Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

«Έξω οι γαύροι από την ΑΕΛ»

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον νέο προπονητή της Λάρισας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς οι οπαδοί της Θεσσαλικής ομάδας. Οι φίλοι των «βυσσινί» δεν ξέχασαν το «ερυθρόλευκο» παρελθόν τόσο του Σέρβου τεχνικού, όπως και του βοηθού του, Νίκου Νταμπίζα, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν κατ' αυτόν τον τρόπο. Χαρακτηριστικά απέναντι από τη θύρα των επισήμων είχε αναρτηθεί πανό που έγραφε «Έξω οι γαύροι από την ΑΕΛ».
read more "«Έξω οι γαύροι από την ΑΕΛ»" Διαβάστε περισσότερα...

Τρομερό GRAFFITI!


read more "Τρομερό GRAFFITI!" Διαβάστε περισσότερα...

Θα μας τον βγάλουν και φιλο-Παναθηναϊκό στο τέλος τον Κωνσταντινέα ..


read more "Θα μας τον βγάλουν και φιλο-Παναθηναϊκό στο τέλος τον Κωνσταντινέα .." Διαβάστε περισσότερα...

Ήρεμα; Τι λες ρε γαύρε;

Ο Gayρος, αλλά και συνολικά όλος ο οργανισμός που λέγεται GAY, συνεχίζουν να προκαλούν:

Ήρεμα, λέει, κατευθύνονταν στο γήπεδο πάνω από 200 οπαδοί, και προκάλεσε η αστυνομία με τις προσαγωγές της…
read more "Ήρεμα; Τι λες ρε γαύρε;" Διαβάστε περισσότερα...

ΣΟΚ: Πηγαιναν στο ραντεβου με οπλα! (ΦΩΤΟ)

Η αστυνομία δημοσίευσε τα …όπλα που κατέσχεσε και προορίζονταν για το χθεσινό ραντεβού “θανάτου” Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών στο ΟΑΚΑ. Πώς αποτράπηκε το μακελειό. Tο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:
Η άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας απέτρεψε, χθες (21-1-2012) το απόγευμα, συμπλοκή μεταξύ μεγάλου αριθμού οπαδών ομάδων, στην περιοχή του Ο.Α.Κ.Α, όπου είχαν προγραμματιστεί (2) αθλητικές συναντήσεις καλαθοσφαίρισης. Κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός από βόμβες «μολότοφ», βεγγαλικά, ρόπαλα και αιχμηρά αντικείμενα (μαχαίρια, «λάμες» κ.λπ), ικανά να επιφέρουν θανάσιμους ή σοβαρότατους τραυματισμούς.
Ειδικότερα την 17:45΄ ώρα διακόσια πενήντα (250) περίπου οπαδοί ομάδας μπάσκετ, που είχαν επιβιβαστεί σε συρμό του ΗΣΑΠ από Πειραιά προς Κηφισιά, επιχείρησαν να αποβιβασθούν στο σταθμό «ΕΙΡΗΝΗ», με προφανή σκοπό να συμπλακούν με οπαδούς άλλης ομάδας, οι οποίοι είχαν εξέλθει από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α, όπου διεξαγόταν αγώνας καλαθοσφαίρισης και κινούντο πεζή προς το σταθμό «ΕΙΡΗΝΗ».
Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν, τόσο την αποβίβαση της μιας ομάδας ατόμων από το συρμό, όσο και την πρόσβαση της άλλης ομάδας ατόμων, προς το Σταθμό «ΕΙΡΗΝΗ». Τελικά η πρώτη ομάδα οπαδών κατευθύνθηκε στο Σταθμό «ΝΕΡΑΤΖΩΤΙΣΣΑ» και μετά την αποβίβαση τους και την εκκένωση του συρμού, υπάλληλοι του ΗΣΑΠ βρήκαν στα δύο (2) βαγόνια που επέβαιναν, δέκα (10) αυτοσχέδιες βόμβες ΜΟΛΟΤΟΦ και μία (1) φωτοβολίδα.
Αμέσως μετά την αποβίβασή των ατόμων, τα οποία δεν διέθεταν εισιτήρια για τον αγώνα, οι αστυνομικές δυνάμεις τα πλαισίωσαν, για να τα ελέγξουν κοντά στον προαναφερόμενο σταθμό, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου (παράδρομος Αττικής Οδού).
Μόλις αντιλήφθηκαν την πρόθεση των αστυνομικών να τους ελέγξουν, κάποια από τα άτομα απέρριψαν στο οδόστρωμα της οδού Ανδρέα Παπανδρέου καθώς και της Αττικής οδού, τα παρακάτω αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και κατασχέθηκαν:
• Μία (1) βόμβα ΜΟΛΟΤΟΦ
• Ένα (1) μαχαίρι κουζίνας
• Πέντε (5) σουγιάδες
• Έξι (6) λάμες από σουγιάδες
• Είκοσι (20) ξύλινα ρόπαλα
• Ένα (1) σιδερένιο μαδέρι
• Ένα (1) πτυσσόμενο γκλόπ
• Μία (1) κροτίδα
• Τρείς (3) φωτοβολίδες
• Τρία (3) βεγγαλικά
• Ένα (1) στόμιο μπουκαλιού με προσαρμοσμένο στουπί
• Τρείς (3) συσκευασίες ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 3,75 γρ.
• Μία (1) ζώνη μέσης με προσαρμοσμένη σιδερογροθιά στη θέση αγκράφας
Προσήχθησαν από το σημείο διακόσια είκοσι οκτώ (228) συνολικά άτομα. Από το Τμήμα Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχηματίζεται δικογραφία και διενεργείται μεθοδική αστυνομική έρευνα, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η κατοχή των επικίνδυνων αυτών αντικειμένων και να προσωποποιηθούν οι ποινικές ευθύνες. Η δικογραφία, που αφορά και αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, σχηματίζεται υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Κρατήθηκαν τρία (3) άτομα προκειμένου να προσαχθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις.
read more "ΣΟΚ: Πηγαιναν στο ραντεβου με οπλα! (ΦΩΤΟ)" Διαβάστε περισσότερα...

