Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σχέδια ανατίναξης της αυτοκινητοπομπής του Πούτιν στον κυβερνητικό αυτοκινητόδρομο.


Ο γραμματέας τύπου του πρωθυπουργού της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε, αλλά  απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες για την αποτροπή της δολοφονικής απόπειρας κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το Πρώτο κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης, επικαλούμενο τις ειδικές υπηρεσίες της Ρωσίας και της Ουκρανίας μετέδωσε ότι ετοίμαζε την απόπειρα κατά του πρωθυπουργοί μία ρωσο-ουκρανική συμμορία που σχεδίασε να διοργανώσει μια σειρά από βομβιστικές επιθέσεις στη Μόσχα αμέσως μετά τις προεδρικές εκλογές. Έχει μεταφέρει ήδη τα εκρηκτικά στη ρωσική  πρωτεύουσα και τα έκρυψε στην περιοχή της Λεωφόρου Κουτούζωφ. Σχεδίαζε να ανατινάξει εκεί την αυτοκινητοπομπή της κυβέρνησης.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες του Πρώτου καναλιού, η συνωμοσία έχει αποκαλυφτεί ύστερα από την έκρηξη στη Οδησσό, την οποία πήραν στην αρχή ως έκρηξη γκαζιού οικιακής χρήσης. Αλλά, όπως εξακριβώθηκε,  εκεί στην πραγματικότητα κατασκεύαζαν εκρηκτικούς μηχανισμούς και προετοίμαζαν δολοφονική απόπειρα κατά του Πούτιν.

Άλλα σχόλια σχετικά με τις εν λόγω πληροφορίες μέχρι τώρα δεν έχουν φτάσει.


Σχόλιο Διογένη:
Ρωσο-ουκρανική συμμορία 
το λέμε τώρα? γιατί δεν το λέμε αυτό που είναι στ'αλήθεια??? δεν το λέμε εβραιομασονικοαμερικανικοαγγλικογερμανικογαλλικο blog???

http://diogenisdaskalos.blogspot.com/
http://konisalos.blogspot.com/
read more "Σχέδια ανατίναξης της αυτοκινητοπομπής του Πούτιν στον κυβερνητικό αυτοκινητόδρομο." Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε τα προνόμοια των 300 στη βουλή! Τι βάζουν οι άπληστοι στη τσέπη βρέχει – χιονίζει …


Tι παίρνουν οι βουλευτές….την ώρα που οι Έλληνες πεινούν και τους χαρατσώνουν κανονικά και με τον νόμο….

1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ! 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα. 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν………



άπαξ 1.500 ευρώ για.....
οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά…!!! 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο). 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13.
Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ….. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ…!!!!


http://cretanpatriot.wordpress.com
read more "Δείτε τα προνόμοια των 300 στη βουλή! Τι βάζουν οι άπληστοι στη τσέπη βρέχει – χιονίζει …" Διαβάστε περισσότερα...

ΒΙΝΤΕΟ: «Είμαστε όλοι Έλληνες» είπε σε άπταιστα ελληνικά και… καταψήφισε!


Η Γερμανίδα βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντας ότι εκείνη φταίει για το γεγονός ότι ένας στους τρεις Έλληνες ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ πρόσθεσε ότι τα χρήματα αυτά δεν θα πάνε στη χώρα αλλά στους δανειστές.
«Σέβομαι τους ανθρώπους που κατεβαίνουν και διαδηλώνουν, ενώ δεν θεωρώ τυχαίο ότι ο Μίκης Θεοδωράκης στην ηλικία των 86 ετών κατέβηκε στο δρόμο να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του Ελληνικού λαού.» είπε η βουλευτής ενώ σημείωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων που υπεραμύνονται της πατρίδας τους. «Ξεκαθαρίζω τη θέση μου διότι δεν θέλω να μπω στο ίδιο τσουβάλι με τη Bild που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να υβρίζει την Ελλάδα» πρόσθεσε.
Τέλος, η βουλευτής έκλεισε την ομιλία της αναφερόμενη στα κινήματα συμπαράστασης που έχουν δημιουργηθεί και είπε σε άπταιστα ελληνικά: Είμαστε όλοι Έλληνες!!!
 
 
read more "ΒΙΝΤΕΟ: «Είμαστε όλοι Έλληνες» είπε σε άπταιστα ελληνικά και… καταψήφισε!" Διαβάστε περισσότερα...

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FB Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.


Παραιτήθηκε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη...όχι βέβαια για κάποιον λόγο που έχει να κάνει με τα προβλήματα που δεν μπόρεσε να λύσει ή για τη βόμβα που παραλίγο να σκάσει προχτές στο ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω...
Παραιτήθηκε για να λάβει μέρος στην κούρσα διαδοχής Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ....
Οι φίλοι του στο facebook μπήκαν σήμερα και σχολίασαν αυτήν την απόφασή του.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

 


read more "ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FB Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ." Διαβάστε περισσότερα...

