Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΦΑΝΙΣΤΕ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στο 90%!

«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 - 300.000.000 ανθρώπων και η κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικά».Ted Turner (Ιδρυτής του CNN )
«Οι κύριοι στόχοι μου θα ήταν η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και εξάλειψη της βιομηχανικής υποδομής. Τότε θα δείτε την άγρια ​​φύση, πλήρη σε κάθε είδος να επιστρέφει σε όλο τον κόσμο».
Dave Foreman, συνιδρυτής του Earth First.
«Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη μας γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικά εμφανής».
David Rockefeller.


H Ατζέντα 21 δεν είναι παρά εφιαλτικές (για να μην πω οργουελικές) προτάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα στον 21ο αιώνα: παγκόσμια οικονομική δικτατορία, κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και ατομική ιδιοκτησίας, αναδιάρθρωση των οικογενειών. Απώτερος σκοπός είναι ο αθόρυβος, δίχως πόλεμο, αφανισμός του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη στο 80-90%.
Πρόσχημα, για την επίτευξη των παραπάνω, είναι  η υπερθέρμανση του πλανήτη και γενικότερα η κλιματική αστάθεια (σύμφωνα πάντα με την Αgenda 21  και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNEP).


Ωστόσο, σχετικοί επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίων  διατείνονται ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κάποιας κλιματικής αποσταθεροποίησης, επίσης ότι –κι αν ακόμα συμβαίνει– δεν μπορεί να είναι ανθρωπογενή






Τι προτείνει η Agenda 21:
  • Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν: κάθε κράτος ξεχωριστά θα πρέπει να κάνει νόμους, σύμφωνα με τους οποίους οι πολίτες τους δεν θα ενεργούν σαν πολίτες αυτών των κρατών αλλά σαν παγκόσμιοι πολίτες,  οι οποίοι παγκόσμιοι πολίτες θα υπακούν στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτή η δήλωση (12/9/2003) υπονοεί την Παγκόσμια Κυβέρνηση αλλά και την Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση. 
  • Σύμφωνα με τις αποφάσεις (31/5/1976): προοδευτική εκμηδένιση των τοπικών εκκλησιών και θρησκειών, προκειμένου να καθιερωθεί σταδιακά μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία πιθανότατα θα έχει ως αντικείμενο λατρείας την «Μητέρα Γη», όπως ακριβώς γινόταν και παλιά στα παραδοσιακά-παγανιστικά συστήματα απόδοσης τιμών. Η εδραίωση μίας και μοναδικής θεότητας προωθείται πίσω από την συνάντηση του Πάπα και του Αρχιεπισκόπου (Απρίλιος 2001) αλλά και κατά την συμπροσευχή που πραγματοποιήθηκε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες εκτός χριστιανισμού, μπροστά στο είδωλο της Γαίας. 
  • Κάθε είδους ιδιοκτησία (κρατική, εθνική, ιδιωτική, κτιρίων, κατοικιών, γης, πάσης φύσεως ζώων, αγρών) θα περιέλθει στην διαχείριση του ΟΗΕ ο οποίος, σύμφωνα με την UNCCD (United Nation Convention to Combat Desertification), θα έχει «πλήρη και απόλυτο» έλεγχο του 70%,, τουλάχιστον, της γης, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν θα συμβαίνουν ανθρώπινες δραστηριότητες, προκειμένου η Φύση να μπορέσει να αναπτυχθεί όπως της αρμοζει. Οι άνθρωποι θα μεταφερθούν (εξοριστούν) σε ειδικές πόλεις ή/και νησιά όπου θα ζουν υπό πλήρη έλεγχο, όπως ακριβώς έχει ήδη αρχίσει και εφαρμόζεται στο New Jersey. Κάποια στιγμή κάε είδους ιδιοκτησία θα είναι παράνομη. 
  • Θα επιτρέπεται η τριμελής οικογένεια (πολιτική του ενός παιδιού), ενώ για κάθε παραπανίσιο παιδί, από τα επιτρεπόμενα, θα πληρώνεται φόρος.
 
