Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Έτοιμο τον είχες τον λόγο ...ήθους;ρε ούστ μπροστινέ της Ντόρας!


Είναι καλό σήμερα να ξεχάσουμε όσα συνέβησαν. Η Ελλάδα διανύει μεγάλη κρίση και δεν θέλω να μας συζητάνε και γι' αυτά στο εξωτερικό, να μην δίνουμε τροφή για να μας χλευάζουν περισσότερο. Για εμάς υπάρχει επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι με καταλαβαίνετε.
Θέλω οι ξένοι όμως και ο Ερνέστο να έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να το στηρίξουμε όλοι μας περισσότερο. Τώρα θα πρέπει να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότερο από ποτέ. Είμαι Έλληνας και θέλω να προστατεύσω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά τα θλιβερά που έγιναν σήμερα θέλω να τα ξεχάσουμε και να μην τα προβάλλουμε. Εμείς δεν θα στείλουμε DVD ούτε στην UEFA ούτε στην ΕΠΟ ούτε θα κάνουμε δηλώσεις πάνω σε αυτά που έγιναν.
Θέλω να τα ξεχάσουμε να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά. Αυτό ζήτησα και από τους οπαδούς που ήταν αγανακτισμένοι με όσα είδαν. Επέδειξαν άψογη συμπεριφορά και θέλω να συνεχίσουν έτσι γιατί αυτή είναι η μαγκιά, σε αυτές τις ασχήμιες να συγκρατηθείς και να έχεις επίπεδο.
Αυτό είναι μαγκιά. Οι ασχήμιες είναι εύκολες αλλά μαγκιά είναι να συγκρατείται κάποιος. 

read more "Έτοιμο τον είχες τον λόγο ...ήθους;ρε ούστ μπροστινέ της Ντόρας!" Διαβάστε περισσότερα...

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ...

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ , Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΑΙΧΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ...........ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ........
ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ.......ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .......
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΤΑΣ...ΑΡΟΣ........ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΝΩΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ......Η ΠΡΟΣΥΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ Ε.Λ.Α.Σ.....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ........ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ......

ΚΡΑΤΟΣ - ΘΡΥΛΟΣ- ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΙΑ.......


read more "ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ..." Διαβάστε περισσότερα...

Δεν ξένερώνουμε ποτέ! Πως γίνεται άλλωστε;


Μας έχουν γαμήσει το μυαλό.Από την άλλη όμως τι να κάνεις;Να ξενερώσεις;Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα,είναι αθλητική νοοτροπία την οποία την αγάπησα από μικρό παιδί με κάθε σεβασμό στις άλλες ομάδες.Αλλά για σκέψου λίγο είναι η μοναδική φορά που μας γαμήσανε το μυαλό;

  Προέκτεινέ το λίγο στην κοινωνία γύρω σου,που το ποδόσφαιρο είναι απλά μια μικρογραφία του.Καθημερινά μας το κάνουν αυτό,όχι μόνο κάθε σαββατοκύριακο.Κι όμως ξυπνάς κάποια στιγμή το πρωί,πας στη δουλειά σου ή ψάχνεις γι αυτή ή πας στη σχολή,στο σχολείο,στην καφετέρια,στη φυλακή,στο νοσοκομείο ελπίζοντας για το καλύτερο και ξέροντας ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο,ακόμα και τα βασικά.Γιατί λοιπόν να ξενερώσεις τώρα;Εμείς δεν είμαστε που φωνάζουμε "δεν ξενερώνουμε ποτέ;".Αν για κάθε τι που μας ξενέρωνε μας έκανε και να τα παρατήσουμε, θα ήμασταν όλοι στον τάφο τώρα από αυτοκτονία.

  Προσπαθώντας να δω τα πράγματα λίγο λογικά:προσωπικά δε με πείραξε τόσο που χάσαμε το πρωτάθλημα.Ειδικά φέτος δεν περίμενε κανένας τέτοια εμφάνιση από τους παίχτες και τον προπονητή.Ούτε θα πεθάνω από στενοχώρια που χάσαμε από τον ολυμπιακό,κακά τα ψέματα σε μονάδες παικτών φέτος είναι καλύτερος αν και χθες δε φάνηκε.Αν είναι να κλαίμε για κάτι δεν είναι για τον τίτλο αλλά για το τέλμα που βρίσκεται η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Ας βρεθεί μια διοίκηση,όχι απαραίτητα με πολλά λεφτά,αλλά με σταθερότητα και αγάπη γι αυτό που θα κάνει:

