Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Τη φανέλα του Νειμάρ πήρε ο Μπαρμπαρούσης



Τη φανέλα του Νειμάρ πήρε ο Μπαρμπαρούσης


Μπορεί η ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας να αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο ο Κώστας Μπαρμπαρούσης δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα με άδεια χέρια. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού κατάφερε να πάρει ως… τρόπαιο από την αναμέτρηση με τη Βραζιλία, τη φανέλα του Νεϊμάρ, με την υπογραφή μάλιστα του νεαρού σούπερσταρ της Σάντος.
read more "Τη φανέλα του Νειμάρ πήρε ο Μπαρμπαρούσης" Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟ ΜΠ...ΔΕΛΟ, Η Π...ΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ!


O ANTIred γράφει: Απροκάλυπτα και ανενόχλητα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, βλέπουμε κόκκινα μαγειρέματα σε Σούπερ Λίγδα και ΕΠΟ/ΚΕΔ...  

Τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Βαγγέλας αποφάσισε να δέσει το πρωτάθλημα από όλες τις πάντες, σε χρόνο τε τε, έβαλε πρόεδρο στην διοργανώτρια αρχή, το "πρώην" μέλος της Λ7, Γ. Μώραλη (κοροϊδευτικά Μωραλ) και δεύτερο τον πρώην διαιτητή της παράγκας, που του έχει ασκηθεί δίωξη για συμμέτοχη στο σκάνδαλο με τα στημένα, Γ. Μποροθρήνο, είναι οι εκλεκτοί για ακόμα μεγαλύτερη μπόχα στο πρωτάθλημα.

-Να γίνω πιο αναλυτικός με τον τίτλο του άρθρου...

Το Μπ....δέλο:
Είναι το δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα που περνάει τα βάναυσα τα τελευταία 17 χρόνια, από παράγοντες λαμόγια,κατηγορουμένους, φυλακισμένους,τραμπούκους,αμόρφωτους, ψευτόμαγκες και παράγκες 1και 2, όπου στην πραγματικότητα ήταν μόνο μια, καθώς εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί την ίδια ομάδα, αυτή του Λιμανιού. Σε αυτό το σαθρό κατεστημένο μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν, οι "υπηρεσίες" είναι ίδιες, με συνέπεια το ποδόσφαιρο να μην ξεβρομίσει ποτέ από την κόκκινη μπόχα που το έχει σκεπάσει...!  

Η Που....να:
Είναι η ομάδα που έχει για σύμβολο τον δαφνοστεφανομένο έφηβο,τον Γανυμήδη, είναι η μόνη ομάδα που ποτέ δεν έχει κερδίσει τίποτα με την αξία της, αλλά πάντοτε με σάπιες παρασκηνιακές ενέργειες... κοράκια,παράγκα, ΕΠΟ, ΚΕΔ, Σούπερ Λίγδα και ομάδες δορυφόροι που άνοιγαν τα πόδια μετα από εντολή του μεγάλου "εξυγιαντή" Βαγγέλα. Στην Ευρώπη όμως έπεφταν οι μάσκες, δεν είχε όλα τα παραπάνω, εκεί ήταν και η είναι η μεγαλύτερη που...να πολυτελείας για κάθε μικρο-μεγάλο χωριό της Ευρώπης. 


Και τα 2 κόκκινα φανάρια:
Το ένα είναι η ΕΠΟ και το δεύτερο η Σούπερ Λίγδα, το δεύτερο ήδη έγινε κόκκινο με την παρασκηνιακή εκλογή του Μωραλ. Το πρώτο η ΕΠΟ, όπου είναι και το "καλύτερο γλυκό", είναι πολύ κοντά στο να κοκκινίσει 100% με τις ευλογίες του Βαγγελα στο πρόσωπο του Γιώργου Σαρρή, πρόεδρος της περσινής ΚΕΔ. Ο Σαρρής για όσους ξέχασαν, είναι που πέρσι έκανε αγωγές στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα , κατά του Φερέιρα, για δήθεν δυσφήμιση του ποδοσφαίρου, επειδή ο Πορτογάλος είχε πει το πασιφανές μετά από αγώνα, ότι ο Παναθηναϊκός σφάζεται από την διαιτησία! Ενώ κατά τη γνώμη του "ευαίσθητου" κ.Σαρρη, το ποδόσφαιρο δεν είχε δεχθεί δυσφήμηση όταν η ομάδα του Βαγγελα είχε χάσει δίκαια μέσα στην Ξάνθη, με τον Τοροσίδη κατά την είσοδο της ομάδας στα αποδυτήρια μετά το τέλος, στη φυσούνα έβριζε διαιτητή και τους πάντες, μπροστά στις κάμερες με ότι πιο αισχρό παρέχει το ελληνικό λεξικό, μαζί του στο ίδιο τροπάρι και οι Μητρόπουλος και μπαρμπασάββας, εκεί μόκο ο πρόεδρος της ΚΕΔ.

