Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Οι κουκουλοφόροι, το παρακράτος των πολιτικών!

Οι κουκουλοφόροι, οι λεγόμενοι γνωστοί άγνωστοι ή ακόμη όπως αλλιώς λέγονται αντι-εξουσιαστές και μπαχαλάκηδες, είναι φανερό ότι είναι δημιούργημα και το μακρύ χέρι κάποιων πολιτικών. Είναι πραγματικά εξόφθαλμα προκλητικό, ότι κανείς δεν τους συλλαμβάνει, χρόνια τώρα. 
Σπάζουν και.... καταστρέφουν, πολλές φορές τόσο φανερά, χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν. Δρουν κυρίως στο κέντρο των Αθηνών και λιγότερο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εμφανίζονται πάντα σε σπουδαία γεγονότα, όταν οι εντολείς τους επιθυμούν να στρεβλώσουν την τρέχουσα κατάσταση. Έτσι καταφέρνουν να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη. Έτσι αλλάζουν την ατζέντα της ενημέρωσης. Έτσι δίνουν την ευκαιρία στους πολιτικούς και στα κόμματα για να διαφύγουν από επώδυνες γι αυτούς καταστάσεις. Τρομοκρατούν τους πολίτες. Είναι το σύγχρονο παρακράτος. Μπορεί και να είναι το ίδιο το κράτος – εξαρτάται πως βλέπει κανείς το θέμα. Τύφλα νάχει ο Γκοτζαμάνης μπροστά τους. Αυτοί είναι πολλαπλοί Γκοτζαμάνηδες. Είναι εκπαιδευμένοι στο παίζουν ένα παιγνίδι ‘τένις’ με τα ΜΑΤ. Η συνεργασία με τα ΜΑΤ για την άλληλοκάλυψη δράσεως άριστη. Είναι φανερό ότι έχουν υπόγειες διασυνδέσεις με την Αστυνομία, τα ναρκωτικά κλπ.
Ερωτήματα λοιπόν: ποιος τους εκπαιδεύει; Ποιος τους χρηματοδοτεί ή τι είδους άλλα προνόμια λαμβάνουν από το επίσημο ή ανεπίσημοι κράτος; Γιατί η αστυνομία κάνει πάντα πως δεν τους βλέπει και δεν τους συλλαμβάνει; A! κατάλαβα , γι αυτό το τελευταίο κάποιος θα έλεγε ότι αυτοί ‘εκτελούν εντολές’.
Όπως όμως και να έχει το θέμα, η κουκούλα είναι το σύμβολο του δοσίλογου. Δηλαδή το σύμβολο του προδότη. Η δράση τους είναι αποτέλεσμα πολλών και συντονισμένων υπόγειων διαδρομών. Οι μπαχαλάκηδες ‘προστατεύουν’ άνομα συμφέροντα. Είναι το πρόσωπο του σύγχρονου φασισμού. Πρέπει επιτέλους όλοι οι πολίτες, η κοινωνία γενικότερα, να μην παραλείπει κάθε φορά να τους απαξιώνει.
Επιτέλους να συλληφθούν και να τιμωρηθούν. Ας απαλλαγούμε επιτέλους απ αυτούς τους Προδότες και ‘δωτούς’.
EL. ST
read more "Οι κουκουλοφόροι, το παρακράτος των πολιτικών!" Διαβάστε περισσότερα...

Κουκουλοφόρος με αστυνομική ταυτότητα...

Το κράτος έστειλε και πάλι τα παιδιά του για να μπορούν μετά ήρεμοι να λένε για τα επεισόδια και να μην ασχολούνται με την ουσία.
Διαδηλωτές ακινητοποίησαν κουκουλοφόρο, ο οποίος είχε αστυνομική ταυτότητα. Την είδηση διέδωσαν αυτόπτες μάρτυρες!
read more "Κουκουλοφόρος με αστυνομική ταυτότητα..." Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΤ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ την ώρα που ο κόσμος χόρευε



ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΟΡΕΥΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ.

read more "ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΤ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ την ώρα που ο κόσμος χόρευε" Διαβάστε περισσότερα...

Η ΕΥΠ επιβεβαιώνει την πληροφορία για σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή

Επιβεβαιώθηκε από την ΕΥΠ το δημοσίευμα των «Επίκαιρων» που αποκαλύπτει σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή. Αυτό προέκυψε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της ΕΥΠ, Κωνσταντίνο Μπίκα, στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο...
κ. Παπανδρέου κάλεσε στο γραφείο του τον αρχηγό της ΕΥΠ προκειμένου να ενημερωθεί για την αξιοπιστία του δημοσιεύματος. Από τη πλευρά του, ο κ. Μπίκας επιβεβαίωσε την ύπαρξη του εν λόγω εγγράφου που επικαλούνται τα «Επίκαιρα» και αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες το σχέδιο δολοφονίας του κ. Καραμανλή.
Υπενθυμίζεται ότι το περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» προχωρά σήμερα σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.Το περιοδικό αποκαλύπτει τα άκρως απόρρητα έγγραφα του Σχεδίου «Πυθία Ι»... που είχε στόχο τη δολoφονία του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή.
read more "Η ΕΥΠ επιβεβαιώνει την πληροφορία για σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή" Διαβάστε περισσότερα...

Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα…αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα…οχήματα.

Δεν είμαστε οπαδοί της παραφιλολογίας αλλά ομολογουμένως υπάρχει ένα ζήτημα που μας ανησύχησε όσον αφορά τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα…αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα…οχήματα. Τα οχήματα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν κάτι ακόμα πιο περίεργες….κεραίες!
Το γεγονός μας τράβηξε την προσοχή μας όταν ανακαλύψαμε πως μετά τις επισκέψεις μας στους αγανακτισμένους του συντάγματος-αλλά και καθόλη την διάρκεια που παραβρισκόμασταν εκεί- ανακαλύψαμε πως οι αγωνιζόμενοι πολίτες είχαν ζαλάδες, αισθήματα κοπώσεως, πονοκεφάλους και πόνο στα τύμπανα των αυτιών.
Έτσι το ψάξαμε το θέμα λίγο και ανακαλύψαμε 3…πανέμορφα φορτηγά τα οποία στην αρχή νομίσαμε πως είναι των τηλεοπτικών συνεργείων που έρχονται συχνά στην περιοχή. Με μια πιο προσεκτική ματιά όμως διαπιστώσαμε πως τα 3 αυτά φορτηγά καμία σχέση δεν έχουν με την τηλεόραση.

Αρχίσαμε λοιπόν να ρωτάμε τους σεκιούριτι που…φρουρούσαν τα εν λόγο φορτηγά. Πήραμε μια επίσημη απάντηση η οποία μας προξένησε καινούργια ερωτηματικά: «οι κεραίες των φορτηγών είναι προσφορά των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και βρίσκονται εκεί για να ενισχύουν το σήμα των κινητών τηλεφώνων στο….σύνταγμα»(!!!!)

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά. Αν πάρουμε την επίσημη εκδοχή τότε δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως είναι δυνατόν στο κέντρο της Αθήνας να μην έχουν σήμα τα…κινητά. Επίσης εδώ προκύπτει και ένα άλλο ζήτημα. Οι εν λόγο κεραίες είναι ακριβώς στην περιοχή που μαζεύονται οι αγανακτισμένοι πολίτες. Άρα οι κεραίες της κινητής έχουν τοποθετηθεί λίγα μέτρα από τα κεφάλια των Ελλήνων που διαμαρτύρονται. Ποιο αρρωστημένο μυαλό μπορεί να τοποθέτησε δίπλα στα κεφάλια μας κεραίες που επιβεβαιωμένα προκαλούν βλάβες στην υγεία; Πως επιτράπηκε να φέρουν τόσο κοντά στον κόσμο κεραίες κινητής όταν πλέον έχει απαγορευθεί να τοποθετούνται και στις ταράτσες των σπιτιών;

Η παραφιλολογία.

Υπάρχει και μια άλλη άποψη στο ζήτημα. Ίσως να είναι παρακινδυνευμένο να την αναλύσουμε καθώς δεν αποδεικνύεται εύκολα και εντάσσεται στην λεγόμενη «παραφιλολογία» όμως επειδή έχει επιστημονικό υπόβαθρο και αφορά το μέλλον του…κεφαλιού μας και των παιδιών μας είμαστε υποχρεωμένοι να την αναφέρουμε καλώντας ταυτοχρόνως τους ενεργούς πολίτες να το ψάξουν και να ενημερωθούν επί του ζητήματος.

