Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

H γαυροειδής εξέλιξη....



Tην βρήκαμε απο το board των greenwebfans.. 

read more "H γαυροειδής εξέλιξη...." Διαβάστε περισσότερα...

O Κάκος ή αλλιώς "οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί" στο ντέρμπι! Ένα μήνα πριν σας το λέγαμε..



Όπως το είχαμε προβλέψει στις 21/2 μετά το ματς με τον Εργοτέλη και την ατάκα που αποκαλύφθηκε πως πέταξε στα αποδυτήρια ,ο Τάσος Κάκος δεν είναι πλέον αποπαίδι για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και του επιτρέπεται να σφυρίζει ξανά ματς του γαύρου.

Βέβαια έδωσε τα διαπιστευτήρια του στο Γαύρος-Εργοτέλης ,όπου άφησε με 9 παίκτες τους Κρητικούς για να μπορέσει η ομάδα του Βαγγέλη να βάλει γκολ και στο ματς Εργοτέλης-Παναθηναϊκός όπου παρά την νίκη μας στον Πειραιά εκτίμησαν την προσπάθεια του να αφήσει εκτός 2 ματς τον Σιμάο.

Τώρα ,ορίστηκε απο τον Δούρο να διευθύνει το ματς της Κυριακής ,ώστε να αποδείξει στον κ.Μαρινάκη πως μετάνιωσε για πέρυσι που επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να νικήσει στο ΟΑΚΑ.

ΥΣ: Έπρεπε να το χαμε παίξει στοίχημα .. 

read more "O Κάκος ή αλλιώς "οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί" στο ντέρμπι! Ένα μήνα πριν σας το λέγαμε.." Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ!!!!



Εβδομάδα ντέρμπι και όσο οι μέρες πλησιάζουν ,τόσο μεγαλώνει η κάψα να βρεθούμε στο γήπεδο και να ξεκινήσει το ματς. Τα ματς με τον γαύρο είναι αυτά που περιμένουμε όσο τίποτα κάθε χρονιά και θα τα περιμέναμε με ακόμη μεγαλύτερη αν είχαμε και τους ίδιους τους γαύρους απέναντι. Αλλά ας όψεται η Ελληνική Αστυνομία που είναι επιλεκτικά ικανή να φέρνει αποστολές εις πέρας..

Ανεξαρτήτως βαθμολογίας ,αγωνιστικής και διοικητικής κατάστασης ,η διαχρονική απαίτηση του κόσμου μας προς την ομάδα είναι μία: ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Τίποτα περισσότερο ,τίποτα λιγότερο..

Ασχέτως σε ποια περίοδο γεννηθήκαμε ,ασχέτως αν κάποιοι μεγαλώσανε με τον Παναθηναϊκό κυρίαρχο στην μπάλα ή κάποιοι άλλοι με τον Παναθηναϊκό σε ρόλο κομπάρσου και στις ορέξεις του κάθε πράκτορα και κατηγορούμενο ,τα ματς με τον γαύρο έχουν μόνο μια οδό. Την νίκη!

Η καρδιά μας είναι πράσινη και απο μικροί έχουμε μάθει να μισούμε το κόκκινο. Αυτό δεν θα το αλλάξει καμία αδιάφορη και αντιπαναθηναϊκή ιδιοκτησία ,καμία ανίκανη διοίκηση και κανένας λίγος παίκτης. Η θέση μας την Κυριακή στο γήπεδο θα είναι πιασμένη ώρες πριν το ματς ,τα συνθήματα θα πιάσουν τρελά ντεσιμπέλ ,οι καρδιές μας θα χτυπάνε στον ρυθμό των τυμπάνων και μόλις βγει το κόκκινο θα θέλουμε οι πράσινοι να το υποτάξουν. Έτσι μεγαλώσαμε και αυτό δεν πρόκειται να μας το αλλάξει καμία περίσταση και συνθήκη.

Τι αν έχουμε αδύναμο ρόστερ ,δεν είμαστε σε φόρμα ,μας λείπει ο Λέτο και είμαστε στο -4..
Στα παπάρια μας πραγματικά! Την Κυριακή είναι Ο ΑΓΩΝΑΣ και η κόντρα που όλοι περιμένουμε. Την Κυριακή θα πάρουμε μέρος κι εμείς στον αγώνα με την φωνή μας.

Βάλτε στην άκρη διοικητικά ,οικονομικά και ό,τι άλλη παπαριά ταλαιπωρεί τον εγκέφαλο μας.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.
read more "ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ!!!!" Διαβάστε περισσότερα...

“Οι Ρώσοι μας είπαν ότι ο Α.Ρόντος γνώριζε την συνωμοσία δολοφονίας του Καραμανλή”!


Nέα τροπή παίρνει η υπόθεση της συνωμοσίας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από «δυτικές μυστικές υπηρεσίες και του Ισραηλινούς», καθώς ο τότε διοικητής της ΕΥΠ και βουλευτής του ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής, πριν λίγο, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 9», όχι απλά επιβεβαίωσε το βάσιμο της υπόθεσης και την αξιοπιστία της σχετικής πληροφόρησης από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, αλλά προχώρησε στην αποκάλυψη και ενός ονόματος:

Αυτό του διαβόητου Άλεξ Ρόντου, το οποίο περιεχόταν μέσα στην ενημέρωση των Ρώσων, ότι ήταν «Ο άνθρωπος που γνώριζε την υπόθεση της συνωμοσίας για την δολοφονία του Κώστα Καραμανλή»!

Μέσα στα έγγραφα που είχαν φτάσει από τις ρωσικές υπηρεσίες περιεχόταν το όνομα του Άλεξ Ρόντου, ως γνώστη της υπόθεσης αυτής.

Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο, αλλά γενικά ότι πληροφορίες μας έδιναν οι Ρώσοι αποδεικνύονταν απόλυτα αξιόπιστες».