1)να οργανώσει το τμήμα και να το ξανακάνει λειτουργικό
2)να βοηθήσει τον προπονητή να φτιάξει απ την αρχή την ομάδα κομμάτι κομμάτι (δε χρειάζεται ο ροναλντίνιο,ένας σιόβας ή βλαχοδήμος καλά είναι κι ας μην πάρουμε πρωτάθλημα απ την αρχή)
3)να προστατέψει την ομάδα όχι μόνο από τους εξωτερικούς παράγοντες αλλά και από τους εσωτερικούς (όπως τα χθεσινά λόγου χάρη)
4)να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο
5)στο ΔΙΚΟ της γήπεδο.

Έπειτα τα πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές πορείες και τίτλοι θα έρθουν.Δεν είναι ουτοπικά όλα αυτά και δε με θεωρώ υπεραισιόδοξο,αρκεί να το πιστέψουμε και να μην αφήσουμε χώρο στα όρνεα να αλωνίζουν.Αυτό θέλουν να πετύχουν και μέχρι στιγμής το καταφέρνουν.

Γιώργος Αλεξόπουλος

read more "Δεν ξένερώνουμε ποτέ! Πως γίνεται άλλωστε;" Διαβάστε περισσότερα...

Ερυθρόλευκο αυτό-Goal


Ο θρίαμβος της αλήθειας και της συνέπειας προσωποποιείται στο εκπληκτικής έμπνευσης πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας «Goal». Η εφημερίδα, ιδιοκτησίας Μπόμπολα ο οποίος όπως είναι γνωστό είναι συνέταιρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και ως κατασκευαστής έχει αναλάβει μεταξύ άλλων και την ανέγερση του περίφημου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, παρομοιάζει τη χθεσινή επίθεση της αστυνομίας στον κόσμο του Παναθηναϊκού πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το ντέρμπι, με τη «Ριζούπολη».

Εχουν περάσει εννέα χρόνια από τότε, ωστόσο θα πρέπει να θυμήσουμε
στους νεότερους τι είχε γίνει στη «Ριζούπολη» τότε και ο καθένας μπορεί να κάνει τις συγκρίσεις του και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Τότε η αστυνομία όχι μόνο δεν έκανε το όποιο έργο της, αντίθετα μάλιστα επέτρεψε στους οπαδούς του ΟΣΦΠ να βιαιοπραγήσουν εναντίον των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού δημιουργώντας εικόνες ζούγκλας. ΒΙΑΟΠΡΑΓΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ. Οχι εναντίον οπαδών, ούτε καν εναντίον αστυνομικών.

Σήμερα αναφέρει η συγκεκριμένη εφημερίδα τη λέξη «Ριζούπολη», σαν να μιλάει για κάποιο «κομβικό» σημείο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σαν να μιλάει για ένα απόγευμα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σαν να μιλάει για το απόγευμα που ΕΠΑΕ, ΟΣΦΠ και αστυνομία συνεργάστηκαν άψογα προκαλώντας την κοινή λογική. Αλήθεια, γιατί δεν ανέφεραν τότε τίποτα στο πρωτοσέλιδό τους;

Το Goal και το Eθνος, όπως και η πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης εκείνη την ημέρα πανηγύριζαν.

To πρωτοσέλιδο του Goal κοσμούσε ένα τεράστιο 7 ενώ στο πλάι αναφερόταν «ατελείωτο πάρτι σε όλη τη χώρα».



Πιο... περιγραφικό το Εθνος εκείνη την ημέρα: Απολαύστε!

3-0: O Θρύλος γράφει ιστορία με το 7ο σερί πρωτάθλημα


«Κόκκινες» ψυχάρες, «πράσινες» σκιές...


«Μεθυσμένη πολιτεία» ο Ολυμπιακός, υπό διάλυση ο Παναθηναϊκός.


Αγκαλιά με το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός, που συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με 3-0. Τρελό πανηγύρι από τους ερυθρόλευκους σε όλη την Ελλάδα, ενώ για τους «πράσινους» η βαριά ήττα σημαίνει «τέλος εποχής».


http://www.greenzone.gr/2012/03/owngoal-bobolas-vardinogiannis.html
read more "Ερυθρόλευκο αυτό-Goal" Διαβάστε περισσότερα...

