Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Καταλανοί και Βάσκοι γιούχαραν τον εθνικό ύμνο της Ισπανίας (video)

Λίγο πριν την έναρξη του τελικού του Κόπα Ντελ Ρέι, οι Καταλανοί οπαδοί της Μπαρτσελόνα και οι Βάσκοι φίλοι της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ισπανίας, παρά το γεγονός πως οι διοργανωτές είχαν εξοπλίσει το «Βιθέντε Καλντερόν» μ' ένα πανίσχυρο ηχητικό σύστημα, ώστε να καλυφθούν οι όποιες αντιδράσεις. Πριν από λίγες μέρες, η πρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης της Μαδρίτης, Αγκίρε, «άναψε φωτιές» στην Ισπανία, ζητώντας ο τελικός του Κυπέλλου να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θεωρώντας βέβαιο ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων θα γιουχάρουν τον εθνικό ύμνο της Ισπανίας ως ένδειξη της επιθυμίας τους να αποκτήσουν ανεξαρτησία.
read more "Καταλανοί και Βάσκοι γιούχαραν τον εθνικό ύμνο της Ισπανίας (video)" Διαβάστε περισσότερα...

Τέρμα στα ψευτοδιλήμματα...

Μπορεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ να έχει περάσει, αλλά ενόψει εκλογών η συγκεκριμένη φωτογραφία παραμένει επίκαιρη. Τέρμα λοιπόν στο ψευτοδίλημμα Τσέλσι ή Μπάγερν…
read more "Τέρμα στα ψευτοδιλήμματα..." Διαβάστε περισσότερα...

Προκλήσεις Σκοπιανών στο φιλικό της Εθνικής (video)

Ένταση δημιουργήθηκε λίγο πριν το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Σλοβενία. Μία μικρή παρέα Σκοπιανών σήκωσαν τη σημαία της χώρας τους, φωνάζοντας «Μακεδονία, Μακεδονία», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των Ελλήνων οπαδών, οι οποίοι απάντησαν με το «Μακεδονία ξακουστή». Οι Σκοπιανοί δεν σταμάτησαν να φωνάζουν υπέρ της πατρίδας τους, με αποτέλεσμα κάποιοι να κινηθούν απειλητικά προς το μέρος τους. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση της αστυνομίας που… φυγάδευσε τους Σκοπιανούς εκτός γηπέδου.

read more "Προκλήσεις Σκοπιανών στο φιλικό της Εθνικής (video)" Διαβάστε περισσότερα...

Βάζει λεφτά στο Σωματείο του Αλαφούζου ο Τζίγγερ;!

Σταμάτης Γάρρης

Αν αυτό πάει για τον Τζίγγερ ,τότε δεν πα να γαμηθούμε όλοι μας λέω εγώ;
Το 2008 του ζητούσαμε να φύγει και έμεινε με το πλειοψηφικό πακέτο και πανηγυρίζαμε ότι ο Τζίγγερ δυναμώνει την ομάδα και μόλις 2 χρόνια μετά ,τα γάμησε όλα.

Το 2012 του ζητάμε να φύγει και δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα και τώρα θα βάλει λεφτά στο Σωματείο του Αλαφούζου;

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ ,τότε για ποια αποχώρηση μας μιλούσε ο Τζίγγερ; Πριν 1 μήνα διέλυε το ΔΣ και δεν ήθελε να τον ενοχλούν για την ομάδα και τώρα έρχεται σαν σωτήρας;

Δηλαδή μεταβιβάζει τις μετοχές του απο το δεξί του χέρι στο αριστερό... σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε ,αυτό βοηθάει και για την μπίζνα με το ιντερνετικό στοίχημα που απαγορεύει κάποιος που έχει τέτοια άδεια ,να κατέχει και πλειοψηφικό πακέτο σε ΠΑΕ...
read more "Βάζει λεφτά στο Σωματείο του Αλαφούζου ο Τζίγγερ;!" Διαβάστε περισσότερα...

H αίσθηση να πηδάς ως τον ουρανό...

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...

Bonushttp://www.stifora.gr/article.php?id=41127
read more "H αίσθηση να πηδάς ως τον ουρανό..." Διαβάστε περισσότερα...

Λίγια λόγια για τον τελικό της Τετάρτης ...




Υπερασπιζόμαστε μία ολόκληρη εποχή (που ξεκίνησε ουσιαστικά από το Παρίσι και συνεχίστηκε με το εκπληκτικό κρεσέντο του Μπάιρον Σκοτ) την Τετάρτη και πρέπει να το κάνουμε υποδειγματικά, είναι αγώνας επιβίωσης και οπαδικής αξιοπρέπειας.

το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο και να βράζει, για όσα μας έχουν χαρίσει...γιατί μεγαλώσαμε με τους θριάμβους τους που ήταν και δικοί μας παράλληλα.

ήρθε η ώρα να σταθούμε μπροστά στα τείχη, να επιβιώσουμε ή να πέσουμε μαζί με αυτήν την ομάδα και τον μαέστρο της.