Σύμφωνα με αυτή την «άλλη» άποψη υπάρχουν πληροφορίες ότι όντος τα κινητά στο Σύνταγμα τον τελευταίο καιρό είχανε πρόβλημα. Το θέμα ήταν πως ΕΝΩ ΕΙΧΑΝΕ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΑ δεν μπορούσανε να καλέσουν ούτε να δεχθούν κλήσεις όση ώρα ήταν στην ευρήτερη περιοχή του Συντάγματος. Σαν κάτι να τα «μπλόκαρε» και να εμπόδιζε το σήμα. Η ίδιες πηγές αναφέρουν πως το φαινόμενο οφειλόταν στα μέτρα ελέγχου πληθυσμού που τα αρρωστημένα μυαλά της νέας τάξης έχουν φέρει στην πατρίδα μας και συγκεκριμένα:

Όλοι γνωρίζουμε πλέον τους γνωστούς ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ και έχουμε εμπεδώσει ότι επηρεάζουν σίγουρα το κλήμα μας καθώς δεν είναι φυσικό να βρέχει καλοκαιριάτικα στην Ελλάδα σαν να είμαστε…Αγγλία. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ψεκάζουν (το γιατί το υποπτευόμαστε.
Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα συστατικά που ψεκάζουν είναι το ΜΑΓΓΑΝΙΟ γνωστό και κοινό ορυκτό το οποίο προκαλεί πύκνωση της ατμόσφαιρας όταν αυτό ψεκασθεί σε αυτή. Την πρακτική του ψεκασμού με μαγγάνιο την έχουν εφαρμόσει οι μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις σε κάθε χώρα που επρόκειτο να κάνουν πόλεμο στο παρελθόν διότι με την πύκνωση της ατμόσφαιρας υπάρχει καλύτερη απόκριση στις επικοινωνίες καθώς εμποδίζονται τα διάφορα κύματα να διαφύγουν και ανακλώνται πίσω στην γη (σαν καθρέπτης).

Τι σχέση έχει αυτό με τον έλεγχο του πλήθους; Θα σας πούμε. Υπάρχουν ήχοι που αν και το ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να τους συλλάβει, αυτοί επιρρεάζουν άμεσα την ανθρώπινη συμπεριφορά σε συγκεκριμένες συχνότητες: Είναι οι γνωστοί σε όλους μας Υπέρηχοι και υπόηχοι. Η πιο γνωστή εφαρμογή των εν λόγο ήχων είναι το υπερηχογράφημα, όμως όλοι ξέρουμε και την συσκευή που βάζοντας την στην πρίζα του σπιτιού μας διώχνουμε τα τρωκτικά (ποντίκια) και άλλα ζωύφια με τους υπόηχους που αυτή παράγει!

Έχει λοιπόν ανακαλυφθεί πως οι ΥΠΟΗΧΟΙ σε συγκεκριμένες συχνότητες δεν διώχνουν μόνο τα τρωκτικά αλλά επηρεάζουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά προκαλώντας αίσθημα ΚΟΠΩΣΗΣ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ καθώς και ΟΚΝΗΡΙΑ.

Αν λοιπόν για να ελέγξουν τον κόσμο ώστε να μην αντιδρά χρησιμοποιούν μηχανήματα παραγωγής υπόηχων (πράγμα που είναι πολύ απλό να γίνει με τα σημερινά επιστημονικά δεδομένα) τότε θα κάνανε το εξής: Θα βάζανε σε διάφορα κυβερνητικά κτήρια (π.χ. Της κρατικής ασφάλειας ή του ΟΤΕ) τέτοια μηχανήματα εκπομπής υπόηχων. Επειδή το πρόβλημα είναι πως ΑΝ τα συγκεκριμένα κύμματα εκπέμπονται σε ευθεία γραμμή θα χρειαζόταν εκατοντάδες τέτοια για να καλύψουν όλο το λεκανοπέδιο όπως επίσης ΑΝ χρειαζόταν να εστιάσουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή θα ήταν δύσκολο, οπότε η λύση θα ήταν η εξής: Θα ψεκάζανε στην ατμόσφαιρα με ΜΑΓΓΑΝΙΟ και θα εκπέμπανε τους υπόηχους προς τα εκεί. Το μαγγάνιο θα ανακλούσε τα κύμματα προς κάθε κατεύθυνση της γήινης επιφάνειας με αποτέλεσμα να γινόταν μια ομπρέλα στην οποία όσοι ήταν εγκλωβισμένοι θα είχαν άμεση επιρροή από τους υπόηχους.

Για να μην επεκταθούμε σε επιστημονικές αναλύσεις και κουράσουμε τον αναγνώστη θα πούμε πως αν ισχύει η θεωρία αυτό σημαίνει πως ολόκληρες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας βομβαρδίζονται με υπόηχους και με την βοήθεια των αεροψεκασμών μας κάνουν το μυαλό και την ψυχολογία σουρωτήρι ώστε να μην έχουμε το κουράγιο να αντιδράσουμε.

Αν ισχύει η θεωρία αυτή την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού θα πρέπει να το ψάξουμε όλοι μας αλλά το πρόβλημα είναι πως στην εν λόγο πρακτική δεν υπάρχει αντίδοτο που να προσφέρει 100% κάλυψη των συμπτωμάτων.

Οι ωτασπίδες προσφέρουν μια προστασία της τάξης του 30% καθώς εκτός από τα τύμπανα των αυτιών δονείται όλη η περιοχή του κεφαλιού συν του ότι αν πήγαινε κάποιος σε πορείες και διαμαρτυρίες με ωτασπίδες δεν θα άκουγε τίποτα. Κάτι άλλο που θα μπορούσε να προσφέρει είναι κάποιο είδος κράνους από φελιζόλ καθώς το φελιζόλ προσφέρει άριστη ηχομόνωση. Ένα τέτοιο κράνος συνδυασμό με ωτασπίδες θα πρόσφερε μεγάλη προστασία από αυτά τα μέτρα ΑΝ είναι αληθινές οι υποθέσεις που κάνουμε…

Ενημέρωση για το Μαγγάνιο

Μαγγάνιο (Mn):
Ανεπιθύμητο και ευκίνητο στοιχείο, με ανώτατο επιτρεπτό όριο τα 50 και ενδεικτικό τα 20 μg/l. Απαντάται στη φύση με τη μορφή δισθενούς, τρισθενούς και τετρασθενούς στοιχείου. Η πλέον αφομοιώσιμη μορφή είναι το δισθενές μαγγάνιο και λιγότερο το τρισθενές, η δε αφομοίωση του από τον οργανισμό σχετίζεται στενά με το pΗ. Το μαγγάνιο είναι απαραίτητο στον οργανισμό ιχνοστοιχείο και συμμετέχει σε ενζυμικές αντιδράσεις.

Απορροφάται από το έντερο και εναποθηκεύεται στους νεφρούς, στο ήπαρ, στα οστά και σε μικρές συγκεντρώσεις στον εγκέφαλο. Απεκκρίνεται από την γαστρεντερική οδό δια μέσου της χολής. Αυξημένες συγκεντρώσεις στα πόσιμα νερά μπορεί να προκαλέσουν, πονοκεφάλους, αδυναμία, υπερευαισθησία, αϋπνία, νοητικές διαταραχές και ψυχώσεις. Επίσης νευρολογικές διαταραχές όπως η νόσος του Parkinson. Χαρακτηριστικό είναι το βάδισμα με το σώμα να γέρνει προς τα εμπρός.
read more "Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα…αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα…οχήματα." Διαβάστε περισσότερα...

Video από την επίθεση στον ρουφιάνο Τέλογλου



read more "Video από την επίθεση στον ρουφιάνο Τέλογλου" Διαβάστε περισσότερα...

Επνιξαν τον κόσμο στα χημικά αλλά εκείνος έμεινε πλατεία

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΓΝΩΣΤΩΝ-ΑΓΝΩΣΤΩΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΖΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ * ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ 33 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ 36 ΕΝΣΤΟΛΟΙ
Σφυροκόπησαν το Σύνταγμα με χημικά και «έσπρωξαν» προς την πλατεία Συντάγματος όσους έφτασαν αποφασισμένοι να συγκρουστούν μαζί τους. Ο,τι και αν έκαναν, όμως, δεν κατάφεραν λεπτό να διώξουν τους διαδηλωτές ούτε μπροστά από τη Βουλή ούτε από την πλατεία. Και δεν συνέβη αυτό ούτε τη στιγμή που οι δυνάμεις των ΜΑΤ «μοίρασαν» ταυτόχρονα χημικά προς όλες τις πλευρές της πλατείας, και σε μια «εγκληματική» ενέργεια πέταξαν και μερικά από αυτά ακόμη και...
μέσα στο μετρό, αλλά και δίπλα σε ασθενοφόρα τη στιγμή που παραλάμβαναν τραυματίες.

Χιλιάδες διαδηλωτές παρέμειναν στους δρόμους γύρω από τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος, αλλά και πάνω σε αυτή, δηλώνοντας έμπρακτα αυτό που ακουγόταν από τα μικρόφωνα: «Είμαστε καταδικασμένοι να κερδίσουμε».

