Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ξυπνήστε ! ! ! . . . Το παραμύθι και ο εκβιασμός!!!!

Συνεχώς ακούμε οτι εαν δεν είχαμε προσφύγει στον μηχανισμό στήριξης δεν θα είχαμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
 
read more "Ξυπνήστε ! ! ! . . . Το παραμύθι και ο εκβιασμός!!!!" Διαβάστε περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικό χτύπημα από τον Kondor στην Τράπεζα Πειραιώς;

Στο στόχαστρο του Έλληνα hacker Kondor φαίνεται να έχουν τεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μερικές μέρες το σύνολο των Ελληνικών Τραπεζών και όχι μόνο. Λίγες μέρες μετά το «κούρεμα» του Ελληνικού χρέους και ακριβώς μετά την επίθεση που έλαβε χώρα εναντίον της Τράπεζας Probank με άντληση αρχείου κωδικών πρόσβασης , ο «υπερδραστήριος» Έλληνας hacker Kondor φέρεται να προχώρησε σε....μια ακόμα πιο επιθετική κίνηση. Στόχος του αυτή την φορά, σύμφωνα με δήλωση του μία εκ των 3 μεγαλύτερων Ελληνικών Τραπεζών, και συγκεκριμένα η Τράπεζας Πειραιώς! O Kondor φέρεται να απόκτησε πρόσβαση σε web εξυπηρετητές (servers) υπηρεσιών της Τράπεζας όπως το payment.gr, epayments.gr και e-payments.gr.
Στο μήνυμα τού αναφέρει κωδικούς πρόσβασης στα ανωτέρω συστήματα (δικαιώματα διαχειριστή – administrator)
domain login accounts
Username: payment.gr
Password: mtΧΧΧΧ
Username: epayments.gr
Password: mtXXXX
Username: e-payments.gr
Password: mtΧΧΧΧ
pass server
username : administrator
pass : ΧΧΧΧΧΧ
Σύμφωνα όμως με την δήλωση του που δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί από το SecNews, προχώρησε σε πρόσβαση στο ενδοδίκτυο (intranet) της Τράπεζας, όπου σε δυο περιπτώσεις απέκτησε πρόσβαση διαχειριστή (domain admin) στο κεντρικό domain της Τράπεζας. Δείτε παρακάτω usernames και κωδικούς που μας απεστάλησαν.

Τράπεζα Πειραιώς : Domain CENTRAL
user:cadmin
pass:ΧΧΧΧΧΧ-5
user:exadmin
pass:ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧt7
Επειδή δεν γνωρίζουμε την ορθότητα των δεδομένων που μας κοινοποιήθηκαν (μιας και δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί από μέρους μας) αλλά και για να μην θέσουμε σε κίνδυνο δεδομένα της Τράπεζας Πειραιώς ή να χρησιμοποιήσει κάποιος τα ανωτέρω δεδομένα για προσωπικό του όφελος, η συντακτική ομάδα του SecNews έχει αποκρύψει με «ΧΧΧ» συγκεκριμένους χαρακτήρες από τους κοινοποιημένους κωδικούς που απέστειλε ο hacker Kondor.
Επιπλέον στο μήνυμα του ο Kondor, ενημερώνει ότι «η επίθεση σε Probank και Τράπεζα Πειραιώς πραγματοποιήθηκαν με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο δηλαδή με Remote File Inclusion (RFI – αδυναμία που επιτρέπει απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα)«. Τέλος τονίζει στο μήνυμα του ότι «και οι δύο ιστοσελίδες των τραπεζών είναι τρύπιες καθώς έχουν παλαιές εκδόσεις λογισμικών και πάρα πολλά sqls που αφήνουν εκτεθυμένα πολλά στοιχεία των πελατών τους..»
To SecNews μεταφέρει το σύνολο της είδησης με κάθε επιφύλαξη μιας και η συντακτική ομάδα δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την επίθεση και την ορθότητα των κωδικών που απεστάλησαν (εάν ισχύουν). Ο Kondor στο μήνυμα του δεν ξεκαθαρίζει πως κατόρθωσε από τις ιστοσελίδες διαθέσιμες στο κοινό να αποκτήσει πρόσβαση στο ενδοδίκτυο (Intranet της Τράπεζας) εφόσον αυτό φυσικά πραγματοποιήθηκε, μιας και ώς γνωστόν οι Τράπεζες διαχωρίζουν με ασφάλεια τα κεντρικά τραπεζικά συστήματα τους από αυτά που είναι προσβάσιμα μέσω Internet, λαμβάνοντας πάντοτε τα ισχυρότερα μέτρα ασφάλειας.
Στην νέα αυτή η επίθεση δεν φαίνεται να έχει στοχοποιηθεί το σύστημα ebanking της Τράπεζας.Πιθανόν οι συγκεκριμένες επιθέσεις να είναι ακόμα υπό εξέλιξη ή να πρόκειται για κάποιο Spear Phising attack που οδήγησε στην άντληση των δεδομένων. Αν ισχύει κάτι τέτοιο και εφόσον ο hacker Kondor μας αποστείλει επιπλέον δεδομένα της επίθεσης, θα προχωρήσουμε σε νέα ανάρτηση για ενημέρωση σας.
http://www.secnews.gr
read more "Πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικό χτύπημα από τον Kondor στην Τράπεζα Πειραιώς;" Διαβάστε περισσότερα...

Σκατόψυχος Πρωθυπουργός! Αναφέρθηκε στον μαθητή της Λάρισας!

Μόνο ένας μικρόψυχος θα ασχολιόταν με ένα 15χρονο παιδί που μούντζωσε στην παρέλαση! Είπε ο «πρωθυπουργός» στην ομιλία του στην Κ.Ο.: «να θεωρούμε το μούντζωμα ηρωισμό;».
Δεν ντρέπεται λιγάκι ο «σωτήρας» της χώρας; Τόσο πολύ φοβήθηκε το μούντζωμα ενός εφήβου;
read more "Σκατόψυχος Πρωθυπουργός! Αναφέρθηκε στον μαθητή της Λάρισας!" Διαβάστε περισσότερα...

