Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Τον ένοχο τον ξέραμε

Καλό είναι να το ακούνε ακόμα μια φορά οι άπιστοι, αν και αυτοί δεν αλλάζουν γνώμη με τίποτα. Είναι ή έμμισθοι, ή ευκολόπιστοι, ή περιορισμένης νοητικής ικανότητας.
tzigger trifylli
Φταίει 100%, είναι αυτός που έριξε την ομάδα στον γκρεμό με το πούστικο φέρσιμό του: Δεν πλήρωσε ποτέ ό,τι του αναλογούσε, παρέδωσε την ΠΑΕ το 2008 με χρέη και πολλές υποχρεώσεις, έβαζε τρικλοποδιές σε ό,τι υγιές έφτιαχνε ο Πατέρας, και διέλυσε την πολυμετοχικότητα με τις νάρκες που καθημερινά έβαζε παντού αυτός και τα υπαλληλάκια του! Και από κει και μετά, έχει βάλει μπροστά ένα σχέδιο πλήρους απαξίωσης του Παναθηναϊκού για λόγους εγωισμού και μόνο: Πρόεδροι δοτοί (Κωνσταντόπουλος & Γόντικας), δάνειο από την τράπεζά του, αύξηση του μπάτζετ με παλτά και ανανεώσεις-αποχωρήσεις μυστήριο, παλινδρομήσεις πουλάω-φεύγω-χαρίζω-παρκάρω χωρίς να ξεκουμπίζεται πραγματικά ποτέ, και τέλος εφεύρεση και σκηνοθέτηση της μεγαλύτερης κοροϊδίας στην ιστορία μας επί 1.5 χρόνο, μόνο και μόνο για να παραμείνει εδώ!
Αυτός ο άνθρωπος δεν φταίει μόνο γιατί δεν πλήρωνε όπως είπε ο Αλαφούζος, αλλά για πολύ περισσότερα πράγματα… και θα είναι υπόλογος για όλα αυτά για πάντα!
Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε από δω και πέρα.
Το σταυροδρόμι είναι πολύ κρίσιμο, και η ομάδα έχει τεράστια ανάγκη ρευστού και ομόνοιας. Το καλύτερο θα ήταν να ξεχάσουμε το παρελθόν και να οργανωθούμε πίσω από κάποιον καινούριο επενδυτή, που στόχο θα έχει την επαναφορά του κορυφαίου Συλλόγου στην φυσική του θέση! Και ο Αλαφούζος (ή όποιος άλλος) καλό θα είναι να δουλεύει προς αυτήν την κατεύθυνση.
Αν όμως τέτοιος δεν βρίσκεται, καλά θα κάνει να πάρει φωτιά και τσεκούρι και να διώξει κακήν-κακώς παίκτες ή/και υπαλλήλους γαύρους ή παραδόπιστους! Απομεινάρια του παρελθόντος ή καινούρια “φυντάνια” που δεν υπηρετούν το μεγαλείο του Παναθηναϊκού, μακριά από δω! Κλωτσιδόν!

ΥΓ1. Τα λεγόμενα του Αλαφούζου στην Γ.Σ.:
Ερώτηση: Η Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν έχει κόσμο. Και δεν έχει κόσμο γιατί δεν πείθετε. Για να πείσετε πρέπει να ονοματήσετε ποιοι φταίνε και να πείσετε ότι δεν είσαστε μπροστινός.
Αλαφούζος: Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει να οφείλει 28 εκατ. ευρώ. Αυτό οφείλεται στον τρόπο που διοικήθηκε. Ξέρετε καλά ποιοι διοίκησαν τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 2-3 χρόνια. Το 54% το είχε ο κ. Βαρδινογιάννης. Εσείς μπορείτε να απαντήσετε γιατί εγκατέλειψε τον Παναθηναϊκό; Γιατί δεν πλήρωνε. Ο λόγος που υπήρξαν τα προβλήματα στην πολυμετοχικότητα ήταν γιατί δεν έβαζε χρήματα στον Παναθηναϊκό. Εγώ όμως δεν μπορώ να τον υποχρεώσω να το κάνει. Όσον αφορά το θέμα για το αν είμαι μπροστινός κάποιου, δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν αν είμαι… ελέφαντας.