Ο Σαρρής είναι αυτός που έβαζε συνέχεια διαιτητές της παράγκας στα παιχνίδια της ομάδας του Βαγγελα για να κλειδώνουν οι νίκες στα σίγουρα, αφού δεν ήθελε να γίνει ότι στην Τρίπολη και στην Ξάνθη, εξάλλου δεν ήταν καθόλου τυχαίο γεγονός πως μετά από αυτά τα δυο παιχνίδια όπου ο Γανυμήδης έχασε δικαιώτατα, οι διαιτητές Κύρκος και Κωνσταντινέας είχαν βγει από τους πίνακες και ο υπεύθυνος ορισμών Κύρος Βασσάρας πήγε σπίτι του για να αναλάβει στη θέση του το άλλο μέλος της παράγκας, Γιώργος Δούρος, από εκεί και μετά άρχισαν όλες οι ομορφιές... και δεν ήταν μόνο αυτά τα καμώματα του Σαρρη, για να τα γράψω δεν αρκεί μόνο ένα άρθρο. 
     
Όπως καταλάβατε και οι τρεις "κατηγορίες", έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, με κυριότερο την ομάδα του Λιμανιού και τα καμώματα του πρόεδρου τους, που αν μη τι άλλο κάνει τα πάντα χωρίς κανένα ίχνος ενοχής και αξιοπρέπειας, ώστε η ομάδα του να κλέβει πρωταθλήματα εκτός αγωνιστικών χώρων...!!!
read more "ΤΟ ΜΠ...ΔΕΛΟ, Η Π...ΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ!" Διαβάστε περισσότερα...

ΒΙΤΟΛΟ: "ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ"



Ο Βίκτορ Βιτολο μίλησε για την πρόκριση στα πλει-οφ και έδειξε αισιόδοξος και για πρόκριση στους ομίλους...

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόκριση επί της Μάδερφουελ, είπε...
"Είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα αλλά και από την εικόνα μας ως ομάδα. Αυτό μας δίνει εμπιστοσύνη για τον επόμενο γύρο και εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είδα και τον κόσμο ικανοποιημένο". 

Για τα πλει-οφ, είπε...
"Δεν φοβόμαστε κανέναν, αν είμαστε όπως με την Μάδεργουελ. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος, είμαστε ο Παναθηναϊκός και θα κάνουμε τα πάντα για την είσοδο μας στους ομίλους". 
read more "ΒΙΤΟΛΟ: "ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ"" Διαβάστε περισσότερα...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ Η ΘΥΡΑ 13! (VIDEOS)


Μπορεί να είναι Αύγουστος και πολύς κόσμος να είναι σε διακοπές, αλλά στο παιχνίδι με την Μάδεργουελ έγινε εκπληκτική εξέδρα...

Πάνω από 20.000 κόσμος ήταν στο γήπεδο, με την Θύρα 13 στο πέταλο να εντυπωσιάζει για πολλοστή φορά από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και κλασικά όπως πάντα αποθέωση ήταν το Χόρτο Μαγικό!


Απολαύστε παρακάτω τα δυο βίντεο:








read more "ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ Η ΘΥΡΑ 13! (VIDEOS)" Διαβάστε περισσότερα...

Ο πρώτος αγώνας της Rangers μετά την τιμωρία!

read more "Ο πρώτος αγώνας της Rangers μετά την τιμωρία!" Διαβάστε περισσότερα...

