Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αστυνομία και Λιμεναρχείο δεν είδαν τις ξένες ειδικές δυνάμεις!

Δεν τις είδαν, όμως, να περνούν από το λιμάνι Ηγουμενίτσας Αστυνομία και Λιμεναρχείο!
Αλίμονο αν η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας επιβεβαίωναν ότι πέρασαν από το λιμάνι της πόλης μέλη, Γερμανοί και Ολλανδοί, της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων. Διαψεύδεται κατηγορηματικά το.... γεγονός τόσο από την Αστυνομία όσο και από το Λιμεναρχείο. 
Αυτό όφειλαν να κάνουν οι υπηρεσίες,αυτό έκαναν... Κι όμως πέρασαν... Αυτό τουλάχιστον λένε επιβάτες και εργαζόμενοι στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, που αντίκρισαν κουστουμαρισμένα άτομα να έχουν στους ώμους τους βαλιτσάκια με την ένδειξη της "Eurogedfor".
http://www.katoci.com
read more "Αστυνομία και Λιμεναρχείο δεν είδαν τις ξένες ειδικές δυνάμεις!" Διαβάστε περισσότερα...

Μια φωνή, ένα πάθος, ένα όραμα

Ένα ακόμη ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στας Ευρώπας δίχως νόημα. Στην προσπάθειά του να δείξει ότι συμμετέχει έστω και ελάχιστα στη διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας πήρε τις ευρωπαϊκές ρούγες. Μη έχοντας κάτι να διεκδικήσει, είπε τουλάχιστον κάτι να προσφέρει σε ένδειξη καλής θελήσεως στους τοκογλύφους: τους Έλληνες: «Χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές και ο ελληνικός λαός θέλει αυτές τις αλλαγές όσο επώδυνες κι αν είναι».
Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρομπάι επιχειρώντας να πείσει πως έχει τη συναίνεση του ελληνικού λαού στην ιλιγγιώδη πορεία της χώρας προς την πτώχευση. Ευρισκόμενος σε απόλυτο κενό πολιτικής, ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται πλέον σαν να έχει πλήρως αποστασιοποιηθεί από την πραγματικότητα. Είναι άλλωστε εκπληκτική η στιγμή που επιλέγει να κάνει αυτή την απίστευτη δήλωση:
Όταν ο υπουργός του επί των Οικονομικών μέρα παρά μέρα πυροβολεί την ελληνικής κοινωνία με «μέτρα» και κάνει την κυβέρνηση να προσομοιάζει όλο και περισσότερο με εταιρεία οικονομικών δολοφόνων.
Όταν ο συνεπής μισθωτός φορολογούμενος ετοιμάζεται να ζήσει έναν ακόμη εφιάλτη δραματικής περικοπής μισθών μέσω της καταιγίδας των νέων φορολογικών μέτρων Βενιζέλου, της παρακράτησης των «έκτακτων» χαρατσιών από τον μισθό του.
Όταν η διαφθορά παραμένει προκλητικά ατιμώρητη – και συχνά επιβραβεύεται.
Όταν η «μεταρρύθμιση» στο αποσυντιθέμενο Δημόσιο παραπέμπει στις «ηρωικές» μέρες των αλήστου μνήμης «πρασινοφρουρών», την εποχή που η πρόσβαση σε δημόσια θέση απαιτούσε ως διαβατήριο το πιστοποιητικό πασοκικών φρονημάτων.
Όταν η κοινωνία, σχεδόν στο σύνολό της καθυβριζόμενη ως διεφθαρμένη από αυτόν ακριβώς τον πρωθυπουργό και τους υφισταμένους του, βρίσκεται μεταξύ σοκ, εξαθλίωσης και οργής.
Όταν οι άστεγοι πληθύνονται και η πείνα εμφανίζεται πλάι στην απελπισία στο κέντρο της Αθήνας παραπέμποντας ευθέως πια στην περίοδο της (πρώτης) γερμανικής κατοχής.
Όταν ακόμη και οι πέτρες έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της κυβερνητικής και της «τροϊκανής» βαρβαρότητας.
Όταν ένα μπαράζ καταλήψεων υπουργείων και δημοσίων υπηρεσιών και ένα τεράστιο απεργιακό κύμα σαρώνουν κάθε τομέα οικονομικής δραστηριότητας εξ αιτίας της ύφεσης και της φοροληστείας.
Όταν το κόμμα του βρίσκεται στα πρόθυρα της εξέγερσης απειλούμενο από την προοπτική της εκλογικής συντριβής και της διάλυσης.
Αυτήν ακριβώς την ώρα, που η απόγνωση και ο θυμός για την εγκληματική αδικία συσσωρεύονται και η χώρα βρίσκεται στο τελευταίο βήμα πριν από τον γκρεμό, ο Γιώργος Παπανδρέου θεωρεί ότι «ο ελληνικός λαός θέλει αυτές τις αλλαγές όσο επώδυνες κι αν είναι».

Τι «ξέρει»...
Η εξ αρχής προδιαγεγραμμένη πορεία προς την κοινωνική καταστροφή συνεχίζεται επιταχυνόμενη. Όμως ο πρωθυπουργός, παρότι ακόμη μια φορά άλλοι αποφασίζουν τη μοίρα αυτού του τόπου, δείχνει να μην τον αφορά τίποτε απ’ όλα αυτά. Δείχνει ήρεμος και αποφασισμένος να ολοκληρώσει το «έργο» του. Ίσως κάτι ξέρει.
● Ίσως ξέρει, για παράδειγμα, ότι η πρόκληση Βενιζέλου προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ («Αν πιστεύετε πως η κυβέρνηση είναι ανίκανη και δεν έχει ηθικό υπόβαθρο, ρίξτε την») θα μείνει ακόμη μια φορά αναπάντητη. Όπως και όλες τις προηγούμενες φορές.
● Ίσως ξέρει ότι, εδώ που έφτασε, με τον τρόπο που έφτασε, δεν θα του επιτραπεί να αλλάξει ούτε μια πινελιά από τις προειλημμένες αποφάσεις της μοναδικής κυρίαρχου της Ευρώπης: της Γερμανίας, η οποία οικοδομεί με ψυχρή συνέπεια και προσήλωση το Τέταρτο Ράιχ εξαθλιώνοντας σήμερα αυτούς που απομυζούσε μέχρι χθες, χτίζοντας εις βάρος τους την παντοδυναμία της.
● Ίσως ξέρει ότι – ύστερα από την πτώχευση, όπως και αν την ονομάσουν οι «αγορές» και τα πολιτικά και άλλα λαμόγια τους – δεν μπορεί να κάνει τίποτε πια για να αλλάξει την πολιτική του μοίρα.
● Ίσως ξέρει ότι η κοινωνία, παρά τον θυμό και την οργή της, δεν έδειξε ακόμη πως είναι σε θέση να ξεπεράσει το «εγώ» και να βρεθεί στο «εμείς». Για την ακρίβεια, στο «Ή εμείς ή αυτοί».
Ίσως ξέρει ότι ο «κοινωνικός αυτοματισμός», τον οποίο με τόση επιμέλεια προώθησαν ο ίδιος, η κυβέρνησή του και τα μιντιακά καρακόλια, είναι ήδη κυρίαρχος: η μισή κοινωνία στρέφεται εναντίον της άλλης μισής, ενίοτε με πολύ μεγαλύτερη ένταση απ’ όση στρέφονται όλοι μαζί εναντίον του.
Ίσως ξέρει ότι, πέρα από φωνές και διαμαρτυρίες χωρίς πολιτική προοπτική, όσο οργισμένες κι αν είναι αυτές οι φωνές, δεν έχει αντιπολίτευση με αγωνία, σχέδιο και όραμα για τη χώρα. Τουλάχιστον όχι τέτοια που να τον κάνει να πετάγεται στον ύπνο του.
● Ίσως ξέρει ότι στο τέλος, παρά τα όσα εδώ και δύο χρόνια συμβαίνουν, θα φύγει από την εξουσία αλώβητος και όρθιος. Σχεδόν ατσαλάκωτος. Με δόξα και τιμή...

