Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Άστραψε και βρόντηξε ο Άγγελος (video)

Τρομερό ήταν το πλάνο που συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-2). Ο Άγγελος Αναστασιάδης σηκώθηκε από τον πάγκο του για να κάνει έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του, όταν την ίδια στιγμή λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο έπεσε ένας κεραυνός!

keraunos aggelou από gregpas


read more "Άστραψε και βρόντηξε ο Άγγελος (video)" Διαβάστε περισσότερα...

Συγγνώμη για την αποβολή του ζήτησε ο Σισέ

Συγγνώμη μέσω twitter ζήτησε ο Τζιμπρίλ Σισέ για την ενέργειά του να πιάσει από τον λαιμό τον Τζόνσον, επειδή του έκανε ένα σκληρό τάκλιν. «Γεια, θα ήθελα να απολογηθώ για την ηλίθια αντίδρασή μου η οποία μας κόστισε το παιχνίδι. Δεν θα έπρεπε να είχα αντιδράσει με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να πω ότι το τάκλιν ήταν επικίνδυνο και θα μπορούσε να είχε σπάσει το πόδι μου. Μετά από δύο φορές που έχει σπάσει το πόδι μου φοβήθηκα και αντέδρασα έτσι. Όμως η αντίδρασή μου ήταν ηλίθια και αισθάνομαι πραγματικά άσχημα επειδή απογοήτευσα την ομάδα μου και χάσαμε τρεις σημαντικούς βαθμούς.  Υπόσχομαι σε όλους τους οπαδούς και στην ομάδα μου ότι θα επανορθώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά Γάλλος φορ της ΚΠΡ.









read more "Συγγνώμη για την αποβολή του ζήτησε ο Σισέ" Διαβάστε περισσότερα...

Στο +2 είμαστε ακόμη.. Για όσους ξεχαστήκανε ή μπερδευτήκανε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ Ή ΑΠΟ ΚΑΤΩ..
ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝΕ.

ΥΣ: ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ..
read more "Στο +2 είμαστε ακόμη.. Για όσους ξεχαστήκανε ή μπερδευτήκανε." Διαβάστε περισσότερα...

Έρχεται αύξηση φόρων έως και 1.500%!!!


  • Ασήκωτη για τα νοικοκυριά η "λυπητερή" της εφορίας, μετά τη μείωση του αφορολόγητου στις 5.000 ευρώ. Διαβάστε αναλυτικά τι επιφυλάσσει το 2012 για τους φορολογούμενους
Οι φόροι που θα κληθούν να πληρώσουν εκατομμύρια φορολογούμενοι για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2011, με την εκκαθάριση των νέων φορολογικών δηλώσεων, αυξάνονται ακόμη και σε ποσοστό άνω του 1.500%, με θύματα κυρίως τους φορολογούμενους με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και τις οικογένειες με παιδιά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του "Έθνους", ο αριθμός των φορολογούμενων που θα λάβουν φέτος εκκαθαριστικό σημείωμα με επιστροφή φόρου θα είναι ελάχιστος, καθώς οι αλλαγές που έχουν γίνει στη φορολογία εισοδήματος φέρνουν μεγάλες επιβαρύνσεις για όλους.

Τι πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι

Οι 13 αλλαγές στο νέο έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης


Με 13 αλλαγές σχεδιάστηκε το νέο έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης που θα συμπληρώσουν και θα υποβάλουν φέτος περίπου 5,5 εκατ. φορολογούμενοι. Ειδικότερα στο έντυπο που παρουσιάζει σήμερα το «Ε» έχουν γίνει οι εξής αλλαγές:

Στον πίνακα 2:

1) Καταργήθηκε ο κωδικός 027-028 που συμπλήρωναν οι δημόσιοι υπάλληλοι μόνιμοι ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

2) Eχει προστεθεί νέος κωδικός 017- 018 τον οποίο θα πρέπει να συμπληρώσουν οι φορολογούμενοι που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1981 και μετά. Για τους φορολογούμενους αυτούς ισχύει το αφορολόγητο όριο των 9.000 ευρώ εφόσον τα εισοδήματά τους δεν υπερβαίνουν το όριο αυτό.

Αν το ετήσιο εισόδημα των φορολογουμένων ηλικίας έως 30 ετών είναι μεγαλύτερο των 9.000 ευρώ, τότε εφαρμόζεται το «κουτσουρεμένο» αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ και πληρώνουν περισσότερο φόρο.

3) Απαλείφθηκε η ένδειξη 019-020 δίπλα από την οποία ο φορολογούμενος δήλωνε εάν κατά το προηγούμενο έτος ήταν νέος επιτηδευματίας ηλικίας κάτω των 35 ετών και τα καθαρά του κέρδη ήταν χαμηλότερα των 30.000 ευρώ. Για κάθε φορολογούμενο αυτής της κατηγορίας ίσχυε για το 2010 απαλλαγή από τον φόρο εισοδήματος.

Η απαλλαγή αυτή καταργήθηκε αναδρομικά από 1η Ιανουαρίου 2011 οπότε απαλείφθηκε και η σχετική ένδειξη από το έντυπο της φορολογικής δήλωσης.

Στον πίνακα 3:

4) Περικόπτεται σημαντικά η μείωση φόρου που προκύπτει για τους φορολογούμενους με αναπηρία 67% οι οποίοι συμπληρώνουν τον κωδικό 001-002. Το συνολικό ποσό των δαπανών που αναγνωρίζεται περιορίζεται από τα 2.400 στα 2.000 ευρώ και δεν αφαιρείται πλέον από το εισόδημα αλλά προσαυξάνει το αφορολόγητο όριο.

Με τον τρόπο αυτό, το μειωμένο από τα 2.400 στα 2.000 ευρώ ποσό των δαπανών που αναγνωρίζεται δεν εκπίπτει πλέον από το πάνω μέρος του εισοδήματος του φορολογούμενου, όπου οι συντελεστές φόρου μπορεί να είναι υψηλοί και το όφελος της έκπτωσης μεγάλο, αλλά από το κάτω μέρος του εισοδήματος όπου ο συντελεστής φόρου είναι χαμηλός.