Επεισόδια και διακοπή εις βάρος της Ανόρθωσης!


Επεισόδια και διακοπή εις βάρος της Ανόρθωσης!
Η Ανόρθωση όχι μόνο δεν συνδύασε με νίκη-πρόκριση το 100ο της παιχνίδι στην Ευρώπη αλλά και κινδυνεύει με σοβαρή «καμπάνα» από την UEFA ύστερα από την διακοπή του αγώνα-ρεβάνς με τη Ντίλα Γκόρι στη Λάρνακα!
H «κυρία» είχε νικήσει με 1-0 στην Γεωργία για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, όμως γνώρισε άδοξο αποκλεισμό, αφού το παιχνίδι πέντε λεπτά πριν το 90′ διακόπηκε οριστικά λόγω επισοδίων. Βατσάτζε (53′, 82′) και Σαλουχβάτζε (78′) ήταν οι σκόρερ της Ντίλα Γκόρι. Με δέκα παίκτες από το 79′ η «Κυρία» λόγω κόκκινης κάρτας που είδε ο Λαμπάν.
Οι φανατικοί οπαδοί της Ανόρθωσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αρχικά μπροστά τον Μπλάζιτς και εν συνεχεία ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις. Αυτή ήταν μια μαύρη μέρα για το προσφυγικό σωματείο αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο αφού αναμένεται βαριά τιμωρία από την UEFA.

Πέρασε ο ΑΠΟΕΛ, αποκλεισμός στα πέναλτι για Ομόνοια
Με… σβηστές τις μηχανές, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε και στον επαναληπτικό της Νορβηγίας την Άαλεσουντς, αυτή την φορά με 1-0 χάρις σε γκολ του Αδόρνο στο 36′ και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League.
Έτσι θα περιμένει την αυριανή (10/8) κλήρωση και θα ελπίζει να του τύχει μια καλή αντίπαλος για να μπει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην Ευρώπη. Ο ΑΠΟΕΛ είχε νικήσει με 2-1 τη νορβηγική ομάδα στο «ΓΣΠ» στον πρώτο αγώνα.
Αντίθετα η Ομόνοια αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Ερυθρό Αστέρα (6-5). Παρά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Μαρακανά», οι «πράσινοι» ήταν κακοί και ηττήθηκαν τελικά στη διαδικασία των πέναλτι με 6-5 από την σερβική ομάδα.
Στα πέναλτι, ο Ντανιέλσον ήταν ο μοιραίος, αφού έχασε το 7ο πέναλτι στη σειρά και η Ομόνοια για ακόμη μια χρονιά δεν θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ευρωπαϊκής υπέρβασης.
Κοψοχόλιασε η Ιντερ, τριάρα η Λίβερπουλ
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισαν η νίκη της Λίβερπουλ με 3-0 επί της Γκόμελ στο «Ανφιλντ». Ο Φάμπιο Μπορίνι πέτυχε το παρθενικό του τέρμα για τους «κόκκινους» ενώ τα άλλα ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Γκλεν Τζόνσον με υπέροχο σουτ. Αντίθετα, η Ιντερ τα βρήκε «μπαστούνια» κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ. Οι «νερατζούρι» είχαν νικήσει με 3-0 στην Κροατία, αλλά γνώρισαν αναπάντεχη ήττα με 2-0 στο «Τζιουσέπε Μεάτσα». Ο Βούκουσιτς με πέναλτι στο 22′ και ο Βούκοβιτς στο 58′ ήταν οι σκόρερ της Χάιντουκ.

Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών παιχνιδιών του Γ’ προκριματικού