Μια και είναι Οκτώβριος
Όπως άλλωστε έχει δείξει η Ιστορία αυτού του τόπου – μέρος της οποίας έχει σημαδευτεί ανεξίτηλα, μεταξύ άλλων πολιτικών δυναστειών, από τρεις γενιές Παπανδρέου – από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους, συμβαίνει συχνά οι «παπατζήδες» να βαφτίζονται ύστερα από κάποια χρόνια μέγιστοι δημοκράτες, συμβαίνει συχνά οι αποστάτες να ανταμείβονται εν ζωή, συμβαίνει συχνά οι κοπανατζήδες να επιστρέφουν σαν «εθνάρχες».
Όμως αυτά δεν είναι Ιστορία, αλλά πολιτική. Και η πολιτική είναι μια πόρνη: όποιος πληρώνει περισσότερα – όχι κατ' ανάγκην με χρήμα – μπορεί να κερδίσει τις υπηρεσίες της.
Αυτό, ωστόσο, που μάλλον αγνοεί, ηθελημένα ή αθέλητα, ο πρωθυπουργός μας – και σίγουρα δεν συνυπολογίζει η κυβέρνησή του – είναι ότι, κάθε φορά που αυτός ο αιωνίως υβριζόμενος και συκοφαντούμενος λαός απέκτησε μια φωνή, μια ψυχή, έναν πόθο, μια ανάγκη, ένα όραμα, κάθε φορά που βρήκε λόγο και κίνητρο να πει το μεγάλο «όχι», έσυρε ακόμη και φασίστες δικτάτορες να πουν το ίδιο «όχι» ακόμη και στους ομοϊδεάτες τους.
Μια και είναι Οκτώβριος, η μνήμη σε λίγες μέρες θα επανέλθει – με το ερώτημα πόσοι και ποιοι από τους σημερινούς ενοίκους των εδράνων της Βουλής και των υπουργικών θώκων, πόσοι από τους αντιπροσώπους και κυβερνήτες της χώρας, θα τολμήσουν να γιορτάσουν το «όχι» του 1940 μαζί με όσους τους έστειλαν όπου σήμερα βρίσκονται.
Τέλος, ίσως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του να γνωρίζουν ότι συχνά οι πραγματικοί ήρωες του ελληνικού έθνους – αυτοί που υπερέβησαν κάθε πολιτικό στεγανό, αυτοί που κέρδισαν την εθνική αναγνώριση, αυτοί που γράφτηκαν όχι μόνο στο συλλογικό υποσυνείδητο, αλλά και στην Ιστορία – συχνά λοιδορήθηκαν, συχνά εγκαταλείφθηκαν, συχνά αποκηρύχθηκαν ακόμη κι από εκείνους που όφειλαν πρώτοι να τους τιμούν.
Όμως τίποτε από αυτά δεν εμπόδισε την Ιστορία να τους κρατήσει στην αγκαλιά της και να τους υψώσει πάνω από τη μικρόνοια.
Αυτό που θα έπρεπε να γνωρίζουν οι κύριοι που σήμερα μας κυβερνούν είναι ότι η πολιτική απάτη, η συνειδητή ή ασυνείδητη εθελοδουλία και το χρυσοπληρωμένο «επικοινωνιακό» περιτύλιγμα δεν αρκούν.
Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η Ιστορία αγαπά και περιθάλπει αυτούς που θυσιάζονται για τα μεγάλα «Όχι». Αυτούς που αισθάνονται και βιώνουν – ακόμη κι αν δεν κατανοούν – τι θα πει πατρίδα. Για τους υπόλοιπους, αυτούς που έμαθαν να ζουν γονατιστοί, υπάρχει η λήθη. Ενίοτε και ο – πολιτικός και ιστορικός – Καιάδας...
read more "Μια φωνή, ένα πάθος, ένα όραμα" Διαβάστε περισσότερα...

Η πράσινη συμμορία με τα Καλάνσικοφ


Οργή, απόγνωση, εξαπάτηση, αναλγησία. Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους με την κυβέρνηση αυτή και ειδικά με τον υπουργό Οικονομίας και αντιπρόεδρο κ. Βενιζέλο. Ο οποίος θα μείνει στην ιστορία ως ο πλέον αποτυχημένος αλλά και ο πλέον σκληρός υπουργός επί των οικονομικών από την εποχή του Καποδίστρια που αναγκάστηκε να επιβάλει φόρους γιατί η χώρα ήταν διαλυμένη.
Το νέο κόλπο που σκαρφίστηκαν με την πληρωμή της έκτακτης εισφοράς μέσω της μισθοδοσίας, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαράτσια, θα κάνει τους Έλληνες όχι απλά φτωχότερους το 2012 αλλά θα τους εξωθήσει σε μια απίστευτη κατάσταση πείνας και ανέχειας.
Δε μιλάμε βέβαια για τα εκατομμύρια των ανέργων που δεν έχουν δουλειά και που έτσι κι αλλιώς είναι χαμένοι από χέρι. Μιλάμε και για όσους τυχερούς θα έχουν δουλειά του χρόνου αλλά θα έχουν και το Βενιζέλο να τους παίρνει τον κόπο τους. Αν και είναι κυνικό αυτό που θα πω, αλλά ποια η διαφορά της κυβέρνησης με τους ληστές με τα Καλάσνικοφ. Και οι δύο μπαίνουν στα σπίτια μας, κλέβουν ότι βρουν, απειλούν και στο τέλος το… γλεντάνε αφού έκαναν τόσο κόπο. Αυτό κάνει και ο κ. Βενιζέλος.
Σκεφτείτε ότι με τη νέα επινόησή του κάποιοι μισθωτοί θα αναγκαστούν να πληρώσουν σε άμεσους φόρους τα 6 από τα 10 ευρώ που θα πάρουν. Η μείωση του αφορολόγητου και η κατάργηση των φοροαπαλλαγών, η επιβολή έκτακτων εισφορών και άλλων χαρατσιών θα κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους με τα λεφτά που θα παίρνουν κάθε μήνα από τη δουλειά τους.
Από 1-1-2012 η έκτακτη εισφορά θα προκαταβάλλεται τμηματικά, μαζί με την μηνιαία παρακράτηση φόρου. Έτσι πριν τελειώσει η χρονιά, θα πληρώσουν τμηματικά και την έκτακτη εισφορά 1%-5%.
Όμως, του χρόνου το φθινόπωρο θα έρθει και το χαράτσι για τα εισοδήματα του 2011 ενώ εκείνη την περίοδο θα έλθει και το εκκαθαριστικό για το φόρο εισοδήματος. Επειδή, όμως, για την έκτακτη εισφορά του 2010 κάποιοι θα πληρώνουν ακόμη σε δόσεις, συνάγεται το συμπέρασμα ότι το 2012 θα πληρώσουμε δύο και τρία χαράτσι μαζί.
Για να μη μείνουν… παραπονεμένοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα πληρώσουν για το μπλοκάκι 500 ευρώ του χρόνου ενώ προβλέπεται και αύξηση της παρακράτησης από 20% σήμερα σε 25% ή 30%.
Τρία παραδείγματα για το τι μας περιμένει είναι ενδεικτικά:
* Έγγαμος με ένα παιδί και 20.000 ευρώ ετησίως:
- φόρος εισοδήματος 2011: 920 ευρω (παρακρατήθηκαν φέτος άλλα 1300)
- συνολική παρακράτηση φόρου από 1/1/12 στους μισθούς τους: 2.200 ευρώ
- Εισφορά αλληλεγγύης για εισοδήματα του 2011: 200 ευρώ
- Παρακράτηση εισφοράς στα εισοδήματα του 2012: 200 ευρώ
Σύνολο αμέσων φόρων 2012: 3.520 ευρώ. Του μένουν στην τσέπη 16.480 ευρώ. Χάνει 17,6% του εισοδήματός του.
* Έγγαμος με τρία παιδιά και 25.000 ευρώ ετησίως:
- φόρος εισοδήματος 2011: 2.500 ευρω (του παρακρατήθηκαν ελάχιστα φέτος)
- συνολική παρακράτηση φόρου από 1/1/12 στους μισθούς τους: 2.900 ευρώ
- Εισφορά αλληλεγγύης για εισοδήματα του 2011: 500 ευρώ
- Παρακράτηση εισφοράς στα εισοδήματα του 2012: 500 ευρώ
Σύνολο αμέσων φόρων 2012: 7.400 ευρώ. Του μένουν στην τσέπη 17.620, για να θρέψει πέντε στόματα. Χάνει 29,6% του εισοδήματός του.
* Έγγαμος με δύο παιδιά και 50.000 ευρώ ετησίως:
- φόρος εισοδήματος 2011: 2.220 ευρω (του παρακρατήθηκαν 10.000 φέτος)
- συνολική παρακράτηση φόρου από 1/1/12 στους μισθούς τους: 12.000 ευρώ
- Εισφορά αλληλεγγύης για εισοδήματα του 2011: 1000 ευρώ
- Παρακράτηση εισφοράς στα εισοδήματα του 2012: 1000 ευρώ
- Δόσεις εισφοράς 2010 μέσα στο 2012: 400 ευρώ
Σύνολο αμέσων φόρων 2012: 16.620 ευρώ. Του μένουν στην τσέπη 33.320. Χάνει 33,2% του εισοδήματός του.
read more "Η πράσινη συμμορία με τα Καλάνσικοφ" Διαβάστε περισσότερα...