Οι κυβερνήσεις νομοθετούν για το λαό. Εσείς; - Κώστας Βαξεβάνης vs Βενιζέλος


Κύριε Βενιζέλο,

Σας έχω απευθύνει δημόσια, αρκετά ερωτήματα, τα οποία θέτουν σοβαρά θέματα για τον τρόπο που πολιτεύεστε. Δεν ήταν μια θεωρητική ανάλυση αλλά στοιχεία. Δεν μου απαντήσατε. Πίστευα πως ήταν η ενασχόλησή σας με την σωτηρία της χώρας που δεν σας επέτρεπε να απαντήσετε. Τελικώς δεν ισχύει. Απ ό,τι έμαθα, στείλατε απαντητική επιστολή στην Ελευθεροτυπία για άρθρο που αφορούσε την προίκα σας, όχι όμως απάντηση σε όσα σας έχω ρωτήσει. Και το κάνατε μία από τις πιο κρίσιμες μέρες των διαπραγματεύσεων για το χρέος. Βρήκατε τον χρόνο. Άρα δεν ήταν θέμα χρόνου.

Πριν προχωρήσω στα συγκλονιστικά που αποκάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα, σας θυμίζω και πάλι πως το να απαντήσετε είναι υποχρέωσή σας. Ηθική και πολιτική. Πριν από μερικούς μήνες, όταν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κύριος Θόδωρος Πάγκαλος είπε το γνωστό «μαζί τα φάγαμε», του απάντησα με ένα πολύ σκληρό άρθρο. Ο κύριος Πάγκαλος την ίδια κιόλας μέρα ανταπάντησε με ένα δικό του πολιτικό άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στο site μου. Την ίδια εποχή έγραψα ένα ακόμη σκληρό άρθρο για την υπουργό κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, στο οποίο έλεγα πως το να φοιτά παιδί της σε ιδιωτικό σχολείο, ενώ η ίδια είναι υπουργός Παιδείας, είναι μια πρακτική που δηλώνει πως δεν εμπιστεύεται τη Δημόσια Παιδεία για την οποία είναι αρμόδια. Η κυρία Διαμαντοπούλου απάντησε δημόσια σε αυτό, θέτοντας μάλιστα μια πλευρά που είχα σκληρά παραβλέψει. Της μάνας. Και οι δύο συνάδελφοί σας απάντησαν αν και θα μπορούσαν να μην το κάνουν γιατί εξέφρασα απόψεις και όχι, όπως στη δική σας περίπτωση, ντοκουμέντα και στοιχεία. Και βέβαια κανένας από τους δυο, δεν θέλησε να μου «θυμίσει» πως είμαι δημοσιογράφος της «κρατικής».Σεβάστηκαν και τον ρόλο τους και το ρόλο του δημοσιογράφου.

Διατελέσατε υπουργός Πολιτισμού και βρεθήκατε στο στόχαστρο της πολιτικής κριτικής από τον προκάτοχο σας στο υπουργείο, τον νυν αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, για την αγοραπωλησία επί των ημερών σας του ξενοδοχείου «Ακροπόλ» από τον κατάδικο σήμερα, Γιώργο Μπατατούδη. Πληροφοριακά μόνο ο κ. Μπατατούδης ο οποίος διέφυγε στη Λιβύη βρίσκεται σήμερα στην Ελλάδα αφού κατάφερε να πάρει αναστολή εκτέλεσης της ποινής του. Αλλά αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε.
Ας πάμε όμως και πάλι στα στοιχεία. Διατελέσατε υπουργός Δικαιοσύνης το 1996. Δεν ήσασταν ένας οποιοσδήποτε πολιτικός σε αυτό το υπουργείο, αλλά ένας γνώστης της Νομικής Επιστήμης. Και μόνο να κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό σας, διαπιστώνει πως τελειώσατε σε 4 χρόνια τη Νομική, (παρότι, όπως λέτε, είχατε και παράλληλη πολιτική δράση τα δύσκολα χρόνια 1974-1978), καταφέρατε να κάνετε διδακτορικό στο Παρίσι σε μόλις δύο χρόνια και στη συνέχεια να ανεβείτε τις βαθμίδες της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με τρόπο που δεν έχουν κάνει άλλοι. Τι άλλο λοιπόν, ήσασταν από το «παιδί θαύμα» της νομικής τέχνης.

Αναζήτησα λοιπόν αυτή την νομική σας έστω ευφυΐα, στο νομοθετικό σας έργο στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Και ιδού τι βρήκα. Το 1996 ψηφίσατε τον νόμο 2408. Με τον νόμο αυτό τροποποιήσατε κάποια άρθρα του Ποινικού Κώδικα. Για την ακρίβεια προσθέσατε μερικές λέξεις, λιγότερες από 10 αλλά καθοριστικές. Αλλάξατε το άρθρο 242 (για ψευδή βεβαίωση) και το άρθρο 216 (για πλαστογραφία).Τα δύο αδικήματα τα οποία ήταν κακουργήματα με ποινές κάθειρξης πάνω από 10 χρόνια, γίνονταν πλημμελήματα αν το ποσό της ζημιάς δεν ήταν πάνω από 25 εκατομμύρια δραχμές. Αυτό προσθέσατε: Το «πάνω από 25 εκατομμύρια δραχμές». Με 25 εκατομμύρια τότε μπορούσες να αγοράσεις ένα σπίτι. Και εσείς για κάποιο λόγο, την πλαστογραφία και την ψευδή βεβαίωση που προκαλούσαν ζημιά ως ένα σπίτι την κάνατε πλημμέλημα;

Αυτή την νομοθετική «μεταρρύθμιση» την κάνατε μέσα σε μία νύχτα και χωρίς να προηγηθεί σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και πολύ περισσότερο διάλογος με τους ανθρώπους που υπηρετούν τη Δικαιοσύνη. Δηλαδή δεν εκθέσατε ποια αναγκαιότητα υπήρχε για να κάνετε τόσο βαριές πράξεις από κακουργήματα, απλά πλημμελήματα. Κατηγορηθήκατε από τον νομικό κόσμο ότι ασελγήσατε πάνω στους νόμους με σκοπούς άλλους από την απονομή Δικαιοσύνης.