Και τώρα ζητάνε τα πάντα σε υποθήκες



  • Θέλουν και ενέχυρο ήλιο, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ΑΟΖ
  • Πολιτικοί, κυβέρνηση και τρόικα ωθούν στα άκρα τους Έλληνες
  • Θέση για ειδικό κελί, σε ειδική φυλακή, εξασφαλίζουν όλοι όσοι μετέχουν στο ξεπούλημα της Ελλάδας
Ο ύστατος εκβιασμός. "Θα σας δανείσουμε για να μας πληρώσετε τα χρέη, μόνο εάν υποθηκεύσετε τα πάντα". Τί είναι όμως αυτά που ζητάνε οι "εταίροι", οι "σύμμαχοι" και "φίλοι" μας να υποθηκεύσουμε ως χώρα; Μα, τα φιλέτα, οι πηγές είσπραξης και δημιουργίας εσόδων του παρόντος και του μέλλοντος. Ζητάνε ολόκληρο τον ορυκτό πλούτο (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσό, ουράνιο κ.α.), τουριστικά "φιλέτα" (βλ. μεγάλες περιοχές σε νησιά υψηλής τουριστικής κίνησης), ζητάνε την ενέργεια (συμπεριλαμβανομένου φυσικά του λιγνίτη), ζητάνε την εκμετάλλευση του ήλιου και ένας Θεός ξέρει τι άλλο... Και όλα αυτά δεν τα ζητάνε, αλλά τα απαιτούν για να μας (ξανα)δανείσουν.