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Καστανίδης ρίχνει μπουνιές στα ΜΑΤ







Όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν αντιπολίτευση και ακόμα υποκρινόταν το σοσιαλιστικό πατριωτικό κόμμα, ο Χάρης Καστανίδης πρωτοστατούσε στις λαϊκές κινητοποιήσεις και έπαιζε ως βουλευτής ξύλο με τα ΜΑΤ -όπως θα δείτε και στο βίντεο...

Λίγο καιρό μετά το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση και πρόδωσε την πατρίδα, το λαό, τη δημοκρατική παράταξη, τις αρχές και αξίες της 3ης Σεπτέμβρη και όλοι του οι υπουργοί από σοσιαλιστές έγιναν δωσίλογοι και εχθροί του λαού.
Βάζουμε το βίντεο για δύο λόγους:
α) Για να θυμηθείτε πώς εξαπάτησαν το λαό, παριστάνοντας του αγωνιστές.
β) Για να κάνετε σύγκριση με το σήμερα, που ο κύριος Καστανίδης απειλεί να στείλει τα ίδια ΜΑΤ εναντίον όχι μόνο των απεργών αλλά και πολλών πρώην συντρόφων του που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις!









Να σημειώσουμε ότι ο υπουργός έπαιζε τότε ξύλο για να μην ιδιωτικοποιηθεί το λιμάνι Θεσσαλονίκης! Ο ίδιος άνθρωπος τώρα συμμετέχει στην κυβέρνηση που ξεπουλά την Ελλάδα και υποδουλώνει τους Έλληνες.
tsantiri.gr
read more "ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Καστανίδης ρίχνει μπουνιές στα ΜΑΤ" Διαβάστε περισσότερα...

Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα; – Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της


H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.

Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας.

Μία ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής EGF εγκαταστάθηκε στην Λάρισα
(από Κλασσικοπερίπτωση)

Περιμένουμε τις αντιδράσεις τόσο των κομμάτων, όσο -κυρίως- της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των Δυνάμεων Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας, αφού έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες, και τώρα φέρνει και τον... στρατό του!!!

Απ΄ότι φαίνεται επαληθεύεται η πληροφορία που είχαμε απο το πρωί, ότι δηλαδή τις δύο τελευταίες ημέρες πέρασε μέσω Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία της γνωστής EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force.

Συγκεκριμένα όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.

Αν όλα αυτά που ακούγονται πλέον και απο ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι αλήθεια, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι Ευρωπαίοι "προστάτες" μας και η ντόπιοι εντολοδόχοι τους έχουν πανικοβληθεί μιας και βλέπουν τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος για εξέγερση.

Η στρατοπέδευση στην χώρα μας μιας ταξιαρχίας "ξυρισμένων κεφαλιών" Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής, σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 1940.

Όλα δείχνουν πως ή επόμενη Δευτέρα που καθορίστηκε, γύρευε να δείς απο ποιούς και γιατί, σαν ημέρα εξέγερσης των απανταχού "αγανακτισμένων", είναι εκείνη στην οποία ίσως να δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια των κατακτητών να στέκονται δίπλα στα δικά μας τάγματα ασφαλείας.

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι ότι το καθεστώς νοιώθει πως κολοβώθηκαν οι μέρες του και κάνει ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία , όχι ασφαλώς επειδή το θέλει αλλά επειδή έτσι το διέταξαν τα αφεντικά του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι προδότες της πατρίδας μας, θά 'θελαν να μπούν σε ένα αεροπλάνο και να πάνε σε ασφαλή μέρη όπου θα χαρούν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία και την αμοιβή της προδοσίας.

Τα αφεντικά τους όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη.

Τους λένε "σε πληρώσαμε να κάνεις μια δουλειά και θα την αποτελειώσεις, μετά κάνε ότι θέλεις".

Έτοιμος λοιπόν ο Παπανδρέου να χτυπήσει τον λαό και με εισαγόμενους φασίστες, έτοιμος και ο επόμενος εργολάβος ο οποίος δήθεν θα επαναδιαπραγματευθεί το χρέος και το μνημόνιο, με ή χωρίς την συναίνεση του λαού.

Αν σήμερα σκύψουμε το κεφάλι και φοβηθούμε μερικούς ξυρισμένους γορίλες της νέας Γκεστάπο που θα στέκονται δίπλα στα φασιστοειδή καραγκιοζάκια με τα άσπρα κράνη, τότε καλύτερα να πάμε και να ανοίξουμε απο τώρα τον λάκκο μας.

Ο Οκτώβριος του 40 έβγαλε λεβέντες και παλληκάρια που πάλεψαν για την πατρίδα και νίκησαν. Στο χέρι μας είναι και ο Οκτώβριος του 2011 να βγάλει την πατρίδα μας έξω απο τον βόθρο που μας έριξαν όλα τα προηγούμενα γιουσουφάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί και το κεφάλαιο,ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.Οι μέν περιμένουν να δούν ηρωικές πράξεις αντίστασης και αληθινού πατριωτισμού για να ξεσηκωθούν και οι δε αγωνιούν να διαπιστώσουν αν θα πετύχει η νέα επιχείρηση "σοκ και δέος" που έχουν στήσει εναντίον της χώρας μας.

Σαν χθές διώξαμε τον Όθωνα και όλο το Βαυαρικό σκυλολόϊ που μας είχαν φορτώσει οι προστάτιδες δυνάμεις δηλαδή εκείνες που τον καιρό του εθνικού ξεσηκωμού χειροκροτούσαν τον καγκελάριο Κλέμενς Φον Μέτερνιχ όταν τους έλεγε πως:
«Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί».

