Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ευρω-τσίκνισμα με γαύρο…

Ατελείωτη ηδονή… 
Screen Shot 2014-02-21 at 9.17.47 AM
Τους παίρνουμε με όλους τους τρόπους και γουστάρουν! O Εξάστερος συνέχισε το νικηφόρο σερί του επί του πελάτη και επικρατώντας με 66-62 στο ΟΑΚΑ επανήλθε σε τροχιά… πλεονεκτήματος στον όμιλο του Top16.
Συμπληρώσαμε αισίως επτά νίκες στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις κόντρα στους carpasiers, με μόνη ήττα το σχεδόν αδιάφορο ματς του πρώτου γύρου. Η ομάδα με τη νέα επικράτησή της, πέτυχε ν’ αντιστρέψει πλήρως τα δεδομένα και να διαλύσει κάθε αμφιβολία για το ποια ομάδα βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση παρά τις μέτριες εμφανίσεις της. Νίκη ΚΑΙ με ξένους διαιτητές για να τελειώνει και αυτή η καραμελίτσα και ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο υπόλοιπο του Top16, στους τελικούς όλοι ξέρουμε!
Στο τελευταίο πεντάλεπτο, το μάτι των παιχτών μας γυάλιζε πάλι, γεμίζοντας άγχος, στρες και φόβο τους πελάτες τα οποία φαινόντουσαν σε κάθε προσπάθεια τους. Η πειθαρχία και το πλάνο στα κρίσιμα τελευταία λεπτά πιστώνονται στον Πεδουλάκη που στις δηλώσεις του μετά το ματς τα είπε πολύ καλά. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων “… Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει καλό μπάσκετ, αλλά παίζει με ψυχή και έχει αρκετά προβλήματα ακόμη και τώρα. Οπότε αυτό θέλει extra δουλειά. Μέχρι στιγμής είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας, οπότε το ταμείο στο τέλος…”
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑΝΕΣΠΟΥ ΑΡΤΖΙ – ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!
Screen Shot 2014-02-21 at 9.02.27 AM
read more "Ευρω-τσίκνισμα με γαύρο…" Διαβάστε περισσότερα...

Όταν είσαι παντού στη φάπα εδώ και 2 χρόνια βγάζεις κόμπλεξ. Αυτά που κάνετε όμως ξεπερνάνε κατά πολύ τα όρια της βλακείας


Screen Shot 2014-02-21 at 4.07.55 PM
Μετά τη πρωτοφανή ηλιθίοτητα/κοτιά της Δευτέρας οπότε και συνεπλάκησαν με ΜΑΤατζήδες που φορούσαν πολιτικά και όχι Παναθηναϊκούς όπως λέγανε δεξιά-αριστερά, χτες οι γαύροι ξυλοκόπησαν μέλη της Greenpeace, όταν ακτιβιστές της γνωστής οργάνωσης μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά.

Screen Shot 2014-02-21 at 4.13.55 PM
Οι δικαιολογία ότι τους πέρασαν για Παναθηναϊκούς επειδή φορούσαν πράσινα, μόνο γελοία μπορεί να χαρακτηριστεί και είναι ξεφτίλα της αστυνομίας (ειδικά μετά το περιστατικό της Δευτέρας) που εμφανίστηκε ως συνήθως με μεγάλη καθυστέρηση με αποτέλεσμα 5 μέλη της Greenpeace να μεταφερθούν αιμόφυρτα στο νοσοκομείο χωρίς να μη γίνει καμία σύλληψη.
read more " Όταν είσαι παντού στη φάπα εδώ και 2 χρόνια βγάζεις κόμπλεξ. Αυτά που κάνετε όμως ξεπερνάνε κατά πολύ τα όρια της βλακείας" Διαβάστε περισσότερα...