Και τι θα μείνει στην Ελλάδα για να μπορέσει να αποπληρώσει το νέο δανεισμό; Μα, φυσικά, τίποτε! Το μόνο που θα μπορεί η χώρα να κάνει μετά από μερικά χρόνια, θα είναι μία αίτηση προσάρτησης σε κάποιο άλλο κράτος!!! Το θεωρείτε υπερβολή; Ίσως και να είναι, αλλά τι είδους χώρα θα είμαστε όταν δεν θα έχουμε την αυτοκυριαρχία μας, την ανεξαρτησία μας και κυρίως την αυτοδιαχείριση των πόρων (φυσικών και άλλων) που μας ανήκουν; Όμως, οι απαιτήσεις αυτές των δανειστών μας, ορίζονται ως παράνομες με βάση το Διεθνές Δίκαιο, το οποίο ορίζει σαφέστατα τι είναι κράτος. Το γιατί οι Έλληνες πολιτικοί (οι παρελθόντες και παρόντες του Ελληνικού Κοινοβουλίου) αποδέχονται εκβιασμούς και παράνομες "προτάσεις" και την ουσιαστική κατάργηση του Ελληνικού κράτους, την ουσιαστική διαγραφή της Ελλάδας ως χώρα, είναι ένα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί από την ιστορία και την Ελληνική Δικαιοσύνη. Ήδη, έντιμοι δικαστές τολμούν να ζητούν έρευνα για πρόσωπα που κινήθηκαν και συνεχίζουν να κινούνται υπεράνω του νόμου, που όμως ποτέ δεν έπαψαν να είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Σαφείς εμπράγματες εγγυήσεις ζητούν οι δανειστές μας προκειμένου να μας δώσουν το νέο δάνειο των 140 δισ. ευρώ. Οι εγγυήσεις αυτές θα είναι η ασφαλιστική δικλείδα και θα ενεργοποιηθούν στην περίπτωση που η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα όσα υπογράψει για την αποπληρωμή των χρεών της όπως αυτά θα προκύπτουν μετά τη δεύτερη δανειακή σύμβαση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η Τρόικα έχει θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μια σειρά προτάσεων που θα ισούνται με το ισόποσο του δανείου και θα ενεργοποιηθούν εφόσον η χώρα μας δεν κατορθώσει να είναι συνεπής με τη βασική της υποχρέωση που είναι οι πλεονασματικοί προϋπολογισμοί, με βάσητους οποίους γίνεται και η πρόβλεψη της αποπληρωμής.

Ειδικότερα, γίνεται συζήτηση για τα έσοδα από το περιβόητο πρόγραμμα Ηλιος και άλλα προγράμματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, για την εκμετάλλευση των όποιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου υπάρχουν στην ηπειρωτική Ελλάδα, για τα όποια μελλοντικά έσοδα υπάρχουν από την εκμετάλλευση της ελληνικής ΑΟΖ (πετρέλαια νότιας Κρήτης κ.λπ.) αλλά ακόμη και για δημόσιες εκτάσεις που προσφέρονται για τουριστική εκμετάλλευση.

Οι εγγυήσεις θα ανέρχονται στο ισόποσο των 140 δισ. ευρώ και ως μια πρώτη απόδειξη γι αυτό αναφέρεται η συμφωνία να κατατεθούν από την ελληνική πλευρά 15 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα Ηλιος, όπως συνομολογήθηκε στις 26 Οκτωβρίου, στη σύνοδο κορυφής.

Οι παγκόσμιοι κλέφτες και εκβιαστές, οι τρομοκράτες λαών επιχειρούν την κατάληψη και εκποίηση μίας ολόκληρης χώρας, αλλά δυστυχώς, κάποιοι εγχώριοι εφιάλτες συνεργάζονται μαζί τους προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από τον εξανδραποδισμό ενός ολόκληρου λαού, στο όνομα του υπερκέρδους των τραπεζών και των "δάνειων δυνάμεων". Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να άνοιξε την σύγχρονη κερκόπορτα για την κατάλυση της (έστω και άρρωστης) Ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως λίαν συντόμως θα βρεθεί να ανοίγει και μία άλλη πόρτα, την φυλακής που θα τον φιλοξενήσει στο υπόλοιπο της ζωής του. Μαζί του θα βρεθούν και όλοι εκείνοι οι πολιτικοί που ιστορικά και σε βάθος δεκαετιών συνήργησαν, συμμετέχουν ή σιωπούν στην καταστροφή και στο ξεπούλημα της Ελλάδας.
Διαβάστε με προσοχή την μεγάλη αλήθεια που μας κρύβουν

Άνω του 90% των ομολόγων έχουν εκδοθεί βάσει του ελληνικού δικαίου. Έτσι οι όροι πληρωμής μπορούν να τροποποιηθούν κάθε στιγμή». Η εφημερίδα (FT) αναφέρεται στην επονομαζόμενη ρήτρα συλλογικής δράσης (CAC) βάσει της οποίας, αν συμμετάσχει η πλειοψηφία των πιστωτών σε μία αναδιάρθρωση, τότε πρέπει να την αποδεχτούν ακόμη και οι απρόθυμοι πιστωτές.

