Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Μετά τα ευχαριστώ του Τζίγγερ στον Πετράν ,ήρθε η σειρά του Θεοδωρίδη να υπεραμυνθεί τους Βαρδινογιάννηδες. Έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες..

ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...

Μετά απο 6 μήνες ήρθε η ώρα του Σάββα Θεοδωρίδη να υποστηρίξει με δηλώσεις του ,την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Να συμβουλεύει τους Παναθηναϊκούς να ζητήσουν συγνώμη απο τους Βαρδινογιάννηδες και να τους ευχαριστούν για την προσφορά τους. Και εδώ σκάει το καίριο ερώτημα..

Να τους ευχαριστήσουμε εμείς ή οι γαύροι; Γιατί με την οικογένεια Βαρδινογιάννη ,ο γαύρος έγινε κράτος ,έκανε όλες τις βρωμιές και κατέκτησε τόσους τίτλους για να σπάσει όσα ρεκόρ χρειαζόταν. Όλα αυτά υπό την πλήρη εποπτεία της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Άρα ποιος πρέπει πραγματικά να τους ευχαριστήσει;

Κάποτε οι πιο ...αιρετικοί ,είχαν παραλλάξει το επίθετο Βαρδινογιάννηδες σε Γαυρογιάννηδες. Η σημερινή τοποθέτηση ,γιατί νιώθω πως τους δικαιώνει;

ΥΣ: Και κάτι άλλο. Ο Θεοδωρίδης απαξίωσε την προσφορά των νέων μετόχων. Λογικό δεν είναι; Εδώ 2 χρόνια έκατσε ο Πατέρας και κατάφερε να κάνει τους γαύρους να βρίζουν τον πράκτορα.. πως να μην θέλει τον Τζίγγερ και την οικογένεια;

ΥΣ2: Παρατηρείτε κοινά σημεία και ταύτιση απόψεων Θεοδωρίδη και Γκότζου; Καθήστε και θα δούμε κι άλλα ,πολύ αστεία επεισόδια..
read more "Μετά τα ευχαριστώ του Τζίγγερ στον Πετράν ,ήρθε η σειρά του Θεοδωρίδη να υπεραμυνθεί τους Βαρδινογιάννηδες. Έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες.." Διαβάστε περισσότερα...

Και το δούλεμα συνεχίζεται...

Εφημερίδα Πράσινη

Χωρίς να υπάρχει πλέον ντροπή απο την συγκεκριμένη φυλλάδα για όλες τις ανακρίβειες που έχει γράψει στο θέμα με τους Άραβες (συνεχείς αφίξεις του Πρίγκιπα ,παρουσία των Αράβων επενδυτών στο γήπεδο με φωτο-αποκαλύψεις ,μεταγραφικές βόμβες στην χειμερινή περίοδο απο του Σαουδαραβικό fundασμα κτλ) ,συνεχίζει ακάθεκτη να προκαλεί. Άλλο ένα καραγκιοζιλίκι γράφτηκε στο χθεσινό εξώφυλλο που μας ενημέρωνε για την μεταστροφή του Τσάκα να πάει τους Άραβες στην Άεκ.

Πραγματικά λυπούμαστε ..τι να πούμε..

ΥΣ: Μπορεί και να ξεπεράσετε σε γελοιότητα την Derby. Μπορεί..
read more "Και το δούλεμα συνεχίζεται..." Διαβάστε περισσότερα...

Το Γραφείο Τύπου των Βαρδινογιάννηδων ενημερώνει..


Φαίνεται πως οι κώλοι αρχίζουν και τσούζουν ,έπεσε το σχετικό γράμμα και ημέρα Δευτέρα ,η εφημερίδα που θέλει να χει πάντα πρώτο θέμα τα του Συλλόγου ,σήμερα είπε να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος του πρωτοσέλιδου στην γραμμή υπεράσπισης του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως τον μισθό τους και την συνέχιση της κυκλοφορίας της ,την αξίζει και με το παραπάνω για το διαχρονικό της έργο στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.
read more "Το Γραφείο Τύπου των Βαρδινογιάννηδων ενημερώνει.." Διαβάστε περισσότερα...

Και ο Μπίαρσμιρ θεωρεί τον Τζίγγερ ,υπεύθυνο!

ΓΚΟΤΖΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ,ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ;
ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ;
ΓΙΑ ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!