Ρε άσχετε Ευαγγελάτο αφού δεν έχεις καμία σχέση ,τι στο διάολο ασχολείσαι και γράφεις πίπες;;

Newsit.gr

Επειδή είχα την ατυχία να παρακολουθήσω την εκπομπή του Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΪ (του Αλαφούζου για να μην ξεχνιόμαστε..) σχετικά με τα προχθεσινά επεισόδια ,να σας ενημερώσω πως ο τρομερός κινδυνολόγος "αποκάλυψε" στο κοινό του μέσω ενός βίντεο που έβγαλε το ESPN ,πως η τρύπα που υπήρχε στο ΟΑΚΑ στο πέταλο των οργανωμένων ,ήταν μια ..τρύπα που συνέδεε το κλειστό του μπάσκετ με το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Κάτι σαν σύραγγα δηλαδή που είχαν φτιάξει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ,ώστε να μπαίνουν τζάμπα στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ ,απο το κλειστό του μπάσκετ. Βέβαια δεν μας είπε πόσους μήνες χρειάστηκαν για να φτιαχτεί η συσγκεκριμένη σύραγγα και πόσα ήταν τα έξοδα κατασκευής της. Γιατί όσο να ναι ,μια σύραγγα κοστίζει..

Το αστείο της υπόθεση ήταν πως στο πάνελ βρισκόταν ο Μπιτσαξής ,ο διευθυντής του ΟΑΚΑ ,ο Γκόντζος και ο διευθυντής της Ελληνικής Αστυνομίας (ο Κοκκαλάκης ή όπως λέγεται που απο χθες έχει πάρει σβάρνα όλα τα παράθυρα) και όλοι τους κουνούσαν καταφατικά το κεφάλι τους ,χωρίς να πάρει τον λόγο ένας και να του πει "τι πίπες είναι αυτές που λες" και πως αυτή η τρύπα που έλεγε ,ήταν στο πέταλο και σπάει κάθε φορά σε επεισόδια με την αστυνομία (έχει σπάσει άλλες 2 φορές) ,γιατί πολύ απλά είναι το πιο εύκολο κομμάτι εκεί να σπάσεις. Και κανένας δεν του ανταπαντούσε στις μαλακίες του για σύραγγες ,παρόλο που δεν τιμούσε κανέναν τους να υπήρχε μια ...σύραγγα ανάμεσα στα γήπεδα και αυτοί να ξέρουν ή να μην ξέρουν τίποτα.

Βέβαια μετά στο άρθρο του στο newsit ,η σύραγγα έγινε τρύπα στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ ,μιας και θα του σφύριξαν να κόψει την μαλακία που έλεγε. Πως το λέει ο λαός; Έχουν άποψη όλοι ,έχουν και οι..

ΥΣ: Πάντως ο μόνος που θα έπρεπε να πάρει τον λόγο απο τον Ευαγγελάτο χθες και να συμφωνήσει για ύπαρξη σύραγγας ,τούνελ και διώρυγας ανάμεσα στα 2 γήπεδα ,ήταν ο Κώστας Γκόντζος. Κάνοντας καίριες ερωτήσεις του στυλ "ποιος χρηματοδότησε αυτήν την σύραγγα;" ή "αν η Θύρα 13 επιδοτήθηκε για να φτιάξει αυτό το πράγμα απο γνωστό παράγοντα που ασχολήθηκε με τα κοινά του Παναθηναϊκού το 2008" ,θα μπορούσε και να κερδίσει τις εντυπώσεις ,αλλά και να βρει πάτημα την προπαγάνδα του. Μας έκανε εντύπωση που σιώπησε..
read more "Ρε άσχετε Ευαγγελάτο αφού δεν έχεις καμία σχέση ,τι στο διάολο ασχολείσαι και γράφεις πίπες;;" Διαβάστε περισσότερα...

Photos: Παναθηναϊκός-Γαύρος ,18/3/2012




VIDEOS:

read more "Photos: Παναθηναϊκός-Γαύρος ,18/3/2012" Διαβάστε περισσότερα...

Δεν ντρέπεστε για τις μαλακίες που γράφετε; Έχετε ξαναπάει ποτέ σας γήπεδο; Απόψεις σαν τις κωλοτρυπίδες καραγκιόζηδες...



