Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Mια ενδιαφέρον έρευνα....


read more "Mια ενδιαφέρον έρευνα...." Διαβάστε περισσότερα...

O Παναθηναϊκός καταστρέφεται: Το θέμα είναι θα κάνει κάποιος τίποτα ή θα κοιτάμε παρέα με τον Τζίγγερ τον γκρεμό;



Συγνώμη μάγκες ,αλλά κάποια πράγματα αρχίζω και δεν τα καταλαβαίνω. Χίλια δίκια δίνω στον Βγενόπουλο για τα περί ΓΗΠΕΛ ,αφού όπως φάνηκε το θέμα δεν ήταν θεματάκι όπως ήθελαν να μας το παρουσιάσουν στην αρχή τα φερέφωνα της οικογένειας ,ούτε μια φθηνή δικαιολογία του Βγενόπουλου για να μην βάλει λεφτά στην ΠΑΕ ,αλλά και να μην στιγματιστεί στην συνείδηση του κόσμου πως έκανε τελικά πίσω και δεν μπήκε. Του αναγνωρίζω πως είναι εδώ ,τρώει την λάσπη και "χαλάει" το όνομα του με όλα αυτά που συμβαίνουν ,ΑΛΛΑ...

...υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά" που διογκώνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Ο Τζίγγερ πλέον εκδικείται την ομάδα και αυτό το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. Το θέμα είναι τι γίνεται ..θα βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να καταστρέφεται; Αν είναι τόσο σημαντικό θέμα της ΓΗΠΕΛ ,γιατί δεν βγαίνουν με στοιχεία να πουν "περιμένουμε τέτοιου ύψους αποζημιώσεις απο τις συμβάσεις της ΓΗΠΕΛ" κτλ. Να τα κάνουν πενηνταράκια στον κόσμο και να ασκηθεί πίεση.

Δεν μπορώ να δέχομαι την ατάκα "ο Παναθηναϊκός οδηγείται προς την καταστροφή". Ε ωραία ,και αν οδηγηθεί; Τι θα γίνει; Θα κλαίμε την μοίρα μας; Δεν υπάρχουν άτομα να ηγηθούν και να ασκήσουν τόσο έντονες πιέσεις στον Τζίγγερ όσο χρειάζονται για να τελειώνουμε μια και καλή;

Οι μέρες περνάνε ,το καλοκαίρι πλησιάζει και αν συνεχίσει έτσι να τσουλάει η ιστορία αυτά που θα ζήσουμε ,θα ναι πολύ πιο τραγικά..

ΥΣ: Το ξαναεπαναλαμβάνω: Να μεταβιβαστούν οι μετοχές στους Παλαίμαχους δεν αποτελεί λύση ,αν οι Παλαίμαχοι δεν έχουν κάποια οικονομική λύση. Θα συγκροτήσουν ΔΣ και θα απαλλάξουν τον Τζίγγερ απο όλα αυτά που τον κατηγορεί τόσο καιρό ο Βγενόπουλος ,οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος..

ΥΣ2Εδώ ,η ανακοίνωση (27/3/2012) του Βγενόπουλου
read more "O Παναθηναϊκός καταστρέφεται: Το θέμα είναι θα κάνει κάποιος τίποτα ή θα κοιτάμε παρέα με τον Τζίγγερ τον γκρεμό;" Διαβάστε περισσότερα...

Τυχαία γεγονότα όλα απο χθες;



Αρχικά είχαμε το ενδιαφέρον του Συλλόγου Παλαιμάχων για τις μετοχές του Τζίγγερ. Μια κίνηση που κατά την ταπεινή μου άποψη ,μόνο τον Τζίγγερ βοηθάει να απαλλαγεί απο αυτά που τον κατηγορούν περί ΓΗΠΕΛ. Εκτός κι αν οι Παλαίμαχοι έχουν τον οικονομικό σωτήρα..

Δευτέρα πρωί ,το γραφείο τύπου των Βαρδινογιάννηδων (φώναζε με και Derby) γράφει στο πρωτοσέλιδο πως ο Τζίγγερ περιμένει έγγραφη πρόταση απο τους Παλαίμαχους.

Το ίδιο πρωί ,οι Παλαίμαχοι ακούν το γραφείο τύπου των Βαρδινογιάννηδων και βγάζουν ανακοίνωση που ζητάνε και εγγράφως τις μετοχές του Τζίγγερ.

Σήμερα ,οι γνωστοί κύκλοι του Τζίγγερ μιλούν για θετική πρώτη αντίδραση και αναφέρουν και την δυνατότητα να γίνει και κάποιο ραντεβού. Βέβαια οι μετοχές θα μεταβιβαστούν εφόσον δεν υπάρξει κάποιο κόλλημα.

Το πρωί ακούμε ξανά το όνομα "Τσάκας" (για τον οποίο εντελώς τυχαία ξέραμε πως θα ξαναεμφανιστεί και σας το χαμε γράψει) ,ο οποίος συνομίλησε αρχικά με τον Σερέτη και ύστερα βγήκε στο novafm. Τι δήλωσε; Πως οι Άραβες έρχονται μέχρι το Πάσχα και την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσουν όλα. Αφού είδε πως το παραμύθι κυλούσε 5 μήνες μια χαρά ,γιατί να μην το ξαναρχίσει;

Σχεδόν την ίδια στιγμή με την ανακοίνωση του Βγενόπουλου ,εμφανίστηκε το κίνημα του Λυκουρέζου που μιλάει για 100.000 φίλους της ομάδας και ουσιαστικά για το ίδιο πράγμα που έλεγε και ο Αλαφούζος.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Βγενόπουλου ,εμφανίζεται με δήλωση και ο Λουμίδης που ξεκαθάρισε πως Δήμος και Βωβός δεν έχουν αξιώσεις απέναντι στην ΠΑΕ.

Άρα συνοψίζοντας ,τα παραπάνω "τυχαία" γεγονότα μας εξασφαλίζουν:

1. Άμεση διοικητική συγκρότηση απο τους Παλαίμαχους.
2. Άμεση οικονομική ενίσχυση απο το κίνημα του Λυκουρέζου.
3. Άμεση αλλαγή ιδιοκτησιακού με τους Άραβες του Τσάκα.
4. Άμεσο ξεκαθάρισμα με γραπτή δήλωση περί ΓΗΠΕΛ.

Και όλα αυτά μαζί μας δημιουργούν ,την ιδανική εικόνα για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ε όχι ,δεν μπορώ να πιστέψω πως όλα αυτά είναι τυχαία γεγονότα..
read more "Τυχαία γεγονότα όλα απο χθες;" Διαβάστε περισσότερα...