Φαντάζομαι ξέρετε ως υπουργός Δικαιοσύνης τότε, τι προέκυψε από αυτή σας την νομοθέτηση. Τετρακόσιοι επιφανείς Θεσσαλονικείς (μεγαλογιατροί, βουλευτές, στρατηγοί, δικηγόροι, παιδιά αυτών που λέμε «επωνύμων») οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες για κακουργήματα (ναι, αυτά τα οποία αλλάξατε) δεν δικάστηκαν ποτέ. Τα κακουργήματά τους έγιναν πλημμελήματα και παραγράφηκαν. Η υπόθεση ήταν η πιο σοβαρή υπόθεση πλαστογραφίας στην ιστορία της Ελλάδας. Από το 1989 έως το 1991, παιδιά επωνύμων της Θεσσαλονίκης που εγγράφονταν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Γιουγκοσλαβία, Ρουμανία κλπ), έπαιρναν μεταγραφές σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας, παρουσιάζοντας ψεύτικες βεβαιώσεις για σοβαρές ασθένειες. Οι ευγενείς γόνοι της Θεσσαλονίκης έπασχαν ξαφνικά από καρκίνο, λευχαιμίες και άλλα σοβαρά νοσήματα που βεβαίωναν απατεώνες γιατροί. Όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, κάποιοι Πανεπιστημιακοί, συνάδελφοί σας στο Πανεπιστήμιο, επιχείρησαν να την κουκουλώσουν αρνούμενοι να δώσουν τα στοιχεία των μεταγραφών.

Μια ομάδα έντιμων εισαγγελέων τότε, αναγκάστηκε να κάνει έρευνα στο πανεπιστήμιο και να κατασχέσει τους φακέλους. Δύο ανακριτές, επί δύο χρόνια ερεύνησαν αυτή την υπόθεση, σχηματίζοντας δικογραφία που δεν χωρούσε σε ένα δωμάτιο. Ασκήθηκαν, διώξεις σε 400 άτομα. Οι περισσότεροι θα έμπαιναν φυλακή αφού οι κατηγορίες ήταν στοιχειοθετημένες. Και τότε εσείς νομοθετήσατε την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα στα συγκεκριμένα άρθρα, που τύχαινε μάλλον να αφορούν τις δικές τους κατηγορίες. Τα αδικήματα ήταν πια πλημμελήματα και είχαν παραγραφεί. Οι φάκελοι έκλεισαν και δεκάδες επώνυμοι απατεώνες, ελεύθεροι πια, συνέχιζαν να φωτογραφίζονται στα περιοδικά ως έντιμοι και ανησυχούντες για την πόλη και βέβαια να καθορίζουν με τη δύναμή τους τα πολιτικά πράγματα. Αρκετοί από τους φοιτητές που πήραν μεταγραφές με τις ψευδείς βεβαιώσεις, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά σήμερα κάνουν πανεπιστημιακή καριέρα.

Στις μεταρρυθμίσεις σας, συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή ενός ακόμη άρθρου του Ποινικού Κώδικα. Του 113. Το άρθρο αυτό παλιά προέβλεπε πως στις περιπτώσεις που κάποιος βουλευτής διώκεται για αξιόποινη πράξη, αν δεν αρθεί η βουλευτική του ασυλία, τότε σταματά να τρέχει ο χρόνος παραγραφής και ο βουλευτής δικάζεται όποτε πάψει να είναι βουλευτής. Το άρθρο αυτό προστάτευε και τον βουλευτή, αλλά και τον πολίτη. Αλλάξατε λοιπόν το άρθρο και καταργήσατε την αναστολή της παραγραφής. Έτσι αν κάποιος βουλευτής διαπράξει αδίκημα και δεν αρθεί η ασυλία του, ο χρόνος παραγραφής τρέχει. Έτσι όταν πάψει να είναι βουλευτής πιθανόν να μην υπάρχει δίωξη εναντίον του.

Αυτά είναι τα νομοθετήματά σας σε ένα υπουργείο που θα περίμενε κάποιος, πως λόγω του αντικειμένου σας, ο νομικός κόσμος θα μίλαγε για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις Βενιζέλου. Ο νομικός κόσμος όμως μιλάει για «ασέλγεια» στους νόμους. Τα περί προθέσεων και τα νομικά και αυτά της κόλασης που είναι στρωμένη με καλές προθέσεις, τα ξέρετε. Μόνο εσείς ξέρετε τις προθέσεις σας. Δεν σας αποδίδω καμιά πρόθεση. Σας απευθύνω για μια ακόμη φορά ερωτήματα. Και περιμένω απαντήσεις τις οποίες ξέρετε πολύ καλά πως οφείλετε να δώσετε. Αν όχι, τότε αυτό θα είναι μια πρόθεσή σας…

Υ.Γ. Προς κάθε ενδιαφερόμενο που…ξέρει αυτός. Μετά από 25 χρόνια στην δημοσιογραφία, έχω την δυνατότητα να μαθαίνω, πότε το όνομά μου γίνεται δημοφιλές σε διάφορες υπηρεσίες. Μην κουράζεστε. Στην ντουλάπα μου δεν έχω σκελετούς. Μόνο ρούχα και αρχεία. Των οποίων έχω πάντα αντίγραφα.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ 8 Φεβρουαρίου 1995




RAMNOUSIA
read more "Οι κυβερνήσεις νομοθετούν για το λαό. Εσείς; - Κώστας Βαξεβάνης vs Βενιζέλος" Διαβάστε περισσότερα...

Ρίχνουν τα περί αποστασίας στον Αρχιερέα της διαπλοκής...

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη μας ανάρτηση οι Παπανδρεόυ όταν στριμωχτούν αρχίζουν να βλέπουν αποστάτες και πραξικοπήματα, έτσι και σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες άρχισαν να διαρρέουν από εδώ και από εκεί διάφορα σενάρια περί οργανωμένου σχεδίου αποστασίας.
Μάλιστα κατονομάζουν...
τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ως τον ενορχηστρωτή της αποστασίας.
Τα φαντάσματα του παρελθόντος επιστρέφουν στην Ελλάδα του 2011 με πλήρη ευθύνη ενός ανίκανου πρωθυπουργού που δείχνει να τα έχει χάσει και μπροστά στον πανικό του για να γλυτώσει ο ίδιος ρίχνει τις ευθύνες του σε άλλους.
Χωρίς βέβαια να γνωρίζει κανείς αν ισχύει η δεν ισχύει αυτό το σενάριο.-

read more "Ρίχνουν τα περί αποστασίας στον Αρχιερέα της διαπλοκής..." Διαβάστε περισσότερα...

Τον σεβασμό δεν τον επιβάλεις τον ακτινοβολείς...