Πόσο "λίγος" τελικά μπορεί να είναι ένας πολιτικός;


Όταν έγινε οι τραγωδία του "Σαμίνα" ο ακατονόμαστος ήταν υπουργός εμπορικής ναυτιλίας.Τότε ,που δεκάδες ζωές χάθηκαν δεν ένοιωσε την ανάγκη να παραιτηθεί.
Τώρα που είναι "υποτίθεται" υπουργός προστασίας του πολίτη...κάηκε η Αθήνα,75 καταστήματα έγιναν στάχτη στο κέντρο που παραδόθηκε στους πλιατσικολόγος.
Οι αστυνομικές δυνάμεις ποτές δεν ....έκαναν μεγαλύτερη χρήση δακρυγόνων και ποτέ άλλοτε δεν ξεπετάγονταν η μία μετά την άλλη τρομοκρατικές οργανώσεις.Μέχρι και στο μετρό έβαλαν βόμβα και η αστυνομία, την οποία διάλυσε , δεν είχε την παραμικρή πληροφορία.
Και πάλι όμως δεν ένοιωσε την ανάγκη να παραιτηθεί.Πότε ένοιωσε αυτή την ανάγκη;Όταν θέλησε να ικανοποιήσει τη φιλοδοξία του για να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. 
Αυτός είναι ο ακατονόμαστος.Να τον χαίρονται στο κόμμα του.
http://planet-greece.blogspot.com/
read more "Πόσο "λίγος" τελικά μπορεί να είναι ένας πολιτικός;" Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΙΤΕ:Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τον σύζυγό της για το 1.000.000 που μετέφερε στην Ελβετία [BINTEO]


Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι τελικά η βουλευτής η οποία μέσω του συζύγου της, Ισίδωρου Κούβελου, έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατομμύριο ευρώ τον Μάρτιο του 2011.
Δείτε τι δηλώνει:
 
read more "ΔΕΙΤΕ:Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τον σύζυγό της για το 1.000.000 που μετέφερε στην Ελβετία [BINTEO]" Διαβάστε περισσότερα...

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Σόιμπλε έπαιζε soduku κατά τη διάρκεια συζήτησης για την Ελλάδα


Το δημοφιλές παιχνίδι αριθμών «sudoku» προτίμησε ο Β. Σόιμπλε, από την ομιλία της Α. Μέρκελ για την Ελλάδα.
Οι κάμερες έπιασαν τον Γερμανό υπουργό οικονομικών να κρύβει την οθόνη του ipad με τη θήκη και να παίζει sudoku μέσα στη Βουλή, όση ώρα η Α. Μέρκελ μίλαγε για τη βοήθεια στην Ελλάδα, λίγες ώρες πριν την χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία. Ο κ. Σόιμπλε φαίνεται να επιλέγει αριθμούς ώστε να μπορέσει να λύσει το γρίφο…
Δείτε το βίντεο:
 
 
read more "ΒΙΝΤΕΟ: Ο Σόιμπλε έπαιζε soduku κατά τη διάρκεια συζήτησης για την Ελλάδα" Διαβάστε περισσότερα...

Οι εξεγερμένοι μουσουλμάνοι της Συρίας χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες χριστιανούς....


Η Hamidia είναι συνοικία Χριστιανών στην πόλη της Homs.
Για την ιστορία… στην απογραφή του 1968 το 68% των κατοίκων της Homs ήταν Χριστιανοί. Μετά τις ταραχές του 1982 πολλοί έφυγαν στο Χαλέπι, στη Δαμασκό και την Αυστραλία.
Σήμερα όμως αν και δεν αποτελούν πια την πλειοψηφία, έχουν πολύ ισχυρή παρουσία.
Στο ανωτέρω βίντεο δεν διώχνουν για την ακρίβεια τους γέροντες από τα σπίτια τους, τους παίρνουν ομήρους για να τους χρησιμοποιήσουν σαν ανθρώπινη ασπίδα.
Οι δολοφονίες των Χριστιανών είναι σπορ για τους “Ισλαμιστές” της CIA στη Homs, όντας άοπλοι ενώ αυτοί είναι αρματωμένοι σαν αστακοί.
Οι Χριστιανοί της Homs ανήκουν στη μεγάλη τους πλειοψηφία στην Συριακή Ελληνορθόδοξη κοινότητα, που αριθμεί ένα εκατομμύριο στη Συρία και τετρακόσιες χιλιάδες στο Λίβανο.
Ακούς Αόρατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών;
http://thesecretrealtruth.blogspot.com
 
HAMIDIA HOMS SYRIA - St.Virgin Mary Church... από kasman1
read more "Οι εξεγερμένοι μουσουλμάνοι της Συρίας χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες χριστιανούς...." Διαβάστε περισσότερα...