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα μια επίθεση βόμβας με τηλεχειρισμό στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, η οποία έγινε ακριβώς όπως περιέγραφαν οι Ρώσοι ότι θα γινόταν η επίθεση κατά του πρωθυπουργικού αυτοκινήτου.

Την ευθύνη της επίθεσης την είχε πάρει μια «τρομοκρατική» οργάνωση με την επωνυμία «Λαϊκή Θέληση», δηλαδή μία από αυτές τις οργανώσεις που οι Ρώσοι χαρακτηρίζουν «ελεγχόμενες από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες».

«Η επίθεση έγινε όπως ακριβώς περιγραφόταν ότι θα γινόταν η επίθεση στο κομβόϊ του πρωθυπουργικού αυτοκινήτου. Βέβαια τότε ο Κ.Καραμανλής είχε πάρει μέτρα και δεν θα κινδύνευε πλέον».

Στην συνέντευξή του ο Ι.Κοραντής σημειώνει ότι «Οι πληροφορίες κρίθηκαν ως απόλυτα έγκυρες.

Ακόμα και το συμπέρασμα ότι θα δολοφονούσαν τον Καραμανλή για να ανατρέψουν την ενεργειακή πολιτική του σε ότι αφορά την προσέγγιση με την Ρωσία, κρίναμε από όλα τα στοιχεία που περιήλθαν στην διάθεσή μας ότι δεν ήταν ένας έωλος ισχυρισμός, αλλά τεκμηριωμένος. Σε ότι αφορά το θέμα του Άλεξ Ρόντου και ότι γνώριζε την υπόθεση δεν μπορέσαμε να το ελέγξουμε”.

O Άλεξ Ρόντος, σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών είτε όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών ο Γ.Παπανδρέου, είτε όταν ήταν πρωθυπουργός, με πολλές αποστολές σε πρώην σοβιετικές δημοκρατίες “ενεργειακού χαρακτήρα”, με εμπλοκή σε ΜΚΟ στις χώρες αυτές, με κρίσιμο ρόλο στην πολιτική της Γεωργίας που οδήγησε την χώρα στον αυτοκτονικό πόλεμο κατά της Ρωσίας το 2008, ένας μυστηριώδης άνθρωπος που εμφανίζεται σε όλα τα “καυτά σημεία” του πλανήτη…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

read more "“Οι Ρώσοι μας είπαν ότι ο Α.Ρόντος γνώριζε την συνωμοσία δολοφονίας του Καραμανλή”!" Διαβάστε περισσότερα...

Ο Βενιζέλος κρύβεται για τις γερμανικές αποζημιώσεις – Σάλος στην Βουλή!


Σάλος έγινε στη Βουλή με τον Βενιζέλο, ο οποίος δεν ήρθε στην κοινοβουλευτική επιτροπή να συζητήσει για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Εικοσιεπτά βουλευτές είχαν ζητήσει να γίνει οργανωμένη συζήτηση, έγινε συνεννόηση της Βάσως με τον Βενιζέλο, ο τελευταίος ζήτησε να γίνει η συζήτηση μετά το PSI, το αίτημα έγινε δεκτό, έγινε νέα συνεννόηση με Βενιζέλο, Δήμα, Παπαϊωάννου και συμφωνήθηκε να γίνει η συνεδρίαση στις 15 Μαρτίου.
Όμως αργά την Τετάρτη πήρε τηλέφωνο τη Βάσω ο υπουργός Επικρατείας Σταυρόπουλος και της ανακοίνωσε ότι πρέπει να αναβληθεί η συνεδρίαση, επειδή δεν θα έρθει ο Βενιζέλος και δεν θα έρθουν και οι άλλοι υπουργοί! Η Βάσω επικοινώνησε με Δήμα και Παπαϊωάννου που της είπαν ότι δεν είχαν πρόβλημα να έρθουν, αλλά αφού δεν έρχεται ο Βενιζέλος δεν έχει νόημα η παρουσία τους.
Στην στάση του Βενιζέλου, που δεν έχει δώσει καμία εξήγηση για την απουσία του, αντέδρασαν Τζαβάρας (ΝΔ), Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ), Κουρουμπλής (ανεξάρτητος), Χαλβατζής (ΚΚΕ), Βελόπουλος και Μαρκάκης (ΛΑΟΣ), Μπακογιάννη, Νταλάρα (ΠΑΣΟΚ), Διαμαντίδης (ΠΑΣΟΚ), Βρεττός (ΠΑΣΟΚ, που κατήγγειλε επέμβαση του γραφείου του πρωθυπουργού), Οικονόμου (ανεξάρτητος), Τσούκαλης (ΔΗΑΡΙ), Καμμένος (Ανεξάρτητοι Έλληνες).
Μόνο ο Γείτονας είδε ότι είναι «ένα μικρό αδιέξοδο» και η Έλσα Παπαδημητρίου, που θεωρεί ότι «είναι αστείο να συζητάμε αυτές τις μέρες αυτός το σοβαρό θέμα, που και τους Γερμανούς θα προκαλέσει και εμείς δεν είμαστε έτοιμοι να το υποστηρίξουμε»…
Το θέμα πάντως είναι καθαρά πολιτικό. Ο Δήμας, ως υπουργός Εξωτερικών, έχει δεσμευτεί γραπτώς ότι το θέμα είναι ανοικτό για την Ελλάδα. Αλλά ο Βενιζέλος, που από Δευτέρα δεν θα είναι υπουργός, δεν θέλει να εκτεθεί έναντι της Μέρκελ υποστηρίζοντας την απόδοση των γερμανικών αποζημιώσεων. Κάνουμε λάθος;
read more "Ο Βενιζέλος κρύβεται για τις γερμανικές αποζημιώσεις – Σάλος στην Βουλή!" Διαβάστε περισσότερα...

Πέτυχε το PSI… αυξήθηκε το χρέος!