Γράφει ο Κλεισθένης, μέσω "press-gr"

Ο καλός διαδικτυακός φίλος Μπαρμπανίκος μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα.
«Μόλις πήρα τη πληροφορία, ότι το διεφθαρμένο φασιστικό καθεστώς, θα ξεσπάσει όλη του την οργή, εναντίον του ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ Λαρισαίου μαθητή, που τόλμησε και φασκέλωσε τους καραγκιόζηδες της εξέδρας, που μιλούσαν στα κινητά τους ενώ περνούσε η Ελληνική σημαία από μπροστά τους.
Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια
».
Δεν έχω καμία δυνατότητα να...
 αποτρέψω την πιθανή τιμωρία του μαθητή παρά μόνο να γράψω κάτι σχετικό.
Θα γυρίσω αρκετές σελίδες πίσω το βιβλίο με τις μνήμες μου. Θα φτάσω στην παιδική μου ηλικία.
Είχα μεγάλο σεβασμό στον πατέρα μου ο οποίος αν και φτωχός προσπαθούσε να καλύψει τις όποιες λογικές ανάγκες είχαμε.
Θα σταθώ όμως σε ένα περιστατικό που δείχνει ότι ο σεβασμός μου για ‘κείνον δεν ήταν θέμα επιβολής.
Μόνο τις Κυριακές εκείνα τα χρόνια τρώγαμε κρεατικό, επειδή εγώ και ο αδελφός μου, μικροί όντες, είχαμε ιδιαίτερη προτίμηση στο κρέας μιας και μας έλλειπε μετά το σερβίρισμα του φαγητού ο πατέρας μας μοίραζε την μερίδα του στα πιάτα μας.
Αυτό για ‘μένα σημαίνει να ακτινοβολείς τον σεβασμό στους άλλους.
Ο τίτλος σεβάσμιος είναι τίτλος τιμής και δεν παραχωρείται αλλά κερδίζεται με στάση ζωής.
Το θέμα με τον μαθητή που έδωσε την και για ‘μένα εθνική μούντζα είναι ότι οι «επίσημοι» δεν του ενέπνεαν κανένα σεβασμό. Το φταίξιμο γι’ αυτό φυσικά δεν είναι του μαθητή αλλά όλων μας, «επισήμων» και μη, που δεν εμπνέουμε τους νέους και δεν δίνουμε με την εν γένει στάση μας και ζωή μας την επιλογή, του να μας σέβονται.
Τι να σεβαστούν; Τι τους προσφέρουμε;, Τι κόσμο θα τους παραδώσουμε;
Υπάρχει όμως πίσω απ’ την αυθόρμητη κίνηση του μαθητή και κάτι πολύ βαθύτερο που αν δεν το αντιληφθούμε άμεσα θα δούμε και χειρότερα.
Εγώ διαβλέπω ότι η Ελληνική κοινωνία αρχίζει να μην αποδέχεται την νομιμότητα της εξουσίας.
Οι Έλληνες αρχίζουν να διακωμωδούν (προς το παρόν) την οποιαδήποτε εξουσία και τους θεσμούς.
Τι πρόεδρος της δημοκρατίας, τι πρωθυπουργός, τι υπουργός και κουραφέξαλα σου λέει ο άλλος, για το συμφέρον τους πασχίζουν.
Ποια δικαιοσύνη λέει, ποια αστυνομία, ποια εφορία, ποια πολεοδομία και πάει λέγοντας, αυτά είναι για τους φτωχούς, οι πλούσιοι πάντα ξεφεύγουν.
Αυτές οι αντιλήψεις υπήρχαν και πριν είτε μέσα στους αντιεξουσιαστικούς χώρους είτε βαθειά μέσα στο μυαλό του καθενός μας. Ποτέ δεν είχαν γίνει όμως αιτίες για ανάλογες αντιδράσεις.
Υπάρχει ακόμη έστω και λίγος χρόνος όσοι απ’ τους πολιτικούς δεν έχουν πάρει μέρος στις λαμογιές και τις λοβιτούρες να αντιδράσουν, η Ελληνική κοινωνία θα εκραγεί και τότε πολλοί λίγοι θα γλυτώσουν απ’ την έκρηξη και σίγουρα θα υποστούν τα αποτελέσματα της λαϊκής οργής και όσοι ενώ δεν είχαν άμεση ανάμιξη, αρνήθηκαν να επιβάλουν τις απαραίτητες αλλαγές. Ένοχος δεν είναι μόνο αυτός που κάνει ένα έγκλημα αλλά και αυτός που ενώ γνωρίζει καλύπτει τον εγκληματία.
Αν λοιπόν κάποιοι αποφασίσουν να τιμωρήσουν τον μαθητή πρέπει πρώτα να τιμωρήσουν όλα τα λαμόγια που έδωσαν το δικαίωμα στον μαθητή να μουντζώνει τους «επίσημους», τρομάρα τους.
Αν δεχτούμε ότι ο μαθητής παραφέρθηκε υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί δλδ όλοι εμείς που του πιάσαμε το χέρι και το γυρίσαμε προς την εξέδρα για να μουντζώσει. Τελεία και παύλα.
read more "Τον σεβασμό δεν τον επιβάλεις τον ακτινοβολείς..." Διαβάστε περισσότερα...

Aκρως επικίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας. Δεν κινδυνεύουμε να πεινάσουμε αλλά να αφανιστούμε σαν ελληνικό έθνος!!!



Αμετανόητος ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου επαναλαμβάνει τα διλήμματα, που τέθηκαν στους Κυπρίους, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη, με το Σχέδιο Αναν. Τότε που ο αείμνηστος πρόεδρος της Κύπρου Τάσσος Παπαδόπουλος, στο διάγγελμά του προς το Έθνος, με δάκρυα στα μάτια δήλωνε ζητώντας από τους....Κυπρίους να καταψηφίσουν το σχέδιο:«Παρέλαβα κράτος δεν θα παραδώσω περιοχή». O Γ. Παπανδρέου απολύτως ανεύθυνος και επικίνδυνος, αντί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές ως όφειλε και οι Ευρωπαίοι, ακόμη και το Βερολίνο, συμφωνούν, την οδηγεί σε μια μεγάλη σύγκρουση, με το δημοψήφισμα. Το ερώτημα που θα τεθεί είναι ναι ή όχι στην δεύτερη δανειακή σύμβαση στην οποία προβλέπεται η 20ετης εξαθλίωση των Ελλήνων, η απώλεια του ελέγχου της δημόσιας περιουσίας και η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.