η Παναθηναική σημαία δεν θα υποσταλεί ποτέ, θα είμαστε εκεί.
read more "Λίγια λόγια για τον τελικό της Τετάρτης ..." Διαβάστε περισσότερα...

Tην γυρίζουμε την σειρά;


Απο χθες το βράδυ ,αυτό το πράγμα μου ταλαιπωρεί το μυαλό.. αν έχουμε την δυνατότητα να γυρίσουμε την σειρά στους τελικούς και να κατακτήσουμε ακόμη ένα πρωτάθλημα και νταμπλ. Νομοτελειακά γνωρίζω πως κάποτε θα έρθει η στιγμή που θα χάσουμε ένα πρωτάθλημα ή θα πάρει ένα ο γαύρος ή θα γίνει ο συνδιασμός και θα μας κερδίσει στους τελικούς. Το θέμα είναι με τι τρόπο θα γίνει ,πότε και τι επιπτώσεις θα επιφέρει μια τέτοια απώλεια. Αλλά αυτά ίσως και να μην μας χρειαστούν να τα συζητάμε..

Γιατί το αν μπορούμε πλέον να γυρίσουμε την σειρά των τελικών είναι για μένα στο 50-50. Μπορεί πριν τους τελικούς να μας θεωρούσα το απόλυτο φαβορί ,μπορεί μετά τον πρώτο τελικό να έδινα ακόμη προβάδισμα σε εμάς ,αλλά μετά τον δεύτερο και τον τρίτο κάτι έχει αρχίσει και με τρώει μέσα μου.

"Μωρέ λες;" ...την Πέμπτη μετά το ματς του ΟΑΚΑ ,με φόβισαν τα
αντανακλαστικά του γαύρου όταν απο το +2 βρέθηκε στο -14 και έφτασε να μειώνει την διαφορά και να κυνηγάει το ματς. Με φόβισαν και άλλα πραγματάκια που στους δύο πρώτους τελικούς τα θεωρούσα ως ένα σημείο και τυχαία. Αλλά σήμερα επαναλήφθηκαν με τον πιο απόλυτο τρόπο. Νιώθω πως η ομάδα δεν μπορεί να τους παίξει αποτελεσματική άμυνα. Σε κάθε επίθεση βγάζουν συστήματα και βρίσκονται απλωμένοι στο γήπεδο ,να περιμένει τουλάχιστον ένας παίκτης ελεύθερος την μπάλα για να βαρέσει τρίποντο. Μια τακτική που την εφάρμοζε ο Παναθηναϊκός χρόνια και πλέον δεν μπορεί ,διότι πολύ απλά δεν έχει τα ίδια περιφερειακά σουτ. Πλέον επενδύουμε πιο πολύ στην ρακέτα και βρισκόμαστε αποδυναμωμένοι στην περιφέρεια. Και σε άμυνα και σε επίθεση. Πόσες φορές βάρεσε τρίποντο ελεύθερος ο Παπανικολάου σήμερα; Εκτός αυτού ,νιώθω πως παίζουμε και με μία ομάδα η οποία πηδάει τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο ψηλά απο εμάς και με μεγαλύτερη συχνότητα. Αντιθέτως εμείς δεν βγάζουμε αυτήν την ενέργεια (ναι ,η καινούργια ατάκα που "φοριέται" απο όλους ,αλλά είναι αλήθεια). Μια φορά την βγάλαμε στο τρίτο δεκάλεπτο και τους πήραμε παραμάζωμα... το θέμα είναι θα την ξαναβγάλουμε; Ο γαύρος είναι πασιφανές πως έχει την ψυχολογία. Και την απέκτησε σήμερα και όχι με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού...

Απο την άλλη πως μπορώ να μην ποντάρω στην εμπειρία της ομάδας και την προσωπικότητα των παικτών μας; Συγκρίνεται κανένας παίκτης του γαύρου με τον Διαμαντίδη ,τον Μπατίστ ,τον Σάρας και τον Τσαρτσαρή; Αν παίξουν αυτοί με το 100% του μυαλού και των δυνατοτήτων τους ,τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι ότι χρειάζονται και την στοιχειώδη βοήθεια απο τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Δε γίνεται να παίζουν 4 με 12. Οι Καϊμακόγλου ,Περπέρογλου και Βουγιούκας βοηθάνε ...οι υπόλοιποι;

Την Τετάρτη την φοβάμαι περισσότερο απο το επόμενο Σάββατο. Η ομάδα πρέπει να παρατάξει την εμπειρία της και αν το κάνει θα έχει και την τύχη μαζί της. Ο κόσμος να κάνει κόλαση το ΟΑΚΑ με την φωνή του και να δώσει η ομάδα στον εαυτό της το δικαίωμα να πάει για ακόμη μια προσπάθεια στο Σεφ..

Το έχουμε;
read more "Tην γυρίζουμε την σειρά;" Διαβάστε περισσότερα...

Βασικά συΝχαρητήρια και στην υποδιεύθΙνση!

ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΟΥ ΑΥΤΟΥ.
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΙΝΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ,ΜΙΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
read more "Βασικά συΝχαρητήρια και στην υποδιεύθΙνση!" Διαβάστε περισσότερα...