Μπορεί η πολυαναμενόμενη ολοκλήρωση του PSI να στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για την Ελλάδα. Με το χρέος να είναι αυξημένο παρά το «κούρεμα», τα hedge funds να προχωρούν σε μηνύσεις και νέα μέτρα να έρχονται τον Ιούνιο, ο δρόμος μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι.

Ωστόσο το πιο… απολαυστικό σημείο της όλης διαδικασίας, είναι ότι το χρέος της Ελλάδας αυξήθηκε! Ελλάδα και Ε.Ε. μπορεί να διέγραψαν 105 δισ. ευρώ , αλλά αν προσθέσουμε το νέο δάνειο ύψους 130 δισ. δολαρίων, τότε το ελληνικό χρέος αυξάνεται κατά 25 δισ. και αυτό στην περίπτωση που όλες οι δικαστικές αποφάσεις είναι υπέρ της Ελλάδας!

Το συνολικό χρέος της χώρας έχει αυξηθεί από τα $1,20 τρισ. στα $1,233 τρισ, και αυτό είναι αποτέλεσμα του… ευφυούς σχεδίου το οποίο δεν έκανε τίποτε άλλο πέρα από το να φορτώσει στους επενδυτές τη σωτηρία της χώρας.

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε τα μέτρα λιτότητας και ενδεχομένως τις απαιτήσεις της τρόικας για επιπλέον μέτρα, τη βαθειά ύφεση της ελληνικής οικονομίας, τη ραγδαία αύξηση της ανεργίας, τότε μπορούμε εύκολα να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι έρχονται και άλλα δάνεια προς την Ελλάδα! Ή δεν έρχονται άλλα δάνεια και υπάρχει κάποια μορφή εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ.

Η μείωση του ελληνικού χρέους ως προς το ΑΕΠ μέσα σε αυτό το σκηνικό, μοιάζει μάλλον με αστείο. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει υπάρξει ούτε μία σωστή πρόβλεψη για την Ελλάδα από ΔΝΤ-Ε.Ε.-ΕΚΤ.

Με λίγα γρήγορα μαθηματικά μπορεί κανείς να υπολογίσει ότι το 2020 η αναλογία χρέους/ΑΕΠ θα ξεπερνά το 170%, κι αυτό σε αισιόδοξη βάση, την ώρα που ο στόχος κάνει λόγο για μείωση στο 120%!

Σημάδι της ραγδαίας επιδείνωσης της ελληνικής οικονομίας η ύφεση 7,5% στο δ΄ τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ την περασμένη Παρασκευή.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Eπιτέλους η ολοκλήρωση του PSI έδωσε κάποιες απαντήσεις σε μια σειρά από απορίες, κι αυτό είναι ένα καλό νέο, για την ακρίβεια ίσως και το μοναδικό καλό νέο…

Το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων έφτασε αισίως στο τέλος του, με το 85,8% των ομολογιούχων να συμμετέχουν εθελοντικά. Το ποσοστό αυτό αντιπροσωπεύει όσους είχαν στην κατοχή τους ομόλογα που διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο, όμως το ποσοστό αυτό μειώνεται μόλις στο 70% για τους κατόχους ομολόγων υπό το Βρετανικό δίκαιο.

Πως μεταφράζεται αυτό; Οι κάτοχοι ομολόγων που διέπονται από το Βρετανικό δίκαιο θα καταφύγουν στη δικαιοσύνη ζητώντας την επιτάχυνση της άμεσης πληρωμής, καθώς ενεργοποιήθηκε μια παράνομη ρήτρα συλλογικής αντίδρασης (CAC).

Ωστόσο αυτή η εξέλιξη θα αποτελέσει μόνο την αρχή μιας σειράς γεγονότων που θα ακολουθήσουν.

Στη συνέχεια θα υπάρξουν προσφυγές κατά της Ελλάδας στα δικαστήρια της Ελβετίας, της Βρετανίας και των ΗΠΑ σχετικά με τα CACs, τα οποία ενδεχομένως να μην θεωρούνται νόμιμα εκτός Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία του PSI, γεγονός που σηματοδοτεί πως θα χειρίζονται τα θέματα οι Ευρωπαίοι από εδώ και στο εξής.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί προς το παρόν να «χαίρεται», αλλά είναι πολύ πιθανό οι αντιδράσεις των ομολογιούχων να την «τιμωρήσουν», την ώρα που στερεύει η ρευστότητα που παρείχε στις ευρωπαϊκές τράπεζες το πρόγραμμα LTRO και τα κράτη-μέλη τρέχουν στις αγορές για επιπλέον χρηματοδότηση.

Η συνεισφορά του ΔΝΤ

Το ΔΝΤ αναμένεται να συνεισφέρει το ποσό των 28 δισ. ευρώ στο νέο κύκλο χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας, αν γίνει δεκτή η εισήγηση της γενικής διευθύντριας Κριστίν Λαγκάρντ, στις 15 Μαρτίου από το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ.

Η Ε.Ε. σαφώς ανέμενε μεγαλύτερο συμμετοχή από την πλευρά του ΔΝΤ, γύρω στα 40-45 δισ., την κάλυψη δηλαδή του 1/3 του νέου δανείου, όπως είχε συμβεί στο πρώτο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας.

Ωστόσο το ΔΝΤ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να αυξήσει τη συμμετοχή του χωρίς τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου «τείχους προστασίας», κάτι το οποίο αρνείται κατηγορηματικά η Γερμανία.

Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι ποιος θα καλύψει τη διαφορά, καθώς καμία χώρα της Ε.Ε. δεν έχει εγκρίνει κεφάλαια για να καλυφθεί αυτό το έλλειμμα που προκύπτει.

Την Παρασκευή η Ε.Ε. άφησε να εννοηθεί ότι κάποια νέα κεφάλαια μπορεί να απελευθερωθούν σε μικρές δόσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει χρήματα για τις τράπεζες και τον χρηματοοικονομικό κλάδο, αλλά ένα πολύ μικρό μέρος θα μείνει για να χρησιμοποιηθεί για τις εσωτερικές υποχρεώσεις της Ελλάδας. Δεν αποκλείεται λοιπόν πολύ σύντομα να ακούσουμε τις… κραυγές της Αθήνας.