Η εφαρμογή όλων αυτών που αναφέραμε συγκεντρωτικά και σε περίληψη, οδηγούν στον περιορισμόπεριορισμό της κτηνοτροφίας, στον περιορισμό του μορφωτικού επιπέδου, στον περιορισμό του βοιωτικού επιπέδου, στον περιορισμό της οικογένειας, στον περιορισμό της ανθρωπότητας όπως πολύ σωστά διατύπωσε και ο φίλτατος Ted Turner (αρχή της παρούσας ανάρτησης) βάζοντας αριθμούς (δηλαδή μείωση στο 95% του παγκόσμιου πληθυσμού) στα εξής:

«Ένα ακόμα θετικό σημείο είναι πως οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού έχουν μειωθεί παγκοσμίως[…]» ΙΙ, 8

«Η σημερινή πτώση των ρυθμών αύξησης του πληθυσμού θα πρέπει να προωθείται περαιτέρω με εθνικές και διεθνείς πολιτικές […]» ΙΙΙ, 30. (Agenda 21, κείμενο Ηνωμένων Εθνών S/19-2 στις 19/9/1997).


 
Ένας από τους πολλούς τρόπους εφαρμογής μη αύξησης πληθυσμού, είναι τα γνωστά μας chemtrails.
Όλα τα παραπάνω έχουν αποφασιστεί και υπογραφεί στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, από 178 κυβερνητικές αντιπροσωπείες κρατών μελών του ΟΗΕ (συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας), μέλη ΜΚΟ, τοπικών αρχών, αντιπρόσωπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών και βασίζονται στο «Report  From The Iron Mountain».




read more "ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΦΑΝΙΣΤΕ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στο 90%!" Διαβάστε περισσότερα...

Το πειραματόζωο Έλλην!!!




Η γαλλική σατιρική Les Guignols de l’info έχει μεγάλη ακροαματικότητα και χιούμορ που τσακίζει κόκκαλα.

Εδώ ασχολείται με το πειραματόζωο Έλλην. Απολαύστε το… ;)
ΥΓ. Οι πιο παρατηρητικοί θα αναγνωρίσετε στους επιστήμονες του εργαστηρίου τη μορφή και τη χαρακτηριστική φωνή του Σιλβέστερ Σταλόνε, πανταχού παρών ως Ράμπο και σήμα κατατεθέν της εκπομπής.
read more "Το πειραματόζωο Έλλην!!!" Διαβάστε περισσότερα...

Ελληνίδα διαδηλώτρια με χειροπέδες δέχεται κλωτσιά στο πρόσωπο από αστυνομικό...

Ελληνίδα διαδηλώτρια στις Βρυξέλλες είναι δεμένη με τα χέρια στην πλάτη. Και αστυνομικός την χτυπάει με κλωτσιά στο πρόσωπο. Η κοπέλα διαδήλωνε για την τράπεζα Dexia, στην οποία εργαζόταν στο κατάστημα της στο Βέλγιο. Δείτε πως συμπεριφέρονται εκεί οι αστυνομικοί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Tο περιστατικό συνέβη στις 12 Οκτωβρίου.
Δείτε το βίντεο:
 
 
 
read more "Ελληνίδα διαδηλώτρια με χειροπέδες δέχεται κλωτσιά στο πρόσωπο από αστυνομικό..." Διαβάστε περισσότερα...

Σε 15 μήνες πρέπει να πληρώσουμε 20 διαφορετικά χαράτσια

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ 900 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ 25% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ
ΕΛΑ κυβέρνηση να δεις τι έκανες. Καλείς τους πολίτες αυτής της χώρας -κυρίως τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους- να πληρώνουν έως και πέντε χαράτσια ανά μήνα από τώρα και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012. Βάζεις συνταξιούχους των 900 ευρώ τον μήνα να πληρώσουν φόρους που αντιστοιχούν στο 25% του εισοδήματός τους και εργαζόμενους να θυσιάσουν ακόμη και τις μισές τους αποδοχές...

για να αντεπεξέλθουν τα αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Ο πίνακας που συνέταξε η «Οικονομία» τρομάζει και τον πιο ψύχραιμο: μέσα σε 15 μήνες οι πολίτες πρέπει να ανταποκριθούν σε περισσότερες από 45 (!) πληρωμές 20 διαφορετικών φόρων και μέτρων τόσο άγριων που μπορούν να ανατρέψουν πλήρως ακόμη και τον πιο ανθεκτικό οικογενειακό προϋπολογισμό.