Το δίλημμα όπως τότε με τους Σημίτη – Παπανδρέου στους Κυπρίους που είτε δέχονταν το Αναν και την απώλεια της κυριαρχίας τους, μετατρέποντας την Κύπρο σε διεθνές προτεκτοράτο, μαζί με την ένταξη της στην Ευρώπη, είτε θα απομονώνονταν και θα καταστρέφονταν, αναλόγως θα τεθεί στους Έλληνες. Που είτε θα δεχθούν την απώλεια του Έθνους τους και την κυριαρχία στη χώρα τους , είτε θα κινδυνεύσουν από χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ. Οι Κύπριοι είπαν όχι, μένει τώρα να δούμε τι θα πουν οι Έλληνες.
Ο Παπανδρέου θέτει την Ελλάδα σε μια μεγάλη περιπέτεια, για να διαφύγει των ευθυνών του και της κατακρήμνισης των ποσοστών του κόμματος του με ένα διχαστικό δημοψήφισμα και μια μεγάλη περίοδο πολιτικής αναταραχής και ρευστότητας, απαγορευτικής και για την διαδικασία της ανταλλαγής ομολόγων, με εθελοντικό haircut 50%, που αποφασίσθηκε στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής.
Γιατί φυσικά οι τραπεζίτες θα περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και αν είναι αυτό αρνητικό, των εκλογών που θα προκαλέσει , προκειμένου να ενταχθούν στην διαδικασία του haircut. Αν το δημοψήφισμα γίνει τον Ιανουάριο, θα βρισκόμαστε τον Φεβρουάριο και η διαδικασία δεν θα έχει ολοκληρωθεί , ενώ ο προϋπολογισμός θα βρίσκεται και αυτός υπό αίρεση. Στο μεσοδιάστημα μπορεί να προκύψει και χρεοκοπία καθόλου επιλεκτική.
Την Τετάρτη αρχίζει για τρεις μέρες η συζήτηση περί ψήφου εμπιστοσύνης. Εάν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπερψηφίσουν, πάμε για δημοψήφισμα, διαφορετικά θα πάμε απευθείας σε εκλογές.

Μενέλαος Τασιόπουλος


ΠΗΓΗ
read more "Aκρως επικίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας. Δεν κινδυνεύουμε να πεινάσουμε αλλά να αφανιστούμε σαν ελληνικό έθνος!!!" Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΘΧΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Πριν από λίγο, όπως ενημερώθηκε το
Fimotro, ο Παπανδρέου δέχθηκε εισήγηση από υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος και στενό συνεργάτη του, να προτείνει ως πρωθυπουργό κοινής αποδοχής το Νίκο Κωνσταντόπουλο. Εάν αποδεχθεί τέτοια λύση ο...
Α. Σαμαράς, ο Παπανδρέου σε λίγες ώρες θα το ανακοινώσει στο υπουργικό συμβούλιο παράλληλα με την παραίτηση του ιδίου και της κυβέρνησής του. Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι εντός των προσεχών ωρών θα υπάρξει επικοινωνία Παπανδρέου-Σαμαρά άσχετα εάν δημοσιοποιηθεί ή όχι...


ΠΗΓΗ
read more "ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!" Διαβάστε περισσότερα...

Ό,τι και να κάνει ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον παρελθόν


Η μεγαλύτερη δυστυχία για την Πατρίδα μας είναι ότι σε μια κρίσιμη καμπή, την κυβερνάει ένας εξουσιομανής άνθρωπος, που μπροστά την καρέκλα του, δεν υπολογίζει τίποτα. Η πρόταση για το δημοψήφισμα, δείχνει το μέγεθος της ανευθυνότητας του ανδρός.
Αν ο κ. Παπανδρέου στις 27 Οκτωβρίου «διαπραγματεύτηκε» μια καλή συμφωνία για την Ελλάδα (έτσι μας είπε δημόσια και ο ίδιος και ο κ. Βενιζέλος), τότε ποιός ο λόγος να τη θέσει σε δημοψήφισμα; Δεν φοβάται μήπως ….παρασυρθεί ο λαός και την καταψηφίσει;
Αν πάλι ο κ. Παπανδρέου αποδέχθηκε μια κακή συμφωνία, τότε γιατί μας είπε ψέματα, όταν έμπλεος ικανοποίησης μας την παρουσίασε ως επιτυχία; Και γιατί δεν έχει το θάρρος να το ομολογήσει, αλλά ζητάει από τον Ελληνικό λαό να διορθώσει τα εγκληματικά του λάθη;
Η αλήθεια είναι ότι πρόταση για το δημοψήφισμα αποδεικνύει ότι ο κ. Παπανδρέου αναζητά «φύλο συκής» για να κρύψει την πολιτική του γύμνια και αποτυχία.
Κατ’ αρχήν, από τη αναγγελία του δημοψηφίσματος αμφιβάλλω, αν υπάρχει πλέον δανειακή σύμβαση!
Ποια χώρα της ΕΕ, θα σπεύσει να κυρώσει μια δανειακή σύμβαση όταν αυτή τελεί υπό την αίρεση του ελληνικού λαού;
Δεύτερον, η Ελληνική Βουλή είναι δυνατόν να ψηφίσει μια σύμβαση, την οποία αργότερα μπορεί να καταψηφίσει ο Ελληνικός λαός; Αντιλαμβάνεται ο κ. Παπανδρέου ότι παίζει παιχνίδια με τους θεσμούς; Και μάλιστα επικίνδυνα;
Ας υποθέσουμε ό,τι όλα αυτά ξεπερνιούνται, πιστεύει στ’ αλήθεια ο κ. Παπανδρέου ότι ο Ελληνικός λαός θα έχει τον χρόνο να ….μελετήσει μια σύμβαση η οποία βρίθει τεχνικών λεπτομερειών, που είναι δυσνόητες ακόμα και για τους ειδικούς; Άρα το δίλημμα είναι κίβδηλο.
Να έρθουμε τώρα στην ουσία του πράγματος. Γιατί ο κ. Παπανδρέου οδηγήθηκε σ’ αυτή την απόφαση;
Μια πρώτη εξήγηση είναι πως με τη κοινοβουλευτική του ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης, αναζητούσε τρόπο να τη συσπειρώσει. Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και το αίτημα για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εγκλωβίζονται προσωρινώς.
Δεύτερον, θεωρεί ότι έτσι ανταποκρίνεται στο αίτημα για ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών.
Τρίτον, κερδίζει πολιτικό χρόνο για να περάσει από τη Βουλή τον προϋπολογισμό και άλλα κρίσιμα νομοσχέδια.
Τέταρτον, ουσιαστικά μετακυλύει στον Ελληνικό λαό τις ευθύνες της δικής του πολιτικής ανεπάρκειας.
Θα του συμβεί αυτό που εξορκίζει
Με το 75% του εκλογικού σώματος να διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική και το σύνολον των κομμάτων της αντιπολίτευσης εναντίον της ιδέας του δημοψηφίσματος, αμφιβάλλει κανείς για το αποτέλεσμα;
Έτσι, το πιθανότερο είναι το δημοψήφισμα να μετατραπεί σε μια μαζική αποδοκιμασία της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικώς.
Ποιες, επομένως, θα είναι οι συνέπειες;
Ο κ. Παπανδρέου, βάζει τη χώρα σε μια παρατεταμένη περίοδο πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας.
Δεύτερον, εκβιάζει σκαιότατα τον ελληνικό λαό με καταστροφικά διλήμματα. Και αυτό θα το βρεί μπροστά του.
Τρίτον, υπονομεύει μια συμφωνία την οποία παρουσίασε ως επιτυχία του, άρα αυτοαναιρείται!
Τέταρτον, αποδεικνύεται αναξιόπιστος έναντι των εταίρων, με τους οποίους συμφώνησε τη δανειακή και ουδείς πλέον θα τον παίρνει στα σοβαρά.
Πέμπτον, με μια μαζική αποδοκιμασία, ο κ. Παπανδρέου δεν θα μπορέσει να παραμείνει ούτε μια μέρα στην εξουσία. Άρα, τελικά θα αναγκαστεί να οδηγηθεί σε εκλογές τις οποίες με το δημοψήφισμα προσπαθεί να αποφύγει προσωρινώς.
Εν κατακλείδι, με το δημοψήφισμα ο κ. Παπανδρέου επιχειρεί να οργανώσει τη δραπέτευσή του, παραδίδοντας μάλιστα στο διάδοχό του μια διαλυμένη χώρα. Τον απασχολεί μόνον η προσωπική του διάσωση και «γαία πυρί μειχθήτω». Ξέρει ότι δεν έχει ελπίδες να κερδίσει το δημοψήφισμα! Γνωρίζει, επίσης, ότι αυτή η παρατεταμένη αβεβαιότητα θα επιδεινώσει την οικονομία μας. Όμως ακόμα και τώρα, επενδύει στο φόβο! Τρέφει μια αμυδρά ελπίδα, μήπως, ο Ελληνικός λαός, μπροστά στο φάντασμα της χρεοκοπίας, του δώσει παράταση χρόνου. Πλανάται. Αν πάλι χάσει, θα έχει να λέει, ότι δεν φταίει ο ίδιος, αλλά ο λαός που ήταν …ανώριμος και η αντιπολίτευση που τον παραπλάνησε!
Ελπίζει στην καταστροφή για να δικαιωθεί.
Πολύ φοβούμαι ότι με αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού, η χώρα οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Είναι στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας να αποτρέψει τους τυχοδιωκτισμούς του κ. Παπανδρέου. Ίσως είναι και καθήκον του..
read more "Ό,τι και να κάνει ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον παρελθόν" Διαβάστε περισσότερα...

