Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Σχετικά με την προχθεσινή συγκέντρωση στον Τάφο..



Αν και λίγο-πολύ ,όλοι όσοι έδωσαν χθες το παρών (όσοι γινόταν για την ακρίβεια ,αφού ο Τάφος γέμισε ασφυκτικά) ,ήξεραν τι παίζει και δεν ανακάλυψαν χθες την Ατλαντίδα ,πιστεύω πως τα τρία βασικά σημεία που πρέπει να κρατήσει κάποιος απο την χθεσινή συγκέντρωση είναι:
  1. Ότι το να λέει ο Τζίγγερ "αναλαμβάνω την ΓΗΠΕΛ και τις υποχρεώσεις της ακόμη και με 1€" είναι πολύ βολικό για αυτούς που δεν ξέρουν ή για αυτούς που δεν θέλουν να το ψάξουν και περισσότερο και αρκούνται σε αυτήν την πρόταση. Για την ακρίβεια ,μου θυμίζει την ατάκα "οι μετοχές χαρίζονται" ,όπου όλοι πέσαμε στην παγίδα ,λες και ο Τζίγγερ είναι κάνας άσχετος και θα χάριζε ποτέ την ΠΑΕ σε έναν άνθρωπο που ήταν ο πρώτος που τον αμφισβίτησε ανοιχτά. Η ΓΗΠΕΛ λοιπόν είναι θυγατρική της ΠΑΕ ,όπως ξέρετε. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν η ΓΗΠΕΛ πτωχεύσει ή για τον χ,ψ λόγο δεν έχει λεφτά στα ταμεία να πληρώσει αποζημιώσεις απο τις ακυρώσεις των συμβάσεων ,τα δικαστήρια θα στραφούν προς την εγγυήτρια της ΓΗΠΕΛ. Και ποιος έμπαινε εγγυητής για τις συμβάσεις που υπέγραφε η ΓΗΠΕΛ; Η ίδια η ΠΑΕ. Υπέγραφε δηλαδή ο Γ.Βαρδινογιάννης και ο Σαμαράς ,για λογαριασμό εν τέλει της ΠΑΕ. Άρα είναι πολύ εύκολο να κυνηγήσουν την ΠΑΕ και όχι την ΓΗΠΕΛ που θα έχει πτωχεύσει και τον πρώην μεγαλομέτοχο που δεν θα έχει πλέον το 54,7% ,αλλά τον νέο μεγαλομέτοχο που θα έχει καρπωθεί όλες τις νομικές και οικονομικές ευθύνες. Αυτά τα ξέρει πολύ καλά και ο Τζίγγερ και ο Βγενόπουλος και ο οποιοσδήποτε Βγενόπουλος.Θα μου πείτε ,τα 2 χρόνια που ήταν στην ΠΑΕ ο Βγενόπουλος ,δεν ήξερε τι συμβάσεις υπογράφονται; Στα ΔΣ της ΠΑΕ δεν γινόντουσαν αναφορές; Χαίρω πολύ ..την ίδια απορία έχω και εγώ.
  2. Τα χαρτιά μηχανογράφησης και οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί που βρίσκονται; Κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν στην ΠΑΕ;  Δεν έπρεπε να είναι διαθέσιμα στους μετόχους και στον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο; Ε αυτά χαθήκανε πριν λίγες μέρες. Που βρίσκονται ,ένας Θεός το ξέρει.. Τυχαίο νομίζετε; Δεν το νομίζω..
  3. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δυστυχώς με επιβεβαίωσε πλήρως με την αρχική μου τοποθέτηση στο blog ,για την εμφάνιση του υπό την αιγίδα των Παλαιμάχων. Δεν έχει οικονομική λύση ,δεν ξέρει τι να τις κάνει τις μετοχές αν τις πάρει και εν τέλει μόνο τον Τζίγγερ θα βολέψει αν τις πάρει και αν δεν έχει τα οικονομικά κεφάλαια ,άμεσα διαθέσιμα. Με άλλα λόγια δεν ξέρει ή κάνει πως δεν ξέρει. Προσωπική μου άποψη ,δεν ξέρει και απλά πληρώνει την κάψα του να δρομολογήσει εξελίξεις στην ΠΑΕ. Βέβαια ότι δεν ξέρει ,δεν σημαίνει πως δεν τον κάνει συνυπεύθυνο αν βοηθήσει και αυτός την ομάδα να συνεχίσει να πέφτει απο τον γκρεμό.
Αυτά λοιπόν που πρέπει να κρατήσει κάποιος απο χθες. Τρία βασικά σημεία που για άλλους μπορεί να σημαίνουν πολλά ,για άλλους τίποτα. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν βλέπω φως στον ορίζοντα ,σε άμεσο χρόνο. Και με επιβεβαίωσε ,η χθεσινή απορημένη φάτσα του Κωνσταντίνου σε πολλά πράγματα που άκουγε ,ίσως και για πρώτη φορά στην ζωή του.

ΥΣHighlight απο χθες ο Ζαχαρίας Πυτιχούτης. Μπορεί να μην είπε τίποτα σχετικό με την ΠΑΕ ή κάποια σημαντική πληροφορία ,αλλά μόλις ξεκίνησε τον ύμνο αυτό που έγινε στον Τάφο ,σημαίνει απο μόνο του πολλά. Όλοι τινάχτηκαν απο τις καρέκλες τους και τραγουδούσαν δυνατά και περήφανα τον ύμνο. Αυτό είναι και ο Παναθηναϊκός μάγκες. Αυτό είναι για μας ο Παναθηναϊκός. Η αγάπη ,η καψούρα ,ο έρωτας και η αρρώστεια με το τριφύλλι. Όχι τα νούμερα ,οι ισολογισμοί ,οι συμβάσεις και οι τιμές των μετοχών..

read more "Σχετικά με την προχθεσινή συγκέντρωση στον Τάφο.." Διαβάστε περισσότερα...

Αμπντούν: Ένα ευαίσθητο παιδί με ολυμπιακές φαντασιώσεις...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ...

read more "Αμπντούν: Ένα ευαίσθητο παιδί με ολυμπιακές φαντασιώσεις..." Διαβάστε περισσότερα...