Το «βλέμμα» σε Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ωστόσο σύντομα οι προβολείς θα στραφούν στην Πορτογαλία. Τα πολύ αδύναμα οικονομικά της όλο και χειροτερεύουν, παρά τα εύσημα της τρόικας για την εφαρμογή του σκληρού πακέτου λιτότητας.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί και η Ισπανία με την άρνησή της να συμμορφωθεί με το στόχο για έλλειμμα 4,4% που της έχει θέσει η Ε.Ε. και επιμένει για έλλειμμα της τάξης του 5,8%. Η Ισπανία αναδεικνύεται ως το «κακό παιδί» του ευρωπαϊκού Νότου, καθώς αρνήθηκε την επιβολή επιπλέον φορολογικών μέτρων αλλά και μέτρων λιτότητας.

Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς τη Γαλλία και τις προεδρικές εκλογές, καθώς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επόμενη μέρα της διαφαινόμενης νίκης του Σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ, όσον αφορά τις σχέσεις του με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ αλλά και το ίδιο το μέλλον της Ευρώπης.
read more "Πέτυχε το PSI… αυξήθηκε το χρέος!" Διαβάστε περισσότερα...

Θράκη: Χιλιάδες στρέμματα γης μεταβιβάστηκαν σε άγνωστη εταιρεία, για 99 χρόνια!!!



Τεράστια έκταση στρατηγικής σημασίας, η οποία διαθέτει ένα επίσης τεράστιο πλέγμα υπόγειων εγκαταστάσεων

Υπήρξε μεταβίβαση της έκτασης της «Φωνής της Αμερικής» χωρίς να το μάθει κανείς; Αυτό το ερώτημα πλανάται στους θεσμικούς φορείς της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Και το ερώτημα γίνεται πολύ ισχυρό, αφού η διαδικασία μεταβίβασης της τεράστιας έκτασης γης έγινε εν κρυπτώ, με απόλυτες αδιαφανείς διαδικασίες, με άγνωστο αντίτιμο, σε αγνώστων συμφερόντων και αντικειμένου εταιρεία. Επιπλέον, η μεταβιβασθείσα έκταση βρίσκεται δίπλα στο Δέλτα του Νέστου, ενώ καλύπτεται ολόκληρη από την συνθήκη Ραμσάρ (διεθνής συνθήκη που υπέγραψε η Ελλάδα και αφορά την προστασία του περιβάλλοντος), βάσει της οποίας απαγορεύεται οποιαδήποτε δόμηση ή δραστηριοποίηση βιομηχανίας… Ποιός, λοιπόν, και με τι σκοπούς ενοικίασε για 99 χρόνια μία έκταση, την οποία δεν μπορεί να εκμεταλλευθεί λόγω της διεθνούς συνθήκης Ραμσάρ;

Δεδομένης της εθνικής ευαισθησίας της συγκεκριμένης περιοχής, διερωτόμαστε πως είναι δυνατόν να «ενοικιάζεται» για διάστημα 99 χρόνων και μάλιστα η όλη διαδικασία να γίνεται στο πλήρες σκοτάδι, με απόλυτη αδιαφάνεια, με άγνωστα εμπλεκόμενα σε αυτήν πρόσωπα. Ποιος και γιατί «νοίκιασε» την συγκεκριμένη περιοχή, έκτασης πολλών χιλιάδων στρεμμάτων; Η πολιτεία και τα όργανά της γνωρίζουν πως στη συγκεκριμένη περιοχή λειτουργούσε παράρτημα της «Φωνής της Αμερικής» με υπέργειες και υπόγειες εγκαταστάσεις. Σε ποιόν έδωσε η Ελληνική κυβέρνηση (ή μήπως ο πρόθυμος για «ανάπτυξη» περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιαννακίδης;) μία περιοχή η οποία είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί μέχρι και για στρατιωτικούς σκοπούς, λόγω κυρίως των έτοιμων υπογείων εγκαταστάσεων που διαθέτει; Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν όχι μόνο οι κάτοικοι, αλλά και οι αιρετοί της περιοχής το ακριβές περιεχόμενο του συγκεκριμένου ενοικιαστηρίου και, φυσικά, τον ενοικιαστή;

Άγνωστες μεταβιβάσεις περιουσίας του ελληνικού δημοσίου, των Ελλήνων πολιτών, που τη χάνουν για 99 χρόνια, χωρίς να κερδίζουν τίποτα το ουσιαστικό, εξελίσσονται με τα καλύτερα ακίνητα της χώρας. Διαβάζουμε ότι ισχύει και για την Περιφέρειά μας, αφού μετά όσα ακούσαμε και γράφτηκαν για την επί 30ετία επιχειρούμενη μεταβίβαση των βασικών γεωθερμικών πεδίων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, φαίνεται ότι …προηγήθηκε άλλο «φιλέτο» του Δημοσίου. Πρόκειται για την έκταση επί του Δέλτα του Νέστου, χιλιάδων στρεμμάτων, όπου λειτουργούσε έως το 2006 η «Φωνή της Αμερικής».