Στον πίνακα 4:

5) Στο εισόδημα από ελευθέρια επαγγέλματα έχει προστεθεί ο κωδικός 515-516, όπου αναγράφονται οι ζημιές προηγούμενων οικονομικών ετών από ελευθέριο επάγγελμα.

Στον πίνακα 5:

6) Στα τεκμήρια διαβίωσης που αφορούν τις κατοικίες (κύρια, εξοχική, δευτερεύουσες) έχουν προστεθεί οι κωδικοί 206-208-210 στους οποίους οι φορολογούμενοι που έχουν «τακτοποιήσει» ημιυπαίθριους και αυθαίρετους χώρους, θα πρέπει να γράψουν την επιφάνεια των χώρων αυτών.

Πολλοί φορολογούμενοι κινδυνεύουν να πιαστούν στην «παγίδα» των τεκμηρίων, καθώς θα εμφανίσουν στην Εφορία κατοικίες με μεγαλύτερη επιφάνεια και κατά συνέπεια θα έχουν μεγαλύτερο τεκμήριο.

Στον πίνακα 6:

7) Eχουν μεταφερθεί από τον πίνακα 5 των τεκμηρίων διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων οι κωδικοί (735-736 και 737-738) που αφορούν στην αγορά ακινήτων, ανέγερση οικοδομών και κατασκευή πισίνας λόγω αναστολής εφαρμογής του «πόθεν έσχες». Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τα ποσά που διέθεσαν το 2011 για την αγορά ακινήτων ή ανέγερση οικοδομών αλλά δεν θα ελεγχθούν για το «πόθεν έσχες».

Σε περίπτωση αγοράς πρώτης κατοικίας με στεγαστικό δάνειο, οι τοκοχρεολυτικές δόσεις που κατέβαλαν το 2011 οι φορολογούμενοι για την εξυπηρέτηση του δανείου θεωρούνται τεκμήριο απόκτησης περιουσιακού στοιχείου και προστίθενται στις υπόλοιπες δαπάνες απόκτησης περιουσιακών στοιχείων και αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης.

8) Προστέθηκε ο κωδικός 657-658 στο οποίο οι φορολογούμενοι θα συμπληρώσουν τα εισοδήματα που εξαιρούνται από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης (αποζημίωση λόγω απόλυσης, εφάπαξ).

Στον πίνακα 7:

9) Eχει απαλειφθεί ο κωδικός 041-042 που αφορούσε τη δαπάνη δικηγόρου μετά την κατάργηση της έκπτωσης φόρου. Τα ποσά που δαπανούν οι φορολογούμενοι για δικηγορικές αμοιβές υπολογίζονται στις δαπάνες με αποδείξεις που μετράνε για την κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου.

10) Νέος κωδικός 075-076 για τις δωρεές χρηματικών ποσών στον «λογαριασμό αλληλοβοηθείας για την απόσβεση του Δημοσίου χρέους».

11) Eχουν συγχωνευθεί οι κωδικοί που αφορούν στους τόκους στεγαστικών δανείων. Ανεξάρτητα από την ημερομηνία σύναψης του δανείου οι φορολογούμενοι θα δηλώσουν στον κωδικό 063-064 τους τόκους που κατέβαλαν το 2011.

12) Προστέθηκαν νέοι κωδικοί 077-078 που αφορούν στα μισθώματα επιχειρήσεων τριτογενούς τομέα της περιοχής «Γεράνι» του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, πρoκειμένου να εκπέσει από αυτά έως το 80% των δαπανών αποκατάστασης.

13) Νέοι κωδικοί 033- 034- 035- 036 που καταγράφονται οι δαπάνες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών.

Και το χρέος ανέβηκε στο 160% του ΑΕΠ!!!

ου μας κατάντησαν: Μετά από 18 μήνες Μνημονίου και φρενήρη δανεισμού (ποιος μπορεί να ξεχάσει την "πανηγυρική" φράση Παπανδρέου "Πήραμε το μεγαλύτερο δάνειο στην Ιστορία";) στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2011, σε ότι αφορά στη σχέση χρέους προς ΑΕΠ, η Ελλάδα εμφάνιζε το υψηλότερο ποσοστό δημόσιου χρέους (159,1%), με την Ιταλία (119,6%) να ακολουθεί και τρίτη την Πορτογαλία με ποσοστό 110,1%.

Έπεται η Ιρλανδία με ποσοστό 104,9% ενώ στον αντίποδα βρίσκεται η Εσθονία με 6,1% και το Λουξεμβούργο με 18,5%, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν την Δευτέρα στη δημοσιότητα.
read more "Έρχεται αύξηση φόρων έως και 1.500%!!!" Διαβάστε περισσότερα...