Δηλώσεις σχετικά με το ζήτημα έκανε στην εφημερίδα ο ειδικός για θέματα χρεοκοπίας του Πανεπιστημίου Humboldt, Κρίστοφ Πάουλους, ο οποίος εκτιμά ότι οι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων δεν έχουν πολλές δυνατότητες να διεκδικήσουν τα χρήματά τους λέγοντας σχετικά:

«Οι ιδιώτες πιστωτές θα μπορούσαν να προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατηγορώντας την Ελλάδα για απαλλοτρίωση», κάτι που θα διαρκούσε χρόνια σύμφωνα με το Γερμανό ειδικό. Άλλη οδός θα ήταν τα πολιτικά δικαστήρια. Σε περίπτωση δικαίωσης των επενδυτών σε αυτά, θα αποκτούσαν τη δυνατότητα να κατασχέσουν ελληνικά περιουσιακά στοιχεία. «Η Αθήνα μπορεί όμως να αντισταθεί με το επιχείρημα ότι αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του κράτους»,
σημειώνει η εφημερίδα.
read more "Και τώρα ζητάνε τα πάντα σε υποθήκες" Διαβάστε περισσότερα...

Χιλιάδες συνομιλίες και μηνύματα βρίσκονται καθημερινά στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ

O «Μεγάλος Αδελφός» ζει και βασιλεύει. Χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες και αποστολές μηνυμάτων βρίσκονται καθημερινά στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ, στο όνομα της εθνικής ασφάλειας. Με αυτή την κάλυψη, ωστόσο, παρακολουθούνται πολιτικοί, επιχειρηματίες και ιδιώτες, για άλλους λόγους και όχι βέβαια «εθνικούς».
Ο ίδιος περιγράφει λεπτομερώς τα «κόλπα» των χειριστών των κέντρων και των συσκευών παρακολούθησης για να «μετατοπίζεται» ο στόχος κάτω από τη μύτη των αρμόδιων ελεγκτών, να παρακάμπτονται οι εταιρείες κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας και να σβήνονται τα ίχνη της παρακολούθησης.
Σύμφωνα με την πηγή των «Επικαίρων», η ΕΥΠ έχει καταφύγει αρκετές φορές στη βοήθεια «πρόθυμων» υπαλλήλων εταιρειών τη λεφωνίας, καθώς τεχνικοί που γνωρίζουν το σύστημα δικτύωσης κάθε εταιρείας μπορούν να πετύχουν συνακρόαση συνομιλίας οποιουδήποτε κινητού, όχι, όμως, και την καταγραφή αυτής.
Αυτή η τακτική αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη στην Υπηρεσία, αφού μπορεί να παρακολουθεί πολλαπλάσιο όγκο συνομιλιών απ’ ό,τι η ίδια έχει τη δυνατότητα και, αν προκύψει «θέμα», τότε τίθεται σε λειτουργία είτε το Κέντρο Υποκλοπών της Κατεχάκη είτε οι μεταφερόμενες συσκευές παρακολούθησης. «Μόνο ένας προσεκτικός έλεγχος από τον πάροχο, με προϋπόθεση να γίνεται υποκλοπή την ώρα του ελέγχου, μπορεί να εντοπίσει τη συνακρόαση.
Αλλιώς σβήνονται τα ίχνη, αν μιλάμε για κινητό. Για τα σταθερά τηλέφωνα, όμως, δημιουργούνται και παραμένουν ίχνη», εξηγεί πρώην στέλεχος της ΕΥΠ. «Αθώα» λάθη, που κάνουν τη διαφορά…
Λάθη διατύπωσης, αναριθμητισμοί και ταυτοποιήσεις που δεν ισχύουν είναι μερικές από τις συνήθεις αβλεψίες που εντοπίζονται στα έγγραφα αιτήματα άρσης απορρήτου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παρακολούθηση ενός κινητού. Πίσω, όμως, από τα «αθώα» λάθη μπορεί να κρύβεται οργανωμένο σχέδιο, έτσι ώστε να παρακολουθηθούν κλήσεις, συνομιλίες, ακόμη και ο χώρος που βρίσκεται ένας στόχος, διαφορετικός από εκείνον που καταγράφεται στα επίσημα κρατικά έγγραφα.
Στο αίτημα άρσης απορρήτου ο συντάκτης είναι υποχρεωμένος να γράψει «ο αριθμός τηλεφώνου 69… ανήκει στον (στην)… και χρησιμοποιείται από τον (την)…». Συχνά, όμως, διατυπώνεται ως «ο αριθμός τηλεφώνου 69… χρησιμοποιείται από τον (την)…».
Κι αν σε πρώτη ανάγνωση η διαφορά στη διατύπωση δεν δείχνει ιδιαίτερα σημαντική, στην πραγματικότητα είναι μεγάλη, όπως εξηγεί το πρώην στέλεχος της ΕΥΠ. «Αυτή η διατύπωση μπορεί να αποβλέπει στην παρακολούθηση του κατόχου, τα στοιχεία του οποίου σκοπίμως δεν αναφέρονται, ενώ, αντίθετα, αναφέρονται τα στοιχεία του ενδεχομένως φανταστικού χρήστη».