Ακτόμπ - Γκενκ 1-2
Ντιναμό Μόσχας - Νταντί Γιουνάιτεντ 5-0
Έλφσμποργκ - Χόρσενς 2-3
Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας 5-6 πεν. (0-0 κ.δ.)
Σλάβεν Κοπρίβνιτσα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1
Άαλεσουντ - ΑΠΟΕΛ 0-1
Ανόρθωση - Ντίλα Γκόρι (διεκόπη)
Λέγκια Βαρσοβίας - Ριντ 3-1
Μέταλουργκ Ντόνετσκ - Τρόμσο 0-1
Μλάντα Μπόλεσλαβ - Τβέντε 0-2
Ρόζενμποργκ - Σερβέτ 0-0
Γιουνγκ Μπόις - Κάλμαρ 3-0
Γάνδη - Βιντεότον 0-3
Σπάρτακ Τρνάβα - Στεάουα Βουκουρεστίου 0-3
Λεχ Πόζναν - ΑΪΚ Στοκχόλμης 1-0
Μούρα - Άρσεναλ Κιέβου 0-2
ΠΑΟΚ - Μπνέι Γιεχούντα 4-1
Πλζεν - Ρουχ Χορζόφ 5-0
Σπάρτα Πράγας - Αντμίρα Βάκερ 2-2
Φίτεσε - Ανζί 0-2
Ζέτα - Σαράγεβο 1-0
Μπούρσασπορ - Κουόπιο 6-0
Ανόβερο - Σεντ Πάτρικς 2-0
Ραπίντ Βουκουρεστίου - Χέρενφεν 1-0
Ίντερ - Χάιντουκ 0-2
Μαρσέιγ - Εσκισεχίρσπορ 3-0
Μαρίτιμο - Αστέρας Τρίπολης 0-0
Λίβερπουλ - Γκόμελ 3-0
Ραπίντ Βιέννης - Βοϊβοντίνα 2-0
read more "Επεισόδια και διακοπή εις βάρος της Ανόρθωσης!" Διαβάστε περισσότερα...

PANATHINAIKOS ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!


Με την Ισπανική Μαλαγα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει ο Παναθηναικός στη φάση των πλει-οφ με στόχο την είσοδο στους ομίλους...

Η Μαλαγα δεν μπορεί να φοβίζει σε καμία περίπτωση τους πράσινους, είναι όμως μια Ισπανική ομάδα και θέλει προσοχή, παρ όλο που τελευταία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα με τους παίχτες της να αποχωρούν ένας ένας και μάλιστα τα ηχηρά της ονόματα.

Ο Φερέιρα γνωρίζει την Μάλαγα καθώς ήταν προπονητής εκεί για ένα διάστημα. Αν ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που πρέπει θα περάσει στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ και σε αυτό θα βοηθούσε περισσότερο μια ακόμα ποιοτική μεταγραφή επιτελικού μέσου, μεταγραφή την οποία ζητάει ο Φερέιρα και οι διοίκηση εντείνει της προσπάθειες της ώστε να βρεθεί κάτι πολύ καλό που να ικανοποιεί τον προπονητή. 

Η Μαλαγα ήταν μια από της ομαδες που επιθυμούσαν στο πράσινο στρατόπεδο, θετικό επίσης είναι πως το πρώτο παιχνίδι είναι στην Μάλαγα(21 ή 22/8) και το δεύτερο στην Αθήνα(28 ή 29/8), αν οι πράσινοι δεν χάσουν ή καταφέρουν να βάλουν και εκτός δρας γκολ, τότε σε ένα σχεδόν κατάμεστο ΟΑΚΑ η πρόκριση θα έρθει πολύ πιο εύκολα, μια πρόκριση που θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από τα προβλήματα και θα δώσει ώθηση και στον κόσμο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Editorial: (greenarea team)
read more "PANATHINAIKOS ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!" Διαβάστε περισσότερα...

Mικρές λεπτομέρειες που με κάνουν να αισιοδοξώ...


Κι ας ειπώθηκαν απο το twitter. Τουλάχιστον αναπαράγεται αυτή η άποψη και φτάνει στα αυτιά της κοινής γνώμης. Και δεν είναι άποψη που έχει σκοπό να κάνει προπαγάνδα ,αλλά που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Και αν έχετε αμφιβολίες ,τα γεγονότα μιλούν απο μόνα τους..

ΥΣ: Και για να μην παρεξηγούμαστε.. δεν άρχισα τα γλυψίματα στον Αλαφούζο. Αυτά που βλέπω λέω. Είτε είναι θετικά ,είτε είναι αρνητικά.
read more "Mικρές λεπτομέρειες που με κάνουν να αισιοδοξώ..." Διαβάστε περισσότερα...