Και όλα αυτά μέσα σε ένα σκηνικό που είχε από όλα. Συγκρούσεις σώμα με σώμα διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων, δακρυγόνα και πέτρες, συλλήψεις με ξεγυμνώματα και άγριο ξυλοδαρμό διαδηλωτή, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, οδοφράγματα, φλεγόμενα σκουπίδια για να «καθαρίσει» η αποπνικτική ατμόσφαιρα, καθώς και συνθήματα και αντάρτικα τραγούδια (όπως το «αγρίμια και αγριμάκια μου»), μπερδεμένα με τον ήχο από τις σειρήνες των ασθενοφόρων, που κατέφθαναν το ένα μετά το άλλο για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Προσαγωγές

Ο συνολικός απολογισμός κάνει λόγο για 33 τραυματίες διαδηλωτές στον «Ερυθρό Σταυρό», η πλειονότητα των οποίων είχαν αναπνευστικά προβλήματα. Από αυτούς οι 30 είναι άνδρες και τρεις γυναίκες και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο, για τους τέσσερις έγιναν εισαγωγές (ένας εισήχθη στη χειρουργική κλινική και τρεις στην ορθοπεδική).
Αγριες συγκρούσεις σώμα με σώμα 

Οσον αφορά τους τραυματίες αστυνομικούς, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τον τραυματισμό 36 ένστολων, που υπηρετούν στα ΜΑΤ και τα ΥΜΕΤ και στην ομάδα «Δέλτα». Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και όπως ανέφεραν πληροφορίες από την αστυνομία, ένας «έχασε» το δάχτυλό του από μολότοφ που τον τραυμάτισε και ένας άλλος έχασε την ακοή από το ένα του αυτί, από φωτοβολίδα που σφηνώθηκε στο κράνος του.

Κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν 26 άτομα -οι 12 προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν το πρωί- και έκαναν 15 συλλήψεις. Ενώ προκλήθηκαν ζημιές στις τζαμαρίες δύο καταστημάτων, στις επιγραφές δύο τραπεζικών υποκαταστημάτων, στα ρολά ξενοδοχείων, σε στέγαστρα στάσεων, φθορές σε πεζοδρόμια, μάρμαρα του μετρό και των σιντριβανιών που βρίσκονται στα δεξιά και τα αριστερά της πλατείας Συντάγματος.

Τα επεισόδια

Τα επεισόδια και οι συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν γύρω τις 12 το μεσημέρι, όταν ομάδες «αγανακτισμένων», που βρίσκονταν μπροστά από τη Βουλή, πλησίασαν τον αστυνομικό φραγμό στα λεγόμενα «λουλουδάδικα» και πέταξαν νεράντζια και πλαστικά μπουκάλια νερού πάνω από τα κιγκλιδώματα που είχαν τοποθετηθεί εκεί. Οι αστυνομικές δυνάμεις ανταπάντησαν με χημικά, αλλά η κατάσταση εκτονώθηκε σχεδόν αμέσως.

Λίγη ώρα αργότερα «έπεσαν» και οι πρώτες μολότοφ από αναρχικούς-αντιεξουσιαστές, που έκαναν την εμφάνισή τους μπροστά από τη Βουλή. Και αυτή τη φορά το επεισόδιο ήταν μεμονωμένο.

Η παρουσία ενός νεαρού δόκιμου αστυνομικού της Τροχαίας, γύρω στις 3 το απόγευμα, ο οποίος βρέθηκε -άγνωστο πώς- στην καρδιά της διαδήλωσης, στο ύψος της «Μεγάλης Βρετάννιας», δημιούργησε προσωρινή αναστάτωση, αλλά και μεγάλη απορία σε όσους κοιτούσαν χωρίς να πιστεύουν στα μάτια τους. Ομάδα διαδηλωτών τον περικύκλωσε και σχηματίζοντας μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω του και με ψυχραιμία τον φυγάδευσε σε ασφαλές σημείο, γλιτώνοντάς τον από όσους τον πλησίασαν με απειλητικές προθέσεις.

Στην οδό Σταδίου, σαν από μηχανής θεοί, εμφανίστηκαν δύο μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ, που είχαν παράσχει νωρίτερα πρώτες βοήθειες σε διαδηλωτές. Ο τροχονόμος επιβιβάστηκε στη μηχανή του ενός και απομακρύνθηκε ασφαλής από την περιοχή.

Περίπου μισή ώρα αργότερα τα αίματα άναψαν για ακόμη μια φορά, όταν ακροδεξιοί, εκμεταλλευόμενοι την παρουσία χιλιάδων «αγανακτισμένων» και θέλοντας προφανώς να «εκδικηθούν» για το άγριο κυνηγητό που τους είχαν επιφυλάξει νωρίτερα αναρχικοί-αντιεξουσιαστές στην οδό Κριεζώτου, τους υπέδειξαν φωνάζοντας «ασφαλίτες». Ακολούθησαν αναστάτωση, αντεγκλήσεις και συμπλοκές μεταξύ τους, τη στιγμή που άλλοι διαδηλωτές, αποκαλώντας τους «προβοκάτορες», τους φώναζαν να φύγουν.

Σχεδόν την ίδια ώρα ξεκινούσαν άγριες συγκρούσεις σώμα με σώμα, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Καραγεώργη Σερβίας με τις αστυνομικές δυνάμεις. Το ίδιο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην οδό Πανεπιστημίου, στη Φιλελλήνων, μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών μέχρι την αγγλικανική εκκλησία, αλλά και στην Αμαλίας, όπου μεταξύ άλλων έκαναν την εμφάνισή τους δεκάδες δικυκλιστές της ομάδας «Δέλτα».

Καθ' όλη τη διάρκεια των συγκρούσεων τα χημικά έπεφταν βροχή, πάνω και γύρω από την πλατεία Συντάγματος, ενώ οι συγκεντρωμένοι λίγο έλειψε να ποδοπατηθούν όταν στην προσπάθειά τους να αναπνεύσουν έτρεξαν στο μετρό του Συντάγματος. Ενώ πολλές ήταν και οι περιπτώσεις διμοιριών των ΜΑΤ, που μάζευαν από κάτω κομμάτια μάρμαρου και τα εκσφενδόνιζαν επιστρέφοντάς τα πίσω στους διαδηλωτές. Γύρω στις 5.30 το απόγευμα η ένταση εκτονώθηκε. Και χιλιάδες διαδηλωτές, και αυτοί που είχαν μείνει και αυτοί που επέστρεψαν, ξαναγέμισαν τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Το βίντεο

Οσον αφορά το βίντεο που μεταδόθηκε και στο οποίο απεικονίζονται άτομα που μεταφέρουν μεταλλικούς σωλήνες και κοντάρια, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως πρόκειται για αστυνομικούς. Σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετείχαν σε επιχείρηση μεταφοράς κατασχεμένων αντικειμένων, τα οποία φέρεται να επιχείρησε να κρύψει σε δασύλλιο, κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, 33χρονος αλλοδαπός.

Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για «οπλοκατοχή» και «παράνομη οπλοφορία».

Της ΑΡΓΥΡΩΣ Κ. ΜΩΡΟΥ από enet
read more "Επνιξαν τον κόσμο στα χημικά αλλά εκείνος έμεινε πλατεία" Διαβάστε περισσότερα...

Toυς γνωρίζει ο Χ. Παπουτσής; Έχει κάτι να δηλώσει;

read more "Toυς γνωρίζει ο Χ. Παπουτσής; Έχει κάτι να δηλώσει;" Διαβάστε περισσότερα...

Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ: Ο εξευτελισμός και ο κατήφορος συνεχίζονται


  • Η στάση της ηγεσίας του ΠαΣοΚ: “Είμαστε υπό την κατοχή σας, και θα παραμείνουμε, όσο κι αν εξευτελιστούμε, διότι θέλουμε να σώσουμε την πατρίδα μας, με τη βοήθειά σας”
Το τελευταίο 24ωρο παρακολουθούμε μια σχολική παράσταση-κωμωδία. Εναν απέραντο εξευτελισμό θεσμών και εννοιών, με κύριο πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Και δευτεραγωνιστή της αξιωματική αντιπολίτευση.
Ο λαός επιμένει ειρηνικά. Και ίσως είναι ο μόνος πόλος εξουσίας που διατηρεί την ψυχραιμία του, μη καταφεύγοντας στην βία παρά τις προκλήσεις, και έχει καταθέσει σοβαρές πολιτικές προτάσεις. Και όχι προτάσεις πολιτικής ανωμαλίας.
Ο λαός διαδηλώνει ειρηνικά, παρά τις χθεσινές μελετημένες προβοκάτσιες να διαλύσουν την μεγάλη συγκέντρωση της πλατείας Συντάγματος. Εχουν σταλεί εξώδικα στους μισούς βουλευτές της κυβέρνησης που επισείουν την απειλή νομικών διώξεων σε περίπτωση ψήφισης του περίφημου “μεσοπρόθεσμου”. Εχουν γίνει καταλήψεις και αποκλεισμοί σε έδρες Περιφερειών (του Καλλικράτη). Σε όλες τις κεντρικές πλατείες των πόλεων γίνονται καθημερινά συγκεντρώσεις όπου ο λαός διαδηλώνει την αντίθεσή του με τις πολιτικές των Μνημονίων. Οικονομολόγοι, συνταγματολόγοι και άλλοι ειδικοί μιλάνε καθημερινά για την αντισυνταγματικότητα, την αδικία, τα λάθη και τον κατήφορο. Οι δημοσκοπήσεις (και οι μαγειρεμένες πια δεν μπορούν να κρύψουν τίποτε), αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την πλήρη διαφωνία του λαού με τις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση, και την πλήρη άρση της εμπιστοσύνης του και προς την κυβέρνηση και προς το πολιτικό σύστημα.
Και όμως η κυβέρνηση επιμένει. Να μένει στην θέση της και να μας λέει πως “σώζει την πατρίδα” με την πολιτική της.
Στο χθεσινό θέατρο συγκυβέρνησης, που παίχτηκε με τελείως εξωθεσμικό τρόπο (χωρίς την ενημέρωση του προέδρου της Δημοκρατίας και των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων), ουσιαστικά ένα κρεσέντο πολιτικής και συνταγματικής ανωμαλίας, είδαμε να συμβαίνει οτι εξευτελιστικώτερο για κάθε έννοια συντεταγμένης πολιτείας, που διαθέτει όργανα και θεσμούς επίλυσης κρίσεων και λήψης αποφάσεων. Μια πολιτειακή ανωμαλία είδαμε, με κύρια ευθύνη της κυβέρνησης και πρόθυμη συμμετοχή της αντιπολίτευσης. Μια πολιτειακή ανωμαλία σε στυλ κωμωδία σε τρεις πράξεις.
Ούτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ουτε Βουλή, ούτε κοινοβουλευτικές ομάδες ούτε τίποτε. Μονο δυο “αρχηγούς” κομμάτων να παζαρεύουν την εξουσία και το μέλλον μας, λες και τους έχουμε καταστήσει απόλυτους άρχοντες και απόλυτους κυρίους της ζωής και του μέλλοντός μας. Λες και είναι οι δύο τσάροι που μόνοι τους αυτοί θα αποφασίσουν τα πάντα για το μέλλον μας.
Και συνεχίζουν να λένε και δημοκρατία το άθλιο αυτό παιχνίδι της κολοκυθιάς δια τηλεφώνου: “να είμαι γω πρωθυπουργός”, “όχι να μην είσαι”, “μα αν δεν είμαι εγώ, ποιος να είναι;”, “να είναι ο Παπαδήμος”.
Αλλού δημοκρατίες της μπανάνας, κι εμείς της κολοκυθιάς.
Θραξ ο Αναρμόδιο
read more "Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ: Ο εξευτελισμός και ο κατήφορος συνεχίζονται" Διαβάστε περισσότερα...