Βενιζέλος σε Παπανδρέου: Παραιτήσου, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο κυβερνόν κόμμακαθώς πριν λίγη ώρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Βενιζέλος πήρε τηλέφωνο τον Παπανδρέου και του ζήτησε να παραιτηθείδιαφορετικά θα προχωρήσει στην ανατροπή του τις επόμενες ώρες.

«Παραιτήσου τώρα, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ» φέρεται ότι του ανέφερε. Ήδη οι βουλευτές του Βενιζελικού μπλοκ έχουν έτοιμες τις επιστολές ανεξαρτητοποίησης.

Τα μαχαίρια, όπως φαίνεται βγήκαν στο στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ και δη της κυβέρνησης. Και, όπως φαίνεται, δεν υπάρχει καμία διάθεση να ξαναμπούνε στις θήκες τους, αν δεν πέσουν... κεφάλια. Και ο Γιώργος Παπανδρέου το λιγότερο που έχει να σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι η απώλεια της πρωθυπουργίας, αφού όλοι θέλουν να τον δούνε σε ειδικό δικαστήριο και με ποινή τέτοια που θα αποτρέψει παρόμοιες συμπεριφορές πολιτικών στο μέλλον.

Ο Παπανδρεϊσμός τελειώνει, υπάρχει όμως πάντα εκείνη η περίπτωση που την τελευταία στιγμή θα θελήσει να τα παίξει όλα για όλα. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, θα πρέπει κάποιοι να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο Αιγαίο...
read more "Βενιζέλος σε Παπανδρέου: Παραιτήσου, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ" Διαβάστε περισσότερα...

Βαρουφάκης: Μια ακόμα μεγαλειώδης τρύπα στο νερό...



Καθώς ο βόμβος της συζήτησης σχετικά με το τι ακριβώς σημαίνει η νέα «συμφωνία» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση της κρίσης αντηχεί ακόμα στ’ αυτιά μας, έπειτα από μια μακρά νύχτα κατά την οποία παρακολουθούσαμε γεμάτοι ανησυχία τις διαπραγματεύσεις των ηγετών μας, είναι εξαιρετικά εύκολο να χάσουμε από τα μάτια μας τη μοναδική αλήθεια για τη νέα αυτή εξέλιξη στο σήριαλ της κρίσης του ευρώ: δεν υπήρξε καμιά συμφωνία.
Η Ευρώπη είχε δεσμευτεί να δώσει μια μακρόπνοη λύση σε τρία αλληλοσυνδεόμενα προβλήματα: τον τραπεζικό της κλάδο που καταρρέει, το πρόβλημα του ιταλικού και του ισπανικού δημόσιου χρέους (με τις εν δυνάμει καταστροφικές επιπτώσεις του στη βαθμολογία της Γαλλίας με ΑΑΑ), καθώς και τη ρημαγμένη ελληνική οικονομία. Κανένα από τα τρία αυτά προβλήματα δεν αντιμετωπίστηκε, έστω και σε μικρό βαθμό, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο τραπεζικός κλάδος θα χρειαζόταν μια επιθετική, υποχρεωτική αύξηση κεφαλαίου, σε κεντρικό ευρωπαϊκό επίπεδο. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. (Όχι μόνο επειδή το ποσό που προορίζεται γι’ αυτό τον σκοπό είναι ισχνό, αλλά κυρίως επειδή θα δοθούν πάμπολλες ευκαιρίες στους τραπεζίτες να μη χάσουν τον έλεγχο των χρεοκοπημένων τραπεζών τους, με ποικίλα μέσα που θα καταστήσουν την ανακεφαλαιοποίηση νεκρό γράμμα.)