Είναι αυτοί που και τότε και σήμερα ήθελαν και θέλουν να καταπνίξουν την εξέγερση των "ραγιάδων τρομοκρατών".

Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι εχουμε "κότσια" σαν και κείνα του Μακρυγιάννη, του Παππουλάκου και των άλλων μαρτύρων και αγωνιστών προγόνων μας.
Ήλθε η ώρα να δείξουμε την έξοδο σε όλα τα ντόπια και ξένα κοπρόσκυλα που γυρίζουν δρυλίζοντας τριγύρω μας.

Έφτασε η μέρα να μάθουμε να περπατάμε όρθιοι και με το κεφάλι ψηλά.

Αν θέλουν να πάρουν πίσω όσα δήθεν μας έδωσαν ( διότι και αυτό είναι μέγα ψέμα) να πάνε να τα πάρουν απο τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Σημίτη και αν δεν μπορούν απο δαύτους, ας πάνε τότε στον διάβολο που είναι και ο αφέντης τους να του ζητήσουν τα μεροκάματα.

Η Ελλάδα ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στους Έλληνες.....
Πληροφορίες και από "Κλασσικοπερίπτωση"

ΥΓ: Τελευταίες πληροφορίες μας από την Αθήνα, αναφέρουν πως αρκετά λεωφορεία του Ελληνικού Στρατού, χωρίς διακριτικά έχουν σταθμεύσει κάπου στην περιοχή του Μαρκόπουλου, ενώ υπάρχει πλήθος 500 περίπου ανθρώπων με πολιτικά στα λεωφορεία αυτά
read more "Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα; – Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της" Διαβάστε περισσότερα...

Η κυβέρνηση κλείνει πάνω από το μισό ΙΚΑ!


Με έγγραφο βόμβα που αποκαλύπτει το Ράδιο9, (ΕΔΩ) ο διοικητής του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, καλεί τις αρμόδιες διευθύνσεις, να προχωρήσουν στην εκκαθάριση των αρχείων των υποκαταστημάτων και των εποπτευομένων εταιριών του Ιδρύματος, για να αποδοθούν τα ακίνητα που μισθώνει στους ιδιοκτήτες τους, σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό οδηγεί σε συρρίκνωση του Ιδρύματος πάνω από 50%, παραδέχτηκε, μέσα από το σταθμό μας ο πρόεδρος του ΕΟΠΥ, Γεράσιμος Βουδούρης.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΕΔΩ
Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρα Ανεμοδουρά, που είπε στο σταθμό μας ότι βάσει του νόμου Ραγκούση, αν αποδοθούν τα ακίνητα που μισθώνει το ΙΚΑ στους ιδιοκτήτες τους θα απολυθούν 3.800 γιατροί
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ Κα ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΕΔΩ
Εσείς τι λέτε; Κλείνει τελικά το μισό ΙΚΑ ή όχι;
Τί είπατε; Πληρώνατε επί δεκαετίες για να έχετε υγειονομική περίθαλψη, φάρμακα, ιατρούς και σύνταξη; Ε, και; Τον Γιώργο Παπανδρέου και την κατοχική του κυβέρνηση την ρωτήσατε ποτέ;
read more "Η κυβέρνηση κλείνει πάνω από το μισό ΙΚΑ!" Διαβάστε περισσότερα...

Εργαζόμενοι προς Μπουτάρη: «Φύγε γιατί θα σε πετάξουμε στο Θερμαϊκό»


Εκρυθμη είναι η κατάσταση στο Δήμο της Θεσσαλονίκης αφού οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα κατέλαβαν από το πρωί το δημαρχιακό μέγαρο αλλά και τα υπόλοιπα κτίρια του Δήμου ενώ προπηλάκισαν και εμπόδισαν τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, να μπει στο δημαρχείο.
Συγκεκριμένα, όταν ο κ. Μπουτάρης, επιχείρησε να μπει στο δημαρχείο το πρωί (14/10/2011)προκλήθηκε ένταση, αφού οι συνδικαλιστές που ήταν εκεί τον σταμάτησαν φωνάζοντας «Φύγε τώρα από εδώ αλλιώς θα σε πετάξουμε στο Θερμαϊκό».
O δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναγκάστηκε να αποχωρήσει για να μην συμβούν τα χειρότερα.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπουτάρης προανήγγειλε χτες την πιλοτική παραχώρηση της αποκομιδής των σκουπιδιών της Θεσσαλονίκης σε ιδιωτική εταιρεία, μια κίνηση που εξαγρίωσε τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Πηγή
read more "Εργαζόμενοι προς Μπουτάρη: «Φύγε γιατί θα σε πετάξουμε στο Θερμαϊκό»" Διαβάστε περισσότερα...

Ο Λοβέρδος κλείνει παιδοκαρδιοχειρουργική κλινική


  • Σκοτώνουν τα παιδιά μας! Να ανοίξει τώρα η μοναδική δημόσια καρδιοχειρουργική μονάδα της χώρας, στο Παίδων «Αγία Σοφία»
Πρίν απο λίγο αναρτήσαμε ένα κείμενο σχετικά με τον αποκλεισμό επι της ουσίας των καρδιοπαθών παιδιών που έχουν εγχειριστεί ή που πρέπει να εγχειριστούν ,απο την φροντίδα του μοναδικού δημόσιου καρδιοχειρουργικού κέντρου στο νοσοκομείο παίδων "Η Αγία Σοφία".
Πριν προλάβουμε να κάνουμε κάποιες διορθώσεις, ήλθε στο e-mail μας η επιστολή ενός γονέα καρδιοχειρουργημένου παιδιού την οποία με ιδιαίτερη τιμή δημοσιεύουμε .
Αυτό το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν πρόκειται να σταματήσουμε εδώ.
Καλούμε λοιπόν όλους τους γονείς , γιατρούς ή νοσηλευτικό προσωπικό που έχουν αμέσως ή εμμέσως σχέση με αυτό το παιδοκαρδιοχειρουργικο κέντρο που θεωρείται εχθρικό για το υπουργικό και παρα-υπουργικό ιατρικό κατεστημένο , να μας στείλουν τα κείμενα και τις πληροφορίες τους με την υπόσχεση ότι θα δημοσιεύονται όλα.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σαν ιστολόγιο.
Το περισσότερο μπορούμε να το πετύχουμε μόνο μαζί σας.
Να ξεσηκωθούμε , να απαιτήσουμε , να χτυπήσουμε τη γροθιά στα γραφεία των διαφόρων βεζύρηδων, να καταγγείλουμε .
Το ξαναλέμε για άλλη μια φορά.
Αν δεν υπερασπιστούμε τα καρδιοπαθή παιδιά τώρα, αν με την αμέλειά μας επιτρέψουμε στον κάθε μασκαρά να παίξει κορώνα - γράμματα τη ζωή αυτών των παιδιών, τότε δεν έχει απολύτως κανένα νόημα οποιαδήποτε αντίσταση ή συμμετοχή μας στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.
Τι να το κάνουμε το ψωμί αν είναι βρώμικο , τι να την κάνουμε την παιδεία αν δεν μας ενδιαφέρει η προστασία κάθε παιδιού και τέλος που θα βρούμε την ελευθερία όταν με την αδιαφορία μας θα έχουμε ήδη επιλέξει τη ζωή του ραγιά;
Σκοτώνουν τα παιδιά μας! Να ανοίξει τώρα η μοναδική δημόσια καρδιοχειρουργική μονάδα της χώρας, στο Παίδων «Αγία Σοφία»(Γράφει ένας γονιός του οποίου το παιδί είναι χειρουργημένο και η ζωή του εξαρτάται απο την λειτουργία του καρδιοχειρουργικού κέντρου του "Αγία Σοφία" )