Αναφέρεται μεταβίβαση προς την εταιρία IBC (ποιά εταιρεία είναι αυτή;) για 99 χρόνια!!! Δυστυχώς δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα απολύτως τίποτε, με το θεσμικό μας ρόλο, ούτε ως πολίτες και -με δεδομένο- ότι η γνώση-δημοσιοποίηση αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της διαφάνειας και του ανταγωνισμού για περισσότερα οφέλη, ερωτούμε δημόσια:

Μεταβιβάσθηκε και σε όφελος ποίου η παραπάνω τεράστιας αξίας έκταση;
Ποιές ήσαν οι διαδικασίες δημοσιοποίησης πριν αυτήν, ώστε κανείς μας δεν έμαθε τίποτε;
Ποιοί συμμετείχαν στο «διαγωνισμό»; Γιατί 99 χρόνια; Έχει σχέση με το αγγλικό δίκαιο;
Ποιός ρωτήθηκε από την κοινωνία μας;
Η Περιφέρεια και ο κ. Γιαννακίδης γιατί δεν πληροφόρησαν κανένα σχετικά;
Είναι δυνατόν, ως ο κορυφαίος θεσμός να μην γνωρίζουν τι γίνεται στον τόπο μας ή να αποκρύπτουν μείζονος ενδιαφέροντος δραστηριότητες που αναπτύσσονται στην Θράκη;

Κατά τα «φαινόμενα», κάποιοι έχουν αποφασίσει να περάσουν σε εκποιήσεις ή μακρόχρονες ενοικιάσεις μεγάλων εκτάσεων της Θράκης. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν η συγκεκριμένη «ενοικίαση» αφορά την πρόταση του περιφερειάρχη κ. Γιαννακίδη, για μετατροπή της Θράκης σε Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ), αλλά γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως όταν γίνονται συμφωνίες κρυφά, τότε κάτι άσχημο κρύβεται πίσω από αυτές.

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης ΠΑΜΘ, πρώην Νομάρχης Ξάνθης, κ. Γιώργος Παυλίδης σχολίασε σχετικά:
«Τρομάζουμε όταν πληροφορούμαστε ότι η γη γύρω μας, το φιλέτο με χιλιάδες στρέμματα της πρώην Φωνής της Αμερικής, τεράστιας αξίας, μεταβιβάστηκε για 99 χρόνια, χωρίς να το πάρουμε είδηση!
Εάν αληθεύει ζητούμε δημόσιες απαντήσεις από τους εμπλεκομένους στην Αθήνα, τον κ. Γιαννακίδη τοπικά, πως έγιναν όλα αυτά, που δημοσιοποιήθηκαν, ποιοι έλαβαν γνώση, ποιοί συμμετείχαν, σε ποιόν έγινε η μεταβίβαση και με ποιούς όρους.
Την διαφάνεια δεν μπορεί κανείς στο όνομα οποιουδήποτε σκοπού ή σκοπιμότητας να την παραβλέψει.
Περιμένουμε απαντήσεις.
Ούτε απαθείς, ούτε σιωπηλοί θα μείνουμε».

read more "Θράκη: Χιλιάδες στρέμματα γης μεταβιβάστηκαν σε άγνωστη εταιρεία, για 99 χρόνια!!!" Διαβάστε περισσότερα...

Προφανώς, αυτοί ξέρουν καλά το πώς παίζεται το παιχνίδι...


Στη σύγχρονη ιστορία, τα κρατικά ομόλογα μιας χώρας–μέλους της Ζώνης του Ευρώ εξακολουθούν να θεωρούνται ακόμη πιο ριψοκίνδυνα και από αυτά των «πεινασμένων» χωρών, παρά την αναβάθμιση από τη Fitch. Χθες, ο οίκος έσπευσε να στηρίξει τα νέα ελληνικά αναδιαρθρωμένα ομόλογα, που υπέστησαν προχθές την ολομέτωπη επίθεση των κερδοσκόπων. Μπορεί να είμαστε πλέον μια χρεοκοπημένη χώρα, αλλά εξέλιπε ο κίνδυνος στάσης πληρωμών. Να σημειωθεί πως πρόκειται για αξιολόγηση μόνο των κρατικών ομολόγων που επηρεάζονται από το PSI και αναδιαρθρώνονται. Προφανώς αυτοί ξέρουν καλά το πώς παίζεται το παιχνίδι.

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημανθεί πως τα νέα ελληνικά ομόλογα παραμένουν ακόμη σε βαθμίδα της «χαμηλής, μη επενδυτικής διαβάθμισης» («low non-investment grade»).

Πάντως, σε μεγαλύτερη του αναμενομένου αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings. Συγκεκριμένα, η Fitch αναβάθμισε την Ελλάδα κατά έξι βαθμίδες, σε «B-». Στις 9 Μαρτίου, η χώρα είχε υποβαθμιστεί στην κατηγορία «Restricted Default». Η αξιολόγηση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας σε εγχώρια και ξένο νόμισμα διαμορφώνεται πλέον σε «Β-», έξι βαθμίδες υψηλότερα από το καθεστώς της επιλεκτικής χρεοκοπίας «Restricted Default», στο οποίο είχε περιέλθει η χώρα μετά την ανακοίνωση του PSI. Η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον οίκο Fitch αποδίδεται στο γεγονός ότι «έχει βελτιωθεί το προφίλ εξυπηρέτησης του δημόσιου χρέους και έχει μειωθεί το ρίσκο επαναφοράς των βραχυπρόθεσμων δυσκολιών αποπληρωμής». Ο οίκος θεωρεί πως παραμένουν σημαντικοί κίνδυνοι λόγω του υψηλού ακόμα χρέους που έχει η Ελλάδα μετά το PSI και των εξαιρετικών οικονομικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα. Ωστόσο, σημειώνει η Fitch, υπάρχει περιορισμένο περιθώριο ασφάλειας για την εξυπηρέτηση του χρέους για διάστημα 12 έως 24 μηνών, το οποίο αντανακλάται στο σταθερό outlook. Μετά το default η εξυπηρέτηση του χρέους θα πρέπει να είναι μέτρια. Το επιτόκιο εκτιμάται πως έχει υποχωρήσει κάτω από το 4% από 5,5% ενώ σημαντικό μέρος των πληρωμών έχει μεταφερθεί στο 2020 και έπειτα. Ωστόσο, η ικανότητα για τη συνέχιση των πληρωμών παραμένει ευάλωτη σε ενδεχόμενη επιδείνωση του πολιτικού και οικονομικού περιβάλλοντος.