Βαλίτσες υποκλοπών στα χέρια επιχειρηματιών

Παρακρατικοί μηχανισμοί στα χέρια ιδιωτών, παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας. 
Τι αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Ισοτιμίας». Την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχουν βαλθεί να ανταγωνιστούν Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν αγοράσει τουλάχιστον επτά κοριούς, υψηλής τεχνολογίας.  
Όπως αποκαλύπτει η Ισοτιμία, «μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, που διαπλέκονται με το πολιτικό σύστημα της χώρας», έχουν αποκτήσει βαλιτσάκι υποκλοπών. Μάλιστα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι....τα συγκεκριμένα συστήματα παρακολούθησης «βρίσκονται με βεβαιότητα στα χέρια δύο μεγαλοεπιχειρηματιών με πλήθος δραστηριοτήτων, ενός εφοπλιστή που αντιμετωπίζει… περιπέτειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι ενός ξενοδόχου».  
Στην ίδια λίστα, σύμφωνα πάντα με την Ισοτιμία, βρίσκονται ένας μεσάζοντας και ένα ακόμα πρόσωπο, που ασχολείται και με τα μέσα ενημέρωσης.Για να λειτουργήσουν άψογα τα συγκεκριμένα συστήματα, οι επιχειρηματίες αυτοί έχουν προσλάβει έμπειρα στελέχη, στη συντριπτική τους πλειοψηφία συνταξιούχοι του ΟΤΕ.
Με βάση αυτά τα δεδομένα, πέραν του παράνομου της διαδικασίας, τίθενται και ζητήματα εθνικής ασφάλειας, καθώς τα συγκεκριμένα βαλιτσάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για να παρακολουθούνται οι επιχειρηματικοί αντίπαλοι, αλλά ακόμα και κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχοι. Υπό αυτές τις συνθήκες, η παρέμβαση της δικαιοσύνης και του εισαγγελέα είναι επιβεβλημένη, ώστε να αναζητηθούν οι κάτοχοι των συστημάτων και να γίνουν γνωστοί σε όλους τους Έλληνες για να γνωρίζουμε όλοι ποιοι παίζουν τέτοια παιχνίδια εις βάρος της χώρας.
Άλλωστε, σύμφωνα και με το δημοσίευμα, οι αρχές μπορούν να «αναζητήσουν τα site των εταιριών στο Ισραήλ, τη Γερμανία και τον Καναδά, από όπου έγιναν οι προμήθειες των συστημάτων υποκλοπών τόσο από τους ιδιώτες, όσο και από την ΕΥΠ. Μπορούν μέσω δικαστικής συνδρομής να αποκαλύψουν τα πρόσωπα που αγόρασαν τους κοριούς». 

http://2.bp.blogspot.com
read more "Βαλίτσες υποκλοπών στα χέρια επιχειρηματιών" Διαβάστε περισσότερα...

Μπάχαλο η Νέα Δημοκρατία Σαμαρά! Παραιτούνται δεκάδες αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι.


Υπό διάλυση τα πάντα στην Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά. Περιφερειακοί σύμβουλοι προσχωρούν στο νέο κόμμα Καμμένου, αντιδήμαρχοι παραιτούνται και γενικά όλα είναι ένα μπάχαλο στην Συγγρού...
Οι βαψομαλιάδες του Σαμαρά δεν μπορούν να χειριστούν τέτοιου είδους κρίσεις και το κόμμα καταρρέει σε όλα τα επίπεδα. Χαμός γίνεται!
Ο Σαμαράς μάλιστα έδωσε εντολή στον γραμματέα αυτοδιοίκησης Κουρή να καλέσει για αύριο στις 14:30 τους αυτοδιοικητικούς στα γραφεία του κόμματος. Τα πρώτα τηλέφωνα έπεσαν. Ο Σαμαράς θέλει να βγάλει από μόνος συμπεράσματα για το μπάχαλο που επικρατεί και να δει πόσο έχει επηρεάσει τα γαλάζια αυτοδιοικητικά στελέχη το νέο κόμμα Καμμένου.
 
http://ksipnistere.blogspot.com
read more "Μπάχαλο η Νέα Δημοκρατία Σαμαρά! Παραιτούνται δεκάδες αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι." Διαβάστε περισσότερα...

Παράξενη συμπεριφορά από εκατονταδες δελφίνια στην Καλιφόρνια. Βίντεο.


Κινηματογραφήθηκε κοπάδι απο εκατονταδες δελφίνια κοντά στις ακτές της Νότιας Καλιφόρνιας την Πέμπτη .
Το παράξενο είναι ότι τα περισσότερα που έχουν δει μαζί σε αυτές τις περιοχές είναι καμία δεκαριά και γενικά μαζεύονται σε κοπάδια όχι μεγαλύτερα των δώδεκα..
Τι προκαλεί αυτή την παράξενη συμπεριφορά των δελφινιών.
Ακούνε κάποιον ήχο που τα κάνει να μαζευτούν.;;
Κανείς δεν ξέρει.
http://hellasxg.blogspot.com
read more "Παράξενη συμπεριφορά από εκατονταδες δελφίνια στην Καλιφόρνια. Βίντεο." Διαβάστε περισσότερα...