Κάποιοι παίζουν άσχημα με τις ζωές των παιδιών μας.
Η λίστα αναμονής για ένα χειρουργείο καρδιάς αυξάνεται μέρα με τη μέρα , η αγωνία μας ως γονέων κορυφώνεται διαρκώς κι αντί να δοθεί άμεσα λύση στην υποστελέχωση του μοναδικού καρδιοχειρουργικού κέντρου της Ελλάδας, μας ετοίμασαν χειρότερο πλήγμα, κλείνοντας και την εντατική μονάδα του!
Και ως λύση, τι πρότειναν οι οργανωτές του εγκλήματος;
Κάτι που πουθενά στον κόσμο δε συμβαίνει:
τα χειρουργημένα παιδιά μας να οδηγούνται μέσω κοινόχρηστου ασανσέρ σε άλλους ορόφους, σε γενικές μονάδες, όπου συνυπάρχουν παιδιά όλων των τμημάτων μαζί!
Κι ενώ κανείς δεν μπορεί να στηρίξει επιστημονικά (και πώς θα μπορούσε άλλωστε!) την ορθότητα αυτής της επιλογής, έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες και η απόφαση εφαρμόζεται ευλαβικά.
Γιατροί, νοσηλευτές, γονείς, σύλλογοι, διαμαρτυρηθήκαμε έντονα ενώπιον του Διοικητή του «Αγία Σοφία» κ. Παπασάββα, αλλά αντιμετωπίσαμε την αδιαφορία του.
Χωρίς να απαντήσει σε καμία ένσταση που θέσαμε, μας διαβεβαίωσε παγωμένα ότι απλά τίποτε δε θα αλλάξει!
Εννοείται, πως σε ερώτησή μας, αν μας εγγυάται υπό τις νέες συνθήκες, για την υγεία των παιδιών μας , δε μπόρεσε να πει τίποτα..
Κάνουμε έκκληση σε εισαγγελείς να έρθουν να δουν επί τόπου τις τραγικές σκηνές που εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες στο «Αγία Σοφία».
Γονείς ψάχνουν αρμόδιους να ικετεύσουν για διαρκώς αναβαλλόμενα χειρουργεία, παιδιά ανεβοκατεβαίνουν μέχρι να δοθεί η άδεια να χειρουργηθούν, εφημερεύοντες στις άλλες μονάδες αδυνατούν να φροντίσουν (και το δηλώνουν!) καρδιοχειρουργημένα παιδιά που τους στέλνουν, παιδί παραλίγο να τοποθετηθεί δίπλα σε άλλο με μη διαγνωσμένη ακόμα μηνιγγίτιδα και πλείστα άλλα τραγικά…
Ξέρουμε βέβαια ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία.
Είμαστε πολλοί για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και πρέπει, φαίνεται, να πεθαίνουμε σιγά-σιγά! Αίσχος!
Αυτή τη δημόσια υγεία ονειρεύεστε κ. Λοβέρδε;
Να σκοτώνετε τα παιδιά μας;
Αν πραγματικά έχετε ίχνος ευαισθησίας μέσα σας, ανοίξτε εδώ και τώρα την καρδιοχειρουργική μονάδα και στελεχώστε το κέντρο άμεσα με καρδιοχειρουργούς, αναισθησιολόγους και καρδιολόγους.
Ειδάλλως, για κάθε παιδί μας που κινδυνεύει, η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά εσάς…
Στον "Καιάδα" τα καρδιοπαθή παιδιά που χειρουργήθηκαν ή που περιμένουν να χειρουργηθούν απο το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο.

Κάθε ανακοίνωση της "κομαντατούρας" είναι και πιο μαύρη απο την προηγούμενη.Κάθε είδηση που βγαίνει απο τα στόματα είτε αυτών των δαιμονοειδών ανθρώπων, είτε απο τα κυνικά χείλη των πληρωμένων γκαιμπελίσκων των ΜΜΕ , περιγράφει και μια δυστυχία για χάρη της "εθνικής σωτηρίας".
Μέσα όμως σε αυτήν την κυριαρχία του "μαύρου" υπάρχει και κάτι που είναι ακόμα πιο μαύρο και απο την ψυχή εκείνων που το σκέφτηκαν.
Μιλάμε για την απόφαση του εφευρέτη του νομοσχεδίου Φρανκεστάϊν ( περί εικαζόμενης συναίνεσης δωρέας οργάνων όλων των Ελλήνων) και υπουργού Υγείας (;;;) κ.Λοβέρδου να βάλει επί της ουσίας λουκέτο στο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο του δημόσιου (προς το παρόν) νοσοκομείου παίδων Αγία Σοφία.
Αυτός λοιπόν που ανέλαβε την εκποίηση ανθρωπίνων ανταλλακτικών μέσω μιας εικασίας που του ήλθε ως δαιμονική "επιφοίτηση" και που νομοθέτησε ως εργολάβος των ψυχών μας το περίφημο νομοσχέδιο μέσω του οποίου όλοι θα θεωρούμαστε ως δωρητές σώματος, αποφάσισε να εφαρμόσει ένα αυτόματο σύστημα "εκκαθάρισης" ξεκινώντας μάλιστα απο τα καρδιοπαθή παιδιά.
Είναι εκείνος που χωρίς στάλα ανθρωπιάς, θα στείλει στον Καιάδα των "αγορών" εκείνα τα καρδιοπαθή παιδιά των οποίων οι γονείς δεν έχουν καταθέσεις εις τας Ελβετίας ούτε μπάρμπα στο Βερολίνο.
Ας μην κοροϊδευόμαστε.
Αυτή η ναζιστικής έμπνευσης ενέργεια δεν ήταν αναγκαία για την οικονομία του κράτους.
Αν ήθελε αυτό το αντίχριστο και μισάνθρωπο καθεστώς να κάνει οικονομία δεν θα κατασκεύαζε εν μέσω "κρίσης" 77 οργανισμούς , ούτε θα πλήρωνε 860 εκατομμύρια ευρώ για να προστατέψει τον Λαυρεντιάδη και όλο το τραπεζοεκδοτικό σινάφι που είχε γύρω του και γύρω απο την γνωστή για τις ανομίες της Proton Bank.
Αν αυτή η κυβέρνηση των σφετεριστών της εξουσίας ήθελε έστω και προσχηματικά να δείξει ότι παλεύει για την σωτηρία αυτού του τόπου, τους πρώτους που θα προστάτευε θα ήταν τα παιδιά και όχι τους τραπεζίτες για χάρη των οποίων τα πετάει μαζί με τον υπόλοιπο λαό στα σκουπίδια.

Απο αυτό το ιστολόγιο διαρκώς φωνάζουμε πως κάθε "διάλογος" με δαύτους ο οποίος θα περιέχει επιχειρήματα για δίκαιο, ηθική , ανθρωπιά, κοινωνική πρόνοια ή δημοκρατία, είναι άσκοπος.
Αυτοί οι εργολάβοι της κόλασης έχουν μια και μόνο αποστολή την δαιμονοποίηση της κοινωνίας μέσω της ηθικής , ψυχικής και φυσικής εξόντωσης των ανθρώπων.Με δυό λόγια έχουν πλέον κατακτήσει το "καθ΄ομοίωσιν" με το αφεντικό τους τον διάβολο.



read more "Ο Λοβέρδος κλείνει παιδοκαρδιοχειρουργική κλινική" Διαβάστε περισσότερα...