Η Fitch εκτιμά ότι το νέο δανειακό πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί πλήρως σε αντίθεση με το πρώτο δάνειο, παρέχοντας ένα μικρό περιθώριο ασφάλειας για τους ομολογιούχους. Επιπλέον, ως αποτέλεσμα της σημαντικής μείωσης της ονομαστικής αξίας, ο οίκος θεωρεί πως οι ιδιώτες ομολογιούχοι κατέχουν πλέον σχεδόν το 30% του συνολικού δημόσιου χρέους (έναντι 64% πριν από το PSI) ενώ το επιτόκιο στα νέα ομόλογα θα είναι μόλις 2% το 2013–15 και 3% την περίοδο 2016–20.

Κατά την άποψη της Fitch, τα παραπάνω περιορίζουν το ενδεχόμενο κέρδος από οποιαδήποτε μελλοντική αναδιάρθρωση στα ομόλογα που κατέχουν οι ιδιώτες και υπογραμμίζουν το βάρος που πέφτει στον επίσημο τομέα. Οι χαμηλότερες πληρωμές τόκων μαζί με τη δημοσιονομική προσαρμογή προβλέπεται ότι θα μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα από το 9,5% του ΑΕΠ το 2011 στο 4,5% το 2012.

Επιπλέον μειώσεις θα εξαρτηθούν από την πολιτική θέληση και ικανότητα να διατηρήσει και να εφαρμόσει δομικές και δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις στο πλαίσιο του προγράμματος της Ε. Ε. και του ΔΝΤ καθώς και από την εξαιρετικά αβέβαιη πορεία της ελληνικής οικονομίας. Σε κάθε περίπτωση, ο δείκτης χρέους/ΑΕΠ θα αυξηθεί αρχικά προς το 170% καθώς η κυβέρνηση αναλαμβάνει νέες υποχρεώσεις για να χρηματοδοτήσει την ανταλλαγή και για να ανακεφαλαιοποιήσει το τραπεζικό σύστημα, τη στιγμή που περαιτέρω προσαρμογές στις τιμές και στους μισθούς θα οδηγήσουν σε συνεχιζόμενη πτώση του ονομαστικού ΑΕΠ έως το 2014.

Σε ανάλογες κινήσεις αναβάθμισης αναμένεται να προβούν τα επόμενα 24ωρα και οι υπόλοιποι οίκοι αξιολόγησης, όπως έχουν προαναγγείλει, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία το PSI.

Ομως, οι Financial Times επισημαίνουν πως «η ελληνική οικονομία συρρικνώνεται σε τριτοκοσμικό επίπεδο». Ο τίτλος αποκλειστικού άρθρου της γερμανικής έκδοσης των Financial Times, που δημοσιεύτηκε χθες, αναφέρει ότι το ελληνικό ΑΕΠ βρίσκεται κάτω από τα επίπεδα των ΑΕΠ του Περού, του Βιετνάμ και του Μπανγκλαντές. Η εφημερίδα επικαλείται στοιχεία έρευνας που διενήργησε για λογαριασμό της το έγκυρο Οικονομικό Ινστιτούτο Ifo, για να τονίσει ότι το 2012 χώρες όπως το Περού και το Βιετνάμ θα ξεπεράσουν την Ελλάδα σε ΑΕΠ. «Πρόκειται για τη σοβαρότερη, μεταπολεμικά, κρίση δυτικής χώρας», τονίζει ο Μπάρι Αϊχενγκριν, καθηγητής Ιστορίας της Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ.
read more "Προφανώς, αυτοί ξέρουν καλά το πώς παίζεται το παιχνίδι..." Διαβάστε περισσότερα...

Το μόνο όπλο που έπρεπε να μπει στο τραπέζι


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη 

Είναι τόσα πολλά τα περίστροφα που έχουν εναποτεθεί στο τραπέζι – η δημιουργία του «μηχανισμού στήριξης», η προσφυγή σ’ αυτόν, το PSI – που φαίνεται ότι οι πάνσοφοι κυβερνήτες μας ξέχασαν μερικά. Ένα από αυτά – τα… ξεχασμένα – είναι και το πιο σοβαρό. 

Μας το ξαναθύμισε τις προάλλες (αλλά για… δική του χρήση εν όψει προεδρικών εκλογών) ο Γάλλος Πρόεδρος Σαρκοζί.
 Εμφανίστηκε έξω φρενών με την αδυναμία της ΕΕ να προστατέψει τα σύνορά της, διακήρυξε πως η Συνθήκη Σένγκεν αποτελεί πλέον κενό γράμμα και απείλησε με αποχώρηση της χώρας του από αυτήν, αν αυτή δεν αναθεωρηθεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καιρών και στο διαρκώς ογκούμενο κύμα λαθρομετανάστευσης προς τις χώρες με τα περισσότερο ευάλωτα σύνορα. 

Αντέδρασε, βέβαια, ο Γερμανός υπουργός των Εξωτερικών Βεστερβέλε, αλλά ως γνωστόν, η Γερμανία δεν διαθέτει «ευάλωτα σύνορα».
 

Η Ελλάδα, όπως πληροφορηθήκαμε προσφάτως, το μόνο που πράττει είναι να θέτει το θέμα σε επίπεδο συμβουλίου αρμοδίων υπουργών της ΕΕ. 
Είναι η χώρα που δέχεται την μεγαλύτερη πίεση, αλλά δεν καταλάβαμε ποτέ να ετέθη το θέμα σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου – σε επίπεδο δηλαδή αρχηγών κρατών. 

Και όμως. Η Ελλάδα όφειλε να είναι η πρώτη χώρα που έπρεπε να έχει θέσει το σοβαρότατο αυτό ζήτημα σε ανώτατο επίπεδο – ειδικά στους μνημονιακούς καιρούς που ζούμε.
 Έπρεπε να ειπωθεί ξεκάθαρα: Εμείς μνημόνιο δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε, αν δεν μας απαλλάξετε από τις δεσμεύσεις της Συνθήκης Σένγκεν, διότι το χωράφι δεν χωράει άλλους και είναι αδύνατον να τρέφουμε, να περιθάλπουμε στα νοσοκομεία μας και να μετακινούμε με τα μέσα μεταφοράς μας εκατομμύρια αλλοδαπών, ενώ η χώρα μαστίζεται από την οικονομική κρίση και την εγκληματικότητα. 

