Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τι από τα 2 ισχύει, Δημήτρη;


20121207-195132.jpg

13/9/2012
«Πιστεύω ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του Ομπράντοβιτς και όχι ο Ομπράντοβιτς -εν αγνοία του το διευκρινίζω- ήταν εκείνοι που διέλυσαν το δημιούργημα αυτό».
«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πρέπει να είναι ο πιο Παναθηναϊκός που υπάρχει. Έχει δώσει όλη την ζωή του για την ομάδα. Τώρα, για το αν έχουν γίνει λάθη, ποιος δεν έχει κάνει; Για να είσαι καλός Παναθηναϊκός πρέπει να είσαι και αντι-Ολυμπιακός και το αντίθετο»
7/12/2012
Οταν ζήτησα από τους συνεργάτες του Θανάση Γιαννακόπουλου να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά στοιχεία με κοροϊδεψαν οικτρά το καλοκαίρι. Πήρα στα χέρια μου την κανονική εικόνα μόλις σήμερα. Πολλοί ρωτούσατε γιατί έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Ο Ζοτς λοιπόν έφυγε γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πάρα πολλούς μισθούς και κάτι τέτοιο συνέβαινε και με αθλητές.
Για όλα υπάρχουν αποδείξεις. Αποδείξεις, όχι ενδείξεις. Λυπάμαι που λέω κάτι τέτοιο. Δεν έχω την δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες. Ηθελα να κρατήσω ψηλά τον Παναθηναϊκό. Πολλοί από εσάς μου έχετε κάνει ανελέητο πόλεμο. Φίλαθλοι με έχουν κατηγορήσει. Οποιος αγαπαέι όμως, κρατάει το στόμα του κλειστό γι’ αυτούς που αγαπάει. Δεν ανέχομαι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα.
read more " Τι από τα 2 ισχύει, Δημήτρη;" Διαβάστε περισσότερα...