Η ΕΛ.ΑΣ. "προβλέπει" λαική εξέγερση


Αμηχανία, νευρικότητα και έντονες αντιπαραθέσεις επικρατούν μεταξύ των στελεχών των υπηρεσιών δημόσιας ασφάλειας της χώρας τα τελευταία 24ωρα.
Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες...
του diktionews.gr στο μέγαρο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπου σημειωτέον στεγάζεται και η ΕΥΠ (στον 4ο όροφο συγκεκριμένα) προσπαθούν να βρουν άκρη για το πώς θα αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες λαϊκές εξεγέρσεις όχι μόνον στο κέντρο της Αθήνας αλλά σε πολλές περιοχές τόσο της πρωτεύουσας όσο και της περιφέρειας.
Το πλέον ανησυχητικό, κατά ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ένα οργανωμένο κίνημα – όπως αυτό των «αγανακτισμένων» - στο οποίο μπορούν οι δυνάμεις ασφαλείας να «εστιάσουν».
«Όλα δείχνουν ότι η έκρηξη θα αρχίσει ακόμη και από ένα τυχαίο περιστατικό και θα εξαπλωθεί με ταχύτητα φωτός όχι μόνον στην πλατεία Συντάγματος ή στην Ομόνοια αλλά και σε πολλές γειτονιές της Αθήνας» παρατήρησε ο συγκεκριμένος αξιωματικός στο diktionews.gr.Παράλληλα υπάρχει έντονος προβληματισμός και για τη στάση που θα κρατήσουν οι αστυνομικοί – όχι μόνον οι άνδρες των ΜΑΤ – οι οποίοι δεν δείχνουν ιδιαίτερα διατεθειμένοι να αντιπαρατεθούν με εξοργισμένους πολίτες.
Σε ό,τι αφορά αυτούς τους εξοργισμένους πολίτες τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούν να προσδιορίσουν συγκεκριμένες ομάδες «υψηλής επικινδυνότητας» όπως τις χαρακτηρίζουν οι δυνάμεις ασφαλείας. Αυτό όμως σημαίνει ότι δεν μπορούν να ελεγχθούν και το όποιο ξέσπασμα τους δεν μπορεί να προβλεφθεί.
«Είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε στιγμές ανείπωτης βίας με το αίμα να ρέει και να μην μπορούμε να ελέγξουμε τίποτα» πρόσθεσε ο ίδιος αστυνομικός. Και αυτό είναι που ανησυχεί τους κρατικές δυνάμεις και τους επικεφαλής τους οι οποίοι φαίνεται να μην αγγίζονται από την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία μας.
Ένα ακόμη στοιχείο που κρίνεται ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι το κίνημα των αγανακτισμένων ουσιαστικά δεν υφίσταται – την Κυριακή το απόγευμα στο Σύνταγμα βρέθηκαν περίπου 500 άτομα μόνον – και αυτό δημιουργεί ερωτήματα για το πού θα διοχετευθεί η οργή των απλών πολιτών οι οποίοι βλέπουν τις ζωές τους να ανατρέπονται σε έσχατο σημείο.
Των πολιτών οι οποίοι μέχρι χθες είχαν μια κανονική – φυσιολογική ζωή, ασχολούνταν μόνον με τις δουλειές τους, τα παιδιά τους και την καθημερινότητά τους και μπορεί να τα έφερναν δύσκολα βόλτα αλλά πάντως προχωρούσαν.
«Αυτοί είναι που δημιουργήσουν τη μεγάλη έκρηξη και αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν ούτε να ελεγχθούν, ούτε να μπουν σε καλούπια οργανώσεων ή κάθε λογής κινημάτων» κατέληξε ο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δίνοντας με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την ανησυχία που διακατέχει τους πραιτοριανούς του συστήματος.

diktionews.gr
read more "Η ΕΛ.ΑΣ. "προβλέπει" λαική εξέγερση" Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό πρέπει να το μάθουν όλοι οι Έλληνες, διότι μας το κρύβουν επιμελώς οι πολιτικοί μας.!!!!

Το Αγγλικό Δίκαιο και τα Ελληνικά Ομόλογα, η Στάση Πληρωμών και η Κατάσταση (έκτακτης) Ανάγκης (State of Necessity).
Με τις επερχόμενες δανειακές συμβάσεις (παλαιά και νέα), η Ελλάδα καλείται να παραδώσει το Όπλα της!
Αυτά είναι το Ελληνικό Δίκαιο που διέπει την έκδοση και διαχείριση των Ελληνικών Ομολόγων και η Στάση Πληρωμών.
Αν η Ελλάδα υποκύψει τώρα ένεκα της ολιγωρίας των αδυνάμων πολιτικών ηγεσιών της, θα εξαθλιωθεί, θα καταστραφεί
και, τελικά, θα υποδουλωθεί στους νέους δυνάστες της οριστικά και αμετάκλητα!!!

Πέρα από την τρομοκρατία που ασκείται στους Έλληνες για το ενδεχόμενο «χρεωκοπίας» της Ελλάδας, επιστροφής στη δραχμή κλπ., η ουσία είναι ότι ενώ η στάση πληρωμών αποτελεί πλέον ρεαλιστικό ενδεχόμενο, δεν φαίνεται να υπάρχει καμιά σοβαρή προετοιμασία της Ελλάδας για να την αντιμετωπίσει, εάν χρειασθεί (δημιουργία αποθεμάτων τροφίμων, καυσίμων, φαρμάκων, πολεμοφοδίων κλπ). Η γενική παραπληροφόρηση - τηλεοπτική και μη - συσκοτίζει την κατάσταση ακόμη περισσότερο. Ο κόσμος ακούει «στάση πληρωμών» ή «χρεωκοπία» και πανικοβάλλεται.
Η αλήθεια είναι όμως, ότι ακόμη και εάν ένα κράτος κηρύξει στάση πληρωμών προς τους δανειστές του (αυτό εννοεί ο όρος «χρεωκοπία» κράτους), το κράτος εξακολουθεί να έχει στη διάθεσή του χρήματα από φόρους για πληρωμές των βασικών του λειτουργιών. «Στάση πληρωμών» ή «χρεωκοπία» κράτους στο διεθνές οικονομικό λεξιλόγιο δεν σημαίνει ότι το κράτος δεν έχει καθόλου χρήματα, αλλά ότι το κράτος παύει να εξυπηρετεί τα δάνειά του. Άσχετα από το επιθυμητό ή μη μίας στάσης πληρωμών των ελληνικών δανείων, η Ελλάδα πρέπει να προετοιμασθεί για μία τέτοια περίπτωση, για τον πολύ απλό λόγο ότι το ενδεχόμενο αυτό γίνεται όλο και πιο πιθανό. Πώς όμως θα πρέπει να χειρισθεί μια τέτοια κατάσταση;
Αυτό που δεν μας λένε: Κατάσταση (έκτακτης) Ανάγκης ή State of Necessity

Επιμελώς αποκρύπτεται στην Ελλάδα από όλους ότι το διεθνές δίκαιο αναγνωρίζει σε ένα κράτος που βρίσκεται σε κατάσταση δημοσιονομικής αδυναμίας (Αγγλικά: State of Necessity) το δικαίωμα να αναστείλει την πληρωμή των δανείων του.

