Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

«Ο Τρεμόπουλος(προεδρος των οικολογων πρασινων) είναι υποχείριο των Αμερικανών»!!! ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ!!


Προηγούμενη ανάρτηση μας αφορούσε τους Οικολόγους Πράσινους.που ζητούν τον πλήρη θρησκευτικό αποχρωματισμό των σχολείων.Βρήκαμε ενα άρθρο το οποίο λέει οτι ο Τρεμόπουλος είναι τσιράκι των Αμερικάνων.
Διαβάστε το,και όσοι θέλετε να ρίξετε ψήφο διαμαρτυρίας,ενάντια στο πολιτικό σύστημα, σε αυτό το από-κομμα να μην το πράξετε.
Ιωάννης «Πολιτικάντη» και «υποχείριο των Αμερικανών» χαρακτηρίζει των ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλη Τρεμόπουλο, ο ποιητής-συγγραφέας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις εκλογές του 2007, Νάνος Βαλαωρίτης, σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα». Μιλώντας για τον κ. Τρεμόπουλο κάνει λόγο για «κρατικοδίαιτο επαγγελματία πολιτικό».

Στην ίδια κατηγορία εντάσσει και τον Νίκο Χρυσόγελο και τον Τάσο Κρομμύδα. Αναφέρει μάλιστα, ότι: «Η οικολογία πουλάει και ο Μ. Τρεμόπουλος έχει ήδη ζήσει από αυτή. Είχε την ‘Αντιγόνη’, μια ΜΚΟ, που πληρωνόταν από τα υπουργεία. Το ίδιο και η ΜΚΟ του Χρυσόγελου, που ήταν στα μέσα και στα έξω με τα υπουργεία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κρατικοδίαιτοι και συνηθισμένοι σε αυτές τις σχέσεις με την εξουσία. Την ξέρουν πολύ καλά». Όταν καλείται από τον δημοσιογράφο Μανόλη Γαλάνη να κρίνει τη συνολική παρουσία των Οικολόγων Πράσινων μετά τις ευρωεκλογές, ο κ. Βαλαωρίτης απαντάει: «Οι Οικολόγοι Πράσινοι όταν μιλούν για τα οικολογικά θέματα μιλάνε καλά. Είναι καταρτισμένοι από χρόνια. Από τη στιγμή όμως που θα τους ρωτήσεις γιατί τα πράσινα κινήματα στην Ευρώπη είναι ανθελληνικά και δείχνουν έντονη ανθελληνική στάση σε όλα τα θέματα, εκεί τα χάνουν και αρχίζουν να μπερδεύονται. Εκεί φαίνεται τι είναι και αυτοί οι ίδιοι και τι πιστεύουν. Ταυτίζονται με τις ανθελληνικές θέσεις των Γερμανών και Γάλλων Οικολόγων.

Αισθάνθηκα ότι η ηγεσία των Οικολόγων Πράσινων είναι κάτω από τον δάχτυλο των Αμερικανών». Προσθέτει ακόμα ότι πιστεύει πως η ηγεσία των Οικολόγων Πράσινων εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα. «Κυρίως ο κ. Τρεμόπουλος, που είναι υποχείριο της πολιτικής των ΗΠΑ. Έχει σταλεί από τον κ. Τζορτζ Σόρος στην Αμερική για να του κάνουν υποτίθεται αυτοπληροφόρηση, αλλά φαντάζομαι και κάποια μικρή πλύση εγκεφάλου, αλλά δεν τη χρειαζόταν καν. Ήταν έτοιμος. Τι θέλετε να πω πλέον για πράσινο κόμμα; Θα γίνει παίγνιο των μεγάλων και ισχυρών ρευμάτων. Η οικολογία εξαφανίζεται σε αυτά τα διαβούλια», αναφέρει. Επίσης, επισημαίνει ότι το κόμμα των Οικολόγων πράσινων θα λειτουργήσει στο ευρωκοινοβούλιο ως δούρειος ίππος των μεγάλων συμφερόντων. Όσο αφορά στο βίντεο που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα με τις θέσεις του κ. Τρεμόπουλου για το Σκοπιανό, ο κ. Βαλαωρίτης σχολιάζει: «Ο κ. Σόρος στηρίζει οικονομικά τα Σκόπια. Ο ίδιος άνθρωπος έδωσε υποτροφία στον Τρεμόπουλο. Τι άλλο να σας πω;». Αναφορά γίνεται και στη διένεξη μεταξύ Τρεμόπουλου και Βαλαωρίτη. Ο τελευταίος αναφέρει ότι στην αρχή χρησιμοποιήθηκε το όνομά του ως εγγύηση στην προεκλογική εκστρατεία μέχρι που εξασφάλισαν 75.000 ψήφους. Μετά, τονίζει ο κ. Βαλαωρίτης, άρχισε ο πόλεμος. «Άρχισαν να με κατεδαφίζουν με ειρωνεία, με υπονοούμενα. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο. Είδα όλα τα emails του Τρεμόπουλου που έστελνε σε διάφορα στελέχη του κινήματος, στα οποία έλεγε ότι επωφελήθηκα βάζοντας υποψηφιότητα για να πουλάω τα βιβλία μου! Σε κάποια συγκέντρωση στελεχών του κόμματος δεν δίστασε να πει ότι πρέπει «να το βουλώσω». Αυταρχική συμπεριφορά που θυμίζει σταλινικές τακτικές. Πότε να βρίζεις, πότε να γλείφεις, πότε να εξορίζεις», λέει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι παραμένει ως ένα απλό με΄λος στο κόμμα και δεν αποχωρεί γαιτί τον θέλει το αντιτρεμοπουλικό ρεύμα. Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση πόσο πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δούμε τον κ. Τρεμόπουλο σε κυβερνητικό πόστο αναφέρει: «δεν είναι απίθανο κάτι τέτοιο.
Ο Τρεμόπουλος θα μπορούσε να συμμαχήσει ακόμα και με τον διάβολο για να πετύχει τους σκοπούς του. Όπως λένε και οι Άγγλοι: business as usual».
anti-ntp.blogspot.com
read more "«Ο Τρεμόπουλος(προεδρος των οικολογων πρασινων) είναι υποχείριο των Αμερικανών»!!! ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ!!" Διαβάστε περισσότερα...