Πόσα (κακά) έκανε η κυβέρνηση του ΓΑΠ σε 1,5 χρόνο!!!


Μετά την πρόσφατη εις βάρος μας “αδικία” της Moody's που μας υποβάθμισε, αξίζει να κάνουμε μία ανασκόπηση της τραγικής περιπέτειας που περνά η χώρα μας εδώ και ενάμισι χρόνο από την οποία εξάγεται το συμπέρασμα ότι απαιτείται άμεση αλλαγή του αποτυχόντα τραγικά για τη χώρα. Υπενθυμίζω:

1. Πολύ πριν τις εκλογές ο ΓΑΠ ήξερε την οικομική κατάσταση της χώρας μας.

2. Πολύ πριν τις εκλογές συναντήθηκε με πολλούς για την οικονομική κατάσταση καθώς και με τον Σοσια-ληστή Στρος Καν και μεθόδευσε την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ.

3. Ενώ γνώριζε την οικονομική κατάσταση της χώρας είπε ψευδώς προεκλογικά το γνωστό “λεφτά υπάρχουν” κ.λπ., προκειμένου να εξαπατήσει προφανώς τον Ελληνικό λαό για να εκλεγεί.

4. Ενώ γνώριζε ότι με τον υφιστάμενο φορολογικό νόμο του 2009 που αν δεν τον άλλαζε, και πάλι 7 στους 10 φορολογούμενους δεν θα πλήρωναν φόρο, διατήρησε για το 2010 τον ίδιο νόμο χωρίς τεκμήρια κτλ, με αποτέλεσμα η χώρα να απολέσει τεράστια έσοδα από τα εισοδήματα του 2009 (φορολογικό έτος 2010)

5. Ενώ γνώριζε την κατάσταση της χώρας και έπρεπε να λάβει άμεσα μέτρα στην αρχή του 2010 μεταξύ των οποίων και να δανειστεί άμεσα με το τότε χαμηλό επιτόκιο για να καλύψει τις δανειακές ανάγκες της χώρας για όλο το 2010 δεν το έκανε. Αν το είχε κάνει θα είχε καιρό να οργανώσει τη χώρα χωρίς μνημόνια ώστε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, χωρίς να διαλύσει την οικονομία.

6. Τους πρώτους μήνες του 2010 δημιούργησε μία κωμική κατάσταση με συζητήσεις ποιοι θα πάρουν αύξηση και πόση, ενώ γνώριζε ότι κανένας δεν θα έπαιρνε.

7. Ενώ έλεγε ότι δεν θα κοπούν τα δώρα των μισθωτών και συνταξιούχων, μετά είπε ότι θα δίνονταν τα μισά για να κόψει μετά όλα. Πάγωσε επίσης τις αποδοχές τους με ένα πληθωρισμό που τρέχει με 5%.

8. Άρχισε να γυρίζει τον κόσμο λέγοντας ότι κυβερνά μία χώρα απατεώνων.

9. Μίλησε μέσω του Υπουργού Οικονομικών του του για “πιστόλι στο τραπέζι”, για Τιτανικό κ.λπ., και συνέχισε επί μήνες να μην παίρνει κανένα μέτρο.

10. Ενώ γνώριζε ότι διαχρονική πολιτική του κράτους ήταν να φορολογούνται μόνον οι μισθωτοί και συνταξιούχοι (επί 30ετία το κράτος έκανε τα στραβά μάτια) με συνέπεια να έχει συσσωρευτεί πλούτος σε πολλούς (καταθέσεις κ.λπ.), άρχισε να απειλεί τους πάντες με αποτέλεσμα δεκάδες δις ευρώ να οδεύσουν στο εξωτερικό.

11. Απείλησε καταθέσεις, επενδύσεις κτλ με φόρους , με αποτέλεσμα πολλές και από αυτές να οδεύσουν στο εξωτερικό.

12. Καθιέρωσε το πόθεν έσχες για κάθε αγορά σπιτιού κτλ (ενώ έπρεπε να ζητεί βεβαίωση ότι τα κεφάλαια υπήρχαν προ των εκλογών του 2009), με αποτέλεσμα να παγώσει η αγορά.

13. Προσέφυγε στο ΔΝΤ (ΙMF) με όρους, όπως απεκάλυψε ο Μιχάλης Ιγνατίου, που ζήτησε ο ίδιος να επιβληθούν στον “απατεώνα” Ελληνικό λαό για να τον συμμορφώσει.

14. Υπέγραψε ένα αντισυνταγματικό και ως εκ τούτου παντελώς παράνομο μνημόνιο που μετέτρεψε όλα τα δάνεια της χώρας που δε ήταν ενυπόθηκα σε ενυπόθηκα.

15. Υπέγραψε ένα μνημόνιο που ως στόχο είχε το δάνειο που πήρε των 110 δις ευρώ να δοθεί άμεσα στις αγορές ούτως ώστε ουσιαστικά αυτές να “ικανοποιηθούν” και όχι οι τρέχουσες ανάγκες του κράτους, αν λάβουμε υπόψη τους τόκους που επί σειράν ετών πλήρωνε η χώρα.

16. Βραβεύτηκε για τη συμπεριφορά του αυτήν, ως λέγεται, από την Ντόϊτσε Μπανκ ή κάποιο άλλο συναφές ίδρυμα της Γερμανίας.

17. Υπέγραψε όρους στο μνημόνιο που ακόμα και ένας αδαής έβλεπε ότι στόχος των όρων αυτών ήταν να οδηγήσουν τη χώρα σε οικονομική καταστροφή και αδυναμία πληρωμών των χρεών της, ώστε να εκποιηθεί “τζάμπα” σύμφωνα με τους όρους του μνημονίου αυτού ή κατά τους ατσίδες “να αξιοποιηθεί” όλος ο υπάρχων και μελλοντικός υπέργειος, επίγειος και υπόγειος πλούτος της χώρας μας.

18. Έλεγε ανακριβώς εν γνώσει του ότι θα εξοφλούσε το δάνειο των 110 δις ως προέβλεπε το μνημόνιο, ενώ γνώριζε ότι είχαν δημιουργηθεί ανάγκες πληρωμών για κάθε ένα έτος το 2014 και 2015 από 75 δις ευρώ περίπου για το κάθε έτος.

19. Καθιέρωσε φορολογικούς συντελεστές που όχι μόνον δεν προσελκύουν νέες επενδύσεις αλλά διώχνουν και εκτός Ελλάδας τις υπάρχουσες.

20. Όταν δεν μπορούσε πλέον να αποκρυβεί από τον απλό λαό η αλήθεια άρχισε να ζητεί επιμήκυνση της εξόφλησης που “υπερηφανευόταν” ότι θα έκανε σύμφωνα με τους όρους του μνημονίου και να ζητεί μικρό επιτόκιο σε σχέση με το ληστρικό που είχε υπογράψει με τις χώρες της ΕΕ (πήραν λεφτά από την ΕΚΤ με μικρό επιτόκιο και μα τα έδωσαν με 6% περίπου).

21. Διέλυσε τα πάντα γιατί για αυτόν επιτυχία ήταν μόνον να εφαρμόσει το μνημόνιο που κατέστρεφε την χώρα και τον Ελληνισμό. Έτσι σήμερα τα σχολεία ως λέγεται δεν έχουν πετρέλαιο και ξεπαγώνουν οι μαθητές, τα νοσοκομεία δεν έχουν πολλά βασικά αφού οι προμηθευτές δεν πληρώνονται, οι εργολάβοι έργων δεν πληρώνονται με αποτέλεσμα να νεκρώσουν τα πάντα, οι φαρμακοποιοί δεν πληρώνονται, οι πρεσβείες μας στο εξωτερικό δεν χρηματοδοτούνται κτλ.