Πρόκειται για επιχείρημα που όφειλαν να θέτουν με κάθε ευκαιρία:
 
Όταν μας ζητούν να συνυπολογίζουμε στο γενικό έλλειμμα τα ελλείμματα των νοσοκομείων και των μεταφορικών ΔΕΚΟ.
 
Όταν μας απαγορεύουν προσλήψεις στην αστυνομία και στο λιμενικό.
 
Όταν μας κατηγορούν για τις συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών.
 «Σε μια οικονομική και κοινωνική κατάσταση όπως η δική μας, αν η Ευρώπη δεν ελέγξει τις εισόδους στο έδαφός της, δεν θα μπορεί πλέον να υποδέχεται αξιοπρεπώς αυτούς που καταφθάνουν, δεν θα μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στο αίτημα της ενσωμάτωσης εκείνων που αγωνίστηκαν σκληρά για να βρουν τη θέση τους στην κοινωνία, και δεν θα μπορεί πλέον να χρηματοδοτήσει την κοινωνική της προστασία», ξεκαθάρισε ο Σαρκοζί. 

Μα αν η Γαλλία δεν αντέχει το οικονομικό βάρος των μεταναστών, πώς είναι δυνατόν η Ελλάδα να παριστάνει ότι το αντέχει;
 Και μάλιστα με μεγάλη άνεση να αποδέχεται τον συνυπολογισμό των θηριωδών ελλειμμάτων που δημιουργούνται λόγω αυτής της αφόρητης κατάστασης;

Και σα να μην έφθαναν όλα αυτά, εμφανίστηκε και η υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ, να μας κουνά – κι’ αυτή – το δάχτυλο, λέγοντας μάλιστα πως «τα ελληνικά σύνορα είναι ανοικτά σαν πόρτα αχυρώνα»! 

Μέσα στη σύγχυση, η αρμόδια Επίτροπος Σεσίλια Μάλμστρομ, παρουσίασε έκθεση στο Συμβούλιο Εσωτερικών Υποθέσεων που μιλά για «ανησυχητικές συνθήκες κράτησης στην περιοχή του Έβρου»! 

Και κάλεσε την –πτωχευμένη- Ελλάδα «να αναμορφώσει τις διαδικασίες παροχής ασύλου, να δημιουργήσει ένα ειδικό κέντρο υποδοχής, ταυτοποίησης και εξακρίβωσης των στοιχείων των μεταναστών, καθώς και να βελτιώσει τις συνθήκες υποδοχής για όσους αιτούνται άσυλο και για τα πιο ευάλωτα άτομα, όπως είναι τα παιδιά».
 
Εμφανίστηκαν μάλιστα και δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι εταίροι μας είναι… ανήσυχοι εξαιτίας της βραδύτητας με την οποία η χώρα μας προχωρεί στη νομιμοποίηση των αιτούντων άσυλο, αλλά και εξαιτίας των ελλείψεων που παρατηρούνται στο επίπεδο της υποδοχής των μεταναστών!
 

Φυσικά, δεν θα τολμούσαν να τα εκστομίζουν όλα αυτά, αν το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα έμπαινε πρώτο στην ατζέντα όλων των συζητήσεων, ακόμη και αυτών για το PSI.
 
Να μην σας πω πως ούτε στο Μνημόνιο θα μπαίναμε αν τους απειλούσαμε πως θα ανοίξουμε τις πόρτες και θα τους στέλναμε όλους τους λαθρομετανάστες πεσκέσι!
 

Αλλά, ως γνωστόν, στην Ελλάδα τα ψαράκια τίποτε!
 
read more "Το μόνο όπλο που έπρεπε να μπει στο τραπέζι" Διαβάστε περισσότερα...

Εν δυνάμει τρομοκράτες όλοι οι Έλληνες, για την κυβέρνηση Παπαδήμου



Η 25η Μαρτίου μετατρέπεται σε ημερομηνία έναρξης μιάς αστυνομοκρατούμενης αποικίας

Τα πρωτοφανή μέτρα αστυνόμευσης που αποφασίσθηκαν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, μας παραπέμπουν στον τρόμο που νιώθουν οι υπάλληλοι της τρόικας (που εντελλόμενοι κυβερνούν την Ελλάδα) ή σε μία de facto κατάσταση που θέλουν να «εγκαινιάσουν» δοθείσης της ευκαιρίας του εορτασμού της εθνικής μας επετείου…

Αλήθεια, τι φοβούνται οι πολιτικοί άρχοντες, αφού έσωσαν την χώρα για μία ακόμη φορά; Είναι δυνατόν να φοβούνται τους πολίτες που έσωσαν; Ή μήπως φοβούνται πως θα πέσουν θύματα αλλόφρονης ευγνωμοσύνης των… διασωθέντων; Πέρα από τους αστεϊσμούς, είναι σαφές πως η ενοχή δεν μπορεί να αποκρυφθεί από τους οικονομικούς δολοφόνους (και τους υπαλλήλους τους) που κυβερνούν την Ελλάδα με όρους αποικιοκρατίας, έχοντας μετατρέψει την χώρα σε χώρο πειραματισμών (δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Καψή) αλλά και σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης και καταναγκαστικών έργων, προκειμένου να αποπληρωθεί από τον Ελληνικό λαό ένα χρέος που δεν δημιούργησε ο ίδιος, αλλά και του οποίου η νομιμότητα που δεν ερευνήθηκε ποτέ (με κοινή απόφαση ΝΔ, ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ).