Ο ντοπαρισμένος (διότι έτσι θα καταλήξουν τα ιδιωτικά κεφάλαια, κατόπιν της μόχλευσης) Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθεροποίησης (EFSF) που έχει ανακοινωθεί δεν πρόκειται να ελαφρύνει το φορτίο της Ιταλίας, ούτε να απομακρύνει τα μαύρα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από τη Γαλλία.

Τέλος, το ελληνικό «κούρεμα» είναι απλώς το άδειο κέλυφος ενός αριθμού (50% είναι το «στρογγυλό νούμερο» που συμφωνήθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, μόνο και μόνο για να υπάρχει ένα νούμερο), καθώς στηρίζεται σε μια σειρά γελοίες υποθέσεις και συμφωνίες, συμφωνίες με τραπεζίτες που οι πολιτικοί δεν θα καταφέρουν ποτέ να ολοκληρώσουν.

Και έτσι η Κρίση θα συνεχίσει ακάθεκτη τη διαδρομή της: ξεπερνώντας και τα τελευταία αναχώματα της ευρωζώνης, θα βαδίσει προς τη διάλυση της τελευταίας. Με λίγα λόγια, το μόνο που καταφέραμε όσοι ξενυχτάγαμε μπροστά στις οθόνες και τους δέκτες μας, με όλες τις κεραίες μας στραμμένες στο Βέλγιο, είναι να χάσουμε τον ύπνο μας.
read more "Βαρουφάκης: Μια ακόμα μεγαλειώδης τρύπα στο νερό..." Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή: Η φάκα πίσω στην παραίτηση των βουλευτών

  • Γεννήθηκε για την καταστροφή
  • Είναι πολλά τα λεφτά των cds Άρη…
Η μεγαλύτερη παγίδα που δεν πρέπει να την υποτιμούμε πίσω από την ενέργεια παραίτησης των βουλευτών έχει να κάνει με την φερεγγυότητα των επιλαχόντων, αυτών δηλαδή που θα κληθούν για να αντικαταστήσουν τους βουλευτές που θα παραιτηθούν.

Είναι δηλαδή αυτοί που δεν εξελέγησαν και (αναλογικά) οι επόμενοι ανάλογα τους ψήφους που έλαβαν στις τελευταίες εκλογές.

Τι γίνεται λοιπόν: Η παραίτηση είναι μία ηρωϊκή πράξη όπως ήταν και το ΟΧΙ στο μνημόνιο για όσους το είπαν. Είναι νωπή άλλωστε η δήλωση βουλευτή πως “όποιοι πληρώνουν μόνοι τους τους λογαριασμούς τους, δεν μπορεί να ψηφίσουν ΝΑΙ σε αυτό το ανοσιούργημα”.

Καταλαβαίνετε τώρα ότι τα λεφτά είναι πολλαπλάσια. όπως και οι σχηματισμοί που έχουν ανοιχτές αγκάλες στους τυχόν επίορκους επιλαχόντες. Το είχε περιγράψει γλαφυρά ο Αλέξης Τσίπρας στην πρόσφατη συνέντευξη του λέγοντας πως “Εγώ έχω σκεφτεί να παραιτηθώ μαζί με την κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτό όμως δεν αρκεί. Εάν είμαι μόνος μου, τότε να είστε σίγουροι πως κάποιοι επιλαχόντες θα βρουν στοργική αγκαλιά σε άλλους (σσ. Εννοούσε τον Κουβέλη). Για να γίνει αυτό πρέπει να συνηγορήσουν οπωσδήποτε ο Σαμαράς και η Παπαρήγα. Τότε ναι, θα έχει αντίκρυσμα”.

Όλη η κωμωδία λοιπόν του δημοψηφίσματος είναι για να πάνε ταμείο τα CDS, αφού ως φαίνεται το “κούρεμα” δεν θα αποτελούσε πιστωτικό γεγονός για κάποια ασφάλιστρα όπως π.χ. ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ. Το οποίο όλως τυχαίως συνεχίζει να ταΐζει τα ΜΜ”Ε” την ίδια στιγμή που χρηματιστηριακά καταρρέει και τα αποτελέσματα του είναι καταστροφικά.

ΆΡΑ: Ο Σαμαράς πρέπει να διασφαλίσει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο ότι ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ από τους επιλαχόντες θα παραιτηθεί με την σειρά του. Γιατί είναι αρκετοί αυτοί που θα πάρουν το χρίσμα και θα μετακομίσουν στον …Παναμά για να γλιτώσουν την λαϊκή οργή, θα παραμείνουν όμως βουλευτές σε μία χρυσοπληρωμένη συγκυβέρνηση με τον ΓΑΠ.

Εαν δε κρίνουμε και το ποιόν κάποιων από τους επιλαχόντες, θα λέγαμε εκ των προτέρων ότι τους τρέχουν τα σάλια να ενισχύσουν την ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ.

ΥΓ1. Να δω τον Κυριάκο, τον Δένδια και τον Χατζηδάκη να παραιτηθούν και τι στον κόσμο..

ΥΓ2. Υπάρχει τώρα κάποιος λοβοτομημένος που να εξακολουθεί να αμφιβάλλει για τις αποκαλύψεις Καμμένου;

read more "Προσοχή: Η φάκα πίσω στην παραίτηση των βουλευτών" Διαβάστε περισσότερα...

Δημιουργούν πολιτειακή ανωμαλία και συνθήκες Μικρασιατικής καταστροφής


Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο θίασός του που αυτό-προσδιορίζεται ως κυβέρνηση, οδηγεί την χώρα σε πολιτειακή ανωμαλία

Είναι καιρός, έστω και τώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου να κατανοήσει πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να παίζει πολιτικά παιχνίδια εις βάρος της χώρας. Η ιστορία τον έκρινε ήδη, αναμένεται να τον κρίνει και η Δικαιοσύνη. Τουλάχιστον ας προσπαθήσει να κερδίσει την επιείκεια των αυριανών δικαστών του.