“Καίει” τους Οικολόγους ο Αντώνης Καφετζόπουλος!! Αργά ξύπνησε και αυτός..Τώρα είναι αργά..


Ο πρώην συνεργάτης και υποψήφιος των οικοπράσινων αποκαλύπτει και “καίει” τους πρώην “συντρόφους” του.
“Το πολιτικό σύστημα να κόψει τις φλέβες του”, τιτλοφορείται το δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στον Αντώνη Καφετζόπουλο. Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα, το μαχητικό πρώην στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων, “καίει” το κόμμα του, με βαριές κουβέντες, παρουσιάζοντάς τους λίγο-πολύ, ως στελέχη που νοιάζονται μόνο για το πώς θα διαχειριστούν τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης. Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:

“Εγώ έκανα μια απόπειρα με τους Οικολόγους Πράσινους να στρατευτώ πολιτικά. Θεωρούσα ότι τότε έπρεπε να παρέμβω σε κινήματα ελπιδοφόρα και καινούρια. Όχι τυχαία, οι Οικολόγοι Πράσινοι υπήρξαν το πιο σύντομα απορροφημένο από το πολιτικό σύστημα κίνημα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Ανάμεσα στους Οικολόγους εξακολουθούν να υπάρχουν ενδιαφέροντες και κάθε λογής άνθρωποι. Αυτοί όμως δεν συνιστούν ούτε ρεύμα, ούτε πλειοψηφική ιδεολογία. Πρόκειται απλώς για μια μειονότητα που προσπαθεί να αρθρώσει τη φωνή της απέναντι σε ένα σύνολο που το μόνο που ξέρει είναι να μιλάει για λεφτά. Όταν οι Οικολόγοι πήραν τη χρηματοδότηση που τους αναλογούσε από το κράτος, άρχισαν να αναλώνουν όλες τους τις κουβέντες στο πώς θα διαχειριστούν αυτά τα ποσά.”
Eίναι το δεύτερο χτύπημα εναντίον των Οικολόγων Πράσινων, συμπτωματικά, μέσα από την ίδια εφημερίδα (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ), στην οποία είχε δώσει συνέντευξη ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης, κατονομάζοντας τον Μιχάλη Τρεμόπουλο ως “υποχείριο των Αμερικανών”
taxalia.blogspot.com
read more "“Καίει” τους Οικολόγους ο Αντώνης Καφετζόπουλος!! Αργά ξύπνησε και αυτός..Τώρα είναι αργά.." Διαβάστε περισσότερα...

O Πούτιν εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για τον κερδοσκόπο Σόρος!


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ιταλικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εναντίον του «Τρομοκράτη Χρηματιστή George Soros»!
Πανικός στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα!
Αναλυτικά εδώ: Putin dichiara guerra a George Soros & Co. (Ο Πούτιν κηρύσσει πόλεμο στον George Soros & σια)
read more "O Πούτιν εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για τον κερδοσκόπο Σόρος!" Διαβάστε περισσότερα...