Αυτό αποτελεί κοινό τόπο για όσους ασχολούνται με το διεθνές δίκαιο, έχει δε αυτή κωδικοποιηθεί από την Διεθνή Νομική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών (International Law Commission) από εφαρμογή αυτού του κανόνα για πάνω από έναν αιώνα στο διεθνές δίκαιο. Δείτε στο ILC-Yearbook του 1980, πόσα ενδιαφέροντα επιχειρήματα μπορεί να χρησιμοποιήσει η Ελλάδα έναντι των δανειστών της (από τη σελίδα 14 και μετά, ειδικά από το σημείο 25 και έπειτα . Η Ελλάδα έχει στο χέρι της τη δυνατότητα να πει ένα νομιμότατο «ελάτε να πάρετε όταν έχουμε» στους δανειστές της! Αυτό που αποκρύπτεται ακόμη πιο επιμελώς είναι ότι υπάρχει σήμερα όλο και πιο έντονη διεθνής αμφισβήτηση της δυνατότητας αναστολής των πληρωμών όταν τα δάνεια οφείλονται σε ιδιώτες δανειστές (όχι κράτη) και υπάγονται σε αλλοδαπό δίκαιο. Η σημαντικότερη αμφισβήτηση αυτού του είδους τα τελευταία χρόνια προήλθε από το γερμανικό συνταγματικό δικαστήριο το 2007, σε σχέση με τα χρέη της Αργεντινής, τη στιγμή που άλλα ανώτατα δικαστήρια (όπως της Ιταλίας το 2005) είχαν αναγνωρίσει ότι η Αργεντινή δικαιούται να αναστείλει τις πληρωμές των δανείων προς ιδιώτες πιστωτές, ακόμη και εάν αυτά υπάγονται στο αγγλικό δίκαιο.

Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος, για τον οποίο υπάρχει τέτοια πίεση για το αγγλικό δίκαιο και ταυτόχρονα (κάτι που καθόλου δεν λέγεται δημοσίως) για το δικαστήριο που θα κρίνει α) αν η Ελλάδα είναι πράγματι σε state of necessity και β) αν δικαιούται να αναστείλει τις πληρωμές προς ιδιώτες. Είναι η μόνη ελπίδα που έχουν σήμερα οι ιδιώτες πιστωτές να ξεπεράσουν το σημαντικότατο νομικό εμπόδιο της State of Necessity.
Οι δυνατότητες της Ελλάδας σε καθεστώς State of Necessity
Η δυνατότητα να επικαλεσθεί η Ελλάδα State of Necessity σε περίπτωση χρηματοδοτικού αδιεξόδου είναι το βασικό της όπλο, που κινδυνεύει με το αγγλικό δίκαιο. Το ελληνικό δίκαιο (άρθρο 31 ν. 1914/1990) προβλέπει ότι οι όροι των ομολόγων (επιτόκιο, χρόνος αποπληρωμής κλπ.) ρυθμίζονται με απλές υπουργικές αποφάσεις. Αυτό σημαίνει ότι, όταν η Ελλάδα επικαλεσθεί State of Necessity, μπορεί την άλλη στιγμή με μια απλή υπουργική απόφαση να σταματήσει την τοκογονία των ομολόγων (0% επιτόκιο) και να αναστείλει την πληρωμή τους για όσο διαρκεί η State of Necessity. Με τον τρόπο αυτό, ρίχνει το έλλειμμά της κατά 6% ή περισσότερο (όσο είναι η δαπάνη των τόκων ως ποσοστό του ΑΕΠ) και σταματάει να έχει την πίεση της αποπληρωμής του χρέους.
Το σημαντικότερο:
Η νομιμότητα μίας τέτοιας ενέργειας θα κριθεί (πλην περιπτώσεων όπου ενεργοποιούνται ρήτρες διεθνούς διαιτησίας) από τα ελληνικά δικαστήρια αποκλειστικά!
Το ίδιο ακριβώς μπορεί να κάνει και με τα δάνεια του Μνημονίου, με τη διαφορά ότι εδώ θα χρειαστεί νέος νόμος της Βουλής και όχι απλή υπουργική απόφαση. Εδώ η επίκληση της State of Necessity θα είναι όμως πιο ασφαλής, διότι η εφαρμογή της State of Necessity δεν αμφισβητείται έναντι άλλων κρατών ή διεθνών οργανισμών - ασχέτως του ότι η δανειακή σύμβαση του Μνημονίου προβλέπει παραίτηση της Ελλάδας από ασυλίες εθνικής κυριαρχίας: Αυτά δεν ισχύουν όταν υπάρχει State of Necessity, που αποτελεί Αναγκαστικό Διεθνές Δίκαιο! Εδώ η νομιμότητα της State of Necessity θα κριθεί από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πολύ δύσκολα θα αρνηθεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται πράγματι σε State of Necessity.
Σε απλή αριθμητική, η επίκληση της State of Necessity σημαίνει για την Ελλάδα αυτόματη μείωση του ελλείμματος της στο 3-4%, το οποίο μπορεί να καλυφθεί (εντός του ευρώ και χωρίς καμία ανάγκη για μετάβαση στη δραχμή) είτε με εσωτερικό δανεισμό, είτε με στοχευμένες περικοπές δαπανών, είτε με δανεισμό από τρίτα κράτη, που θα είχαν ενδιαφέρον ή συμφέρον να δανείσουν την Ελλάδα. Για τους δανειστές της Ελλάδας σημαίνει ότι κρατούν όλο το κεφάλαιό τους, αλλά θα ξεκινήσουν ξανά να εισπράττουν τόκους και να μπορούν να ζητήσουν αποπληρωμή του κεφαλαίου τους, όταν η Ελλάδα δηλώσει ότι έχει ξεπεράσει τη State of Necessity. Αυτό θα συμβεί από τη στιγμή που θα επιτευχθούν τα πρώτα πλεονάσματα και βελτιωθεί η διεθνής χρηματοπιστωτική εικόνα της Ελλάδας, ώστε να μπορεί να απευθυνθεί ξανά στις αγορές χρήματος.
Θεωρίες συνωμοσίας
Εδώ τίθεται το ερώτημα: Αν είναι τόσο απλό και τόσο εύκολο, γιατί δεν θέλουν όλοι να ακολουθήσει η Ελλάδα αυτή την λύση, που αφήνει ευχαριστημένους και την Ελλάδα, που θα ξεφύγει από το Μνημόνιο, και τους δανειστές, που δεν θα πρέπει να υποστούν κανένα haircut;
Πρώτον, διότι από τον Οκτώβριο του 2009 και μετά η ηγεσία της Ελλάδας υπηρετεί οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα, εκτός από τα ελληνικά.
Δεύτερον, διότι η ελληνική κρίση προκλήθηκε στα πλαίσια ευρύτερου νομισματικού πολέμου και συντηρείται στα πλαίσια του ίδιου νομισματικού πολέμου.
Τρίτον, διότι η ελληνική κρίση είναι μια μοναδική ευκαιρία για την λεηλασία της ελληνικής δημόσιας περιουσίας και του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και αυτοί που κινούν τα νήματα δεν θέλουν να αφήσουν τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.
Αυτά όλα μπορούν να ακούγονται σαν θεωρίες συνωμοσίας, όμως είναι και η μόνη λογική εξήγηση για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει διερευνηθεί η προφανής (και νόμιμη) λύση για την Ελλάδα, που είναι η, σε διαπραγμάτευση με τους εταίρους, κήρυξη της Ελλάδας σε προσωρινή State of Necessity (δημοσιονομική αδυναμία), ζητώντας από τους πιστωτές να μην χάσουν κεφάλαιο (όπως θα συμβεί αν τελικά συμφωνηθεί το PSI), αλλά μόνον τόκους για κάποιο χρονικό διάστημα, μέχρι να βελτιώσει η Ελλάδα τα οικονομικά της.
Δεδομένα πάντως είναι ότι α) η State of Necessity ως κανόνας του διεθνούς δικαίου είναι σήμερα σε ισχύ και ήταν σε ισχύ και πριν το 2009 και β) κανείς δεν μιλάει για αυτή την πολύ ρεαλιστική εκδοχή, ενώ διαδεδομένες είναι οι πολύ λιγώτερο ρεαλιστικές συζητήσεις για λογιστικό έλεγχο του χρέους κλπ.
Αν αυτά από μόνα τους δεν μας υποψιάζουν ότι οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν κάποια βάση, ας δούμε τουλάχιστον θετικά την πραγματικότητα μίας ενδεχόμενης ελληνικής Στάσης Πληρωμών: Η Ελλάδα πρέπει επειγόντως να σχεδιάσει την διαχείριση μίας τέτοιας κατάστασης προς το συμφέρον της. Και το καθαρό συμφέρον της είναι, αν χρειασθεί, να επικαλεσθεί State of Necessity, όπως είναι όλο και πιθανότερο, να το κάνει αυτό με τα ελληνικά ομόλογα υπό το υπάρχον σημερινό καθεστώς τους , εκείνο του Ελληνικού Δικαίου , σε καμμία δε περίπτωση του Αγγλικού!
read more "Αυτό πρέπει να το μάθουν όλοι οι Έλληνες, διότι μας το κρύβουν επιμελώς οι πολιτικοί μας.!!!!" Διαβάστε περισσότερα...

