Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Τα έμαθες τα νέα πατριώτη; Ο Πεταλωτής θίχτηκε!!!

  • Όλα αυτά που τους σέρνουν οι Έλληνες πολίτες δεν αγγίζουν τα ευαίσθητα αφτάκια τους, αλλά θίγονται όταν ένα κόμμα τους την πει... Μετά από αυτό, "τι να πει κανείς, για το μυαλό της αλληνής", που λέει και το άσμα...

Έντονη ήταν η αντίδραση του επροσώπου της κυβέρνησης Γ. Πεταλωτή στις επικρίσεις της ΝΔ για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομία και στο ζήτημα της ΔΕΗ. Πειράχτηκε το ξανθό αγόρι, από τον χαρακτηρισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση, ως "κυβέρνηση του μνημονίου"!!!
«Η Ν.Δ. παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές της να δείξει ότι έχει γυρίσει σελίδα, καθημερινά μας πείθει για το αντίθετο», σημειώνει ο κ. Πεταλωτής, ο οποίος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα απο τον χαρακτηρισμό “κυβέρνηση του μνημονίου”.
Η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βασιλική Τζότζολα, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι προφανής ο εκνευρισμός και ο πανικός του εκπροσώπου της κυβέρνησης του Μνημονίου».
Κουίσλινγκ τους ανεβάζουνε, Τσολάκογλου τους κατεβάζουνε. Το “κυβέρνηση του μνημονίου τους πείραξε;
Αν το ΓΑΠ είναι ο Άβερελ, ο Πεταλωτής μήπως είναι τελικά ο Ραν Ταν Πλαν;...
Και αναρωτήθηκα… κάθε μέρα, από τις 7 το πρωί ως τα μεσάνυχτα, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια τού ΔΝΤ και τής κυβέρνησης ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ στα κανάλια για τα καλά τής απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων. Το κλειστό επάγγελμα του καναλάρχη πότε θα ανοίξει στην Ελλάδα; Το κλειστό επάγγελμα του πρωθυπουργού;
Είπατε κάτι σχετικό κύριε Πεταλωτή και δεν το άκουσα;

read more "Τα έμαθες τα νέα πατριώτη; Ο Πεταλωτής θίχτηκε!!!" Διαβάστε περισσότερα...

Δειτε live το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΙΛΑΝ


http://www.freefootball.org/upcoming.php?id=a
http://livetv.ru/en/eventinfo/50452_milan_panathinaikos/
Πηγή: http://panathinaikospanathinaikospa.blogspot.com/2010/08/link_06.html
read more "Δειτε live το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΙΛΑΝ" Διαβάστε περισσότερα...