Στην Ελλάς του 2012: εξαμελής οικογένεια ζει μέσα σε ένα αυτοκίνητο!


Χωρίς ελπίδες και όνειρα έχει μείνει μια πολύτεκνη οικογένεια, που εντελώς ξαφνικά, βρέθηκε στο δρόμο, χωρίς στέγη, χωρίς τροφή, αντιμέτωπη με το κρύο, την παγωνιά και τις κακουχίες, ανήμπορη να αλλάξει τη μοίρα της.
Το δράμα της εξαμελούς οικογένειας ξεκίνησε τη στιγμή που ο 33χρονος πατέρας, που μέχρι τότε εργαζόταν στην οικοδομή, έμεινε άνεργος…
Όπως ήταν φυσικό, τους τελευταίους τέσσερις μήνες ήταν αδύνατο να φανεί συνεπής στην πληρωμή του ενοικίου του σπιτιού που νοίκιαζαν μερικά στενά μακριά από την πλατεία Σινάνη του Ηρακλείου Κρήτης.
Εκεί έμενε με τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα αγγελούδια του, ηλικίας 12, 11, 7 και  το άνεργο 20 ετών παιδί τους.
Από τα παιδικά τους χρόνια τα παιδιά του διαπίστωσαν πόσο σκληρή είναι η ζωή, καταλήγοντας στο δρόμο, με την απόγνωση και την πικρία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους…
Σε αυτά τα παιδιά «κύριοι» Κυβερνώντες τι εξηγήσεις θα δώσετε όταν θα ρωτήσουν «μπαμπά γιατί δεν έχεις πλέον λεφτά;
Ποιος τα πήρε;»… Για πείτε μας, λοιπόν, τι θα τους απαντούσατε εσείς αν βρισκόσασταν στην θέση αυτού του πατέρα;
Είναι μικρά παιδιά να πάρει η ευχή και εσείς τους υποχρεώνετε να σταματήσουν να ονειρεύονται!
diktionews.gr
read more "Στην Ελλάς του 2012: εξαμελής οικογένεια ζει μέσα σε ένα αυτοκίνητο!" Διαβάστε περισσότερα...

Η Καλύτερη Συνέντευξη Της Ελληνικής Τηλεόρασης.

Δείτε τα σχόλια που κάνει ο μαθητής, όταν τον ρωτάει η ρεπόρτερ για τις Πανελλαδικές και το πως ήταν τα θέματα!
read more "Η Καλύτερη Συνέντευξη Της Ελληνικής Τηλεόρασης." Διαβάστε περισσότερα...

AYTA EINAI ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΝΕΡΩΝ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕΤΡΉΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΎΣΗΣ..
Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα ονόματα των εταιρειών εμφιαλωμένων νερών στα οποία, σύμφωνα με μετρήσεις που έκαναν με δική τους πρωτοβουλία, εντοπίστηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως τοξικού εξασθενούς χρωμίου.
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους προέβησαν στη γνωστοποίηση των εταιρειών γιατί αν και τα στοιχεία βρίσκονται από τις 23 Δεκεμβρίου στη διάθεση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου δεν ασχολήθηκε, όπως λένε, με το θέμα.
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν «τη στιγμή, όπου η πολιτεία δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που της αναλογούν, εμείς δεν μπορούμε να κρατήσουμε μυστικά τα αποτελέσματα των δικών μας, έστω μη εξαντλητικών, ερευνών».
Δείτε τους πίνακες απο κάτω..


Οι Οικολόγοι Πράσινοι ανέθεσαν σε ιδιωτικό εργαστήριο την εξέταση 9 εμφιαλωμένων νερών. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πρόβλημα εντοπίστηκε στο εμφιαλωμένο νερό 3 εταιρειών. Σε μια μάλιστα περίπτωση η συγκέντρωση εξασθενούς χρωμίου ήταν 22ppb «χίλιες φορές υψηλότερη από το στόχο ασφαλείας της ανθρώπινης υγείας (0,02 ppb) που έθεσε τον Ιούλιο η Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας στην Καλιφόρνια και δέκα φορές υψηλότερη από το όριο των 2ppb που έθεσε η πρόσφατη δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Χαλκίδας αποκλειστικά και μόνον όμως για τον πρώην Δήμο Μεσσαπίας».
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πάντως ότι η έρευνα δεν ήταν εξαντλητική καθώς και ότι «όλες οι μάρκες (και αυτές που βρέθηκαν θετικές στο εξασθενές) βρίσκονται εντός των υφιστάμενων ορίων για ολικό χρώμιο (50ppb), συνεπώς η κυκλοφορία τους είναι νόμιμη».