Πραγματικά κάθομαι και διαβάζω απο χθες ό,τι πίπα μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι οι μέρες που ό,τι μαλακία και να πλασάρεις στον άλλον θα την χάψει ,γιατί πολύ απλά δεν έχει ιδέα ,πιθανότατα δεν έχει πάει ποτέ του γήπεδο. Είναι οι ίδιοι υποκριτές που μιλάνε για φανταστικές ατμόσφαιρες σε Σεφ/Καραϊσκάκη κι ενώ πέφτουν στυλό και φωτοβολίδες. Γιατί πολλοί απλά είναι και αυτοί τόσο άρρωστα μυαλά που τα οποιαδήποτε πυρομαχικά που δεν φτάνουν στα όρια της φωτοβολίδας (η οποία δεν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ ,αλλά πέρυσι στο Καραϊσκάκη ,όμως κανείς δεν μιλάει) ,τα θεωρούν φυσιολογικά. Τόσο άρρωστοι και υποκριτές όσο και αυτοί που κατηγορούν.

Αλλά μην το κουράσουμε.. πάμε να δούμε τις πιο χαρακτηριστικές πίπες που έχουν γραφτεί ως αποκαλύψεις..

1. Νίκος Ευαγγελάτος και η ..μυστική σύραγγα μεταξύ ποδοσφαιρικού γηπέδου ΟΑΚΑ και κλειστού μπάσκετ.


2. Ήταν τόσο προγραμματισμένα τα επεισόδια ,που ήρθαν μέχρι και Αυστριακοί της Ραπίντ Βιέννης για να βοηθήσουν στα μπάχαλα.

Ένα Αυστριακό δημοσίευμα ,όπου ανακάλυψε έναν τυπά με καπέλο της Ραπίντ. Προφανώς αυτό το άρθρο το παίξανε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ ,παρόλο που γνωρίζουν πως οπαδοί της Ραπίντ έρχονται σε κάθε μεγάλο ματς της ομάδας μας (όπως και το αντίστροφο) και χωρίς υπερβολή είναι τουλάχιστον μια φορά το δίμηνο οπαδοί τους στην Ελλάδα. Απόδειξη τα πανό τους στο πέταλο μας. Επίσης και γω έχω κασκόλ ,μπλούζες ,φούτερ της Ραπίντ. Αν πάω να τις παίξω ,γίνομαι αυτόματα και Αυστριακός; Τι σας λέω τώρα ,ε;

3.Το περίφημο video του ESPN που μας δείχνει πόσο εύκολα μπορεί να μπει κάποιος στο γήπεδο του ΟΑΚΑ.



Καταρχήν ,το video που δείχνει τον τυπά να μπαίνει στο ΟΑΚΑ χωρίς να τον ελέγχει κανείς στις Θύρες ,είναι απο το ημίχρονο και μετά. Που το ξέρω; Γιατί πολύ απλά με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου οι securitaδες εξαφανίζονται και δε υπάρχει έλεγχος στον περιβάλλοντα χώρο και στις θύρες του ΟΑΚΑ (πλην των επισήμων και των Θυρών 7,9). Αυτό γίνεται σε κάθε ματς στο ΟΑΚΑ ,είτε είναι ματς πρωταθλήματος ,είτε είναι ματς champions league.Δεν έγινε ξαφνικά χθες ,ώστε να μεταφερθούν τα μπιτόνια και τα στυλό και ό,τι άλλο πυρομαχικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Πάντα έτσι είναι η κατάσταση στο ΟΑΚΑ. Απλά τώρα γίνανε τα επεισόδια και ασχοληθήκατε με το θέμα..

4. Επιστρετεύτηκαν μέχρι και αλλοδαποί ώστε να γίνουν τα επεισόδια

Χωρίς να ακούγεται φασιστικό ή κάπως ,Πακιστανοί ,αλλοδαποί ή μπαχαλάκηδες δεν μαζεύτηκαν μόνο στο ματς με τον Γαύρο. Σε κάθε ματς μαζεύονται ,γιατί πολύ απλά το ΟΑΚΑ είναι ένα αχανές γήπεδο ,το οποίο είτε δεν μπορούν security,ΠΑΕ και Ελληνική Αστυνομία να ελέγχους ,είτε δεν θέλουν κιόλας. Δεν ήρθαν οπότε ειδικές δυνάμεις χθες για να γίνουν τα μπάχαλα. Μια χαρά γίνονται και χωρίς αυτούς. Απλά το αλλοδαπιλίκι πουλάει βλέπετε..