Μια έντεχνη παραποίηση αφορά στους αναριθμητισμούς στα νούμερα των κινητών τηλεφώνων-στόχων, που εντοπίζονται μόνο κατόπιν ενδελεχούς μελέτης και αντιπαραβολής των έγγραφων αιτήματος παρακολούθησης και αυτών που αποστέλλει ο πάροχος στην Υπηρεσία με τα στοιχεία κατόχου του συγκεκριμένου αριθμού.
Να έχει ζητηθεί, δηλαδή, η άρση απορρήτου του 693243823… και το έγγραφο του παρόχου να δίνει στοιχεία για το 693248323… Πώς λειτουργούν οι συσκευές παρακολούθησης της ΕΥΠ Αύξηση της τάξης του 70% στις «κρατικές υποκλοπές» έδειξαν τα πιο πρόσφατα στοιχεία.
Το 2009 είχαν εκδοθεί 1.061 εισαγγελικές δια τάξεις και 970 βουλεύματα δικαστικών συμβουλίων, ενώ το 2010 εκδόθηκαν 2.281 εισαγγελικές α ποφάσεις αλλά και 1.169 σχετικά βουλεύματα δικαστικών συμβουλίων για παρακολουθήσεις – πάντα για λόγους εθνικού και δημόσιου συμφέροντος.
Αυτά τα στοιχεία, βέβαια, αφορούν στις νόμιμες συνακροάσεις και κατά περιπτώσεις ηχογραφήσεις, με εισαγγελική από – φαση, επίσημο αίτημα στον πάροχο τηλεφωνικής σύνδεσης και δική του σύμφωνη γνώμη.
Ακολουθείται, όμως, αυτή η οδός σε όλες τις περιπτώσεις; «Όχι», λέει κατηγορηματικά ο συνομιλητής μας, καθώς τα υπερσύγχρονα μέσα που διαθέτουν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία –που κόστισαν πάνω από 8 εκατ. ευρώ– έχουν τη δυνατότητα «παγίδευσης» ακόμα και 1.500 τηλεφώνων, σταθερών και κινητών, σε ημερήσια βάση αλλά και να μην εντοπιστούν από τον πάροχο σύνδεσης των υπό παρακολούθηση κινητών.
Το πρώην στέλεχος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δίνει λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας των συσκευών παρακολούθησης, απογοητεύοντας όσους πιστεύουν ότι με τη χρήση διαφόρων τηλεφώνων, ακόμη και κάποιων που δεν είναι κατοχυρωμένα στο όνομά τους, εξασφαλίζουν μια ιδιωτική συνομιλία.
«Με τη φυσική παρακολούθηση του στόχου, όταν αυτός παραμένει για μερικά λεπτά στο ίδιο σημείο, πραγματοποιείται σάρωση της περιοχής. Το ίδιο συμβαίνει εάν ο στόχος μετακινηθεί και παραμείνει για λίγο σε άλλη περιοχή.
Αν συμβεί και τρίτη φορά, δηλαδή οι διενεργούντες την παρακολούθηση προχωρήσουν σε σάρωση της περιοχής που βρίσκεται ο στόχος για τρίτη φορά, τότε ξέρουν ακριβώς τους μοναδικούς αριθμούς κινητών συσκευών που φέρει αλλά και χρησιμοποιεί ο στόχος».
Ακόμη θεαματικότερα είναι τα αποτελέσματα από τη χρήση των φορητών συσκευών παρακολούθησης, τα θαυματουργά «βαλιτσάκια», με μοναδική προϋπόθεση η απόσταση συσκευής και στόχου να μην είναι μεγαλύτερη των 100 μέτρων.
Πλεονεκτήματα των φορητών συσκευών παρακολούθησης είναι το ότι δεν ανιχνεύονται από τις εταιρείες-παρόχους, μπορούν να «πιάσουν» και να παγιδεύσουν κι άλλα τηλέφωνα στην ακτίνα τους εκτός του βασικού στόχου και είναι εξαιρετικά εύκολες στη μεταφορά αλλά και στην απόκρυψη, αφού χωρούν σε μια τσάντα χειρός ή πλάτης.
«Τα “βαλιτσάκια” είναι ιδανικά για την παρακολούθηση χώρων με πολλούς και ενδιαφέροντες στόχους-χρήστες κινητών. Σε γραφεία κομμάτων, σε υπουργία, σε πρεσβείες ή σε μεγάλες εταιρείες. Ακόμη και σε διπλωματικές ή άλλες δεξιώσεις, αρκεί οι παρευρισκόμενοι να χρησιμοποιούν τα κινητά τους. Τότε είναι η χαρά αυτού που παρακολουθεί», συνοψίζει το στέλεχος της ΕΥΠ, γνωρίζοντας την αποτελεσματικότητα των συσκευών από πρώτο χέρι.
read more "Χιλιάδες συνομιλίες και μηνύματα βρίσκονται καθημερινά στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ" Διαβάστε περισσότερα...