Το θέμα του εξασθενούς χρωμίου έθεσε πρόσφατα και ο ΕΦΕΤ, ο οποίος με ανακοίνωσή υπογράμμισε ότι αναγνωρίζει τον κίνδυνο από το εξασθενές χρώμιο στα εμφιαλωμένα και την ανάγκη θεσμοθέτησης ορίου, αλλά παράλληλα ξεκαθάρισε πως τέτοιους ελέγχους δεν ενεργεί.
http://topontiki.gr/article/29380
read more "AYTA EINAI ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΝΕΡΩΝ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ" Διαβάστε περισσότερα...

ΒΙίντεο ντοκουμέντο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού!

Η αναταραχή ξεκίνησε από το βράδυ της Τρίτης στην Γ πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατούνται οι αλλοδαποί κρατούμενοι, όταν στην Βουλή δεν πέρασε το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών.
Δείτε το βίντεο...

read more "ΒΙίντεο ντοκουμέντο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού!" Διαβάστε περισσότερα...

Μια φωτογραφία που τα λέει όλα..Η πορεία της ανθρωπότητας.


read more "Μια φωτογραφία που τα λέει όλα..Η πορεία της ανθρωπότητας." Διαβάστε περισσότερα...

Όσοι εγκληματίες είναι μέσα με 5 χρόνια και λιγότερο τους αφήνουνε έξω..


Τελικά το ψήφισσαν και πέρασε ο νόμος απλά αντι για 10 χρόνια μετά απο τις αντιδράσεις Λαος και ΝΔ το κάνανε 5..
Για γέλια και για κλάματα..Κλέφτε και σκοτώστε ελεύθερα..
Διαβάστε περισσότερα http://www.madata.gr
read more "Όσοι εγκληματίες είναι μέσα με 5 χρόνια και λιγότερο τους αφήνουνε έξω.." Διαβάστε περισσότερα...

Τουλάχιστον ταΐστε τα παιδιά να μη λιποθυμούν.


της Μαρίας Γιαχνάκη
Αφού σε αυτήν την χώρα τίποτα πια δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε κανείς μπορεί να ονειρευτεί τουλάχιστον ας ΜΗΝ θρηνήσουμε παιδιά που ΘΑ πεθάνουν από την πείνα εν έτει 2012.
Και βέβαια θα έπρεπε να ντραπούν οι κύριοι υπουργοί και βουλευτές, όποια παράταξη κι αν υπηρετούν, διότι την ώρα που ανήκουν στη Βουλή των Ελλήνων και γνωρίζουν ότι παιδιά στην πιο τρυφερή τους ηλικία λιποθυμούν από την....πείνα στην αυλή του σχολείου που πήγαν να μάθουν γράμματα σφυρίζουν αδιάφορα.
Είναι τουλάχιστον ντροπή και εγκληματική αδιαφορία να έχει γνωστοποιηθεί το θέμα τόσο καιρό και όμως ακόμη τα αρμόδια υπουργεία να μην έχουν βρει λύση για τα παιδιά που δεν έχουν να φάνε.
Διαβάζω την είδηση αυτήν πριν από τα Χριστούγεννα. Παθαίνω σοκ όταν αντιλαμβάνομαι ότι συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα και όχι σε εμπόλεμη ή τριτοκοσμική χώρα. Μαθαίνω ότι τα αρμόδια υπουργεία , παιδείας και υγείας κάτι πάνε να κάνουν . Σήμερα τέλος Γενάρη μαθαίνω ότι τα κρούσματα υποσιτισμού στα παιδιά πλήθυναν και ότι τα σχολεία της Αττικής αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα.
Διαβάζω την ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για το θέμα αυτό και την απάντηση της υφυπουργού παιδείας κυρίας Χριστοφιλοπούλου που δικαιολογήθηκε ότι το θέμα θα λυθεί αφού ξεπεράσουν την γραφειοκρατία. Το αποτέλεσμα θα είναι να δώσουν συσσίτια στα παιδιά στην τιμή του ενός και δύο ευρώ.
Κι έρχομαι τώρα εγώ και ρωτώ ως ελληνίδα μάνα δυο παιδιών και δημοσιογράφος στο επάγγελμα: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ 1 ΣΠΥΡΙ ΣΟΥΣΑΜΙ , ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΣΕΙ…..;
Σε ποια χώρα ζείτε εκεί στα υπουργεία ;
Με ποιου τις ζωές παίζεται επιτέλους;
Παίρνω τηλέφωνο την κυρία Χριστοφιλοπούλου το πρωί στο κινητό της . Από τις 9.00 και μετά . Ως τις 10.00 ήταν κλειστό και στο υπουργείο δεν απαντούσαν ώσπου κάποια στιγμή προς το μεσημέρι βρίσκω την συνεργάτη της και ζητώ πληροφορίες και εξηγήσεις . Μου τηλεφωνεί από το γραφείο τύπου εκλεκτός συνάδελφος και μου απαντά. Δεν είναι συσσίτιο ακριβώς αλλά μικρογεύματα που θα δοθούν σε 18 σχολεία από τα πολλά που βρίσκονται σε ζώνη εκπαιδευτικής προτεραιότητας . Αυτό όμως θα γίνει από τον επόμενο μήνα τώρα είμαστε σε συζητήσεις με το υπουργείο υγείας……
Και ξαναλέω τώρα εγώ μέχρι τον επόμενο μήνα αφού το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό τι γίνεται ;;;;;;; Τα παιδιά θα τα μαζεύουν με το κουταλάκι από τις αυλές του σχολείου;;;;
Δεν με νοιάζει αν ακούγομαι γραφική αλλά είναι αμφιβόλου αξίας όλοι αυτοί που αντιμετωπίζουν την ανθρώπινη ζωή σαν κάτι που μπορεί να περιμένει. Κόψτε λοιπόν από το δικό σας μενού που απολαμβάνετε στα υπουργεία και στην βουλή , κόψτε από τα δικά σας λειτουργικά έξοδα και τα καύσιμα που χρειάζεστε για να μετακινηθείτε με τα πολυτελή σας αυτοκίνητα κόψτε τα σύσσωμα ταξίδια στο εξωτερικό και μέχρι να ξεπαγώσει η γραφειοκρατία σας δώστε φαγητό στα παιδιά και σώστε τις παιδικές ψυχούλες.
read more "Τουλάχιστον ταΐστε τα παιδιά να μη λιποθυμούν." Διαβάστε περισσότερα...