Nigel Farage: "Οι χειρισμοί της ΕΕ θα οδηγήσουν σε εξεγέρσεις σε Ελλάδα, Πορτογαλία"



Ο γνωστός για τις απόψεις του αντιευρωπαϊστής Βρετανός ευρωβουλευτής, κ. Nigel Farage, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης. Σε αποκλειστική συνέντευξή του στο δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today, ο κ. Farage προειδοποιεί: "Το ενισχυμένο ταμείο οικονομικής στήριξης της Ευρωζώνης θα αποδειχθεί αναποτελεσματικό, σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δύο χώρες, Ιταλία ή Ισπανία, οδηγηθεί σε μηχανισμό στήριξης, ενώ τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ελλάδα και την Πορτογαλία θα οδηγήσουν σε κοινωνικές εξεγέρσεις".

"Στην Ελλάδα και την Πορτογαλία επιβάλλονται σκληρά μέτρα, με αποτέλεσμα να έχουμε πτωτική τάση στους δείκτες του αποπληθωρισμού, γεγονός που κατά τη γνώμη μου μάλλον θα οδηγήσει σε κοινωνικές εξεγέρσεις στην Ελλάδα και, ενδεχομένως, και στην Πορτογαλία", δήλωσε ο Βρετανός ευρωβουλευτής στο RT. "Οι χειρισμοί μας είναι ηλίθιοι και πάρα πολύ επικίνδυνοι".

"Εάν η Ιταλία οδηγηθεί σε μηχανισμό στήριξης, θα χρειαστούν μερικά τρισεκατομμύρια για τη διάσωσή της", μας εξήγησε ο κ. Farage. "Και τι νόημα έχει μια απόπειρα διάσωσης αυτών των χωρών ούτως ή άλλως; Μήπως βοηθούν οι ανάλογοι μηχανισμοί στήριξης τους λαούς της Ελλάδας και της Πορτογαλίας; Και βέβαια όχι"!

"Αυτό που κάνουμε στην ουσία είναι να δανείζουμε χρήματα σ' αυτές τις χώρες για να τα δώσουν πίσω στις τράπεζες μας, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη δεινή θέση αυτών των χωρών, αφού τις υπερχρέωσαν με παράλογα επιτόκια. Έχουμε να κάνουμε, δηλαδή, με κατάσταση παρανοϊκή. Αυτό χρειάζονται οι χώρες αυτές που είναι σήμερα παγιδευμένες μέσα σ' αυτήν την οικονομική φυλακή που λέγεται Ευρωζώνη είναι η υποτίμηση".

"Και είναι βέβαιο ότι στα πλαίσια των χειρισμών που έχει επιλέξει η ΕΕ, η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη", τόνισε ο κ. Farage.

"Εννέα μήνες τώρα ζητάω να υπάρξει ένα εναλλακτικό σχέδιο, ένα Σχέδιο Β", μας είπε ο κ. Farage. "Mήπως γίνεται να συμπεριφερθούμε όπως ταιριάζει σε ενήλικες; Μήπως μπορούμε να ωριμάσουμε; Μήπως πρέπει να γίνουμε καλοί Ευρωπαίοι και να συνειδητοποιήσουμε ότι, όταν θα έλθει η αναπόφευκτη ελληνική χρεοκοπία, εάν δεν διαθέτουμε ένα σχέδιο Β, την πρώτη ημέρα δεν θα υπάρχουν χρήματα στις τράπεζες, και τη δεύτερη ημέρα δεν θα υπάρχει ψωμί στους φούρνους; Μέχρι σήμερα δεν έχουν προνοήσει για το παραμικρό".

"Προσωπικά, πιστεύω ότι η επόμενη κίνηση θα ανήκει σε έμπειρους οικονομολόγους, οι οποίοι θα κληθούν να εκπονήσουν ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης που θα επιτρέψει στην Ελλάδα, την Πορτογαλία, αλλά και την Ιρλανδία, να εγκαταλείψουν την Ευρωζώνη, να προβούν σε αναδιάρθρωση χρέους και να κόψουν νέο νόμισμα που θα είναι υποτιμημένο κατά 50, ίσως 60 %. Όπως μας έδειξε η περίπτωση της Ισλανδίας από το 2008, μερικές φορές είναι καλύτερο να αποδέχεσαι τα άσχημα νέα, να αναγνωρίζεις τη θέση σου και να κάνεις μια νέα αρχή. Αυτό ακριβώς πρέπει να συμβεί και σε αυτή την περίπτωση".

Ο κ. Farage διακρίνει ένα πολύ σαφές κίνητρο πίσω από τις χειρισμούς της σημερινής ηγεσίας της ΕΕ που σκοπό έχουν την αναβολή της χρεοκοπίας της Ελλάδας και της Πορτογαλίας.

"Έχουμε να κάνουμε με άτομα τα οποία έχουν βάλει ως στόχο τη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης. Δεν τους ενδιαφέρει πόσα εκατομμύρια άτομα θα είναι παγιδευμένα στην παγίδα της ανεργίας, δεν τους νοιάζει για το τεράστιο κύμα ανθρώπινης δυστυχίας που προκαλούν. Το μόνο στο οποίο παραμένουν προσηλωμένοι είναι οι πολιτικοί τους στόχοι", μας εξήγησε ο κ. Farage. "Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε γίνει μάρτυρες όχι μόνο της οικονομικής, αλλά και της πολιτικής αποτυχίας αυτού του εγχειρήματος".

"Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όλα όσα διαδραματίστηκαν πρόσφατα στο σλοβακικό Κοινοβούλιο, αλλά και όσα συνέβησαν στη Φινλανδία στις αρχές του 2011, όταν ένα εντελώς νέο πολιτικό κόμμα πήρε το 20 % των ψήφων. Αν κοιτάξουμε, επιπλέον, τις σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης στην Ολλανδία, θα παρατηρήσουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διάσπαση στην Ευρώπη, ένα ρήγμα που εκτείνεται από το Βορρά μέχρι το Νότο της Ευρώπης. Στο βόρειο τμήμα, μάλιστα, είμαστε μάρτυρες μιας δημοκρατικής επανάστασης ενάντια στην όλη ιδέα του ευρώ, όπως και στην αντίληψη ότι άνθρωποι σαν τον κ. Barroso και τον φίλο μου τον κ. van Rompuy θα πρέπει να ηγούνται 500 εκατομμυρίων πολιτών. Εσάς σας φαίνεται αποδεκτό αυτό";

"Και όμως, υπάρχουν ακόμη κάποιοι, για τους οποίους η ιδέα της εισόδου σε μια ενωμένη Ευρώπη φαντάζει ακόμη ελκυστική. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και η Σερβία, στην οποία χορηγήθηκε καθεστώς 'υποψήφιας χώρας' την Τετάρτη".

"Είναι τουλάχιστον παράλογο. Και για άλλη μια φορά, το επιδιώκει αυτό η πολιτική τάξη της Ευρώπης", κατέληξε ο κ. Farage. "Οι Σέρβοι πολιτικοί, φυσικά, θα γίνουν πολυεκατομμυριούχοι, εάν ενταχθεί η χώρα στην ΕΕ. Επομένως η ιδέα είναι εξαιρετικά ελκυστική για αυτούς. Αλλά σκεφτείτε το εξής: Ακριβώς πριν από μια δεκαετία, βλέπαμε χιλιάδες Κροάτες και Σέρβους να αλληλοσκοτώνονται, για να μπορέσουν να γίνουν ξεχωριστές χώρες, και τώρα οι πολιτικοί και ηγέτες τους θέλουν να τις επανενώσουν, για να προκύψει και πάλι το ίδιο είδος πολιτικής ένωσης που υπήρχε όταν και οι δύο εντάσσονταν στη Γιουγκοσλαβία. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά";

read more "Nigel Farage: "Οι χειρισμοί της ΕΕ θα οδηγήσουν σε εξεγέρσεις σε Ελλάδα, Πορτογαλία"" Διαβάστε περισσότερα...