22. Αυξησε τρομερά κάθε είδους φόρο, π.χ. καύσιμα κτλ με δυσμενέστατα αποτελέσματα στην οικονομία και μείωση αντι αύξηση των φορολογικών εσόδων, αφού π.χ. περιόρισαν όλοι στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους με ΙΧ, με επιπτώσεις σε πολλά άλλα (τουρισμός, εστιατόρια κτλ).

23. Ενώ μείωνε τους μισθούς αύξανε κάθε παροχή του κράτους, εισιτήρια λεοφορείων κτλ

24. Με τα όλα τα ανωτέρω και πολλά άλλα δημιούργησε τεράστια ύφεση στη χώρα και τρομερή ανεργία. Συνεπώς δημιούργησε μείωση του ΑΕΠ μείωση των φορολογικών εσόδων, αδυναμία πληρωμών κτλ, σκέτο αδιέξοδο, σκέτη καταστροφή.

25. Αποδέχθηκε τη διαδικασία των επικαιροποιημένων που δεν είναι τίποτε άλλο από μια βήμα βήμα σχεδιασμένη εξαθλίωση του Ελληνισμού και καταστροφή της χώρας ώστε να εκποιηθεί ο εθνικός της πλούτος μισοτιμής.

26. Κατάργησε κάθε εργασιακή σχέση που προστάτευε τους εργαζόμενους με αποτέλεσμα βαθμιαία οι Έλληνες εργαζόμενοι να αρχίσουν, αν δεν άρχισαν ήδη, να αντικαθίστανται από τους, για τον σκοπό αυτόν, μεθοδικά εισαχθέντες από τους Σημίτηδες, Κωστάκηδες και Γιώργηδες, λαθρομετανάστες.

27. Το χειρότερο υποδούλωσε τη χώρα μετατρέποντας την σε προτεκτοράτο της Global Financial Government που ευαγγελίστηκε μόλις ανέλαβε.

28. Για τα εθνικά τώρα θέματα:

α) Δεν προέβη στην εξάσκηση των δικαιωμάτων της χώρας μας στην ΑΟΖ της με βάση το διεθνές δίκαιο της Θάλασσας

β) Έστειλε μέλος του γνωστού ΕΛΙΑΜΕΠ τον γνωστόν τέως πρέσβη Αποστολίδη να διαπραγματευθεί μυστικά με τους τούρκους για το Αιγαίο.

γ) Δεν απαίτησε (όπως και οι προκάτοχοι του) να αποδεχθεί η τουρκία ως έχει υποχρέωση το διεθνές δίκαιο της θάλασσας προκειμένου να συνεχιστούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις.

δ) Δεν απαίτησε την άρση του casus belli ως όρο για να συνεχίσει η τουρκία τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις.

ε) Επί πολύ καιρό, ακόμα και σήμερα συνεχίζει να ομιλεί για “υφαλοκρηπίδα” και για προσφυγή στη Χάγη και όχι για εξάσκηση των δικαιωμάτων της χώρας με βάση το διεθνές δίκαιο.

στ) Βιάζεται η τουρκία και “εμείς” για συμφωνία πριν την υποχρεωτική αποδοχή από αυτήν στην ΕΕ του διεθνούς δικαίου.

ζ) Συμπεριφέρθηκε με τρόπο προσβλητικό για τη χώρα στο Ερζερούμ αναφέροντας μάλιστα το φοβερό, “αφετηρία μας το 2004” με ότι αυτό σημαίνει: αλισβερίσι Κύπρου με πρόσδοση της στην τουρκία έναντι του Αιγαίου “που μας το δώριζαν” (προσωρινά σημειώνω) το 2004 οι τούρκοι. Αφήνω τα γελοία για “καρντασιές”

η) ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ , που το φασιστοειδές “διεκδικεί” για την νέα του νεοοθωμανική του ψευτοαυτοκρατορία.

θ) Επέτρεψε μέσω του εκπροσώπου του, του Ανανιακού ΥΠΕΞ Δρούτσα, στον φασίστα Νταβούτογλου να ομιλεί για κοινό του σπίτι το Αιγαίο μας με τους τούρκους.

ι) Είπε το τρομερό για Πρωθυπουργό της Ελλάδας (δεν γράφω Έλληνα Πρωθυπουργό, γιατί δεν θα το έλεγε αν αισθανόταν Έλληνας και Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται Έλληνας), ότι υπεράνω των εθνικών θεμάτων είναι η διεθνής αλληλεγγύη.

κ) Υπενθυμίζω επίσης τα παλιά, όπως, τη συμφωνία της Μαδρίτης με την “αναγνώριση” στους τούρκους “νόμιμων” και “ζωτικών” δικαιωμάτων στο Αιγαίο, να δώσουμε λίγα στρέμματα γης, για να κοιμόμαστε ήσυχοι, το σχέδιο Ανάν, της συμφωνίας του με τον Ισμαήλ Τζεμ για να ελέγχουν οι Τούρκοι τη συγγραφή των βιβλίων της Ιστορίας μας, την αποδοχή του να μην καταθέσει ο φασίστας Ερτογάν στεφάνι στο Μνημείο του ένδοξου άγνωστου Έλληνα στρατιώτη, ενώ αυτός κατέθεσε στεφάνι στο μαυσωλείο του γενοκτόνου Κεμάλ κτλ

Με τα ανωτέρω είναι προφανές ότι ο Βασιλεύς που απεδείχθη τουλάχιστον ¨γυμνός” έβλαψε τον Ελληνισμό, την Ελλάδα και το κόμμα του και προφανώς δεν “πάει” άλλο και για το καλό του Ελληνισμού επείγει να ληφθούν χάριν της χώρας πρωτοβουλίες κυρίως μέσα στο κυβερνών κόμμα.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
read more "Πόσα (κακά) έκανε η κυβέρνηση του ΓΑΠ σε 1,5 χρόνο!!!" Διαβάστε περισσότερα...

Αφού θέλει να φύγει, γιατί δεν τον αφήνουν;


Όταν ένας πρωθυπουργός δηλώνει ξεκάθαρα αλλεπάλληλες φορές ότι η κυβέρνησή του δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνη της και ζητάει πότε ξένους κηδεμόνες και πότε συγκυβέρνηση, δεν έχει πολλούς δρόμους: ή το αίτημά του γίνεται δεκτό και περνάμε στην επόμενη φάση ή παραιτείται και πάει σε εκλογές για να αποφασίσει ο λαός τη νέα του κυβέρνηση.
Όταν ένας πρωθυπουργός μπαίνει σε συζήτηση για κυβέρνηση συνεργασίας, όταν ο βασικός πολιτικός του αντίπαλος του θέτει ως όρους την αλλαγή πολιτικής και την παραίτησή του για να τον διαδεχθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής, ή αποδέχεται την πρόταση και πάμε στο παρασύνθημα ή σηκώνει το γάντι της πρόκλησης και πάει σε εκλογές.
Δεν είναι δυνατόν επί μισή μέρα να πέφτουν στο τραπέζι ονόματα υποψηφίων πρωθυπουργών και ο ίδιος να είναι απών, ακόμη μια φορά, μέχρι αργά το βράδυ.
Δεν είναι δυνατόν, όταν ο πολιτικός του αντίπαλος του ζητάει αλλαγή πολιτικής και παραίτηση, το κυβερνητικό ρεπορτάζ – το οποίο δίνουν οι δικοί του άνθρωποι – να το εμφανίζει εμμέσως ως δική του πρωτοβουλία. Η αναπόφευκτη διάψευσή του, την οποία έκανε αργά τη νύχτα ο Σαμαράς, αποτελεί διαπόμπευση.
Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο κορυφαίος – ως προς την εφαρμογή του Μνημονίου και της γενικότερης κυβερνητικής πολιτικής – υπουργός Λοβέρδος και να λέει ευθέως στα κανάλια αυτό που βίωσαν σχεδόν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης: «Αισθάνομαι ότι από σήμερα υπάρχει πολιτικό κενό. Δεν με ειδοποίησε κανείς. Μου τηλεφωνούσαν και δεν ήξερα τι να πω».
Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει η υπουργός Διαμαντοπούλου και να κάνει... διαγγέλματα ζητώντας αποκατάσταση της εμπιστοσύνης έναντι της κυβέρνησης.
Δεν είναι δυνατόν δημοσίως η ίδια υπουργός να ζητάει «ως κυβέρνηση να αλλάξουμε δομή, λειτουργία και πρόσωπα, ώστε να εμπνεύσουμε ξανά την εμπιστοσύνη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, καθησυχάζοντας τους φόβους πολιτών, εταίρων και δανειστών, που βρίσκονται σήμερα στο ζενίθ».
Δεν είναι δυνατόν τηλεπαρουσιαστές να λένε δημοσίως ότι ο πρωθυπουργός δέχεται... οικογενειακές πιέσεις για να μην παραιτηθεί!
Δεν είναι δυνατόν να λέει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ύστερα από μια τέτοια μεταξύ τους διαπραγμάτευση, πως «τόνισα στον κ. Παπανδρέου ότι μια τέτοια κυβερνητική συνεργασία δεν μπορεί να γίνει με τον ίδιο πρωθυπουργό. Γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη, τόσο της κοινωνίας μας στο να κυβερνά, όσο και της αγοράς στο να τη βγάλει από την κρίση».
Δεν είναι δυνατόν ολόκληρη η αντιπολίτευση να ζητάει πλέον εκλογές και αυτός να σφυρίζει αδιάφορα.
Δεν είναι δυνατόν να έχει βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, ανθρώπους στους δρόμους και να ασχολείται με το πώς θα βρει... νέο υπουργείο στον... Παπακωνσταντίνου – αν δηλαδή τον σουτάρει κι αυτόν από το πόστο του για να τον διασώσει (!) πολιτικά.
Κατόπιν όλων αυτών, τα πράγματα πλέον ξεκαθαρίζουν: Είναι τέτοιες και τόσες οι δημόσιες αμφισβητήσεις, όχι μόνον από αντιπάλους του, αλλά και από το εσωτερικό του κόμματος και της κυβέρνησής του, ώστε φαίνεται πολύ «λίγη» η κίνησή του να πάει απλώς σε ανασχηματισμό ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης από τους... δικούς του βουλευτές.