ΥΓ2. Οι διευκρινιστικές δηλώσεις στο “περιβάλλον” του, που δεν αλλάζουν βέβαια καθόλου το νόημα της κουβέντας:
Ο Γιάννης Αλαφούζος διευκρίνιζε ότι από την πρώτη στιγμή δεν καταφέρεται εναντίον κανενός. Ότι δεν μέμφεται κανέναν μέτοχο και εκτιμά την προσφορά τους τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που ειπώθηκε και εννοούσε είναι πως τα δύο τελευταία χρόνια, ο Τζίγγερ δεν συμμετείχε σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το άνοιγμα που καλείται να επιλύσει τώρα η Παναθηναϊκή Συμμαχία
read more "Τον ένοχο τον ξέραμε" Διαβάστε περισσότερα...

Sui Generis… olympilagos


Από wikipedia:
Sui generis είναι μια λατινική έκφραση, που χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι κάτι φέρει κυριολεκτικά την έννοια του δικού του είδους ή γένους, ή κατέχει μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να ενταχθούν σε κάποιο ήδη προϋπάρχον ευρύτερο σύνολο. Η έκφραση αυτή χρησιμοποιείται συχνά στην επιστήμη της νομικής και τη φιλοσοφία ως τρόπος αναφοράς και περιγραφής μιας ιδέας, μιας οντότητας ή μιας πραγματικότητας η οποία δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σε μια ήδη υπάρχουσα ευρύτερη έννοια.
gay skandala
Γανημίδης, μια κατηγορία μόνος του… one of a kind!
Μέσα στις γιορτές, 3 (!!) νέα σκάνδαλα φέρουν την υπογραφή του αγαπημένου σωματείου του κράτους, των δικαστηρίων και των φυλακών. Λαυρεντιάδης, Καραχάλιος και επεισόδια στην Πάτρα, έρχονται να προστεθούν στα χιλιάδες άλλα σκάνδαλα και σκανδαλάκια που πρωταγωνιστεί το σιχαμερό σωματείο του λιμανιού.
Ο κουλός απατεώνας βλέπει τον κόσμο πλέον ριγέ αφού υπεξαίρεσε 800εκ. από την τράπεζά του… δυστυχώς δεν θα βρει εκεί τον συνάδελφό του (και προφανώς πρότυπό του) αφού ο Κοσκωτάς πρόλαβε και αποφυλακίστηκε πριν λίγα χρόνια. Κοινός τόπος όμως των δύο, το ξάφρισμα της τράπεζάς τους, η διαπλοκή με την πολιτική, η εμπλοκή στα media, και φυσικά ο ολυμπιακός. Συμμέτοχος του Μαρίδα (άλλος σκανδαλιάρης αυτός, ακόμα να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τα στημένα), με το 10% της παε και το μισό τηγάνι για να μη ξεχνιόμαστε…
Ο Καραχάλιος από την άλλη ετοιμάζεται κι αυτός για την ψειρού, αφού πιάστηκε στα πράσα το δεξί του χέρι να σηκώνει λεφτά του ΕΟΤ, στον οποίον ο ίδιος είναι ήταν γεν. γραμματέας. Πριν από κει, αυτό το αυθεντικό ταλέντο της πολιτικής ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας στην παε οσφπ και αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη οσφπ… τυχαίο;
Και για να τελειώνουμε με τα σκάνδαλα των ημερών, τεράστιο είναι κι αυτό του αγώνα με την Παναχαϊκή που διακόπηκε. Ο παρατηρητής είχε γράψει στην ορίτζιναλ έκθεσή του πως οπαδοί και των 2 ομάδων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο… όμως την ημέρα που έγιναν οι κλήσεις του αθλ. δικαστή (6 μέρες αργότερα) την αναίρεσε -με άνωθεν εντολή φυσικά- κάνοντας λόγο για οπαδούς χωρίς διακριτικά! Στόχος όλων η αθώωση του οσφπ, μιας και η καμπάνα θα ήταν ηχηρότατη (ίδια με τη δικιά μας για τα στημένα επεισόδια πέρσι…)

Ωραίες, χριστουγεννιάτικες ιστορίες… από αυτές που σίγουρα θα λέει η γιαγιά στα εγγόνια της μπροστά στο τζάκι! Να μας ζήσεις αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο, αντίστοιχο της πριμέρακατά ΝικοΒλακόπουλο…
οσφπ: Ομάδα της πουστιάς, της λαμογιάς, της κλεψιάς… σύμβολο της Νέο-Ελλάδας, όπου ο κλέφτης θεωρείται και μάγκας….
read more "Sui Generis… olympilagos" Διαβάστε περισσότερα...