5. Προγραμματισμένα τα ντου στις θύρες ώστε να μπει κόσμος τζάμπα

Τζάμπα κόσμος μπαίνει σε κάθε ματς ,για τους παραπάνω λόγους που προανέφερα. Η φύλαξη του περιβάλλοντα χώρου είναι πάντα ελλιπέστατη ,οπότε τα ντου για τζάμπα είσοδο ,άλλοτε σε μικρότερη άλλοτε σε μεγαλύτερη έκταση ,πάντοτε γίνονται. Άρα ,ούτε αυτό έγινε για πρώτη φορά στο ματς με τον γαύρο ,φωστήρες..
Επίσης όταν οι τιμές των εισιτηρίων συναγωνίζονται αυτές του Αγγλικού και του Ισπανικού πρωταθλήματος μην περιμένετε και κάτι διαφορετικό. Να τα προσμετράτε όλα ,άμα θέλετε να είστε δίκαιοι.

6. Η ΠΑΕ δεν ξέρει ποιοι κάνανε τα επεισόδια και πως βρέθηκαν στα επίσημα οι 50 με τα full face.

Εδώ γελάνε και οι πέτρες. Όσοι ήταν στα επίσημα βρισκόντουσαν 5 σειρές μετρημένες κάτω απο διοικούντες της ΠΑΕ ,τον πρόεδρο ,τέως προέδρους και μετόχους. Και τους κοιτούσαν επί ένα ημίχρονο ,ενώ όλοι ξέρανε πως σε κάποια φάση τα πνεύματα θα ξεφύγουν. Αλλά όλοι κοιτούσαν και κανένας δεν έδωσε εντολή να γίνει κάτι. Αντιθέτως ,όλοι ψάχνουν πως βρέθηκαν μαγικά εκεί πέρα. Ε αν θέλουμε ,μπορούμε πολύ εύκολα να κοροϊδευόμαστε..

7. Τα επεισόδια δεν τα κάνανε άτομα που έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Και ποιοι τα κάνανε; Ufo; Μπορεί ,όπως είπα, κάποιοι να είναι για τα μπάχαλα και μόνο. Αλλά οι περισσότεροι είναι και Παναθηναϊκοί και πηγαίνουν παντού. Το θέμα είναι ποιοι τα κάνουν για να τα κάνουν ,ποιοι τα κάνουν επειδή τους δίνουν εντολές άλλοι και είναι άβουλοι και ποιοι τα κάνουν συνειδητά και με σκοπό. Εγώ κατανοώ τους τρίτους (εκτός κι αν τα κάνουν συνειδητά για να καταστρέψουν την ομάδα ,πράγμα που δεν συμβαίνει ούτε 1 στο εκατομμύριο ,παρόλο τις μαλακίες που λένε γνωστοί προπαγανδιστές).


Αυτές είναι οι πιο κύριες μαλακίες που έχουν γραφτεί. Και ελπίζω να μην έχω ξεχάσει καμία γιατί πραγματικά θα στεναχωρηθώ.
read more "Δεν ντρέπεστε για τις μαλακίες που γράφετε; Έχετε ξαναπάει ποτέ σας γήπεδο; Απόψεις σαν τις κωλοτρυπίδες καραγκιόζηδες..." Διαβάστε περισσότερα...

Για να τα λέμε όλα: Στην Ριζούπολη υπήρξε κάποια καθυστέρηση αγώνα ή κάποια αναβολή; Αυτά βλέπει ο κόσμος ..


ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ..
ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ Ή ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ; Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΘΙΞΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ;
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ .. 



read more "Για να τα λέμε όλα: Στην Ριζούπολη υπήρξε κάποια καθυστέρηση αγώνα ή κάποια αναβολή; Αυτά βλέπει ο κόσμος .." Διαβάστε περισσότερα...

Ο ίδιος που πέρυσι δίδασκε ήθος ,δεν τον ενδιέφερε τώρα ο τίτλος;




read more "Ο ίδιος που πέρυσι δίδασκε ήθος ,δεν τον ενδιέφερε τώρα ο τίτλος;" Διαβάστε περισσότερα...