Ρωσία: Αφήστε την Ελλάδα να πτωχεύσει


Σοκ προκάλεσε η άποψη που κατέθεσε η Ρωσία στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι η Ελλάδα πρέπει να αφεθεί να πτωχεύσει και πως δεν πρέπει να λάβει ούτε ένα ευρώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες.

Οι εκπρόσωποι της χώρας τάχθηκαν εναντίον της συμφωνίας για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θεωρώντας το PSI+ πεταμένα χρήματα και ζήτησαν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να μη συμμετάσχει σε νέο πρόγραμμα παροχής δανείων προς την Ελλάδα.

Η Ρωσία δεν είναι η μόνη χώρα που τάσσεται εναντίον ενός νέου δανείου στην Ελλάδα από το ΔΝΤ και τουλάχιστον άλλα τέσσερα μέλη του Ταμείου εξέφρασαν την άρνηση τους, μεταξύ των οποίων και η Βραζιλία.

Από την άλλη πλευρά, Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία ζήτησαν το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο και τάχθηκαν υπέρ των ελληνικών θέσεων καθώς έχουν και το μεγαλύτερο συμφέρον το PSI+ να προχωρήσει.

Όσο για την εξαιρετικά αρνητική έως εχθρική στάση της Ρωσίας απέναντι στην Ελλάδα, υπάρχει εξήγηση την οποία καθένας μπορεί να σκεφτεί με λίγο κόπο.



read more "Ρωσία: Αφήστε την Ελλάδα να πτωχεύσει" Διαβάστε περισσότερα...