Μετά τις αλλεπάλληλες αυξήσεις στους έμμεσους φόρους που είχαν ως αποτέλεσμα ο πληθωρισμός να τρέχει ακόμη και τώρα με ρυθμό άνω του 3%, η κυβέρνηση επιτίθεται τώρα στα εισοδήματα. Μειώνει συντάξεις, κύριες και επικουρικές, κόβει μισθούς στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ και κλείνει το μάτι στους εργοδότες ώστε να «κουρέψουν» τις αποδοχές και στον ιδιωτικό τομέα. Φοβούμενη ότι η κατάρρευση των εισοδημάτων θα ισοπεδώσει τα έσοδα από την άμεση φορολογία, φροντίζει μάλιστα να αυξήσει τη φορολογία εισοδήματος και να φέρει πιο μπροστά την είσπραξη φόρων που κανονικά θα έπρεπε να καταβληθούν το... 2013.

Και τα προαιρετικά

Η τέλεια καταιγίδα. Και μέσα σ' αυτή ζητείται και από εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες να δηλώσουν και να πληρώσουν το αυθαίρετο και τον ημιυπαίθριο. Αυτή η διαδικασία χαρακτηρίζεται προαιρετική. Συνοδεύεται όμως με την απειλή ότι όποιος δεν δηλώσει, δεν θα μπορέσει να μεταβιβάσει το ακίνητο στο παιδί του.

Αν εισπραχτούν τα 20 χαράτσια του επόμενου 15μήνου, θα στερήσουν από την αγορά ρευστότητα άνω των 20 δισεκατομμυρίων ευρώ, κάτι που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την πορεία της οικονομίας. Μόνο μέχρι το τέλος του 2011 ζητούνται περισσότερα από 16 δισεκατομμύρια ευρώ από φόρους για να κλείσει η χρονιά. Από πού θα βγουν αυτά τα χρήματα; Το πιθανότερο είναι ότι μεγάλο ποσό θα αφαιρεθεί από τους τραπεζικούς λογαριασμούς (όσων διαθέτουν αποταμιεύσεις) προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στις τράπεζες. Τα υπόλοιπα θα «κοπούν» από την κατανάλωση. Ετσι, τα μέτρα θα γυρίσουν μπούμερανγκ καθώς θα μειώσουν τα έσοδα από τους φόρους κατανάλωσης και από τον φόρο των επιχειρήσεων, ενώ θα στείλουν αρκετές δεκάδες χιλιάδες ακόμη στην ανεργία.

Θα υπάρξουν και αυτοί που δεν θα πληρώσουν. Αυτοί θα είναι εκτεθειμένοι απέναντι στα ληστρικά επιτόκια τα οποία εφαρμόζει το κράτος για τις προσαυξήσεις (1% τον μήνα για τις εισφορές, τον φόρο εισοδήματος και τα πρόστιμα για ημιυπαίθριους ή αυθαίρετα) αλλά και στη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ποια είναι τα 20 χαράτσια που πρέπει να αποπληρωθούν μέσα στο επόμενο 15μηνο;

1.Η εισφορά αλληλεγγύης για τα εισοδήματα του 2010.

2.Το τέλος επιτηδεύματος του 2010.

3.Οι έκτακτες εισφορές σε Ι.Χ., πισίνες, σκάφη για το 2010. Η πληρωμή για τα τρία αυτά χαράτσια ξεκίνησε καθώς έχει ήδη καταβληθεί η πρώτη από τις έξι δόσεις του περίφημου «πολυεκκαθαριστικού». Η πλήρης αποπληρωμή θα κρατήσει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012 για όσους έχουν να πληρώσουν πάνω από 1.800 ευρώ.

4.Εισφορά ακινήτων μέσω ΔΕΗ 2011. Οι πρώτοι λογαριασμοί με το χαράτσι απεστάλησαν την προηγούμενη εβδομάδα και καλούν τους ιδιοκτήτες να καταβάλουν το μισό ποσό μέσα σε ασφυκτική προθεσμία που δεν μπορεί να υπερβεί τις 40 ημέρες. Οσοι παραλάβουν μέσα στον Οκτώβριο τον λογαριασμό, πρέπει να έχουν καταβάλει και τη δεύτερη δόση εντός του έτους, καθώς ο επόμενος λογαριασμός θα καταφτάσει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Εκτός από το χαράτσι, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έχουν να αντιμετωπίσουν και την ανοργανωσιά του κρατικού μηχανισμού. Ανάπηροι, πολύτεκνοι, άνεργοι είναι πολύ πιθανό ότι θα χρειαστεί να καταφύγουν στις εφορίες με μια σειρά από δικαιολογητικά προκειμένου να εξαιρεθούν από το χαράτσι. Πολλοί απ' αυτούς θα υποχρεωθούν μάλιστα να πληρώσουν την 1η δόση για να μην τους κόψουν το ρεύμα και στη συνέχεια να ζητήσουν συμψηφισμό.