Το αστείο με την όλη υπόθεση είναι πως δεν είναι μόνο ο Μπίαρσμιρ που θεωρεί πως ο Τζίγγερ και η οικογένεια του είναι οι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση. Πάρα πολλοί παίκτες έχουν αυτήν την άποψη μέσα στην ομάδα. Όπως ο Κατσουράνης. Για αυτό και ο Γκότζος τον έχει στο κράξιμο. Για να ξέρετε κιόλας δηλαδή ,πως ποτέ αυτός ο "έντιμος" δημοσιογράφος δεν στοχοποιεί παίκτες χωρίς λόγο. Παρόλο που ο Κατσουράνης πέρυσι είχε υποστηρίξει την οικογένεια ,φέτος θεωρεί τον Τζίγγερ υπαίτιο αυτής της κατάστασης. Και είναι και άλλοι παίκτες ..πολλοί!
read more "Και ο Μπίαρσμιρ θεωρεί τον Τζίγγερ ,υπεύθυνο!" Διαβάστε περισσότερα...

Πανό εναντίον του Τζίγγερ


νάμεσα στους οπαδούς της Ραπίντ βρέθηκαν και κάποιοι φίλοι του Τριφυλλιού οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα. Ανάμεσα μάλιστα στις δεκάδες σημαίες και πλακάτ των φίλων των φιλοξενούμενων κυμάτιζε και μια σημαία του Παναθηναϊκού.
Παράλληλα όμως οι οπαδοί της Ραπίντ είχαν φροντίσει να φτιάξουν και δυο πανό για να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ενώ έδειξαν πως ούτε και αυτοί ξεχνάνε την “δολοφονία” του Μιχάλη Φιλόπουλου πριν από πέντε χρόνια.
Χαρακτηριστικά το πρώτο από αυτά έγραφε “Τζίγγερ σήκω φύγε ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ” και είχε τα σήματα του Τριφυλλιού και της Ραπίντ Βιέννης.
Ένα πανό που κράτησαν οι φίλοι των Αυστριακών για περισσότερα από πέντε λεπτά ψηλά στο γήπεδο της Αντμίρα.
Εν συνεχεία λίγη ώρα αργότερα οι οπαδοί της Ραπίντ ανέβασαν το δεύτερο πανό στη μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου το οποίο έγραφε: ”5 χρόνια πέρασαν αλλά η μνήμη και ο πόνος παραμένουν. Μιχάλη πάντα μαζί μας!” και είχε μόνο το σήμα της Ραπίντ Βιέννης.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπορεί λόγω του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Άρη να μην έχουν τη δυνατότητα να διαμαρτυρηθούν στο ΟΑΚΑ κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ή να τιμήσουν και αυτή με ένα ανάλογο πανί την μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου αλλά το έκαναν τα “αδέρφια τους” από την Αυστρία.
πράσινα νέα
read more "Πανό εναντίον του Τζίγγερ" Διαβάστε περισσότερα...

Το ραμολιμέντο/κερατάς στο πλευρό του Τζίντζερ!


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ, ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ?
Αυτή η ποντικομαμή ο κυρ-Σάββας, μίλησε στην εκπομπή «ΕΦΕΣΗ» του ΣΚΑΪ και κάλεσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού!!! να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τζίντζερ και να τον παρακαλέσουν να γυρίσει…

Αναλυτικά οι αστείες δηλώσεις του:
«Ο Παναθηναϊκός ήταν μια εύρωστη δύναμη και ξαφνικά εμφανίστηκαν κάποιοι νέοι μνηστήρες οι οποίοι χάλασαν τρομερά λεφτά για να πάρουν ένα πρωτάθλημα. Αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έβαλαν με την οικογένεια οι οπαδοί και γιατί δημιουργούν όλα αυτά τα τρομερά επεισόδια. Αν καταλάβουν οι φίλαθλοι ότι ο Βαρδινογιάννης ήταν ο μόνος που πρόσφερε θετικές υπηρεσίες, του πούνε ένα ευχαριστώ και τον στηρίξουν ξανά πιστεύω ότι μπορεί να γυρίσει και πάλι πίσω»
read more "Το ραμολιμέντο/κερατάς στο πλευρό του Τζίντζερ!" Διαβάστε περισσότερα...