Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Το εκπληκτικό Buzzer Beater του Huertas! (video)



Το εκπληκτικό Buzzer Beater του Huertas! (video)
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 78-81 με την μπάλα στα χέρια του Huertas για επίθεση 3 δευτερολέπτων...



...τελικό σκορ 81-80 με εκπληκτικο buzzer beater του Βραζιλιάνου!!!


read more "Το εκπληκτικό Buzzer Beater του Huertas! (video)" Διαβάστε περισσότερα...

Δημήτρης Σαραβάκος


“Μητσάρα Μητσάρα,

σκίστους την …”

Ο Μεγάλος ΜΙΚΡΟΣ! Ο άνθρωπος που έκανε γενιές οπαδών να γίνουν άρρωστοι Παναθηναϊκοί εξαιτίας του. Ο ποδοσφαιριστής που καθάριζε σε ντέρμπυ, εγχώρια και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο εκτελεστής με το πιο πλούσιο ρεπερτόριο. Με σουτ, με φάουλ, με κόρνερ, με κεφαλιά, με το αριστερό, με το δεξί, με ό,τι μπορούσε να φανταστεί κανείς. Μέχρι το γκολ του Βαζέχα στο Άμστερνταμ, ήταν ο παίχτης που σημείωσε το σημαντικότερο γκολ ελληνικής ομάδας σε νικηφόρο αγώνα, εναντίον της μεγάλης Γιουβέντους το 1987-88.
Γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου το 1961, γιος του επίσης διεθνή ποδοσφαιριστή Θανάση Σαραβάκου. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανιώνιου και έπαιξε εκεί για 7 χρόνια (1977-1984), πετυχαίνοντας σε 142 αγώνες 35 γκολ. Αυτή η επίδοση, ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια, του έδωσε το διαβατήριο για μια μεγάλη ομάδα. Όλοι τον ήθελαν. Ήδη από τον Πανιώνιο είχε πάρει η αεκ τον Μαύρο και ο γαύρος τον αναστόπουλο. Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε την ευκαιρία. Το καλοκαίρι του 1984 έκανε δικό του τον πιο ελπιδοφόρο Έλληνα επιθετικό της εποχής. Ο Σαραβάκος προσαρμόστηκε αμέσως. Με άξιους συμπαίχτες τον Ρότσα και τον Ζάετς, η τριάδα αυτή έγινε φόβος και τρόμος. Ο Σαραβάκος είτε εκτελούσε άμεσα, είτε δημιουργούσε τα γκολ στον Δημόπουλο και τον Βαζέχα. Ο Παναθηναϊκός μεσουρανούσε. Απίστευτες ευρωπαϊκές πορείες, απίστευτα πρωταθλήματα, αξέχαστοι τελικοί κυπέλλου.
Στον Παναθηναϊκό έπαιξε για 10 χρόνια συνεχόμενα σκοράροντας σε 252 αγώνες, 125 γκολ στο Πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο φιλοδώρησε τους αντιπάλους με άλλα 55 γκολ, ενώ στην Ευρώπη οι ξένοι έμαθαν το όνομα του πολύ καλά. Έπαιξε 43 αγώνες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σκόραρε 23 φορές. Είναι 15ος σε συμμετοχές στον Παναθηναϊκό, 4ος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στο Πρωτάθλημα πίσω απο Βαζέχα, Αντωνιάδη και Δομάζο και δεύτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού στον θεσμό του Κυπέλλου και της Ευρώπης πίσω απο Αντωνιάδη και Βαζέχα αντίστοιχα.
Εξολοθρευτής του γαύρου σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, κερνώντας με αμέτρητες 4άρες την ομάδα με σύμβολο τον Γανυμήδη. Ο μίχος ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το 4-0 στον τελικό του 1986, ο δε καζιμιέρσκι ακόμα δεν έχει συνέλθει απο το 1-4 στις 9 Νοεμβρίου το 1987. Στον ιστορικό τελικό του 1988, τότε που ο κοσκωτάς είχε δηλώσει ότι θα παίζουν με 12 παίχτες (και φυσικά δεν εννοούσε για 12ο παίχτη τους οπαδούς, όποιος έχει δει τον αγώνα καταλαβαίνει πολύ καλά), ο Σαραβάκος ήταν ο παίχτης που πέρασε σαν σταματημένο τον αποστολάκη, κέρδισε το πέναλτι, όχι όμως και την αποβολή, και κάρφωσε τον ταληκριάδη. Έριξε από 7 γκολ σε γαύρο και αεκ στα 10 χρόνια που έπαιξε σε εμάς.
Στην Ευρώπη ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος στην αναγέννηση της ομάδας από το 1971 και έπειτα. Έκανε ντεμπούτο εναντίον της Φέγενορντ του Γκούλιτ, όπου σκόραρε, αλλά υποδείχτηκε λανθασμένα οφσάιντ. Συνέχισε εκτελώντας την Κυπελλούχο Ευρώπης Γκέτεμποργκ μέσα έξω, ενώ έπαιξε καταπληκτικά εναντίον της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών της σεζόν 1984-85. Το 1987-88 πραγματικά έβγαλε μόνος του εκτός Κυπέλλου Ουέφα, την Γιουβέντους με 2 γκολ σε 2 αγώνες και την Χόνβεντ με άλλα 2 γκολ.
Η τιμή του εκείνη την χρονιά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έφτασε τα 500.000.000 δραχμές, ποσό απλησίαστο για οποιονδήποτε έλληνα ποδοσφαιριστή. Στην πορεία του 1990-91 στο πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ, καθάρισε πάλι την Γκέτεμποργκ στα προκριματικά με 3 γκολ σε 2 αγώνες, με την μπάλα να μένει σφηνωμένη ακόμα στην αριστερή πλευρά του τέρματος των Σουηδών σε ένα ανεπανάληπτο γκολ, αδειάζοντας όλη την αντίπαλη άμυνα.