Ποιος θα πάρει τον μουντζούρη;
Σήμερα λοιπόν θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης. Ποιος σοβαρός και ικανός άνθρωπος, όμως, θα διακινδυνεύσει τη φήμη και το όνομά του για να τεθεί υπό τις εντολές και να γίνει εξάρτημα ενός πρωθυπουργού που αμφισβητείται απ’ όλες τις πλευρές; Η απάντηση θα δοθεί εντός της ημέρας.
Όμως, το ενδιαφέρον, πιθανότατα, δεν θα εστιάζεται στα ονόματα των νέων υπουργών ή στις αλλαγές πόστων για κάποιους από τους παλαιότερους. Δυστυχώς το ερώτημα που θα πλανάται θα αφορά τον χρόνο ζωής του νέου σχήματος.
Ο Παπανδρέου – ας μην κοροϊδευόμαστε – πότε ζητά, πότε εκλιπαρεί και πότε εκβιάζει την αντιπολίτευση για την περιβόητη συναίνεση. Ο λόγος είναι απλούστατος: το κάρο κόλλησε στη λάσπη και δεν μπορεί να το ξεκολλήσει λόγω πολιτικής αδυναμίας. Βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο, διότι απλούστατα απέτυχε παταγωδώς συμπαρασύροντας την Ελλάδα στον γκρεμό.
Τα μηνύματα που λαμβάνει από το εσωτερικό και το εξωτερικό είναι καταλυτικά: η «προφητεία» Παπακωνσταντίνου περί «Τιτανικού» επαληθεύεται. Και αφορά τόσο την κυβέρνηση όσο και τη χώρα.
Τώρα ψάχνει συνενόχους και, αφού προς το παρόν απέτυχε να τους βρει στην αντιπολίτευση, η οποία έχει επιμελώς αποφύγει τις παγίδες και σύσσωμη ζητάει εκλογές, μόνο σε δύο κατευθύνσεις μπορεί να τους αναζητήσει:
Εκτός κόμματος, σε χώρους «τεχνοκρατών» ή ακόμη και διανοουμένων, απ’ αυτούς που προθύμως τις τελευταίες μέρες έσπευσαν να ταυτιστούν μαζί του διακυβεύοντας ακόμη και την όποια εναπομείνασα σοβαρότητα και αξιοπρέπειά τους. Πόσοι όμως θα θελήσουν να ταυτιστούν με μια κυβέρνηση που καταρρέει;
Εντός κόμματος, σε όσους θα θελήσουν να πάρουν το ρίσκο της ταύτισης με την πολιτικό εφιάλτη που περιμένει τον Παπανδρέου την επόμενη περίοδο.
Ίσως πάλι θελήσει να «πάρει μαζί του» όσους θεωρούν τους εαυτούς του υποψήφιους διαδόχους στην ηγεσία του κόμματος και – δυνητικά – «πρωθυπουργήσιμους», όπως ονομάζονται στα πολιτικοδημοσιογραφικά καλιαρντά οι Ιζνογκούντ των πολιτικών σχηματισμών.
Ύστερα από άπειρες υποσχέσεις για νέα μοντέλα διακυβέρνησης και δύο αποτυχημένα κυβερνητικά σχήματα μέσα σε ενάμιση χρόνο, εκτός από τη θλιβερή και καταστροφική περιπέτεια στην οποία ενέπλεξε τη χώρα μαζί με τον Παπακωνσταντίνου, ο νυν πρωθυπουργός απαξίωσε πολιτικά, διέλυσε οργανωτικά, μετάλλαξε ιδεολογικά και οσονούπω θα διχάσει και το ΠΑΣΟΚ.
Κανείς δεν ξέρει αν θέλει να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα εντός Ελλάδος. Ήδη η χθεσινή προσπάθειά του να απεμπλακεί από την επαχθή υποχρέωση του κυβερνάν δημιουργεί την απορία γιατί κάποιοι εξακολουθούν να τον... εμποδίζουν!
Αν όμως τελικά το επιλέξει, είτε υπό πίεση είτε με πρωτοβουλία του, τότε θα θέλει να κρατήσει πάση θυσία το κόμμα ακόμη και συρρικνωμένο. Τότε υποστασιοποιείται και το σενάριο περί αλλαγής ονόματος και δομής του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που, στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει – πριν έλθει εκείνη η ώρα – να έχουν εξουδετερωθεί οι... Ιζνογκούντ.
Όταν, λοιπόν, ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός, ας έχουμε λίγο περισσότερα κριτήρια κατά νου στην προσπάθειά μας να ερμηνεύσουμε τις όποιες επιλογές του. Και ας σκεφτόμαστε με ορίζοντα λίγο μακρύτερο από τον στενό προεκλογικό. Όμως, κοντός ψαλμός αλληλούια – και πάλι εδώ είμαστε...
read more "Αφού θέλει να φύγει, γιατί δεν τον αφήνουν;" Διαβάστε περισσότερα...

Βάλτε φράχτη στο Μαξίμου να μην φύγει εκτός Ελλάδας


Όπως εξελίσσεται η ημέρα, όπως πέφτουν βροχή οι παραιτήσεις των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, όλα δείχνουν ότι το καράβι του Γιώργου Παπανδρέου δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει στην Ιθάκη.

Το «πλήρωμα» διέγνωσε «πληρωμή» προκειμένου να πληρωθούν τα «ασφάλιστρα» (παλιό κόλπο των λαθρο-εφοπλιστών) και όπως φαίνεται πάρθηκε η απόφαση να ρίξουν τον «καπετάνιο» (λέμε τώρα…) στην θάλασσα.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου διαλύεται… Αυτό είναι γεγονός… Ο ίδιος ο Παπανδρέου θέλει να φύγει σήμερα για τις Βρυξέλλες (με συγχωρείτε που δεν ξέρω το γιατί, αλλά τι σημασία έχει να πάει εκεί αφού κανένας Ευρωπαίος –ηγέτης ή υπάλληλος της Ε.Ε.-δεν του δίνει σημασία εδώ και πολλούς μήνες;)…!

Σε αυτό το σημείο θέλω να σταθώ… Γιατί μου θυμίζει «στρίβειν δια του αρραβώνος»… Γιατί είμαι σχεδόν πεπεισμένος πως δεν έχει σκοπό να γυρίσει πίσω… Γιατί θεωρώ τον Γιώργο Παπανδρέου ικανό να φύγει πριν τον διώξουν, προκειμένου να διατηρήσει το image του…

Γι αυτό, κλείστε τις πόρτες του Μαξίμου.

Στήστε φράχτη που να απαγορεύει την έξοδό του από την χώρα…

Σταματήστε την φυγή του Τσολάκογλου, εάν χρειαστεί και με σύμφωνη γνώμη – απόφαση όλων των κομμάτων, ακόμη και του ΠΑΣΟΚ (αν θέλουν να εξιλεωθούν στο ελάχιστο στα μάτια των Ελλήνων πολιτών)…

Κι επειδή ο Γιώργος θα φύγει και θα θελήσει να καλύψει την φυγή του… καλό θα ήταν οι Ένοπλες Δυνάμεις να έχουν 100 φορές το μυαλό τους στα σύνορα και όχι σε αυτά που γίνονται στην Αθήνα… Για πολλούς λόγους οι γείτονες ίσως θελήσουν να «οικειοποιηθούν» (μέσα στην αναμπουμπούλα) κάποιο ή κάποια μικρά νησάκια μας…

Αν με ρωτήσετε αν έχω ικανό τον Παπανδρέου για κάτι τέτοιο, τότε θα σας θυμίσω πως ο ίδιος δήλωσε ότι για να κοιμάται ήσυχος δεν τον ενοχλεί να δώσουμε λίγη γη… Μόνο που τώρα ζει έναν εφιάλτη, τον προσωπικό του εφιάλτη και ο ίδιος θέλει πάση θυσία να ξεφύγει από το οικτρό πολιτικό (και όχι μόνο) τέλος που τον πλησιάζει με ραγδαία ταχύτητα…