5.Μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων. Η περικοπή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων θα ξεκινήσει από την 1η Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι οι συνταξιούχοι θα βρεθούν με σαφώς μειωμένη αγοραστική δύναμη μέσα στα Χριστούγεννα. Οι περικοπές φτάνουν στο 40% για τους συνταξιούχους κάτω των 55, ενώ κατά 30% «κουρεύονται» και οι επικουρικές συντάξεις (για το τμήμα άνω των 150 ευρώ στο ΙΚΑ).

6.Μείωση αποδοχών στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ μέσω νέου μισθολογίου. Η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου θα στερήσει δύο δισεκατομμύρια ευρώ από τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα, χωρίς στο ποσό αυτό να συνυπολογίζονται οι απώλειες για τους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ και στις εισηγμένες εταιρείες όπου το management ασκείται από το Δημόσιο. Οι συνέπειες από το ενιαίο μισθολόγιο στο σύνολό τους αναμένεται να φανούν έως το τέλος του χρόνου.

7.Μείωση αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα μέσω αποδόμησης των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Το μέτρο έχει απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή σε ποιο βαθμό θα εκμεταλλευτούν οι εργοδότες την κατάργηση της βασικής αρχής της ευνοϊκότερης ρύθμισης. Η πρώην υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη υπολόγισε ότι αν μειωθούν κατά 10% οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, η επίπτωση στο ΑΕΠ θα ξεπεράσει τις δύο ποσοστιαίες μονάδες.
8.Αύξηση ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης. Από αυτή την εβδομάδα θα φανούν οι συνέπειες, καθώς ένα λίτρο θα πωλείται ακόμη και προς ένα ευρώ. Αυξήσεις άνω του 25% σε σχέση με τον περσινό χειμώνα καταγράφονται και στις τιμές του φυσικού αερίου.

9.Αύξηση τελών κυκλοφορίας στα Ι.Χ. Τον Δεκέμβριο θα πληρωθούν τα αυξημένα κατά 20% τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά.

10.Πρόστιμο τακτοποίησης αυθαιρέτων. Εως τον Νοέμβριο πρέπει να πληρωθούν τα παράβολα ταυτόχρονα με την υποβολή της αίτησης. Τον Δεκέμβριο να καταβληθεί η πρώτη δόση. Ως προς τη διαδικασία πληρωμής, ο ιδιοκτήτης έχει δύο επιλογές: να πληρώσει σε 10 τριμηνιαίες δόσεις ή σε 28 μηνιαίες δόσεις. Αν «χάσει» κάποια δόση, επιβάλλονται προσαυξήσεις 1% ανά μήνα.

11.Πρόστιμο τακτοποίησης ημιυπαίθριων. Υστερα από αλλεπάλληλες παρατάσεις, η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο μαζί με όλα τα... χριστουγεννιάτικα χαράτσια. Η αποπληρωμή μπορεί να γίνει σε 10 δόσεις.

12.Παρακράτηση μέσω του μισθού της εισφοράς αλληλεγγύης του 2013. Αυτό είναι το πλέον πρόσφατο κυβερνητικό χτύπημα. Οι μισθοί και οι συντάξεις θα «κουρευτούν» από 1% έως και 4% (ανάλογα με το ύψος του μισθού ή της σύνταξης), καθώς αποφασίστηκε να καταβληθεί μέσω του μισθού η εισφορά που κανονικά θα πληρωνόταν το 2013.

13.Αύξηση παρακράτησης φόρου λόγω νέας φορολογικής κλίμακας. Αλλη μια περικοπή στον μισθό και στη σύνταξη θα γίνει λόγω της μείωσης των αφορολόγητων ορίων. Από την 1η Ιανουαρίου 2012, οι μισθοί θα μειωθούν εξαιτίας του συγκεκριμένου μέτρου ακόμη και κατά 140 ευρώ για τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους. Στη λίστα των θυμάτων προστέθηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα τόσο οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών, καθώς και οι νέοι κάτω των 30 ετών. Αν το εισόδημα των συγκεκριμένων πολιτών υπερβαίνει τις 9.000 ευρώ ετησίως, θα έχουν αφορολόγητο 5.000 ευρώ και όχι 9.000 ευρώ όπως υπολόγιζαν. Αυτό από μόνο του οδηγεί σε περαιτέρω μείωση του μισθού ή της σύνταξης κατά 30-40 ευρώ.