Γιατί τρέμουν άραγε οι «ευεργέτες», αφού όλα τα έπραξαν καλώς; Γιατί σχεδιάζουν μέτρα και γενικότερα αντιμετωπίζουν τους Έλληνες ιθαγενείς ως εν δυνάμει τρομοκράτες; (δεν συμβαίνει το ίδιο με τους λαθρο-εισαγόμενους ιθαγενοποιημένους από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Σομαλία κ.λ.π. τους οποίους αφήνουν να περιφέρονται και να εγκληματούν ελεύθερα και ατιμώρητα)
Γιατί, άραγε, καταστρώνουν σχέδια ως εκπρόσωποι κάποιας κατοχικής δύναμης, που επιθυμεί να μην χάσει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια μίας εθνικής επετείου;
Μήπως επειδή γνωρίζουν τι ακριβώς έχουν κάνει στην χώρα;
Μήπως επειδή γνωρίζουν τι ακριβώς τους αξίζει να εισπράξουν από τους Έλληνες πολίτες;
Μήπως επειδή γνωρίζουν πως παίζουν πολύ καιρό με έναν λαό και τα στατιστικά στοιχεία τους φωνάζουν πως το τέλος τους όχι μόνο δεν αργεί, αλλά θα είναι και τραγικό;
Ή μήπως, σκοπεύουν να επιβάλλουν ένα απολύτως αστυνομοκρατούμενο πολίτευμα, προβάλλοντας κατασκευασμένες εικόνες τρόμου και φρίκης;
Μήπως σκοπεύουν να διαγράψουν την δημοκρατία, προφασιζόμενοι πως το κάνουν για το… καλό μας;

Μαθαίνουμε πως περισσότεροι από 10.000 αστυνομικοί και υπάλληλοι της ΕΥΠ θα χρησιμοποιηθούν για την ασφάλεια των πολιτικών, των επισήμων και των παρατρεχάμενων λακέδων της εξουσίας και περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ θα είναι σε ετοιμότητα με γκλομπ και δακρυγόνα, ενώ έχουν δοθεί εντολές για προληπτικούς σωματικούς ελέγχους σε καθένα που θα τον θεωρούν ύποπτο αλλά και να του κάνουν ακόμα και προσαγωγή στην Ασφάλεια Αττικής!

Την ίδια στιγμή, που όλα τα σώματα και οι δυνάμεις ασφάλειας και πληροφοριών της χώρας θα ασχολούνται με την προστασία των μηδενικής εκτίμησης πολιτικών προσώπων, οι πολίτες της χώρας (και φυσικά οι περιουσίες τους) αφήνονται εκτεθειμένοι στις ορέξεις του κάθε εγκληματία… Και αυτό φυσικά θα συμβεί με διαταγή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που διέρρευσε και που είχε ως αποδέκτες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής, για να αναδείξει πως το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου, οι πολίτες της θα είναι παντελώς, από ατελώς, απροστάτευτοι. Ουσιαστικά, με την διαταγή αυτή της ΓΑΔΑ καλούνται οι διοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών το συγκεκριμένο διήμερο να καλύψουν τα αναγκαία (άραγε ποια είναι αυτά τα «αναγκαία» τη στιγμή που ήδη σε καθημερινή βάση δολοφονούνται πολίτες της χώρας) με το λιγότερο δυνατό αστυνομικό προσωπικό και το υπόλοιπο να διατεθεί στα μέτρα ασφάλεια της παρέλασης. Τους ζητείται επίσης να καταθέσουν «τα αριθμητικά δεδομένα της παρούσας δύναμης» των υπηρεσιών τους αλλά και των απολύτως απαραίτητων υποχρεώσεών τους έως τις 19 Μαρτίου. Να κρατήσουν προσωπικό για, αξιωματικούς υπηρεσίας, σκοπούς, εποχούμενες περιπολίες, μεταγωγές κρατουμένων, λήψη μέτρων αθλητικών εκδηλώσεων, τοπικές παρελάσεις και φρούρηση στόχων.

Μιλήσατε για έγκλημα και για προνόηση αντιμετώπισής του από το καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Μα, η δουλειά που ανέλαβε ο κύριος Χρυσοχοΐδης, δεν έχει καμία σχέση με την προστασία του πολίτη, αλλά είναι απολύτως σχετική με την προστασία από τον πολίτη…! Ταυτόχρονα, τις επόμενες ημέρες μπαίνει σε εφαρμογή ειδικό πρόγραμμα παρακολούθησης των πάντων. Η παρακολούθηση θα γίνεται με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ θα πάρουν φωτιά, τα συστήματα επισύνδεσης θα επιφορτιστούν με «ειδικούς στόχους», ενώ ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν και ιδιωτικές συσκευές παρακολούθησης (μην ξεχνάμε τις πρόσφατες συλλήψεις ιδιωτών που εμπορεύονται συσκευές αλλά και… πληροφορίες μέσω αυτών), οι οποίες θα διατεθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες για το… κοινό καλό.

Αυτή την δημοκρατία, λοιπόν, ονειρεύτηκαν οι χαμερπείς μηδενικής ηθικής διακυβερνώντες την χώρα. Αυτή την δημοκρατία θα επιχειρήσουν να επιβάλουν οι ναρκομανείς της εξουσίας και οι σύγχρονοι δοσίλογοι, που σαν γύφτικα σκεπάρνια και ξεπερνώντας ακόμη και τους εαυτούς τους σε θρασύτητα, θα παραταχθούν στις εξέδρες των επισήμων για να τους αποδοθούν τιμές επειδή παρέδωσαν την χώρα σε ξένες δυνάμεις, τις οποίες και υπηρετούν με πολύ μεγάλη τους ευχαρίστηση. Τραγική ειρωνεία… την επέτειο της απελευθέρωσης, θα τιμώνται εκείνοι που προκάλεσαν την κατοχή της Ελλάδας!!!
read more "Εν δυνάμει τρομοκράτες όλοι οι Έλληνες, για την κυβέρνηση Παπαδήμου" Διαβάστε περισσότερα...