Ναι, τον έχω ικανό να δώσει οτιδήποτε για να διαφύγει…

Γι αυτό, στήστε φράχτες, βγάλτε αποφάσεις, κινητοποιηθείτε όλοι… Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και ικανός για όλα. Το ΔΝΤ, το Μνημόνιο 1, το Μνημόνιο 2, το Μεσοπρόθεσμο αρκούν για να αποδείξουν τις «διαθέσεις» του Γιώργου Παπανδρέου…

Χρήστος
read more "Βάλτε φράχτη στο Μαξίμου να μην φύγει εκτός Ελλάδας" Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί ήθελαν τον Καραμανλή νεκρό;


Είναι άραγε κάτι από τα παρακάτω, λόγος να μην θέλουν ¨κάποιοι¨ τον Καραμανλή;
Βασικός μέτοχος.
Αναφορά Νταβατζήδων.
Αρθρο 16.
Εξεταστική του Σπήλιου κατά του Ακη.
(ήταν τέτοια η οργή τους που τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ από την πολιτική σκηνή!)
ΟΧΙ στο Ανάν.
ΟΧΙ μοίρασμα Αιγαίου.
ΟΧΙ στο Μακεδονικό.
Βέτο στα Σκόπια.
Άνοιγμα στους Κινέζους.
Επαφή στην Αίγυπτο για την ΑΟΖ.
Ενεργειακή ανεξαρτησία.
Αγωγός Μπουργκάς.
Αγωγός Ελληνο – Ιταλικός.
Αγωγός SOUTH STREAM.
Αγωγός Φυσικού Αερίου Ελλάδας – Βουλγαρίας.
Δεύτερη Ηλεκτρική Διασύνδεση Ελλάδος – Βουλγαρίας.
Αύξησε το επίδομα ανεργίας, από 311 σε 454 €.
Αύξησε το ΕΚΑΣ, από 141 σε 230 €. ΄
Ιδρυσε το Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής, για τους οικονομικά ασθενέστερους.
΄Εδωσε έκτακτα επιδόματα, συνολικού ύψους 300 εκατ. €, για (ΕΚΑΣ και ΟΓΑ).
΄Εδωσε 500 εκατ. Ευρώ, για ενίσχυση των αγροτών.
Αύξησε την βασική σύνταξη κατά 64%, από 201 σε 330 €.
Εδωσε ενίσχυση 2.000 €, για κάθε παιδί, πέραν του 3ου κι αναγνώρισε τους Τριτέκνους σε Πολύτεκνους
(αυτό ακόμη ΤΣΟΥΖΕΙ τους πολυπολιτισμικούς αλληλέγγυους, μαζί με το επίδομα του Χριστόδουλου)
΄Ελυσε το θέμα με τα πανωτόκια, ή τουλάχιστον προσπάθησε.
Επέστρεψε, σε όλους τους συνταξιούχους, το ΛΑΦΚΑ.
Το σκάναλο Siemens
(που προσπάθησαν να του φορτώσουν, αλλά ήξεραν ότι αφορούσε την πρασινοφρουρα).
ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ; Μπά!
Τι “τυχαία” γεγονότα συνέβησαν κατά την διάρκεια της θητείας του, εκτός από τα ανάξια στελέχη της ΝΔ;
Πατριάρχης Αλεξανδρείας.
Υποκλοπές.
Φωτιές.
Δεκεμβριανά 2008.
Ζαχόπουλος.
(αν κι υπήρξαν κι άλλοι “ζωηροί” πολιτικοί, με εξώγαμα και κωλόσπιτα, αλλά αυτοί ήταν … “μάγκες”)
Ο αφελής netakia
read more "Γιατί ήθελαν τον Καραμανλή νεκρό;" Διαβάστε περισσότερα...

Σχέδιο δολοφονίας Κώστα Καραμανλή – Η ενέδρα στη Ραφήνα – Όλη η απόρρητη αναφορά της ΕΥΠ


Είναι οι εξελίξεις πριν τα γεγονότα του Ιουνίου 2009 για τα οποία σας έχουμε μιλήσει στο παρελθόν. Θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις με τον ρόλο των δημοσιογράφων και του Γερμανικού παράγοντα, στοιχείο που δεν περιλαμβάνεται στην έκθεση της ΕΥΠ(;) ή την μεταφορά της στο περιοδικό.

Βασική επίσης ανακολουθία είναι το ότι στο σχέδιο χρησιμοποιήθηκαν Έλληνες εφιάλτες για να το φέρουν εις πέρας. Άρα η ευκολία απόδοσης εθνικότητας των πρακτόρων προβληματίζει εξ’ ίσου.

Το ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ έχει ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου 2009 και αποτελεί συνέχεια ενημερωτικού τις 13ης Ιανουαρίου 2009.

Το έγγραφο που δημοσιεύουν τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ (να τα αγοράσετε γιατί έχουν και άλλες πληφορίες) αναφέρει:

“α.”Ομάδα Εργασίας” δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB, που δραστηριοποιείται από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική, με αφορμή “απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής” συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των κ.κ. Κ. Καραμανλή,V. Putin και G. Parvanov, κατά την υπόψη περίοδο, διαπίστωσε και κατέγραψε τα ακόλουθα:

-Κατά τη διαδρομή που χρησιμοποιείτο για τη μετακίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την κατοικία του στη Ραφήνα μέχρι το Γραφείο του, εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN, μάρκας TOYOTA HIACE, χρώματος μπεζ, το οποίο κινείτο συνεχώς στη διάρκεια της προαναφερόμενης μετακίνησης κατά το μήκος της διαδρομής αυτής και μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού στο Ολυμπιακο Στάδιο. Στο εν λόγω όχημα, το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας), επέβαιναν τις περισσότερες φορές τρία με τέσσερα άτομα. Η παρακολούθηση του Στόχου (ΣΣ:Του κ. Πρωθυπουργού) χαρακτηρίστηκε από την προαναφερόμενη ομάδα εργασίαςεπαγγελματική και εντεινόμενη από τις αρχές Απριλίου του 2008.
- Επίσης από την εν λόγω ομάδα εκτιμήθηκε ότι τα επιβαίνοντα στο παραπάνω όχημα άτομα, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του Στόχου, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με άλλους συνεργάτες τους. Το εν λόγω όχημα εντοπίσθηκε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου και εκτιμήθηκε ότι κατέγραφε ταχύτητα πομπής, συνοδευτικά οχήματα, άτομα συνοδείας κ.λ.π στοιχεία. Ομοίως στο αυτό σημείο (Λεωφόρος Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου), τόσο το μήνα Μάρτιο, όσο και το μήνα Απρίλιο του έτους 2008 εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN, μάρκας FORD TRANSIT, χρώματος μπλε, το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας).

- Εκτός των προαναφερθέντων σημείων παρακολούθησης του Στόχου,καταγράφηκαν ως άλλα τέτοια σημεία:
(α) η περιοχή του CARREFOUR στον Γέρακα Αττικής
(β) η περιοχή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και
(γ) η περιοχή του super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στο Χολαργό Αττικής.
Στο σημείο (α) εντοπίσθηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας BMW, χρώματος ασημί, μοντέλο 1995 ή 1996, το οποίο έφερε πινακίδες Γερμανίας. Στην εν λόγω περιοχή επίσης εντοπίσθηκε και το όχημα τύπου VAN, μάρκας FORD TRANSIT, χρώματος μπλε και διαπιστώθηκε επικοινωνία μεταξύ των επιβαινόντων στα παραπάνω οχήματα ατόμων. Στα σημεία (β) και (γ) εντοπίσθηκαν επίσης τα προανεφερόμενα οχήματα τύπου VAN. Επιπρόσθετα στην περιοχή του Χολαργού στις αρχές του μηνός Ιουνίου του έτους 2008 εντοπίσθηκε επί της οδού Φανερωμένης -πλησίον της εκκλησίας- συνάντηση και των τριών προαναφερομένων οχηματων.