14.Εισφορά ακινήτων μέσω ΔΕΗ 2012. Η πληρωμή του χαρατσιού για το 2012 θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2012 και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της επόμενης χρονιάς. Υπάρχει ένας κίνδυνος: να αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες και να «φουσκώσει» το χαράτσι έως και κατά 33% ακόμη και για τις φθηνότερες περιοχές της χώρας.

15.Εισφορά αλληλεγγύης 2012 μέσω του εκκαθαριστικού της εφορίας. Πολυεκκαθαριστικό δεν θα υπάρξει το 2012. Η εισφορά αλληλεγγύης για τα εισοδήματα του 2011 και το τέλος επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες θα πληρωθεί μέσω του εκκαθαριστικού φορολογίας εισοδήματος. Το εκκαθαριστικό αποπληρώνεται σε έως και τρεις διμηνιαίες δόσεις, αν και το υπουργείο Οικονομικών αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν... ευκολίες πληρωμής λόγω του υπερβολικού φορολογικού βάρους.

16.Φόρος εισοδήματος 2011. Οπως έχει επισημάνει η «Οικονομία», με το εκκαθαριστικό του 2012 θα τρίβουμε τα μάτια μας. Δεν είναι μόνο το ότι θα ενσωματωθεί η εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος. Θα φανούν οι συνέπειες από την περικοπή κατά τουλάχιστον 50% όλων των φοροαπαλαλγών αλλά και η μείωση του αφορολόγητου της κλίμακας στα 5.000 ευρώ αναδρομικά από τον Ιανουάριο του 2012.

Υπάρχουν και τα ακόλουθα τέσσερα μέτρα τα οποία έχουν άγνωση ημερομηνία πληρωμής λόγω της ανικανότητας του υπουργείου Οικονομικών να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο.

17.Η πληρωμή του ΕΤΑΚ έτους 2009, που εκκρεμεί για 1,4 εκατομμύρια Ελληνες.

18. Η καταβολή του ΦΜΑΠ έτους 2010, που κανονικά θα έπρεπε να έχει γίνει από τα μέσα στο 2010.

19.Η καταβολή του ΦΑΠ 2011, που θα έπρεπε να έχει πληρωθεί ήδη, αν και προς το παρόν δεν έχουν υποβληθεί καν τα έντυπα Ε9, πάνω στα οποία στηρίζεται ο ΦΑΠ.

20.Η πληρωμή του ΦΑΠ έτους 2012 πρέπει κανονικά να γίνει μέσα στο 2012.

Του ΘΑΝΟΥ ΤΣΙΡΟΥ από enet
read more "Σε 15 μήνες πρέπει να πληρώσουμε 20 διαφορετικά χαράτσια" Διαβάστε περισσότερα...

Προπηλακισμός εναντίον του βουλευτή Μαγκούφη




Δεν θα ξεχάσει και πολύ εύκολα την χθεσινή μέρα ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης, μετά από τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στο πάρκο Ματσόπουλο.

Αρχικά τον υποδέχθηκε στην αίθουσα με ειρωνικό χειροκρότημα, ο Χάρης Μαντέλλος λέγοντας του: «Ξεπουλήσατε την χώρα. Αν είσαι επαναστάτης, μην ψηφίσεις την Τετάρτη αλλά είστε κότες και προβατάκια».

«Ντρέπομαι και θλίβομαι για σένα», του απάντησε ο κ. Μαγκούφης, πριν οι αστυνομικοί απομακρύνουν από την αίθουσα...
τον πρώην συμβασιούχο του Δήμου Τρικκαίων. Ωστόσο, κατά την αποχώρησή του, ο βουλευτής δέχτηκε επίθεση με αυγά, το ένα από τα οποία «προσγειώθηκε» στην πόρτα του αυτοκινήτου του ενώ δεκαπέντε περίπου άτομα προσπαθούσαν να τον εμποδίσουν να περάσει με το αυτοκίνητο του.

Παρά τα κορναρίσματα, οι Αγανακτισμένοι δεν υποχωρούσαν και όταν το έπραξαν, το αυτοκίνητο του βουλευτή ξεκινώντας να βγει στην Τρικάλων-Πύλης, λίγο έλειψε από την βιασύνη του οδηγού να συγκρουστεί.