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΑΚΕΡΜΑΝ.

read more "ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΑΚΕΡΜΑΝ." Διαβάστε περισσότερα...

ΧΙΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟ:ΜΑΣΟΝΑΡΑ Ε ΜΑΣΟΝΑΡΑ.!

read more "ΧΙΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟ:ΜΑΣΟΝΑΡΑ Ε ΜΑΣΟΝΑΡΑ.!" Διαβάστε περισσότερα...

ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Την επόμενη φορά που τα γνωστά (κομματο)κοπρόσκυλα έρθουν με το υπεροπτικό υφάκι τους να μας κάνουν...μαθήματα πατριωτισμού, ας δουν την γιαγιά της φωτογραφίας που παλεύει να πάρει ένα δωρεάν σακί με πατάτες, που μοίρασαν αγρότες το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη!
Υποσχόμαστε να πληρώσετε για το κακό που κάνατε στη χώρα και τους κατοίκους της: Ναι, σ' εσάς απευθυνόμστε, τους βολεμένους ΑΛΗΤΕΣ που παίζετε με τις τύχες ενός ολόκληρου λαού και παρασιτείτε εις βάρος του!
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.
read more "ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!" Διαβάστε περισσότερα...

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ! «ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΕ 3ΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!»

"Ο Γίγαντας της Πολιτικής Ηθικής"
«Χίλιες και Μια Νύχτες», «Χίλιες και Μία Γνώμες» από τον Γίγαντα της Αριστεράς Α. Τσίπρα. Από το περήφανο «Διαγράφουμε Μονομερώς το Απεχθές Χρέος στους Τοκογλύφους της Τρόικας», στο πλήρως προδοτικό «Θα πληρώσουμε πλήρως το χρέος μας, με 3ετή Αναστολή!!», το οποίο δήλωσε ο Γίγαντας αυτός στο Extra3 .
Εξήγηση? Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δανειστεί 7.000.000 ευρώ από την ΕΘΝΙΚΗ και 200.000 ευρώ από την ΑLPHA Bank, με εγγύηση της μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις του κόμματός του –δηλ. με χρήματα του αργοπεθαίνοντος Έλληνα- κι επιπλέον έλαβε και 350.000 ευρώ κρατική επιχορήγηση!, δηλ. και πάλι χρήματα του συνταξιούχου των 300 ευρώ….

Δανείστηκε ο Τσίπρας 7.600.000 ευρώ από τα Τραπεζικά δολοφονικά όργανα του Διεθνούς Καπιταλιστικού Κεφαλαίου και της Τρόικας, για ποίον λόγο? Μα, για να ασκήσει προεκλογική προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου για να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό, ότι δήθεν πολεμά την Τρόικα, τα όργανα και οι τραπεζικοί πράκτορες της οποίας τον χρηματοδοτούν.
"Οι μάσκες έπεσαν..."

Άλλος ένας Δούρειος Ίππος της Τρόικας αποκαλύφθηκε, μετά τους «μεγαλοκαθηγητάδες» της Τροικανής τηλεόρασης, τους οποίους έχω αποκαλύψει από πέρυσι. ΣΥΡΙΖΑ, το Αριστερό ΛΑ.Ο.Σ.

