Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πανό εναντίον του Τζίγγερ


νάμεσα στους οπαδούς της Ραπίντ βρέθηκαν και κάποιοι φίλοι του Τριφυλλιού οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα. Ανάμεσα μάλιστα στις δεκάδες σημαίες και πλακάτ των φίλων των φιλοξενούμενων κυμάτιζε και μια σημαία του Παναθηναϊκού.
Παράλληλα όμως οι οπαδοί της Ραπίντ είχαν φροντίσει να φτιάξουν και δυο πανό για να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ενώ έδειξαν πως ούτε και αυτοί ξεχνάνε την “δολοφονία” του Μιχάλη Φιλόπουλου πριν από πέντε χρόνια.
Χαρακτηριστικά το πρώτο από αυτά έγραφε “Τζίγγερ σήκω φύγε ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ” και είχε τα σήματα του Τριφυλλιού και της Ραπίντ Βιέννης.
Ένα πανό που κράτησαν οι φίλοι των Αυστριακών για περισσότερα από πέντε λεπτά ψηλά στο γήπεδο της Αντμίρα.
Εν συνεχεία λίγη ώρα αργότερα οι οπαδοί της Ραπίντ ανέβασαν το δεύτερο πανό στη μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου το οποίο έγραφε: ”5 χρόνια πέρασαν αλλά η μνήμη και ο πόνος παραμένουν. Μιχάλη πάντα μαζί μας!” και είχε μόνο το σήμα της Ραπίντ Βιέννης.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπορεί λόγω του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Άρη να μην έχουν τη δυνατότητα να διαμαρτυρηθούν στο ΟΑΚΑ κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ή να τιμήσουν και αυτή με ένα ανάλογο πανί την μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου αλλά το έκαναν τα “αδέρφια τους” από την Αυστρία.
πράσινα νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...