Ο Καζάκης αυτόπτης μάρτυρας της Eurogendfor!


Χθες στην ραδιοφωνική του εκπομπή (στο Ράδιο 9 στο τέλος της συζήτησης) ο κ. Καζάκης απαντώντας σε ερώτηση ακροατή μίλησε για την είδηση που αναρτήσαμε το μεσημέρι σχετικά με το "πέρασμα" στην Ελλάδα μιας ταξιαρχίας της ευρωχωροφυλακής γνωστή ως EUROGENDFOR ή EGF ( βλέπε εδώ).

Δυστυχώς η είδηση αυτή αν και προσήλκυσε χιλιάδες επισκέπτες σε όσα ιστολόγια την αναδημοσίευσαν , εν τούτοις δεν αξιολογήθηκε ως "σοβαρή" απο δεκάδες άλλα τα οποία παρουσιάζονται είτε ως "μαχητικά" είτε ως "αποκαλυπτικά".

Όπως γράψαμε και χθες, αν και υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν το "πέρασμα" αυτής της ξένης στρατιωτικής δύναμης, κρατήσαμε μία μικρή επιφύλαξη χρησιμοποιώντας την φράση "αν είναι αλήθεια".

Αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως απλή λαϊκή ενημέρωση , διότι μόνο τέτοια μπορούμε να προσφέρουμε αφού δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι, είναι αυτή που σε τέτοιους πονηρούς , επικίνδυνους και θλιβερούς καιρούς, θα αφυπνίσει τον κόσμο που μπαίνει στον κόπο να διαβάσει τις αναρτήσεις μας.Υπο αυτήν την έννοια είναι προτιμώτερο να παραμείνουμε σε εγρήγορση απο έναν έστω "λάθος συναγερμό", όπως πίστεψαν μερικοί, παρά να μας "πιάσουν στον ύπνο" οι σχεδιασμοί αυτής της πρωτόγνωρης και πολύχρωμης χούντας.
Σε ότι αφορά την εγκατάσταση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής σε ελληνικό έδαφος, όπως η δύναμη της EGF που κατά πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων στρατωνίστηκε στη Λάρισα, ο Δημήτρης Καζάκης αναφέρθηκε σε αυτήν όχι ως αποδέκτης μιας πληροφορίας αλλά ως αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος.
Ας δούμε λοιπόν τί είπε σήμερα το μεσημέρι στην ραδιοφωνική εκπομπή του ο κ. Καζάκης :
"...Ερώτηση ακροατή:Θα ήθελα να αναφερθείτε για κάτι που συνέβη χθές ή προχθές σχετικά με ένα στρατιωτικό σώμα που κατέβηκε μέσω Ιταλίας για να επιτηρεί τα δικά μας και καλά ότι είναι κοντά στην στρατιά της Λαρίσηςκαι σε περίπτωση που θα επέμβουν αν χρειαστεί και πάρουν εντολές απο τους ανωτέρους τους.Θέλουμε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο διότι η είδηση πέρασε στα πολύ ψιλά και θέλουμε να το ακούσουμε διότι δεν το έχει αναφέρει κανένας αυτό το πράγμα.
Απάντηση - μαρτυρία Καζάκη: Λοιπόν υπάρχει μια ταξιαρχία η οποία κανονικά έχει την έδρα της στην Βερόνα της Ιταλίας , είναι η ταξιαρχία της Euroforce (σημ Κλασσικοπερίπτωσης:εδώ ο Καζάκης έκανε ένα μικρό λάθος .Η κανονική ονομασία αυτής της δύναμης έιναι όπως προείπαμε Eurogendfor ή EGF), είναι στρατιωτικό σώμα δεν είναι αστυνομικό σώμα φέρει τα χρώματα της Ε.Ε τα μπλέ με τα χρυσά αστεράκια.Αυτή μεταφέρθηκε μέσω Ηγουμενίτσας ...
Κλασσικοπερίπτωση: Εδώ παρεμβαίνει ο συμπαρουσιαστής του ρωτώντας τον αν αυτή η πληροφορία προέρχεται απο κατοίκους που τους εχουν δεί και αμέσως ο Καζάκης απαντά:
Καζάκης: Όχι , όχι τους είδα και ο ίδιος σε ταξίδι που ..με το ξυρισμένο μαλλί και τα βαλιτσάκια με το euroforce και το ψάξαμε το θέμα και οι ίδιοι ήλθαν με πολιτικά με πτήσεις κανονικές και τα τεθωρακισμένα ήλθαν με ειδικές αποστολές απο την Ηγουμενίτσα.Μιά ταξιαρχία η οποία έχει έδρα στην Λάρισα.
Συμπαρουσιαστής: Για την "ασύμετρη απειλή" του λαού;
Καζάκης:Το έχουν πεί ανοικτά τόσο η διοίκηση της Euroforce στην Ε.Ε όσο και το ΝΑΤΟ , ότι φοβούνται για "ασύμετρες απειλές" στην Ελλάδα, και "ασύμετρες" θεωρούν δύο, κοινωνική εξέγερση και τρομοκρατία, γι΄αυτούς είναι το ίδιο πράγμα. Το ΝΑΤΟ για παράδειγμα χαρακτηρίζει τη διαδήλωση , μια λαϊκή διαδήλωση , την χαρακτηρίζει επίσημα "low level terorism",δηλαδή "τρομοκρατία χαμηλής έντασης".
Με αυτή την έννοια βρίσκεται εδώ ( εννοεί την EGF) για να υποστηρίξει την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα σε περίπτωση "ασύμετρης" απειλής.
Συμπαρουσιαστής: Και αυτή η ταξιαρχία είναι ειδικά εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις;
Καζάκης:Ναι είναι ειδικές δυνάμεις.Είναι κυρίως Γερμανοί ,Ολλανδοί , Γάλλοι και Ιταλοί."

Αυτά είπε λοιπόν ο αυτόπτης μάρτυρας κ. Καζάκης στην εκπομπή του, περιγράφοντας την εισβολή και τις "λειτουργίες" των ευρωστρατοχωροφυλάκων που κουβάλησε στον τόπο μας ο νέος Τσολάκογλου.

Επιλέξαμε την μαρτυρία του Καζάκη όχι διότι τον θεωρούμε πιό αξιόπιστο απο εκείνους που μας είπαν πάνω κάτω τα ίδια αλλα διότι μίλησε για αυτό το θέμα δημόσια πράγμα που ο κάθε "κακοπροαίρετος" μπορεί να διαπιστώσει αν κάνει τον κόπο να ακούσει το τέλος της ηχογραφημένης εκπομπής του στο site toy radio 9 εδώ

Όσο και αν κάποιοι επιμένουν να βγάζουν στα ιστολόγιά και στις ιστοσελίδες τους σκάνδαλα και σκανδαλάκια πασπαλισμένα με ψευτοδημοσιογραφική ζάχαρη , εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε "την μπάλα μέσα στο γήπεδο", δηλαδή σε αυτόν τον χώρο που αύριο θα κληθούμε όλοι είτε να φαγωθούμε για την διασκέδαση του Καίσαρα , είτε να αγωνισθούμε ξανά για "Ψωμί Παιδεία και Ελευθερία".