Επιμέλεια: Τόνια Φιλιππή από newsbomb, βίντεο από NikosSalepis

read more "Προπηλακισμός εναντίον του βουλευτή Μαγκούφη" Διαβάστε περισσότερα...

Μπαχαλάκηδες και δυνάμεις καταστολής ψωνίζουν από το ίδιο μαγαζί στην Ιταλία!

Κυκλοφορεί αυτή την ώρα στο διαδίκτυο στην γειτονική Ιταλία. Όχι μόνο σε "αντικαθεστωτικά" blogs αλλά και σε ιστολόγια ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι όπως αυτό από όπου πήραμε την φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε (από το site του περιοδικού L' espresso για την ακρίβεια).
Στην Ιταλία μιλάνε ανοιχτά πλέον για ομάδες "μεταμφιεσμένων αστυνομικών" με κουκούλες που υποδύονται τους καταστροφείς/κουκουλοφόρους.
Αναλύοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς και εκατοντάδες ακόμα με τις "συγκρούσεις" αστυνομίας και "Μπλακ Μπλοκ" βγαίνουν δυο πρώτα συμπεράσματα: α) Τα παπούτσια και των δύο "ομάδων" είναι τα ίδια και β) Οι δυνάμεις καταστολής ΔΕΝ είναι της Ιταλικής αστυνομίας αφού οι στολές και τα κράνη των Ιταλών είναι διαφορετικά!
 



read more "Μπαχαλάκηδες και δυνάμεις καταστολής ψωνίζουν από το ίδιο μαγαζί στην Ιταλία!" Διαβάστε περισσότερα...

Ενεργοποιήθηκε η διεθνής συμφωνία των κρατών μελών της Ε.Ε. για αλληλοϋποστήριξη κατά των λαϊκών εξεγέρσεων;

Εδώ και δύο μέρες εχει κυριαρχήσει σε όλα τα πατριωτικά και όχι μόνο, ιστολόγια η είδηση για την ανάπτυξη στην χώρα μας μιας διεθνούς Ταξιαρχίας της Eurogendfor.

Η είδηση διαψεύστηκε από την ΕΛ.ΑΣ και το πράγμα θόλωσε. Χτές όμως διέρρευσε στο διαδίκτυο και βίντεο του Ραδιο 9 όπου ο Δημήτρης Καζάκης δηλώνει ότι είναι αυτόπτης μάρτυρας της άφιξης της Ξένης Δύναμης στην πατρίδα μας.... Παράλληλα υπάρχουν και πληροφορίες ότι και ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης ανήκει σε αυτούς που γνωρίζουν πληροφορίες για την άφιξη της εν λόγω δύναμης στην χώρα μας.

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι αν αληθεύει μια τέτοια εξέλιξη σύντομα θα θρηνήσουμε πλέον νεκρούς....

Και θα το θέσω απλά σαν σκέψη.
Αν απέναντί μου είναι Ελληνες αστυνομικοί ΜΑΤατζήδες "πραιτωριανοί" απλά θέλω να τους σπάσω το κέφάλι και μετά να τους στείλω στο νοσοκομείο όπως θα έκαναν κι αυτοί... ΔΕΝ ΘΕΛΩ κανείς αδερφός μου, όσο ξεπουλημένος κι αν είναι στην εξουσία, να χάσει την ζωή του. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΣ.

(Εξαιρούνται οι προδότες κυβερνώντες τους οποίους θα εκτελέσουμε μετά από δίκη)...

Αν όμως αληθεύουν οι πληροφορίες και δω απέναντί μου Γερμανούς και Ολλανδούς στρατοχωροφύλακες... Τότε το πράγμα αλλάζει. Θεωρώ αυτομάτως ότι πρόκειται για ξένη δύναμη κατοχής και στην περίπτωση αυτή έχω πατριωτική, συνταγματική και ηθική υποχρέωση, ως Ελληνας, να τους εξοντώσω. Τελεία και παύλα.

Σας παραθέτω, λοιπόν, κατά σειράν, διαφόρες αναρτήσεις γνωστών ιστολογίων για το θέμα. Εδώ θα βρείτε όλες τις αποψεις και θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Η πρώτη ανάρτηση είναι από το Ας μιλήσουμε επιτέλους και περιλαμβάνει κομμάτια κι από την σχετική ανάρτηση της Κλασσικοπερίπτωσης.

Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα; – Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της.

H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.

Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας.
read more "Ενεργοποιήθηκε η διεθνής συμφωνία των κρατών μελών της Ε.Ε. για αλληλοϋποστήριξη κατά των λαϊκών εξεγέρσεων;" Διαβάστε περισσότερα...

Πως ο Γιώργος ξανάγινε… Γιωργάκης


«Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μία άμεση λύση, μία καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου αν μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν μπορώ».
M’ αυτά τα λόγια στο “Πρώτο Θέμα” όπου έδωσε συνέντευξη, ο Γιώργος Παπανδρέου ουσιαστικά ομολόγησε την αποτυχία του και ταυτόχρονα την αδυναμία του να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας αυτές τις κρίσιμες στιγμές.
Και απέδειξε πόσο λάθος έκανε ο ελληνικός λαός να τον εμπιστευτεί πριν από δύο χρόνια.
Ο Γιωργάκης, που έγινε Γιώργος λίγους μήνες πριν αναλάβει τα ηνία της χώρας, ομολογεί ότι όχι μόνο χαρισματικός δεν είναι, όχι μόνο απλός διαχειριστής δεν είναι αλλά κι ότι είναι επικίνδυνος.
Το θέλει ο κόσμος; Έναν ηγέτη να τον οδηγήσει μακριά από το αδιέξοδο. Όταν λοιπόν ο υποτιθέμενος ηγέτης λέει μόνος του ότι «δεν μπορεί» τότε η κατάσταση της χώρας είναι σοβαρή. Ακόμη κι όταν δεν μπορεί ο αρχηγός δεν το λέει και δεν το δείχνει. Για φανταστείτε τον στρατηγό την ώρα της μάχης να στρέφεται στους στρατιώτες του και να τους λέει ότι έκανε ότι μπορούσε, δεν έχει τίποτε άλλο να δώσει.
Με τι θάρρος θα προχωρήσει ο λαός; Ποιο είναι το όραμα που του δίνει ο πρωθυπουργός ο οποίος χρειάστηκε μόλις λίγους μήνες για να γίνει από Γιώργος ξανά Γιωργάκης;
Τη λέξη ΥΠΕΡΒΑΣΗ δεν την γνωρίζει στα αγγλικά;
Από την άλλη, όταν λέει ότι θα ήθελε να δώσει λύση, ότι «πονάει», «θλίβεται», αγανακτεί» αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτε παραπάνω, ουσιαστικά παραδίδει την όποια λύση για την Ελλάδα στα χέρια των ξένων. Αυτοί θα αποφασίσουν και απλά εμείς θα ακούσουμε την ετυμηγορία. Μοιάζει με το γιατρό που λέει στους συγγενείς του ασθενή «έκανα ότι μπορούσα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, τώρα ο ασθενής είναι στα χέρια του θεού».
Ποιου Θεού βρε αθεόφοβοι που περιμένετε ένα θαύμα για να σώσετε τον άρρωστο;
Έτσι και ο Γιωργάκης ελπίζει πλέον στο θεό, στη Μέρκελ, στον Σαρκοζί αλλά αυτός ότι ήταν να κάνει το έκανε.
Μα καλά, αφού δεν έχει τίποτε άλλο να δώσει στην Ελλάδα γιατί δεν παραιτείται; Και δεν ντρέπεται να λέει αφενός ότι δεν μπορεί και αφετέρου να τονίζει ότι «Ούτε διαμαρτύρομαι ούτε εγκαταλείπω. Ούτε στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσα να τα παρατήσω, να φυγομαχήσω»;
Μα ο κόσμος σου ζητά να φυγομαχήσεις κ. πρωθυπουργέ, να πας σπίτι σου μπας και σωθεί η χώρα. Να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη για τη σωτηρία του, ή την καταστροφή του.
Πηγή
read more "Πως ο Γιώργος ξανάγινε… Γιωργάκης" Διαβάστε περισσότερα...

Κάτω τα ξερά σας από το «Όχι» προδότες!!!!!


Δεν ήταν δικοί σας πρόγονοι. Γι’ αυτό μην τρέξετε τις επόμενες ημέρες να βγάλετε από τα κομματικά σας μπαούλα τις γαλανόλευκες και μην γυαλίζετε τους ιστούς. Μην ψάχνετε τα πρωτόκολλα για το πού θα καθίσει ο καθένας από εσάς στις δεξιώσεις που θα χλαπακώσετε τόσο όσο θα έφθανε να ταϊστεί ο πληθυσμός της Αθήνας για όλη την διάρκεια της γερμανικής κατοχής.