Η πολιτική ανωμαλία που ξεκίνησε, είναι δεδομένο πως τα φέρει τα χειρότερα, και όχι με την ευθύνη ενός και μόνο ανάξιου πολιτικού, αλλά με την ευθύνη όλων όσων του επέτρεψαν επί δύο χρόνια να δολοφονεί την πατρίδα και να διασύρει τους Έλληνες πολίτες. Το επιχείρημά του περί δημοψηφίσματος, απειλεί να πάρει μαζί του στην καταστροφή και την χώρα και αποδεικνύει περίτρανα πως η άμεση αποκαθήλωσή του αποτελεί πρώτιστο και μέγιστο καθήκον εκείνων που έχουν την δύναμη να το κάνουν.

Κι ενώ η κατάσταση στο πολιτικό επίπεδο είναι περισσότερο κρίσιμη από ποτέ για την χώρα, σε αλλαγή των αρχηγών των τεσσάρων αρχηγών των γενικών επιτελείων προχωρά η κυβέρνηση..., δημιουργώντας συνθήκες Μικρασιατικής καταστροφής!

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κάλεσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ πτέραρχο Γιάννη Γιάγκο, τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο, τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Βασίλη Κλόκοζα και τους ανακοίνωσε ότι η εισήγησή του προς τα μέλη του ΚΥΣΕΑ θα είναι να κριθούν ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους και να αντικατασταθούν.

Ήδη ακούγονται και τα ονόματα που θα στελεχώσουν τα αρχηγεία ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ:

- Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο αντιστράτηγος Μιχάλης Κωσταράκος, διοικητής μέχρι τώρα του 3ου Σώματος Στρατού,

- Νέος αρχηγός ΓΕΣ ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζαζιάς, διοικητής του 4ου Σώματος Στρατού.

Είναι πλέον προφανές πως η ψυχολογία της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού, βρίσκεται σε πολύ επικίνδυνο σημείο και απειλεί εθνικό κίνδυνο η συνέχιση της παραμονής των συγκεκριμένων πολιτικών στην εξουσία.

Μήπως πρέπει να κλείσουν τα αεροδρόμια, για να μην φύγει κανείς από τους υπεύθυνους;

read more "Δημιουργούν πολιτειακή ανωμαλία και συνθήκες Μικρασιατικής καταστροφής" Διαβάστε περισσότερα...

Να τελειώνουμε με αυτόν, να πάει η χώρα μπροστά



Η ύποπτη επιμονή και αντιδημοκρατική στάση Παπανδρέου για μη άμεση προσφυγή σε εθνικές εκλογές, εγκυμονεί τρομακτικούς κινδύνους!

Τις προάλλες είχα αναφέρει πως δημοψήφισμα, συγκυβερνήσεις, κυβέρνηση προσωπικοτήτων και άλλα τέτοια είναι κουραφέξαλα και φανερώνουν σιχαμερή δολιότητα.

Η τελευταία εξέλιξη είναι το πιο θρασύδειλο, εμετικό και θανάσιμο πλήγμα τόσο εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, η οποία, παράνομα, προσβλητικά και χυδαία υφίσταται τα αισχρά μέτρα μιας κυβέρνησης που μισεί τους ίδιους τους πολίτες της, όσο και εναντίον της ίδιας χώρας, η οποία έχει ξεφτιλιστεί και ξεπουληθεί!

Σήμερα και ο πιο μετριοπαθής πολίτης αυτής της χώρας, σίγουρα θα εξαγριώθηκε από το πολιτικαντισμό του παπανδρεισμού…

Η πασοκική παράταξη, χτισμένη με τα υλικά αρνητών κάθε δημοκρατικής αρχής, οδηγεί τη πατρίδα κατευθείαν στην καταστροφή!

Και δεν υπερβάλλω καθόλου.

Ο Παπανδρέου, σε διατεταγμένη υπηρεσία, βασανίζει και ταλαιπωρεί την χώρα.

Τριάντα ολόκληρα χρόνια, αυτή η παράταξη περιφρονεί τη Δημοκρατία, χλευάζει το Σύνταγμα και πυρπολεί τους θεσμούς.

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε, μια και καλή, από την παράταξη-Τζουμπέ που κάθισε στο σβέρκο της Ελλάδας, καταδυναστεύοντάς την!

Ήρθε η ώρα της γενναιότητας και της τόλμης.

Η κακοδαιμονία της χώρας πρέπει να σταματήσει.

Φτάσαμε στο έσχατο σκαλοπάτι…

Δεν πάει άλλο…

Komis Montechristo
read more "Να τελειώνουμε με αυτόν, να πάει η χώρα μπροστά" Διαβάστε περισσότερα...

Παραιτείται η κυβέρνηση; Άντε γεια Γιώργο...



Σε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο μετατρέπεται η κυβερνητική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 σήμερα, Τρίτη, μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις και τις δηλώσεις βουλευτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθεί η παραίτηση της κυβέρνησης και να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

Φοβήθηκαν για... πραξικόπημα!!!
Και άλλο λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Γ. Παπανδρέου προκειμένου να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος. Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες του kentrinews.gr o υπουργός Άμυνας κ. Μπεγλίτης προχώρησε στην εσπευσμένη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ για την καθαίρεση του συνόλου της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων διότι εκφράστηκε ο φόβος στρατιωτικού κινήματος.
Ο κ. Μπεγλίτης, όπως λέγεται, έλαβε την απόφαση αυτή ύστερα από σχετική ενημέρωση που είχε από βουλευτή της Θράκης. Όπως γίνεται κατανοητό κάτι τέτοιο ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας αφού ούτε ως φήμη δεν μεταδόθηκε η παραμικρή διάθεση αξιωματικών όλων των βαθμίδων και όπλων να προχωρήσουν σε μια τέτοια έκνομη κίνηση. Αντιθέτως δεκάδες είναι ήδη οι ανώτατοι αξιωματικοί οι οποίοι εξανίστανται για την προσπάθεια του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος να δημιουργήσει εντυπώσεις προκειμένου να εκβιαστούν πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να αποφευχθεί η πτώση της κυβέρνησης.
Ενδεικτική του κλίματος που θέλει να δημιουργήσει το Μέγαρο Μάξιμου είναι η δήλωση του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Φραγκίσκου Παρασύρη στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι “ο λαός πρέπει να ετοιμαστεί για τα χειρότερα που έρχονται όχι μόνο για τα οικονομικά της χώρας».
Πηγή
read more "Παραιτείται η κυβέρνηση; Άντε γεια Γιώργο..." Διαβάστε περισσότερα...