Έφυγε το 1994 για την αεκ όπου έπαιξε για 3 χρόνια και επέστρεψε το 1997 στην ομάδα της καρδιάς του, όπου στην τελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο αγωνίστηκε μόλις 2 φορές και αυτές ως αλλαγή. Βασικό στέλεχος της εθνικής Ελλάδας για 12 χρόνια (1982-1994) με 22 γκολ σε 78 συμμετοχές. Πέτυχε 5 γκολ σε έναν αγώνα της εθνικής εναντίον της Αιγύπτου στις 10 Οκτωβρίου 1990. Βασικό στέλεχος στην πορεία προς το Μουντιάλ του 1994 και αρχηγός στην πρεμιέρα της εθνικής με την Αργεντινή. Κλήθηκε στην μεικτή κόσμου το 1991 για έναν αγώνα επίδειξης στο Κουβέιτ.
Μετά την αποχώρησή του από τα γήπεδα ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο 5×5 στην άμμο, παράλληλα με επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ αρθρογραφούσε σε αθλητικές εφημερίδες. Ο Παναθηναϊκός τον τίμησε για την προσφορά του στις 4 Αυγούστου 2005 σε φιλικό με την Σαραγόσα στο ΟΑΚΑ, όπου αποθεώθηκε από 35.000 φίλους της ομάδας. Μετά από έντεκα χρόνια επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετέχοντας στο διοικητικό σχήμα, ενώ δεν ασχολήθηκε ποτέ με την προπονητική. Είναι παντρεμένος και έχει μια υπέροχη κορούλα, που είναι η μεγάλη του αγάπη.
Ως παίχτης του Παναθηναϊκού έχει κερδίσει 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (1986-1990-1991) και 6 Κύπελλα Ελλάδας (1986-1988-1989-1991-1993-1994)

read more "Δημήτρης Σαραβάκος" Διαβάστε περισσότερα...

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!



read more "ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!" Διαβάστε περισσότερα...

Οι Πολωνοί εκπαιδεύουν τα σκυλιά να δαγκώνουν τους όρχεις των χούλιγκαν!


Όσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είχαν πάει στο Βερολίνο για το Final Four έχουν να λένε για τα συμπαθή τετράποδα που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί! Δεν τολμούσες να απλώσεις και στο είχε τσιμπήσει! Στην Πολωνία τα σκυλιά των αστυνομικών έχουν εκπαιδευτεί να κάνουν κάτι πιο πρακτικό: να ορμούν στα γεννητικά όργανα των ταραξιών! Κατευθείαν στο ψαχνό!

read more "Οι Πολωνοί εκπαιδεύουν τα σκυλιά να δαγκώνουν τους όρχεις των χούλιγκαν!" Διαβάστε περισσότερα...

Η Παναθηναϊκή Επικαιρότητα στο ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια ,σε μια φωτογραφία!





Στα @@ τους τον έχουν τον Παναθηναϊκό και το μέλλον του.
Στα @@ τους να κυνηγήσουν όποιες ελπίδες υπάρχουν με αυτόν τον Πρίγκιπα. Κάνουν και τους δύσκολους στην ΠΑΕ ,λες και υπάρχουν ουρές επενδυτών. Απο την μια ο Τζίγγερ τους λέει βάλτε τα 15 μύρια στην ΑΜΚ και απο την άλλη η ΠΑΕ δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες ώστε να τρέξει η ΑΜΚ και στέλνει τον Πρίγκιπα πίσω στον Τζίγγερ. Ενδιάμεσα είναι και ο Αλαφούζος που δεν δέχεται συνάντηση με τους εκπροσώπους του ,λες και έχει να χάσει τίποτα. Και εκεί σκάνε και οι απειλές ότι η πρόταση του Πρίγκιπα ,θα αποσυρθεί.


Να δούμε πότε θα γράψουμε κι εμείς τους πάντες στα @@ μας..
read more "Η Παναθηναϊκή Επικαιρότητα στο ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια ,σε μια φωτογραφία!" Διαβάστε περισσότερα...

Mια πολύ απλή ερώτηση για την ΠΑΕ ,το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα και το 54,7% του Αλαφούζου (ή του Βαρδινογιάννη)...



Η πλευρά του Πρίγκιπα έβγαλε ανακοίνωση πως απο την ΠΑΕ δεν τους αντιμετωπίζουν όπως τους αρμόζει και πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δέχεται τους εκπροσώπους του ,παρά μόνο τον ίδιο τον Πρίγκιπα.

Για να μην το κουράζουμε ...αν ο Πρίγκιπας ,θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ,δεν μπορεί να το κάνει βάζοντας λεφτά στην ΑΜΚ που είναι ανοιχτή για νέους μετόχους; Αυτή η ΑΜΚ πότε ξεκινάει για να το κάνει; Αν βάλει 15 μύρια δεν το παίρνει το πακέτο; Και δεν χρειάζεται να συνομιλήσει με κανέναν Αλαφούζο ...σωστά;

Στην ΠΑΕ πότε μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε και να λάβει μέρος στην ΑΜΚ;

Απλά πράγματα. Καμία συνάντηση δεν χρειάζεται με κανέναν Αλαφούζο. Λεφτά πρέπει να στάξουν ,τα οποία δεν θα μπορεί να βάλει -πιθανότατα- το Σωματείο του Αλαφούζου. Το θέμα είναι πότε ξεκινάει η ΑΜΚ ...γιατί εδώ και 2 μήνες την ακούμε...

ΥΣ: Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι επιστολές μεταξύ ΠΑΕ και εκπροσώπων του Πρίγκιπα ,εδώ.
read more "Mια πολύ απλή ερώτηση για την ΠΑΕ ,το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα και το 54,7% του Αλαφούζου (ή του Βαρδινογιάννη)..." Διαβάστε περισσότερα...

M-A-K-A-Ρ-Ι



Αυτή η φωτογραφία βγάζει τόση αισιοδοξία. 
Πραγματικά μακάρι να κλείσει έτσι και το ραντεβού της Δευτέρας!
Αν δεν το έχετε πάρει πρέφα ,μιλάμε για συμφωνία που θα καθορίσει το μέλλον του Συλλόγου και πιθανότατα θα λειτουργήσει domino και για τον υπόλοιπο Σύλλογο.


Είναι η τεράστια ευκαιρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!
read more "M-A-K-A-Ρ-Ι" Διαβάστε περισσότερα...