Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Καμμένος στη Βουλή: “Μας απαγορεύετε να μιλήσουμε” (VIDEO)


Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας, όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος και ιδρυτής πλέον του κόμματος “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γρηγόρη Νιώτη του είπε ότι δεν αφήνουν τους ανεξάρτητους βουλευτές να μιλήσουν. Όλα ξεκίνησαν…μετά το τέλος της παρέμβασης του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και μόλις ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης έδωσε το λόγο στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη.


Tότε, ο Πάνος Καμμένος, διαμαρτυρόμενος από τα έδρανα, ζήτησε το λόγο: “Οι βουλευτές δεν πρέπει να μιλήσουμε. Οι υπουργοί έχουν μιλήσει τρεις φορές. Ας ακούσουν μια φορά και οι υπουργοί τους βουλευτές”, είπε, προσθέτοντας ότι πλέον η Βουλή λειτουργεί στα όρια του Συντάγματος. “Υπάρχει διορισμένη κυβέρνηση που δεν προκύπτει από εκλογές. Απαγορεύετε το λόγο στους ανεξάρτητους βουλευτές”, τόνισε.
Τελικά το λόγο πήρε, ο κ. Κουτρουμάνης, ο οποίος από την πλευρά του είπε ότι παρότι τα μισά άρθρα του νομοσχεδίου τον αφορούν, έχει μιλήσει μόλις μια φορά.
Ο κ. Καμμένος, συνεχίσε να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος να χτυπήσει το κουδούνι για να τον … επαναφέρει σε “τάξη”. “Καταλαβαίνουμε, αλλά καθίστε. Θα φιμώσουμε τον υπουργό που έχει μισά άρθρα του νομοσχεδίου;”

 
read more "Καμμένος στη Βουλή: “Μας απαγορεύετε να μιλήσουμε” (VIDEO)" Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΑΠΟΕΛ εμπράκτως στο πλευρό του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού!


Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ διοργανώνει την προσεχής Κυριακή 04/03/2012 μεγάλη εκστρατεία για συλλογή ρουχισμού και τροφίμων τα οποία θα αποσταλούν στα αδέλφια μας στη μητροπολιτική Ελλάδα.
Σημειώστε ότι γίνεται ιδιαίτερη προσπάθεια για περισυλλογή ξηράς και κονσερβοποιημένης τροφής.
Επιπρόσθετα παρακαλείστε όπως τα είδη ρουχισμού είναι σε καλή κατάσταση.
Η εκστρατεία ξεκινά στις 04μμ και τελειώνει στις 07μμ στο κεντρικό οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ.
read more "Ο ΑΠΟΕΛ εμπράκτως στο πλευρό του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού!" Διαβάστε περισσότερα...

" Αλλά σας λέω ό,τι και να δείτε να μην απελπίζεσθε (...) Το έθνος θα μεγαλώσει"

+ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ (1924-1994)

 Δημοσιεύω σήμερα ένα σχετικά άγνωστο κείμενο, από το βιβλίο "Η ευθύνη των γονέων για την ανατροφή των παιδιών"...
που έχει εκδώσει ο κ. Μαυροκέφαλος Ανέστης (το οποίο πιστεύω προσεχώς να παραθέσω) όπου ο γέροντας Παΐσιος ομιλεί προς μητέρες για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους κι εκεί μέσα κάνει μια συγκλονιστική αναφορά για την μπόρα που είδε να έρχεται στην χώρα τουλάχιστον δύο δεκαετίες πριν...
Μέσα σε πέντε προτάσεις τα λέει όλα και δίνει κουράγιο...

Υ.Σ.
Ευχαριστώ την Φωτεινή για τα στοιχεία.


"Θα περάσουμε μια μπόρα. Αυτοί που θα περάσουν την μπόρα θα δούνε και τις καλύτερες μέρες. Ας ευχηθούμε όμως να μη συμβούν στις μέρες τις δικές μας γιατί εμείς πολλά περάσαμε (ο κόσμος επέμενε να μάθει τι είδους μπόρα είναι αυτή). Παλαιότερα ο κόσμος πίστευε κι αν άκουγε κάτι το δεχόταν και συνετιζόταν. Τώρα τι να σας πω. Εσείς ξέρω ότι πιστεύετε κι αν σας πω θα στενοχωρεθείτε. Εξ' άλλου αφού πιστεύετε αγωνίζεσθε και δεν έχετε ανάγκη. Αν πάλι το πω σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν θα το ρίξουν έξω. Αλλά σας λέω ό,τι και να δείτε να μην απελπίζεσθε.

Θα δείτε να εφαρμόζονται διατάξεις αλλά μην απελπίζεσθε μετά θα αποσύρονται. Άλλες πάλι δεν θα προλάβουν να βγουν.

Το έθνος θα μεγαλώσει. Η Τουρκία θα καταστραφεί. Η θρησκεία τους είναι όλη μια αμαρτία. Την Ελλάδα θέλουν να την εξαφανίσουν. Οι "φίλοι" της θέλουν να την τσαλακώσουν.

(Στην ερώτηση αν οι άνθρωποι θα χαθούν απαντάει) : Για εμάς τους Χριστιανούς δεν υπάρχει θάνατος. Το κλειδί της αιωνιότητας βρίσκεται κάτω από την πόρτα του τάφου μας.

Τότε όλοι οι άνθρωποι θα πιστεύσουν.

Αλλά τότε δεν θα έχουν μισθό."

hggiken
read more "" Αλλά σας λέω ό,τι και να δείτε να μην απελπίζεσθε (...) Το έθνος θα μεγαλώσει"" Διαβάστε περισσότερα...

Τροικανοι Έλληνες;Ρίξτε μια ματιά στην ταμπέλα του Ελληνάρα πρωθυπουργού μας.

Αστάνα Kazakshtan
Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου για την ομιλία στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ το 2010 στην σύνοδο Κορυφής στην Αστάνα Kazakshtan.
Ψάξτε και για την Πόλη Αstana στο internet τίποτα δεν είναι τυχαίο..Θα φρίξετε με αυτά που θα διαβάσετε..
Astana, 01.12.2010
Μπορείτε να διαβάσετε το μεταφρασμένο κείμενο της ομιλίας στο:
http://www.primeminister.gr/2010/12/01/3752


Καλώς ήρθατε στην Πανθρησκεία. Καλώς ήρθατε στην Αστανά. 
read more "Τροικανοι Έλληνες;Ρίξτε μια ματιά στην ταμπέλα του Ελληνάρα πρωθυπουργού μας." Διαβάστε περισσότερα...