μπορεί…), απολαύστε σκηνικό στο αεροδρόμιο:

Πρωταγωνιστής σε ένα χιουμοριστικό συμβάν έγινε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Λονδίνο.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε μόλις περάσει τον check in και κατευθυνόταν προς τον έλεγχο διαβατηρίων, όταν τον προσέγγισε ένας άνδρας ο οποίος φορούσε κόκκινη μπλούζα. Προφανώς σκεπτόμενος τα χειρότερα, δεν σταμάτησε όταν άκουσε το όνομά του και επιτάχυνε το βήμα του.
“Λάζαρε, οπαδός του Παναθηναϊκού είμαι” του φώναξε τότε ο άγνωστος, και ο Χριστοδουλόπουλος πιο ήσυχος, σταμάτησε, του υπέγραψε αυτόγραφο και φωτογραφήθηκε μαζί του
Όπα ρε Λάζαρε, ηγέτη…
Τι φοβήθηκε δηλαδή; Μην τις φάει και χαλάσει η φράντζα;
Ποδοσφαιριστής είναι, αθλητικός τύπος, με 40+ άτομα μαζί του στην αποστολή, με μπάτσους παντού και σε δημόσιο χώρο! Πώς είναι δυνατόν να τολμήσει κάποιος να του την πέσει; Μυαλό δεν έχει να τα σκεφτεί όλα αυτά;
Και που πέρασε μόνο από το μυαλό του να την κοπανήσει και κότεψε, ένα πράγμα σημαίνει:
Ο παίκτης αυτός δεν κάνει για να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι! ΤΕΛΟΣ!
read more "Ήμαρτον ρε Λάζαρε…" Διαβάστε περισσότερα...

Κάθε χρόνο το ίδιο έργο… Γελάνε στ’ άκουσμα σου (και σε αντιμετωπίζουν ανάλογα)

Screen Shot 2012-12-04 at 5.14.56 AM
Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά ολόκληρη την ενδεκάδα! Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Xωρίς τους Καθόρλα, Ζιρού, Ποντόλσκι, Mέρτεζακερ, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Κοσιελνί, Σανιά, Γκιμπς, Ντζουρού και Γουόλκοτ που  δεν ταξίδεψαν καν με την αποστολή ήρθε η Άρσεναλ στην Αθήνα! Ο Βενγκέρ μάλλον δεν “καίγεται” για το ματς με το περίγελο και επέλεξε να ντεμπουτάρουν με την πρώτη ομάδα οι Άνσα, Χαΐροβιτς, Μοντέιρο, Άκπομ και Σέϊ, που είχαν αγωνιστεί αντίπαλοι πριν λίγο καιρό στο μεταξύ τους αγώνα για Τσάμπιονς Λιγκ Νέων…
ΥΓ. Το 2001-02, σαν αήττητη πρωταθλήτρια Αγγλίας!!! έτσι είχε κατέβει στη Λεωφόρο, αλλά με αντίπαλο τον PANATHINAIKOS. Τον σεβασμό από τον αντίπαλο, ειδικά όταν αυτός είναι καλύτερος τον αποκτάς.
ΔΕΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ, όπως έχετε συνηθήσει κακομαθημένα μπάσταρδα.
Screen Shot 2012-12-04 at 5.28.34 AM
read more "Κάθε χρόνο το ίδιο έργο… Γελάνε στ’ άκουσμα σου (και σε αντιμετωπίζουν ανάλογα)" Διαβάστε περισσότερα...