Σε όλους εσάς τους βολεμένους επαναστάτες και πατριώτες μπολσεβίκους του πληκτρολόγιου και της εξυπναδίστικης δημοσιογραφικής παρατηρητικότητας αφιερώνω τους παρακάτω στίχους...



read more "Ο Καζάκης αυτόπτης μάρτυρας της Eurogendfor!" Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη αποκάλυψη με άκρως απόρρητα έγγραφα

Τι έχασε η Ελλάδα με τις πιέσεις των ΗΠΑ και τις υποχωρήσεις του Γ. Παπανδρέου;
Σε νέες αποκαλύψεις για το ενεργειακό πραξικόπημα κατά της Ελλάδας, που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με εντολές από την Ουάσιγκτον, αλλά και για τα όσα συζήτησε παρασκηνιακά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με Αμερικανό αξιωματούχο και αφορούσαν στην ονομασία των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Βορείου Μακεδονίας», παραμερίζοντας τα φλέγοντα ζητήματα της ταυτότητας και της γλώσσας των γειτόνων, προχωρούν σήμερα (χθες) τα «Επίκαιρα».

Κομβικό ρόλο στο αμερικανικό ενεργειακό πραξικόπημα κατείχε ο Μάθιου Μπράιζα, πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών υπεύθυνος για θέματα Ευρώπης - Ευρασίας, ο οποίος φρόντισε ώστε το κρίσιμο διάστημα 2007-2009 να γνωρίζει τις κινήσεις και τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης γύρω από την ενεργειακή και εξωτερική πολιτική, προκειμένου να προλαβαίνει να παρεμβαίνει και να ματαιώνει οτιδήποτε κινείτο σε διαφορετική ρότα απ’ αυτή των αμερικανικών συμφερόντων.

Πρόθυμος συνεργάτης του ο Αμερικανός πρέσβης εκείνης της περιόδου Ντάνιελ Σπέκχαρντ, επιφορτισμένος με το συντονισμό των συναρμόδιων και την ενημέρωση όλων όσοι χρειαζόταν, όπως αποκαλύπτει το απόρρητο τηλεγράφημα του πρώην πρέσβη σχετικά τις συναντήσεις του κ. Μπράιζα με τους κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή τον Απρίλιο του 2008.

Στο προηγούμενο τεύχος, τα «Επίκαιρα» είχαν αποκαλύψει μια σειρά τηλεγραφημάτων ειδικού χειρισμού του κ. Σπέκχαρντ προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στα οποία ενημέρωνε λεπτομερώς για την κατάσταση που επικρατούσε στη χώρα. Ανάμεσά τους ένα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αυτό της 25ης Σεπτεμβρίου 2009, το οποίο συντάχθηκε και απεστάλη στην Ουάσιγκτον μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Ντάνιελ Σπέκχαρντ περιέγραφε το προεκλογικό κλίμα που επικρατούσε στην Αθήνα, προβλέποντας νίκη του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τα όσα έγραφε στο απόρρητο τηλεγράφημα, ο Αμερικανός διπλωμάτης αισιοδοξούσε ότι με τον Γιώργο Παπανδρέου πρωθυπουργό της Ελλάδας αλλά και υπουργό Εξωτερικών θα άλλαζε σελίδα η ελληνική εξωτερική πολιτική, με βασικά σημεία της τη βελτίωση των σχέσεων της Ελλάδας με τους γείτονές της και κυρίως την αλλαγή στη διπλωματία προσέγγισης της Αθήνας με τη Μόσχα.

Τα άκρως απόρρητα έγγραφα για το αμερικανικό ενεργειακό πραξικόπημα σε βάρος της Ελλάδας και τη «διαπραγμάτευση» στο Σκοπιανό στο άρθρο των Σπύρου Τρίψα και Γιάννη Κορωναίου στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», στο τεύχος 104, που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011.

Το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ (φωτό δίπλα) αποκαλύπτει με τον πιο εκπληκτικό τρόπο τις υπόγειες συμφωνίες του Παπανδρέου με τους Αμερικάνους, για το ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας.
Λίγο πριν αναλάβει Πρωθυπουργός, ο Παπανδρέου το 2009, είχε δεσμευτεί ότι θα καταργούσε όλες τις συμφωνίες που είχε επιτύχει η προηγούμενη Κυβέρνηση Καραμανλή με την Ρωσία! Συμφωνίες για τους αγωγούς φυσικού αερίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και South Stream οι οποίες θα καθιστούσαν την Ελλάδα ενεργειακή δύναμη στην Ευρώπη. Η Αμερική είχε εκφράσει τους έντονους φόβους της για την αυτονομία και ανεξαρτησία που θα αποκτούσε η χώρα μας και γι΄αυτό διά του Παπανδρέου επέτυχε την παύση αυτών των πρωτοβουλιών Καραμανλή!!!
Ο Παπανδρέου δηλαδή ενήργησε ως δωσίλογος, ως πράκτορας των συμφερόντων της Αμερικής και της δολιοφθοράς της χώρας μας.
Όπως αποκαλύπτουν επίσης τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, αποκαλύψεις που προέρχονται από τις... προγραμματικές εκτιμήσεις του τότε πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ο Παπανδρέου είχε προσυμφωνήσει και για το όνομα των Σκοπίων: Είχε δώσει την πλήρη συγκατάθεσή του στο όνομα "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας", για όλες τις χρήσεις, χωρίς να απαιτεί από τα Σκόπια να αλλάξουν το Σύνταγμά τους!!!

Ο Παπανδρέου επίσης δεν θα έκανε καθόλου διαπραγματεύσεις για την ταυτότητα και τη γλώσσα, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να εγείρουν θέμα σλαβομακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, καθώς και να ζητήσουν αναγνώριση της "γλώσσας" και "ταυτότητάς" τους!!!

Η στάση αυτή του Παπανδρέου κονιορτοποίησε αμέσως τα όποια ωφέλη είχε αποκτήσει η χώρα μας με το βέτο που είχε βάλει ο Καραμανλής στο Βουκουρέστι, για την μη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!!!

Η ενέργεια Παπανδρέου να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, άναβε το πράσινο φως στο γειτονικό κρατίδιο και στον φανατισμένο Γκρουέφσκι, να εγείρουν θέμα... αλύτρωτης... Νότιας Μακεδονίας, ανοίγοντας έτσι τους ασκούς του αιόλου, για την συρρίκνωση των συνόρων της Πατρίδας μας!!!
Ο Παπανδρέου ενήργησε ως εθνοπροδότης για την Ελλάδα, καταργώντας μέσα σε λίγες ημέρες όλες τις επιτυχίες του προκατόχου του Κ. Καρααμανλή, σε διπλωματικό επίπεδο.

Γι' αυτό τον λόγο, ο Παπανδρέου έβγαινε και μίλαγε για "μειωμένη εθνική κυριαρχία"! Επειδή είχε προσυμφωνήσει για την μειωμένη εθνική κυριαρχία με τους Αμερικάνους και είχε τηρήσει κατά γράμμα όλες τις στοχεύσεις της Αμερικής, που καταδυνάστευαν τη χώρα μας για τα επόμενα 50-100 χρόνια, ξεπουλώντας τα εθνικά μας συμφέροντα και τα προαιώνια εθνικά δίκαια!

Το ερώτημα είναι: Υπάρχει κανείς Εισαγγελέας να παρέμβει σε όλα αυτά τα πρωτοφανή για τη χώρα μας, όπου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος σκάβει τον λάκκο της Πατρίδας και του λαού της, σε συνεννόηση με τους Αμερικάνους, πριν ακόμη αναλάβει τα ηνία της χώρας;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έστω αυτή την ύστατη ώρα, θα εγερθεί από την πολυθρόνα του ή θα απολαμβάνει την μακαριότητα της αδράνειας και σιωπής του;
read more "Μεγάλη αποκάλυψη με άκρως απόρρητα έγγραφα" Διαβάστε περισσότερα...