Τσίπρα, στην Δημοκρατία ισχύει η αρχή της Ισότητας και των Ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες στην άσκηση των πολιτικών δικαιωμάτων των. Την αρχή αυτή, εσύ την βιάζεις βίαια και κατάφωρα, με τον παραπάνω ανήθικο – κι ίσως και παράνομο- δανεισμό σου (η υπόθεση ερευνάται από τον οικονομικό εισαγγελέα), διότι δημιουργείς συνθήκες ανίσου ανταγωνισμού υπέρ σου, στην άσκηση του πολιτικού μας δικαιώματος του «εκλέγεσθαι», δεδομένου ότι δεν μπορούμε εμείς- με μηδενικά έσοδα-να ανταγωνισθούμε εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ με τα 7.600.000 ανήθικα –τουλάχιστον – δανειακά και τόσα άλλα κρυφά «μαγκούφια».

Και κάτι τελευταίο: ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΣ στην ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ? Θα ψηφίσετε εσείς στον Σύριζα την συνέχιση της ποινικής διαδικασίας? (αν και δεν γλυτώνετε με τίποτα). Πως κάθεσαι και μισθοδοτείσαι από μια Βουλή που έχει εκχωρήσει παράνομα –με τα δικά σου λόγια- της Εθνική Κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις της Τρόικας? Γιατί δεν λές ευθαρσώς ότι αυτό νομικά είναι ο ορισμός της Εσχάτης Προδοσίας? Γιατί, αντίθετα και υποκριτικά, δήλωσες προ ημερών στην τηλεόραση (στην ΝΕΤ νομίζω) ότι δεν θεωρείς ότι η Κυβέρνηση είναι Προδοτική?
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ και ΕΦΑΝΗ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΕΧΘΗΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ!

Γι αυτό Τσίπρα, είσαι κι εσύ ύποπτος για Εσχάτη Προδοσία στην μήνυσή μου. Και σου θυμίζω: Η υπόθεση αυτή θα τελειώσει αναγκαστικά με ΔΙΚΗ στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ελπίζω πολύ σύντομα).

πηγη
read more "Α. ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ! «ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΕ 3ΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!»" Διαβάστε περισσότερα...

"Ο Παπαδήμος κυβερνά με εντολές των μασονικών στοών"


read more ""Ο Παπαδήμος κυβερνά με εντολές των μασονικών στοών"" Διαβάστε περισσότερα...

SOS: ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Πληροφορηστε τους πολιτες
Οι «απολυτα κρυμμενοι» συνωμοτες στην πολιτικη, στη θρησκεια, την εκπαιδευση, τη διασκεδαση και τα μεσα ενημερωσης εργαζονται για μια αμερικη - ιδιοκτησια των τραπεζιτων, εναν πλανητη - ιδιοκτησια των τραπεζιτων και μια παγκοσμια κυβερνηση. -- ιδιοκτησια των τραπεζιτων!
Η αγαπη για την πατριδα και τη φυλη σας, οπως και για τα παιδια σας θα σας κανει να ενδιαφερθειτε γι' αυτο που ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της αμερικης και εξ αιτιας του οποιου δεν υποφερετε τοσο εσεις, οσο θα υποφερουν οι επομενες γενεες. Η τοκογλυφια και οι φοροι θα συνεχισουν να αποσπουν ολο και μεγαλυτερα κομματια απο τα ετησια εισοδηματα του λαου και θα τα βαζουν στις τσεπες των τραπεζιτων και των πολιτικων τους πρακτορων. Οι αυξανομενες «κυβερνητικες» ρυθμισεις στοχο εχουν να αποτρεψουν τους πολιτες απο τη διαμαρτυρια και την αντισταση προς τον ελεγχο τους.
Η αμερικη δεν θα μπορεσει να απαλλαγει ποτε απο την δικτατορια την οποια ελεγχουν οι τραπεζιτες, οσο ο λαος αγνοει ποιοι ειναι οι μυστικοι ηγετες. Οι μυστικοι χρηματοδοτες που ελεγχουν τις περισσοτερες κυβερνησεις του κοσμου και τις περισσοτερες πηγες πληροφοριων φαινεται να μας εχουν «βαλει γερα στο χερι».
Ενα μονο πραγμα φοβουνται: αφυπνισμενους πατριωτες, πολιτες εξοπλισμενους με την αληθεια και γεματους εμπιστοσυνη και ελπιδα για την ελευθερια..
http://hellasxg.blogspot.com
read more "SOS: ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..." Διαβάστε περισσότερα...

Ασπαρτάμη... Πρέπει να μάθεις για αυτό.

Δείτε το βίντεο:




read more "Ασπαρτάμη... Πρέπει να μάθεις για αυτό." Διαβάστε περισσότερα...

Θέλουν να βγάλουν έξω καταδίκους, ενώ υπάρχουν άδειες φυλακές!

