Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Σεμινάριο Pick and Roll από Ζοτς (vid)

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί σε video ένα σεμινάριο του... καθηγητή του Pick and Roll, Ζέλικο Ομπράντοβις καθώς ο Παναθηναϊκός το έπαιζε καλύτερα από οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη.

read more "Σεμινάριο Pick and Roll από Ζοτς (vid) " Διαβάστε περισσότερα...

Real News: Συνεχίζει να πουλάει μιζέρια στους Παναθηναϊκούς ,συνεχίζει να πουλάει αισιοδοξία στους Ολυμπιακούς!


H εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου ,που διαφήμιζε όλο το καλοκαίρι τα διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και διαφημίζει πλέον το νέο έντυπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο προπαγάνδας πουλώντας μιζέρια και αισιοδοξία σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο στην Real Sports ,φιλοξενεί συνέντευξη του Κριστόφ Βαζέχα που ρίχνει ευθύνες στην διοίκηση του Αλαφούζου και τον Φερέϊρα ,επισημαίνοντας πως γίνονται πολλά λάθη και πως ο Παναθηναϊκός αντί να στηρίζει περισσότερο τους Έλληνες απο τους ξένους ,κάνει το αντίστροφο. Απο την άλλη ,ο παίκτης του Ολυμπιακού ,Δημήτρης Σιόβας τονίζει πως ο Ολυμπιακός είναι ακόμη στο παιχνίδι της πρόκρισης για την δεύτερη θέση ,δίνοντας έναν τόνο αισιοδοξίας για την συνέχεια στο champions league. Τι κι αν η ομάδα του Μαρινάκη έχει παρεμφερή απόδοση φέτος στην Ευρώπη με εμάς.. Είπαμε ,σε αυτούς όλα πάνε ρόδινα ,σε εμάς όλα χάλια!

ΥΣ: Κανονικά δεν θα έπρεπε να τους διαβάζει κανένας Παναθηναϊκός. Κανονικά...

ΥΣ2: Κανονικά κάποιος πρέπει να πει σε σημαίες μας ,όπως ο Βαζέχα και ο Λουκανίδης να σταματήσουν τις δηλώσεις σε ερυθρόλευκα ΜΜΕ. Κανονικά...
read more "Real News: Συνεχίζει να πουλάει μιζέρια στους Παναθηναϊκούς ,συνεχίζει να πουλάει αισιοδοξία στους Ολυμπιακούς!" Διαβάστε περισσότερα...

Η δεύτερη γκολάρα του Χριστοδουλόπουλου στην Ξάνθη! (video)


read more "Η δεύτερη γκολάρα του Χριστοδουλόπουλου στην Ξάνθη! (video)" Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ!


Στο πρώτο γκολ έφτιαξε την κόμη του και στο δεύτερο φώναζε "έτσι σας γαμάω με το μαλλί" ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ποιοι ήταν οι αποδέκτες και κατά πόσο ήταν
απαραίτητο να προβεί σε αυτό το ξέσπασμα ,δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό που με ενδιαφέρει και αυτό που θα δίνει το δικαίωμα να κάνει ό,τι πανηγυρισμούς θέλει ο Λάζαρος ,είναι να ανασταίνετε σε κάθε ματς και όχι μια φορά το εξάμηνο.

Μεγάλος παίκτης δεν είναι ,ηγέτης του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να γίνει ,αλλά μπορεί να ματώνει την φανέλα και όχι να κοιτάει ποιος τον πάει στην Παιανία και ποιος όχι.

Άϊντε ,γιατί σε πολλούς νταήδες πέσαμε που βγάζουν τον τσαμπουκά τους εκεί που δεν πρέπει..
read more "ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ!" Διαβάστε περισσότερα...

Μπασινάς: "Αυτό που συνέβη στην Ριζούπολη ,το ήθελαν και άτομα μέσα απο τον Παναθηναϊκό!"


10 χρόνια μετά και ακόμη βρίσκεται στην επικαιρότητα το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό έγκλημα που έχει συμβεί ποτέ στον Ελληνικό Αθλητισμό. Μόνο που όσο περνάνε τα χρόνια ,όλο και πληθαίνουν οι μαρτυρίες ότι αυτό το προμελετημένο στήσιμο ,έγινε με την συγκατάθεση και της τότε ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού ,της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Σήμερα ήταν η σειρά του Άγγελου Μπασινά να λαλίσει και να αφήσει υπόνοιες προς αυτήν την κατεύθυνση..

Εμείς το μόνο που θέλουμε -έστω και μια δεκαετία μετά- είναι να μάθουμε την αλήθεια ,με ονόματα και αποδείξεις. Για αυτό ρε Άγγελε ,άσε τους γρίφους και μίλα...

Δείτε τι δήλωσε..

Για την Ριζούπολη: «Ισως κάποιοι (σ.σ. στον Παναθηναϊκό) το περίμεναν και ήθελαν να γίνει κάτι τέτοιο, κάποιοι γύρω από τον πρόεδρο, γιατί δεν ήθελαν να βλέπουν κάποιους παίκτες να είναι στην ομάδα».
read more "Μπασινάς: "Αυτό που συνέβη στην Ριζούπολη ,το ήθελαν και άτομα μέσα απο τον Παναθηναϊκό!" " Διαβάστε περισσότερα...