Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Τι ΠΡΑΣΙΝΗ ,τι Derby...


Εφημερίδα Πράσινη


Ένα πρωτοσέλιδο που μας θυμίζει όσο ποτέ τα παλιά "καλά και ένδοξα" χρόνια της Derby που η μόνη περίπτωση για να κατηγορήσει τον Τζίγγερ σε κάτι ,ήταν για να βγει αθώος και καλός. Και φυσικά τα κατηγορώ να μην είναι για δικιές του κίνησεις. Ε αυτό λοιπόν έκανε σήμερα η ΠΡΑΣΙΝΗ και μας έβαλε σε σκέψεις κατά πόσο πλέον οι δύο αυτές "πράσινες" εφημερίδες συνεργάζονται΄. Μπορεί και το ίδιο άτομο να βγάζει τα πρωτοσέλιδα τους. Έτσι κι αλλιώς σήμερα αλλάξαν ρόλους. Η Derby μιλούσε για τα κατορθώματα του μπάσκετ και η ΠΡΑΣΙΝΗ για τα διοικητικά της ΠΑΕ και τον Τζίγγερ.

Ο "δεν σε θέλει κανείς" ,"σήκω και φύγε" και "εισαι ανεπιθύμητος" ,καέληξε στο σημερινό πρωτοσέλιδο. 

Προφανώς στην ΠΡΑΣΙΝΗ ξεχάσανε ότι ο ΚΥΡΙΟΣ Γιάννης Βαρδινογιάννης ,για αυτούς πριν κάτι χρόνια ήταν ο ...σωφέρ! Όπως προφανώς ξεχάσανε πως τα "κατηγορώ" αυτής της μερίδας ,κάποτε τα ενστερνιζόντουσαν και οι ίδιοι. Αλλά ψιλά γράμματα ,έτσι;

Το καλοκαίρι του 2010 ο ..Γιάννης είχε αλλάξει. Πλέον (εδώ και 2 χρόνια) άλλαξε και ο Δημήτρης. Γιατί βέβαια ,αυτό είναι μια άλλη ιστορία..

ΥΣ: Οι πωλήσεις τους ,είναι και αυτό που αξίζουν. Δηλαδή τίποτα!
read more "Τι ΠΡΑΣΙΝΗ ,τι Derby..." Διαβάστε περισσότερα...

Όσο τέτοια πρωτοσέλιδα μένουν ατιμώρητα απο την Δικαιοσύνη ,μην λέμε μετά τι μας φταίει...



Για άλλη μια φορά η εφημερίδα Γαύρος χρησημοποιεί λέξεις και ατάκες που έχουν στοιχίσει ανθρώπινες ζωές και προκαλεί! Αλλά ποιος νοιάζεται..

Είπαμε ,έχεις πλάτες ενός επιχειρηματία ,ανοίγεις μια εφημερίδα ,γράφει ό,τι πίπα θες και κανείς δεν σου λέει τίποτα. Ανεξέλεγκτη ελληνική δημοσογραφία!

Εδώ βέβαια να μου πείτε ,έχουν άτομα που δολεύουν στην εφημερίδα τους και είναι γνωστοί για τις κατηγορίες που τους συνοδεύουν και όλοι το θεωρούν φυσιολογικό. Οπότε τι ψάχνουμε να βρούμε..
read more "Όσο τέτοια πρωτοσέλιδα μένουν ατιμώρητα απο την Δικαιοσύνη ,μην λέμε μετά τι μας φταίει..." Διαβάστε περισσότερα...

Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει!

read more "Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει!" Διαβάστε περισσότερα...

Το δώρο του Ζοτς στους αμφισβητίες του! Μόνιμο ,διαχρονικό και άμεσο...



Επειδή κάθε χρόνο ξετρυπώνουν δημοσιογράφοι της πλάκας και άνεργοι προπονητές κάνοντας τους προφέσορες στον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη στην ιστορία του μπάσκετ, ο Ζοτς πάντα δίνει τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο. Και αυτοί κρύβονται και χάνονται..

Εδώ κι εδώ ,δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις!
read more "Το δώρο του Ζοτς στους αμφισβητίες του! Μόνιμο ,διαχρονικό και άμεσο..." Διαβάστε περισσότερα...

Tι λες ρε καραγκιόζη Καλόπουλε; Και ποιος έφταιγε; Ο οφθαλμίατρος σου;




Τελικά το θράσος δεν είναι προνόμιο των λίγων. Ο Καλόπουλος σε νέο ...παράλογο μας ενημέρωσε πως τελικά δεν έφταιγε για τα λάθη που γίνανε στο ματς ,αλλά υπαίτιος είναι ο επόπτης που μας κατακύρωσε το γκολ.

Καλά ρε καραγκιόζη ,το πέναλτι στο χέρι του Τοροσίδη που το σφύριξες φάουλ στο Νίνη χωρίς να τον έχει ακουμπήσει ,ποιος έφταιγε;;
Για τα σκληρά φάουλ στο πρώτο ημίχρονο που είτε δεν έβγαζες καν κίτρινη (ενώ ήταν φάουλ απο πίσω) είτε δεν τα σφύριζες καν ,ποιος έφταιγε;;

Αλλά το πιο χαρακτηριστικό ρε καραγκιόζη ..ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΙΤΡΙΝΗ!! ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ!!

Και έχεις το θράσος και λες πως δεν έφταιγες;;

ΥΣ: Δείτε τα σχετικά βίντεο εδώ και εδώ!
read more "Tι λες ρε καραγκιόζη Καλόπουλε; Και ποιος έφταιγε; Ο οφθαλμίατρος σου;" Διαβάστε περισσότερα...

Η προχθεσινή μεγάλη εμφάνιση του Σάρας στην Nokia Arena!

read more "Η προχθεσινή μεγάλη εμφάνιση του Σάρας στην Nokia Arena!" Διαβάστε περισσότερα...

Η φωτογραφία που επέλεγε το Contra ,για να αντικατοπτρίσει το χάος στον Παναθηναϊκό. Με το καλό να πτωχεύσετε κι εσείς!

ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ CONTRA.GR ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ (τα ονόματα να τα κρατάτε..)


Πάει που πάει κατά διαόλου το contra ,σας ευχόμαστε ολόψυχα όλος ο όμιλος σας να συνεχίσει την καθοδική του πορεία και να βάλετε λουκέτο.

Γιατί πιο αντι-παναθηναϊκοί πεθαίνετε ,για να βάλετε αυτήν την φωτογραφία στην κεντρική σας σελίδα. Προφανώς δεν είχατε άλλες ,έτσι;
read more "Η φωτογραφία που επέλεγε το Contra ,για να αντικατοπτρίσει το χάος στον Παναθηναϊκό. Με το καλό να πτωχεύσετε κι εσείς!" Διαβάστε περισσότερα...

Ελάτε ΟΛΟΙ στον Τάφο Του Ινδού την Κυριακή στις 4μιση!




ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ,ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ!

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. 

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!
read more "Ελάτε ΟΛΟΙ στον Τάφο Του Ινδού την Κυριακή στις 4μιση!" Διαβάστε περισσότερα...