ΑΣ ΜΑΘΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ!





Graffiti de Txc en Salamanca





Συγκίνηση,ρίγος, δέος και θαυμασμό.Αυτές οι λέξεις πλημμύρισαν την κάρδια μου βλέποντας την ζωντανή εμφάνιση του Αρτέμη και του Ευθύμη.Η σκέψη μου ταξίδεψε 13 χρόνια πίσω σε εκείνα τα σκληροπυρηνικά live στο ΑΝ.Τι να πρωτοθυμηθώ.!Τα stage diving που πηδάγαμε σαν ελατήρια;Τον απόλυτο ξεσήκωμο που επικρατούσε στην γειτονιά για τις εμφανισείς τους;μεγάλες στιγμές..Στιγμές που παράμενουν στο μυάλο του καθε txcακια!
Για τα παιδιά οτι και να πώ ειναι λίγο.Είναι και θα είναι στην κορυφή της ελληνικής hip hop σκηνής.Είναι αυτοί που στην αυγή της χιλιετιρίδας προφήτευαν τα σημερινά χάλια της νεοελληνικής κοινωνίας.Είναι αυτοί που μας μετετρέψαν σε ορκισμένους στρατιώτες της αρετής οταν επικρατούσε το απόλυτο σκοτάδι στην ελληνική κοινωνία.
Θα ήθελα να σταθώ στην κορυφαία κατ' εμέ στιγμή της συναυλίας όταν τα παιδιά αφιέρωσαν το καινούργιο τους κομμάτι 50/50 στην παλιά φρουρά.Τα μάτια κάποιων παλαιοσχολιτών βούρκωσαν όχι απο συγκίνηση αλλά από ευχαρίστηση πρός αυτούς που ξέρουν να εκτιμούν..
Θα μπορούσα και άλλα να γράψω αλλά οι σκέψεις μου χαθήκανε μέσα στα τραγούδια του Αρτέμη και του Ευθύμη στην ένταση της συναυλίας αλλά και στον σεβαστό αριθμό μπυρών που κατανάλωσα!
Πέρνοντας τον δρομο της επιστροφής ένιωθα το πρόσωπο μου να λάμπει απο χαρά που ξαναείδα τα παιδιά ακμαίους και δυνατούς και πεπεισμένος οτι ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΞΑΝΑ!



 













read more "ΑΣ ΜΑΘΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ!" Διαβάστε περισσότερα...