Δεν υπάρχει κοινή λογική;
Την ώρα που οι διευθυντές τριών σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας ανακοινώνουν πως κλείνουν τις πύλες των φυλακών και δεν δέχονται κανέναν κρατούμενο λόγω των υπεράριθμων τροφίμων, τουλάχιστον έξι άλλες φυλακές παραμένουν άδειες. Όσο και αν ακούγεται παράλογο η γραφειοκρατία και τα παράδοξα του ελληνικού Δημοσίου, έχουν ως αποτέλεσμα τέσσερις αγροτικές φυλακές να παραμένουν άδειες, το πρότυπο κέντρο απεξάρτησης στον Ελαιώνα να είναι ουσιαστικά κενό, ενώ στις καινούργιες φυλακές των Σερρών να λειτουργεί μόνο η μία από τις πέντε πτέρυγες.
Έτσι, με δεδομένο ότι ο νόμος για την αποσυμφόρηση των φυλακών ουσιαστικά θα οδηγήσει σε πρώτη φάση στην έξοδο περίπου 300 φυλακισμένων και σε βάθος χρόνου άλλων 600 τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί πρέπει να γίνει σωστή κατανομή των κρατουμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα και να μην υπάρχει το αντιφατικό φαινόμενο ο Κορυδαλλός να διαθέτει τριπλάσιο αριθμό κρατουμένων από αυτό που μπορεί και ο Ελαιώνας να διαθέτει μόλις 60 ενώ έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 300.
Οι άδειες φυλακές και οι περίεργες προϋποθέσεις
Το Φεβρουάριο του 2012, ο συνολικός αριθμός των κρατουμένων στα 33 σωφρονιστικά καταστήματα ανέρχεται στις 12.700. Η κατάσταση σε κάποια από αυτά είναι τραγική… Και αυτό γιατί οι υπεράριθμοί κρατούμενοι στοιβάζονται σε άθλια κελιά, πολλές φορές χωρίς θέρμανση στους διαδρόμους ενώ τελευταία παρατηρούνται φαινόμενα οι τρόφιμοι να κοιμούνται ακόμη και στα πατώματα, χωρίς στρώμα, των κελιών και των θαλάμων.
Την ίδια ώρα, οι τέσσερις αγροτικές φυλακές σε Αγιά Λαρίσης, Κασσαβέτεια, Κασσάνδρα Χαλκιδικής και Τίρυνθα είναι
σχεδόν άδειες. «Είναι αδιανόητο, να μην υπάρχει κόσμος στις αγροτικές φυλακές και οι υπεύθυνοι να μην κάνουν το παραμικρό. Οι λόγοι που στην ουσία κρατούν άδειες τις αγροτικές φυλακές είναι οι προϋποθέσεις που υπάρχουν για να οδηγηθεί ένας κρατούμενος εκεί. Έτσι, πρέπει να έχουν πάρει δύο άδειες, να μην έχουν κανένα πειθαρχικό παράπτωμα και μια σειρά άλλων δεδομένων που ελάχιστοι κρατούμενοι πληρούν» τονίζουν στο protothema.gr σωφρονιστικοί υπάλληλοι και συμπληρώνουν «Ας μην ξεχνάμε ότι και πάρα πολλοί κρατούμενοι βολεύονται ακόμη και με τα μεροκάματα και δεν έχουν όρεξη να εργαστούν εκεί για να μειώσουν την ποινή τους».
Εκτός όμως από τις αγροτικές φυλακές, εικόνα ερήμωσης από κρατουμένους παρουσιάζει και το πρότυπο κέντρο απεξάρτησης στον Ελαιώνα. Εκεί, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι περισσότεροι από τους κρατουμένους καθώς μόλις 60 εκτίουν την ποινή τους, την ώρα που η φυλακή μπορεί να δεχθεί συνολικά 300. Και σε αυτή την περίπτωση, οι λόγοι που κάνουν τους κρατουμένους να μην μετάγονται εκεί, είναι οι προϋποθέσεις αφού απαιτείται να έχεις περάσει το πρώτο στάδιο απεξάρτησης.

Επίσης, στις νέες φυλακές των Σερρών, οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και παρόλα αυτά μόλις η μία από τις πέντε πτέρυγες μπορεί να δεχθεί κρατούμενους καθώς οι υπόλοιπες δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού.
Τα τρελά του Κορυδαλλού
Oι φυλακές Κορυδαλλού, φιλοξενούν τριπλάσιο αριθμό κρατουμένων (οι κρατούμενοι ανέρχονται στους 2348, αν και οι φυλακές μπορούν να φιλοξενήσουν μόνο 800), ενώ υποστηρίζονται από το μισό αριθμό προβλεπόμενων εργαζομένων. Διατηρούν νοσοκομείο, το μοναδικό μάλιστα σε όλη την Ελλάδα, χωρίς μόνιμο γιατρό, ψυχιατρείο χωρίς ψυχίατρο ενώ εντυπωσιάζει αρνητικά το γεγονός ότι κάθε βράδυ, κάθε μια από τις πέντε πτέρυγες φυλάσσεται από έναν και μοναδικό υπάλληλο. Επίσης υπάρχουν και οι φιλοξενούμενοι κρατούμενοι- όπως αποκαλούνται – οι οποίοι είναι αλλοδαποί που έχουν εκτίσει την ποινή τους, όμως επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες απέλασης τους, παραμένουν στις φυλακές μέχρι να δοθεί το ο.κ για να μεταβούν στην πατρίδα τους. Αποτέλεσμα, να έχει γεμίσει όλος ο χώρος, ακόμα και τα πειθαρχεία με κρεβάτια, στρώματα και ράντζα. Οι υπάλληλοι που υπηρετούν στο συγκεκριμένο κατάστημα μετά βίας αγγίζουν τους 100, την ώρα που οι οργανικές θέσεις που προβλέπονται ξεπερνούν τις 200.
«Υπάρχουν νύχτες που βρίσκεται ένας υπάλληλος σε κάθε πτέρυγα που φιλοξενούνται εκατοντάδες κρατούμενοι. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα»τονίζει στο protothema.gr ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας κ. Σπύρος Καρακίτσος. Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα υπόλοιπα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Στο δεύτερο μεγαλύτερο κατάστημα, των Διαβατών, τα βράδια χρέη ιατρού εκτελεί ο … αρχιφύλακας. Υπάρχουν 605 κρατούμενοι αντί για 280 άτομα που προβλέπονται και 70 εργαζόμενοι για τις 135 οργανικές θέσεις.
read more "Θέλουν να βγάλουν έξω καταδίκους, ενώ υπάρχουν άδειες φυλακές!" Διαβάστε περισσότερα...

Έξαλλοι στα Σκόπια με τον Πούτιν… λόγω Ελλάδας!

Η αναφορά του Ρώσου πρωθυπουργού στον Μέγα Αλέξανδρο τους χάλασε το… παραμύθι!
Σας παρουσιάσαμε σε χτεσινό άρθρο, τις «δήλωσεις του Βλάντιμιρ Πούτιν για την Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την Ελλάδα του σήμερα… » (που παραθέτουμε παρακάτω) , και πρωτού προλάβουν να περάσουν καλά-καλά…
24 ώρες από αυτές… ήδη οι αναφορές του Ρώσου ηγέτη προκάλεσαν αλυσιδωτά… εγκεφαλικά στα Σκόπια και τον Νικολά Γκρούεφκσι.
Η αναφορά του Βλαντιμίρ Πούτιν, πως η Ελλάδα είχε κάποτε τον Μέγα Αλέξανδρο που κατέκτησε όλο τον κόσμο μέχρι και την Περσία, άδειασε με καθόλου κομψό τρόπο, τα μυθεύματα των γειτόνων για τις ρίζες του μεγάλου στρατηλάτη κι έδωσε ένα τεράστιο χαστούκι στον αρχαιομακεδονικό μύθο που καλλιεργούσε ο Γκρούεφσκι και οι Σκοπιανοί!
Το γεγονός μάλιστα πως η ταύτιση του Μ.Αλέξανδρου με την Ελλάδα έγινε εντελώς φυσιολογικά και μάλιστα από τα χείλη ενός ηγέτη παγκόσμιας εμβέλειας και κυκλοφόρησε σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη, είναι που πραγματικά εξαγρίωσε τόσο την κυβέρνηση , όσο και πολλούς από τους Σκοπιανούς, οι οποίοι θέλοντας και μη, μετά από τόση προπαγάνδα έχουν πιστέψει πως ο Αλέξανδρος ήταν όντως ..πρόγονος τους!

