Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Σχετικά με το σχέδιο του Αλαφούζου: Καλό και πετυχημένο υπό -πολλές-προυποθέσεις.


Επειδή η Goal κάθε μέρα μας τα έχει πρήξει με τις σκέψεις και τις κινήσεις του Αλαφούζου και επειδή προφανώς παίρνουν χαρτί απο τον ίδιο Αλαφούζο να τα γράψουν ,θέλω να καταθέσω την άποψη γύρω απο αυτό το project που ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ για να βάλει σε νέα τροχιά την ΠΑΕ. Και με δεδομένο πως όσα λέει το ρεπορτάζ για ονόματα συμπαικτών και πρόγραμμα κινήσεων ,ισχύουν.

Συνοπτικά το ρεπορτάζ τους αναφέρει: 
1.Ο Αλαφούζος είναι μαζί με τους Πολέμη ,Βασιλάκη ,Βασιλόπουλου και ακόμη ένα επιχειρηματία.
2.Μέσα στην εβδομάδα ,μαζί με τους Παλαίμαχους ,θα πάνε να ζητήσουν τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
3.Έχουν μαζέψει 4-4,5 εκατομμύρια ,τα οποία και θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ για να ικανοποιηθούν ληξιπρόθεσμες ανάγκες και αδειοδοτήσεις με την Uefa.
4.1 Μαϊου ,θα παρουσιάσουν το πλάνο για ομάδα λαϊκής βάσης και θα περιμένουν σε πρώτο χρόνο να μαζευτεί απο τον κόσμο ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Άποψη μου:
Με βάση τα παραπάνω ,όπως αφήνεται να εννοηθεί ,οι παραπάνω επιχειρηματίες δεν στέκονται στο
θέμα της ΓΗΠΕΛ. Το οποίο σημαίνει είτε θα το έχουν συμφωνήσει με τον Τζίγγερ ,είτε δεν θα το θεωρούν σημαντικό πρόβλημα και οι αποζημιώσεις που μπορεί να ζητηθούν απο την ΠΑΕ δεν θα είναι ποσά απαγορευτικά ,για να κάνουν τις κινήσεις ανάληψης της ΠΑΕ. Επίσης ,όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ,στο συγκεκριμένο σχήμα δεν εμπλέκεται κάπου ο Βγενόπουλος. Αν και εδώ για μένα ,κρατήστε μικρό καλάθι ,καθώς αν προχωρήσει η ομάδα του Αλαφούζου ,τότε αργά ή γρήγορα θα ενταχθεί σε αυτήν και ο Βγενόπουλος. Καθώς μην ξεχνάτε πως ο Τζίγγερ με τον Βγενόπουλο δεν θέλει να έχει πάρε-δώσε και δεν πρόκειται ούτε 1% να ρίξει τον εγωισμό του. Το ίδιο ισχύει και απτην αντίστροφη. 
Επίσης ,απο το ρεπορτάζ τα 4,5 μύρια που αναφέρονται είναι πολύ λίγα και αν προσθέσουμε και τα 2,5 απο χορηγίες (ΟΠΑΠ ,τηλεοπτικά κτλ) και υποθέσουμε πως μαζευτούν και τα υπόλοιπα 5 απο τον κόσμο ,τότε θα φτάσουμε χοντρικά το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ. Οπότε ,αν δει κάποιος τι υποχρεώσεις έχει η ομάδα να πληρώσει ,δε νομίζω να περισσεύουν και πολλά φράγκα για μεταγραφές ώστε η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και κάτι καλό στην Ευρώπη. Εκτός κι αν στο μυαλό του Αλαφούζου η επόμενη χρονιά θεωρείται ήδη καμμένη.
Έχω ξαναγράψει πως τον αγώνα που κάνουμε τα τελευταία χρόνια ,για να διώξουμε τους Βαρδινογιάννηδες ,τον κάνουμε για να εμφανιστούν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα ,που θα ασχολούνται με αυτήν ,δεν θα την αφήνουν απροστάτευτη και θα έχουν σκοπό να ρίξουν φράγκα. Τον Παναθηναϊκό μεγάλο τον θέλουμε και όχι κομπάρσο. Δόξα σοι ο Θεός ,με τον Τζίγγερ αρκετά χρόνια κατακτήσαμε τις δεύτερες και τρίτες θέσεις. Δεν θέλουμε άλλο. Οπότε η ΠΑΕ θέλει λεφτά και όχι 10 μύρια με το ζόρι. Θέλουμε μεγάλες μεταγραφές. Θέλουμε Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα ,ώστε να απολαμβάνουμε την ομάδα και να κατακτάμε κούπες. 
Αλλά και πάλι ,πείτε πως μαζεύονται τα 12 μύρια και μας φτάνουν (που δεν μας φτάνουν) και για καλές μεταγραφές. Μετά τι γίνεται; Υπάρχει πλάνο; Και αν ναι ,τότε που στηρίζεται; Στον κόσμο και την συνδρομή του; 
Πρέπει να γίνει κατανοητό ,πως για να βάλει ο κόσμος λεφτά ,πρέπει η ίδια η ΠΑΕ να του δώσει λόγο και αξία. Να μην τον χρησημοποιεί απλά μια φορά το έτος ,γιατί πολύ απλά ,μόνοι τους θα μείνουν. Ειδικά τώρα που η καχυποψία κυριεύει ,πρέπει να μην συμπεριφέρονται στον κόσμο διακοσμητικά. Κανένας δεν θα βάλει τα λεφτά του ,για να διοικεί κάποιος που δεν έχει ψηφίσει. Οπότε όλοι (και αυτός με το 50ευρο) πρέπει να έχουν το δικαίωμα του εκλέγεις και εκλέγεσθαι. Και μετά ανάλογα με το ποσό συμμετοχής ,να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι και όχι ένα χάος που θα ξεφυτρώνει κάπου ένα ΔΣ ,που δεν θα ξέρει κανείς πως βγήκε. Φαντάζομαι πως τόσο καιρό -όπως λέγεται- δούλευε το όλο project ο Αλαφούζος ,οπότε δεν θα είμαι εγώ ο έξυπνος που ανακάλυψε τον χρυσό...
Οπότε ,για να μην το κουράζω ,αν στην ΠΑΕ μπουν άμεσα πολλά φράγκα (και όχι 4 μύρια με το ζόρι) και δοθούν ρόλοι στον κόσμο ,τότε πιστεύω πως αυτό που πάει να κάνει ο Αλαφούζος ,θα έχει αντίκρισμα. Το θέμα είναι να ...μην μας πνίξει ο χρόνος
read more "Σχετικά με το σχέδιο του Αλαφούζου: Καλό και πετυχημένο υπό -πολλές-προυποθέσεις." Διαβάστε περισσότερα...

ΜΠΛΕΧΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ

Τώρα που σμίξανε τα γάλατα για την ομάδα του τον Εργοτέλη, ο Απόστολος Παπουτσάκης που είναι και πρόεδρος γλάστρα της Σούπερ Λιγδας βγήκε και μίλησε για σκάνδαλα...

Τόσους μήνες που αδικούνται ομάδες και περισσότερο ο Παναθηναϊκός, για συμφέρον του Γαύρου, καθόταν απλά και κοίταγε και όταν του ζήταγε το αφεντικό του ο Παχύδερμος πρόεδρος τον Γαύρων, έβγαζε ανακοίνωση κατά του Γόντικα για δήθεν προσβολή του ποδοσφαίρου.
Νόμιζε ο κ.Παπουτσάκης ότι με το που θα έκανε τα χατίρια του Παχύδερμου θα έμενε ο Εργοτέλης στην πρώτη κατηγορία σαν ένα ακόμα ερυθρόλευκο παράρτημα, φαίνεται όμως πως ο Περπινιάδης είχε άλλα σχέδια, τώρα κατάλαβε ο πρόεδρος του Εργοτελη ότι αυτοί ούτε για φίλοι δεν κάνουν, τώρα αποφάσισε να μιλήσει για στημένα παιχνίδια και σκάνδαλα, τώρα όμως είναι αργά για δάκρυα. Αν ήταν μάγκας να τα έλεγε πριν μήνες και όχι να ήταν το σκυλάκι του Παχύδερμου, να του υπαγορεύει να βγάζει ανακοινώσεις κατά του Παναθηναϊκού!

Έμπλεξες με τα σκατά του Πειραιά κύριε Αποστόλη και αυτά σε φάγανε, ας πρόσεχες!


Editorial: Prasinomperes
read more "ΜΠΛΕΧΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ" Διαβάστε περισσότερα...

Παναθηναϊκός-Εσπερίδες ,18/4/2012 (Video)

read more "Παναθηναϊκός-Εσπερίδες ,18/4/2012 (Video)" Διαβάστε περισσότερα...

Ο κόσμος δεν έχει χρήματα ούτε για να θάψει τους νεκρούς του…

Οι συγγενείς της ηλικιωμένης γυναίκας δεν είχαν χρήματα για τα έξοδα της κηδείας.
Όπως ενημέρωσε ….
το LamiaReport. gr ο αναγνώστης, που έστειλε τη φωτογραφία, οι συγγενείς κατέφυγαν στον Δήμο δηλώνοντας αδυναμία να κηδέψουν τον άνθρωπό τους.
Ο Δήμος έστειλε το αυτοκίνητο και βρήκε τρόπο να καλύψει τα υπόλοιπα έξοδα της κηδείας, όχι πάντως από το ταμείο του Δήμου αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το LamiaReport.gr με τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο για το συμβάν, εκείνος είπε ότι δεν θα ήθελε να κάνει κάποια δήλωση για το θέμα αυτό, ωστόσο φανερά εξοργισμένος έθεσε ένα ερώτημα: Πιο συγκεκριμένα είπε:
“Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Θέλω μόνο να θέσετε ένα ερώτημα εκ μέρους μου σε αυτούς που μας κυβερνούσαν, μας κυβερνούν και θέλουν να μας κυβερνήσουν. Ρωτήστε τους: Θα μπορούμε τουλάχιστον να έχουμε την δυνατότητα να θάβουμε τους νεκρούς μας;”
read more "Ο κόσμος δεν έχει χρήματα ούτε για να θάψει τους νεκρούς του…" Διαβάστε περισσότερα...