-Από έρευνα της ομάδας “αντιπαρακολούθησης” της FSB, ως προς τους επιβάτες των υποψη οχημάτων προέκυψε ειδικότερα ότι στο ΒΑΝ ,μάρκας Toyota Hiace,χρώματος μπεζ, επέβαιναν συνήθως τέσσερις άνδρες εκ των οποίων τρεις μελαχρινοί και ένας καστανός,στο ΒΑΝ μάρκας FORD TRANSIT, τρεις άνδρες και στο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας BMW, δύο γυναίκες.
Πέραν των ατόμων αυτών, το προαναφερόμενο κλιμάκιο “αντιπαρακολούθησης της FSB, “κατέληξε στην εκτίμηση ότι συγχρόνως λειτουργούσαν ομάδες υποστήριξης και καταγραφής κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του Στόχου. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ατόμων σε όλη τη διαδικασία παρακολούθησης εκτιμήθηκε ότι ανερχόταν σε είκοσι άτομα, τα οποία δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Επιπρόσθετα από τηλεφωνική υποκλοπή διαπιστώθηκε ότι οι επιβάτες των παραπάνω οχημάτων μιλούσαν ελληνικά, ενώ η συνεννόηση μεταξύ των διαφόρων ομάδων πραγματοποιείτο μέσω κινητών τηλεφώνων. Κατά την προαναφερόμενη συνάντηση των τριών οχημάτων στη περιοχή του Χολαργού (αρχές του Ιουνιόυ του 2008 επί της οδού Φανερωμένης), διαπιστώθηκε και η παρουσία δύο ακόμη ατόμων (νέων) που -όπω εκτιμήθηκε- ήταν Ευρωπαίοι, μάλλον Βρετανικής Υπηκοότητας.
- Σε χρόνο που δεν προσδιορίζεται ακριβώς αλλά κυμαίνεται μεταξύ του πενθημέρου 20 και 25 Απριλίου του 2008 ,στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ, κατά τις απογευματινές ώρες έλαβε χώρα “ελεγχόμενη” διαδικασία εμπλοκής, διάρκειας 30 δευτερολέπτων μεταξύ του κλιμακίου της ομα΄δας εργασίας της FSB και ατόμων που ανήκαν στις παραπάνω ομάδες παρακολούθησης. Η εν λόγω “ελεγχόμενη” διαδικασία” εμπλοκής υλοποιήθηκε λόγω του ότι στην προαναφερόμενη περιοχή είχε εντοπιστεί το όχημα τύπου ΒΑΝ, μάρκας Toyota Hiace,χρώματος μπεζ. Τα άτομα του κλιμακίου της ομάδας εργασίας ήταν τέσσερα ενώ τα άτομα του άλλου “Χώρου” ήταν δύο, άοπλα, γυμνασμένα,μιλούσαν ελληνικά και διέφυγαν από το χώρο της εμπλοκής χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτα τύπου Enduro, χρώματος κίτρινου που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Το προαναφερόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χώρο της εμπλοκής.

- Εντός του προαναφερομένου οχήματος βρέθηκαν στοιχεία από τα οποία προέκυπτε λεπτομερής καταγραφή της διαδρομής που ακολουθείται κατά τη μετακίνηση του κ. Πρωθυπουργού από την κατοικία του στο Γραφείο του, τα συνοδευτικά οχήματα, οι συνοδευτικές μηχανές ασφαλείας, καθώς και:

•Χάρτες στους οποίους είχαν σημειωθεί τα σημεία συνάντησης των ομάδων παρακολούθησης και υποστήριξης, μεταξυ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η οδός Φανερωμένης στη περιοχή του Χολαργού Αττικής. Επίσης, είχαν σημειωθεί και οι χώροι που αντιστοιχούν στις θέσεις στάθμευσης του CARREFOUR καθώς και το κατάστημα GOODY’S επί της οδού Κηφισίας πλησίον του κόμβου εισόδου στην Αττική Οδό. Επιπλέον υπήρχαν χάρτες των περιοχών Αγίας Παρασκευής -Χαλανδρίου-Χολαργού και Παπάγου. Ειδικά στο χάρτη της περιοχής Αγ. Παρασκευής είχαν σημειωθεί σημεία με μαύρο χρώμα.

•Κιάλια νυχτερινής παρατήρησης
•Εκρηκτική ύλη C-4 και όπλα TOKAREV και KALASNIKOF.
•Υλικά καμουφλάζ (καινούρια,αχρησιμοποίητα),υλικά μακιγιάζ,όπως μολύβια,κουκούλες μη χρησιμοποιημένες που δεν έφεραν κάποιο διακριτικό ,καθώς και γυναικεία ρούχα.
• Συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ υψηλής ευκρίνειας και εμβέλειας.
• Τηλεχειριστήριο
• Τρόφιμα (ξηρά τροφή και σοκολάτες).
• Σκηνές
β. Τα παραπάνω περιγραφόμενα στοιχεία και υλικά εξετάσθηκαν στα Κεντρικά της Μόσχας και όλες οι αναλύσεις που έγιναν κατατείνουν στα ακόλουθα συμπεράσματα:
- Πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου παρακολούθησης του Στόχου που οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή και της ομόλογης Υπηρεσίας του Ισραήλ.
- Το εν λόγω σχέδιο υλοποιήθηκε κυρίως από Έλληνες.
- Ο αντικειμενικός σκοπός του εν λόγω σχεδίου ήταν η πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του Στόχου, με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας.
- Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει στα χέρια του από τον Άλεξ Ρόντο (Σύμβουλο του Προέδρου της Γεωργίας), σχέδιο των Αμερικανών για αναβολή ή ματαίωση του Αγωγού SOUTH STREAM. Το εν λόγω σχέδιο προσβολής του Στόχου αποτελεί τμήμα του συνολικού σχεδιασμού αποσταθεροποίησης της χώρας που έχει τη κωδική ονομασία “ΠΥΘΙΑ 1” και περιλαμβάνει τα ακόλουθα τέσσερα σκέλη-τμήματα:

•Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση του Βατοπαιδίου.

•Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την καθ΄οιονδήποτε τρόπο υποβάθμισης της ελληνικής οικονομίας. Στην εν λόγω μορφή αποσταθεροποίησης περιλαμβάνονται και οι απαγωγές επιχειρηματιών.

•Κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες.

•Διάφορα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.

-Αναφορικά με τη γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα εκτιμήθηκε ότι είναι πλήρως ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες.Είναι ειδικοί σε ληστείες, απαγωγές (τρεις ομάδες) και το Αντάρτικο Πόλεων (τέσσερις ομάδες).
Επιπρόσθετα, θεωρούνται άριστοι χειριστές όπλων και μέσων μετακίνησης, ενώ λειτουργούν διαθέτοντας πάντα σχέδιο διαφυγής. Πιθανολογείται ότι οι χώροι απόκρυψής τους βρίσκονται στις περιοχές Γκύζη, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής και Μεγάρων για την Αττική. Ως τέτοιος χώρος εκτός Αττικής θεωρείται η περιοχή της Θήβας.

2. Επισημάνσεις της Υπηρεσίας μας επί των ανωτέρω αποσπασμάτων:
α. Τα αναφερόμενα “σημεία εντοπισμού” της παρακολούθησης ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, χωρίς κατ΄ ανάγκη αυτό να σημαίνει κι υιοθέτηση από πλευράς μας της περιγραφόμενης “εν εξελίξει επιχείρησης συνωμοσίας”.
Ωστόσο σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας,το σημείο εντοπισμού στη Λ. Μαραθώνος είνα κατάλληλο σημείο παρακολούθησης, το σημειο εντοπισμού του CARREFOUR είναι δυνατόν να αποτελέσει σημείο έκνομης ενέργειας, ενώ τα σημεία εντοπισμού στις περιοχές του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ και του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ θεωρούνται σημεία συνάντησης.

β. Τα σημεία που βρέθηκαν επί χάρτου και προέρχονται απόο το υλικό που αντλήθηκε από την προαναφερόμενη διαδικασία “ελεγχόμενης” εμπλοκής απεικοίζονται στην εικόνα με τίτλο “Σημεία επί Χάρτου”, η οποία επισυνάπτεται. Η αποσταση των εν λόγω σημείων επίσης από την Αττική Οδό χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, καθώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ως σημεία αφετηρίας για “έκνομη ενέγεια”.
γ. Η εκρηκτική ύλη C-4 είναι στρατιωτικη εκρητκική ύλη, μη κυκλοφορούσα ελεύθερα στο εμπόριο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής ως συστατικό στοιχείο Αυτοσχέδιου Εκρηκτικού Μηχανισμού, σε καμία από τις τρομοκρατικές ενέργειςες που έχουν κατά καιρούς πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

3. Επισημαίνεται ότι για τις συγκεκριμένες πληροφορίες η αξιοπιστία της πηγής δεν δύναται επί του παρόντος να ελεγχθεί. Η καταγραφή των “ανρικειμενικών στοιχείων” (τοποθέσίες, ονόματα χώρων, απαοστάσεις κ.λ.π) και η σύνθεσή τους θα μπορούσαν πράγματι να θεωρηθούν ως προετοιμασία μιας απόπειρας κατά του κ. Πρωθυπουργού. Πλην όμως η ερμηνεία που φέρεται να τους δίδεται -ότι δηλαδή αποτελεί οργανωμένο σχέδιο Δυτικών Υπηρεσιών και της MOSSAD σε βάρος του κ.Πρωθυπουργού, στο οποίο εντάσσονται άλλες υποθέσεις όπως π.χ Βατοπαίδιο,τρομοκρατία κ.λ.π- γεννά στην υπηρεσία μας εύλογα ερωτηματικά. Δεν αποκλείεται συνεπώς οι πληροφορίες αυτές στο σύνολό τους να εντάσσονται στο πλαίσιο επιχειρούμενης παραπληροφόρησης των Κρατικών Αρχών της χώρας μας, με στόχο την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων.

4. Σε κάθε περίπτωση, παρέλκει να επισημάνουμε, από σκοπιάς Υπηρεσίας μας, την ανάγκη συνεχιζόμενης λήψης αυξημένων μέτρων ασφαλείας του κ. Πρωθυπουργού.
read more "Σχέδιο δολοφονίας Κώστα Καραμανλή – Η ενέδρα στη Ραφήνα – Όλη η απόρρητη αναφορά της ΕΥΠ" Διαβάστε περισσότερα...