Εμείς απαντάμε στους αγαπητούς μας Σλάβους γείτονες και τον γενίτσαρο Γκρούγιο… πως όσα χρήματα και να σας δώσει το ίδρυμα του SOROS (και όχι μόνον…), όση προπαγάνδα και να κάνετε… Edna e Makedonija , enda i Grka!!!
Η δήλωση Πούτιν για την Ελλάδα… …και χαστούκι για τον αρχαιομακεδονικό μύθο του Γκρούεφσκι και των Σκοπιανών!
«Στην εποχή του για να λύσει αυτά τα οικονομικά προβλήματα
ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε και κατέκτησε την Περσία. 

Τώρα η Ελλάδα δεν μπορεί κανέναν να κατακτήσει, όμως πέραν αυτού της στέρησαν και τη δυνατότητα να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα, γιατί δεν έχει εθνικό νόμισμα, της στέρησαν τη δυνατότητα αύξησης της ρευστότητας, εφόσον δεν διαθέτει δικό της κέντρο έκδοσης χρήματος (emission centre)»
wwwaristofanis.blogspot.com
read more "Έξαλλοι στα Σκόπια με τον Πούτιν… λόγω Ελλάδας!" Διαβάστε περισσότερα...

Τουρκία: Βίασαν και ακρωτηρίασαν σκυλίτσα!

Η δύστυχη σκυλίτσα της φωτογραφίας βιάστηκε, ακρωτηριάστηκε στα άκρα, της έριξαν οξύ στα μάτια και της έκοψαν τα αυτιά.
Το φρικιαστικό έγκλημα έγινε στη Σμύρνη, όπου βρέθηκε την Δευτέρα ζωντανή μεν αλλά τελικά το άτυχο ζώο δεν τα κατάφερε και πέθανε.
Η Haytap, η μεγαλύτερη φιλοζωικη οργάνωση της Τουρκίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα adespoto.gr επικήρυξε τους δράστες και ήδη έχουν συγκεντρωθεί από προσφορές φιλόζωων 3000 ευρώ.
Η δυστυχία των ζώων δεν έχει τέλος….ούτε στην Τουρκία.
read more "Τουρκία: Βίασαν και ακρωτηρίασαν σκυλίτσα!" Διαβάστε περισσότερα...

BBC : Οι Έλληνες ξεζουμίστηκαν, έρχεται κοινωνική αναταραχή [βίντεο]

Αν κοπούν τα δώρα και μειωθεί ο κατώτατος μισθός μεταδίδει ο ανταποκριτής του BBC εκτιμά πως, τότε θα πυροδοτηθεί κοινωνική αναταραχή στους δρόμους της Αθήνας.
Από το ρεπορτάζ δεν λείπουν βέβαια οι ειρωνείες και οι απειλές: «Οι προθεσμίες πάνε και έρχονται εδώ πολύ γρήγορα και πιστεύω ότι πάει και έρχεται και η υπομονή της ΕΕ για την Ελλάδα, πραγματικά, έχει αρχίσει και μειώνεται πάρα πολύ. Ο υπουργός Οικονομικών είπε χθες ότι ήταν κρίσιμο να βρεθεί συμφωνία στις συζητήσεις για το χρέος μέχρι το τέλος της χθεσινής μέρας, κάτι που όμως δεν έγινε».
Ο ανταποκριτής του BBC μεταφέρει, αναρωτώμενος, το κλίμα από την Αθήνα.
«Έμεινε τίποτα για να περικοπεί μετά από τόσα προγράμματα αναπροσαρμογών του προϋπολογισμού και δομικών προσαρμογών. Έμεινε τίποτα στον δημόσιο τομέα ή αλλού για να περικοπεί στην Ελλάδα; Είναι πολύ καλή η ερώτηση. Θα πω αυτά που λένε οι Έλληνες. Λένε ότι έχουν ξεζουμιστεί χωρίς έλεγχο, πέρα από τις δυνατότητές τους και ξεζουμίζονται τώρα εδώ μετά από δύο χρόνια λιτότητας.
Σε αυτή τη χώρα η ανεργία είναι στο 20% και διπλάσια μεταξύ των νέων. Ο κόσμος εδώ λέει ότι απλά δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με άλλες μειώσεις στους μισθούς ή με τις αυξήσεις φόρων.
Και αφού σχεδόν όλοι οι ευρωπαίοι υιοθέτησαν ή τουλάχιστον δεν αντέδρασαν στις παράλογες εμμονές του Βερολίνου που μιλούσαν για «τεμπέληδες Έλληνες«, τώρα φοβούνται ότι η κοινωνική αναταραχή που θα προκληθεί στην Ελλάδα αν εφαρμοστούν τα νέα μέτρα θα είναι τεράστια, με απώτερο τον φόβο βέβαια ότι αυτές οι αντιδράσεις θα επεκταθούν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Οι Έλληνες ήδη αισθάνονται ξεζουμισμένοι από τη λιτότητα, υπάρχει ο φόβος ότι αν περάσουν αυτού του είδους τα μέτρα, η μείωση του κατώτατου μισθού και των δώρων, θα πυροδοτηθεί κοινωνική αναταραχή στους δρόμους της Αθήνας, πολύ μεγαλύτερη από ότι είδαμε τους τελευταίους μήνες και κανένα κόμμα πραγματικά δεν θέλει να φανεί ότι στηρίζει τα μέτρα μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές».
read more "BBC : Οι Έλληνες ξεζουμίστηκαν, έρχεται κοινωνική αναταραχή [βίντεο]" Διαβάστε περισσότερα...