Μην κάνετε τον κόπο να μάθετε παπαγαλία τον λόγο που θα σας γράψουν (για άλλη μια φορά) για το τι ήταν το «ΟΧΙ» γιατί αυτή η λέξη δεν μαθαίνεται. Αυτή την λέξη καλά θα κάνετε να μην την ακουμπήσετε ούτε με ένα από τα δειλά και τιποτένια κύτταρα του εγκεφάλου σας. Αυτή την λέξη δεν την αξίζετε. Ούτε οι μεν, ούτε οι δε ούτε και οι παραπέρα. Καλύτερα μάλιστα στις δημόσιες υπηρεσίες το τριήμερο του «εορτασμού» η σημαία να είναι μεσίστια. Θρήνο να ορίζει και όχι γιορτή διότι την χώρα αυτή που σας κανάκεψε χρόνια τώρα την έχετε ξεφτιλίσει.
Το «Όχι» δεν πρέπει να το ξεστομίσουν για πολλοστή φορά οι Yes men.
Για ποιο «Όχι» θα μιλήσετε;
Για τον γεωγραφικό προσδιορισμό της Νέας Μακεδονίας;
Για τον γεωγραφικό προσδιορισμό της Θράκης και του Αιγαίου;
Για το «yes» στο σχεδίου Ανάν ή στα μπακαλόχαρτα του Αλμούνια;
Για το "yes" στο Μνημόνιο και όσα ακολούθησαν;
Οι πρόγονοι που είπαν «Όχι» δεν γέννησαν παιδιά που λένε συνεχώς «Ναι».
Γιατί εκείνο το «Όχι» δεν το είπαν πολιτικοί.
Οι πολιτικοί το ’40 το είπαν και το ’44 το ξείπαν.

Για να μην αναφέρουμε τους πολιτικούς «άνδρες» της Ελλάδας επί γερμανικής κατοχής.

Το «Όχι» για τους Έλληνες κρατάει 69 χρόνια αλλά οι πρόγονοι τους οποίους εσείς μιμείστε το πωλούσαν φθηνά ανάλογα με το τι θα κονομούσαν στην κάθε θητεία τους.

Κανένας νοήμων Έλληνας δεν ζήτησε τα τραβηγμένα προς δεξιά και βόρεια σύνορά του πίσω, αλλά κανένας επίσης από αυτούς δεν ανέχεται άλλο ζόρισμα στην αξιοπρέπειά του. Τι νομίζετε ότι είναι το όνομα και το σύνορο; Είναι αυτό που δεν πρόκειται κανένας Yes man να καταλάβει: Συναισθηματικός προσδιορισμός.
Άντε λοιπόν να γιορτάσετε την 4η Ιουλίου της mama America, την 21η Απριλίου των ηλιθίων, την 4η Αυγούστου των ναζιστοθρεμένων, την 25η Οκτωβρίου των «καλός ο κομμουνισμός αλλά το μπρέργκερ καλύτερο» και οι οικολόγοι να μαζέψετε μαργαρίτες μέχρι το Διεθνές Δικαστήριο να ορίσει ημέρες εορτασμού μειονοτήτων Ελλάδας.

Ανδρείκελα δεκαετίες ολόκληρες είσαστε που αλλάζετε κουστουμάκι ανάλογα με τους προσωπικούς σας ήρωες (που δυστυχώς για εσάς) ούτε ένας δεν υπήρξε Έλληνας.
Ούτε ένας δεν τόλμησε να πει «Όχι».

Πηγή
read more "Κάτω τα ξερά σας από το «Όχι» προδότες!!!!!" Διαβάστε περισσότερα...

ΚΡΗΤΗ: Φοιτητές κατέλαβαν τηλεοπτικό σταθμό του νησιού - Δείτε το βίντεο!

Φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη στον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΑTV της Κρήτης.
Το κανάλι διέκοψε τη ροή του Δελτίου Ειδήσεων και...επέτρεψε στα παιδιά να πουν το μήνυμά τους.
Όχι σαν τη «δημοκρατική» ΕΡΤ του υψηλότατου Γεωργίου Παπανδρέου του 2ου, πρίγκιπα των Ελλήνων και αυτοκρατορικού επάρχου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Δείτε το βίντεο:
 
 
 
 
read more "ΚΡΗΤΗ: Φοιτητές κατέλαβαν τηλεοπτικό σταθμό του νησιού - Δείτε το βίντεο!" Διαβάστε περισσότερα...