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (Χιόνισε στην έρημο Σαχάρα) VIDEO


Το αν η κλιματική αλλαγή οδεύει προς άνοδο της θερμοκρασίας ή την κάθοδό της, είναι ένα θέμα των επιστημόνων.
Γεγονός πάντως είναι πως στη μεγαλύτερη έρημο του κόσμου, τη Σαχάρα, όπου οι θερμοκρασίες φθάνουν μέχρι τους 50 βαθμούς Κελσίου έπεσε …χιόνι.
Έντονη χιονόπτωση, ένα ασυνήθιστο μετεωρολογικό γεγονός, παρουσιάστηκε στην περιοχή Μπετσάρ, βόρειο-δυτικά της Αλγερίας, κοντά στα σύνορα με το Μαρόκο.
Στην όαση της περιοχής, τα κλαδιά των φοινίκων δεν άντεξαν το βάρος του πρωτόγνωρου χιονιού και έσπασαν και το κρύο, παροδικά, έγινε πολικό…
 
 
 
 
read more "ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (Χιόνισε στην έρημο Σαχάρα) VIDEO" Διαβάστε περισσότερα...

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΕΝΝΟΟΥΜΕ AYTO!!! ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΗΣ NASA!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Όλοι θα έχετε δει σίγουρα το βίντεο στο Youtube "Nasa Anomalies Captured by Camera". O χρήστης που το έφτιαξε, από πραγματικές βιντεοσκοπημένες εικόνες της ΝASA βγάζει στο διαδίκτυο το 2ο Μέρος. 
Το βίντεο είναι επικό και αν υπάρχει κάποιος κολημμένος φίλος σας εγωκεντρικός που αμφισβητεί την εξωγήινη ζωή τότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να του το στείλεται με email να ξεστραβωθεί λίγακι.
Περιέχει ζωντανές ηχογραφίσεις από τους αστρονάυτες και φυσικά τίποτα από αυτά που θα παρακολουθήσετε δεν είναι Photoshop.
Επιπλέον θα ακούσετε και τον πρώην αστροναύτη Dr. Edgar Mitchell που μιλάει ανοιχτά για επαφές σε διαστημικές αποστολές και άλλα! (αμέσως μετά: Ποιός είναι ο Dr. Edgar Mitchell;;;)
Σημείωση: Στο 02:50 Θα δείτε ένα τριγωνίκο UFO. Γνωστό στις μεγάλες δυνάμεις από τις πρώτες αποστολές ακόμα. Το ονομάζουν "Black Knight" δεν είναι επανδρωμένο και είναι σε τρόχιά γύρω από τον πλανήτη μας.
worldjudge2012
read more "ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΕΝΝΟΟΥΜΕ AYTO!!! ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΗΣ NASA!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!" Διαβάστε περισσότερα...

" 1940-2011 φιλικά, Αλέξανδρος " : ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !

" 1940-2011 φιλικά, Αλέξανδρος " : ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !
Προβλήθηκε στο 4 Λύκειο Βύρωνα κατά τη διάρκεια της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου
read more "" 1940-2011 φιλικά, Αλέξανδρος " : ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !" Διαβάστε περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΓΡΆΨΕΙ ΚΑΙ ΆΛΛΩΣ ΚΌΣΜΟΣ..
read more "Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ." Διαβάστε περισσότερα...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..

read more "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.." Διαβάστε περισσότερα...

Το είπε και το έκανε! Μακελειό από τον Λοβέρδο! Τα έσπασε όλα στα μπουζούκια!

20120122-224759.jpgΑποκάλυψη από την εκπομπή “Μακελειό”. Να τον χαίρεστε τον μπόση, τον Μακελάρη!
read more "Το είπε και το έκανε! Μακελειό από τον Λοβέρδο! Τα έσπασε όλα στα μπουζούκια!" Διαβάστε περισσότερα...

Το βίντεο που ξεμπροστιά​ζει την προπαγάνδα των Σκοπιανών.


read more "Το βίντεο που ξεμπροστιά​ζει την προπαγάνδα των Σκοπιανών." Διαβάστε περισσότερα...