Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Marilyn Manson - Sweet Dreams (with Johnny Depp) at Golden Gods 4/11/12

Σπέσιαλ επισκέπτης κιθαρίστας είναι ο Johnny Depp.
http://hellasxg.blogspot.com
 
read more "Marilyn Manson - Sweet Dreams (with Johnny Depp) at Golden Gods 4/11/12" Διαβάστε περισσότερα...

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ: Αποκαλεί τον Μητροπάνο «ομοφοβικό» στο facebook [φωτο]

Απίστευτη προσβολή του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου. 
Ο γνωστός για τις «απόψεις» του Βαλλιανάτος, πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος αλλά και πρώην συνοδός επί πληρωμή κατά παραδοχή του, προκαλεί την κοινή γνώμη που από εχθές θρηνεί το χαμό του Δημήτρη Μητροπάνου. 
Σε στάτους στο προφίλ του στο facebook έγραψε: «…Δημήτρης Μητροπάνος. …η υπέροχη λαική φωνή ενός ομοφοβικού…». Θα του λέγαμε «ντροπή», εάν η λέξη δεν ήταν άγνωστη στον Βαλλιανάτο…
read more "ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ: Αποκαλεί τον Μητροπάνο «ομοφοβικό» στο facebook [φωτο]" Διαβάστε περισσότερα...

Το ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου αγόρασε το κύπελλο του Σπύρου Λούη.

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον που συγκέντρωσε η δημοπρασία του Κυπέλλου του Σπύρου Λούη, το οποίο τελικά κατακυρώθηκε στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» , έναντι 450.000 λιρών (544.000 ευρώ), με τιμή εκκίνησης τα 140.000 ευρώ.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Ιδρύματος "το κύπελλο θα μοιραστεί με τον ελληνικό λαό και θα εκτίθεται μόνιμα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου το 2015. Στο μεταξύ, το Ίδρυμα θα ερευνήσει την εύρεση κατάλληλης προσωρινής θέσης για την έκθεσή του στο κοινό".
Το Κύπελλο ήταν το κεντρικό κομμάτι της δημοπρασίας, που πραγματοποιήθηκε μόλις τρεις μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, ενώ στην ίδια δημοπρασία παρουσιάστηκαν αυθεντικές αφίσες και πυρσοί των Ολυμπιακών Αγώνων. Ακόμη, το Ασημένιο Κύπελλο που εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Michel Bréal, για τον πρώτο Μαραθωνιονίκη, απονεμήθηκε στον Σπύρο Λούη κατά τους πρώτους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Αθήνα, το 1896.
Να σημειώσουμε, τέλος, ότι σε προηγούμενη ανακοίνωσή του, ο οίκος Christie's είχε αναφέρει ότι η οικογένεια του Σπύρου Λούη αναγκάστηκε να βγάλει στο «σφυρί» το ασημένιο κύπελλο, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
http://www.protothema.gr
read more "Το ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου αγόρασε το κύπελλο του Σπύρου Λούη." Διαβάστε περισσότερα...

Ο λαχανόκηπος του σπιτιού.

Το χειμώνα του 1941 ο γεωπόνος Νικόλαος Βοσυνιώτης τµηµατάρχης στους ∆ηµοτικούς Κήπους της Αθήνας άρτι αφιχθείς από τις Βερσαλίες -όπου έχει διδαχθεί την γεωπονία- αποφασίζει να συγγράψει έναν εύχρηστο οδηγό που περιλαμβάνει οδηγίες για να φτιάξει ο κάθε πολίτης της Αθήνας, φθηνά και εύκολα, έναν μικρό «οικογενειακό» λαχανόκηπο για την επιβίωση του.
Το βιβλίο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:
read more "Ο λαχανόκηπος του σπιτιού." Διαβάστε περισσότερα...